|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Kuro
Nio właśnie o to chodzi, że o nic nie chodzi, albo raczej chodzi kto tu przychodzi ![]() mnie nie chodzi o to kto tu przychodzi ale chodzi że kto inny przychodzi i zawodzi ![]() znaczy rano padły brzydkie słowa |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Angel to było do mnie
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widze brzydkich słów w jej wypowiedziach
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
Kuro zapytała mnie o co chodzi?odpisałam Jej
a Tu nagle Ty się pojawiasz i pytasz :"to było do mnie?" więc odpowiedziałam Ci "nie do Kurki" a czasami "brzydkie słowa" mogą znaczyć niemiłe tak jak napisałaś do blondynki idę kończyć obiad więc może później... |
|
|
|
#1446 | ||
|
Zadomowienie
|
Illbana
![]() ![]() Czemu nic nie piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Widziałam twoje komentarze w moim albumie ![]() Odezwij się napisz co u Guzika słychać??? Jak twoje zmagania z kilogramami pewnie już laska z Ciebie ????????????????? ????????????????????????? ???????????---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Pewnie ,ze się lovamy Tort mało tego ,że super wygląda to też świetnie smakuje w tym roku był ten sam tylko z innym napisem ![]() Chłopaki fajne ,ale nie dajcie się nabrać potrafią mnie wykończyć ![]() Cytat:
hehe... skoro nie używałaś to na jakiej podstawie twierdzisz ,że jestes zadowolona żartuje sobie lece ją obejrzeć To jest ta???? http://etorebka.pl/s03.php?f=0296 ciemno szara też fajna. Wszystkim dziękuje za komentarze w albumie Mój Tz się wścieknie jak się dowie ,ze dodałam jego zdjęcie ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Ile wynoszą koszty przesyłki na eTorebce??? Ja chyba ślepa jestem .
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2010-10-09 o 18:42 |
||
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam z drzemki,ale mnie zmuliło dzisiaj,no musiałam się położyć. Ledwo oczy otworzyłam to odrazu w krzyk: "ja chcę pizzę!!!" i tak TŻ musiał polecieć po pizzę dla mnie,ale taką z peperoni i papryczka jalapeno. Nie mogę się jej doczekać,już mi ślinka leci
![]() Angel paczka doszła Milka tez chyba katar podlapala,bo siorpie nosem,ale jeszcze nic nie leci. Możliwe,że u Jasia to z ząbkami związane Kurko no dobrze niech ci będzie,że nieostre,ale i tak fajne Bercia pewnie,że Illbanka laska jest Moja Milka to istny diabełek,dzisiaj ma dzień rozrabiania
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja mam zielone oczęta ,ale rodzinka mojej ma brazowe oczy prawie wszyscy więc to po nich chyba hehe....O to współczuje moje chłopaki mają takie dni że broją na całego wtedy zostaje tylko czekać do wieczora .
|
|
|
#1449 |
|
Wtajemniczenie
|
hej baby
Juz koniec klotni i sprzeczek!!!!!!!!!!!!!!:p ala: Angel do Pl jedziemy na 1 listopada, a dokładniej na 30 pazdziernika, bo idziemy na weselisko.
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w tym magicznym dniu 10.10.2010 0 10.01
![]() Rozalka z tego co pamiętam miała na dzis termin ale Dobrusia jest juz na świecie-spóźnione gratulacje śliczna dziewczynkaAle pomyślałam sobie że jeszcze fajniejsza data będzie 20.10.2010 ![]() Pozdrowienia dla Wszystkich, nie całuję bo jestem przeziębiona.
Kubuś-moje szczęście (3.05) Edytowane przez milena07 Czas edycji: 2010-10-10 o 10:10 |
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Rozalko mała Dobrusia jest cudowna
![]() Katrin współczuję sytuacji z nocy. Co prawda nam Nina tak nie robi, śpi w łóżeczku i nie mamy w zwyczaju jej brania do siebie ale potrafię sobie wyobrazić. Dziękuję Bogu, że Ninka mi sypia ładnie i jada za dziesięciu - aczkolwiek ta ostatnia kwestia coraz częściej zaczyna mnie martwić, bo rośnie we wszystkie strony ![]() Seona w całości podpisuję się pod Twoją wypowiedzią dotyczącą atmosfery itd. na forum. Ciekawe, ze nikt nie zwracał uwagi i nikomu nie przeszkadzało jak wszystkie chwaliły się na poczekalni zakupami dla dziecka, które miało przyjść na świat. Wtedy wszystkie chciały oglądać a teraz nagle to strasznie zła rzecz coś pokazać... Kiedyś nikt nikomu nie dogryzał, a jeśli był spór o coś, to nikt się nie obrażał. Nie było uszczypliwych dogadywanek tak jak jest teraz, które wydaje mi się są niepotrzebne... Dodam jeszcze, że ja cieszę się na powrót każdej mamy na nasze forum, czy ją lubię bardziej, czy mniej, bo nie da się lubić wszystkich tak samo bardzo, ponieważ to właśnie te mamy sprawiają jaki charakter ma to forum, czy raczej dany wątek... Osoby, które nie były z nami na poczekalni i nie wiedzą jaka była tam atmosfera (nawet jeśli podczytywały) nie będą miały zielonego pojęcia o czym ja piszę i co mam na myśli... Więcej się odezwę jak ochłoniecie... |
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry niedzielnie
. iedy to zleciało ![]() Zaraz zabieram się za robienie ptysi. Laski z innego wątku mnie natchnęły. Nigdy nie robiłam,alenie wydają się trudne do zrobienia.Tzrymajcie kciuki za ten eksperyment ![]() Cytat:
,a listonosz jakie ma? Żartuję oczywiście Cytat:
Ta by mi odpowiadała. Po głowie chodzi mi jednak 23.11.10. Teramin mam na 25.11.10. Co tam u was?Cytat:
. Przykro mi się trochę zrobiło,tym bardziej,że ja staram się żyć w zgodzie z każdym i nikomu w drogę nie wchodzę,no chyba,że już muszę. Nie popieram takich akcji jak z Blondynką i też nie podoba mi się atmosfera tutaj,ale stram się zaglądać i pisać,bo bardzo się z wami zżyłam i nie chciałabym,aby wątek umarł .To tyle na ten temat i mam nadzieję nie wracać już do tej historii |
|||
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
uhuuuuuuuu
![]() Ursull a jednak ptysie z Toba wygraly Olek troche lepiej, a ja po wczorajszej poprawie znowu gorzej i zaczynam miec problemy z oddychaniem ... dopiero wstalam i chyba zaraz wroce do lozka... No i ![]() |
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kobietki
Rozaliontka coreczka jest sliczna.taka mala kruszynka nie bede sie wypowiadac na temat Blondynki i calego zamieszania. i tyle bo jestem u mojej mamy az do swiat i niewiem kiedy jeszcze zajrze..buziaki
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
Bercia oj tak czepiasz sie
tak to ta z przedplata na konto tylko 9 zl i nie wazne czy zamawiasz 1 torebke czy 10, za pobraniem to nie wiem chyba 15. do albumu zerkne jak bede miec chwile bo musze uciekac cinusiowa a ja prosze doczytaj kto kogo zaczal pierwsze obrazac... angel
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Hej leniuszki
Eve specjalnie dla ciebie ![]() Załącznik 3463008 Może ty skocz do lekarza,co ? Ewelain do których świąt będziesz u mamy? Aż do Bożego Narodzenia? ![]() Kurko cześć
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull
o rany... No niech Cie jeszcze nadgorliwie ucaluje moj tz tez wybyl, pojechal z Olkiem do parku zabaw, olek ma tam spotkanie z narzeczona, a tz z tata narzeczonej - bardzo sie ciesze, ze zostalam w koncu sama... nie wiem, goraco mi w plucach, badz oskrzelach, dycham jak staruszek... niby znowu czuje sie lepiej, ale temp idzie w gore... Olek tez chyba nie powinien byl jechac, koszulki mu zmieniamy co godzine - tak sie slini Ide sie "dokonczyc" bo wlasnie sobie spa robilam - jaccuzzi, dead sea i takie tam ![]() |
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co to za narzeczona? A wogóle to przeczytałam,że twój TŻ pojechał sie spotkac z narzecozną To mi wygląda na infekcję oskrzeli Olusiowi nic nie będzie,lepiej żeby był na powietrzu,niż kisil sie wdomu. A jaką macie pogodę? U nas boskie słońce |
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narzeczona to 4letnia Julia - nie wiem czy pamietasz zdjecia z Bozego Narodzenia, Julka u nas byla. Kto wie, moze tz ma jakas narzeczona jesli tak, to to bardzo wyrozumiala babka, skoro tygodniami na niego czeka ![]() Mnie tez sie wydawalo, ze to oskrzela, kaszel mam czasami, ale jak juz mam to konkretny. Nie wiem dokladnie ale ten park zabaw to chyba pod dachem, bo tam jakies specjalne miesca sa dla takich tuptusiow jak Olek, jak wroca, to filmy obejrze. Pogoda.. byla bossssssssska, ale jakies 10 min temu przestala, tzn. jest baaaaaardzo cieplo, mam pootwierane okna i nie czuje zadnego powiewu, a w domu mam upal bo 21st, a to dla mnie przesada. Jacuzzi mam, a wlasciwie to Olek ma Akurat jest w jego lazience, stad tez rzadko udaje mi sie skorzystac bo nie bede mu halasowac jak spi, a w ciagu dnia jak jestem z nim sama no to tez nie bardzo ![]() Ide poszukac czegos dobrego bo mi sie przez te ptysie zachcialo |
|
|
|
|
#1460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No pięknie zapomniałam mój Antoś też kończy dziś 17 msc .Rozczaruje Cię mamy listonoszkę hehe... Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0242 Ja dziś od rana kursuje byłam z przyjaciółką w kinie na Ślubach Panieńskich. Potem latałam po galerii , a przed chwilą wróciłam z festynu szkolnego mam dosć
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2010-10-10 o 18:28 |
||
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia wszystkiego naj dla Antosia,mówisz,że 10mc kończy?
To kiedy ty go w końcu urodziłaś? I jak "Śluby...",bo słyszałam jak narazie same złe opinie? A sąsiad jakie ma oczy? ![]() Eve natchnęłaś mnie i wzięłam sobie kąpiel,taką z bąbelkami,ale bez jacuzzi,bo takowego nie posiadam,zresztą Milenka też nie,bo mamy tylko jedną łazienkę Pamiętam Julię
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-10-10 o 18:16 |
|
|
|
#1462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba dziś za bardzo się wyluzowałam hehe... no tak 17msc kończy.(już poprawiłam) Film nawet fajny bez rewelacji ,ale nie żałuje. O matko co za róznica po kim ma mój syn oczęta najważniejsze, że śliczne Fajną bluzkę widziałam w galerii ciągle o niej myślę ,aż mnie głowa boli .
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Ursull
nie chce Cie zalamywac, ale ja mam 5 lazienek w sumie korzystamy z 3, no ale Olek ma ta najwypasniejsza swoja droga straszna glupote ktos walnal, jego sypialnia jest malenka, idealna na garderobe, ale polaczona z glowna lazienka Mysle, ze pomysl byl taki aby ostatnie pietro bylo cale "master", mamy olbrzymia sypialnie, no i wlasnie Oluchowa (obok) bylaby swietna jako garderoba, no i lazienka dla "panstwa", choc przy naszej sypialni tez jest. Na dole juz jest "normalnie" ![]() Olus wrocil zadowolony, na poczatku podobno bal sie strasznie bo dzieciakow milion i wrzask okrutny, ale zaraz sie rozkrecil ![]() Na dzisiaj nie mam filmow nie wiem co to sie tu dzisiaj u mnie dzieje, przed domem mam tor wyscigow konnych i dzisiaj na tym torze juz chyba 12 raz laduje helikopter zaraz odlatuje i po jakims czasie znow sie pojawia - moze ktos sie latac uczy ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Bercia no to masz dla mnie jakies ciastko ? Bo od Ursull ptysie dostalam |
|
|
|
#1464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Nie mam ciastka bo na diecie chyba jesteś ![]() ![]() .Ja od 2 dni nie jestem na diecie
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2010-10-10 o 19:57 |
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia
ja o diecie to glownie mysle bo po 2-3 dniach wymiekam ![]() |
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skąd ja to znam Tylko z Ciebie laska jest nie wiem po co się odchudzasz .Myślę też o tym http://www.google.pl/search?q=spinni...ient=firefox-a Tylko czy dam radę
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Bercia
Taaaaa... Laska.... dawno temu i nieprawda... wczesniej mialam wieksza motywacje ... a teraz jak juz kilka kg zostalo, to sie rozleniwilam te zajecia dadza Ci w doope jak wytrzymasz oczywiscie |
|
|
|
#1468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wytrzymam trzeba być twardym hehe...
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie komentuję już afery bo pyskówka m się nie spodobała Ursull, a te czerwone usteczka Milenki na trzeciej fotce to natura? Buziaczki dla panienki ![]() Marika, ja nie twierdzę że pół kilo to dużo ale miałam nadzieję jeszcze nie tyć ![]() Eve, też zaczynam zapuszczać Aleksowi włoski. Ale on ma taką burzę loków że nie wiem jak to będzie wyglądać kiedy podrosną. Przód i górę włosków ma super, są poddatne ale nie mają mocnego skrętu, tył jest króciutki i już zaczynają się robić baranki a tego nie lubię. Czekam co będzie jak podrosną. Anulka, śliczne panienki Zabula, Jaśko nadal ma przepiękne oczy Bercia, buziaki dla Antka
Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2010-10-10 o 21:01 |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Eve nie załamałaś mnie tymi łazienkami,bo mi by się tyle nie chciało sprzątać
. Zdecydowanie są to filmy dla bardzo dojrzałych ludzi,bo niestety,ale mam wrażenie,że podsuwają pomysły potencjalnym psychpoatom . Ale ponoć wszystko jest dla ludzi . Podaba mi się styl "W milczeniu owiec" czy "Seven",to troszkę bardziej wysublimowane i delikatniejsze kino niż "Piła". I co odkryłas tajemninice tajemniczego helikoptera? ![]() Bercia no może nie ważne po kim,ale ja ciekawska jestem strasznie,więc powiesz mi jakie oczy ma sąsiad? To masz jak ja,kiedy coś bardzo mi się spodoba,to na pewno po to wrócę. Tyle,że ja bardzo jestem wybredna i mało co mi się podoba, Zdarzyło mi się to dosłownie kilka razy w życiu. Wtedy jestem jednak w stanie nawet się zapożyczyć Trzymam kciuki za spinning,oby nie skończyło się na pierwszych zajęciach . A kiedy chcesz zacząć?Gossik no sama natura i troche Photoshopa Często poprawiam kontrast i naświetlenie fotek komputerowo i stąd taki efekt. Naturalnie ma troszkę mniej soczyste usteczka i mniej niebieskie oczka,ale i tak niesamowicie wyraziste. Jej oczy to dość ciemny granat (oczywiście w zależności od światła),a usta dość ciemny róż . No ładne mi się to dziecko przytrafiło,mam nadzieję,ze synuś będzie rónie powabny Ja swoje mieszkanie wykończyłam w ciągu miesiąca ,ale musiałam tak szybko,więc było to zrobione byle jak i po najniższych kosztach . Do jakiej długości chesz Aleksowi zapuścic włoski?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

????????????????? ????????????????????????? ???????????
A tort,mimo,że przeterminowany to i tak fajny
ja kupilam z wysylka za 113.... jak na razie jestem zadowolona, choc jeszcze jejnie uzywalam
SYNEK
Milka tez chyba katar podlapala,bo siorpie nosem,ale jeszcze nic nie leci. Możliwe,że u Jasia to z ząbkami związane

.
śliczna dziewczynka

.