Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z sexu - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 21:16   #4621
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Nie będę całeog tekstu cytowała bo chodzi tylko o jedno zdanie.
Przeciwnie uważam że Megi powinna otwarcie powiedzieć że takie czy inne zachowanie jej się nie podoba a jej Tż powinien ją w tym momencie poprzeć.

Iza, ale ja wcale nie uwazam, ze fakt, ze megi ma nie zwracac malemu uwagi jest w porzadku-wrecz przeciwnie. Nawiazalam jednak do jej wypowiedzi,ze taka jest sytuacja, ze ona nie moze zwrocic uwagi i TZ tez sie nie odzywa-skoro postawil ja przed faktem, ze ma cicho siedziec to niech sam sie odezwie bo inaczej mlody im na glowe wlezie.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 21:22   #4622
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Tetrowa pielucha, smoczek z lateksu marcowo-kwietniowe W KOŃCU mają frajdę z

dla Dyzia
Ola jaka słodka pyzunia i chyba do mamusi podobna?
Witaj Sara i Zosieńka -rozkoszna jest jaka roześmiana
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
a właśnie-czy to jest OK, że Gabryska potrafi dziennie wydoic 250ml a czasem nawet wiecej wody zsokiem w proporcjach mniej wiecej 90wody+40ml soku? Cos duzo pije i to po zmianie smoczka na wiekszy i nie wiem czy to jest ok czy mam konsultowac z lekarzem?
dużo? mój dziennie całego dużego bobofruta wydoi i jeszcze na noc butle teraz suche powietrze od grzania to mu daję pić i nie wydaje mis ie zeby to było dużo

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

A to niedobry. Ja mojemu w nocy plecy skupuję i to solidnie jak chrapie, bo mały czuły sen ma w nocy, i tatulek z tym piłowaniem go budzi. Dzisiaj też miał w nocy awanturę, bo sie wiercił, i szeleścił pościelą( w sumie to ja trochę zwalam na dziecko bo to mnie budzi)
Oj mój tz tez nie raz jedzie jak dzik w kukurydzy to go z łokcia wale i tez go opieprzam że się gnieździ i pościelą szeleści, zresztą mnie tez to budzi
Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=ZOZPs...ayer_embedded#!

Widziałyście to?? Dla tych co nie widziały - najpierw przeczytajcie pod filmem opis. Ja już któryś raz oglądam i rycze ze wzruszenia
tez się wzruszyłam

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Ania mój też jest typowo brzuszkowy i od wielu miesięcy śpi, leży i funkcjonuje TYLKO na brzuchu. Ale jak Mu podam ręce to wcale się nie podciąga do siedzenia Hania to sama chciała i wystarczyło dać Jej palce i już siedziała, a Młody w nosie to ma. Jak Mu kładę telefon, pilota, kabelek itp dalej od Niego żeby się po Niego ruszył to On się czołga jak żołnierz Przecież to chyba niemożliwe żeby nie siedział i nie raczkował bo jest za gruby
jak się czołga to zaraz załapie raczkowanie a z siedzeniam to ni mam pojęcia bo mój coś dopiero próbuje siadać ale tak na boku raczkuje i nagle siup boczkiem to myslę że w końcu załapie jak normalnie usiąść

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

A i zakupiłam dzisiaj fotelik ESPIRO OPTIMA zamówiłam przez internet zdałam sie na wasze zdanie mam nadzieję że Miko będzie zadowolony z nowego siedziska. Dziewczyny które mają espiro jak macie zamontowany przodem czy tyłem?
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 21:46   #4623
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

moj dziec po 10 minutach wstal w IDEALNYM HUMORZE DO ZABAWY! teraz dopiero usnela w nosidle i tz ja przeniosl do lozeczka.

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

nie moge wgrac filmu jak sie zanosila ze smiechu przec chwila a chcialam wam pokazac

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

libra ja mam od samego poczatku przodem zamontowany bo czesto jezdze z mala i musze ja widziec a ogolnie tam na nim jestchyba napisane, dokladnie nie pamietam od 9 kg chyba ze mozna przodem.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 21:49   #4624
libra777
Zakorzenienie

To mój juz ponad 10 waży , ale tak pytam dlatego że myslę ze jeśli tyłem do kierunku jazdy to pewnie przedni fotel musi byc maksymalnie dosunięty do przodu np. przy rozłozonym foteliku do lezenia
Stary 2010-10-26, 21:50   #4625
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Ania mój też jest typowo brzuszkowy i od wielu miesięcy śpi, leży i funkcjonuje TYLKO na brzuchu. Ale jak Mu podam ręce to wcale się nie podciąga do siedzenia Hania to sama chciała i wystarczyło dać Jej palce i już siedziała, a Młody w nosie to ma. Jak Mu kładę telefon, pilota, kabelek itp dalej od Niego żeby się po Niego ruszył to On się czołga jak żołnierz Przecież to chyba niemożliwe żeby nie siedział i nie raczkował bo jest za gruby
Szymek był gruby a raczkował także obalam ten mit

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
dla Dyzia
Witaj Sara i Zosieńka -rozkoszna jest jaka roześmiana

dużo? mój dziennie całego dużego bobofruta wydoi i jeszcze na noc butle teraz suche powietrze od grzania to mu daję pić i nie wydaje mis ie zeby to było dużo

Oj mój tz tez nie raz jedzie jak dzik w kukurydzy to go z łokcia wale i tez go opieprzam że się gnieździ i pościelą szeleści, zresztą mnie tez to budzi

[/COLOR]A i zakupiłam dzisiaj fotelik ESPIRO OPTIMA zamówiłam przez internet zdałam sie na wasze zdanie mam nadzieję że Miko będzie zadowolony z nowego siedziska. Dziewczyny które mają espiro jak macie zamontowany przodem czy tyłem?
Ja mam przodem .. no mój jeszcze nie dostal za szelest pościeli ale wszystko przed nami
Stary 2010-10-26, 21:55   #4626
libra777
Zakorzenienie

A Miko to mi ostatnio bonanze taka odwala wieczorem że nie wiem co mu się odwidziało tak ładnie zasypiał a teraz jak go kłądę to on staje w łóżeczku w nogach i tak ryczy że az się zachodzi i jak słyszy że ide to juz ręce wyciąga i muszę go wziąć bo inaczej to by się chyba zaniósł , wtedy tak się do mnie przytula , aż dosłownie przykleja i już jest spokój oczy zamyka to wtedy go wkładma do łóżeczka ale jeszcze nie śpi i musze siedziac koło niego trzymac go za rękę , a tak mi ściska że nie mogę wyrwać a jak zabiorę to po omacku szuka ręką gdzie moja jak nie znajdzie to ryk od razu czyżby to był ten lęk separacyjny

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Ania pewnie się nie gnieździ tak jak mój , bo mój jak zacznie to jak kwoka na jajach no nic dziwnego że się budzę

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

I tak jak Madzi ago opieprzem że małego budzi (między innymi)
Stary 2010-10-26, 21:58   #4627
Darusiaaaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=fLuMP6RkYEE

moja gwiazda ktora miala byc spiaca
A.Camus
Stary 2010-10-26, 22:04   #4628
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj w pracy kolega tłumaczył że facet w pewnym wieku musi mieć albo kochankę albo jakieś hobby.
PoP- Pewnie to taka prawda, jak z powiedzeniem, że jak po 40tce facet się budzi i nic go nie boli - znaczy, że umarł

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
zabieraj jej zabawki i kładz dalej od niej może wpadne na to że jakoś trzeba się do nich dostać kiedyś tak przekonałam jedną mała dame , coprawda raczkowac zaczęła sporo póxniej ale ruszyła tyłek jak się zabawe ją pozbawiło testa robiłysmy bo tamta zazdrościła że Szymek tak śmiga , a jej nie raczkowała mimo że starsza dwa miechy moze to coś zadziała czemu by nie spróbowac
AniuP - zabieram, odsuwam zabawki, wtedy się drze, żeby jej pomóc usiąść. Teraz już leżeć za nic nie chce, ale będę próbować.

Cytat:
Libra -Dziękuję, z tą różnicą, że mój brzdąc ładny chyba jest

Co do fotelików, to generalnie, ze względów bezpieczeństwa, zaleca się wożenie maluchów do roku życia tyłem do kierunku jazdy.
Nasz fotelik można montować tylko przodem. Za to pocieszam się tym, że jak spojrzę na tylną kanapę, to będę małą nareszcie widziała i że będę mogła w razie jeśli zaśnie, jedną ręką obniżyć oparcie.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

Ale śmieszka W dobrym nastroju pójdzie spać

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:06   #4629
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

no faktycznie śpiąca

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość

Libra -Dziękuję, z tą różnicą, że mój brzdąc ładny chyba jest
A Ty nie?????
Stary 2010-10-26, 22:24   #4630
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja nie mam maksymalnie przysunietego i mala poki co jezdzi w pozycji lezacej ale niedlugo jej wkladke wyjme bo nozkami zaczyna mojego fotela dotykac albo zmienie pozycje fotelika na siedzaca.
A.Camus
Stary 2010-10-26, 22:34   #4631
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Ano i zapomniałam się pochwalić, że mój Dyziulecek skończył dzisiaj 7 miesięcy
100Latek. Siadania i raczkowanie i chodzenie i wszystkiego naj ode mnie i od Oliwki dla mojego zięcia Marcelka-Precelka:roza :

Cytat:
Ale Ci się rymneło.
oj też się gnieździ ale ja go wyrzucam do innego pokoju.

Darusia - aż mi sie zatęskniło za moją jak zobadzyłam filmik. Ślicznie się śmiej. Uwielbiam śmiech dzieci a kiedyś mnie denerwował

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:35   #4632
Darusiaaaa
Zakorzenienie

uciekam bo jakas padnieta sie robie-dobranoc.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Pop ja jeszcze ze 2 latka temu mowilam ze dzieci sa brzydkie rozowe pomarszczone robia smierdzace kupy i rycza i po narodzinach wygladaja jak świnki morskie- dokladnie tak mowilam!

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

no a teraz za tą "świnkę morską" życie bym oddala
A.Camus
Stary 2010-10-26, 22:49   #4633
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
A

[/COLOR]Ania pewnie się nie gnieździ tak jak mój , bo mój jak zacznie to jak kwoka na jajach no nic dziwnego że się budzę[COLOR="Silver"]

)
Pewnie ja mam mniej szeleszcząca pościel i to wszystko przez to he he

Cytat:

Ona się śmieje jak moja Ola krótko a intensywnie he he

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Pewnie ja mam mniej szeleszcząca pościel i to wszystko przez to he he

Ona się śmieje jak moja Ola krótko a intensywnie he he

Moha kolezanka z pracyu tez tak mówiła ze dzieci to okropne i wogóle że kupy śmierdzace robia i tylko sie drą itp a na wczoraj ma termin z drugim różnica 1,5 roku ma juz Antka i teraz dziewucha do kolekcji
Stary 2010-10-26, 23:02   #4634
sara 85
Zakorzenienie

Dziewczyny pomocy jak się cytuje czyjąś wypowiedź?
Dziękujemy za komplementy, przekaże jutro Zosi
Czy jest któraś z dziewczyn z okolic Bełchatowa lub Łodzi? Próbuje Was czytać, ale strasznie dużo piszecie internetu jeszcze nie miałam przez pół dnia.

Zosia właśnie dzisiaj skończyła 7 miesięcy, kurde jak ten czas strasznie szybko leci. Chciałabym żeby caly czas była taka malutka.

Co sądzicie odnośnie chodzików? kupujecie je dla dzieci? Bo ja jakoś jestem przeciwna, a wiele osób uważa że przesadzam i jestem przewrażliwona;/

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2010-10-26 o 23:19
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 23:17   #4635
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy jak się cytuje czyjąś wypowiedź?
Dziękujemy za komplementy, przekaże jutro Zosi
Czy jest któraś z dziewczyn z okolic Bełchatowa lub Łodzi? Próbuje Was czytać, ale strasznie dużo piszecie internetu jeszcze nie miałam przez pół dnia.

jak czytasz odpowiedzi to masz na dole kazdej trzy ikonki cytuj po srodku taką z kartką jakby to jak chcesz czyjąś zacytowac to wciskasz przy jego poscie ta kartke . Potem jak klikniesz na odp to one ci wszystkie wyskocza kasujesz sobie część - no bo jak ktoś mega posta napisał to po co powielac go zostawiasz to na co chcesz odpowiedziec i piszesz pod tym co chcesz itd .
Nie mozna tylko kasowac tych nawiasów [QUOTE] bo inaczej nic z tego nie wyjdzie.
Stary 2010-10-26, 23:20   #4636
sara 85
Zakorzenienie

[QUOTE=ania p;22900873]jak czytasz odpowiedzi to masz na dole kazdej trzy ikonki cytuj po srodku taką z kartką jakby to jak chcesz czyjąś zacytowac to wciskasz przy jego poscie ta kartke . Potem jak klikniesz na odp to one ci wszystkie wyskocza kasujesz sobie część - no bo jak ktoś mega posta napisał to po co powielac go zostawiasz to na co chcesz odpowiedziec i piszesz pod tym co chcesz itd . Nie mozna tylko kasowac tych nawiasów bo inaczej nic z tego nie wyjdzie

ok rozumiem już dzięki

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2010-10-26 o 23:22
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 23:36   #4637
cigi
Rozeznanie

minka, nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz przed wizyta, ale chcialam sie przypomniec ; nie zapomnij prosze o nas jutro u neurologa dzieciecego ;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 00:04   #4638
Ferrou
Zakorzenienie

Hej
Ja tak na chwilę, bo padam już ze zmęczenia

Byłam dzisiaj z siostrą u siostry, rozmawiałyśmy z nią i chyba za bardzo się nie przejęła całym wydarzeniem - bardziej się przejęła tym, że to się w szkole stało i że jak wróci to będzie 500 pytań ... Ale normalnie przy nas jadła, więc nie wiem... no mam nadzieję że będzie ok. A psychologa to na pewno odwiedzi

Cytat:

pamietacie jak kilka dni temu pisalam że znajomym się urodziło dziecko z dawnem? no to wczoraj mieli pogrzeb, dziecko jeszcze w szpitalu, ale jego dziadek zmarł, na drugi dzień po urodzeniu malucha. Stres straszna rzeczod Emila z pracy poszła delegacja.
Jejku, ale tragedia... niby się mówi że jak dziecko się rodzi w rodzinie to ktoś umiera aby przekazać duszę.. np mój dziadek zmarł 4 dni przed moimi narodzinami. Jak Kubuś się urodził to tak się bałam aby nikt nie zmarł, babcia TŻ już wtedy była bardzo chora, ale na szczeście nic takiego złego się nie wydarzyło...

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Ferrou tak mi przykroja też mam siostrę w wieku 17 lat i też wiecznie na diecie.Tylko moja za bardzo lubi jesc,więc każda dieta trwa 2-3 dni i koniec
Wiesz co?dla mnie to dziwne,zeby nie zauważyc,że dziecko nie je przez tyle dni...skoro nie ma jako takiego oparcia w swoich rodzicach to może Ty zacznij więcej z nią rozmawiac,słuchaj jej-yoonka dobrze radzi.
Nie krzycz,tylko spokojnie rozmawiaj.To dziecko przecież jeszcze jest,zagubiła się-a może tym właśnie chciała zwrócic na siebie uwagę rodziców lub Twoją?
Powiem Ci,że ja mam świetny kontakt ze swoją siostrą,codziennie piszemy do 20-30 smsów,gadamy przez telefon,gadamy na gadu.Mała na zakupy nie pójdzie beze mnie,głupich gaci nie kupi jak jej nie doradze.Słucha mnie i radzi się mnie mimo,że sama myśli,że wszystko wie najlepiej.Wiem wszystko jej koleżankach,z kim się umawia,co dzisiaj robiła.Razem chodzimy do kina,oglądamy w domu filmy.Ona przyjezdza zajmuje się Niną,polecamy sobie i wzajemnie czytamy książki.Możemy gadac i gadac...Może Twoja siostrzyczka Cię potrzebuje bardziej niż myślisz?bądz teraz po prostu przy niej w tych ciężkich chwilach.
Kontakt z siostrą mam dobry, nawet bardzo, parę razy na nią się wściekałam ale jak to zawsze bywa, zaraz mi przechodziło. Dużo ze sobą spędzamy czasu tylko że najwidoczniej nie chciała tego nam mówić, pokazać...

Cytat:
Tak do tyłu szybciej będzie ciemno
A co do pieczywa to ja mam taki sposób że kupuję więcej i świezutkie daje do zamrażarki później na wieczór wyciagam a jak zapomne to rano i do mikrofali na rozmrażanie i mam świezutkie pieczywko z rana na prawdę nie ma różnicy i później nie ma ciśnienia że nie ma chleba i trzba iść
ponoć wszelkie produkty odmrażane są bardzo tłuuuczące :P

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
ja tylko na moment własnie szykujemy sie do lekarza młody ma straszny katar bidulek co 30 min się budził w nocy i odciągałam mu zalegający katarek katarkiem sąsiedzi tez mieli nieprzespaną noc

Mam nadzieje ze lekarz da nam jakiś syropek i obędzie się bez antybiotyku oby
Mam nadzieję że to nic poważnego

Cytat:

a właśnie-czy to jest OK, że Gabryska potrafi dziennie wydoic 250ml a czasem nawet wiecej wody zsokiem w proporcjach mniej wiecej 90wody+40ml soku? Cos duzo pije i to po zmianie smoczka na wiekszy i nie wiem czy to jest ok czy mam konsultowac z lekarzem?
KUba nic innego nie chce pić... czasami uda mu się wcisnąć trochę wody jak ma czkawkę ale tak to żadnych soczków.

Cytat:
myrobilismy 5w1 i teraz po kolejnej wzw jakis czas temu mamy przerwe bodajze do marca jakos, jesli Ty robilas 6w1 to wlasnie ominela Cie ta wizyta na wzw, o ktorej pisze. Teraz bedziemy szly w wieku 13-14 miesiecy (czyli ja jednak w kwietniu) na odre, swinke i rozyczke(Ania-mam racje?)
my mamy za kilkanaście dni kolejne szczepienie na pneumo, ale my zdecydowaliśmy się na szczepienie na to dopiero po 6 miesiącu.

Cytat:
czy Wasze maluchy maja idealnie gladkie buzie? u nas tak nie jest niestety-szczegolnie jak sie pod swiatlo spojrzy to widac taka nierowna powierzchnie-kurde, oby nie miala cery po mamie wszyscy mowia, ze taka do mnie podobna, ale oby tego po mnie nie miala!
Kubuś chyba przez pierwsze 4 tygodnie swojego życia miał gładką buzię, a później to jakieś wypryski ciągle mu wyskakiwały, skaza itp. teraz też od czegoś ma takie czerwone krostki, nie mogę się wyszukać od czego.

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Ferrou dziękuję,trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało bo coś ostatnio za dużo tych "złych"spraw się Was trzyma
niby się mówi jaki sylwester taki cały rok.. a myśmy mieli bardzo spokojną imprezę, udaną... a tyle już się w tym roku nazbierało...

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Witam nową mamusię i śliczną Zosię

dusiaka, a kopen w dupen chcesz? Jesteś bardzo ładną kobietą Sliczne włoski Olenka do schrupania

Gmyrelko, dla Marcelka

Dla Zosi też buziaki

Darusia, z Oliwki to niezła aparatka, że jeszcze nie śpi I jaka z niej śmieszka
Stary 2010-10-27, 00:05   #4639
machaj
Raczkowanie

cześć dziewczyny... nie było mnie 4 dni i mam 12 stron do nadrobienia... dziś już nie mam siły więc pewnie jutro będę z 20 str do tyłu zdj oczywiście pooglądałam...

pop- mój mąż powiedział że Oliwka podobna do Ciebie mi też się tak wydaje

megi i grymelka- świetne te wasze chłopaki... hehe oczywiście wy też niczego sobie!! jakoś nie mogę sie doszukać na waszym zdjęciu dużych ud megi! przyznajcie się schowałyście je przed nami?

ehh z nowości to dostałam @ i muszę przyznać że po porodzie inaczej ją przechodzę... przed ciążą to u mnie była tragedia... było wszytko łącznie z wymiotami... a teraz nic.. gdyby nie zachciało mi się siku to nawet bym nie zauważyła... mam nadzieje że tak bezbólowo już zostanie..

zaczęliśmy podawać Kalinie kaszkę przed kąpielą a po kąpieli cyc... i dziecko lepiej śpi... lepiej tzn budzi sie 2 razy a nie 4!... hehe dziś sie cieszyliśmy że mała ładnie spała... a moja babcia spytała Kaliny co jej sie za koszmary śniły że cała noc płakała... ehh czyżbym przywykła do mniejszej ilości snu

noo jeśli siedzę tu do tej godziny to pewnie przywykłam uciekam spać... jutro wstawię jakieś zdj... dobranoc
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 00:31   #4640
cigi
Rozeznanie

Cytat:

Dzisiaj mialam w nocy 5 pobudek na cyca, więc już o 4.30 postanowiłam użyć laktatora, żeby w ten sposób zwiększyć laktacje na później, to po takim wyjedzeniu uciągnełam 10 mlod razu po karmieniu ściągałam. Jeszcze tak nie miałam, normalnie wysysa wszystko
Ale jeden pozytyw że ostatnio się poprawił i żeberka zanikają przy tuleniu.
No niezle; A wiesz, ze moja tez jakos wola czesciej cyca; No i w koncu jej daje, bo ona i tak chudzielec, 68,5 cm i 6670 wagi (co o tym myslicie, pediatrzy mowia, ze moze po psostu szczupla jest, taki urok); mlika mi brakuje niekiedy w cycu i w ruch ida oba
Cytat:

jak cos lezy na widoku i tego nie widzimy to diabeł ogonem nakrył
No tak; ja nie wiem, poganka slowianska jestem, a na to nie wpadalam tylko o dziurach co przenosza przedmioty w inna czasoprzestrzen tutaj skrobie. Ale ja tez od nauk naturalnych, wiec moge, a co...
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Cigi nie do końca bo moja np zrezygnowała z pracy(um. zlecenie) bo sama emerytura jest maleńka,więc normalneże musimy jej to wyrównac bo inaczej nie da rady z opłatami.

.
No masz racje oliwka , fakt, ale to taki troche inny przyklad, bo tutaj twoja mama no poswiecila sie i pieniazki jakie zarabiala, a z czegos zyc trzeba. Mnie chodzilo o takich dziadkow nie pracujacych. A poza tym jesli mamusia ma ochote babci placic to nic zlego w tym nie ma, ale z drugiej strony to tak sobie to widze.
Cytat:

A to niedobry. Ja mojemu w nocy plecy skupuję i to solidnie jak chrapie, bo mały czuły sen ma w nocy, i tatulek z tym piłowaniem go budzi. Dzisiaj też miał w nocy awanturę, bo sie wiercił, i szeleścił pościelą( w sumie to ja trochę zwalam na dziecko bo to mnie budzi)
Moj tez halasuje i wybudza kruszynke; ale ja go moge szturchac, nic nie daje, taki ma sen. A na dodatek jeszcze mlaszcze w nocy ; kto mlaszcze dostanie w paszcze; mam go ochote zdzielic wtedy, loj wstretna jestem. Nie powinnam tak pisac o wlasnym tzcie, no...

Cytat:

Cigi - my tez mamy puzzle, ale nie mają tych różnych struktur

Kiedyś pisałyśmy o oczach naszych dzieciaczków- Ola ma już ciemne i pewnie będzie miała piwne, jak ja i nasz starszy syn.
A ja wkleilam puzzle bez Basiulki...
Moja ma takie oczy teraz nieokreslonego koloru, wczesniej myslalam, ze niebieskie i tak w paszporcie ma, ale one teraz ni w zab niebieskie nie sa; tylko jakies takie... jeziorne, bagniste, no nie wiem. Podejrzewam, ze beda brazowe, po ojcu; Moja slicznotka
A Olunia tez sliczna, i mamusia tez, niech w koncu uwierzy i przestanie sie "kompleksic"

Cytat:
Moja tez wcale sie nie ciagnie do siadania, nie podnosi znaczy sie; tylko glowke podnosi.pelza sobie i tyleczek podnosi, to moze bedzie raczkowala; I tez raczej brzuszkowa. A najlepiej do podciagania sie do siadu motywuje ja konik. Wtedy chce wyskoczyc z wozka, zeby go tylko lepiej widziec.
Cytat:
A Miko to mi ostatnio bonanze taka odwala wieczorem że nie wiem co mu się odwidziało tak ładnie zasypiał a teraz jak go kłądę to on staje w łóżeczku w nogach i tak ryczy że az się zachodzi i jak słyszy że ide to juz ręce wyciąga i muszę go wziąć bo inaczej to by się chyba zaniósł , wtedy tak się do mnie przytula , aż dosłownie przykleja i już jest spokój oczy zamyka to wtedy go wkładma do łóżeczka ale jeszcze nie śpi i musze siedziac koło niego trzymac go za rękę , a tak mi ściska że nie mogę wyrwać a jak zabiorę to po omacku szuka ręką gdzie moja jak nie znajdzie to ryk od razu czyżby to był ten lęk separacyjny

-
Wiesz co z tego co pamietam na ten lek separacyjny to chyba juz za pozno. Moja juz chyba przechodzila. No po prostu chlopak pieszczoszek jest i juz; Dzidziulki to dzidziulki.
Moja teraz tez usypia tylko w ramionach, uffffff....

Cytat:

No fajowo sie smieje, Moja tez jest wieeeeeeeeeelka smieszka; chichra sie jak szalona.

[QUOTE=ania p;22900873]jak czytasz odpowiedzi to masz na dole kazdej trzy ikonki cytuj po srodku taką z kartką jakby to jak chcesz czyjąś zacytowac to wciskasz przy jego poscie ta kartke . Potem jak klikniesz na odp to one ci wszystkie wyskocza kasujesz sobie część - no bo jak ktoś mega posta napisał to po co powielac go zostawiasz to na co chcesz odpowiedziec i piszesz pod tym co chcesz itd .
Nie mozna tylko kasowac tych nawiasów
Cytat:
bo inaczej nic z tego nie wyjdzie.
No pieknie. Ja tylko tutaj zazdrosnie chcialam zaznaczyc, ze MNIE to ZADNA nie pomogla jak o to pytalam . Sama do tego doszlam, bardzo to dla mnie rozwojowe bylo.

SARA, iza, witaj; Zosia fajowa jest, rozesmiana i jaki ladny pejzaz za jej pleckami
Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Jejku, ale tragedia... niby się mówi że jak dziecko się rodzi w rodzinie to ktoś umiera aby przekazać duszę.. np mój dziadek zmarł 4 dni przed moimi narodzinami. Jak Kubuś się urodził to tak się bałam aby nikt nie zmarł, babcia TŻ już wtedy była bardzo chora, ale na szczeście nic takiego złego się nie wydarzyło...

O rany! A ja o tym nie slyszalam, wez nie mow takich rzeczy (ale tu nie chodzi o rodzine?). Jakos strasznie sie przejelam, co za okropny przesad, az mi cos w gardle stanelo....

A niby dlaczego? Jak staja sie bardziej tuczace? Ja nie lubie, bo niesmaczne.
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 08:12   #4641
P0P70
Zakorzenienie

MEgi - witaj bo wiedzę że tylko my z rana tu siedzimy. No ale my w pracy

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
pop- mój mąż powiedział że Oliwka podobna do Ciebie mi też się tak wydaje
Dzięki, Ja też tak twierdze ale większość co zna i mnie i TZ twierdzi że niestety ale do niego. A ja oczywiście tłumaczę że to niemożliwe bo to nie jest biologiczny ojciec; )

Stary 2010-10-27, 08:42   #4642
Darusiaaaa
Zakorzenienie

aniu ona sie nie smieje krotko tylko filmik jest krotki a to trwalo jakies 45 minut ze 3 razy czkawki dostala:P

sara czasami jestem w Belchatowie jak jade do Piotrkowa do wujka to nieraz sie tam przejedziemy z kuzynka .

MACHAJ zdaj mi relacje odnośnie wózka bo ty już go masz dawno.

Mala dzisiaj spala pieknie, usnela po swoich igraszkach i wstala dzisiaj po 8

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

sara no i co do okolica lodzi mieszkam 60km od lodzi.
A.Camus
Stary 2010-10-27, 08:43   #4643
dusiaka
Rozeznanie

Dzień doberek
odliczanie trwa- 4 dni do powrotu do pracy Nadal nie znalazłam sposobu na zatrzymanie czasu.
Chyba zaczynam odczuwać lęk separacyjny, bardziej, niż zwykle chce mi się zjeść tą moją dziecinę. Jakbym chciała na zapas ją wycałować.

Cytat:

Zosia właśnie dzisiaj skończyła 7 miesięcy, kurde jak ten czas strasznie szybko leci. Chciałabym żeby caly czas była taka malutka.

Co sądzicie odnośnie chodzików? kupujecie je dla dzieci? Bo ja jakoś jestem przeciwna, a wiele osób uważa że przesadzam i jestem przewrażliwona;/
Sara - ja jestem z Łodzi. Jeśli będziesz przejazdem/ na zakupkach/ w innych sprawach w naszym pięknym mieście, odezwij się, spotkamy się i poznamy się i nasze panny Niestety od przyszłego tygodnia wracam do pracy, w grę wchodzą więc późne popołudnia i weekendy.

Chodzika nie zamierzam kupować, mała jak będzie wystarczająco silna poradzi sobie bez niego, po co cokolwiek przyspieszać. Starszy syn puścił sięn na nogi gdy miał 9 mcy i tydzień!!! bez chodzika. Uważam, że to dużo za wcześnie, więc teraz tym bardziej nie zamierzam jakkolwiek stymulować Oli do chodzenia.

Cytat:
Byłam dzisiaj z siostrą u siostry, rozmawiałyśmy z nią i chyba za bardzo się nie przejęła całym wydarzeniem - bardziej się przejęła tym, że to się w szkole stało i że jak wróci to będzie 500 pytań ... Ale normalnie przy nas jadła, więc nie wiem... no mam nadzieję że będzie ok. A psychologa to na pewno odwiedzi.

dusiaka, a kopen w dupen chcesz? Jesteś bardzo ładną kobietą Sliczne włoski Olenka do schrupania
Ferrou - może w szpitalu siostra chce pokazać, że już jest ok, ale bądź na wszelki wypadek czujna. Jest jeszcze za młoda na drakońskie diety, szkoda zdrowia. Czy wogóle musiała się odchudzać? W jej wieku lekką nadwagę łatwo zgubić, zwłaszcza jak się człek zakocha

U mnie w rodzinie, choć nie wierzę w stare gusła, tak właśnie było, może więc coś w tym jest - kiedy byłam w 4tym m-cu ciąży zmarł nagle mój tata. Za kilka dni będzie rocznica jego śmierci.
Jeśli chodzi o przesądy, to uważam tylko na czarne koty. Potrafię zawrócić autem na wąskiej drodze gdy przebiegnie mi drogę.

Kopen w dupen to ja dostanę już za kilka dni w pracy Zapomnę jak się nazywam. Niby praca umysłowa, przez to moim zdaniem cięższa, niż fizyczna bo sen, wypoczynek nie zregeneruje nerwów i stresu.

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
A ja wkleilam puzzle bez Basiulki...

A Olunia tez sliczna, i mamusia tez, niech w koncu uwierzy i przestanie sie "kompleksic"
Cigi - a zapodałaś nam takie zdjątko z puzzlami:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...66062&page=152

Mamusia nie śliczna, tylko szczęśliwa gdy jest z małą , ale oczywiście dziękujemy

Cytat:
No pieknie. Ja tylko tutaj zazdrosnie chcialam zaznaczyc, ze MNIE to ZADNA nie pomogla jak o to pytalam . Sama do tego doszlam, bardzo to dla mnie rozwojowe bylo.
AniaP - ale za to jaka to musiałbyć przyjemność, prawda?
Ja tak miałam na pierwszym roku studiów- całki i różniczki to była dla mnie magia. W liceum ekonomicznym nie było tych tematów. A na studiach wstydziłam się przyznać, że ich nie rozumiem. Siedziałam po nocach.... W końcu wydedukowałam. Do dziś jestem z siebie dumna.
p.s. też długo nie wiedziałam, jak się to robi, ale nie pytałam. Skorzystałam jak ktoś inny zapytał i dziewczyny odpisały.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2010-10-27 o 08:46
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 08:58   #4644
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:

AniaP - ale za to jaka to musiałbyć przyjemność, prawda?
Ja tak miałam na pierwszym roku studiów- całki i różniczki to była dla mnie magia. W liceum ekonomicznym nie było tych tematów. A na studiach wstydziłam się przyznać, że ich nie rozumiem. Siedziałam po nocach.... W końcu wydedukowałam. Do dziś jestem z siebie dumna.
p.s. też długo nie wiedziałam, jak się to robi, ale nie pytałam. Skorzystałam jak ktoś inny zapytał i dziewczyny odpisały.
Ale to nie AniaP napisała tylko Cigi, która zacytowała Anie że ta Sarze pomogła a jaj jak pytała to nie. Ale Cigi pomimo chyba nie dość dobrze jeszcze obsługuje to wielocytowanie bo coś się tam pokęciła(chyba za dużo wykasowała) i teraz jej wypowiedźzlała sie z ANi w jej wpisie.
AniaP to już któryś raz z kolei piszę jak to się robi.

Jak znajdziesz sposób na sterowanie czasem to daj znać. Bo mi potrzebny taki że w tygodniu chcę przyśpieszać a w weekend zatrzymać. No i niby w ten weekene zyskam godzinę

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Ja całki i różniczki uwielbiałam kiedyś a jak jeszcze weszłam do świata liczb zespolonych to już była pełnia szczęścia.
Ale mam problemy z ó i u, ż czy rz itd. Dla mnie ortografia to czarna magia. JA tego nie jestem w stanie pojąć mi wszystko pasuje. I nie ma znaczenia przez jakie u napiszę bo i tak wyraz będzie miał to samo znaczenie. Żyję już tyle lat a i tak w słowie "już" potrwfię zrobić 3 błędy i napisać "iórz"

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2010-10-27 o 09:06
Stary 2010-10-27, 09:07   #4645
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Pop podziwiam!
Ja matematyki po prostu nie znosze!
Od szkoly podstawowej juz nie nawidzilam
A.Camus
Stary 2010-10-27, 09:46   #4646
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:

O rany! A ja o tym nie slyszalam, wez nie mow takich rzeczy (ale tu nie chodzi o rodzine?). Jakos strasznie sie przejelam, co za okropny przesad, az mi cos w gardle stanelo....

A niby dlaczego? Jak staja sie bardziej tuczace? Ja nie lubie, bo niesmaczne.
Ale przecież ja nie straszę tylko napisałam jak się mówi, to takie przesądy są, tj np czarny kot, przechodzenie pod drabiną, czy wszystkie przesądy ciążowe. Jedna osoba w to wierzy a inna nie...

Cytat:
Dzień doberek
odliczanie trwa- 4 dni do powrotu do pracy Nadal nie znalazłam sposobu na zatrzymanie czasu.
Chyba zaczynam odczuwać lęk separacyjny, bardziej, niż zwykle chce mi się zjeść tą moją dziecinę. Jakbym chciała na zapas ją wycałować.

Ferrou - może w szpitalu siostra chce pokazać, że już jest ok, ale bądź na wszelki wypadek czujna. Jest jeszcze za młoda na drakońskie diety, szkoda zdrowia. Czy wogóle musiała się odchudzać? W jej wieku lekką nadwagę łatwo zgubić, zwłaszcza jak się człek zakocha

U mnie w rodzinie, choć nie wierzę w stare gusła, tak właśnie było, może więc coś w tym jest - kiedy byłam w 4tym m-cu ciąży zmarł nagle mój tata. Za kilka dni będzie rocznica jego śmierci.
Jeśli chodzi o przesądy, to uważam tylko na czarne koty. Potrafię zawrócić autem na wąskiej drodze gdy przebiegnie mi drogę.

Kopen w dupen to ja dostanę już za kilka dni w pracy Zapomnę jak się nazywam. Niby praca umysłowa, przez to moim zdaniem cięższa, niż fizyczna bo sen, wypoczynek nie zregeneruje nerwów i stresu.

.
ja tam za bardzo w to nie wierzę, choć tak jak napisałam wcześniej - mój dziadek - tato mojej mamy, zmarł 4 dni przed moim urodzeniem się. Wszelkie przesądy powstają poprzez zbiegi okoliczności.

OD nas też dostaniesz kupen w dupen :P:P:P
W pracy będzie w porządku, zobaczysz

Czujna jestem w ogóle moja matka jest dziwna - w dzień jak sioistra wylądowała w szpitalu to przywiozła jej 3 (TRZY) devolaje (czy jak to tam się pisze) ale już wczoraj nie dbała o jej wyżywienie - musiałyśmy same zareagowac, bo miała paluszki i serek, żadnych owoców, dodatkowo od szpitala dostała suchą bułke na kolację, więc jeszcze jakąś szynkę jej załatwiłyśmy

Cytat:
Ja całki i różniczki uwielbiałam kiedyś a jak jeszcze weszłam do świata liczb zespolonych to już była pełnia szczęścia.
Ale mam problemy z ó i u, ż czy rz itd. Dla mnie ortografia to czarna magia. JA tego nie jestem w stanie pojąć mi wszystko pasuje. I nie ma znaczenia przez jakie u napiszę bo i tak wyraz będzie miał to samo znaczenie. Żyję już tyle lat a i tak w słowie "już" potrwfię zrobić 3 błędy i napisać "iórz"
Uwielbiam równania różniczkowe na studiach to chodziłam na wszelkie zajęcia z nimi związanymi też na takie gdzie się już je fizycznie wykorzystywało np do policzenia czemu czerwone wiewiórki w UK wyparły szare wiewiórki
Stary 2010-10-27, 09:58   #4647
libra777
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
ja nie mam maksymalnie przysunietego i mala poki co jezdzi w pozycji lezacej ale niedlugo jej wkladke wyjme bo nozkami zaczyna mojego fotela dotykac albo zmienie pozycje fotelika na siedzaca.
To Ty masz za swoim fotelem(tzn. za kierowcą)? ja wolę po przekątnej za pasażerem
Cytat:

Ale Ci się rymneło.
oj też się gnieździ ale ja go wyrzucam do innego pokoju.
ja na razie straszę że go na dół wyeksmituję
Cytat:

Dla Zosi za 7 miechów
My chodzika nie kupujemy najlepiej jak dziecko samo idzie swoim tępem zacznie chodzić jak będzie na to gotowe
Cytat:

KUba nic innego nie chce pić... czasami uda mu się wcisnąć trochę wody jak ma czkawkę ale tak to żadnych soczków.
bardziej tucząceno jak odmroże pizze z gyrosem i ja zjem to na pewno będzie tucząca
Dlatego ja uważam że powinno się dopajać od samego początku nawet na cycu mimo że nie zalecają ale dziecko się przyzwyczaja i nie ma problemu
Dobrze że z siostrą juz lepiej , mam nadzieję że ni wróci do starych nawyków nie jedzeniowych
Cytat:

Wiesz co z tego co pamietam na ten lek separacyjny to chyba juz za pozno. Moja juz chyba przechodzila. No po prostu chlopak pieszczoszek jest i juz; Dzidziulki to dzidziulki.
Moja teraz tez usypia tylko w ramionach, uffffff....
a mi się wydaje że to właśnie teraz , bo któraś z dziewczyn tu linka wklejała do artykułu o lęku separacyjnym że wystepuje ok. 8 miesiąca to u nas by się zgadzało
a pieszczoch to swoja drogą
Cytat:
Dzięki, Ja też tak twierdze ale większość co zna i mnie i TZ twierdzi że niestety ale do niego. A ja oczywiście tłumaczę że to niemożliwe bo to nie jest biologiczny ojciec; )
Do Ciebie podobna jak dwie krople wody
Cytat:
boze co to za kosmos to to dopiero czarna magia
dla mnie ortografia nie stanowi żadnego problemu , może dlatego że całą podstawówke mama (nauczycielka zresztą) mnie męczyła dyktandami

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Ale przecież ja nie straszę tylko napisałam jak się mówi, to takie przesądy są, tj np czarny kot, przechodzenie pod drabiną, czy wszystkie przesądy ciążowe. Jedna osoba w to wierzy a inna nie...

ja tam za bardzo w to nie wierzę, choć tak jak napisałam wcześniej - mój dziadek - tato mojej mamy, zmarł 4 dni przed moim urodzeniem się. Wszelkie przesądy powstają poprzez zbiegi okoliczności.

OD nas też dostaniesz kupen w dupen :P:P:P
W pracy będzie w porządku, zobaczysz

Czujna jestem w ogóle moja matka jest dziwna - w dzień jak sioistra wylądowała w szpitalu to przywiozła jej 3 (TRZY) devolaje (czy jak to tam się pisze) ale już wczoraj nie dbała o jej wyżywienie - musiałyśmy same zareagowac, bo miała paluszki i serek, żadnych owoców, dodatkowo od szpitala dostała suchą bułke na kolację, więc jeszcze jakąś szynkę jej załatwiłyśmy

Uwielbiam równania różniczkowe na studiach to chodziłam na wszelkie zajęcia z nimi związanymi też na takie gdzie się już je fizycznie wykorzystywało np do policzenia czemu czerwone wiewiórki w UK wyparły szare wiewiórki
Faktycznie Twoja matka ma trochę słomiany zapał , w jeden dzień ta góra kotletów mogła ja przerazić
a od szpitala suchą bułkę nawet żadnego pasztetu z psa przemielonego z budą?może myślą że skoro tyle nie jadła to nie może za dużo od razu
Co do przesądów to ja w zasadzie nie wierzę w czarne koty miałam w domu , w żadne 13 ale nie daje niektórych rzeczy w prezencie bo jakos mi się utarło że się nie daje bo coś tam albo nie witam się przez próg
wiem że to głupoty ale czasami w głowie coś siedzi i tyle
Stary 2010-10-27, 09:58   #4648
Darusiaaaa
Zakorzenienie

libra tak ja mam fotelik za swoim fotelem.
A.Camus
Stary 2010-10-27, 10:08   #4649
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ano i zapomniałam się pochwalić, że mój Dyziulecek skończył dzisiaj 7 miesięcy

Kurcze tak piszecie o tych wagach i widzę że kontrolujecie maluchy ... ja ostatni raz byłam na ważeniu 30 sierpnia czyli dwa miechy temu - może powinnam się wybrać Tylko ja sądziłam że jak wszystko jest ok to nie muszę nic sprawdzać
Wszystkiego naj dla Dyzia

Ja ważę sama w domu. Przed kąpielą ze mną a później sama wskakuję na wagę. Sprawdzam tylko czy przybiera. Teraz waży 8500 i ma 70 cm (mierzona prosto) albo jak kto woli 75 (po krzywiźnie)

Cytat:
Iza, ale ja wcale nie uwazam, ze fakt, ze megi ma nie zwracac malemu uwagi jest w porzadku-wrecz przeciwnie. Nawiazalam jednak do jej wypowiedzi,ze taka jest sytuacja, ze ona nie moze zwrocic uwagi i TZ tez sie nie odzywa-skoro postawil ja przed faktem, ze ma cicho siedziec to niech sam sie odezwie bo inaczej mlody im na glowe wlezie.
Źle się wyraziłam i wyszło na to Ty tak uważasz a faktycznie chodziło o to że wg Tż Megi nie może. Przepraszam

Cytat:

Kontakt z siostrą mam dobry, nawet bardzo, parę razy na nią się wściekałam ale jak to zawsze bywa, zaraz mi przechodziło. Dużo ze sobą spędzamy czasu tylko że najwidoczniej nie chciała tego nam mówić, pokazać...

No niestety u nas zmarła niedawno ciocia mojego Tż.. Dwa lata temu koleżanka urodziła córkę a 4miesiące później niespodziewanie (błąd lekarzy) zmarła jej mama a moja przyjaciółka.

Cytat:

Pop- położyłaś mnie na łopatki.
Dla mnie dla odmiany różniczki i inne matematyczne cuda to "magia czarna". Za to ortografia nie sprawia mi większego problemu.

Kobiety - co się dzieje ? Klawiatura mi szwankuje. Literki nie wskakują a kursor nie chce działać

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Dzień dobry
My chodzika nie kupujemy najlepiej jak dziecko samo idzie swoim tępem zacznie chodzić jak będzie na to gotowe

Co do przesądów to ja w zasadzie nie wierzę w czarne koty miałam w domu , w żadne 13 ale nie daje niektórych rzeczy w prezencie bo jakos mi się utarło że się nie daje bo coś tam albo nie witam się przez próg
wiem że to głupoty ale czasami w głowie coś siedzi i tyle
My chodzika też nie kupujemy.

A czarne koty mnie nie ruszają. Mamy ich taką ilość na osiedlu że nie mogłabym z domu wyjść
Stary 2010-10-27, 10:13   #4650
P0P70
Zakorzenienie

JA chcę mieć PIESZCZOCHA!!!!
Moja się nie przytula i nie wtula. Jak zasypia to najlepiej aby nikt jej nie dotykał. . To takie przykre. Może jej kiedyś to przejdzie.
Nawet poczytałam na ten temat i wychodzi na to że przyczyna może być w tym że ona długo jednak była w szpitalu i inkubatorze -SAMA. A jak już ktoś ją dostykał to po to aby się wkuć w jakiś kawałek ciałka. Ona do dzisiaj ma pełno śladów po różnego rodzaju wkuciach. Ma psychikę zwichrowaną

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości