|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Mam pierwsze październikowe (rychło w czas
) pełnowymiarowe zużycia ![]() Ja tam wzoru przykładnego związku nie mam w ogóle - wychowywała mnie od maleńkości wyłącznie mama
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki?
![]() co się dzieje? Cytat:
I obiecałam sobie, że u mnie nigdy tak nie będzie i póki co świetnie mi idzie Nie chcę powtarzać błędów rodziców, skoro je potępiam.Od powrotu z wakacji z TŻ-em układa mi się po prostu idealnie W ogóle się nie kłócimy, jest miło, słodko i romantycznie (aż jestem w szoku, bo wcześniej w TŻ-cie nie było za grosz romantyzmu ). Jest cudownie U mnie ani zakupów, ale też ani zużyć, niestety. Jutro idę na pierwsze zajęcia z angielskiego, mam małego stresa...
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-10-17 o 21:59 |
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
nusia ja też sie jeszcze z tżtem nie kłóciłam odkąd wróciliśmy z wakacji.no w zasadzie to od ślubu nie było kłótni.
pokaze wam dwa zdjeciana pierwszym fajnie widać bukiet ,a na drugim to troche wiecej mnie widac ![]() na trzecim juz ledwo chodziłam, a ostatnie to z naszego pokoju w hotelu
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-10-17 o 22:38 |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
zet, pięknie wyglądaliście!
Super ten kwiat we włosach! I sukienka bardzo mi się podoba.
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję aktogimko
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiekne zdjecia!!!! A to ostatnie takie romantyczne
Jestes sliczna Zetafon a ten kwiat idealnie pasowal do twoich wlosow!
|
|
|
|
#1657 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie skończyła się sól do kąpieli.
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie w dodatku ojciec pije nie zawsze tak było ale od kilku lat niestety znowu ![]() ja również nie chcę powielać błędów rodziców i również na razie mi się udaje ![]() Cytat:
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
zetafon
Ty piękna kobieto!nie mam czasu na Was ![]() hmm może będę miała fotografa i reaktywuję bloga? ![]() zużyłam krem pod oczy nutri ujędrnianie AA i lakier do włosów Isana kupiłam w SP balsam do paznokci Herba Studio, pastę clinomyn(na zapas), płyn joanny z rzepą, serum L'biotica
|
|
|
|
#1660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba był mieć silną wolę. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
zużyłam czerwoną odżywkę dz włosów dove
kupiłam jeszcze w rossmanie kolczyki akurat miałam wtedy bluzkę w identycznym kolorze
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za takie opinie.ja chyba jestem bardzo wybredna bo malo ktore zdjecie mi sie podoba,w zasadzie tylko to czwarte na łóżku.musze sie jeszcze nauczyc PhotoShopa zeby coś popoprawiać, bo moj fotograf nie bawi sie w obróbkę.
koshatko jako że w dniu ślubu miałam fatalna pogodę to nie dało się zrobić sesji w plenerze wiec z braku innych pomysłów poszlismy z fotografem do pokoju ktory dał nam hotel i tam robiliśmy sobie mini sesje.fajnie było ![]() nynka a tata był kiedys w jakimś klubie AA?mam kolezanke ktorej tata przez alkohol zmarł,widzialam jak mocno wplywal na jej życie i bardzo mi bylo jej żal.dobrze że nie chcesz powielać takiego modelu rodziny i że znalazłaś kogoś z kim jestes szczesliwa.a po ślubie się wyprowadzisz z domu czy zostajecie z którymiś rodzicami?
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie na szczęście w piciem nigdy nie było problemu. (może dlatego, że mój ojciec ma słaby żołądek i po kilku kieliszkach wódki wszystko zwraca Zużyłam w końcu micela LRP ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Zużyłam jeszcze lekki krem do twarzy Vichy Essentielles i oddałam mamie płyn do prostowania włosów - dla mnie był beznadziejny. |
||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zet gratuluję tej pracy! Bardzo się cieszę Porzeczko nie daj się Hosenko ale wymiatasz w tej pracy ![]() Własnie kończą poprawiać szafę w przedpokoju, więc dzisiaj czeka mnie mega ciuchowe układanie Planuję przy tej okazji wyrzucić trochę łachów. Po tej diecie już tyle ciuchów jest za dużych, że bez sensu to trzymać wszystko. Chociaż może trochę zostawię sobie na ciążę Muszę zaktualizować październikową listę. Wreszcie ruszyły zużycia ![]() Muszę wstawić zdjęcia na zuzyciowego bloga, tylko nie mogę od dawna znaleźć kabla do aparatu ![]()
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
nusia u mnie tata też mało o mnie wiedział i chyba do 18stki toczyłam z nim wojny.on jest cholerykiem ktory nigdy w życiu się nie przyzna do błędu i nie powie przepraszam.przed maturą pojechałam do Kanady na 2 miesiące i jak wróciłam to zrozumiałam że nie ma sensu się z nim żreć tylko olać jak sie wkurza.od tego czasu jest miedzy nami lepiej,ale tez mu nie zapomne niektórych akcji.wiem ze jest dobrym człowiekem ale ma bardzo ciężki charakter.mam tylko nadzieje ze moj tż bedzie miał z naszymi przyszłymi dziećmi lepszy kontakt niż moj tata ze mna.
księżniczko zazdroszcze wam że już sie razem urządzacie.mam nadzieje że dobrze tam u was może jak dostane ta prace i bede miala umowe chociaz na dwa lata to pomyslimy o swoim własnym mieszkaniu.
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ojciec też w życiu nie przyzna się do błędu i ani razu nie usłyszałam od niego słowa "przepraszam" (w ogóle, nie tylko skierowane do mnie). A jak wie, że nie ma racji i ktoś mu to udowodni, to i tak tego nie przyzna. Po prostu wychodzi z pomieszczenia trzaskając drzwiami... Ja po wielu latach walki też zaczęłam to olewać. Pewnie go wkurzało to, że mam go gdzieś. No ale już miałam dość. Dobrze, że teraz jest lepiej. Mama kiedyś mi powiedziała, że często tak jest. Ona sama, jak była młoda, to też ciągle walczyła ze swoim tatą, a potem wszystko się unormowało. Wtedy jej nie wierzyłam, jak mówiła, że ze mną będzie tak samo
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
zetafon - bardzo podoba mi sie twoja fryzura ze slubu
I ten kwiat...super
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Zet: ślicznie wygladałaś
![]() Pomysł na sesję w pokoju - ciekawy Trzeba było jeszcze kamerzystę zaprosić - podobno staje się to coraz popularniejsze ![]() Kupiłam sobie krem: http://www.kremiki.pl/krem_nawilzajacy_tradycyjny/ Niby piszą, że jest dla skóry tłustej i mieszanej, ale niezbyt się z tym zgodzę. Ale to dobrze, bo dla mojej normalnej ale potrzebujacej nawilżenia jak narazie spisał się dobrze.
|
#1669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Daj znać jak się sprawuje jak go dłużej poużywasz.Przyszło dziś moje zamówienie z avonu: dwa żele Naturals, czereśnia i migdał (
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola: ano świecę się trochę, ale w domu mi to nie przeszkadza a zmatowić pudrem tez nie problem. Ważniejsze dla mnie jest to, że nie czuję ściągnięcia co się zdarza po wielu kremach nawet do bardzo suchej skóry.
"Krem posiada właściwości matujące" - bzdura A moze za dużo go nałożyłam?Uwielbiam tą serie migdałową Zużyłam już 1 zel i 1 mgiełkę. W użyciu mam kolejny żel, a trzeci w zapasie. Mgiełkę też już drugą używam Spodobały mi się nowe cienie z Avou: Textured Teal
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-18 o 19:30 |
|
|
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
No to ciekawy ten krem, będę go miała na uwadze, dzięki.
![]() Serię migdałową też uwielbiam, mam jeden żel w użyciu, teraz kupiłam drugi. Czeka jeszcze balsam.
|
#1672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ślubie zamieszkamy z rodzicami mojego TŻa, to już starsi ludzie Cytat:
ja mam go gdzieś Cytat:
![]() Cytat:
ja nie pozwolę na to żeby między mną moim mężem a dziećmi panowały niezdrowe stosunki
|
|
#1673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zużycia gratuluję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1674 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dzięki dziewczyny, że jeszcze chcecie słuchać mojego biadolenia
nie chcę Was tym wszystkim obarczać tym bardziej, że z boku te "problemy" wyglądają banalnie, ale w telegraficznym skrócie:- mam doła na punkcie swojego wyglądu - przytyłam, wypadają mi włosy, cera się zepsuła, ciągle chodzę jak wymoczek, zmęczona i niewyspana. No koszmar jakiś... - ciągle tęsknię za TŻ - jak go nie ma to świruję a jak jest to się kłócimy - spłukałam się z kasy na meble totalnie i nie mam nawet za co kupić ciuchów na jesień (a to nie są wymysły tylko autentycznie mam jedne spodnie i w butach dziurę - moja uczelnia mnie dobija - zajęć mam tyle, że padam, od rana do nocy tam siedzę.. poza tym ciągle się waham czy dobrze robię łącząc dwa kierunki.. może zamiast tego powinnam poszukać jakiejś pracy ![]() - moi rodzice znowu odwalają jakieś dziwne akcje między sobą, aż mi się nie chce myśleć że będę tam musiała niedługo pojechać...
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-10-18 o 20:48 |
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: ja tez przytyłam
Codziennie sobie obiecuję, że przyhamuję jedzenie, ale to nie wychodzi Coraz częściej sięgam po chipsy czy chrupki typu Cheetos. Dlaczego no? Nigdy nie przepadałam, skusiłam się raz na jakiś czas i później długo długo nic, a teraz? Co 2-3 dzień ![]() Zgubna okazała się też promocja w Żabce: wedlowskie słodycze (mieszanka krakowska, michałki itp) sa po 4,99 Pochłaniam masakryczne ilości, a wcześniej jeden cukierek czy kostka czekolady starczały mi na ok miesiąc ![]() Co do reszty: ![]() Mnie moja obecna "praca" tez trochę dobija - latam jak głupia, gadam z setkami osób, dziś miałam kolejne 2 spotkania, znalazłam 2 nowe punkty partnerskie a nawet nie wiem ile za to dostanę pieniędzy i czy w ogóle coś
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-18 o 21:07 |
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej,że ciężko to w sobie zwalczyć mimo świadomości,że 'co za dużo to niezdrowo'.Ja się na odwyku trzymam jako tako Dzisiaj zostawiłam 40zł w Rossie,no ale kupiłam tylko to co się akurat skończyło.Jeszcze mam do odebranie zamówienie w aptece.Wzięłam jakieś cuda oby tylko coś mi w końcu pomogło na wypadanie włosów
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
no jestem po spotkaniu i jestem zatrudniona
mozemy otwierac szampana
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
O, imprezka.
![]() Nosku, badałaś sobie tarczycę? Bo te objawy pasują do niedoczynności.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

) pełnowymiarowe zużycia 

co się dzieje?
Nie chcę powtarzać błędów rodziców, skoro je potępiam.
Super ten kwiat we włosach! I sukienka bardzo mi się podoba.

Księżniczko przecież ty masz nadmiar kolorówki! nie ładnie tak!