|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8131 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Tak Horo zgadzam się cudownie , jak tylko wszystko jest w porządku
|
|
#8132 |
|
Raczkowanie
|
horo, a Ty masz anatomiczne,czy okrągłe?
Czy wyczuwalny jest implant?? Ja też bym chciała mieć PIERSI ![]() Coraz bardziej boje się,że cos bedzie nie tak!
|
#8133 |
|
Raczkowanie
|
Horo, no ja czekam, czekam
Darling BIOTEBAL 5mg ok 26 zł Gawrońska to dawaj do mnie, w moim mieście sa o wiele tańsze operacje. Viola Skarbie, nie wiem gdzie bo 2 lata temu mi to chłopak kupił i leżało bo miseczka była za duża, a teraz pasuje... Sylwiia co z Tobą?? jak piersiątka??jak się czujesz? Dodałam fotki szwów po 4 tyg...zaczynam używać contractubexu...
|
#8134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w weekend poszukam tych kartek które gdzieś mam to wtedy Ci wyślę dokładne namiary w razie coś to proszę się upomnieć, bo widzisz, że ja ostatnio jestem dość rozkojarzona i kłopoty z pamięcią też są ![]() muszę zrobić odprawę on-line jeszcze tydzień przed wyjazdem, i też się boję, że zapomnę.. ![]() ja to nie jestem przyzwyczajona planować cokolwiek z takim wyprzedzeniem u mnie zazwyczaj wszystko na ostatnią chwilę, wtedy się wszystko robi za jednym zamachem i nie ma tych wszystkich rzeczy rozłożonych w czasie do pamiętania ![]() Cytat:
a nie za wcześnie na cc? wydaje mi się, że to się raczej nieco później może rozwinąć.. jeśli już.. ![]() niech się Mya wypowie.. bo mi się coś przypomina, że mniej więcej na podobnym etapie byłam przekonana, że coś tam sobie naciągnęłam, i że na pewno torebka się rozerwała, więc się "oszczędzałam" jednostronnie żeby się "zrosła" i właśnie o przerost też się obawiałam i coś mi się kojarzy, że Mya mi mówiła, że na takie atrakcje to trzeba trochę dłużej poczekać, i że na tym etapie mogę się jeszcze nie zamartwiać.. oczywiście wszystkie moje wymysły były zupełnie bezpodstawne, ale to już szczegół ![]() nie wiem, czy masz jakieś konkretne inne jeszcze powody do niepokoju, ale naprawdę w tak młodych piersiach to aż nazbyt łatwo się czegoś doszukać wszelkich komplikacji a one mają prawo być krzywe, nierówne, rozwijać się każda w innym tempie i na swój własny sposób.. no i nie ma nic lepszego, niż po prostu konsultacja, żeby samemu nie tworzyć niepotrzebnych teorii i, co gorsze, nie podejmować samowolnie żadnych "dobroczynnych" kroków ![]() niech dr spojrzy swoim doświadczonym okiem, czy wszystko rozwija się prawidłowo ![]() ale jeśli dr powie, że nie ma nic niepokojącego, to się nie nakręcaj.. (nie miej mi za złe, że tak piszę.. po prostu tak myślę Wiola ![]() no widzisz, ja wiem, że czasem przesadzam.. wszystko wina Mya to Ona mi kiedyś wmówiła magiczną moc basenu (przy czym sama nie korzystała )i ja tak innym wmawiam, szczerze w to wierząc ![]() mimo, że pływak ze mnie żaden to taki absurd, ale ponoć..wiara czyni cuda
|
|
#8135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dr Jarliński jest specyficzny bardzo mily ale mało gadatliwy .. Wybrałam go bo najbardziej podobają mi się jego prace I ma mega dużo pozytywnych opini Jeśli chodzi o poprawki to o nic się nie martw bo zdarzają się najlepszym lekarzom ale ważne jak potraktuje Cię doktor w razie powikłań Z tego co wiem to jak na razie u doktora J>J są tylko dwie dziewczyny którym faktycznie poprawka jest potrzebna jedna jest świeżo po a druga dopiero będzie miała .. Ale oby dwie mają poprawki za darmo Nie ma co myśleć o najgorszym niestety poprawki są i będą u każdego lekarza nawet najlepszego ale ważne jak doktor potraktuje cię gdy zajdzie potrzeba poprawki bo są i tacy którzy nie ładnie się zachowali i nie mieli ochoty nic poprawiać albo żądają za to dużych pieniędzy wtedy juz robi się nie fajnie ![]() Beatryczek moim zdaniem za szybko się nakręcasz że to CC przecież jesteś jeszcze bardzo wcześnie po zabiegu .. Piersi układają się do roku a ty dopiero jesteś 6 tyg po coś mi się zdaję że jeszcze będzie u Ciebie dobrze nie masz mega dużej różnicy w tych cyckach więc wszystko się może wyrównać Daj biedulkom troche więcej czasu ![]() Tak ja będę w ten piątek na 15 mam zamiar szybko się wcisnąć by nie czekać w kolejce
|
|
#8136 |
|
Raczkowanie
|
muszę zrobić odprawę on-line jeszcze tydzień przed wyjazdem,
i też się boję, że zapomnę.. ![]() ja to nie jestem przyzwyczajona planować cokolwiek z takim wyprzedzeniem no ale jakie tam małe cc? a nie za wcześnie na cc? wydaje mi się, że to się raczej nieco później może rozwinąć.. jeśli już.. ![]() niech się Mya wypowie.. bo mi się coś przypomina, że mniej więcej na podobnym etapie byłam przekonana, że coś tam sobie naciągnęłam, i że na pewno torebka się rozerwała, więc się "oszczędzałam" jednostronnie żeby się "zrosła" i właśnie o przerost też się obawiałam i coś mi się kojarzy, że Mya mi mówiła, że na takie atrakcje to trzeba trochę dłużej poczekać, i że na tym etapie mogę się jeszcze nie zamartwiać.. oczywiście wszystkie moje wymysły były zupełnie bezpodstawne, ale to już szczegół ![]() nie wiem, czy masz jakieś konkretne inne jeszcze powody do niepokoju, ale naprawdę w tak młodych piersiach to aż nazbyt łatwo się czegoś doszukać wszelkich komplikacji a one mają prawo być krzywe, nierówne, rozwijać się każda w innym tempie i na swój własny sposób.. no i nie ma nic lepszego, niż po prostu konsultacja, żeby samemu nie tworzyć niepotrzebnych teorii i, co gorsze, nie podejmować samowolnie żadnych "dobroczynnych" kroków ![]() niech dr spojrzy swoim doświadczonym okiem, czy wszystko rozwija się prawidłowo ![]() ale jeśli dr powie, że nie ma nic niepokojącego, to się nie nakręcaj.. (nie miej mi za złe, że tak piszę.. po prostu tak myślę Ok poczekam bo i tak nie mam innego wyjścia a dlaczego cc? bo uważam że różnica implantów była za mała i tyle dlatego prawa tak wyglada a nie inaczej .Tak jade do dr.i uważasz że powie coś innego niż napisałaś bo zapewne powie że wszystko jest ok
|
#8137 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kejsiii;23032316]Ja mam pod 75 a w 84
![]() JA mam 173cm i ostatnio jak się ważyłam w czerwcu to było 56kg a kosci są. ![]() Inaczej nam sie tłuszcz rozkłada..hehe Dr Jarliński jest specyficzny bardzo mily ale mało gadatliwy .. Wybrałam go bo najbardziej podobają mi się jego prace I ma mega dużo pozytywnych opini No to ja własnie z tego samego powodu Beatryczek moim zdaniem za szybko się nakręcasz że to CC przecież jesteś jeszcze bardzo wcześnie po zabiegu .. Piersi układają się do roku a ty dopiero jesteś 6 tyg po coś mi się zdaję że jeszcze będzie u Ciebie dobrze nie masz mega dużej różnicy w tych cyckach więc wszystko się może wyrównać Daj biedulkom troche więcej czasu ![]() Ja się dołączam.Nie denerwuj się narazie.Zobaczymy,co powieJJ ![]() CZY KTÓRAŚ Z WAS robiła u doktora JJ piersi z implantem anatomicznym?? któraś z Was ma anatomiczne?? Czy rzeczywiście jest różnica w dotyku anatomiczny/okrągLy? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- A CZY POKAŻECIE MI ZDJĘCIA SWOJE PRZED I PO? ciekawa jestem strasznie...
|
#8138 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Machszi;23032662]
Cytat:
|
|
#8139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Machszi Ja tez od JJ. Zaproszenie przyjete. Nie wiem czy jest roznica miedzy okraglymi a anatomkami, bo mam 2 anatomki. Hihi Ale roznica miedzy naturalnymi a sylikonowymi jest. Zwlaszcza w meskich spojrzeniach Co do twardosci lub wyczuwalnosci. No coz, zalezy przede wszystkim od umieszczenia ( pod gruczol czy pod miesien ) i od spoistosci zelka a takze od ilosci twojego wlasnego gruczolu jak rowniez od firmy/producenta. Nagory sa podobno mieksze od Mentorow. Niektore sa mieksze, niektore twardsze ale wszystkie sa ZA MALE Maceratko ty tam juz dzwon i bukuj te bilety Mya ja chyba wiem ,kiedy przylatujecie. Pt. 27.11 do Pn.30.11 Pinki to jutro sie widzimy. ( mam nadzieje ze sie uda ) Beatryczku nie zamartwiaj sie. 6 tyg to poczatek drogi. I lece posprzatac troche , zeby Pinki jutro nie widziala jaki mam balagan
|
|
|
|
|
#8140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam implanty okrągłe Allergan Inspira o największej spoistości i po ponad roku są jak moje... miękkie
|
|
#8141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8142 |
|
Zakorzenienie
|
Heppy- pizza z pewnością będzie pyszna
![]() A więc wracamy w poniedziałek nie byłam pewna jak to w końcu miało być .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pomylilam sie z datami. Pt do Pn sie zgadza , ale data to 26.11 do 29.11 ale mozecie zostac dluzej oczywiscie Pojdziemy razem na usuwanie moich popekanych pajaczkow z nog. Mam we wtorek 30 .11 termin. Ile to w Polsce kosztuje ? ![]() Ja place tu za jedna noge 42 euro ( ok. 160 zl ) |
|
|
|
|
#8144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A więc Kochana - 19cm to mały rozstaw . Piszę o rowku bo wiem, że marzy Ci się by piersi były bliziutko Będą cudeńka- ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8145 |
|
Raczkowanie
|
happy!!!
ależ Ty masz świetne te cycuchy!!!!! szkoda,że nie masz zdjęć przed, bo ciekawi mnie, z czego powstały:P podrawiam
|
#8146 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaaaa.... no chyba, że coś tam z ta opuchlizną zmyka, no to inna sprawa Trzeba było tak od razu ![]() Ajjjjj co tam ma być, to będzie, więc pozostaje czekać sobie ![]() No hej Dziubku Ty oczywiście na innym shift jak ja Buziam Cię ogromnie Cytat:
No tak to sobie juz wytłumaczyłam... wylezie, to i zlezie ![]() Widzialam Twój - robi wrażenie ![]() Pewnie ja też tak będe się nosić jakiś czas A teraz jak nie ma brzusia i minelo troszkę czasu, to i pewnie dziewczynki się zmieniły troszkę... no to może jakieś focie..... ???? Please..... ![]() Buziam ogromnie mocno Cytat:
Darling, Ty chyba pytałaś co tam na włosy i pazury... Madzienka, a jak to prostowanie?? jak włoski się miewają?? Cytat:
Na jesienną deprechę, dobrze jest wejść na wizażyk i popisac troszkę z nami!! Dasz radę, a my Ci będziemy kibicować i razem z Toba opijac piekne dziewczynki Ściskam mocno ![]() Cytat:
Luźne, nie zmieścicie się w ciasnoty z przed operacji.... ![]() A denerwowac się i tak bedziemy hihi...Ale piszcie tak, piszcie, bo to takie milusie i człowiek tak wtedy mniej się stresuje Cytat:
No rozgośc się na stałe ![]() Cytat:
No własnie, to dokładnie jak ja. Różnica w konsultacji ogromna A jeśli mozna wiedzieć, to jaka jest różnica w cenie? U K mam tylko 1000 więcej niż u JJ, dlatego nie jest dla mnie już przy takiej kwocie jakas powalająca różnica... za to zaufanie większe do K Pozdrawiam Dobra, już kończę bazgrolic, bo mi znowu taka jedna powie, że jak juz wywale posta, to na pół strony Buziam Wariacie przy okazji ![]() No i oczywiście buziam wszystkie Krasnalki
|
|
#8147 |
|
Raczkowanie
|
No no Ty wiesz ha ha
|
#8148 |
|
Rozeznanie
|
|
#8149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gawronka, Ja będę miała zabieg u Kasprzyka i cena jaką c zaproponował jest niższa niż ja płacę!!! Powiedz jakie ci zaproponował implanty? Może ja płacę za dużo - a płacę 15 tys.?! Dziewczyny tak z ciekawości ile płacicie za swoje????? |
|
|
|
|
#8150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie bardzo zrozumiałam to co jest zaznaczone tłustym drukiem (sorka, ale nie kumam, nie gniewaj sie A ja płacę tyle samo
|
|
#8151 |
|
Raczkowanie
|
Magerko, włoski są super już z 10 myć przeszły i farbowanie i nadal proste...nawet bez suszenia, było warto nawet jeśli wytrzymają jeszcze miesiąc.
|
#8152 |
|
Zakorzenienie
|
Magerko
Madzienko normalnie dziś to mi Cię niebo zesłało z tym biotebalem , bo skoro widzisz poprawę to warto spróbować. A panią z apteki to jakoś nie ufam w to co polecają . Ale Ty nie pracujesz w aptece![]() Od jutra zacznę łykać- bo inaczej Happy nie zobaczy mojego warkocza tylko ogonek myszki
|
|
|
|
#8153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba się skuszę jak będe w PL !!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ja bez suszary, szczotki nie daje rady!! Ostatnio nawet odstawiłam prostownicę, żeby sobie bidusie odpoczeły teraz je tylko suszarą i szczotka wyciągam jak się da i musi byc jak na razie Poza tym do pracy musze miec związane włosy, więc w zasadzie żadna różnica na co dzień, a z pewnością odpoczywaja sobie.A jakie miałaś swoje włosy? Średnio, bardzo kręcone? To strasznie mnie ciekawi, bo efekt zależny jest podobno od "swoich".
|
|
#8154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Magerko, moje były niesforne, bo każdy był w inną stronę, część się czasem kręciła reszta nie. do ładu nie mogłam dojść, a teraz tylko rozczesuje jak podeschną i koniec. A nie mam gęstych bujnych włosów, są skromne wiec teraz chociaż jakoś wyglądają.
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-11-03 o 22:21 |
|
|
|
|
#8155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Humorek w sumie mam, bo z Wami sobie siedze tutaj ![]() jesteście najlepszym lekarstwem na wszelakie zło ![]() SERIO SERIO no normalnie Was loviam ![]() Twoje włosy i ogonek myszki????????????? No to ja jestem Kojak przy Tobie
|
|
#8156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Magera, już tłumacze: powiem tak - ja nie byłam u innych lekarzy na konsultacjach wiec nie mam porównania w cenie. na dr K. była zdecydowana od początku. a to było pytanie czysto z ciekawości czy u innych nie ma za bardzo rozbieżności w cenach! Gawronkanapisała że dr K. powiedział jej 13 więc stąd to pytanie: jak wyceniają inni lekarze tego typu zabiegi. |
|
|
|
|
#8157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bez suszary i szczoty mam masakrę! Czyli coś mi się zdaje, że się skuszę dzieki za info
|
|
#8158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam mnóstwo naczynek, i pewnie będzie przybywało.. nie sądziłam, że kosztuje tak niewiele.. i co, za te 42 euro wszystkie Ci pozamykają? czy zależy ile ich jest? co do dat, to tak, od piątku(26) do pon(29) tylko godzin dokł.nie pamiętam, tak czy inaczej jakoś popołudniowo(okolice 16.) muszę odnaleźć te notki(Mya Happy Cytat:
a warto jak najszybciej to usuwać, czy czekać aż uzbiera się jeeeszcze więcej?u mnie na łydkach to jest masakra, od stania, od mrozu, od czegokolwiek.. czy też jest jakiś sposób, by już nie przybywało? hej hej, buziaku nooo, długie te posty miewasz, coś kombinowałam żeby część wykasować, i mi się co inne skasowało ![]() wychodzę z wprawy ![]() tak czy inaczej, tego shifta zostawić miałam ![]() no więc jak widzisz znów w okolicy Twojego shifta przeleciałam i jeszcze przed spankiem postaram się obić o te okolice ![]() może akurat będziesz na zmianie póki co buźka Cytat:
zgadzam się![]() zwyczajnie..Beatrycze, długie miesiące "układania się" piersi przed Tobą.. czasu na zamartwianie się jeszcze będzie co nie miara.. a i 6 miesięcy to nie jest żaden okres wyrokujący o wyglądzie piersi ![]() (mhm, nie mówiąc już o 6 tygodniach )raczej warto się przygotować na 10-12miesięczne czekanie, więc nie ma co wyprzedzać wypadków nie no, bilety są zabukowane, ale trzeba będzie nas "odprawić" on-line w ostatnim tygodniu przed odlotem, wcześniej nie można
|
|
#8159 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zobacz "Ja będę miała zabieg u Kasprzyka i cena jaką c zaproponował jest niższa niż ja płacę!!!" W dalszym ciągu nie rozumiem, ale to nieważne Mnie się zdaje, że za okrąglaski zaproponował 13
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

)

i razem z Toba opijac piekne dziewczynki