Majowo-czerwcowe mamy 2011 :) - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-16, 11:30   #3091
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)

Eweska - wszystkiego naj, naj, najlepszego z Okazji Waszej 11-rocznicy

Dziewczyny, piszecie jak szalone, chyba nigdy nie nadrobię zaległości

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez AlicjaH Pokaż wiadomość
Facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!!!!!!!!!!
Oł je oł je oł je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

mam poł godzinny filmik wstawie na server i dam wam link
masakra jak on się uśmiecha!!!
łapki do buzi
3 sposobami robiony
3d/4d
dowcipnie
i przez brzuch

karczek dobrze wszystko ok -)
musicie to zobaczyć on się non stop rusza, skacze no wszystko nawet łapki do buzi pcha ;-)
Ala - gratulacje!!! I najważniejsze, że mały przystojniak zdrowy!!!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

ale wiecie co
jak juz uslysze, ze corka czy syn
to i tak nie uwierze na 100%
moja znajoma miala miec syna, imie wybrane, pokoik dla chlpca, ciuszki chlopiece
a przy porodzie - cora

a na odwrot u kuzynki tzta
Ja też nie wierzę bezgranicznie, zwłaszcza w tak wczesnej ciąży. I mimo iż lekarz, który wykonywał mi usg był prawie przekonany, że dziewczynka.
Pierwsze dziecko mojej kumpeli miało być na 100% dziewczynką a urodził się dorodny synek
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 11:43   #3092
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Ja pare dni temu jadłam sushi ;-)
pychotka
a z krewetkami gotowanymi przecież też możesz nigri jeść ;-)
nie jadlam tego typu potraw ale na dzien dzisiejszy mam ochote na wszystko

gratuluje synalka

zazdroszcze ci, tez chce!!!!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc kochane
widze, ze zaczynaja nam sie przeogromne apetyty
hehe oj Ty

a ja spalam do 10.30
wczoraj chlopai popili przed 3 poszlismy spac
jutro juz nie pospie, bo na akupy do poznania jedziemy
ide teraz sprzatac
zle sie dzisiaj czuje po wczorajszej wyzerce......
ja czesto wstaje nie wczesniej niz o 9 bo tak mi sie dobrze spi rano

ale fakt chodze spac najszybciej o 23 lub znacznie pozniej....

dzisiaj weekend i w koncu Tż bedzie caly czas ze mna

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

w weekend jak moj Tż ma wolne, posiedzi przed kompem na pewno, wiec moze mnie nie byc. Prosze opanujcie sie z pisaniem zebym mogla nadrobic

ide posprzatac troche i w koncu musze sie ubrac hehe buzka
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 12:08   #3093
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Jedno takie tyci sushi chyba nie zaszkodzi... i Mama bedzie szczesliwsza

A tak w ogole to Dzien dobry!!!!
U mnie dzisaj pieknie sloneczko swieci takze bede mogla w koncu pranie rozwiesic na dworze upieklam sobie bagietke i zaraz ja bede wcinac z pasztecikiem i ogorkiem... albo bialym serem

Eweska wszystkiego najlepszego i duzo milosci zycze

Moj maz ma dzisaj urodziny! Mam nadzieje, ze zabierze mnie do jakiejs knajpy na jedzonko mmm marzy mi sie hinduska restauracja mniaaaaaaaaaam

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Zaparz sobie miety! Powinno pomoc
juz sacze
kurcze ja mam remonty, bo robimy sobie cala fgore i mam co tydzien takie sprzatanie, ze nie dosc, ze w tygodniu trzeba odkurzac i myc podoge co 2 dzien to w sobote generalka
szok, ide wlasnie odkurzac...
ale za to popoludniubede leeeezzzzzeeeeeeccccc ))))))
stanowczo musze kupic luzne spodnie...
cisna w brzuszek, nawet obcisle dresy
aaaa
Stary 2010-10-16, 12:36   #3094
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cześć Kochane, cześc Maleństwa ;*
Nie zaglądałam kilka dni, a tak duzo napisalyscie, że troche czasu mi czytanie.
Ja mam nawał w pracy, wracam wykończona, padam i spię
Straszne mi sie zrobily włosy szorstkie , suche. Farbujecie włosy w ciaży?
Tydzień juz nie biore duphastonu, troszkękuja jajniki i czasem w okolicy pępka, ale juz sie przyzwyczajam do tego stanu, musze kupić spodnie ciążowe bo sie ledwo zapinam ale jeszcze jakiegos specalnego brzuszka to nie mam.
Pozdrawiam:cm ok:
Stary 2010-10-16, 12:41   #3095
principessina
Zakorzenienie

eweska naj naj, milego wieczorku dzisiaj, romantycznego

Dziewczyny ja to jestem dopiero spioch, wstalam o 11tej zjadlam jogurcik i wypilam sok z cytryny i miodku, nic zero efektow, 4ty dzien bez wc, nawet Wam nie bede opowiadala co to za koszmar

Dzis na obiad robie spaghetti sojowe z paluszkami krabowymi i zielonym groszkiem mniam mniam

Kwiatecek nie przepuszczalam ze to po duphastonie (ja biore jego odpowiednik oraz zastrzyki), ale wlosy mam wlasnie takie jak piszesz szorstkie i matowe i takie nijakie, w ogole sie nie ukladaja...co do farbowania ja zafarbowalam nie wiedzac jeszcze ze jestem w cizy, ale bez dotykania skory, gdyz wraca do naturalnego koloru, wiec chyba nic nie zaszkodzilo, co do farbowania w ciazy to odradzaja pierwsze 3 miesiace, a pozniej ew. farba bez amoniaku i nie dotykajac skory, przyzwolony jest balejaz
Stary 2010-10-16, 12:46   #3096
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja to jestem dopiero spioch, wstalam o 11tej zjadlam jogurcik i wypilam sok z cytryny i miodku, nic zero efektow, 4ty dzien bez wc, nawet Wam nie bede opowiadala co to za koszmar

Dzis na obiad robie spaghetti sojowe z paluszkami krabowymi i zielonym groszkiem mniam mniam

Kwiatecek nie przepuszczalam ze to po duphastonie (ja biore jego odpowiednik oraz zastrzyki), ale wlosy mam wlasnie takie jak piszesz szorstkie i matowe i takie nijakie, w ogole sie nie ukladaja...co do farbowania ja zafarbowalam nie wiedzac jeszcze ze jestem w cizy, ale bez dotykania skory, gdyz wraca do naturalnego koloru, wiec chyba nic nie zaszkodzilo, co do farbowania w ciazy to odradzaja pierwsze 3 miesiace, a pozniej ew. farba bez amoniaku i nie dotykajac skory, przyzwolony jest balejaz
kochana mi dziewczyny polecily maslanke
ja pije 2-3 razy dziennie po szklance chodze codzien, lub 2 razy dziennie
Stary 2010-10-16, 12:53   #3097
principessina
Zakorzenienie

kurcze nie ma u mnie maslanki ani kefiru, kiedys chociaz kefir byl jakis niemiecki, a wczoraj poszlam do sklepu i juz go nie sprzedaja, bo chyba tylko ja kupowalam hehe
Stary 2010-10-16, 12:56   #3098
eweska
Moderatoreska

Dziekuję dziewczyny za życzenia

Cytat:
Nie będzie kochana romantycznie, samej ze sobą się nie da, tż przyjedzie dopiero za dwa tygodnie.

Ja już posprzatałam, ogarnęłam siebie i popołudniu wybywamy z synkiem z domku
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 13:21   #3099
AlicjaH
Rozeznanie

Już jestem byłam w sklepie /sałata, pomidory, szyneczka serek mmmm i ZIELONE JABŁKA ;-))) O TAK/
ale mnie ta głowa boli ;-((((((((
zdechnie mi się normalnie ;-(((((
Stary 2010-10-16, 13:52   #3100
Klaterina
Zadomowienie

eweska, gratuluję również, toż to spory kawał czasu

na obiad są łazanki, mieszkanie posprzątałam, zaraz się wezmę za prasowanie bo mam spore zaległości i mam zamiar wybyć jeszcze na spacer. Chłopek mnie z rana wkurzył i całe szczęście, że nie ma go w domu, bo by było źle z nim
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 14:03   #3101
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klaterina Pokaż wiadomość
eweska, gratuluję również, toż to spory kawał czasu

na obiad są łazanki, mieszkanie posprzątałam, zaraz się wezmę za prasowanie bo mam spore zaległości i mam zamiar wybyć jeszcze na spacer. Chłopek mnie z rana wkurzył i całe szczęście, że nie ma go w domu, bo by było źle z nim
Mmm łazanki
A z czym robisz? Bo co region to inny przepis
U mnie obowiązkowo świeża kapusta, boczek świeży, smażony i makaron ;-)))) pychotka ale mam smaka ;-)
U mnie dziś menu Warszawska street tzn moja matka gotuje i właśnie podjechała ;-)
Stary 2010-10-16, 14:09   #3102
principessina
Zakorzenienie

aa eweska zapomnialam, ze maz na emigracji nic odbijecie sobie za 2 tygodnie, bedzie wieksza tesknota
my zaraz jemy, pozniej sie ogarniam i ide po zakupy, meza wypycham na rower, a pozniej pojdziemy posapacerowac, dzis przepiekny dzien, moznaby isc na plaze
Stary 2010-10-16, 14:13   #3103
AlicjaH
Rozeznanie

Cytat:
aa eweska zapomnialam, ze maz na emigracji nic odbijecie sobie za 2 tygodnie, bedzie wieksza tesknota
my zaraz jemy, pozniej sie ogarniam i ide po zakupy, meza wypycham na rower, a pozniej pojdziemy posapacerowac, dzis przepiekny dzien, moznaby isc na plaze
Jak czytam przepiękna pogoda i słoneczna italia to cię przestaje normalnie lubić.... ha ha
ech zimno, szaro
Stary 2010-10-16, 14:13   #3104
Klaterina
Zadomowienie

w mojej wersji jest kapusta kiszona i mięso drobno pokrojone, ugotowane/podsmażone i ten sos jest dla mnie the best
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 14:27   #3105
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

ja to zawsze mialam z tym problem...najbardziej balam sie rzucania fajek i czekania kiedy w koncu pojde do toalety... zaparcia to kiepska sprawa. Pamietam jak chorowalam na nerki- 3dni w szpitalu i nic, pozniej jeszcze 7 dni w domu czekalam...razem 10 dni bez zalatwienia sie
pomogla mi xenna.

Teraz jak jestem w ciazy brac jej raczej nie mozna. Pije kawe Inke, ktora ma duzo blonnika do tego mleko. Jem duzo owocow bo ciagle mam na nie ochote i jak na razie chodze do kibelka regularnie. Moze i ty tak zrob...salate sobie kup tez pomaga.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Już jestem byłam w sklepie /sałata, pomidory, szyneczka serek mmmm i ZIELONE JABŁKA ;-))) O TAK/
ale mnie ta głowa boli ;-((((((((
zdechnie mi się normalnie ;-(((((
mnie tak glowa bolala z tydzien temu jakos, po prostu masakra. Poszlam do apteki i farmaceutka poradzila mi apap. Wzielam jedna wedle zalecenia, polozylam sie i usnelam na ok.godz, gdy wstalam juz nie bolala ale zaczelam wymiotowac strasznie

na drugi dzien bolala ale juz mniej, a jak zaczelo padac to jak reka odjal. Moze to cisnienie? ja mam niskie strasznie.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

aaaa podobno mieta jest tez dobra na bol glowy i mozna ja pic w ciazy

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

u mnie zimno i szaro zazdroszcze tym co maja mozliwosc polezec na sloneczku i zamoczyc sie w morzu bylam na poczatku lipca nad Baltykiem ale tylko na weekend.. Kiedy ja to powtorze?? bo na pewno nie za szybko...ale za dwa lata dzieciaczka wezme bedzie super
Nikosia

Stary 2010-10-16, 14:31   #3106
principessina
Zakorzenienie

24kasia86 w tym sek, ze jem duzo owocow, winogrona, kiwi i sliwki, pozatym warzywa, te jogurty i nic, to jest jakis koszmar

AlicjaH powiem Ci, ze ja za zima bardzo tesknie, lato jest tu nie do wytrzymania, siedze non stop w klimatyzacji, a w zime jest straszna wilgoc i nie ma takiej typowej jesieni ani wiosny, te pory roku sa takie zlane ze soba w zime zawsze jezdzimy do Pl, ciekawe czy w tym roku pojedziemy, bo troche sie obawiam tych zmian temperatur, bo zazwyczaj lapie jakas grype czu cus...

Klaterina kapusta kiszona oooo jakie jestescie okropne, tak mam ochote na kapuche albo ogorki kiszone
Stary 2010-10-16, 14:36   #3107
AlicjaH
Rozeznanie

Ja mam nadciśnienie więc niedociśnienie z powodu złej pogody mi nie grozi ;-)
Powiem Ci, że jak mnie zaczyna głowa boleć to tak dzień i noc tragedia
Pomaga mi tylko jedna rzecz aspiryna na migrene
rzadko mnie boli i rzadko ją biorę, ale niestety dziś wzięłam
wiem , ze jest nie wskazana ale jedna nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

A ja zimy nie lubię
sierota jestem i zawsze się wywalam ;-/////
Obiadek przyjechał ;-)
karkówka w sosie, ziemniaki, mizeria i na deser naleśniki z dzemerem malinowym i jakimś kremem budyniowym ;-)
może być
od pon do piątku dostaje poza tym co gotuje obiady z baru /ojciec dla pracowników bierze i jakoś zawsze do mnie trafiają tez ;-) ale zazwyczaj to już na kolację i ja i Zula jesteśmy baaardzo wybiórcze he he
Stary 2010-10-16, 14:40   #3108
principessina
Zakorzenienie

AlicjaH kurcze, ale z Ciebie obzartuch, ja bym tyle nie wtrynila nalesniki u nas to czasem jako danie glowne sa a nie na deser
Stary 2010-10-16, 14:40   #3109
TheFall
Zadomowienie

Strasznie dużo piszecie i nie wiem czy ktoś kojarzy te kilka moich postów. Moja miesiączka okazała się poronieniem, w piątek zrobiłam badanie krwi, w niedzielę dostałam skurczy a we wtorek odebrałam wyniki i dowiedziałam się że byłam w 4 tygodniu ciąży. Piersi już mnie nie bolą i zrobiły się mniejsze także nadziei już raczej nie powinnam mieć, zwłaszcza, że 5 dni mocno krwawiłam.
Od lat miałam wysoką prolaktynę, co jakiś czas brałam na to tabletki ale nikt nigdy mi nie powiedział, że będą z tym problemy, mam tu na myśli lekarzy. Całkowicie zignorowałam ten fakt przy staraniu się o dziecko bo miesiączka od dłuższego czasu była regularna. Ma któraś z was też problemy z prolaktyną? To była moja pierwsza próba, 5 miesięcy starań i od razu nic z tego nie wyszło. Nie wiem czy to przez prolaktynę, ale mam czarne myśli co do mojego przyszłego macierzyństwa.
I nie mogę przestać czytać tego forum, chyba się długo nie pogodzę z tym co się stało.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 14:50   #3110
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
24kasia86 w tym sek, ze jem duzo owocow, winogrona, kiwi i sliwki, pozatym warzywa, te jogurty i nic, to jest jakis koszmar

AlicjaH powiem Ci, ze ja za zima bardzo tesknie, lato jest tu nie do wytrzymania, siedze non stop w klimatyzacji, a w zime jest straszna wilgoc i nie ma takiej typowej jesieni ani wiosny, te pory roku sa takie zlane ze soba w zime zawsze jezdzimy do Pl, ciekawe czy w tym roku pojedziemy, bo troche sie obawiam tych zmian temperatur, bo zazwyczaj lapie jakas grype czu cus...

Klaterina kapusta kiszona oooo jakie jestescie okropne, tak mam ochote na kapuche albo ogorki kiszone

oj to moze pogadaj o tym z lekarzem

co do upalow, ja uwielbiam bo jestem zmarzlak...tu w polsce to nawet porzadnego lata nie bylo... ze 3 tyg pogrzalo i juz, a tak to zimno juz od wrzesnia. zazdroszcze ci

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Ja mam nadciśnienie więc niedociśnienie z powodu złej pogody mi nie grozi ;-)
Powiem Ci, że jak mnie zaczyna głowa boleć to tak dzień i noc tragedia
Pomaga mi tylko jedna rzecz aspiryna na migrene
rzadko mnie boli i rzadko ją biorę, ale niestety dziś wzięłam
wiem , ze jest nie wskazana ale jedna nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

A ja zimy nie lubię
sierota jestem i zawsze się wywalam ;-/////
Obiadek przyjechał ;-)
karkówka w sosie, ziemniaki, mizeria i na deser naleśniki z dzemerem malinowym i jakimś kremem budyniowym ;-)
może być
od pon do piątku dostaje poza tym co gotuje obiady z baru /ojciec dla pracowników bierze i jakoś zawsze do mnie trafiają tez ;-) ale zazwyczaj to już na kolację i ja i Zula jesteśmy baaardzo wybiórcze he he
jedna moze i nie zaszkodzi ale masz fajnie z tymi pysznosciami. To macie bar jakis??
Nikosia

Stary 2010-10-16, 14:52   #3111
principessina
Zakorzenienie

The Fall Kochana prolaktyna moze byc powaznym problemem przy zachodzeniu, ja mialam wysoka i wpierw bralam parlodel, a pozniej inofert, jest to nowy lek, nie wiem zy jest on dostepny w Pl, obniza prolaktyne, normuje stosunek LH:FSH oraz pomaga przy owulacji przy PCO, 5 miesiecy staran to nie jest jakos b.dlugo, my staralismy sie ponad rok, z tym ze chodzilam po lekarzach, leczylam sie, gdybym nie szukala przyczyny to mysle ze jeszcze bysmy sie starali, takze idz do dobrego ginekologa i endokrynologa i porob sobie szczegolowe badnia, jesli poronilas to znaczy, ze owulacjia u Ciebie jest, faza lutealna moze byc za krotka, moze dadza Ci progesteron (luteina, duphaston), nie zalamuj sie tylko idz do lekrza poki jest czas na leczenie, ja znam pary ktore lecza sie latami, takze 5 miesiecy to naprawde niewiele...daj znac jak poszlo u lekarza, pwodzonka i nie czytaj za duzo
Stary 2010-10-16, 14:53   #3112
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

witajcie powtorzylam dzis bete i dzidzia rosnie 23712 czyli 5-6 tydzien tak sie ciesze

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 14:55   #3113
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Strasznie dużo piszecie i nie wiem czy ktoś kojarzy te kilka moich postów. Moja miesiączka okazała się poronieniem, w piątek zrobiłam badanie krwi, w niedzielę dostałam skurczy a we wtorek odebrałam wyniki i dowiedziałam się że byłam w 4 tygodniu ciąży. Piersi już mnie nie bolą i zrobiły się mniejsze także nadziei już raczej nie powinnam mieć, zwłaszcza, że 5 dni mocno krwawiłam.
Od lat miałam wysoką prolaktynę, co jakiś czas brałam na to tabletki ale nikt nigdy mi nie powiedział, że będą z tym problemy, mam tu na myśli lekarzy. Całkowicie zignorowałam ten fakt przy staraniu się o dziecko bo miesiączka od dłuższego czasu była regularna. Ma któraś z was też problemy z prolaktyną? To była moja pierwsza próba, 5 miesięcy starań i od razu nic z tego nie wyszło. Nie wiem czy to przez prolaktynę, ale mam czarne myśli co do mojego przyszłego macierzyństwa.
I nie mogę przestać czytać tego forum, chyba się długo nie pogodzę z tym co się stało.
oj biedulka naprawde mi przykro. Oczywiscie ze cie kojarze. Musisz byc silna, podobno po poronieniu druga ciaza ma wieksze szanse

co do prolaktyny to nie wiem... nie czytaj forum bedzie ci lzej, najlepiej pogadaj sobie z kims bliskim i sie wyplacz. A potem zbieraj sily. Trzymaj sie
Nikosia

Stary 2010-10-16, 15:04   #3114
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
witajcie powtorzylam dzis bete i dzidzia rosnie 23712 czyli 5-6 tydzien tak sie ciesze
Gratulacje !!

TheFall, co do poziomu prolaktyny, to się nie wypowiem, bo się nie znam, ale wiem, że nie można tracić nadziei. Sama zostałam mamą aniołka w marcu tego roku, a teraz znowu jesteśmy w ciąży.
Życzę Ci dużo siły i wytrwałości, pamiętaj, że po czasie żałoby przyjdzie nowe i lepsze.
Mam nadzieję, że zameldujesz nam jeszcze w tym wątku, że znowu jesteś w ciąży i jest wszystko ok.
Życzę Ci tego z całego serca, a na razie mocno przytulam
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:06   #3115
AlicjaH
Rozeznanie

Ojciec ma zakład i sklep /ponad 30pracowników i dla nich bierze ;-)/ bar nie ;-0
obżartuch he he raczej smakosz bo ja mam długie ząbki do jedzenia i bardziej moje jedzenie polega na próbowaniu niż najedzeniu sie tym ;-)
A to co mama przywiozła czeka w lodówce jak tż do mnie trafi ja zjadłam mizerię ;-))))))))
Stary 2010-10-16, 15:09   #3116
24kasia86
Wtajemniczenie

TheFall jest takie forum: "Wysoka prolaktyna we wczesnej ciąży! Pomóżcie! " moze tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
Nikosia

Stary 2010-10-16, 15:13   #3117
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
Cieszę się razem z Tobą Wspaniała wiadomość, widziałam że tak będzie Buzi

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:16   #3118
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Cieszę się razem z Tobą Wspaniała wiadomość, widziałam że tak będzie Buzi
dziekuje kochana martwilam sie troszke szczegolnie przez te okropne bole brzucha - dzis znow mialam przejscia w nocy...ale mysle, ze z dzidziusiem ok, skoro hcg rosnie

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:20   #3119
24kasia86
Wtajemniczenie

ide sobie lody kupic a co mojego jeszcze nie ma za godzinke bedzie. Brzuszek cos mnie pobolewa. Wczoraj zaszalalam z moim nieraz czuje jakby moje malenstwo mnie kopnelo... czujecie juz to?
Nikosia

Stary 2010-10-16, 15:25   #3120
AlicjaH
Rozeznanie

Powiem tak czuję bo mój to jak żabka skacze /na tym filmiku widać dziś wam dam link ;-)/ ale to moja 2ciąza i moze dlatego już czuję ;-)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości