Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 266 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-25, 01:12   #7951
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
Hej. Regularnie jestem na serwerze, ale tak szczerze mówiąc przybrałam tą bardziej formę bierną póki co, dlatego że Wy już tak blisko lub po, a ja nawet nie mam terminu. Leczę buźkę retinoidami i przez okres brania i parę miesięcy po, nie będę mogła żadnych zabiegów przeprowadzac nawet pillingu, bo skóra jest bardzo wrażliwa, nawet jak nakładam puder to mam ochotę wiszczec, bo tak piecze. Związane to jest z upośledzeniem gojenia się tkanek i po zabiegch mogą powstawac blizny. Narazie pani dr zmiejszyła trochę dawkę, bo pobolewają mnie plecy i z 40 mg przeszłam na 20 i przez to przedłuży się o 15 dni na pewno cała kuracja. Ale i tak mam zamiar zrobic sobie cycuszki, bądź jak mówią moje koleżanki - tą sztuczną krzywdę, poza tym straszą mnie, że obwisną i będą okropne. Więc póki co nie gadam z nikim o tym, tylko robię wszystko po koleii, teraz won trądzik, potem won puch na włosach- kreatyna ( Mya, Maceratka, Listopadowa i Aga, widzały moje włosy na zasadzie każdy w swoją stronę, a jak deszcz popada to hulaj dusza piekła nie ma), a potem wiadomo co i tuby, dekoldy i nie dopinające się koszule.
Chciałam się tylko jeszcze podzielic jedna rzeczą, wczoraj oglądałam na różnych portalach zdjęcia Iwony Węgrowskiej. Dziewczyna powiększyła sobie cycki, pewnie miała swoje duże, a teraz ma ok e-f wizualne. Ma duże fakt, ale nie o tym chciałam pisac, jakie są okropne kometarze tych pseudo dziennikarzy, którzy nigdy się nie podpisują i komentują że okropne, że wyłarzą jej, że przesadziła itp. Moim zdaniem jak nic ochrona dóbr osbistych się kłania, ale nie ma poza tym wątpiwości, że ludzie są okropni i zazdrośni, myślę że facet by takiej nie wygonił. Zastanawiam się tylko kto to pisze, czyżby kobiety?Jest to ciekawe zagadnienie i można bybyło jakieś badania przeprowadzic. Przypomina mi się film Malena z Moniką Belucci, jak ludzie, a szczególnie kobiety zniszczyc inną kobietę za jej urodę.

Pozdrawiam wszystkie zwolenniczki piękna ( nie ważne czy naturalne czy " zrobione")!
jak miło Cię widzieć. Ty już masz szlak wytyczony- więc ja mogę tylko kciuki trzymać i życzyć spełnienia marzeń. A jak już będziesz mega śliczna i zgrabna to zabierz te koleżanki na lody, i zobaczymy jakie wtedy będą miały miny i mądre rady jak wszytskie spojrzenia będą skierowane tylko na Ciebie Oczywiście, że kobiety zazdroszczą
a sukcesem jest jeśli nam zazdroszczą a nie my zazdrościmy! I tego Ci życzę z całego serduszka. Za miesiąc szykuje się małe spotkanko na molo więc rezerwuj sobie czas, będę dzwonić

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Jak minął weekend? Ja właśnie wstaje, biorę zaraz pieska i idziemy na spacer nad morze się zregenerować po weekendzie.

Co do tego bungee i spadochronu zgłębiałam temat i powiem Wam że różni lekarze różnie mówią, więc mam taki plan że nałożę jakiś pancernik i wtedy skoczę, mam 2 koleżanki co skakały normalnie na bungee i nie przeszło im przez myśl że nie mogą przez żelki i nic im na szczęście nie jest.

Obchodzicie halloween? W 3mieście od piątku będą super imprezy, ja właśnie kompletuje gadżety do stroju Lary Croft

Co do diety to Wam powiem że jest extra, nic póki co nie schudłam ale jem same dobre rzeczy
super dietę masz- tak trzymaj. A szczuplutka i tak jesteś
Prosimy oczywiście o fotki w przebraniu!!! nie wymigasz się Kochana. A tak na marginesie - zawsze jak oglądam z nią fimy to się zastanawiam czemu ona ma takie dziwne te swoje żelki Na filmie się skupić nie mogę tak się przyglądam

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
mogę Ci coś powiedzieć?? jeśli gadają za Twoimi plecami i wytykają palcami to są w odpowiedniej pozycji żeby pocałować Cie w d..... i tyle.
Gadania miną, bo im się przeje. Tego chciałaś, spełniłaś marzenie, nie zrobiłaś nic dziwnego i nienormalnego... czego masz się wstydzić?? chyba tylko faceta
klask i:w samo sedno . No Madzienko - nic dodać!

Cytat:
Napisane przez Syllwia82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja też miałam takie trzeszczenie jakby jakieś powietrze czy cos ale przez pierwszy i drugi dzień..teraz juą tak nie mam jutro ide na zdjecie szwów i mija juz 14 dzień po op wkońcu bo już drażnią mnie te szwwy..
Nie było mnie tu chyba z dwa dni jakoś czasu mi brakowało,dzisiaj tez tylko na chwileczke. Jutro znowu do tyrki ...Buuuziam was wszyskie kochane
No proszę jak zleciało- 2 tyg juz za Tobą. Bez szwów już będzie luzik
Pozdrawiam cieplutko i życze miłego i spokojnego tygodnia- za 5 dni znów wolne

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wiecie nad czym się zastanawiam....

W Allerganach są dwa rodzaje spoistości żelu... cohesive i soft touch...
Czy któraś wie może jak one się mają do 'uzytkowania'?? Wiecie o co mi chodzi... które lepsze i dlaczego oczywiście?
Wiecie cos może na ten temat???
Witaj Magerko, ależ Ty dziś promienna Na mnie też ta pogoda bardzo pozytywnie wpływa dziś w Łazienkach wiewiórki orzeszkami karmiłam - taki banał a jak miło w serduchu. I oby jak najwięcej takich właśnie małych radości nas cieszyło i obyśmy umiały je dostrzec.
No a cycyuchy to nie "te"małe radości - tylko te z "tych"wieeeeelkich Oj będziesz i Ty się cieszyła już niedługo a my będziemy nawoływały: MAGERKO GDZIE TY?!!
Co do spoistości żelu to dobrze że my nie mialyśmy wyboru ( bo za duży wybór czasem nie jest wcale taki dobry ) bo anatomki są tylko w jednej wersji o najwyższej spoistości. I tu róznicy można się doszukiwać tylko pomiędzy firmami.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-25 o 01:15
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 01:16   #7952
macerata
Zakorzenienie

hej, Mya
ja tylko przelotem bo dla mnie godzina jest bardzo późna
ale Cię widziałam więc wyściskać przyszłam

Dobrej Nocki

(p.s.-byłam na poczcie..
możesz d-pkę zbić za karę, że tak późno
buźka )
Stary 2010-10-25, 01:41   #7953
MyaDiva
Zakorzenienie

Maceratko- będziemy negocjować jakoś się dogadamy
Happy -spokojnej podróży i miłego pobytu

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
(p.s.-byłam na poczcie..
możesz d-pkę zbić za karę, że tak późno
buźka )
Nic nie będę bić - podusia jest moja i po sprawie:jup i:
Też Cię z chęcią poprzytulam tak dawno Cię nie widzialam
A teraz też już mykać muszę
Dobrej nocki

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

....i jeszcze mi się przypomnialo
jeden Krasnoludek pytał mnie o marszczenie implantów. Sprawa nie jest nagląca i niebezpieczna dla zdrowia więc skrobnę coś i fotki powklejam jak będę miała dłuższą chwilkę

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-25 o 01:44
Stary 2010-10-25, 10:01   #7954
saramajka
Przyczajenie

Do Gawronska
Napewno będzie dobrze.

Edytowane przez saramajka
Czas edycji: 2010-10-25 o 10:05
saramajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 11:12   #7955
kejtigda
Wtajemniczenie

Witam

Fotki oczywiście wrzucę, dzis jadę do sklepu z militariami po akcesoria Ona ma ogromne cycki, ja właśnie kombinuje jak tu dopchać moje do jej rozmiarów

Mya trzymam za słwo z kawką na molo
Stary 2010-10-25, 13:16   #7956
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hej Duita
Qurka cięzko jest napisac jakąś leczniczą myśl, bo zależy, myślę od Ciebie samej czy załamiesz się czy nie. Każda z naszych porażek jest kolejnym bagażem doświadczeń w życiu. Porażką w Twoim przypadku bylo posiadanie takiego dupka za partnera i powinnaś się cieszyć, że juz Go nie ma. Myslisz, ze powiększenie piersi jest powodem do wstydu? nie jest kochana, bo w innym wypadku wszystkie gwiazdy polskiej - i nie tylko - sceny powinny chodzić kanałami... Nie trzymaj głowy nisko, a noś ja wysoko!!!!! Nie kazdy może spełnic swoje marzenia, a ludzie zaściankowi maja tendencję do gnuśności. I niech sobie mają, a Ty bądź dumna, że jesteś szczęśliwą posiadaczką pieknych dziewczynek
Prosty przyklad - Doda. Cała polska wie, że ma wkładki, i..?? I nic, a dlaczego?? bo Ona ma to w nosie czy się to komuś podoba czy nie. Zyje dla siebie i to jest fajne.
zawsze dla poprawy humoru możesz się zrewanżować...... w jakiś sposób... znasz go i wiesz jaki ma tok myślenia.... przypuszczam, że na bank jest coś co może wejść mu w pięty.... tak sobie w ramach rewanżu.....
Ja pozdrawiam Cię ogromnie kochana i życzę Ci, mnóstwo pogody ducha i szczęścia, a mało smutków
Diuta, zgadzam się z Magerką! Słuchaj nie przejmuj się tym co mówią inni. Przecież połowa gwiazd ma zrobione cycki! i co? i noszą bluzki z dekoltem do pępka...każdy gada, ale one nie chowają się po kątach!
Weź ubierz seksowną kieckę, pokaż się przed jego kolegami...zobaczysz jak pozytywnie faceci na Ciebie zareagują ... a Twój eks zdębieje!

Happy trzymaj się kochana! szerokiej drogi i wracaj do nas cała i zdrowa!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:45   #7957
kejsiii
Rozeznanie

25.10.2010

Laloona 02.11 8 dni
Miliqqq 05.11 11 dni
Yoko02 08.11 14 dni
Lenka 15.11 21 dni
Dragon 26.11 32 dni
Magera 08.12 44 dni
Kejsiii 14.12 50
dni
kasikkk87 14.02.2011
(?) 111 dni
Gawronska 22.02.2011 119 dni

-

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 13:54   #7958
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Diuta, zgadzam się z Magerką! Słuchaj nie przejmuj się tym co mówią inni. Przecież połowa gwiazd ma zrobione cycki! i co? i noszą bluzki z dekoltem do pępka...każdy gada, ale one nie chowają się po kątach!
Weź ubierz seksowną kieckę, pokaż się przed jego kolegami...zobaczysz jak pozytywnie faceci na Ciebie zareagują ... a Twój eks zdębieje!

Happy trzymaj się kochana! szerokiej drogi i wracaj do nas cała i zdrowa!!
dziala

Edytowane przez Duita
Czas edycji: 2011-01-09 o 19:39
Duita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:00   #7959
fafronishy
Przyczajenie

Ostatnio przeczytałem artykuł o operacjach plastycznych i... chyba jestem w lekkim szoku. 8-letnie dzieci, które chcą lepiej wyglądać na Pierwszej Komunii Świętej albo faceci, którzy powiększają sobie mięśnie, przeszczepiając tłuszcz... Co Wy o tym myślicie?

http://www.polskatimes.pl/rozmaitosc...tml#material_1
fafronishy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 14:05   #7960
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
jak miło Cię widzieć. Ty już masz szlak wytyczony- więc ja mogę tylko kciuki trzymać i życzyć spełnienia marzeń. A jak już będziesz mega śliczna i zgrabna to zabierz te koleżanki na lody, i zobaczymy jakie wtedy będą miały miny i mądre rady jak wszytskie spojrzenia będą skierowane tylko na Ciebie Oczywiście, że kobiety zazdroszczą
a sukcesem jest jeśli nam zazdroszczą a nie my zazdrościmy! I tego Ci życzę z całego serduszka. Za miesiąc szykuje się małe spotkanko na molo więc rezerwuj sobie czas, będę dzwonić
Dawno to fakt, ale mentalnie byłam ciągle. W takim razie już zapisuję sobie w kalendarzu, tylko mam nadzieję, że nie będzie to ten weekand 11 listopada, bo wyjeżdżam.
Stary 2010-10-25, 14:52   #7961
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Fotki oczywiście wrzucę, dzis jadę do sklepu z militariami po akcesoria Ona ma ogromne cycki, ja właśnie kombinuje jak tu dopchać moje do jej rozmiarów

no nie mogę-będa bąbowe zkupy No to teraz tym bardziej nie mogę się doczekać tych fotek I kawusi na molo oczywiście też co prawda my bedziemy chyba tylko przejazdem w Trójmiescie- ale z pewnością da się coś zorganizować

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
na facetow to dziala ale, wiecie o co chodzi. ja po prostu nie chcialam nikomu mowic, a przynajmniej nie kazdemu i jesli juz mialambym mowic to sama i wybranym osobom.... no ale skoro tak juz wyszlo to kij mu w oko... caly moj swiatek legl w gruzach ale jakos dam rade. odbije sie od tego dna
Dziekuje wam dziewczynki
Ja Cię świetnie rozumię- bo u mnie też nikt nie wie i nie wypobrażam sobie jakbym się czuła gdyby się wszyscy dowiedzieli. I to w taki sposób Trzymaj się kochana - słońce jeszcze zaświeci musisz w to wierzyć

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
Dawno to fakt, ale mentalnie byłam ciągle. W takim razie już zapisuję sobie w kalendarzu, tylko mam nadzieję, że nie będzie to ten weekand 11 listopada, bo wyjeżdżam.
Zaraz Ci datę prześle- to nie 11 listopada więc spoko. I będą znowu te pyszne kawki w ogromnych filiżankach: roll: Buziaki

Kochaniutkie a ja właśnie wróciłam z kawusi z pewną różowa ślicznotką- i próbuje się teraz zebrać żeby popracować. Pinki Słonko szcześliwa bardzo- cycuchy zawinięte jeszcze w pancernik ale już są znaczące I mówię wam jak te żelki super trafiły- no taka ślicznotka je dostała że hohoho i do tego jaka sympatyczna W dobre ręce poszły Wieczorkiem pewnie Pinki opowie co i jak z cycuszkami- ja tylko zdradzę, że wszytsko jest ok

no dobra ja mykam popracowac troszkę, może choć poudaję

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-10-25 o 14:54
Stary 2010-10-25, 15:36   #7962
211
Przyczajenie

Hej dziewuszki
Sprawdziłam dokładnie i DX rypnęło mi się z MX 510 DG

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Magera
Co do spoistości żelu w anatomkach widziałam to chyba w katalogu allergan ale nawet nad tym nie myślałam szczególnie. Doktorek jak dla mnie dobrze wie co robi no i oczywiście co się da. Ja się upierałam że chce żelka na żebra a w ostateczności pod mięsień a dało się tylko pod gruczoł bo moje pływanie od małego sprawiło że mam zbite mięśnie.
Na razie powstrzymuje się by na nie ciągle nie patrzeć Niech sie grzecznie układają.
211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 18:37   #7963
Chibuike
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Jejciu Magera ja juz to widze to moje szaleństwo zakupowe Wreszcie bedę kupowac bluzki które do tej pory omijałam szerokim lukiem tuby sukienki z gołymi plecami no i te bikini
Ojjj tylko czy moje konto to wytrzyma to ja nie wiem

A powiedz kochana pojawia się u ciebie pomalutku stresik?? bo ja dziś zanim weszłam do wanny to chyba dobre 30min gapiłam sie na moje cycki czy aby nie ma tu asymetri i stwierdzam ze mam lewego cycka mniejszego
dziwne bo żaden z 2 lekarzy tego nie zauważył a ja nigdy wczesniej nie gapiłam się tak dokładnie na moje przody i albo wariuje albo cos w tym jest i stwierdzam że w przyszłym tyg jade jeszcze raz do doktorka J. niech mnie dokładnie ogląda..

Alis a ty pikpko jedna co się ukrywasz i nic nie piszesz meża nie ma to czasu powinnaś mieć sporo Wybierasz się może jakoś do doktorka bo cos wspominałaś ostatnio?? Bo ja planuje jeszcze jedną wizyte przed zabiegiem...
A i zdrówko za twoje roczniaki są najpiekniejsze

Pink oj widze że latawiec ci się załączył i cos czuje że urlop nie ma z tym nic wspólnego tylko nowe życie z nowymi przodami Cieszę się że tak dobrze przechodzisz to wszystko .. I teraz ciesz się życiem imprezuj i rób na co tylko masz ochotę Bo życie jest piękne
I dawaj nam tu fotki bo my z utęsknieniem czekamy

Duita a my się jeszcze nie zaprzyjaźniłyśmy No to zaproszonko Ci wysyłam
A dupkiem się nie przejmuj olej go i tyle ...
Zobaszysz za tydzień emocje już opadną i inaczej spojrzysz na wszystko

Sylwia82 czekam na nowe fotki bo twój rozmiarek szczególnie mnie interesuje

Happy spokojnej podróży

A tak sie zastanawiam gdzie się podziały nasze dwa cyborgi
Beatryczek i Chibuke

Hej
Jestem jestem, ale u mnie to nic nowego i nie mam co pisać, no może tylko tyle że moje kruszynki skończyły 5tygodni w sobotę i zrobiły się już miękkie.
Zaliczyły już 2 razy basen ale bez pływania tylko bombelki na pupę
Mała mi choruje i nie daje pisać tylko expresem czytam.
Pozdrawiam Was serdecznie.........
Chibuike jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:51   #7964
Madzienka2010
Raczkowanie

Dziewczyny mam prośbę, wstawiłam zdjęcia miejsc po szwach, czy możecie mi powiedzieć czy u Was też miały taki kolor?? ja nie miałam rozcinanych szwów, tylko przeciągane i zastanawiam sie czy to tak wygląda.

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-10-25 o 20:00
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 19:54   #7965
beatrycze1
Raczkowanie

Ja też jestem tylko podczytuję i nowe biustonosze kupuje 70D ale radocha z tego -miło że dziewczyny pamiętacie
- mi już też stuknęło 5 tygodni i z dnia na dzień lepiej i oby tak dalej było
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 20:42   #7966
pink star
Rozeznanie

witajcie fioletowe!!!

Ja dzis juz mam zdjete szwy..nic nie bolalo zostaly jeszcze dwa do wyjecia, ale to w nastepnym tygodniu..
Ja nie widze roznicy miedzy tym czy sa czy ich nie ma, a jedynie luz jak zdejme staniczek bo boje sie ,ze cos sie stanie...
Dzis umylam i nasmarowalam oliweczka...ale duze.. maz zapatrzony

Ale mam wiadomosc!!!!!!!!
Widzialam sie z nasza MYA jest super kobietka, wesola, wspaniala, pomocna... Gadalysmy jak stare kumpele, moj maz tez byl zdziwiony ale pozytywnie... bylo fantastycznie!!!!
Slonko dziekuje za wspaniale spotkanie...: cmok:

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 20:45   #7967
Syllwia82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chibuike Pokaż wiadomość
Hej
Jestem jestem, ale u mnie to nic nowego i nie mam co pisać, no może tylko tyle że moje kruszynki skończyły 5tygodni w sobotę i zrobiły się już miękkie.
Zaliczyły już 2 razy basen ale bez pływania tylko bombelki na pupę
Mała mi choruje i nie daje pisać tylko expresem czytam.
Pozdrawiam Was serdecznie.........
Kochana jak dzisiaj będę miała troszkę sił to wrzuce jakąs foteczkę cały dzień w pracy ,niedawno wróciłam no i na zdjęciu szwów jeszcze byłam, nawet nie bolało nic doktorek powiedział że wszystko oki i się cieszy że jestem zadowolonaklas ki:
2 tyg dzisiaj mija od op..
Stary 2010-10-25, 21:09   #7968
Madzienka2010
Raczkowanie

Romaria, dziękuję bo już myślałam że coś jest nie tak, sine są.

Syllwia one tak sobie chyba lubią pozować...rany ale to szczęście wreszcie lubić odbicie w lustrze
Stary 2010-10-25, 21:25   #7969
magera
Rozeznanie

dla wszystkich Krasnalków

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witaj Magerko, ależ Ty dziś promienna Na mnie też ta pogoda bardzo pozytywnie wpływa dziś w Łazienkach wiewiórki orzeszkami karmiłam - taki banał a jak miło w serduchu. I oby jak najwięcej takich właśnie małych radości nas cieszyło i obyśmy umiały je dostrzec.
No a cycyuchy to nie "te"małe radości - tylko te z "tych"wieeeeelkich Oj będziesz i Ty się cieszyła już niedługo a my będziemy nawoływały: MAGERKO GDZIE TY?!!
Co do spoistości żelu to dobrze że my nie mialyśmy wyboru ( bo za duży wybór czasem nie jest wcale taki dobry ) bo anatomki są tylko w jednej wersji o najwyższej spoistości. I tu róznicy można się doszukiwać tylko pomiędzy firmami.
Myusia, zawsze jak jest piękna pogoda, to akumulator się naladuje w tym czasie, to potem massssssa energii
Uwielbiam lato
Jak przychodzi jesień i zima, to mam deprechę Nienawidzę zimna!!! No, ale cóż... OBY DO LATA znów....

No, a ja mam stresik, oj mam Ale co tam... dam radę

A niektóre modele anatomów Allergana mają właśnie takie spoistości o jakich wspomniałam. Ale już wszystko wiem
Buziam Cię Słonko Ty moje
i zazdroszczę Wam spotkanka .......

Cytat:
Napisane przez 211 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Sprawdziłam dokładnie i DX rypnęło mi się z MX 510 DG

Magera
Co do spoistości żelu w anatomkach widziałam to chyba w katalogu allergan ale nawet nad tym nie myślałam szczególnie. Doktorek jak dla mnie dobrze wie co robi no i oczywiście co się da. Ja się upierałam że chce żelka na żebra a w ostateczności pod mięsień a dało się tylko pod gruczoł bo moje pływanie od małego sprawiło że mam zbite mięśnie.
Na razie powstrzymuje się by na nie ciągle nie patrzeć Niech sie grzecznie układają.
Hej 211, jak tam cycuchy dziś??? jak się miewasz???

Ja też wiem, że doktorek wie co robi i ufam Mu, dlatego zdecydowałam się robić własnie u Niego. Jednak wiesz jak to jest.... my kobiety musimy wszystko wiedzieć i zawsze mamy milion pytań Nawet najdrobniejsze wątpliwości chcę rozwiać i dlatego dociekam, dociekam, dociekam.... W końcu jesteśmy z Wenus, no nie?? A w tej chwili już wiem co i jak, bo doktorek mi odpisał

Hihi... fajnie tak oblegać lustro
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
witajcie fioletowe!!!

Ja dzis juz mam zdjete szwy..nic nie bolalo zostaly jeszcze dwa do wyjecia, ale to w nastepnym tygodniu..
Ja nie widze roznicy miedzy tym czy sa czy ich nie ma, a jedynie luz jak zdejme staniczek bo boje sie ,ze cos sie stanie...
Dzis umylam i nasmarowalam oliweczka...ale duze.. maz zapatrzony

Ale mam wiadomosc!!!!!!!!
Widzialam sie z nasza MYA jest super kobietka, wesola, wspaniala, pomocna... Gadalysmy jak stare kumpele, moj maz tez byl zdziwiony ale pozytywnie... bylo fantastycznie!!!!
Slonko dziekuje za wspaniale spotkanie...
No witaj Słoneczko

Fajnie, że tak dobrze wszystko się układa, aż pozazdrościć jedynie można
A mąż nie ma już żadnych 'ale', że siedzisz sobie teraz z nami???
Tak się zakochał w nowych cudach, że sam pewnie teraz będzie pytał co tam na wizażu...??
Jak ogólnie cycuchy dzisiaj?? Jak oceniasz je po tych kilku dniach?? Wiesz... zadomowiły się już czy jeszcze coś tam uwiera, przeszkadza...?

Buziaczek wielki

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:07   #7970
pink star
Rozeznanie

magerko - slonko ty moje.. wiesz jest lepiej nie bola juz tak, ale miesnie nadal ciagna jeszcze przez tydzien mam spac na plecach , a pozniej powoli na boczku probowac.. wiele rzeczy juz robie sama , rak do gory ani na boki nie moge brac...

ale powiem,ze jak mialam cos przymierzyc w Arkadi to jakos mi bol mijal,,,hihihihhii oj te kobitki...

Co do sloneczka tez je uwielbiam, a szkoda bo gdy go brak to zaraz na solare skacze, a tak nie moge... ale jeszcze 3 tygodnie..hihihi

madzienka - ja mam narazie niteczkowe blizny, u mnie chyba za wczesnie porownywac do twych... moje sa czerwone i cieniutkie takie kreseczki...i lewa jest wieksza niz prawa...

beatrycze - super zazdroszcze...jeszcze troszke i ja bede tez ganiac po sklepach za nowymi staniorami..

a gdzie jest nasza kejsiii,??
widze,ze maceratka kontrolnie zaglada..
no i happciu szybkiego zalatwiania bo ja go HH sie wybieram..
a bym zapomniala aga co u ciebie?
i nasza mamusia sie nie odzywa listopadziu gdzie jestes?

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:15   #7971
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
i nasza mamusia sie nie odzywa listopadziu gdzie jestes?

Ale fakt, rzadko bywam...

A wieczorkiem jak mam troszkę czasu to już jestem w półśnie

Kolorowych snów

Pinky - byłam, widziałam
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:22   #7972
beatrycze1
Raczkowanie

Witaj Pinki- jakieś fotki wstaw bo w tym pancerniku nic nie widać
i trzymaj się bedzie coraz lepie
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:35   #7973
inna_85
Raczkowanie

Hej przyszłe i nowe szczęśliwe cycolinki ;D
już o dłuższego czasu czytam wasze forum, bo sama czekam na swój zabieg.
cieszę się ze znalazłam to miejsce, bo można poznać różne opinie!
szczerze mówiąc mam coraz więcej pytań i wątpliwości przez swoim zabiegiem - który jest już niebawem: 22.11.2010r. (28 dni !!!!)
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-25, 22:45   #7974
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Hej przyszłe i nowe szczęśliwe cycolinki ;D
już o dłuższego czasu czytam wasze forum, bo sama czekam na swój zabieg.
cieszę się ze znalazłam to miejsce, bo można poznać różne opinie!
szczerze mówiąc mam coraz więcej pytań i wątpliwości przez swoim zabiegiem - który jest już niebawem: 22.11.2010r. (28 dni !!!!)
Witaj i pytaj
Stary 2010-10-26, 13:41   #7975
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Witam

Kejti!!! to ty chcesz sobie jeszzce powiekszyc???
jejku 5 zabieg....
a jak ja tez bede niezadowolona z romiaru??? nie no grunt to myslec rozsadnie i sei zdecydowac...
ale jestem rozedrgana troche...
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 13:46   #7976
Darling15

Cytat:
Napisane przez fafronishy Pokaż wiadomość
Ostatnio przeczytałem artykuł o operacjach plastycznych i... chyba jestem w lekkim szoku. 8-letnie dzieci, które chcą lepiej wyglądać na Pierwszej Komunii Świętej albo faceci, którzy powiększają sobie mięśnie, przeszczepiając tłuszcz... Co Wy o tym myślicie?

http://www.polskatimes.pl/rozmaitosc...tml#material_1
wiem...tez to wczoraj czytalam..masakra jakas... generalnie jestesmy tu tolerancyjne, wspieramy sie itd. ale mysle ze zeby zrobic operacje trzeba byc swiadomym siebie czlowiekiem. to nie moze byc kaprys. najpierw powinnismy nauczyc sie siebie akceptowac, operacja to ostatecznosc, kiedy juz wiesz ze naprawde bardzo bardzo tego chcesz - to jest moje zdanie. kiedys chcialam sobie zrobic nos, teraz juz wiem ze nie musze - zaakceptowalam go i juz, wole nowe cycki ))))
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:20   #7977
dragon_lady

tez to czytalam...mysle podobnie. jak mialm 14 lat to chcialam w sobie poprawic polowe rzeczy i gdyby moi rodzice sie na to godzili to nie wiem jakbym dzis wygladala...

wiem, ze to forum o cyckach i za niecaly miesiac mam zabieg, ale...glowe zaprzataja mi inne sprawy. jak was czytam to widze ze swoje w zyciu przeszlyscie i rozne sytuacje to dla was pikusie
jak zapomniec o kims o kim nie warto pamietac???? jak sobie wytlumaczyc oczywista oczywistosc, ze facetow na swiecie jest mnostwo i nie ten to inny? jak sobie powiedziec ze wole innego, kiedy tak wcale nie jest? glupio mi o tym pisac, ale wole juz caly czas myslec o operacji i drenach niz o tym... uffff
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 14:44   #7978
Miliqqq

Cytat:
Napisane przez dragon_lady Pokaż wiadomość
tez to czytalam...mysle podobnie. jak mialm 14 lat to chcialam w sobie poprawic polowe rzeczy i gdyby moi rodzice sie na to godzili to nie wiem jakbym dzis wygladala...

wiem, ze to forum o cyckach i za niecaly miesiac mam zabieg, ale...glowe zaprzataja mi inne sprawy. jak was czytam to widze ze swoje w zyciu przeszlyscie i rozne sytuacje to dla was pikusie
jak zapomniec o kims o kim nie warto pamietac???? jak sobie wytlumaczyc oczywista oczywistosc, ze facetow na swiecie jest mnostwo i nie ten to inny? jak sobie powiedziec ze wole innego, kiedy tak wcale nie jest? glupio mi o tym pisac, ale wole juz caly czas myslec o operacji i drenach niz o tym... uffff
Dragonko, nie martw sie kochana. widzisz co tu pwoiedziec, tak czasem jest. szczerze ci pwoeim, chodz mzoe ci to nie polepszyc stanu, ze nic nie pomaga tak o...tylko czas, chyba ze bedziesz umiala go sobie zohydzić...skoncentruj sie na tym jakim jest draniem...
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 15:53   #7979
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dragon_lady Pokaż wiadomość

Dragon....ech, skąd ja znam takie dylematy. Po prostu musisz jakoś to sobie wszystko poukładać.... Z kolei nie zgodzę się z Miliq żebyś się koncentrowała na tym jakim Twój ex jest draniem...
Hmmm jeżeli był draniem, no to trudno i tak już tego się nie zmieni...ale jeżeli nie był, to po co tak myśleć....ja zawsze po rozstaniu nie myślałam, że mój były był draniem, chamem itp..... i dzięki temu mogę spokojnie z nim gadać jak go spotkam!
Głowa do góry laska! myśl teraz o pięknych cycuszkach, które na Ciebie czekają!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 20:57   #7980
kejsiii
Rozeznanie

26.10.2010

Laloona 02.11 7 dni
Miliqqq 05.11 10 dni
Yoko02 08.11 13 dni
Lenka 15.11 20 dni
Dragon 26.11 31 dni
Magera 08.12 43 dni
Kejsiii 14.12 49
dni
kasikkk87 14.02.2011
(?) 110 dni
Gawronska 22.02.2011 118 dni

Witajcie kochane

Widze że cichutko dzisiaj gdzie się wszystkie pochowały ???

Listopadko
nasza a jak się cycuchy twoje mają ?? Czujesz już coś ?? Czy są juz jakieś zmiany?? Ja będę cię podpytywać bo nie wykluczone że za kilka lat też bedę planować drugiego dzieciaczka

Pink
jestem jestem
Jakoś wczoraj nie było weny do pisania
cieszę sie ze u ciebie tak gładko poszło i zazdroszcze że już jesteś po zobacz my z magerą dopiero przed i stres nam się załancza
A gdzie foty twoje kochana my tu czekamy

Chibuke
no jesteś a juz myślałam że o nas zapomniałaś ...
Dawaj jakies nowe foty jestem ciekawa jak ci się cycuszki układają
a wiesz ja ciągle rozmyslam jaki tu rozmiar czy 350 -375 a może 400
Boje się ze przy moim wzroścoe 175 zdinie te 350 i efektu nie będzie
U ciebie takie ładne naturalne wyszły jak bym miala pewnośc że i u mnie taki efekt będzie to też bym 400 wsadziła

Sylwia82
Na twoje zdjątka też czekam twój rozmiarek jest w mojej czołówce

A dla całej reszty kochanych dobrych duszyczek

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości