Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-13, 11:27   #1591
Priety
Raczkowanie

GG do Priety
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Kretencja no właśnie mi też ten odór przeszkadza, ale wtedy odwracam się plecami... I, że mu się to zdarza raz na ruski rok o ile nie rzadziej to nie mam do niego żadnych ale... A do tego jeszcze mam pewność, że mnie nie zdradzi nawet po pijaku, przekonałam się o tym właśnie po ostatnich urodzinach brata Mimo, że mieszkaliśmy 2 klatki od siebie to zostaliśmy u brata na noc, bo nie miałam siły tachać TŻ I w nocy TŻ się obudził i coś mu nie pasowało... Zaczął mi się przyglądać ze wszystkich stron i coś mu się ubzdurało, że to nie ja leżę z nim w łóżeczku, więc się odsunął na sam brzeg wersalki i zwinął się w kłębuszek w rogu i przykrył samym rogiem kołderki, żeby przypadkiem mnie nie dotykać... Dopiero po jakimś czasie zrobiło mu się zimno, więc znowu zaczął sprawdzać czy to ja czy nie ja i jak się ostatecznie upewnił, że jednak ja to dopiero się wtedy normalnie położył spać... Normalnie z bratową rano płakałyśmy ze śmiechu... Panowie oczywiście nie mogli bo im nawet kot za głośno łapkami po podłodze stukał

Marta mój ma być ze mną w szpitalu a jak już urodzę i go wyrzucą to wtedy przejmie go mój brat z kumplem Ale w życiu bym nie poszła na to, że on pije a ja rodzę... Chyba długo bym mu tego nie darowała

Edytowane przez Priety
Czas edycji: 2010-10-13 o 11:30 Powód: ??
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:32   #1592
kootekk
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

ishka gratulacje :jup i:

kolejny facecik na wątku, faktycznie czas na dziewczynke - Irsin nic nie sugeruje

idziemy na spacerek

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:33   #1593
dzasta110
Wtajemniczenie

alkohol - moim zdaniem wszystko dla ludzi, ale w rozsądnej częstotliwości i ilości nie mam nic przeciwko piciu TŻta przy jakiejś okazji, ale np wracanie z pracy po pijaku u mnie by nie przeszło

rozstępy - o dziwo nowych nie widzę, póki co

nic nie mówcie o dzisiejszej nocy, myślałam że umrę z bólu od tego zęba...

Marta - hmmm... sytuacja trudna, trzeba zrozumieć położną, o pracę teraz ciężko

termin porodu chyba nie zależy od płci

apoolonia - coś kręci ten sprzedawca a tak swoją droga to dziwni ludzie czasami sprzedają na allegro

pelnia - a co to jest "ziemniaczana pół oszukana"?

Kretencja - torba dotrze prędzej czy później

agas - jesli dobrze kojarzę to pamiętam Cię z dwóch powodów: pierwszy to bukiet (planowałam mieć podobny) a drugi to Twój bardzo wysoki mąż - dobrze kumam

a tak w sprawie toreb to w Carrefour od dzisiaj jest promocja toreb za 9,90 zł tylko ciekawe jak one wyglądają na żywo no i w gazetce też jest promocja na jakiś wielki karton Pampersów

ziemniaczki i marcheweczkę obrałam i pokroiłam, czyli zaraz wstawię wywar na zupę i jednak będzie buraczana ale teraz to bym zjadła drugie śniadanie... np rogala z wędlinką

Priety - ale się uśmiałam z tej tżtowskiej wierności swoją drogą dobrze świadczy o facecie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-10-13 o 11:36
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:34   #1594
kretencja
Zakorzenienie

Priety, niezła historia, ubawiłam się

Też sobie nie wyobrażam, żeby pił podczas gdy ja będę rodzić. Najpierw się wita potomka, a potem można oblać

Dzasta, gorzej jak torba dotrze "później", a zacznę rodzić "wcześniej"

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:35   #1595
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

Marta - hmmm... sytuacja trudna, trzeba zrozumieć położną, o pracę teraz ciężko
ale ja zupełnie nie mam żalu do położnej, tylko do lekarki
Stary 2010-10-13, 11:35   #1596
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Uwaga, uwaga, sms od Ishki:

Cześć Wam wszystkim. Wczoraj o godz. 20.35 przyszedł na świat Tomuś Junior. Całe 54cm i 3250g. Zdjątko wyślę później bo na razie ruszać się nie mogę. Rana i brzuch bolą nieziemsko. Pozdrawiamy

noooo wkoońcu GRATULUJE !!!:pijem y:

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
nosz k .... zagotowałam się
pojechalam do laboratorium w sprawie tego wymazu, babka mi dała pojemnik do pobrania i poszlam do poradni K ( tak jak wczoraj mi mówiła przez telefon, że próbkę może pobrać polożna). I okazało się, że położna NIE MOŻE , bo jej zabroniła lekarka !!! Bo nie jestem jej ( tzn, lekarki) pacjentką. czujecie?? położnej było strasznie głupio, ale mówi, że nie może ryzykować, bo to jej przełożona wróciłam z niczym.

Boże co za ludzie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
jutro mam wizytę, to go przycisnę
no dokładnie, przycisnij go!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:35   #1597
Patrycja_1708
Zadomowienie

Mój też się już zapowiada że sie spije jak mały sie urodzi i w dodatku moi rodzice do nas przyjeżdzają jak urodze to powiedział ze z teściami poopija małego

Co do tych bólów brzuszka to mnie uspokoiłyscie bo ja mam własnie czasem takie delikatne kłucia, dzisiaj akurat to miałam jak przekręcałam sie na łóżku z boku na bok... Ale w poniedziałek mam wizyte to zapytam czy to jest ok...
I znowu wyniki bede musiała porobić bo oni tych z Polski nie uznawają i musze tutaj robić...

A myślicie że jak nic sie nie dzieje to może nie trzeba bedzie jezdzic na wizyty częsciej??
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:38   #1598
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Weronisia masz urocze dzieci bardzo ładne zdjęcia

byłam wczoraj w kinie i taki sobie ten film... trochę się wynudziłam i oczywiście książka lepsza

a dziś może uda mi się wybrać po buty zimowe

No i mamy juz 3 chłopaków na wątku, może czas na jakąś dziewczynkę...
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:39   #1599
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Kootek miłego spacerku

Kretencja no my z bratową to płakałyśmy ze śmiechu normalnie Dlatego właśnie twierdzę, że mój TŻ jak wypije to jest słodki... a co on w nocy odstawiał... On swoje a ja i bratowa w śmiech... A on na nas patrzy i mówi tak "no ale dlaczemu wy się śmiejecie?" i tak sepleni przy tym
Dlatego mu powiedziałam właśnie że jak już urodzę to niech robi co chce byle odwiedzał mnie jednak w szpitalu a nie zostawił tam całkiem samą
Stary 2010-10-13, 11:44   #1600
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
moja uwage zwrocily rozstepy pod brzuchem,zrobily mi sie nagle jednego dnia(dobrze ze sa dosc malutkie,jak zbledna beda niewidoczne) no i do tego doszedl bol jak na @ i ucisk na pecherz..A teraz to mi sie rajstopy podwijaja pod,spodnie dresowe mi sie roluja i czkawka malej jest bardziej odczuwalna..Polozna uwaza ze przegielam z porzadkami czy czyms takim a ja nic innego nie robie tylko wciaz sobie odpoczywam..
tez mam takie rozstepy, najpierw po paseczku ,ale sie rozlaly

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
ishka gratulacje :jup i:

kolejny facecik na wątku, faktycznie czas na dziewczynke - Irsin nic nie sugeruje

idziemy na spacerek

jutro ide na wizyte, zobaczymy co u malej
Stary 2010-10-13, 11:55   #1601
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Mojego to ja raz widzialam zalatwionego na amen tak sie spil,ze potem lezal i mowil mojej przyjaciolce ze on tak bardzo mnie kocha,ze jestem taka cudowna itp heh drugi raz to byl mocno pod humorem ale na nogach jeszcze stal to mi tez zaczal robic wyznania milosci i zaczal sobie wyrzucac,ze on jest taki zimny i on tego nie potrafi okazywacheh mnie tym rozbroil,bo na trzezwo to w zyciu sie nie przyzna ale z reguly nie pije,a nawet jak kupi sobie piwo to polowa butelki nie wypita stoi sobie gdzies tak dlugo az jej nie wyrzuce
Heheh mój tż też jest słodki jak popije, pierwsza fazę ma taką, że śpiewa a potem taką, że się do mnie tuli i chce mnie na rękach nosić Ale to dobrze, że alkohol działa na niego rozweselająco a nie wyzwala agresji..
Stary 2010-10-13, 11:59   #1602
kotek81
Zakorzenienie

Ja miałam 2 godziny prasowania i ledwo teraz żyję - kręgosłup znowu daje znaki
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:59   #1603
kretencja
Zakorzenienie

Kurczę, coś mnie lekko w krtani drapie znowu... To już kolejny raz w ciąży, dotąd rozchodziło się po kościach... Oby i tym razem tak było.
Na onecie przeczytałam, że sezon grypowy rozpoczął się na całego. Dobrze, że tak rzadko z domu wychodzę Niestety mąż pracuje z ludźmi... Mam nadzieję, że nic nie przyniesie

No, zmykam na jakiś czas, trzeba wreszcie pozmywać i podszykować obiad... Ale wrócę, wrócę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 11:59   #1604
M25
Zadomowienie

Ooo! Gratulacje dla Ishki

Ja też już chcę !!!
Stary 2010-10-13, 12:03   #1605
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

ishka
Stary 2010-10-13, 12:05   #1606
sereniti
Zakorzenienie

a ja zabieram się za przepakowanie walizki - skoro nie muszę mieć nic dla dziecka to z moimi klamotami się zmieszczę do torby chyba. kurde wolałabym to niż te walizę wyglądam z nią jak kloszard
od rana łażę i sprzątam byleby tylko zając myśli przed jutrzejszym usg - na złość dziś w nocy śniło mi się że lekarz stwierdził że mała ma wodogłowie i jakieś inne straszne powikłania ehh... nie wiem jak ja wytrzymam do jutra, starałam się o tym nie myśleć ale jak już poznałam termin porodu to głupie myśli same się włączają
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:06   #1607
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
eee no super zakup
mi w nich nie odpowiada wypelnienie :/ ale zadowole sie zwyklym rogalem do karmienia brakowalo mi go przy pierwszym dziecku i tez dzis sobie kupilam u nadii przez allegro

a czym karmilas dziecko kolezanki:??
BUTELKĄ !

Przyznam, że spało się super! Pierwszy raz w nocy nie bolały mnie plecy !
Stary 2010-10-13, 12:07   #1608
rptrbj1978
Rozeznanie

Priety -dobre hehe
Moj TZprawiew ogole nie pije, ja tez niewiele .

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:08   #1609
kliwia
Zakorzenienie

sereniti ale masz sny! Ale z data porodu to masz fajnie. Znasz dzien i godzine. Troche jak wyrok jakis
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:08   #1610
Artystka23
Dragonfly

Wciaz chce mi sie spac wczoraj 3/4 dnia przespalam i cala noc
Stary 2010-10-13, 12:14   #1611
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ISHKA gratulacje!!!!!

A ja czekam niecierpliwie na jakiś poród siłami natury i jego opis
Następny pewnie będzie SN i to będzie dziewczynka (Irsin???)

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Ja miałam 2 godziny prasowania i ledwo teraz żyję - kręgosłup znowu daje znaki
Ja wczoraj prasowałam i chyba przestaję lubić tę czynność... ale moja mama zadeklarowała się, że malutkie to ona może poprasować Szkoda, że już wszystko zrobione
Stary 2010-10-13, 12:16   #1612
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Sereniti będzie wszystko dobrze na pewno Nie stresuj się tak bo maluszkowi w ten sposób na pewno nie pomożesz... Nie mam dobrego zdania o tym lekarzu i moim zdaniem on się nie zna na swojej pracy...
A i chciałam Cie jeszcze spytać, bo Ty będziesz rodzić w Pyskowicach prawda? Bo nie wiem jak to jest z tymi szpitalami, czy tam np można pojechać wcześniej i zobaczyć jak to wygląda w sensie nie podglądać czyjś poród tylko tak ogólnie i pogadać z położnymi, czy czekać do porodu i jechać tak z marszu? Bo ja też jestem z Gliwic ale nie chce rodzić w Gliwicach tylko właśnie tam.
Stary 2010-10-13, 12:23   #1613
Beata_Batumi
Zadomowienie

Hejka!

Ja akurat miałam super noc- tylko 2 razy wstawałam na siku!!!!

Wczoraj zrobiłam sobie wreszcie porządną depilacje okolic intymnych i nóg, dzisiaj miałam robic pedi ale nie wiem czy mi sie chce...

