![]() |
#4411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Nie chcę się zakochać. Miłość jest zła. I boli. Cholernie boli.
Kocham patrzeć jak udajesz, że już mnie nie kochasz. Szczęście, miłość i życie nie są po naszej stronie. I tak najzwyczajniej w świecie lubiła mieć go obok siebie. Patrzę Ci prosto w oczy i znajduję tylko obojętność. Dobrze jest czasem pomarzyć. Rzeczywistość rozczarowuje. Jednego nauczył ją perfekcyjnie. Tęsknić. Dzisiaj wierzę, że to było przeznaczenie, nie przypadek. Mimo, że "ich" już nie było - oboje kochali.
#4412 |
Zadomowienie
|
niewyliczyłamwczasie - matko moje słonko. dziękuje
![]() otojest & Extremalna - zawsze zachwycacie ![]() ______ There is a man that live next door In my neighborhood And he gets me down... To jest facet który mieszka drzwi obok W mojej okolicy On mnie dołuje interferes and dreams of flying i fit nearly surrounds me though i get lonely slowly Wpasowuję się w sny o lataniu Otaczają mnie szczelnie, samotnieję pomału Powoli Przy wskazówkach zegara będą czekały wszystkie godziny, które zostały do przeżycia Będą czekały... Name, number..game tell me anything I gotta get to know ya Twoje imię, numer, gry ... powiedz mi coś Musze cię poznać Sądzisz, Że deszcz tylko na naszą wyspę spada ? ___________ grise - słonko najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
witam. Kochanaa, TiS, Extremalna, m4dziar4 - dobrze, że jesteście. <3 _________________________ __________ znów się uśmiecham. moja niepewność znika za zakrętem. ta porąbana noc i porąbane sny. ' chciałabym być w ramionach tego jedynego na milion, nie jednego z miliona. teraz widzę, że nie ma znaczenia, ile czasu przyjdzie mi czekać. nawet nie ma znaczenia to, że nie dajesz mi znaków, że warto. liczy się tylko czekanie, i wiara w to, że będzie jeszcze dobrze. kiedy coś się zaczyna, zazwyczaj nie masz pojęcia, jak się skończy. dom, który miałeś sprzedać, staje się twoim domem. lokatorzy, którzy tam mieszkali, stają się twoją rodziną. a jedno-nocna przygoda, o której chciałeś zapomnieć, staje się miłością twojego życia. czasami zdarza się, że chwila stabilizuje się, zatrzymuje się i trwa o wiele dłużej niż chwila. dźwięki się zatrzymują, ruchy się zatrzymują, na wiele, wiele dłużej niż chwile. i wtedy ta chwila mija. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-10-25 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
bezgwiezdna jest nawet noc,nawet gwiazdy obraziły się na ciebie za to,że mnie zostawiłeś.
chciałabym,żeby było między nami jak sprzed czterech lat. tak niewinnie i beztrosko,jeszcze wtedy kiedy się nie znaliśmy.. szukam twojego spojrzenia z nadzieją,że chociaż raz popatrzysz na mnie. nadaremnie.. takie do dupy.
brak weny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
jeśli ona Cię jeszcze nie kocha, to z pewnością jest na najlepszej drodze do tego.
a na dobranoc pocałuj mnie parę razy, to wszystko. nie mamy szczęścia.. papieros za papierosem.dym gęstniał i robiło się coraz duszniej. -skąd możesz to wszystko wiedzieć? -przekonuję się o tym za każdym razem,gdy biorę Cię w ramiona. byłam naiwna, ufając Ci. zwykła głupota. no cóż, niektórym z nas potrzeba wiecej czasu niż innym, by dorosnąć. ale w końcu dorosłam. wielokrotnie rozmyślałam po nocach,jakby to było, gdybyśmy zostali razem. wielokrotnie nie umiałam zasnąć, bo myśli o Tobie nie pozwalały mi na to.. <3 -bo wydaje Ci się, że jest w Tobie zakochany. o to chodzi? -nie. bo wiem, że ja jestem w nim zakochana.
#4416 | |
Rozeznanie
|
Najlepszego grise
![]() Cytat:
Misiak, okradam <3 Ten sam sen,
ciągle powtarzająca się ta sama historia. Jak zawsze w moim sercu ty. Prowadź mnie. Nie opuszczaj. Bądź. Tęsknię za każdym twym spojrzeniem, słowem. Tęsknię za głosem, śmiechem. Tęsknię za całym tobą.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-10-25 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Raczkowanie
|
zobacz!!
-co? tam biegnie!! -ale co ? - miłość -ale ty głupia to tylko złudzenie. i znowu jak go zobaczyłam ,zapanowałam nad impulsem,chociaż ta samokontrola kosztowała mnie coraz więcej i była po prostu... bolesna . Nerwowo zagięłam palce i zacisnęłam dłonie w pięść. I ją teraz karmisz na moich oczach . tymi samym tekstem Co kiedyś mnie. Nie będę Twoim wytchnieniem, Nagrodą dla wojownika, Będę tylko wspomnieniem Zabieraj forsę i znikaj! Gdy już zakończył "Nas" niewinnie pocałował w policzek i przytulił. Bolało. To nie jest normalny ból. nie jest on porównywalny z tym fizycznym. na niego nie ma tabletki, nie ma sposobu by się go pozbyć. on tkwi w Tobie, i oddziaływuje tak silnie , że nie możesz oddychać. rozprzestrzenia się w całej Tobie i nie pozwala na normalne funkcjonowanie. ten ból to tęsknota "Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam." A teraz udam ze Cię nie kocham że ciesze się z twojego szczęścia. a W domu kolejny raz wyleje morze łez. pobudka 4 rano, ja-zoombiak autobus, metro ,tramwaj ,autobus Konstancin w białych ciuchach i przystąp do robienia protezy.i jak tu żyć. Potem powrót. Ratuje mnie tylko ta zboczona książka "pocałunek o północy" HELP i już żadne moje poniżanie, żadna łza nie robi na Tobie wrażenia... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Zadomowienie
|
bądź tym jedynym, nie jednym z wielu.
sprawiasz, ze się uśmiecham. ten uśmiech jest tylko dla Ciebie.
![]() |
#4419 |
Rozeznanie
|
Pierniczki moje cudowne. DZIEKUJE. ♥ Uwolnij się ode mnie.
Tak szybko jak potrafisz. A teraz będę próbowała znaleźć drogę do Twojego serca, więc nie przeszkadzaj. Chodzę wzdłuż ścian. Nie wiem co ze sobą zrobić. Pozwól mi żyć bez tego pustego szczęścia. Tonę w Twoich ubraniach.
![]() |
#4420 |
Przyczajenie
|
b.e.z.s.i.l.n.o.ś.ć.
Głowa mi pęka od nadmiaru wspomnień. nie spieprz tego. prosze Cie. r o m a n s och<3 Edytowane przez emishaa Czas edycji: 2010-10-25 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zadomowienie
|
Teraz? Teraz to trochę po niewczacie, więc daruj ale nie, nie będę z Tobą. Trzeba było myślec i kochac wcześniej.
Mam niedobór witaminy D w moim organizmie. (przyp. witamina która czerpie się również z słońca, zapobiega również popadaniu w depresję ) Mam również niedobór Ciebie, i nie wiem co gorsze...popadanie w depresję z powodów zdrowotnych czy tych uczuciowych. ? Zielony, żółty, czerwony- atrybuty jesieni. Kiedyś te kolory kojarzyły mi się również z Tobą. Piękne,barwne kolory. Dziś są szaro - bure. Bez wyrazu,nie znaczą dla mnie już nic.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Raczkowanie
|
...bo Ty tak pięknie pachniesz. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Rozeznanie
|
nadrabiałam zaległości.
CaMa - wiesz, że Cię uwielbiam nie? ![]() ciiri, dontgivemenames, ameel, _mandarynka, myCh - okradam <3 powoli i ja uodparniam się na ludzką głupotę, dążenie na szczyt po trupach. reżyser: on aktor: on kompozytor, chór: on ja tylko tworzyłam scenografię. mało brakuje bym była szczęśliwa, lecz wystarczająco wiele bym takową nie była. a tamten czas kojarzy mi się z goździkami, cynamonem i gorącymi pocałunkami. wczorajsze leciutkie motylki zamieniły się w ołowiane, osiadły na dnie brzucha. łykam powietrze z nadzieją, że w powietrzu znajdzie się przypadkiem szczęście. szczęśliwa jestem tak, że uśmiech nie schodzi mi z ust, a brzuch boli od rozrywającego śmiechu jest tak głośny, że niesie się echem po korytarzu, tak to widzisz? - jest wspaniale. - na prawdę? - a wierzysz w krasnoludki i włochate wróżki? spieprz to, bo Ty potrafisz. kurtyna w dół, proszę się rozejść, przedstawienie dobiegło końca. Tłumie w sobie krzyk i łzy i uczucie bezradności też. I co to zmieniło?
#4424 |
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_ -Wow taki talent mnie okradł
![]() ![]() ![]() ![]() Extremalna - Na zdrówko talncie ![]() Tis - Dobrze Cie znowu widzieć na opisowym + okradam ;D ♥ ♥ ♥ -Ona Cie kocha -Jak to? -Ty naprawdę tego nie widzisz? Jest ciągle rozkojarzona i non-stop buja w chmurach a poza tym nie zmarnuje żadnej okazji żeby na ciebie spojrzeć... A wiesz co robi jak patrzy na Ciebie? -No co? -Uśmiecha się bez żadnego konkretnego powodu. ♥ ♥ ♥ Zobaczyłam cie gdzieś pomiędzy nocą a świtem na skraju krainy Morfeusza... To było tak realne że po przebudzeniu nie wiedziałam czy to był tylko sen czy może coś więcej... ♥ ♥ ♥
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-10-25 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *
to On pokazał mi, jak to jest być pijanym powietrzem. mówisz, że nie wiesz co chcesz w życiu robić, mam pewien pomysł, spędź jego resztę obok mnie. po prostu. zasypiam i czekam, aż mnie obudzisz. Dobranoc. wita mnie uśmiechem wartym miliony i nagle kocham nawet poniedziałkowy poranek. tęsknota jest tym rodzajem choroby, którą tylko Twoja obecność uleczy. jak to jest, być czyimś antybiotykiem? spojrzał na nią i głosem przepełnionym miłością powiedział: "więc to tak wygląda moja przyszłość." stało się. oszalałam. zawirowało mi w myślach. ten Pan zawieruszył się gdzieś w moim sercu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
wiem kiedy powiedzieć "nie", a kiedy "tak".
to wszystko było może kiedyś ważne, ale teraz nie ma znaczenia. nie martw się o mnie, martw się o siebie.. chwytałam z wysiłkiem powietrze, gdy po raz pierwszy poczułam strach, wyobrażając sobie, że Ty mnie już nie chcesz..
#4427 |
Rozeznanie
|
Wykrzycz mu to w twarz .
#4428 |
Raczkowanie
|
chce byś trzymał mnie za ręke
i byś szeptał do ucha słodkie kocham znów płakałam, wczoraj znów płakałam. Sprawa wygląda tak, że jestem w kropce pobawimy się w mafie? świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia. Jestem Julią mam lat tysiąc żyję. Lubie kiedy patrzysz, ja patrze i tak patrzymy... zdrowie wszystkim, którzy chcą mnie zmienić sto lat.. Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat.. stań z boku, daj spokój, nie prowokuj. Z datą wczorajszego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zadomowienie
|
Trochę mnie nie było
![]() Artistic soul, mad_woman - bardzo mi miło ![]() ![]() limitowanaa - Gwiazdko moja, Marika też Cię kocha ![]() beautiful_lie, m o n (okradłam) - dziękuję ![]() Paralogiczna - gdzie z tą pałką ![]() ![]() BoTylkoTyPotrafiszByc x3, BrillanteAstro5, ciiri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________
'Mam dość, chcę odpocząć, mam wyje!%#e. Odpier!$# się od mojego życia. Po raz kolejny wypróbowała radę jakiejś internautki. Pisała Jego imię setki razy, a przy każdej setce gubiła ostatnią literę. W końcu została pustka. Do końca strony pisała ten wyraz. Próbując tej głupiej terapii, nabawiła się tylko bolącej ręki i pieczenia pod powiekami od powstrzymywanych łez. Stwierdziła jedno: one nigdy nie kochały. Owszem, były zakochane, ale jeśli im to pomogło, znaczy, że nigdy nie kochały' Chyba trzeba wyleczyć się z siebie. Jak tego dokonać, kiedy wierzy się we własne nieistnienie? Muszę odejść, tak nie można żyć - bez nadziei, bez sensu. Zniszczyłam samą siebie, tego chciałam? Mogę gniewać się na Was, mieć Wam coś za złe, ale nigdy się od Was nie odwrócę, nie po tym wszystkim.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-10-25 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
katse,ratatamm, latin , nieliczylamwcalesie, TiS , Paralogiczna , marikab- okradłam was skarby
![]() ![]() absorbeed - strasznie miłe słowa od Ciebie uslyszałam, dziekujęęęę ![]() ![]() caroline060 - a Ty pamiętaj, ze jesteś jedną z najwazniejszych dla mnie <3 ruda wiewiora - Moja <3 ---- nawet już nie potrafię marzyć o tym, że wrócisz. nie mówcie mi ,że dam sobie rade bez Niego, bo ani nie jesteście mną ani nie kochacie tak jak ja. tak bardzo cię potrzebuję. minęły 4 miesiace a ja nadal tęsknie, nadal płacze po nocach za Tobą, nadal czekam i nadal co dzien budzę się z nadzieją. wróć bo z dnia na dzień coraz mniej powietrza mam bez Ciebie przestałam się liczyć na świecie. niewyobrażalnie tak bez Ciebie jest tak pusto. chciałam ci tylko oddac swoje serce. -nadal go kochasz, prawda? - tak, nigdy o nim nie zapomniałam , choćby na chwilę. -nadal wierzysz w nas? - tak, a Ty? - już nie ,zapomnij o mnie i o nas. chce znów dotykać twojego ciała chcę nauczyc się żyć bez ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Raczkowanie
|
Za moje błędy twoje łzy .
Nie mogę się przyzwyczaić do obrazków, które z kina znam.. Dziwne ale gdy zobaczyłam was nagle poczułam słabszy puls .. ___________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Rozeznanie
|
You are a master at inflicting blows. / Jesteś mistrzem w zadawaniu ciosów. Lightning looking for love among the stars. / Błyskawica szukająca pośród gwiazd miłości. Take my hand and unleash a storm of emotions. / Złap mnie za rękę i rozpętaj burzę uczuć. Feelings are suffering. / Uczucia są cierpieniem. Porwij mnie i zażądaj okupu.
Może wtedy poczuję się cenna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziś,wszystko w koło mnie jest fantasmagorią.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
beznadziejna pustka ..
zajmujesz już dwa przedsionki mojego gruszkowego serca .. bezlitośnie wdrapujesz się w moje myśli Twoje oczy mówią „nie damy rady” Jesteś jak zielone drzwi w które chce wejść …ale są zamknięte Zamień się w moja kadrę Hej ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Raczkowanie
|
bardzo, bardzo dziękuję za pochwały <3
nadrobię wszystkie posty za moment. dzisiaj trochę agresywnie? bo odpowiada to mojemu nastrojowi, ~~~~~~~~~~ nie całuj mnie, usta sobie sparzysz teraz na niebie świecą miliony gwiazd, martwych gwiazd, one już wiedzą, że zabraknie nas mam nadzieję, że jej też podetniesz skrzydła rozrywasz me serce niczym wilk pragnący mięsa zimnem i ciepłem hartujesz moje serce
#4436 |
Zadomowienie
|
każdy dzień jest wyborem
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-10-25 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zadomowienie
|
W I T A M !
pamięta ktoś jeszcze mnie ?;> Dzień był dla nas,noc tym bardziej.
Uśmiechaj się,ale tylko do mnie.Na minute,na godzine,na wieczność. Chciałabym gościć zawsze w Twoich myślach. Podziwiam Twoje oczy i wieczny uśmiech.
#4438 |
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;22868758]
z innej bajki - podkradałam. ;-* [/QUOTE] dziękuję, miło mi ; * _________________ 'so if You're not really here then
I don't want to be either. I wanna be next to You.' więc jeśli tak naprawdę Cię tu nie ma, to ja też nie chcę tu być. Pragnę być obok Ciebie. 'I'd like to hear the words roll out of Your mouth finally say that it's always been me.' Chciałabym słyszeć słowa wypływające z Twoich ust, abyś wreszcie powiedział, że to od zawsze byłam ja. 'Every night I look at the sky.. You know, I’m breathing for You..' Każdej nocy spoglądam na niebo.. Wiesz, oddycham dla Ciebie.. 'Guess it’s just a silly song about You. And how I lost You, and Your brown eyes.' Sądzę, że to tylko głupia piosenka o Tobie. I o tym jak się w Tobie zatraciłam, i w Twoich brązowych oczach.
![]() |
#4439 |
Wtajemniczenie
|
ruda wiewiora - ja Ciebie też love
![]() autoagresja, mon - tworzycie cuda ![]() abunee - ja składam apelację, wróć do nas ![]() _________________________ _________________________ On ją zostawił.
Umierała długo i szczęśliwie. On jest jak woda na pustyni. Tak bardzo niezbędny do życia. śnisz mi się co noc. To trochę męczące widzieć Cię w każdym śnie, gdy próbuje o Tobie zapomnieć. Znów używasz zbyt ostrych słów, przecinając mi nimi tętnice. Krwawię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Raczkowanie
|
Ups , wybacz że kłamałam . *** Czy pozwolisz abym . . . zlizała lody czekoladowe z twoich ust. ? *** Przestałam czuć to genialne uczucie miłości , wtedy kiedy Ty przestałeś mi je okazywać *** Marzenia się spełniają , kiedy w objęciach twych tonę . ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-26 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.