|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
pewnie, motywuj nas do działania częstym udzielaniem się na wątku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
będzie ok nie będę pytać o co tam poszło ale jak nie Twoja wina to się nie przejmuj włącz jakiś fajny film i postaraj się o tym nie myśleć zreszta pewnie niedługo będzie już ok ![]() mój TŻ też miał nie przyjeżdżać i mi niespodziankę zrobił i jest na jeden pare godzin tylko ale samo to że go widzę dla mnie się bardzo liczy ![]() Cytat:
tzn poprosiłam o podcięcie końcówek wyszło inaczej, może i lepiej...najważniejsze że dobrze się czuję i TŻ się podoba wrzucę zdjęcie do albumu ale tylko na chwilkę, bo aż tak do końca przekonana nie jestem...![]() wogóle dziś przed fryzjerem zresztą jak zawsze miałam cudne sypkie włosy po tym całonocnym trzymaniu maseczki i twarz tez lepiej wygląda zwłaszcza na brodzie nie potrafię dostrzec już wągrów jeszcze z tylko z nosa muszę je wyeliminować
|
|
#1142 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak pijam 1-2 dziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A naprawde te farby nie sa takie zle. Na watku blond wiekszosc dziewczyn farbuje wlasnie palette i wlosy maja ladne, nie popalone Sama farbowalam palette tyko kiedys na ciemny braz, blondu nigdy nie probowalam ale to dlatego ze nie ma tam odpowiedniego koloru dla mnie ![]() Cytat:
i gratuluje lupu ![]() Cytat:
Wpisze sobie w google ![]() Oooo hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziewczynki kupilam sobie dzis kozaki Co prawda nie do konca takie jak chcialam (bo chcialam za kolana a te sa rowno do) ale ze skorki, ocieplane i na grubszej podeszwie, w sumie chyba nie tak duzo zaplacilam bo 339zl A w podobnym stylu wszedzie w granicach 450-500zl Jutro zrobie foto to pokaze Wam i poradzicie mi czy sa ok, bo w razie czego mam 7 dni na zwrot No i kupilam dzis jeszcze pomadke na zime Neutrogeny i ten korektor do twarzy synergen, kolor vanilia najjasniejszy, mimo to ze nie mam az tak jasnej buzki to pasuje idealnie pod make-up, ciemniejsze byly strasznie zolte ![]() Alessandra nie przejmuj sie zbyt mocno
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-22 o 22:22 |
|||||||
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee
A właśnie farbą z palette, dla mnie jest super, nie mam po niej siana jak po innych.. Ja po SPA. Farbowanie odrost od 3. wrzesnia miałam 2,5 cm.) Mycie włosów szamponem z czarną rzepą mycie włosów babydream maska na włosy na 20 min podczas kąpieli depilacja masaż syrenką z olejkowym żelem z isany balsam na całe ciało krem na twarz z babydream krem pod oczy z perfekty ze świetlikiem pomadka na usta nivea krem na dłonie z isany zero szusarki ![]() a w rosmanie kupiłam farbę, balsam z isany, szampon i krem babydream, krem do twarzy ziaja kakaowa, olejek pod prysznic waciki, maseczke do twarzy ze słodkimi migdałami, i tonik do twarzy .
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
Od razu na wstępie dziękuję Wam za dobre słowo Kurczę, jutro muszę iść do szkoły na 10
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Ewciaooo witaj
Jestem tu tylko na chwilke,zeby poczytac co u was Dolaczam do grona pijacych pokrzywe i przyznam,ze spodziiewalam sie o wiele gorszego smaku,a w rzeczywistosci jest calkiem dobra i jestem strasznie wkurzona,bo wyskoczyla mi opryszczka
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
judus
to wcale nie dużo zapłaciłaś... u mnie w salonie, do którego chodzę za podcięcie końcówek z wymodelowaniem biora 48 buahhot również na fotki czekam ![]() hanamici masaż ale czego?? ja dziś za wiele dla siebie nie zrobiłam, myłam się w zimnej wodzie bo słabo mi się zagrzała więc czym prędzej ubierałam w pigamke coby nie zmarznąć, nawet nie nabalsamowałam jutro nadrobię ciekawe jak tam Montii i jej dzidzia...
|
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie ciekawe co u Montii ?!
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak Kochane nie dam rady Was nadrobić tak mi się oczy kleją, że czym prędzej muszę udać się spać...
Nadrobię wszystko w wolnej chwili Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata Włosy: - zero prostowania - serum ochronne na końcówki (Avon) Twarz: - filtr 30 - lekki ale staranny makijaż oczu - mycie żelem z użyciem mikrofibry - krem półtłusty + Brevoxyl na noc - wazelina kokosowa na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam - krem do stóp witaminowy x2 - krem do rąk co jakiś czas Dobranoc Piękności i miłej nocki życzę !!
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
mi się wydaje że caate powinna być jakąś fotomodelką albo modelką
po zdjeciach widać że jest do tego stworzona...dzis byłam w h&m chciałam sobie kupic bluzke/sweterek z takim ogromnym sercem ale nie było nie wiem czy juz wykupili czy nie przyszło jeszcze (do tego mam potrzebe kupić sobie cos fajnego a nie wiem co mam dużo flakonów zapachów aaa siedze w necie i wyszukuje jakieś![]() ktoś z Was może sprzedaje produkty fm? albo wie jak jest z ich jakością?
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakość świetna, bardzo długo utrzymuje się zapach, a cena śmieszna ![]() dziewczyny pomocy!! zakochałam się w sukience RESERVED ze zdj, nie wiecie czy mogłabym ją jakos przez neta kupić, gdzie i za ile? bo niestety w okolicy nie mam tego sklepu... a normalnie boska
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
a ja się zakochałam w tych perfumach Morgan Love Love de Toi
próbuje znależć tańszy odpowiednik ale za nic mi to nie wychodzi ((obłędnie pachną !!---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- loluska a na all szukałas sukienki takiej> chociaz za wczesnie aby juz była na allegro skoro to nowa kolekcja
Edytowane przez dianulaa Czas edycji: 2010-10-22 o 23:47 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zaraz lece spac,
dobranoc
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie straszcie tak tym farbowaniem
Ja farbuję około 2lata co miesiąc a włoski mam ładne : ) Trochę wypadają ,ale nie garściami hehe , moje nie są w ogóle zniszczone po farbowaniu, a to że kolor schodzi to mi akurat nie przeszkadza ,bo zawsze wychodzą mi prawie czarne, a później robi się ładny ciemny brąz(tak po tygodniu).Kupiłam sobie płaszcz i nieskromnie powiem ,ze wyglądam w nim pięknie Trochę szkoda mi było wydać 300 zł ,ale nie mogłam się oprzeć. Kupiłam też tą odżywke do włosów z isany(różową) i z garniera z awokado chyba( nie pamiętam ). Zobaczymy jak się sprawdzą
|
|
|
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja już po kąpieli, myciu włosków, odżywkowaniu, depilacji i balsamowanku, zaraz wezmę się za twarz No i za makijaż ![]() Cytat:
Mi się wydaje, że z tym farbowaniem to u każdego wychodzi inaczej, w końcu jedni mają mocniejsze, a drudzy cieńsze włosy. Ooo a płaszczyk zimowy? ;>
|
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry piękne laseczki
Ale się cieszę, że w końcu weekend miałam Wam zrobić fotkę jak sukienka na mnie leży, ale chyba coś ostatnio z czasem się nie lubimy i ciągle mi ucieka i kurcze butów jeszcze nie mam Dzisiaj planuję sobie iść na zakupy kosmetyczne, muszę ( ) kupić sobie jakiś dobry peeling do ciała, balsam, płyn do demakijażu i pewnie jeszcze kilka innych przypadkowych rzeczy wpadnie mi do koszyka A nie wiecie może, czy w rossmannie będzie taka rękawica do nakładania samoopalacza?hanamici, cudnie wyglądasz w nowej fryzurze, a włoski takie zdrowe i lśniące Poranne SPAmowanie: kokosowa maseczka na włosy, peelingowanie i maseczkowanie buzi, hydrolat różany oraz krem odżywczy do twarzy oraz peeling rąk i ich kremowanie na razie wystarczy
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() dzisiaj idę na imprezkę więc będzie dużo pielęgnacji
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
buahhot o witaj
angelwithoutsoul a czym wybielasz ząbki?? ![]() judus jasne, że będę Snow hej i buźki![]() Dziewczyny a co proponujecie jeżeli chodzi o podkład, ale w miarę dobry cenowo i czy któraś z Was ma tuta j problemy z cerą??
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja powinnam być od 8 na uczelni, ale jakoś nie chciało mi się wstawać o 6. Ale zaraz jadę, choć mi się tak nie chcę. hanamici ładnie wyglądasz w nowej fryzurze. EwCiA000 witaj! zielone_oko udzielaj się na ile masz ochotę. A te rajstopy z owłosieniem to już przesadzili. _Alessandra, jak bym słyszała o moim Tż. Też nie rozumie, że mamy dla siebie weekend, a wczoraj było to tylko piątek i też tego nie rozumiał... .edit: na resztę opisze później, bo nie mam czasu. :/ Miłego dnia!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
dlatego pije ją z zieloną herbatąCytat:
ja dopiero niedawno wstałam, zaraz ide sniadanko jeśc a potem sprzątanie... mam też zamiar się dziś konkretnie wyspamować... wrrr... i jeszcze czeka mnie wycieczka na dworzec po bilet, bo w piątek jadę do domu a to wiadomo długi weekend więc później może już nie być miejc....
|
|
|
#1161 | ||
|
Raczkowanie
|
Pokaż!
![]() Cytat:
Dziękuje, wszyscy mi mówią, że mam taki nietypowy blond, więc chyba przy nim zostanę ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o podkład to ja obecnie używam Max Factora Lasting Performance i uważam, że jest dobry A cerę mam mieszaną, czasem mi wyskakują jakieś niespodzianki... Tyle, że w tej chwili mam ich dość sporo ![]()
|
|
|
#1162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to w takim razie chyba muszę zakupic tą białą perłę a po ilu widac efekty i czy to w ogóle działa??![]() a jakiś podkład dla mnie?? mam taką średnią karnację, ale chodzę czasami na solarium, także całkowicie blada nie jestem ![]() no a ja mam właśnie dużo wyprysków, a w szczególności przed okresem a tak to niestety trądzik, jestem umówiona na środę do dermatologa, mam nadzieję, że coś poradzi...
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1164 |
|
CABIN CREW
|
ja też mam zamiar się do solarium dziś wybrać....
już prawie posprzątałam i ugotowałam zupę
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.snobka.pl/artykul/8890/ma...turkus_i_zloto
co myślicie o tym makijażu? mi się ten turkus przy brwi nie podoba i na pewno bym z niego zrezygnowała. |
|
|
|
#1166 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na all na pewno się wkrótce pojawi.. W ogóle to ona bardzo podobna do tych z H&Mu . Cytat:
Nie mogę się ich pozbyć.. Próbowałam tej maseczki z żelatyną ale efekt mizerny.. A i mam rozszerzone pory, ale na to już nic nie poradzę bo taka już moja uroda
|
|
#1167 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
zaraz do wanny idę.. jak mi się zupa gotowała zdążyłam jeszcze wyregulować brwi... ale marzy mi się pójść z nimi do kosmetyczki żeby mi je tak profesjonalnie zrobiła
|
|
|
#1168 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja jak na razie w trakcie sprzątania, pielęgnacja później Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na all jeszcze nie widziałam, ale będę czaić na nią... no masakra jak mi się podoba Cytat:
ja mam swoich bardzo dużo, nawet u fryzjera jak ostatnio czesali mnie to się zachwycali, we dwoje kręcili mi loki 40 min hehe... ale jakoś przeraża mnie wypadanie....
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Takze pociesze sie, nie martw sie ze wydalas az tyle bo wszedzie mniej wiecej tyle kosztuja a ciezko trafic na naprawde cieply
|
|
#1170 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja własnie mam bardzo podobną z hm, zapłaciłam za nią chyba 59 zł... tylko że to jakoś na wiosnę było....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Ale oczywiście, żeby nie był tak cudowny dzień - Tż mnie trochę podbuzował, on zdenerwował się na mnie okropnie i jak zwykle w takich momentach po prostu wyszedł
Zapewne czekał, aż ja do niego zadzwonię, jak to zwykle bywa po takich typu sytuacjach, ale po raz pierwszy w życiu miałam to gdzieś i zero ochoty żeby zadzwonić i on napisał sms'a, a że nie lubię odpisywać, to zadzwoniłam i on dalej swoją gadkę, no i najprawdopodobniej dzisiejszy dzień spędzamy osobno - ja się prosić nie będę i przepraszać, jak nie było mojej winy, mam to totalnie gdzieś. Tylko, że on zapomina, że zazwyczaj tylko weekend dla siebie mamy, no ale cóż - jak woli 
Ponadrabiam Was później, aktualnie muszę ogarnąć pokój, bo trochę by mu się to przydało
tzn poprosiłam o podcięcie końcówek wyszło inaczej, może i lepiej...najważniejsze że dobrze się czuję i TŻ się podoba wrzucę zdjęcie do albumu ale tylko na chwilkę, bo aż tak do końca przekonana nie jestem...
pewnie 

nie wiem czy juz wykupili czy nie przyszło jeszcze
). Zobaczymy jak się sprawdzą