|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)... Ale z karmieniem chyba to już koniec, bo przez ostatnie 48h małego karmiłam tylko raz i nie za bardzo mu się to podobało...![]() Cytat:
![]() Często po jakiś kłótniach sobie też powtarzam, że to już ostatni raz, nie będę nic mówiła, niech sam zauważy... tylko że tak się nie da.. bo co z tego że nie będzie się czegoś mówić, jak w końcu się tyle nazbiera, człowiek pęka i jest gorzej niż gdyby na bieżąco mówił.. i takie błędne koło jest.
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z
Cytat:
Szkoda, że nie ma w tej diecie jogurtu, mleka - bo ja uwielbiam. Chyba tego mi najbardziej brakuje. Nie wiem, jak to wpłynie na skuteczność diety, ale dodam sobie trochę nabiału, np.2 jogurty albo miseczkę muesli Machaj - dziękuję za pocieszenie TZ robi codziennie podchody, ale ja ciągle nie potrafię się przemóc. A, jeszcze te noce - współczuję i łączę się w bólu ![]() Sami z TZ nie wiemy o co chodzi. Kilka tygodni temu myśleliśmy, że to zęby. Od jakiegoś miesiąca dziecko nam się popsuło i często się w nocy budzi Czasem wystarczy chwile utulić i śpi dalej, czasem dopiero zasypia przy cycusiu, skutkiem czego najczęściej śpi z nami w łóżku bo nie mamy siły tak co pół godziny do niej wstawać.Dziś jednak Olunia całą noc spała "normalnie". Znaczy - obudziła się pierwszy raz tak, jak za "starych dobrych czasów", czyli dopiero o 4ej . Może to dzięki lepszemu powietrzu wpokoju, kupiliśmy nawilżacz. Zobaczymy jak będzie dziś.
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2010-10-20 o 19:15 |
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
no mala wykapana kima
jejq jak ja ja kocham a za ten sen po tezecie to juz w ogole;D
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie erwi juz śpi, eryk się kąpię, a emil tv ogląda- to mam czas dla siebie jak wszystkie dzieci zajęte
![]() Tak jak was czytam z tym, co to robicie żeby facet się czegoś domyślił. No jacie nie mogę, tyle lat na świecie i jeszcze sądzicie że oni sie czegoś są w stanie domyślić. Im to trzeba kawe na ławe wyłożyć, bo to taki gatunek nie domyślny, tylko partnerka lesbijka by była domyślna ale nie facet. Jak będziecie sie zarabiały i myślały że on się zlituje, to on tak nie pomyśli, tylko pomyśli, o jak ona sobie dobrze radzi to mojej pomocy nie potrzebuje, bo przecież jakby coś chciala to by mi powiedziala, albo wogle o tym nie pomyśli. Ja wiem jedno ,jak co, to trzeba mu czarno na białym napisać(heh u mnie najczęściej sms) lub powiedzieć, i to na spokojnie a nie w kłutni, bo inaczej pójdzie w zaparte. Dzieki za poradzenie tej kaszki nestle zdrowy brzuszek. Normalnie pierwsza kacha od x czasu jaką zjadł bez wydziwiania. Może za sprawą koloru(nie biały)lub smaku(nie slodki) W rossmannie chyba od piątku rusza promo na obiadki bobo... 2 szt za 2,79+jeden gratis, ale te małe.
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
madzia mialam napisac ze jak facetowi nie powiesz to se mozesz co najwyzej do usranej smierci czekac.
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- moj jak sie wkurze i krzycze czy cos to sie nie odzywa nawet, czeka az mi przejdzie;p
|
|
#3996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;22769375]Nie przesadzasz ? 76 cm ma stolik w kuchni, a 82 parapet pod oknem.[/QUOTE] mój też ma 82 Cytat:
![]() Cytat:
GratulacjeCytat:
![]() zdecydowanie przesadzasz Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciaż ja tez musiałam trzy razy przeczytać zanim załapałam o co chodzi ale TY mnie pobiłaś ha ha .. spać mi sie coś chce codziennie obiecuje że pójde wczeniej spac i dupa z tego . wyniosłam mała do zupełnie pustego pokoju może jak bedzie zupełnie sama to się nie bedzie tak budził .. nie wiem ale jak nie spróbuje to się nie dowiem zreszta mam dość jej stękania w nocy bo mnie zawsze budzi a ona pojeczy i idzie spac dalej
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
ferrou nie ma co nikogo zmuszac do prawka, jesli sie nie garnie nie chce to moze sie do tego po prostu nie nadaje, idz sama na prawko.
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wpadłam jeszcze na moment bo padam na twarz, spacer 3 godzinny z małym w szpilkach...boziu gdzie ja miałam łeb...
Pop normalnie bardziej mnie rozśmieszyłaś niż sam żółwiowy kawał skorupa superByłam w pepco dzisiaj i kupiłam tż swetr zapinany na zasuwak, wyobraźcie sobie, że z George'a i te same metki co w UK No nic, uciekam kimać bo jutro do pracy no i po lekcjach jadę na indywidualne do tej rodziny co Wam opisywałam....mam dla nich 4 kurtki zimowe kilka czapek, szalików, rękawiczek i buty dla tego 2 letniego synka aaaaa a wponiedziałek na radzie dyr powiedział głośno, że irytuje go samarytanizm jednego młodego nauczyciela i nie chciał wymienić o kogo chodzi, a i tak wszystkie 32 tępe łby (moi mili współtowarzysze nauczycielskiej niedoli) spojrzały się na mnie...czułam się jak jakiś matoł
|
#4000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
już chyba wszystkiego próbowałam i na ambicję wchodziłam, i sama mówiłam że pójdę (a chcę chcę) i nawet biednego Kubusia wykorzystywałam Zrobił sobie roczną przerwę, szkoda, bo musi wszystko od początku zdawać, dodatkowe godziny brać - a to kasa jest. A wcześniej miał po prostu takie szczęście, że oblewali go na pierdołach.. a zdawał już wiele razy - niestety we Wrocławiu bardzo trudno zdać. A ja w końcu też zrobię prawko, bo bardzo chcę Cytat:
Skąd takie nieczułe osoby się biorą... a poźniej takie dupy wołowe tłumaczą się w programach typu uwaga czemu odpowiednio nie zareagowały...Dobrze Baobabku, że Ty pomagasz, są jeszcze na tym świecie prawdziwi pedagodzy ![]() A ja mam pytanie z innej beczki czy taki krem do tortów z torebki można wymieszać z owocami i przekładać biszkopta? i czym "skropić" biszkopt aby nie był zbyt suchy? Można np sokiem do rozrabiania z wodą?
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Ferrou tak idź na prawko , wszędzie jest trudno zdać ale w końcu się zdaje najgorzej to zostawić bo cięzko wrócić.
Co do biszkoptu to możesz nasączyć sokiem z wodą , gorzką herbatą mocną , albo kawą kapuczino zalezy jaki jest krem żeby pasowało a krem z torebki możesz spokojnie wymieszać z owocami albo możesz przełozyć też np. kremem i dżemem tylko wtedy musisz rozkroić na 3 części Baobabku co za znieczulica
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
feroou - aparat w dłoń i spróbuj ![]() http://www.clinique.com.pl/konkurs.php
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wcześniej: "Udziela Organizatorowi nieodpłatnej, nieograniczonej terytorialnie licencji na publiczne udostępnienie zdjęcia przez Organizatora i/lub Usługodawcy (z prawem sublicencji) na stronie www.clinique.com.pl na potrzeby realizacji i promocji Konkursu w taki sposób, jak również na wszystkie czynności konieczne do udostępnienia zdjęcia i realizacji Konkursu, w tym w szczególności wprowadzania do sieci komputerowych, Internetu, wielokrotne utrwalanie i zwielokrotnianie zdjęcia każdą techniką, przesyłanie zdjęcia innym podmiotom współpracującym w jakiejkolwiek formie i jakikolwiek sposób, a także na przekazanie nadesłanego zdjęcia Organizatorowi w celu jego oceny przez Komisję powołaną przez Organizatora zgodnie z §5 niniejszego Regulaminu." W skrócie ze zdjęciem mogą wszystko zrobić, Muszę się namyśleć
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Baobabek oni powinni sie czuc jak matoły A NIE TY!
Ferrou masz w sumie racje, jesli oni przez jakis czas beda zamieszczac gdzies zdjecie i tak dalej to bez przesady ze mają to robić za podkład do twarzy i zgarniac kasiure za to ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- ale odwalilam numer, chcialam zobaczyc jakie zdjecia laski wstawialy i sie zalogowalam nie wiem jakim cudem, moze bez zdjecia bo zadnego nie wgrywalam kurrrrrrr wyskoczylo mi ze dziekuja za udzial w konkursie;/
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę cieszę się że tyle radości Wam sprawiłam no ale to zasuga Yoonky i jej skomplikowanego kawału.
No i cieszę się że nie tylk ja nie skumałam tego dowciupu. w kupie raźniej .Mrowak - z wielką przyjemnością sie z Tobą spotkam. Więc jak tylko przybędziesz do Wawy to daj znać. pl_madzia; Cytat:
![]() - bo tam to kawę trudno będzie wypić
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sobie obmyslili..
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPOMNIALAM WAM NAPISAC CO RANO ZROBILO MOJE DZIECKO!!!!!
Obudzila sie i byla tak cicho jak nigdy albo my tak twardo spalismy, budzimy sie patrzymy a ona jeden szczebelek od lozeczka w jednej raczce, drugi w drugiej i glowa w tej dziurze od sczebelkow!!!!! Tz juz obrocil lozeczko tak by wyjmowane elementy byly os strony sciany.
|
|
#4008 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() własnie te foteliki cybexa mają 3 za czyszczenie tapicerki w niemieckich testach Cytat:
OMG! Amelkę ostatnio sama mierzyłam i na prosto ma 67cm ale ona jak się urodziła to miała 49cm, no i ja taka mała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za powrót Julci do zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), ostatnio chciałąm zobaczyć czy nadal podgina paluszki stóp jak jaąpostawię i TAK! i staje jak baletnica na palcach... do tego jest właśnie jak Wercia zgięta w pół, albo całkiem ugina nóżki w kolanach. Ale jak wtedy byliśmy u tego neurologa, to babka mówiła, że podginanie nóżek jest całkiem normalne. Jutro musze umówić nas na kontrolną wizytę, to będę wiedziała, czy na tym etapie to nadal normalne. Tymczasem głowa do góry!! ![]() a dodam, że Zośka mojej siostry jest tylko 6 tygodni starsza od Amelki i juz sama stoi, czasem nawet się puszcza do chodzenia... ale nie przejmuję się tym, bo każda z dziewczynek jest całkiem inna, zupełnie inne temperamenty... jeszcze się zdążą nachodzić ![]() w życiu bym na to nie wpadła, czytałam już ten kawał kilka razy i za chiny nie mogłam go skumać. Co prawda nie kombinowałam ze skorupą, ale myślałam, coś w stylu, że jak żona chce od tyłu to ma głowę schować ![]() Cytat:
ja padam na pysk, wstaliśmy z tz o 3 rano, bo do Tarnowa musieliśmy jechać, nie śpie już 20 godzin Amelki w końcu nie położyłam w łóżeczku, bo zapomniałam, już tak się przyzwyczaiłam, że z rozpędu to zrobiłam i przypomniało mi się jak spała ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- aha Dusiaka i tylkooliwka ja chętnie bym się z wami spotkała, ale ja jak jeżdżę na basen to zawsze potrzebuję kogoś, kto ze mną pojedzie, bo Amelka sama nie wysiedzi całą drogę i tak jeżdże z mamą (ale ona dziadka przed wyjazdem musi nakarmić), moim chrześniakiem (ale on chwile przed wyjazdem wraca ze szkoły) lub tz (a on pracuje), więc póki co nie mam jak przyjechać wczesniej. Może jak już kupię ten nowy fotelik to mała będzie chciała jeździc sama spadam spać! dobranoc!!
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zacytowane z "próbowac do skutku"...
jestem w szoku bo ja motylicaje dobrze znam?!! oj dobrze.. buuuuuuuuuuuu nawet na Nk ja mam! Wiadomosc do wszystkich wizazanek: Wyszlo na jaw, ze jedna i ta sama dziewczyna stworzyla sobie na wizazu kilka kont pod roznymi profilami. Oto one: jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja, zwierciadelko, kociakowa, mojra89, Malga19 Jak widzicie jest wsrod nich rowniez jagda22, ktora znamy z tego watku. Istnieje na wielu watkach mamusiowych, wszedzie z jakimis tragicznymi historiami poronien (przewaznie blizniakow), maz ja zostawil, lezy w szpitalu na podtrzymaniu itp. Ale tez na watkach plotkowych istnieje jako osoba bez dzieci za to jest niania.... Ta informacja jest potwierdzona przez moderatora - te wszystkie profile zostaly stworzone z tego samego adresu IP ![]() Przykro mi, ze istnieja osoby zerujace na szczerym ludzkim wspolczuciu, nie rozumiem zupelnie intencji takich osob U nas na watku mamus listopadowo-grudniowych tez sie pojawila, ba! - ona zalozyla pierwsza czesc naszego watku! Wspolczulysmy jej, trzymalysmy kciuki, kiedy miala problemy w ciazy, lezala na podtrzymaniu a teraz gratulowalysmy zajscia w ciaze..z blizniakami oczywiscie....
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozmawialam na watku " Przyszle mamusie do 23 rż" i tam byla jako Motylicaja, mam ja na nk.... dzisiaj wlasnie czytalam o tym na tamtym watku.
Tam znowu byla jako osoba samotna, teskniaca by miec jakiegos tezeta , chcialaby miec dzidziusia ale nie miala z kim itd... ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- uwazam ze to osoba nie zrownowazona psychicznie, podajaca sie za 10 osob na raz, wymyslajaca setki historii do tego musi byc strasznie samotna , w zwiazku z czym ma czas na zajmowanie sie "oszustwem" . Moze chcialaby byc "kims" dla kogos waznym ale poki co jest tylko nikim, nikim bo nie ma zadnej swojej osobowosci, za to ma duzo zmyślonych.
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do mowienia...wiesz co, jakos wczoraj mi sie odechcialo Cytat:
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Michasia znowu jak widzi cos do jedzenia to sie trzęsie i krzyczy ale.. dlatgeo ze chce teraz natychmiast odrazu!!! W jej obecnosci obiadu lepiej nie jesc.. bo żakl patrzec jak mieli buzia i slina jej cieknie ![]() PoP ja tez tak pomyslałam.. że ty odrazu skumasz!hahhahhahaa a le dzieki kochana bpo ja zawsze mam ten problem co ty i opóxniony zapłon haha a dzis jestem z siebie dumna.. zrozumiałam przekaz ![]() ![]() Cytat:
ale najlepszy jest taki poncz woda cukier sok z cytryny i spirytus albo wódka .. a jak masz Bacardi ( raz miałam ) to wtedy jest najlepszy!! musi byc smak taki mocno kwasno-słodki.. duzo cukru cytryny a spiryty nie za duzo. coby za mocno alkoholu nie było czuc1 i mocno skrapiasz.... Ja wykorzystuje pedzel .. ale ostatnio torty nakrapiałam łyżeczką.. bo torty musz abyc mocno nasączone i łyżeczka po kawałku polewałam. Czy KTÓAS ZAPISANE MA .. jak sie robi obioadki dla dzieci bo chce sie wyedukowac i za ok 1 msc moze sama robic niektóe.. bo pamietam że któas pisała i miałam sobie skopiowac i dupsko balde zapomniałam! Że na dwa tyg w soiczki i do zamrażarki itd.!!! albo jakies strony w necie z przepisami?
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na plonawaniu była Malga19, poroniła bliźniaki ale "ma" już córeczkę Jowitę, kurcze nawet fotkę wstawiała... No i z Pawłem jej się różnie układało
Śmigacie z postami że nie wyrabiam już nawet czytać wszystkiego Michaś przechodzi jakiś skok albo mu zaczną te zęby wychodzić Marudzi cały dzień, w nocy się budzi jeszcze częściej niż wcześniej. Ja chodzę na rzęsach i potykam się o własne nogi, nawet ostatnio kartę do bankomatu zostawiłam w księgarniOczywiście gratuluję wszystkich ząbków i dzieciaczki są super Zima się zbliża i mam pytanie, czym smarujecie buźki maluszków? Jak googlałam to najpopularniejszy jest nivea na każdą pogodę, też mam ale niestety jak wszystko z nivea i to uczula Michałka... Co polecacie? Albo ja już ślepne albo ikonki na wizazu jakieś się rozmazane zrobiły ![]() Ferrou mój Tz też kilka razy podchodził do egz na prawko (ostatnio w styczniu 2009) i sobie odpuścił. Na razie kasy brak ale mam nadzieje, że przed drugim dzieckiem zrobi ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- http://www.osesek.pl/ksiazka-kuchars...przeciery.html
|
#4014 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Zapomnialam wczoraj napisac, ze Basiulek ma juz trzeciego zabka, wiec juz mamy trzy jedyneczki
![]() Cytat:
;Cytat:
Ale on mnie wkurza!!!!!Cytat:
![]() U nas klada dziecko kolo takiej drewnianej miarki, glowka dotyka beleczki, prostuja nozke i mierza, realna dlugosc. Cytat:
(ale nie pochwalam zlodziejstwa) Cytat:
Cytat:
A wiesz, ja kiedys bylam, tzn przed ciaza bardzo rowerowa, i tz do pracy jezdzil czasem na rowerze, ale nam ukradli ;I u nas to jezdzi sporo turystow z takimi przyczepkami wlasnie dla dzieciakow, fajne to. Ale jak dla mnie to za bardzo tu gorzyscie, a do kolezanki to tylko pod gorke i daleko, uff, to nie na moje sily Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze pozaznaczalam sobie cytaty i mi gdzies to zniknelo, musze jeszcze raz Fasolka co do tego kubelka, to faktycznie, moze to byc przydatne, jak noworodek ma stracha przed kapielami w wanience, bo w wiaderku ciasno jak u mamy w brzuchu, ale dla mnie to trudno sie w tym myje. A to wcale nie trzeb atakiego cudu jak na linku, tylko zwykle wiaderko, albo wysoka miednice i krzeslo; tak mylam moja Baske; Libra, no sa pola lawendowe, a jakze; Gaje oliwne, figi, itd Ladnie tutaj u nas trzeba przyznac ![]() Gmyrelka, sliczne te naklejki; Jak ja bym chciala, zeby Basia miala tak bajkowo, ale ona swojego pokoiku nie ma; No i w sumie my nic nie "mamy", tzn wlasnosci zadnej |
||||||||||
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
cigi to tak jak my
![]() ja mam dom, ale jeszcze nie jest moj do konca, tz mieszkanie ale tez jeszcze nie calkiem;D i koniec koncem nie mamy nic;p ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- dziewczyny co jest dobre na unormowanie pH w miejscach intymnych? mam wrazenie ze mam "tam" strasznie sucho i mnie swedzi cos ciagle i w ogole....znowu sie zaczynaja jazdy;/
|
|
#4016 | |
|
Rozeznanie
|
A, jeszcze mialam napisac -dusiaka, ja to w ogole nie rozumiem, nie mam ochoty, bo sie sobie nie podobam
; ja to rozumiem jakby Ci sie maz nie podobal, obzydliwy byl i bys nie miala na niego ochoty, to wtedy owszem, ale jemu sie podobasz, to ja nie widze problemu . Przeciez siebie nie bedziesz ogladala, chyba, ze macie lustra na suficie...![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Na to darusia to dobry jest brak sexu, ale to chyba stosujesz; serio, wczesniej mialam caly czas grzybice a odkad tegoz wymienionego wyzej brak, spokoj!!! Bakterie mlekowe, trzeba sobie flore zaaplikowac; ja aplikowalam sobie od czasu do czasu jogurt naturalny tam... A na pH to rozne plyny intymne, ale to raz moga pomoc, ale i nieraz pogorsza sprawe, polecam jogurt; |
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie u nas wiecej brak , tz sie odtatnio smial ze jakby zapisywal te dni w kalendarzu to zaraz bedzie tak ze przez rok moze sie "NAWET" tydzien zlapie...
cholera no;/ ja to wlasnie czuje suchosc tam
|
|
#4018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze czytam regulaminy.. np ostatnio usunęłam prawie wszystkie zdjęcia z nk (zostawiłam tylko na avatar) bo regulamin mi się nie spodobał: "Użytkownik poprzez umieszczenie Danych, w szczególności wizerunku, materiałów lub wypowiedzi na Koncie własnym lub innego Użytkownika udziela NK niewyłącznej licencji na wykorzystywanie, utrwalania w pamięci komputera, zmienianie, usuwanie, uzupełnianie, wykonywanie publiczne, wyświetlanie publiczne, zwielokrotnianie i rozpowszechnianie (w szczególności w Internecie) tych Danych. " ![]() Cytat:
Jeżeli chodzi o warsztat makijażowy to średnio, zdjęcia zazwyczaj nieostre, ale że była przemiła to na jej wątkach były ochy i achy. I nagle od osób znikąd pojawiały się teksty że brzydko, że nie masz talentu, że aż mdli jak się ciebie słucha itp. Więc stałe bywalczynie MM stanęły w obronie dziewczyny. I nagle wyszło że te osoby znikąd to jej konta (oczywiście nigdy się nie przyznała), co więcej pojawiła się inna dziewczyna z Perfum i opowiedziała historię zę tam też wcześniej taką jazdę odprawiała ale pod innymi nickami - co więcej tam też pokazywała swoje zdjęcia więc dowód był ze to ta sama osoba... Ja nie rozumiem takich ludzi, no ale każdy tam ma swoje zabawki ![]() Cytat:
Kasa zawsze się znajdzie, bo trochę gotówki na takie rzeczy mamy odłożone, radzimy sobie bez prawka, zazwyczaj jesteśmy pieszymy jak trzeba gdzieś nas zawieść do lekarza czy do sklepu to nie ma problemu bo zawsze teściowie pomagają czy mój tato.. Ale to całkiem inaczej niż po swojemu pojechać, swoim autem i nie zawracać komuś głowy
|
|
#4019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci się mnie boją![]() Cytat:
![]() ja znowu na chwilę, zaraz jadę do szkoły jeszcze tylko małego muszę obudzić i przebrać mgła taka, że za oknem dosłownie nic nie widzę, nie wiem jak ja samochodem mam jechać tam do tej rodziny...tam same zakręty i wąskie dróżki...no nic uciekam, miłego dnia, wpadnę po pracy lub wieczorkiem
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
U nas przez zębole KTÓRYCH NADAL NIE MA!!! ;/ mała budziła sie chyba 5 razy w nocy;/ widac bylo ze ja mecza dziaselka ale nie mogla za cholere usnac;/
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

. Tylko na dworze jako tako funkcjonuję
ale ja dyslektyk jestem i w słowa bawić sie nie lubię. 

i nie mówię tu o ćwiczeniach na siłowni... tylko w sypialni
Czasem wystarczy chwile utulić i śpi dalej, czasem dopiero zasypia przy cycusiu, skutkiem czego najczęściej śpi z nami w łóżku bo nie mamy siły tak co pół godziny do niej wstawać.
. Może to dzięki lepszemu powietrzu wpokoju, kupiliśmy nawilżacz. Zobaczymy jak będzie dziś.

I mimo że co jakiś czas robię mu jazdy, obrażam się i straszę to obiecuje że pójdzie i tyle tego jest

Ona w ogóle jakas do tyłu. Mam nadzieje, że szybko nadrobi...