|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
Cytat:
![]() A rybka z gerbera nie widziałam jeszcze muszę poszukać i kupic bo takiej zwykłej to mu długo nie dam (mam na mysli jakieś paluszki rybne nawet dla dzieci ) bo się boję. Drcron umój bardzo lubi krupniczek z cielęcinką to chyba z bobovity ze słoików to jeden z niewielu , idzie tez dynia z ziemniakami i dynia z żółtkiem Julka na poczatku może sie lekko krztusić jeśli jeszcze nie jadła takich grudek u nas tak było ,ale teraz sztuka opanowana i już nie miksuję wcale nawet mieska tylko kroje a warzywa gniotę widelcem na kawałeczki ___________ Ale ja mam luz teraz tż cały czas z Mikiem , odpoczne sobie troszkę bo w środę albo we wtorek jedzie z powrotem i dopiero w listopadzie przyjedzie juz chyba na zimę ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ferrou 24 h na pewno nie możesz każda ilość alkoholu szkodzi nawet nie wielka więc lepiej odciągnij i wylej dla dobra Kubusia. I wszystkiego naj
|
|
|
|
|
#3632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Fajnie że odpoczeliście troszkę sami. Z alkoholem nie pomogę bo nie mam pojęcia. To chyba też kwestia inywidualna jest. Dużo wody niegazowanej pij.
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kluseczek to z nimi ostroznie jesli: a) przyzwyczajanie do glutenu jeszcze sie nie skonczylo b) nie dawalas wczesniej zoltka w malych ilosciach, bo w kluseczkach takowe sie znajduje raczej (powtarzam za pediatra nasza) jedziemy do moich rodzicow (kciuki potrzebne ), ale po drodze chyba wpadniemuy do mojej kolezanki z liceum, bo widzialam ja ostatnio jak karmila malenstwo piersia, a dzis to malenstwo ma juz dwa latka i 3 miesiace
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Julka jadla juz rybke co prawda dwa malutkie kawaleczki ryby ktora zlowil Tz ale jej smakowala krzyczala pozniej ze chce wiecej ale wiecej sie balam dac a jadla Sandacza dynie nie lubimy mamy sciane w kolorowe kropki od dyni brokuly tez nie lubimy Cytat:
ja ostatnio na talerzyku jej ukladam kolorowe papki i ona smaczniej mi to je niz wszystko co jest wymieszane Ferrou i my do zyczen wielu szczesliwych wspolnych lat dolanczamy sie ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Mrowak ale ja mam kukurydziane kluseczki kupilam w tesco na stoisku ze zdrowa zywnoscia wczoraj a my nie mozemy przez jakis czas podawac glutenu zey wykluczyc celiaki dajemy zoltko dzisiaj dostala 2 raz pol zoltka zrobionego na parze uwielbia je bo tez krzyczala by dac jej wiecej jak skonczyla jesc ![]() trzymam kciuki za udane spotkanie z mama i strasznie wspolczuje tych nie przespanych nocek a ja musze sie wam pochwalic dzisiaj Tz ma sie zajmowac caly dzien Julka ja mam ja tylko brac zeby dac jej cyca a reszte mam przeznaczyc dla siebie i jutro bedzie to samo bo jade na zakupki i po sprzet do kuchni wyjade rano wroce popoludniu hihi a co chcial isc wczoraj na impreze to niech teraz 3 dni pelne dni zajmuje sie dzieckiem a wczoesniej zapomnialam napisac Cigi u nas jest odwrotnie ja jestem agresorem w domu jak Tz przegina to mowie mu zaraz dostaniesz w łeb zanim skoncze juz obrywa poduszka takim malym jaskiem albo jak mi sie nudzi jak ogladamy tv to go pstrykam po uchu zeby zszedl na podloge albo fotel a ja wtedy mam caly naroznik dla siebie taka zolza ze mnie
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Z warzywami
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
. My równie często o ile nie częścej wstajemy.Powodzenia na wizycie u rodziców. Trzymam kciuki
|
|
#3636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A moja Ola ma pieluszkowe zap skóry . ![]() Miała taką drobna wysypkę nawet ostatnio Pop pokazywałam i tez stwierdziła że to nie odparzenie , ma tylko z przodu na wargach a nie na pupie , no ale z przodu jak ma nie mieć jak on tylko na brzuchu lezy . narazie siedzi prawie cały czas z gołą pupa no i we wtorek ide z nia do lekarza to da mi maść pewnie ta z cholesterolem . Delikatny ten Olinek z Szymkiem wogóle takich problemów nie miałam Ale kolezanka jak pytała to niektóre dzieci tak maja bo ona to kilka razy przerabiała . Dobrze że ja tam nic nie boli .
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to w okolicach Piaseczna fluor był dodawany (mieszkał tam kolega). Biedna Ola z tą dupcią. Wietrzyć i suszyć chyba tylko zostało. Wszyscy moi siostrzeńcy mogli mieć tylko tetrowe pieluchy. Każda sztuczna kończyła się właśnie zapaleniem
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem o co tej kobiecie chodzi, ale niech wyszukuje u wnuków które codziennie widzi, a nie mojego raz na 2 mc, i zawsze czegos się przyczepia.---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Ja w wózku mam śpiworek, i do niego małego wkladam, bo jednak już zimno, dzisiaj na spacerze było tylko 4+, no to jeszcze cieniusi kocyk mam pod wózkiem, żeby w razie co uszczelnić od wiartu.
|
|
|
#3639 | ||
|
Rozeznanie
|
helol; dzis pojawiam sie ciut bardziej wyspana
![]() Cytat:
; Wszystko zalezy od osoby, plci, wychowania, itd.Cytat:
|
||
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
I troszkę Oli bo dawno nie pokazywałam .
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja dzisiaj nerwa mam to normalnie brak słów. Tz jak zwykle na lotnisku z kolegami sobie strzela, a ja to co zwykle małemu chodzę smoka podawać, bo zasnąć nie może, a ojciec mój na obiad ma wpaść, i jeszcze zraziki mu obiecałam. I normalnie zaraz mnie strzeli bo oczywiście drugi obiad dla tz bo on niemięsny, i dzisiaj to mnie ta codzienność wyjątkowo drażni
|
|
#3642 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam czytac o Waszych jedzonkach
![]() nazaznaczałam sobie wiadomości ale teraz jak je czytam to mi się takie przedawnione wydają więc nie będę odpisywac 100 lat dla Jubilatów!!!!! ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ale macie zabaweczek,oni naprawdę są bardzo do siebie podobni,widac że rodzeństwo "krew z krwi" hehehe |
|
|
|
#3643 | ||||
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj wyspana, właśnie jestem po kąpieli, mała śpi- no żyć , nie umierać...
![]() Tiiaaa....A zaraz idę obiad robić.... ![]() Cytat:
Cytat:
, na pewno szybko się uporacie z tym Cytat:
Dziękujemy, dziękujemy I gratulujemy nowych ząbków!!!!! ![]() śliczna ta Ola!!! Takie słodkie ma spojrzenie....A jakie królestwo zabawek!!! ![]() Fajnie mieć starszego brata )Cytat:
![]() Musisz to sobie jakoś odbić kobieto (patrz na Drcron Za dobrze tym Twoim facetom, oj zadobrze.... ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- A! Coś mi mignęło, że Tylkooliwka pytała o tran ![]() Ja daję małą strzykaweczką i taki prosto z lodówki, może chwilkę czekam jak już napełnię strzykawkę Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2010-10-17 o 13:38 |
||||
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nasz ostatni hit to http://allegro.pl/klocki-sensoryczne...268422894.html mam też kulki kiedyś było takie promo w tesco ze jak się kupowało wybrane rzeczy dla dzieci to się zbiera lo punkty i dostawało nagrody no i własnie wziełam kiedyś dla SZymka dwie paczki tych klocków i kulki też . Ola strasznie je lubi ogladać . No i one do róznych zabawek z fishera pasują http://allegro.pl/slon-cyrkowy-fishe...264489488.html http://allegro.pl/fisher-price-gasie...269139116.html http://allegro.pl/krokodyl-klocki-se...268901465.html No i właśnie nabyłam małej słonia he he http://allegro.pl/slon-fisher-price-...278631355.html Ide na spacer to tym czasem bo jak łaże po tym allegro to tylko kase wydaje ![]() ale wkońcu kupiłam Oli zabawke Ja tez daje tran z lodówki Ola też go lubi a SZymek jak widzi to krzyczy mniam mniam mnie cofa juz na sam zapach he he
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2010-10-17 o 13:52 |
|
|
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3646 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no to trzymam
![]() Miko to od jakiejs 2-3 to co godzina sie budzi albo co pół a od 5 do 6 to co 10-15 min daje mu smoka kładę sie za chwilę znów i tak w kółko ale górne jedynki juz prześwitują przez dziąsłaCytat:
Cytat:
udanych zakupów [/QUOTE] Cytat:
współczuję zapalenia mam nadzieję że szybko wyleczycie Cytat:
właściwie tak do końca nie wiadomo czy morele się zalicza do pestkowych chociaż pestke mają ale pestkowe to bardziej wiśnie i czereśnie Ola śliczna , a te oczęta cudne Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- A tak właściwie to chciałam powiedzieć że skończyłam dzisiaj 33 latka Edytowane przez libra777 Czas edycji: 2010-10-17 o 14:35 |
|||||
|
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sodziak. Coraz bardziej podobna do mamusi
Cytat:
Cytat:
A wydaje mi się że nie podaje się moreli i brzoskwiń (większość owoców jest pestkowa) to nie dlatego że alergizujące są tylko dlatego że jako pestkowe nie są mogąbyć niedobre dla małych brzuszków. Poza tym są na końcu tabeli owoców alergizujących ale za to krzyżowo uczulają z wieloma innymi alergenami.
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
A z tym alkoholem to myslicie, ze to takie bardzo istotne???
Bo ja to czasem sie napije maly kieliszek wina, jak Basia zasypia. I gdzies za 4 godziny ja karmie. Jejku, moze zle robie, myslalam, ze na mala ilosc moge sobie pozwolic, ale chyba przestane... :co nfused:
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to tak jak picie alkoholu w ciąży.
|
#3650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
CO do banana ja podaje i chyba Basi sluzy, ale kupuje takie naprawde Bio; tu to dosc restrykcyjne jest. Basia uwielbia. A co mozna dziecku dac, procz jablka, moze z warzywek zeby kupka latwiej sie robila? Bo moja sie prezy, prezy , steka, czerwienieje i robi po jednym malym bobeczku. Ale jak jej robie takie cwiczenia nozkami, to czasem pojdzie wielkie kupisko, tylko czasem ciezej mi tak ja gimnastykowac, bo strasznie prezy nozki i ni w zab je zgiac Libra, no to 100 lat w zdrowiu, urodzie i szczuplosci Niech Ci Twoje chlopaki przynosza radosc, a obowiazel malzenski byl przyjemnoscia ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- No ja jednak nie uwazam zeby bylo to to samo, bo juz organy uksztaltowane i wszystko (mimo,ze dziecko sie rozwija, to jednak juz nie w ten sposob co w brzuszku); no ale faktycznie moja dziecinka napije sie troche ze mna; teraz wyrzuty sumienia mam... Wczesniej jak zasypiala to dopiero gdzies za 5 godzin sie budzila, wiec sie czasem napilam i tak mi zostalo... Teraz sie bede martwic... |
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w to niezbyt słoneczne popołudnie.
Ja też dzisiaj nie wyspana. Mała obudziła mnie około 3 i nie chciała zasnąć przez godzinę. Przed 4 nie wytrzymałam i poszłam do TZ. Ten ja ponosił z 10 minut i zasnęła . A rano czyli około 9-tej zaczęliśmy się wybierać na basen z małą. I już byliśmy spakowani ale ja nie miałam klapek (tak to jest jak się w 2 miejscach mieszka). Ale wpakowaliśmy sie do samochodu z nastawieniem ze gdzieś kupimy. Nigdzie nie była więc wróciliśmy do domu. Ale TZ sobie przypomniał że może jeszcze w jednym miejscu zobaczy. Pojechał sam i przyjechał z jakimiś klapkami. Więc znowu zapakowaliśmy się do samochodu i pojechaliśmy na basen. Było po 11-tej, . Na basenie było fajnie. Co prawda 30 stopni to trochę zimno ale co jakiś czas wchodziliśmy do jakuzzi. Mała świetnie się bawiła, ale ona zawsze świetnie się bawi gdy jest dużo ludzi. Ogólnie podobało jej się. Muszę jednak przyznać że ciężko jest w przebierali samej z dzieckiem. Oczywiście nie wzięłam nosidełka i nie miałam gdzie nawet na chwilkę zostawić małej. Więc najpierw ją umyłam i ubrałam i wręczyłam TZ, który czekał już za drzwiami i dopiero zajęłam się sobą. Ania nie wiem jak Ty sobie radzisz z dwójką na basenie ![]() ![]() Libra - 100 lat!!! ![]() Ania- dobrze że już wiesz co dolega małej i dobrze ze to nie boli. Dziewczyny Ola na żywo to wygląda jeszcze ładniej. Aż się wierzyć nie chce że mama kiedyś narzekała na jej urodę. Cigi - ja też należę do tych agresywnych, które biją. Aktualnego TZ to nawet rzadko szturchnę (może zestarzałam się) ale wcześniejszy to doprowadzał mnie do szału. jak się wściekłam na niego to biłam i rzucałam w niego czym popadnie - nawet nożami czy butelkami. Ale skubany szybki był i stosował uniki. Nigdy mi nie oddał ale się bronił np. zasłaniając rękę w którą ja biłam, no i w rezultacie to ja bardziej cierpiałam.
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pochwalę,bo pękam z dumy:Nina leżała na macie i wypadł jej z rąk krem,którym namiętnie lubi się bawic i w pogoni za nim zaczęła tak pełzac jak perszing,krem jej ciągle wypadał,bo zamiast go złapac to go dalej popychała i tak ciągle za nim leci.
Jej jakie wzruszające są takie chwile
|
#3655 |
|
Raczkowanie
|
cigi ja na Twoim miejscu bym sie wstrzymala z alkoholem , dopoki nie przestaniesz karmic piersia... wolalabym dmuchac na zimne- na Twoim miejscu
libra wszystkiego najj najjj !!!!!! ![]() a ja smutna jakos dzis chodze moj piesek (ktory jest w PL z moim tata) okazalo sie, ze musi byc sterylizowana ma ropomaciczeogolnie ma miec operacje w poniedzialek (koszt - 500 zl) ehh ma wiecej niz 5 lat, ale jest jeszcze mlodym pieskiem i bardzo fajnym i tak duzo przezyla...bo wzielismy ja ze schroniska
|
#3656 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny toż to szok-wchodzę na wagę i 51,5 kg
jak tak dalej pójdzie to zaraz się zaczne spowrotem z Wami odchudzac hehe a tak na poważnie to muszę chyba przystopowac już z tymi kolacjami bo mam już brzuszek galanty terazby się przydało pocwiczycbyliśmy na spacerze jeju jak zimno!!!brrr poproszę wiosnę ale widoki jesienne w parku przepiękne.Czy ktoś kupił na allegro jakiś fajny kombinezon??? Cytat:
![]() Danielowi też samkuje bo się nawet nie skrzywi tylko chodziło mi o to czy gardziołko się nie zaziębi,a dajesz już całą łyżeczkę? Cytat:
Cytat:
też mi się wydaje że krajowe to najbezpieczniejsze w końcu natura chciała żebyśmy to akurat jedli to się nazywa żywienie makrobiotyczne chyba współczuję zapalenia mam nadzieję że szybko wyleczycie a ja myslę że właśnie powinno się podac i jesli wystapi alergia to dopiero odstawić właściwie tak do końca nie wiadomo czy morele się zalicza do pestkowych chociaż pestke mają ale pestkowe to bardziej wiśnie i czereśnie Ola śliczna , a te oczęta cudne nie gotuj obiadu a jak przyjdą głodni i bedą zdziwieni to powiedz że dałaś wychodne gosposi ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- A tak właściwie to chciałam powiedzieć że skończyłam dzisiaj 33 latka 100 lat 100 lat w zdrówku radości i z uśmiechem na twarzy Cytat:
też czekam na tą chwilę
|
||||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym alkoholem to czytałam na kilku stronach, że można sobie pozwolić na pół piwa, jeśli zrobi się przynajmniej 4 godzinną przerwę. Jakoś nie analizowałam tego, ale kilka razy właśnie sobie wypiłam tyle
A Igutek po sobocie z mamą znów świata poza mną nie widzi Tylko mama i mama Ech... a jutro do pracy i znów stanę się nieważna ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- LIBRA - 100% lat pełnych szczęścia i miłości
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
obiad jednak zrobiłam, dla miesnych zraziki, a dla pozostałych sojowe w panierce.
o karmieniu piersią i piciu alkoholu http://www.mamazone.pl/artykuly/male...e-piersia.aspx
|
|
#3659 | ||
|
Rozeznanie
|
mamusie, poradzcie pliz co na te kupke, procz jablka, bo nie wiem czy jej nie uczula; Dzis steka steka i nagle przeokropny placz. Wzielam ja, zeby z nia te cwiczenia porobic, zdejmuje pieluszke, a tam twarda kupa utknela jej w polowie drogi. Boziu, musialo ja bolec. Wywleklam jej przez papierek bidulce, bo nie ma sily wypchnac;
Co do tego alkoholu, to ja piwa nie lubie, jakichs mocniejszych trunkow tez nie pijam, ale winka lubie sie napic. Powstrzymac sie tez bym mogla, ale tak sie czasem napije, bo pozno jemy, niezbyt zdrowo, i winko pomaga troche w trawieniu. Myslalam, ze mala ilosc nie zaszkodzi, kiedy jest dluzsza przerwa. Ale zle sie teraz czuje i chyba przestane. Przydaloby sie miec alkomat w domu. Megi moze, po tych 4 godzinach juz tego alkoholu niewiele zostaje w organizmie? ania p sliczna jest malusia; ale ma zabawe dzieki Szymkowi. Moja ma niewiele zabawek, nie wiem, czy sie czasem nie nudzi ; mamusi brakuje czasem inwencji; nie wiem jakie jej kupic te zabawki, zeby fajne byly, a nie przesadzone. A i ma malutka takie samo body jak moja. To pasiaste H&M; fajne jest---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
U nas jest jeden basen i nawet zajecia dla maluszkow sa z woda, moze minimalnie chlorowana, a moze i nie, za to olejek lawendowy jest na odkazenie. Basenik jest malutki. Fajnie tam; ale troche tam jakichs malych farfocli plywa (widzialam przez okulary pod woda). Ale to moze jak wszedzie? Tylko nie wiem czy on bedzie teraz otwarty dla maluszkow, bo zimno sie robi, a on jest w takiej wielkiej szklarni, ogrzewanej wprawdzie, ale bywa troche zimno. Tez zastanawialam sie, jak sobie poradzic z dzieckiem w przebieralni, ani przewijakow, ani nic; laweczka, ze ledwie samemu mozna siasc, a co dopiero dziecko polozyc... A nosidelka nie mam, a jakbym miala, i tak bym nie brala, bo by gwizdneli. Ale to na normalnym basenie. Ten drugi, to prywatny, z wozkiem bym weszla. Ja z moim rozne sposoby stosowalam; na litosc go bralam, na grozby, na szalenstwa, i rozne takie... Kiszeczka. Zazdroszcze tym z Was, ktore tak moga i dziala. Moj jest straszny "feminista". To jego trzeba szanowac, i nie czai ze kobiete trzeba nawet bardziej. Francuzi moze tak maja, nie wiem, nie znam na tyle ich... ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Przede wszystkim ja nie pijam drinka tylko mala lampeczke wina czerwonego Pije zawsze do obiadu, a wiec z jedzonkiem Na ogol pije pozniej wode Zawsze karmie Basie nie wczesniej niz po 3 godzinach; uff, uff; I tak ogranicze; |
||
|
|
|
#3660 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam niedawno na all kombinezonik Coccodrillo - http://allegro.pl/sliczny-kombinezon...222426641.html. Dziś dokupiłam komplecik czapeczkę a'la pilotkę plus szalik Rastera. Tylkooliwka - A tak poza tym, to sklep Coccodrillo mamy w Łodzi w Tulipanie, i mają tam akurat obniżki cen modeli kombinbezonów z zeszłego sezonu. Kosztują 107, 113 pln, super fajne. Dla chłopców też mają. Na stronie producenta tez możesz sobie zobaczyć: http://sklep.coccodrillo.pl/index.ph...326/category/1
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2010-10-17 o 19:15 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Taaaak - przynajmniej mam 100% pewności, że słodkie lubi. Resztę mniej.

(, ale nie mowmy juz o tym...
Byliśmy też chwilę w sklepie i kupiłam fajne czapki dla Małego - jeden z Kubusiem Puchatkiem a drugą taką cieplejszą z uszkami
I wczoraj wypiłam 2 lampki wina i nic mi nie było, nawet lekkiego wstawienia, coś chyba nadal mam dobrą głowę do picia :P
), ale po drodze chyba wpadniemuy do mojej kolezanki z liceum, bo widzialam ja ostatnio jak karmila malenstwo piersia, a dzis to malenstwo ma juz dwa latka i 3 miesiace

, na pewno szybko się uporacie z tym

:co nfused: