|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
hejaa
![]() Link w którym napisane jest co dziecko powinno umieć w danym wieku jest super ! ![]() Rozstępy na cyckach jak są tak są... Kreska na brzuchu też nadal jest;/ mam nadzieję że zniknie, nie chcę być taka naznaczona ;/ I pępek też się chyba do końca nie wciągnął, jest taki wypukły trochę, a miałam taki piękny ;( Czy jak teraz mam nierówne piersi (w jednej mi się więcej mleka produkuje) to czy jak już kiedyś przstanę karmić to one się wyrównają ? Nigdy nie miałam aż takiej różnicy ;/ fakt, jedna była ciut większa ale tylko CIUT a teraz to prawie jak o rozmiar ;/ Co ja chciałam jeszcze napisać... Dziękuję za pochwały dla Natanka ![]() Cudne są wasze dzieci Gratuluję 2 miesięcy (nie pamiętam do kogo to ;p) Natanek też zaczyna cmokać rączkę ale myślałam że to dlatego że jest głodny :P |
|
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
MOjemu Miśkowi udalo sie 3 razy przewrócić z brzucha na plecki, ale za to nadal jak go podnoszę to głowa mu leci do tyłu...
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie dady sa troche zbylt ceratowe juz bardziej mi sie podobaja te za rossmanna ale najlepsze sa pampersa chustki sa super te z lidla super mokre i wyciagaja sie z reguly pojedynczo mimo ze uwazam ze dada sa super ti te sa jeszcze lepsze
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
linka Hubcio kilka razy przy podnoszeniu za raczki uniosl glowke za to przewrotu nie bylo ani razu
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Adaś miał te swoje wieczorne kolki to właśnie tak płakał a teraz po kąpieli się kręci , wierci , odrywa od piersi...(odbijam go wiec to nie to ) jakby nie umiał sobie miejsca znalezc i średnio po godzinie walki (czasem uda się i w kilka minut ) udaje się zasnąć, ale jak wiesz nie na długo .....tłumacze to sobie przebodzcowaniem albo wyciszaniem ![]() Moje dziecko śpi już 3 h ![]() edit: chyba bedzie się już budził...stęskniłam się
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-12 o 15:01 |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale już się naprawiło
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
anoxa współczuje z powodu cioci :glasiu; to naprawde straszne jak szybko!
Dostałam wczoraj to nosidełko ale musze nad nim jeszcze popracować bo coś niepewnie się z nim czuję i mały jakoś tak wisi ![]() Cytat:
moj maly ma taką kaszkę jakby pojedyńczo na ciałku i główce, ale czytałam że to zatkane pory i że samo minie---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
papateria musisz sobie wszystkie te klamerki podregulowac
|
#2442 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
damian mnie oswiecil ze jak sie przelaczy inaczej to gra no ale i tak myslalam ze fajniejsze to bedzienie dziwie sie. poplakalam sie jak czytalam twoj post o zosawieniu Gaby moze teraz juz przestanie lizac te lapkiCytat:
![]() u nas tak samo Cytat:
biedna mam nadzieje ze szybko jej przejdzie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no mam nadzieje bo jak narazie to lezy pod tym a patrzy sie na mnie albo na tate ![]() ale dzis nawet w hustawce sie z pol godzinki pobawil |
||||||
|
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
co to za wyraz ?
![]() pochwal się fryzurką ![]() Cytat:
wiolek super ![]() ![]() jusdan super nocka i trzymam za zdrowkoCytat:
![]() ale nie specjalnie lapie jeszcze zabawki....na każdego przyjdzie pora ![]() lilka dobrze ze wszystko ok a maly jest podobny do Ciebie poki co moj tez lepiej podnosi glowke jak jest u mnie na klacie ![]() itakasia współczuję ![]() a ten krem to do cery problematycznej , troche grzeje
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-10-12 o 16:04 |
||
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
HD - a ja wymyśliłam coś dla Twojej psinki.. są takie jakby klosze plastikowe... może by jej to na łapy zakładać? Pieski mają na szyję na przykład jak miały jakiś zabieg i żeby nie sięgały jęzorkiem do rany.. może i małe na nóżki są.
![]() Znalazłam wreszcie! http://animalia.pl/produkt,2853,163,...rynaryjny.html o takie coś mi chodzi.. wiem że to jest na szyję ale może sa jakies takie podobne na nóżki? Wyczytałam też, że częstą przyczyną takiego lizania łap są choroby skóry, grzybice, urazy, alergie.. byliście z nią u Weta? Może problemem nie jest pojawienie się dziecka i stres?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-10-12 o 16:28 |
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wrocilismy wczoraj wieczorem, wiec zagladam dopiero dzis. Mielismy piekna pogode 20-25 stopni. Nie moge sie doczekac, jak Milena bedzie sie bawic ze swoim kuzynem - jest miedzy nimi 1,5 roku roznicy. Zaraz postaram sie Was poczytac
|
|
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
papeteria ja też dady zakładałam tylko w domu, ale jak kilka razy przesikał i okupał i musiałam ubranka moczyć to sobie darowałam. Dobrze, że na spacer mu nie ubierałam
A co do podobieństwa to niech mu tak zostanie he
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
pochwale sie ostatnimi fotami mojego synka jedna ze mna ze spacerku
Załącznik 3466395Załącznik 3466396Załącznik 3466397Załącznik 3466398Załącznik 3466399Załącznik 3466400
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
anoxa super w tej czapie, no i cała mamusia
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak zrobiłam
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Moje bledną, ale nie wiem czy to za sprawą pharmacerisa czy same z siebie ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- iga nie przewraca sie jeszcze na boczek ani jakkolwiek
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale czy mi się wydaje? czy wam sie niebawem wózek tez skończy?? jak masz? śliczny taki niebieściutki. Nie wiem czy dobrze pamietam ale czy to nie bolder?Jaszczka a jak twój wózek? dużo jeszcze "miejsca"?
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
anoxa pytałaś o ekspres i specjalnie sprawdziłam jak byłam na spacerze u dziadków bo oni mają ale jednak nie senseo a saeco i są bardzo zadowoleni ale dali za niego 3 lata temu "zaledwie" 1700 zł
bo to od razu z młynkiem jest zdjęcia super i Hubcio jest do ciebie bardzo podobny zazdroszczę aleks czasem się przekręci z brzuszka na plecy ale już żeby jakąś grzechotkę trzymał to nie ma szans a nawet nie potrafi jej złapać a ja lubie pieluszki DADA i nie widzę kompletnie zadnej różnicy między nimi a pampers active ( oczywiście chodzi mi o dada 3 bo 2 są inne) |
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Igusia trzyma grzechotkę już dawno, ale nie wie, że ją ma
To zdjęcie sprzed 3 tygodni
|
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Anoxa - super masz dzidziolka!!
i rzeczywiście podobny do ciebie, że szok! do mnie Patryk wogóle nie jest podobny... gdyby nie to, że ze mnie wyszedł to bym nie powiedziała, że mój od przyjazdu do Polski jeżdżę spacerówką
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek dla Igi jeszcze są dobre dady od 3 do 6 kilo, nie miałam tych większych, ale jak piszesz, że lepsze to spróbuję.
|
|
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
My po szczepieniu, mała to dzielna babka
![]() Pogadałam z moja pediatra i powiedziała bym powoli dawała jej soczek jabłkowy rozrobiony z woda, jabłuszko, zupkę jarzynowa i kaszkę....ona nie ma problemów z brzuszkiem, kupkami itd. wiec nie powinna mieć problemów dziś zjadła już mleko z miarka kaszki, wyssała wszystko...zmieniłam jej tez smoczek wiec ładnie szło![]() anuszka, anoxa - śliczne zdjęcia
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia faktycznie nie robisz błędów
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- My idziemy się zaraz kąpać Iga teraz gada z babcią
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i piszę wolniej a pazurki skrócę w sobotę bo idę na odnowę a mała mi tu gada jak najęta Dziękuję, że zauważyłaś
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Kobietki
![]() pare dni nie zagladalam a tu taka produkcja ![]() HD powiem Ci, że bardzo się cieszę że podjeliscie decyzję o zabraniu psinki! Chciałam się tylko pochwalić, że mogę sobie już pogadać z moim dzieckiem. Zaczepia mnie głosem, śmieje się. Najbardziej lubi "aguuu" - wtedy śmieje się w głos
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Czy Wy też macie jeszcze krechę pośrodku??

moj maly ma taką kaszkę jakby pojedyńczo na ciałku i główce, ale czytałam że to zatkane pory i że samo minie