![]() |
#3031 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja dziś bardzo chciałam wyjść ![]() ![]() ![]() ![]() Też ciężko się hmm przestawić , jak wcześniej się choć raz w tygodniu wychodziło ![]() I co? ![]() Wizaż się już chyba wziął i repernął ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-23 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3032 | ||
Zakorzenienie
|
Dziś dzień smętnych postów...ale dobrze jest czasem tak wypluć z siebie to co człowieka gnębi.....
Sabb.... a głodem się małża nie da przymusić do niczego? Nie gotuj jak wracasz styrana skoro On cały dzień siedzi na dupie...niech się ruszy i pomoże.... ja pierdzielę..jednak jest racja w stwierdzeniu że faceci rozwijają się do szóstego roku życia a potem to już tylko rosną ![]() ![]()
![]() |
#3033 | |
Zakorzenienie
|
Bo jest sobota a wszyscy siedzą w domu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oj nie prawda to jest ![]()
![]() |
#3035 | ||
Zakorzenienie
|
a jakże, nie wszyscy, ale sporo niestety zatrzymuje sie na tym etapie
![]() ech....nie chce mi się w sumie o tym pisać....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-10-23 o 22:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Sabb, nie chciałam, żeby cokolwiek, co powiedziałam, zabrzmiało prowokująco... może przesadnie- dla kontrastu. Czasem może tego nadużywam, ja wiem? Dlatego też zawsze staram się dołożyć trochę humoru, przymrużenia oka. Taki styl... Dobrze, że zwracasz mi uwagę, bo być może moja specyfika komunikowania się powoduje, że jestem opatrznie odbierana? Zastanowię się nad tym, bo wszak dobry ze mnie i łagodny człowiek
![]() ![]()
#3037 |
Zakorzenienie
|
Oglądam sobie właśnie, z sentymentu, moje pierwsze ( mocno nieniszowe) Ciacho
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5PFW3...eature=related Spać mi się już nie chce - wyspałam się po południu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-23 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-a moze facetów trza wciąż wychowywac-tak 6-latków
![]() ![]()
#3039 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3040 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to dalej trzymam, czytaj ja wolę książkę na papierze ![]() Cytat:
ja aż dysk przeczyszczam ![]() informatyk małż ![]() no i znowu przeżyłam chwile grozy, wizażu niet ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Dlatego najlepiej najpierw wykorzystać, a potem przeciąć w pół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-10-23 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Skarbku - miałam szczęście raz czy dwa, że przychlastał się do mnie taki typ faceta - co chyba skrycie miał nadzieję, że będę naprowadzać, decydować za niego i takie tam ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-23 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
oj wizaz się b. popsuł, nic cytowac nie mogę
![]() albo sobie coś za bardzo wyczyściłam ![]()
![]() |
#3047 | |||||||
Wiedźma
|
I jak idzie scenariusz? Wspierasz?
![]() Bo Ty go znasz. On w sumie fajny jest. ![]() Cytat:
![]() Poza tym, on chyba ma nadzieję, ze z nim zostanę w domu. Z nim. I z nim pobędę. Najwięcej fochów i awantur jest o to, że dla wszystkich mam czas, tylko nie dla niego. A to jest taka "typowa baba": za rączkę by trzymał, w oczy patrzył, romantyczne filmy oglądał, przytulał się i świergolił. Bleh! ![]() Cytat:
No wiem... Cytat:
Cytat:
![]() Ja uznałam, ze najlepiej w takiej sytuacji wychodzić na zmianę, ale królewna robi problemy. Swoich wieczorów nie wykorzystuje, a moje psuje fochem. Cytat:
Dodatkowo napisanie tego, co masz na watrobie pozwala spojrzeć na to z dystansem większym. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Po prostu wydało mi się to, co napisałaś takim nieco sarkastycznym przytykiem: taki chojrak, a uszy po sobie kładzie. No to piszę, że czasem ustępuję i nie myślę się tego wstydzić. ![]() ![]() A w życzliwość Twoją (i swoją ![]() ![]()
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaszalałaś ![]() I to i to ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-23 o 22:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
Pisałam już kiedyś, że swego czasu masowo przyciągałam "synusiów mamusi". Zgroza.
Natomiast normalni (w mojej subiektywnej ocenie ![]() ![]() Choć z perspektywy czasu widzę też, że częstp ciągnęło mnie do facetów egoistów, "narcyzów", wyniosłych skurczków. Zdałam sobie z tego sprawę i odpuściłam sobie takie "typy". ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale coś zostawiamy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
grozi wypollizowaniem
|
my tu smęcimy,a Micielina pewnie świętuje
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- idęu luknac czy scenario gotow ![]() ![]()
#3054 |
Zakorzenienie
|
po bandzie idę
![]() jaj, czemu mój to konstruktor - budowlaniec jest ![]() ale mogę wstawic ci okno ![]() ![]() ![]() wieprzowinka w kapustku mniam ![]() co świętuje, jak świętuje ![]() bez nas ![]()
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
Idę jednak spać
![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
grozi wypollizowaniem
|
no ten..światowy dzień ![]() chośc w sumie juz po północy-koniec święta ![]()
#3059 |
Zakorzenienie
|
podaj wymiary tarasu, balkonu albo patio
![]() no fakt ![]() mi w świętowaniu szyja przeszkodziła, tzn, to co w nią wlazło, kara boska za nie odbytą pielgrzymkę ![]()
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A balkon spory mam, 2 hamki się na nim da zawiesić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.