Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 09:07   #2641
Donuś
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj zakupiliśmy wózek! Stanęło na Maxi Cosi Mura. Bardzo solidny i nieskomplikowany ( a to ważne dla mnie).
I w ten sposób brakuje nam tylko kombinezonika i kosmetyków.
Witamy w klubie włascicielek mury 3 czy 4 i jaki kolor? My tez jestesmy bardzo zadowoleni solidny wózeczek .. Zobaczymy jak sie sprawi w plenerze

Cytat:
Napisane przez karmelka1987 Pokaż wiadomość
hejka Babeczki

pamietacie moze mnie???:rolleye s:

ja juz ROZPAKOWANA!!

bylam w szpitalu bo skurcze sie zaczely jeszcze zaczymywali porod ale sie nie udalo i dnia 7 pazdziernika 2010 przyszly na Swiat moje Blizniaki Elizka o 17:15 waga 2000g/47cm i Gabryś o 17:17 2200/48cm przez SN.Czyli miesiac i troszke przez terminkiem

juz wiem ze Gabrys jest uaprciuszke i nie jade....a Elizka kocham mleczko i jest ulegla....jednak Chlopak ma potezniejszy krzyk i placz niz corka...hehe
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
A ja się czuję jak nad jakąś przepaścią
wczoraj nic nie robiłam
tylko podstawowe czynności (ubieranie, makijaż itp.)
wieczorem poszłam pod prysznic
i w nocy myślałam że rodzę

Dziewczyny mi chyba naprawdę nic nie wolno

każda głupia czynność może wywołać poród
Kochana ja mam dokładnie tak samo chyba juz nic nie moge robic tylko połozyc sie i lezec... A zawsze byłam bardzo aktywna.... Ale juz niedługo Spokojnie damy rade ....

Lutien - trzymamy kciuki oby poszło szybko

Agas - chusteczki kupiłam w rosmanie ..

Edytowane przez Donuś
Czas edycji: 2010-10-18 o 09:10
Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:10   #2642
agas
Raczkowanie

GG do agas
Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

A i jeszcze jedno pytanko jak czesto macie/bediecie miec wizyty w ostatnim miesiacu?? Bo moj gin mi zapowiedzial ze teraz juz bedziemy sie spotykac co tydzien

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:15   #2643
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Lutien czekamy. A to najzabwaniejsza fotka mej ciazy moj pepek. Zrobiony kilka tygodni temu na przyblizeniu teraz jest wklesły
świetny

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno pytanko jak czesto macie/bediecie miec wizyty w ostatnim miesiacu?? Bo moj gin mi zapowiedzial ze teraz juz bedziemy sie spotykac co tydzien
ja mam przyjechać teraz za 4 tygodnie, a później za dwa. wyniki mam natomiast robić co dwa tygodnie i gdyby się pogorszyły to zadzwonić.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:16   #2644
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
ja do teraz m iałam co 3 tygodnie ( dziś zaczym 38tc), teraz mam przyjsc za 2
Stary 2010-10-18, 09:17   #2645
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam na wizycie 2 tygodnie temu, teraz mam za tydzień (czyli po 3 tyg) i następną, gin powiedziała, że już ostatnią za dwa tygodnie (wtedy będę miała skończony 38 tydzień).
co tydzień to dosyć często, ale tak naprawdę to zależy od lekarza, w sumie w każdej chwili może się coś zacząć dziać, może chce cię mieć pod kontrolą.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:22   #2646
De28
Wtajemniczenie

Wizyty mialabym normalnie co 2 tygodnie.

Dzasta- nie ma sensu, krolewna wychowywana jest jako pepek swiata. Nie zmienie tego. A brat jest po 30 tce. Tak to sie z nim dogaduje ok, ale tylko jak tam jestem.Tak to nie mamy ze soba kontaktu. Przykre to.

Mi jakos brzusio stoi w miejscu.Mam wrazenie, ze wogole nie rosnie

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:26   #2647
kliwia
Zakorzenienie

a mi brzus przez 2 tygodnie ani sie ruszył. Nawet przez osotani tydzień nie utyłam nic uff
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 09:31   #2648
Gustawek
Rozeznanie

dzieńdobry
Karmelka gratulacje
Lutien
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:32   #2649
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Proszę Cię wpisz mi na 1 stronie imię córeczki ALICJA z góry bardzo dziękuję
Alicja piękne imię miło mi, że urodzi się na wątku moja imienniczka
Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
uciekam do fryzjera
ale masz fajnie
Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
dziwnie się czuję, byliśmy na weekend u mamy ( już od dawna nie piszę, że u rodziców...), jedziemy ponad 50 km, ja w 9 m-cu ciązy. Ojciec siedział w drugim pokoju, gdybym po niego nie poszła nawet by nie wszedł do pokoju, w którym siedzieliśmy tylko u siebie tv oglądał. czujecie? poszłam po niego po paru godzinach , bo nawet przed mężem mi glupio... ( jak jedziemy do niego to wszyscy już w drzwiach nas całują i naprawdę czuję ciepło, a tu..). Nawet nie wyszedł powiedziec pieprzonego "dzień dobry",a o rzeczach typu, co u was, jak sie czujesz nie wspomnę. Ręce mi opadają
aaa jego ulubione zajęcie- stoi pod drzwiami i nasłuchuje, czy go nie ktoś nie obgaduje;/ nawet mama nie może swobodnie do mnie dzwonić, bo zawsze jest podsłuch
przykra sytuacja, ech, no rodziny się nie wybiera niestety. Chociaż strasznie to przykre, że własny ojciec się tak zachowuje. Współczuję, ale nie warto zasmucać się, tylko myśleć o dzidzi

trzymam kciuki za lutien

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:36   #2650
kularek
Zadomowienie

Karmelka gratulacje!!!

Ishka śliczny synuś

Cytat:
SMS od Lutien (6.40):
Ja już jestem na porodówce
trzymam kciuki, żeby szybko poszło i bezboleśnie

Patrycja -trzymam kciuki za wizytę

Rptrbj -uroczy pępuszek

a ja nie mogę wogóle spać ciągle się budzę, sikam i nie mogę się ułożyć bo wszystko mnie boli i jest mi niedobrze :/
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:43   #2651
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki za komplementy

rptrbj, pępuch czadowy

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 09:55   #2652
EdziaO
Zakorzenienie

brzuch mnie boli i czuję sie niewyraźnie i jak na okres. obym nie leciała następnazaczęłam 32tc. Jak mi nie przejdzie naginam na szpital.

Stary 2010-10-18, 10:00   #2653
Artystka23
Dragonfly

Witam dziewczynki,nie wyspalam sie w nocy w ogole..

Lutien blyskawicznego i bezbolesnego porodu!!!co za wiesci
Rptrbj jaki fajny guzik,no ja takiego nie mam
Marta porazka z tym ojcem

Anecka czy masz moze jakis fajny link do tych cwiczen na pilce,ktore moglabys polecic???
Bo ja pare dni temu poszlam wlasnie za ta pilka na dosc dlugi spacer i cos czuje,ze mala mi sie jeszcze bardziej obnizyla,strasznie mi na dol cisnie,kluje i jak sie wierci to bolia do tego od wczoraj strasznie bolal mnie kregoslup,kosc ogonowa i krzyz,ale to moze byc od nerek,ja tego nie rozrozniamtylko te bole jak na @ mnie martwia..moze cwiczonka chociaz jakas ulge mi przyniosa
Stary 2010-10-18, 10:04   #2654
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
No to ja się jeszcze pochwalę brzuszydłem wczorajszym - czyli pełne 33 tygodnie Dziś zaczynamy 34
Szok, nie wierzę, jak to zleciało. Jeszcze 3 tygodnie i mały będzie donoszony
A brzuń chyba znów przyspieszył ze wzrostem, po chwilowym przestoju
kretencja, Twój brzuszek jak zawsze śliczny

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Witam się z rana z dobrymi wiadomościami

SMS od Lutien (6.40):

Ja już jestem na porodówce
W takim razie trzymam kciuki
Stary 2010-10-18, 10:07   #2655
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
No to ja się jeszcze pochwalę brzuszydłem wczorajszym - czyli pełne 33 tygodnie Dziś zaczynamy 34
Szok, nie wierzę, jak to zleciało. Jeszcze 3 tygodnie i mały będzie donoszony
A brzuń chyba znów przyspieszył ze wzrostem, po chwilowym przestoju
Sporawy

Cytat:
uciekam do fryzjera
Zazdroszcze tez bym poszla.. ale wydatki mnie ograniczaja bardzo mocno.

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość

NO piknie, ja też mam taki pępuch, jak guzik od windy, TŻ się śmieje, że jakby wcisnąć, to Młody powinien zjechać na doł

Właśnie dziecko przestawia mi żebra
Dobre!

Lutien, trzymam kciuki!

Ja mam jakas skleroze (), ale czy to Lutien nie miala miec dzisiaj cesarki?

Ja sie czuje kiepsko, tzn krocze mnie boli, cale plecy. w nocy znow co 2h na siku i po dwie kropelki.. w dodatku od rana placze, hormony daja sie we znaki. Na dokladke przewrocilam sie i walnelam policzkiem w lodowke, mam czerwona plame Nie mam sil na gotowanie, powiedzialam ojcu ze nie dam rady dzis nic zrobic, to mnie tak szturchnal ze sie odbilam od tej lodowki strasznie mi smutno, ze to ja powinnam lezec i miec podane na tacy a tymczasem ja musze zapierdalac.

Kolezanka moja co zaszla w ciaze zaczela mocno krwawic jak na okres, pojechala w nocy do szpitala, zrobili jej usg i powiedzieli ze płód zyje, wiec krwawienie jest normalne Ja sie juz boje ze ona poroni nie chcialabym bo to bylby drugi raz, na dodatek nie dostala zwolnienia ani nic i jest w pracy.. eh

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:07   #2656
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

ja tez mam zamiar umyc wlosy i sie podmalowac, przed bede przynajmniej jakos wygladac, po - to lepiej nie mowic

ciesze sie, ze poprawia sie Pascalowi
Makijaż na porodówce? A ja miałam zamiar zdążyć go zmyć, żeby mi się nie rozmazał w czasie porodu. Wtedy to dopiero wyglądałabym jak potworek :P
Stary 2010-10-18, 10:12   #2657
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny.
Wiem, że spory Duży chłopak rośnie
A ja się dowiedziałam, że nie ma mojego gina znowu jutro, jest chory. Mam nadzieję, że za tydzień będzie. W ten sposób znowu będę miała przerwę 4 tygodnie. A to już 8 miesiąc Niby nic się nie dzieje, ale ciągle nie mam skierowania na cesarkę od niego... No i miał moje świeże wyniki moczu obejrzeć ****a, jak nie urok...
Gdyby coś mnie niepokoiło, to bym poszła do kogoś innego, ale tak to może nie ma sensu?..

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-18, 10:12   #2658
Anecka
Zakorzenienie

Artystka linku nie mam, my na SR cwiczylismy tak ze sie siadalo w rozkroku i trzeba bylo na boki sie bujac rozciagajac krocze..
Albo tez usiasc na ziemi, miec pilke za plecami i nogami sie tak odpychac zeby "wjechac" plecami na pilke az do czesci krzyzowej, z tylu musi stac partner zeby trzymal pilke.

tu fajna stronka, ale raczej cwiczenia 2-3trym i połóg

http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_Ćwiczeni...u-t451674.html

a o takie cwiczenie mi chodzilo na pilce http://www.youtube.com/watch?v=f7WNmQzh-1E i takie cos http://www.youtube.com/watch?v=fWuZy...eature=related ale zeby sie odpychac na nogach

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-18 o 10:17
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:13   #2659
M25
Zadomowienie

Właśnie się szykuję na wizytę. Ciekawe co tam u małej ? Dzisiaj powinnam mieć USG, niestety mąż nie zainteresowany pooglądaniem córeczki No cóż.. jego strata No i ciekawe czy Ja dalej pozamykana na cztery spusty :P Dam znać jak wrócę, pa!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-18, 10:16   #2660
kliwia
Zakorzenienie

Anecka olej i idz do lozka musisz odpoczywac. A nie ze Cie ktos szturcha jeszcze Bym chyba przywalila mu za to.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:20   #2661
malgosiak25
Raczkowanie

Aliszcze Dziękujemy

oj wiem, że imię piękne długo się zastanawialiśmy miedzy Gabrysia a Alicja, az w koncu staneło smiejemy sie, ze dla 2 córki juz mamy wybrane

M25 kciuki zacisniete, jak tylko wrócisz daj znac co i jak

Edytowane przez malgosiak25
Czas edycji: 2010-10-18 o 10:22
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:23   #2662
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Lutien, trzymam kciuki!

Ja mam jakas skleroze (), ale czy to Lutien nie miala miec dzisiaj cesarki?
Nie, 18.10 cesarke miała mieć Ona. Nie mylę się?
Ciekawe jak poszło.

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Właśnie się szykuję na wizytę. Ciekawe co tam u małej ? Dzisiaj powinnam mieć USG, niestety mąż nie zainteresowany pooglądaniem córeczki No cóż.. jego strata No i ciekawe czy Ja dalej pozamykana na cztery spusty :P Dam znać jak wrócę, pa!

Donuś, kupiliśmy czwórkę, 3w1, kolor roasted brown. Dokładnie coś takiego:

A ja znowu głodna.

Edytowane przez Joanna131
Czas edycji: 2010-10-18 o 10:48
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:46   #2663
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam skonczone 33 tyg i wizyty mam raz na miesiac
Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Makijaż na porodówce? A ja miałam zamiar zdążyć go zmyć, żeby mi się nie rozmazał w czasie porodu. Wtedy to dopiero wyglądałabym jak potworek :P
ja makijazu nie zrobie, ale henne na brwi i rzesy walne
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:48   #2664
Artystka23
Dragonfly

Anecka dziekito z odpychaniem sie to pewnie bedzie dobre na bolacy krzyz zaraz mi go rozlupie na pol i to chyba ta nerka z wodonerczem tak mnie boli

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
ja mam skonczone 33 tyg i wizyty mam raz na miesiac

ja makijazu nie zrobie, ale henne na brwi i rzesy walne
ja sobie dzis zrobie henne
Stary 2010-10-18, 10:48   #2665
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Priety ja nie mogłam spać całą noc. Palce mi spuchły i tak mnie jeszcze to denerwowało,że budziłam się co chwilkę
A jeszcze tż co jakiś czas w nocy mówił PROSZĘ - przyjmował pacjentów przez sen Podobo co sobie zasnął to przypominał sobie,że jeszcze ma pacjentów za drzwiami i musiał ich przyjąć

Idę się umyć, bo o godz.10 mam usg przepływy. Trzeba się przygotować
Lisek współczuję z tym nie spaniem... Ja co prawda spałam, ale co chwilę pobudka tak mnie kości strasznie bolały... Raz nawet TŻ obudziłam i się biedny pytał co się dzieje to mu mówię, że mnie boli to chociaż mnie przytulił... Pomóc nie pomogło ale milej zaraz było

Trzymam za przepływy - oby wszystko było ok

A ja właśnie nastawiłam sobie buraczki bo od dawna za mną chodzą ale nawet do końca nie wiem jak się je robi Ale będę miała wyżerkę
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 10:52   #2666
kretencja
Zakorzenienie

Mela, pocieszyłaś mnie
Jak widać raz na miesiąc wystarczy. Wprawdzie miałam mu pokazać świeży wynik moczu, po tym, jak miałam stan zapalny, ale w sumie na oko widzę, że jest lepiej (nadal nabłonki, ale mniej i pojedyncze białe krwinki, ale już bez czerwonych, cukru, białka, ciał ketonowych brak), więc może nie ma sensu się martwić.
Chciałam tylko o skurczach z nim pogadać, ale po magnezie jest trochę lepiej, więc też może się nie pali

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-18, 10:54   #2667
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
dziwnie się czuję, byliśmy na weekend u mamy ( już od dawna nie piszę, że u rodziców...), jedziemy ponad 50 km, ja w 9 m-cu ciązy. Ojciec siedział w drugim pokoju, gdybym po niego nie poszła nawet by nie wszedł do pokoju, w którym siedzieliśmy tylko u siebie tv oglądał. czujecie? poszłam po niego po paru godzinach , bo nawet przed mężem mi glupio... ( jak jedziemy do niego to wszyscy już w drzwiach nas całują i naprawdę czuję ciepło, a tu..). Nawet nie wyszedł powiedziec pieprzonego "dzień dobry",a o rzeczach typu, co u was, jak sie czujesz nie wspomnę. Ręce mi opadają
aaa jego ulubione zajęcie- stoi pod drzwiami i nasłuchuje, czy go nie ktoś nie obgaduje;/ nawet mama nie może swobodnie do mnie dzwonić, bo zawsze jest podsłuch
Przykre to... ja z siostrą, (18l)też sie nie odzywam od ponad 3 m-cy a za miesiąc ma osiemnastkę... jakoś mocno zżyte nigdy nie byłyśmy, ale serdecznie było między nami, jak księzniczka nie rzucała fochami, które tłumaczyłam okresem dojrzewania. Teraz osiemnaście lat, to sorry, ale juz można sie ogarnąć. Ona też od kiedy jestem w ciązy nawet jak było między nami ok, to nie zapytała, jak się czuję, ani nic... a miała byc chrzestną i świadkiem na slubie za rok... ale teraz... nie dość że olała nas ciepłym moczem, to wisi 110 zł i nie wspomina o oddaniu, a imprezki co tydzień i nocowanie u koleżanki... no tak... balować trzeba, ciekawe czy kupi coś siostrzeńcowi, choć grzechotkę, czy jak zwykle pójdzie po kase do rodziców.... masakra z tymi rodzinami czasami....

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Lutien czekamy. A to najzabwaniejsza fotka mej ciazy moj pepek. Zrobiony kilka tygodni temu na przyblizeniu teraz jest wklesły
hahaha petarda

Cytat:
no to witam w klubie mój mnie normalnie ganiał co dwa tygodnie a teraz to co tydzień ;/ a mnie się już nie chce zwyczajnie
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:03   #2668
Patrycja_1708
Zadomowienie

No i juz jestem

Już po wizycie, wszystko jest w jak najlepszym porządku
Szyjka zamknięta, maluszek rośnie zdrowo Krew pobrali, mocz też oddałam wiec wszystko co było do zrobienia to zrobili, nawet KTG miałam

Tak sie ciesze ze wszystko jest ok

No i maluszek sporawy bo waży na dzień dzisiejszy 1900g

Edytowane przez Patrycja_1708
Czas edycji: 2010-10-18 o 11:31
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 11:09   #2669
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Nie, 18.10 cesarke miała mieć Ona. Nie mylę się?
Ciekawe jak poszło.

Donuś, kupiliśmy czwórkę, 3w1, kolor roasted brown. Dokładnie coś takiego:

A ja znowu głodna.
śliczny jest naprawdę.
Gdzie kupiłas i w jakiej cenie jeśli mozna?Z jakim fotelikiem?Co było dodane np. folia p/deszczowa, torba etc

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
No i juz jestem

Już po wizycie, wszystko jest w jak najlepszym porządku
Szyjka zamknięta, maluszek rośnie zdrowo Krew pobrali, mocz też oddałam wiec wszystko co było do zrobienia to zrobili, nawet KTG miałam

Tak sie ciesze ze wszystko jest ok

No i maluszek sporawy bo waży na dzień dzisiejszy 1900g
super

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

co myślicie?

http://allegro.pl/fisher-price-karuz...266588737.html

http://allegro.pl/bright-starts-mata...254503950.html

http://allegro.pl/bright-starts-lew-...267903999.html

http://allegro.pl/fisher-price-t4264...268324374.html

która mata Wam się najbardziej podoba?

Stary 2010-10-18, 11:10   #2670
Weronisia
Zakorzenienie

Widzę, że na naszym wątlu powoli rusza się rozpakowywanie
Lutien i Ona trzymam za was kciuki

Edzia ból brzucha jak na okres, to normalne i się tym nie martw. Mnie taki ból trzymał ze dwa miesiące.

A my...

Wychodzimy!!!!!!!

Dzisiaj bilirubinka spadła do 10,4

Jeszcze raz miał teraz pobieraną krew, czyli po 2 godzinach i jeszcze godzinkę musimy poczekać na wynik, bo od tego wyniku ma zależeć decyzja czy mogę go karmić cyckiem czy nie.

Koło 14.00 będziemy już w domku

A więc zdążę się jeszcze nacieszyć moją mamą, bo ona w sobotę wraca do Polski.

Postaram się oczywiście zaglądać na forum, ale nie obiecuję, bo chcę się nacieszyć towarzystwem mojej mamy do bólu

Ale za tydzień odezwę się na 100%
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości