|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
To juz mam, teraz dumam czy marzę o Eau Mega i Belle d `Opium ewentualnie Jasmin Noir edp.
|
|
#1743 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
ROZ-ter-KO ja Ci chcę oddać Eau Mega
Co prawda na razie 20 ml, ale zawsze na zaczątek realizacji marzeń to już coś A mi się marzy...... Le Paradis Nina (ROZ-ter-KO !!! Bądźmy dla siebie Świętymi Mikołajkami kochałabym Cię na zabój )Chanel Eau Fraiche ( co z tym zapachem....raz mnie odrzuca, raz kusi) YSL Elle Intense Noa Perle Amor Amor Sunshine Amor Amor Suhrise Joop All about Eve Fendi Fantasia Hypnotic Poison Hypnotic Poison Elixir Midnight Poison Armani Code Summer Laura Rose-Laura Biagiotti Gwen Stefani Harajuku Lovers (Lil'Angel, Music, Love) Marc Jacobs Lemon splash Marc Jacobs Orange splach Lolavie J. Aniston... Givenchy Be Givenchy Lanvin Jeanne La Rose O Jezuniu,...
|
|
#1744 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Melduje, ze niczego juz nie pragne - ostatnie chciejstwo Noel au Balcon jest klikniete.
Troche zapachow (tych co mam) mnie kusi - tj. Theoski (co one w sobie maja ze nigdy mi dosyc?), Eau d'Eden (zawsze na zawsze), chloe innocence (zawsze na zawsze), stare Escady i pragne miec wiecej i wiecej i wiecej i boje, ze kiedys sie skoncza. Przypomne sobie po wielu latach Le Feu (leci do mnie dzieki kochanej Sabbath) i mam nadzieje, ze sie w nich nie zakocham. Jak doleci wszystko na co czekam to wreszcie obfoce moja kolekcje (bo duzo sie zmienilo od ostatniego razu).
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, wychodzi na to, że chciejstw nie mam, ale jakby co ładnego wpadło w dobrej cenie, to bym nie odmówiła
![]() Z przemyślanych chciejstw mogłabym trafić na używkę Gap Close i Jil Sander 2009, tą różową ![]() I nie powinnam już więcej testować, bo to złooo ![]() Jestem perfumowo zaspokojona i cieszę się tym, co mam
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Wysłałam Ci, poza dwoma wersjami Le Feu, jedno dziwadełko przyjemne i jeden zapach iście piękny na pokuszenie. Chyba że znasz HdE? edit: A na zdjęcia kolekcji czekam! Tylko daj mi proszę znać, bo naprawdę nieczęsto tu ostatnio bywam...
|
|
|
#1747 |
|
spin doctor
|
Moje myśli ostatnio nawiedza Gucci Rush
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 |
|
Uzależnienie
|
Euphoria EDP pomimo jej złej sławy na wizażu
|
|
#1749 |
|
Guerlain Lover
|
Z powodu wielu zmian ostatnio potrzebna jest kolejna aktualizacja
1. Eternity 3. Belle de Minuit 4. Lolita Lempicka edt 5. Chance Chanel edp 6. Chanel No 5 Eau Premiere 7. Większą ilość J'aime La Perla, Princess Very Wang, Kelly Caleche edt, Eau des Merveilles 8. Ricci ricci Nina Ricci 9. Większą ilość So Elixir edp i edt ![]() 10. Poznać: Chopard Happy Spirit Magical Nights będzie próbka J'aime Precious edition 11. Wszytskie zapachy Stelli McCartney 12. Havanna Vanile L'Artisan 13. Flowerbomb edt 14. Silver Rain |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
moje chciejstwa:
Alien edp - spełnię za 2 tyg. ![]() Cinema edp i najprawdopodobniej klasyczna Stella w okolicach wiosny. |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że to są plany od grudnia w górę... Wątku działaj
|
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imperatorowa może poczekać do lata, tylko to Le Secret...
|
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
1.większa pojemność Le secret lub Poesie d’un Parfum d’Hiver
2.Chloe Intense 3.Chloe Love 4.Code Elixir(kończy mi się )5.Marry Me Lanvin 6.Gucci Guilty 7.Amor Amor i Amor Amor Absolu(chyba, bo nie wiem jeszcze co za jeden )8.fajnie byłoby mieć Flowerbomb Extreme ![]() 9.Oriens V&A 10.starsze wersje(poniżej 2009r.) Stella Sheer taaaa, a kredyt sam się spłaci
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
-Addict
-Carolina Herrera 212 vip -Alexander Mcqueen My Queen -Allure edp -Gucci Rush -Lady Million -Idole Armani -Gucci by Gucci
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio wątek zadziałał w 80% więc i tym razem spróbuję
![]() Bardzo chcę: Idole Lubin New Haarlem Kyoto CdG (raczej na wiosnę) Black Tourmaline Winter Delice przydałyby się też: Cardinal Rock Crystal (wystarczyłyby w formie odlewkowej )
|
|
#1756 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
*BC *Kyoto *Alien? *Rush *Hypnose *Addict? znając życie i tak pewnie kupię coś spoza listy
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
marzę dniami o nocami
i rozbiorę ![]() Olivier Durbano, Jade ? ![]() Amouage, Memoir Woman EDP Serge Lutens, Chergui M. Micaleff, Royal Muska L'Artisan, Dzing! Parfum d'Empire, Aziyade EDP ![]() Olivier Durbano, Black Tourmaline YSL, NU EDP listę będę aktualizować, a co!
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2011-03-06 o 11:02 |
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to ja bym chciała Ange ou Demon EdP (we flaszce małej albo odlewkę), Pure Poison (odlewkę), Antilope Weil (odlewkę)...
Same odlewki mi w głowie... |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam nadzieję, że spełnię w tym tygodniu marzenia o Feerie Van Clef & Arples
A potem to bym chciała le secret limitowaną wersję na zimę z dżewem sandałowym ![]() potem Chanel Alure i Choparda - tylko, którego jak wszystkie mi się podobają a mam jedynie Wish Annick Goutal Songes Alfred Sung Shi
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2010-11-02 o 15:53 |
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nową listę
![]() Stare, niezrealizowane chciejstwa, które muszę wreszcie mieć: -Ange ou Demon -Angel -Alien Nowe jest jedno, wszystko przez to, że wzięło mnie na niuchanie zapomnianych próbek Jil Sander Style (Mikołaju, jeśli czytasz to forum, to już wiesz co mi przynieść! )
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Równowaga w przyrodzie musi być, więc nadal chcę tyle samo: Theo Leggero Stella Sheer 2006 C'est la fete! Patchouli (nie wiem, skąd wezmę )i marzy mi się kilka miniatur, choć chyba nie powinnam nawet o tym myśleć (Shalimar, Sander no 4, Safari)
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka dni temu widziałam na Allegro |
|
|
|
|
#1763 |
|
Konto usunięte
|
Platinum Egoiste
![]() Zmieniłem zdanie, nie chcę już Armani Code, bardziej urzekł mnie słodziak pod tytułem Van Gils His Aura by Night. Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2010-11-06 o 23:16 |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuous Noir
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
Marzę o:
L'eau Trois!!! (Gdyby ktoś gdzieś wypatrzył, proszę o znak.. )Passage d'Enfer Fille en Aiguilles. zapasie Belle de Minuit. I o pozbyciu się flach, które są na wylocie.
|
|
#1766 |
|
BAN stały
|
A mnie się zachciało... Kenzo Amour
![]() I zmieniłam zdanie - Vanille Noire się nie umywa. |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się marzy zapas Le Secret i to nowe sandałowe też i jeszcze Cinema we flakoniku serduszku
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Nocna Straż
|
Dziś jesiennie marzę o Hypnotic Poison, Elixir des Merveilles, i Classique EDT
(coś z tego w listopadzie muszę zrealizować).
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
1. CK Beauty
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Daisy 9. D&G L'Eau The One -Rezygnuję ! 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Salvatore Ferragamo Attimo 12. Ralph Lauren Ralph Rocks 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Houbigant Quelques Fleurs Royale 16. Lanvin Marry Me 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Idole d'Armani 19. Boss Orange Sunset 20. Boss Woman 21. Marc Jacobs edp 22. Marc Jacobs Blush |
|
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
A ja to bym nadal Wodę Cudów + Eliksir chciała, no i miło by było mieć własną Flowerbombkę.
A jakby tak bardziej się zastanowić, to jeszcze Idol de Lubin i Amethyst O.Durbano przyjęłabym pod swój dach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

, np. mam ochotę na First Love VC&A, Escadę Magnetism, Amor Amor Absolu, Play Intense, Sensuous Noir też mogło by być, Belle d'Opium ... 

kochałabym Cię na zabój 

Dobrze, że to są plany od grudnia w górę... Wątku działaj 

)