Wczoraj wieczorem miałam załamke, popłakałam się- nie mam jeszcze wszystkich ciuszków dla dziecka (głównie paru kaftaników i zwykłych spiochów), nic nie poprane, chałupa nie gotowa, mąż zapracowany całe dnie go nie ma, wyjeżdża przed 7 rano, wraca ok 6, czasem jeszcze potem jeździ po klientach a ja siedzę sama...wanienki też nie mamy jeszcze...

zobaczycie, im blizej terminu tym strach większy- jak przeżyję poród i pobyt w szpitalu? Jak poradzę sobie z takim maleństwem? Czy nie zrobię mu krzywdy? Jak je ubierać? ITP ITD....

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:24   #1614
kropka27
Raczkowanie

Witam dziewczyny!
Od kilku dni Was nadrabiam i wreszcie mi sie udało!

Gratuuje nowej mamusi zaczyna się już lawina dzieciaczków i oby tak dalej wszystko w porzadku było.

Tak Was czytam i zastanawiam się nad jednym - kurde co Wy robicie na wizazie już np o 6 godzinie- poważnie spać nie możecie? Ja sie kade y mezem ok 23 i wstaje o 7 yrobic mu kanapki do pracz a pozniej spac i dzis np wstalam 0 10.30 wzielam sobie do serca ze tryeba sie teraz wzspac bo pozniej bedzie roynie
kropka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:26   #1615
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Kropka ja też tak mam Wstaje rano z TŻ i potem znowu lulu I śpię do 10-11 Ale ja się dopiero wtedy wysypiam bo w nocy się ciągle budzę
Stary 2010-10-13, 12:35   #1616
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

moj tz nie pije!!!!!!!!!!!!! wiec bez obaw jestem zwlaszcza ze z Toskiem bedzie

wczoraj dostal dodatkowa propozycje pracy w szkole jako instruktor szachowy ale odmowil - rozmawiajac z dyrektorem powiedzial, iz obecna sytuacja rodzinna, pojawienie sie nowego czlonka rodziny nie pozwala mu na takie obciazenie nas bo chce zonie pomoc bo caly dzien bedzie albo z jednym brzdacem albo z dwoma w razie choroby i soboty tez odpadaja bo to dzien rodzinny dla nas...
jestem z niego baaaaardzo dumna a w pochwale gotuje ziemniaczki by moc mu upiec pozniej

T. wlasnie zrzucil mi cale pranie jakie powiesilam a teraz wola z kojca mamoooooooo cmok cmok - bedzie teraz godzine przepraszal hehe

KRETENCJA czyli porzadnie trafilas - a blad kazdemu sie zdarza
wazne ze fachowo do bledu podeszli

APOLONIA jak zazada wiecej kasy po sprawdzeniu na poczcie - wysylasz meila do allegro o podejrzeniu nieuczciwych zamierzen - oni upominaja sprzedajacego sprawdzajac jaka kwota przesylki jest podana na aukcji i gotowe

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Hejka!

Ja akurat miałam super noc- tylko 2 razy wstawałam na siku!!!!

Wczoraj zrobiłam sobie wreszcie porządną depilacje okolic intymnych i nóg, dzisiaj miałam robic pedi ale nie wiem czy mi sie chce...

Wczoraj wieczorem miałam załamke, popłakałam się- nie mam jeszcze wszystkich ciuszków dla dziecka (głównie paru kaftaników i zwykłych spiochów), nic nie poprane, chałupa nie gotowa, mąż zapracowany całe dnie go nie ma, wyjeżdża przed 7 rano, wraca ok 6, czasem jeszcze potem jeździ po klientach a ja siedzę sama...wanienki też nie mamy jeszcze...

zobaczycie, im blizej terminu tym strach większy- jak przeżyję poród i pobyt w szpitalu? Jak poradzę sobie z takim maleństwem? Czy nie zrobię mu krzywdy? Jak je ubierać? ITP ITD....
mieszkaniem sie nie przejmuj poprostu posrpzataj jak na ogol robisz to w sobote ...
a ciuszkow czemu nei pierzesz?????????????? skoro zostal ci tydzien, moze 5 tygodni to chyba juz czas?? wolisz nad pedikiurem myslec zamiast do pralki pranie wstawic??????????

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
a ja zabieram się za przepakowanie walizki - skoro nie muszę mieć nic dla dziecka to z moimi klamotami się zmieszczę do torby chyba. kurde wolałabym to niż te walizę wyglądam z nią jak kloszard
od rana łażę i sprzątam byleby tylko zając myśli przed jutrzejszym usg - na złość dziś w nocy śniło mi się że lekarz stwierdził że mała ma wodogłowie i jakieś inne straszne powikłania ehh... nie wiem jak ja wytrzymam do jutra, starałam się o tym nie myśleć ale jak już poznałam termin porodu to głupie myśli same się włączają
czemu nie musisz miec nic dla dziecka??

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
BUTELKĄ !

Przyznam, że spało się super! Pierwszy raz w nocy nie bolały mnie plecy !
wiec zakup udany
tak wlasnie myslalam a mi chodzilo o kwestie uklozenia tego dluugiego weza jak piersia sie bedzie karmic hehe
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:36   #1617
sereniti
Zakorzenienie

kropka to tak jak ja - wstaje o 5 tżta szykuje do pracy a potem lulu do 10 albo i dłużej
priety z tego co wiem można zadzwonić do Pyskowic i zapytać kiedy i w jakich godzinach można wejść zobaczyć oddział - ja tam byłam w zeszłym roku u koleżanki więc wiem jak wyglądają sale, miesiąc temu jak leżałam to położyli mnie pod ktg na krześle porodowym więc też wiem jak to wygląda - choć mnie i tak sala operacyjna czeka - ale poznałam położne, bardzo miły personel lekarze też fajni - poza tym który ze mną wczoraj ustalał termin jakiś taki poważny bardzo i nieprzystępny ale może miał zły dzień każdemu może się zdażyc. ogólnie opinie o tym szpitalu są bardzo dobre moje znajome i szwagierka tam rodziły i dlatego właśnie zdecydowałam się tam rodzic.
ogólnie radziłabym Ci poprosić swojego gina o skierowanie właśnie tam - oddział położniczy jest mały i może zdażyc się ze Cię odeślą do Gliwic jak będzie wiele rodzących ale jak przyjedziesz wcześniej na rekonesans i pokażesz skierowanie to być może będziesz mieć pierwszeństwo w razie "w" - nie jestem pewna czy dokładnie tak to działa ale moja koleżanka w zeszłym roku właśnie na tej zasadzie została przyjęta
pełnia bo w szpitalu dają ciuszki pieluchy i kosmetyki - ja muszę miec tylko dla siebie podpaski te wielkie podkłady pod tyłek, majty no i standard - koszule, szlafrok kapcie itp. Dla dzidziołka wszystko dają więc przynajmniej to z głowy

Edytowane przez sereniti
Czas edycji: 2010-10-13 o 12:39
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:37   #1618
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ishka
Irsin trzymam kciuki!!
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:39   #1619
Beata_Batumi
Zadomowienie

Pełnia - po pierwsze nie mam w czym uprac- mieszkam teraz pod miastem, z jednym sklepem w którym nie ma takich proszków do prania dla dzieci, męża nie ma cały dzień a sama do miasta nie pojadę autem bo jestem niedzielnym kierowcą a autobusem to tez odpada...W niedz już miałam proszek w koszyku ale w domu okazało sie że kod nie wszedł na kasę a mąż mi o tym nie powiedział (akurat wtedy odeszłam od kasy), dzisiaj mamy jechać do przychodni odebrać wyniki to już na pewno kupie, a po drugie- na swoje smieci wprowadziliśmy się jakieś 1,5 tyg temu i nie chodzi mi o bałagan tylko o np. brak karnisza i firanek w przedpokoju, brak listw w przedpokoju, zwisająca żarówka w kuchni i sypialni...chciałabym żeby ten remont juz się skończył ale niestety mąż nie ma czasu a faceci którzy u nas to robili to męża pracownicy i woli ich zabrać do pracy żeby zarobić pieniążki... Bo niestety prowadzi firmę sezonową (zakładanie ogrodów) i tutaj faktycznie czas to pieniądz bo zimą żyjemy z oszczędności, z tego co zarobi w sezonie.

Chybia zabiorę się za gotowanie zupki i polecę do sklepu po jakiegoś słodycza... Póki jeszcze mozna.

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:40   #1620
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
Irsin trzymam kciuki!!
trzymaj trzymaj kochana, na pewno sie przydadza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości