Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-17, 21:50   #1651
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Mam pierwsze październikowe (rychło w czas ) pełnowymiarowe zużycia : żel pod prysznic 500ml i masło do ciała 400ml

Ja tam wzoru przykładnego związku nie mam w ogóle - wychowywała mnie od maleńkości wyłącznie mama

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 21:53   #1652
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
-Wybrałam temat pracy lic. zobaczymy, czy się przyjmie
Jaki?

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
U mnie tak sobie. I w życiu i w kosmetykach. Szkoda gadać...
co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja tam wzoru przykładnego związku nie mam w ogóle - wychowywała mnie od maleńkości wyłącznie mama
U mnie rodzice ciągle się kłócą i często ze sobą nie gadają. Ale to akurat wina mojego ojca, który o wszystko się czepia, chce kontrolować mamę (wszystko wiedzieć i ciągle przeszukuje jej rzeczy) i najchętniej to by chciał, żeby mama prosto z pracy przyjeżdżała do domu, z nikim się nie spotykała i cały czas siedziała tylko z nim
I obiecałam sobie, że u mnie nigdy tak nie będzie i póki co świetnie mi idzie Nie chcę powtarzać błędów rodziców, skoro je potępiam.
Od powrotu z wakacji z TŻ-em układa mi się po prostu idealnie W ogóle się nie kłócimy, jest miło, słodko i romantycznie (aż jestem w szoku, bo wcześniej w TŻ-cie nie było za grosz romantyzmu ). Jest cudownie

U mnie ani zakupów, ale też ani zużyć, niestety.

Jutro idę na pierwsze zajęcia z angielskiego, mam małego stresa...

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2010-10-17 o 21:59
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:27   #1653
zetafon
Zakorzenienie

nusia ja też sie jeszcze z tżtem nie kłóciłam odkąd wróciliśmy z wakacji.no w zasadzie to od ślubu nie było kłótni.

pokaze wam dwa zdjeciana pierwszym fajnie widać bukiet ,a na drugim to troche wiecej mnie widac

na trzecim juz ledwo chodziłam, a ostatnie to z naszego pokoju w hotelu

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-10-17 o 22:38
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:40   #1654
aktogimka
Zakorzenienie

zet, pięknie wyglądaliście! Super ten kwiat we włosach! I sukienka bardzo mi się podoba.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-17, 22:43   #1655
zetafon
Zakorzenienie

dziękuję aktogimko

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-10-17, 23:31   #1656
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Przepiekne zdjecia!!!! A to ostatnie takie romantyczne Jestes sliczna Zetafon a ten kwiat idealnie pasowal do twoich wlosow!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 00:07   #1657
carrola
Zadomowienie

Cytat:
U mnie tak sobie. I w życiu i w kosmetykach. Szkoda gadać...

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Co u mnie ? Jakoś tak smutno, sama nie wiem czemu, nie chce mi się nic pisać, z nikim rozmawiać.

Cytat:
Mam pierwsze październikowe (rychło w czas ) pełnowymiarowe zużycia : żel pod prysznic 500ml i masło do ciała 400ml
Konkretne zużycia.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Od powrotu z wakacji z TŻ-em układa mi się po prostu idealnie W ogóle się nie kłócimy, jest miło, słodko i romantycznie (aż jestem w szoku, bo wcześniej w TŻ-cie nie było za grosz romantyzmu ). Jest cudownie
Faaaajnie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
pokaze wam dwa zdjeciana pierwszym fajnie widać bukiet ,a na drugim to troche wiecej mnie widac
Ślicznie wyglądałaś, po prostu bajecznie.

U mnie skończyła się sól do kąpieli.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 08:54   #1658
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
mnie też tylko mama bo ojciec się w ogóle nie interesował
Cytat:
U mnie rodzice ciągle się kłócą i często ze sobą nie gadają. Ale to akurat wina mojego ojca, który o wszystko się czepia, chce kontrolować mamę (wszystko wiedzieć i ciągle przeszukuje jej rzeczy) i najchętniej to by chciał, żeby mama prosto z pracy przyjeżdżała do domu, z nikim się nie spotykała i cały czas siedziała tylko z nim
I obiecałam sobie, że u mnie nigdy tak nie będzie i póki co świetnie mi idzie Nie chcę powtarzać błędów rodziców, skoro je potępiam.
mogę powiedzieć to samo u mnie w dodatku ojciec pije nie zawsze tak było ale od kilku lat niestety znowu
ja również nie chcę powielać błędów rodziców i również na razie mi się udaje
Cytat:
nusia ja też sie jeszcze z tżtem nie kłóciłam odkąd wróciliśmy z wakacji.no w zasadzie to od ślubu nie było kłótni.

pięknie wyglądaliście
Stary 2010-10-18, 09:04   #1659
Shpilcia
Zakorzenienie

zetafon Ty piękna kobieto!

nie mam czasu na Was

hmm może będę miała fotografa i reaktywuję bloga?

zużyłam krem pod oczy nutri ujędrnianie AA i lakier do włosów Isana

kupiłam w SP balsam do paznokci Herba Studio, pastę clinomyn(na zapas), płyn joanny z rzepą, serum L'biotica
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 09:43   #1660
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
No i co się stało? Kupiłam ten mus Farmony kokos + banan... Shpilciu, Koshatko - to Wasza wina.
Foch. Trzeba był mieć silną wolę.

Cytat:
Pierwsze ale jakie konkretne.

Cytat:
Pięknie wyglądaliście. A kto wlazł z Wami do pokoju?
Stary 2010-10-18, 12:18   #1661
nynka87
Zakorzenienie

zużyłam czerwoną odżywkę dz włosów dove za to w weekend kupiłam mały jedwab biosilk i krem do rąk isana z mocznikiem, ach te promocje kupiłam jeszcze w rossmanie kolczyki akurat miałam wtedy bluzkę w identycznym kolorze
Stary 2010-10-18, 12:49   #1662
zetafon
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za takie opinie.ja chyba jestem bardzo wybredna bo malo ktore zdjecie mi sie podoba,w zasadzie tylko to czwarte na łóżku.musze sie jeszcze nauczyc PhotoShopa zeby coś popoprawiać, bo moj fotograf nie bawi sie w obróbkę.

koshatko jako że w dniu ślubu miałam fatalna pogodę to nie dało się zrobić sesji w plenerze wiec z braku innych pomysłów poszlismy z fotografem do pokoju ktory dał nam hotel i tam robiliśmy sobie mini sesje.fajnie było

nynka a tata był kiedys w jakimś klubie AA?mam kolezanke ktorej tata przez alkohol zmarł,widzialam jak mocno wplywal na jej życie i bardzo mi bylo jej żal.dobrze że nie chcesz powielać takiego modelu rodziny i że znalazłaś kogoś z kim jestes szczesliwa.a po ślubie się wyprowadzisz z domu czy zostajecie z którymiś rodzicami?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-10-18, 15:12   #1663
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:

Ślicznie wyglądałaś I cieszę się, że wszystko dobrze się u Ciebie układa.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
mnie też tylko mama bo ojciec się w ogóle nie interesował

mogę powiedzieć to samo u mnie w dodatku ojciec pije nie zawsze tak było ale od kilku lat niestety znowu
ja również nie chcę powielać błędów rodziców i również na razie mi się udaje
A mnie się zawsze wydawało, że ja mam nienormalną rodzinę, a inni mają fajnie... U mnie na szczęście w piciem nigdy nie było problemu. (może dlatego, że mój ojciec ma słaby żołądek i po kilku kieliszkach wódki wszystko zwraca - co zresztą "odziedziczyłam" po nim). I podobnie jak u Ciebie, ojciec od dziecka się mną nie interesował, nic o mnie nie wiedział, itp. Tylko ciągle miał do mnie jakieś problemy, więc generalnie go wtedy nienawidziłam. Dopiero jakiś czas temu nasze relacje stały się normalnie, aż się dziwie, że w ogóle to nastąpiło. Teraz rozmawiamy normalnie, ale i tak nigdy nie zapomnę tamtych lat.

Zużyłam w końcu micela LRP

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Zużyłam jeszcze lekki krem do twarzy Vichy Essentielles i oddałam mamie płyn do prostowania włosów - dla mnie był beznadziejny.
Stary 2010-10-18, 15:55   #1664
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Księżniczko przecież ty masz nadmiar kolorówki! nie ładnie tak!
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No pięknie

Zet gratuluję tej pracy! Bardzo się cieszę Ślicznie wyglądałaś, najbardziej podobają mi się włosy My będziemy mieli zdjęcia za miesiąc - nie mogę się doczekać

Porzeczko nie daj się Zawsze możesz się nam wyżalić.

Hosenko ale wymiatasz w tej pracy

Własnie kończą poprawiać szafę w przedpokoju, więc dzisiaj czeka mnie mega ciuchowe układanie Planuję przy tej okazji wyrzucić trochę łachów. Po tej diecie już tyle ciuchów jest za dużych, że bez sensu to trzymać wszystko. Chociaż może trochę zostawię sobie na ciążę

Muszę zaktualizować październikową listę. Wreszcie ruszyły zużycia Zużyłam szampon Joanny z brzoskwinią i pomarańczą, odżywkę w sprayu do włosów L'Biotici chroniącą przed promieniami UV, peeling cukrowy do dłoni Dax Cosmetics i uwaga, uwaga róż My Secret z limitowanki Purple Garden. To mój pierwszy w życiu zużyty róż.
Muszę wstawić zdjęcia na zuzyciowego bloga, tylko nie mogę od dawna znaleźć kabla do aparatu
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 16:02   #1665
zetafon
Zakorzenienie

nusia u mnie tata też mało o mnie wiedział i chyba do 18stki toczyłam z nim wojny.on jest cholerykiem ktory nigdy w życiu się nie przyzna do błędu i nie powie przepraszam.przed maturą pojechałam do Kanady na 2 miesiące i jak wróciłam to zrozumiałam że nie ma sensu się z nim żreć tylko olać jak sie wkurza.od tego czasu jest miedzy nami lepiej,ale tez mu nie zapomne niektórych akcji.wiem ze jest dobrym człowiekem ale ma bardzo ciężki charakter.mam tylko nadzieje ze moj tż bedzie miał z naszymi przyszłymi dziećmi lepszy kontakt niż moj tata ze mna.

księżniczko zazdroszcze wam że już sie razem urządzacie.mam nadzieje że dobrze tam u was może jak dostane ta prace i bede miala umowe chociaz na dwa lata to pomyslimy o swoim własnym mieszkaniu.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-10-18, 16:41   #1666
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
nusia u mnie tata też mało o mnie wiedział i chyba do 18stki toczyłam z nim wojny.on jest cholerykiem ktory nigdy w życiu się nie przyzna do błędu i nie powie przepraszam.przed maturą pojechałam do Kanady na 2 miesiące i jak wróciłam to zrozumiałam że nie ma sensu się z nim żreć tylko olać jak sie wkurza.od tego czasu jest miedzy nami lepiej,ale tez mu nie zapomne niektórych akcji.wiem ze jest dobrym człowiekem ale ma bardzo ciężki charakter.mam tylko nadzieje ze moj tż bedzie miał z naszymi przyszłymi dziećmi lepszy kontakt niż moj tata ze mna.
Mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo
Mój ojciec też w życiu nie przyzna się do błędu i ani razu nie usłyszałam od niego słowa "przepraszam" (w ogóle, nie tylko skierowane do mnie). A jak wie, że nie ma racji i ktoś mu to udowodni, to i tak tego nie przyzna. Po prostu wychodzi z pomieszczenia trzaskając drzwiami... Ja po wielu latach walki też zaczęłam to olewać. Pewnie go wkurzało to, że mam go gdzieś. No ale już miałam dość. Dobrze, że teraz jest lepiej. Mama kiedyś mi powiedziała, że często tak jest. Ona sama, jak była młoda, to też ciągle walczyła ze swoim tatą, a potem wszystko się unormowało. Wtedy jej nie wierzyłam, jak mówiła, że ze mną będzie tak samo
Stary 2010-10-18, 16:58   #1667
Ł@siczk@
Zakorzenienie

zetafon - bardzo podoba mi sie twoja fryzura ze slubu I ten kwiat...super

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:11   #1668
Hosenka*
Zakorzenienie

Zet: ślicznie wygladałaś

Pomysł na sesję w pokoju - ciekawy Trzeba było jeszcze kamerzystę zaprosić - podobno staje się to coraz popularniejsze

Kupiłam sobie krem: http://www.kremiki.pl/krem_nawilzajacy_tradycyjny/
Niby piszą, że jest dla skóry tłustej i mieszanej, ale niezbyt się z tym zgodzę. Ale to dobrze, bo dla mojej normalnej ale potrzebujacej nawilżenia jak narazie spisał się dobrze.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 19:23   #1669
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Muszę zaktualizować październikową listę. Wreszcie ruszyły zużycia Zużyłam szampon Joanny z brzoskwinią i pomarańczą, odżywkę w sprayu do włosów L'Biotici chroniącą przed promieniami UV, peeling cukrowy do dłoni Dax Cosmetics i uwaga, uwaga róż My Secret z limitowanki Purple Garden. To mój pierwszy w życiu zużyty róż.
Wow, brawo!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie krem: http://www.kremiki.pl/krem_nawilzajacy_tradycyjny/
Niby piszą, że jest dla skóry tłustej i mieszanej, ale niezbyt się z tym zgodzę. Ale to dobrze, bo dla mojej normalnej ale potrzebujacej nawilżenia jak narazie spisał się dobrze.
A nie świecisz się po nim? (Choć to może głupie pytanie, bo Ty pewnie nie masz tego problemu.) Daj znać jak się sprawuje jak go dłużej poużywasz.

Przyszło dziś moje zamówienie z avonu: dwa żele Naturals, czereśnia i migdał () i 3 wody True Glow. To oni mnie zmusili do kupienia 3 wód, gdyby nie wycofywali to bym nie robiła zapasów.

Stary 2010-10-18, 19:29   #1670
Hosenka*
Zakorzenienie

Carrola: ano świecę się trochę, ale w domu mi to nie przeszkadza a zmatowić pudrem tez nie problem. Ważniejsze dla mnie jest to, że nie czuję ściągnięcia co się zdarza po wielu kremach nawet do bardzo suchej skóry.

"Krem posiada właściwości matujące" - bzdura A moze za dużo go nałożyłam?

Uwielbiam tą serie migdałową Zużyłam już 1 zel i 1 mgiełkę. W użyciu mam kolejny żel, a trzeci w zapasie. Mgiełkę też już drugą używam Oj rzadko mi się to zdarza.

Spodobały mi się nowe cienie z Avou: Textured Teal

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-10-18 o 19:30
Stary 2010-10-18, 19:33   #1671
carrola
Zadomowienie

No to ciekawy ten krem, będę go miała na uwadze, dzięki.
Serię migdałową też uwielbiam, mam jeden żel w użyciu, teraz kupiłam drugi. Czeka jeszcze balsam.

Stary 2010-10-18, 20:24   #1672
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
nynka a tata był kiedys w jakimś klubie AA?mam kolezanke ktorej tata przez alkohol zmarł,widzialam jak mocno wplywal na jej życie i bardzo mi bylo jej żal.dobrze że nie chcesz powielać takiego modelu rodziny i że znalazłaś kogoś z kim jestes szczesliwa.a po ślubie się wyprowadzisz z domu czy zostajecie z którymiś rodzicami?
ale on wcale nie uważa że ma problem z alkoholem po ślubie zamieszkamy z rodzicami mojego TŻa, to już starsi ludzie
Cytat:
A mnie się zawsze wydawało, że ja mam nienormalną rodzinę, a inni mają fajnie... U mnie na szczęście w piciem nigdy nie było problemu. (może dlatego, że mój ojciec ma słaby żołądek i po kilku kieliszkach wódki wszystko zwraca - co zresztą "odziedziczyłam" po nim). I podobnie jak u Ciebie, ojciec od dziecka się mną nie interesował, nic o mnie nie wiedział, itp. Tylko ciągle miał do mnie jakieś problemy, więc generalnie go wtedy nienawidziłam. Dopiero jakiś czas temu nasze relacje stały się normalnie, aż się dziwie, że w ogóle to nastąpiło. Teraz rozmawiamy normalnie, ale i tak nigdy nie zapomnę tamtych lat.
u mnie to samo, chociaż teraz dalej jak się napije i coś mu się zamani to ma do mnie jakieś ale ja mam go gdzieś
Cytat:
ja również
Cytat:
Mój ojciec też w życiu nie przyzna się do błędu i ani razu nie usłyszałam od niego słowa "przepraszam" (w ogóle, nie tylko skierowane do mnie). A jak wie, że nie ma racji i ktoś mu to udowodni, to i tak tego nie przyzna. Po prostu wychodzi z pomieszczenia trzaskając drzwiami... Ja po wielu latach walki też zaczęłam to olewać. Pewnie go wkurzało to, że mam go gdzieś. No ale już miałam dość. Dobrze, że teraz jest lepiej. Mama kiedyś mi powiedziała, że często tak jest. Ona sama, jak była młoda, to też ciągle walczyła ze swoim tatą, a potem wszystko się unormowało. Wtedy jej nie wierzyłam, jak mówiła, że ze mną będzie tak samo
jak bym czytała o swoim ja nie pozwolę na to żeby między mną moim mężem a dziećmi panowały niezdrowe stosunki
Stary 2010-10-18, 20:38   #1673
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
hmm może będę miała fotografa i reaktywuję bloga?

zużyłam krem pod oczy nutri ujędrnianie AA i lakier do włosów Isana
Ooo taaaak
A zużycia gratuluję

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
zużyłam czerwoną odżywkę dz włosów dove za to w weekend kupiłam mały jedwab biosilk i krem do rąk isana z mocznikiem, ach te promocje kupiłam jeszcze w rossmanie kolczyki akurat miałam wtedy bluzkę w identycznym kolorze
Cytat:
Zużyłam w końcu micela LRP

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Zużyłam jeszcze lekki krem do twarzy Vichy Essentielles i oddałam mamie płyn do prostowania włosów - dla mnie był beznadziejny.
Brawo dziewczyny

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Muszę wstawić zdjęcia na zuzyciowego bloga, tylko nie mogę od dawna znaleźć kabla do aparatu
Łał, gratulacje

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:47   #1674
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

dzięki dziewczyny, że jeszcze chcecie słuchać mojego biadolenia nie chcę Was tym wszystkim obarczać tym bardziej, że z boku te "problemy" wyglądają banalnie, ale w telegraficznym skrócie:

- mam doła na punkcie swojego wyglądu - przytyłam, wypadają mi włosy, cera się zepsuła, ciągle chodzę jak wymoczek, zmęczona i niewyspana. No koszmar jakiś...
- ciągle tęsknię za TŻ - jak go nie ma to świruję a jak jest to się kłócimy
- spłukałam się z kasy na meble totalnie i nie mam nawet za co kupić ciuchów na jesień (a to nie są wymysły tylko autentycznie mam jedne spodnie i w butach dziurę )
- moja uczelnia mnie dobija - zajęć mam tyle, że padam, od rana do nocy tam siedzę.. poza tym ciągle się waham czy dobrze robię łącząc dwa kierunki.. może zamiast tego powinnam poszukać jakiejś pracy
- moi rodzice znowu odwalają jakieś dziwne akcje między sobą, aż mi się nie chce myśleć że będę tam musiała niedługo pojechać...

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2010-10-18 o 20:48
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 20:55   #1675
Hosenka*
Zakorzenienie

Nosku: ja tez przytyłam Codziennie sobie obiecuję, że przyhamuję jedzenie, ale to nie wychodzi Coraz częściej sięgam po chipsy czy chrupki typu Cheetos. Dlaczego no? Nigdy nie przepadałam, skusiłam się raz na jakiś czas i później długo długo nic, a teraz? Co 2-3 dzień
Zgubna okazała się też promocja w Żabce: wedlowskie słodycze (mieszanka krakowska, michałki itp) sa po 4,99 Pochłaniam masakryczne ilości, a wcześniej jeden cukierek czy kostka czekolady starczały mi na ok miesiąc Nigdy nie mialam zbyt dużo tłuszczu na brzuchu a teraz ....

Co do reszty:

Mnie moja obecna "praca" tez trochę dobija - latam jak głupia, gadam z setkami osób, dziś miałam kolejne 2 spotkania, znalazłam 2 nowe punkty partnerskie a nawet nie wiem ile za to dostanę pieniędzy i czy w ogóle coś Pierwotnie miałam dostac tylko za podpisane zlecenie na reklamę a w tym temacie nadal cisza - tzn. mam jedną pewną reklamę ale dopiero na grudzień. Czekam tez na telefon z klubu fitness - facet był bardzo zainteresowany i ma dzwonić. Później prezes niby mówił, że pieniądze będą za "całokształt", ale nie mam pojęcia jak on oceni rozmowy z 75 firmami (tzn tyle mam po 2,5 tyg pracy, a tu jeszcze 2 tyugodnie do spotkania z prezesem) znalezienie 2 punktów sprzedaży, 5 punktów partnerskich, reklamę na grudzień i jeszcze 2 w miarę pewne reklamy. Do większośiz tych firm mam jeszcze dzwonić w listopadzie czy nawet po nowym roku, a takich, co zdecydowanie nie sa zainteresowane jest moze z 5.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-10-18 o 21:07
Stary 2010-10-18, 21:20   #1676
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
- mam doła na punkcie swojego wyglądu - przytyłam, wypadają mi włosy, cera się zepsuła, ciągle chodzę jak wymoczek, zmęczona i niewyspana. No koszmar jakiś...
- ciągle tęsknię za TŻ - jak go nie ma to świruję a jak jest to się kłócimy
- spłukałam się z kasy na meble totalnie i nie mam nawet za co kupić ciuchów na jesień (a to nie są wymysły tylko autentycznie mam jedne spodnie i w butach dziurę )
- moja uczelnia mnie dobija - zajęć mam tyle, że padam, od rana do nocy tam siedzę.. poza tym ciągle się waham czy dobrze robię łącząc dwa kierunki.. może zamiast tego powinnam poszukać jakiejś pracy
- moi rodzice znowu odwalają jakieś dziwne akcje między sobą, aż mi się nie chce myśleć że będę tam musiała niedługo pojechać...
Skądś to znam,choć u mnie kłótnie są przed spotkaniem Najgorzej,że ciężko to w sobie zwalczyć mimo świadomości,że 'co za dużo to niezdrowo'.

Ja się na odwyku trzymam jako tako Dzisiaj zostawiłam 40zł w Rossie,no ale kupiłam tylko to co się akurat skończyło.Jeszcze mam do odebranie zamówienie w aptece.Wzięłam jakieś cuda oby tylko coś mi w końcu pomogło na wypadanie włosów
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 21:24   #1677
zetafon
Zakorzenienie

no jestem po spotkaniu i jestem zatrudniona mozemy otwierac szampana

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-10-18, 21:27   #1678
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-10-18, 21:28   #1679
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Instagram

Stary 2010-10-18, 21:35   #1680
Koshatka
Zakorzenienie

O, imprezka.

Nosku, badałaś sobie tarczycę? Bo te objawy pasują do niedoczynności.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości