|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
a sukcesem jest jeśli nam zazdroszczą a nie my zazdrościmy! I tego Ci życzę z całego serduszka. Za miesiąc szykuje się małe spotkanko na molo Cytat:
Prosimy oczywiście o fotki w przebraniu!!! nie wymigasz się Kochana. A tak na marginesie - zawsze jak oglądam z nią fimy to się zastanawiam czemu ona ma takie dziwne te swoje żelki Na filmie się skupić nie mogę tak się przyglądamCytat:
![]() ![]() klask i:w samo sedno . No Madzienko - nic dodać! Cytat:
Pozdrawiam cieplutko i życze miłego i spokojnego tygodnia- za 5 dni znów wolne ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
. No a cycyuchy to nie "te"małe radości - tylko te z "tych"wieeeeelkich Co do spoistości żelu to dobrze że my nie mialyśmy wyboru ) bo anatomki są tylko w jednej wersji o najwyższej spoistości. I tu róznicy można się doszukiwać tylko pomiędzy firmami.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-25 o 01:15 |
|||||
|
|
|
#7952 |
|
Zakorzenienie
|
hej, Mya
ja tylko przelotem bo dla mnie godzina jest bardzo późna ale Cię widziałam więc wyściskać przyszłam Dobrej Nocki (p.s.-byłam na poczcie.. ![]() możesz d-pkę zbić za karę, że tak późno ![]() buźka
|
#7953 | |
|
Zakorzenienie
|
Maceratko-
jakoś się dogadamy Happy ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
Też Cię z chęcią poprzytulam ![]() tak dawno Cię nie widzialam![]() ![]() A teraz też już mykać muszę Dobrej nocki ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- ....i jeszcze mi się przypomnialo jeden Krasnoludek
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-25 o 01:44 |
|
|
|
|
#7954 |
|
Przyczajenie
|
Do Gawronska
Napewno będzie dobrze.
![]() Edytowane przez saramajka Czas edycji: 2010-10-25 o 10:05 |
|
|
|
#7955 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Fotki oczywiście wrzucę, dzis jadę do sklepu z militariami po akcesoria Ona ma ogromne cycki, ja właśnie kombinuje jak tu dopchać moje do jej rozmiarów![]() Mya trzymam za słwo z kawką na molo
|
#7956 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Weź ubierz seksowną kieckę, pokaż się przed jego kolegami...zobaczysz jak pozytywnie faceci na Ciebie zareagują ... a Twój eks zdębieje! Happy trzymaj się kochana! szerokiej drogi i wracaj do nas cała i zdrowa!! |
|
|
|
|
#7957 |
|
Rozeznanie
|
25.10.2010 Laloona 02.11 8 dni ![]() Miliqqq 05.11 11 dni ![]() Yoko02 08.11 14 dni ![]() Lenka 15.11 21 dni ![]() Dragon 26.11 32 dni ![]() Magera 08.12 44 dni ![]() Kejsiii 14.12 50dni ![]() kasikkk87 14.02.2011(?) 111 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 119 dni ![]() -
|
#7958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
18.02.2010 400hp Edytowane przez Duita Czas edycji: 2011-01-09 o 19:39 |
|
|
|
|
#7959 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio przeczytałem artykuł o operacjach plastycznych i... chyba jestem w lekkim szoku. 8-letnie dzieci, które chcą lepiej wyglądać na Pierwszej Komunii Świętej albo faceci, którzy powiększają sobie mięśnie, przeszczepiając tłuszcz... Co Wy o tym myślicie?
http://www.polskatimes.pl/rozmaitosc...tml#material_1 |
|
|
|
#7960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#7961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to teraz tym bardziej nie mogę się doczekać tych fotekCytat:
Trzymaj się kochana - słońce jeszcze zaświeciCytat:
Kochaniutkie a ja właśnie wróciłam z kawusi z pewną różowa ślicznotką . Pinki Słonko szcześliwa bardzo- cycuchy zawinięte jeszcze w pancernik ale już są znaczące Wieczorkiem pewnie Pinki opowie co i jak z cycuszkami- ja tylko zdradzę, że wszytsko jest ok
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-25 o 14:54 |
|||
|
|
|
#7962 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewuszki
Sprawdziłam dokładnie i DX rypnęło mi się z MX 510 DG ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Magera Co do spoistości żelu w anatomkach widziałam to chyba w katalogu allergan ale nawet nad tym nie myślałam szczególnie. Doktorek jak dla mnie dobrze wie co robi no i oczywiście co się da. Ja się upierałam że chce żelka na żebra a w ostateczności pod mięsień a dało się tylko pod gruczoł bo moje pływanie od małego sprawiło że mam zbite mięśnie. Na razie powstrzymuje się by na nie ciągle nie patrzeć Niech sie grzecznie układają.
|
|
|
|
#7963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Jestem jestem, ale u mnie to nic nowego i nie mam co pisać, no może tylko tyle że moje kruszynki skończyły 5tygodni w sobotę i zrobiły się już miękkie. Zaliczyły już 2 razy basen ale bez pływania tylko bombelki na pupę ![]() Mała mi choruje i nie daje pisać tylko expresem czytam. Pozdrawiam Was serdecznie.........
|
|
#7964 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę, wstawiłam zdjęcia miejsc po szwach, czy możecie mi powiedzieć czy u Was też miały taki kolor??
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-10-25 o 20:00 |
|
|
|
#7965 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem tylko podczytuję i nowe biustonosze kupuje 70D
- mi już też stuknęło 5 tygodni i z dnia na dzień lepiej i oby tak dalej było
|
#7966 |
|
Rozeznanie
|
witajcie fioletowe!!!
Ja dzis juz mam zdjete szwy..nic nie bolalo zostaly jeszcze dwa do wyjecia, ale to w nastepnym tygodniu.. Ja nie widze roznicy miedzy tym czy sa czy ich nie ma, a jedynie luz jak zdejme staniczek bo boje sie ,ze cos sie stanie... Dzis umylam i nasmarowalam oliweczka...ale duze.. maz zapatrzony![]() Ale mam wiadomosc!!!!!!!! Widzialam sie z nasza MYA jest super kobietka, wesola, wspaniala, pomocna... Gadalysmy jak stare kumpele, moj maz tez byl zdziwiony ale pozytywnie... bylo fantastycznie!!!! Slonko dziekuje za wspaniale spotkanie...
|
|
#7967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cały dzień w pracy ,niedawno wróciłam no i na zdjęciu szwów jeszcze byłam, nawet nie bolało nic ![]() klas ki:2 tyg dzisiaj mija od op..
|
|
#7968 |
|
Raczkowanie
|
Romaria, dziękuję bo już myślałam że coś jest nie tak, sine są.
Syllwia
|
#7969 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam lato Jak przychodzi jesień i zima, to mam deprechę ![]() No, a ja mam stresik, oj mam ![]() A niektóre modele anatomów Allergana mają właśnie takie spoistości o jakich wspomniałam. Ale już wszystko wiem Buziam Cię Słonko Ty moje i zazdroszczę Wam spotkanka ....... ![]() Cytat:
Ja też wiem, że doktorek wie co robi i ufam Mu, dlatego zdecydowałam się robić własnie u Niego. Jednak wiesz jak to jest.... my kobiety musimy wszystko wiedzieć i zawsze mamy milion pytań Nawet najdrobniejsze wątpliwości chcę rozwiać i dlatego dociekam, dociekam, dociekam.... W końcu jesteśmy z Wenus, no nie?? A w tej chwili już wiem co i jak, bo doktorek mi odpisał Hihi... fajnie tak oblegać lustro Pozdrawiam Cytat:
Fajnie, że tak dobrze wszystko się układa, aż pozazdrościć jedynie można ![]() A mąż nie ma już żadnych 'ale', że siedzisz sobie teraz z nami??? ![]() Tak się zakochał w nowych cudach, że sam pewnie teraz będzie pytał co tam na wizażu...?? Jak ogólnie cycuchy dzisiaj?? Jak oceniasz je po tych kilku dniach?? Wiesz... zadomowiły się już czy jeszcze coś tam uwiera, przeszkadza...? Buziaczek wielki
|
|
#7970 |
|
Rozeznanie
|
magerko - slonko ty moje.. wiesz jest lepiej nie bola juz tak, ale miesnie nadal ciagna jeszcze przez tydzien mam spac na plecach , a pozniej powoli na boczku probowac.. wiele rzeczy juz robie sama , rak do gory ani na boki nie moge brac...
ale powiem,ze jak mialam cos przymierzyc w Arkadi to jakos mi bol mijal,,,hihihihhii oj te kobitki... Co do sloneczka tez je uwielbiam, a szkoda bo gdy go brak to zaraz na solare skacze, a tak nie moge... ale jeszcze 3 tygodnie..hihihi madzienka - ja mam narazie niteczkowe blizny, u mnie chyba za wczesnie porownywac do twych... moje sa czerwone i cieniutkie takie kreseczki...i lewa jest wieksza niz prawa... beatrycze - super zazdroszcze...jeszcze troszke i ja bede tez ganiac po sklepach za nowymi staniorami.. a gdzie jest nasza kejsiii,?? widze,ze maceratka kontrolnie zaglada.. ![]() no i happciu szybkiego zalatwiania bo ja go HH sie wybieram.. a bym zapomniala aga co u ciebie? i nasza mamusia sie nie odzywa listopadziu gdzie jestes?
|
|
#7971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7972 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Pinki
![]() i trzymaj się bedzie coraz lepie
|
#7973 |
|
Raczkowanie
|
Hej przyszłe i nowe szczęśliwe cycolinki ;D
już o dłuższego czasu czytam wasze forum, bo sama czekam na swój zabieg. cieszę się ze znalazłam to miejsce, bo można poznać różne opinie! szczerze mówiąc mam coraz więcej pytań i wątpliwości przez swoim zabiegiem - który jest już niebawem: 22.11.2010r. (28 dni !!!!) |
|
|
|
#7974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7975 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
jejku 5 zabieg.... a jak ja tez bede niezadowolona z romiaru??? nie no grunt to myslec rozsadnie i sei zdecydowac... ale jestem rozedrgana troche... |
|
|
|
|
#7976 | |
|
|
Cytat:
))))
|
|
|
|
|
#7977 |
|
|
tez to czytalam...mysle podobnie. jak mialm 14 lat to chcialam w sobie poprawic polowe rzeczy i gdyby moi rodzice sie na to godzili to nie wiem jakbym dzis wygladala...
wiem, ze to forum o cyckach i za niecaly miesiac mam zabieg, ale...glowe zaprzataja mi inne sprawy. jak was czytam to widze ze swoje w zyciu przeszlyscie i rozne sytuacje to dla was pikusie ![]() jak zapomniec o kims o kim nie warto pamietac???? jak sobie wytlumaczyc oczywista oczywistosc, ze facetow na swiecie jest mnostwo i nie ten to inny? jak sobie powiedziec ze wole innego, kiedy tak wcale nie jest? glupio mi o tym pisac, ale wole juz caly czas myslec o operacji i drenach niz o tym... uffff |
|
|
|
#7978 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7979 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hmmm jeżeli był draniem, no to trudno i tak już tego się nie zmieni...ale jeżeli nie był, to po co tak myśleć....ja zawsze po rozstaniu nie myślałam, że mój były był draniem, chamem itp..... i dzięki temu mogę spokojnie z nim gadać jak go spotkam! Głowa do góry laska! myśl teraz o pięknych cycuszkach, które na Ciebie czekają!! |
|
|
|
|
#7980 |
|
Rozeznanie
|
26.10.2010 Laloona 02.11 7 dni ![]() Miliqqq 05.11 10 dni ![]() Yoko02 08.11 13 dni ![]() Lenka 15.11 20 dni ![]() Dragon 26.11 31 dni ![]() Magera 08.12 43 dni ![]() Kejsiii 14.12 49 dni ![]() kasikkk87 14.02.2011(?) 110 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 118 dni ![]() Witajcie kochane Widze że cichutko dzisiaj gdzie się wszystkie pochowały ??? Listopadko nasza a jak się cycuchy twoje mają ?? Czujesz już coś ?? Czy są juz jakieś zmiany?? Ja będę cię podpytywać bo nie wykluczone że za kilka lat też bedę planować drugiego dzieciaczka ![]() Pink jestem jestem Jakoś wczoraj nie było weny do pisania cieszę sie ze u ciebie tak gładko poszło i zazdroszcze że już jesteś po zobacz my z magerą dopiero przed i stres nam się załancza ![]() A gdzie foty twoje kochana my tu czekamy Chibuke no jesteś a juz myślałam że o nas zapomniałaś ... Dawaj jakies nowe foty jestem ciekawa jak ci się cycuszki układają a wiesz ja ciągle rozmyslam jaki tu rozmiar czy 350 -375 a może 400 ![]() Boje się ze przy moim wzroścoe 175 zdinie te 350 i efektu nie będzie ![]() U ciebie takie ładne naturalne wyszły jak bym miala pewnośc że i u mnie taki efekt będzie to też bym 400 wsadziła ![]() Sylwia82 Na twoje zdjątka też czekam twój rozmiarek jest w mojej czołówce A dla całej reszty kochanych dobrych duszyczek
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

. Regularnie jestem na serwerze, ale tak szczerze mówiąc przybrałam tą bardziej formę bierną póki co, dlatego że Wy już tak blisko lub po, a ja nawet nie mam terminu
, bądź jak mówią moje koleżanki - tą sztuczną krzywdę, poza tym straszą mnie, że obwisną i będą okropne
. Więc póki co nie gadam z nikim o tym, tylko robię wszystko po koleii, teraz won trądzik, potem won puch na włosach- kreatyna ( Mya, Maceratka, Listopadowa i Aga, widzały moje włosy na zasadzie każdy w swoją stronę, a jak deszcz popada to hulaj dusza piekła nie ma
), a potem wiadomo co
.
klask i:w samo sedno . No Madzienko - nic dodać!

Trzymaj się kochana - słońce jeszcze zaświeci

Wybierasz się może jakoś do doktorka bo cos wspominałaś ostatnio?? Bo ja planuje jeszcze jedną wizyte przed zabiegiem...