![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że dyskusja o zawodach... No ja z jednego zawodu biolog - jak na razie półbiolog, bo Pani Licencjat ![]() ![]() ![]() Że się okazało, że jednak nie jest tak piknie, jak sem wymarzyła, jak się jest biologiem... to mam i 2 zawód - Pani od oszpecania, czyli wizażystka ![]() Od zawsze chciałam to robić, ale rodzicos to we mnie stłumili, 'bo to zły zawód' - ale na szczęście się odrodziło i teraz jestem bardzo happy ![]()
![]() |
#4652 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Rachell!!!!!!!!! Milion
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wiatrak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i weteryniorz. Ale po klasie germanistycznej ![]() Ja też ![]() Bleee, takie ze stanem zapalnym? ![]() bo to ładna perfuma jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
BAN stały
|
Noo też bym chciała, marzy mi się takie intensywne zwiedzanie, ale póki co jedna sprawa, że mnie nie stać, a inna że nie zanosi się w najbliższym czasie na tydzień wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
az poszłam zobaczyc czy mi sie stykają ![]() ![]() ![]() teraz to juz nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. no się nie dziwię - ale mnie np kilka razy trafiły mniej więcej - ale to po ubiorze raczej - przy blond włosach ale ubraniu surowym, minimalistycznym, szare spodnie marynarka ala jeździecka - od razu Koszmarę oraz Pradę, zapodały i pytały czy coś w tych klimatach szukać ( to było dawno) a ostatnio - mając juz włoski blond który wyszedł przybrudzony rudy - wyskoczyły z Secret Obsession - kiedyś lubiłam bardziej, teraz obleci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
grozi wypollizowaniem
|
ukeciłam ten eliksir a tera boje sie go użyc
![]()
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- po raz pierwszy patrzyłam na top models jezusicku - poczułam sie ( tylko z twarzy ) o niebo lepiej niż kiedykolwiek - trzymają tam kilka koni fuuuuj moim zdaniem odpadła dziś najładniejsza i najciekawsza, najsensowniejsza na modelkę o ta http://modelki.plejada.pl/3242,info,...zki_detal.html ileż można Rubików produkować Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dobra, czas spać, papa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam jedną wielką szpare-bezstykową ![]()
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
no wiesz - nie zawsze to jest zaletą - ciasnota i stykanie się jest milsze
![]() a tak serio to się ciesz - a jak cię to jakoś doskwiera to próbuj stawać jakoś niesymetrycznie a słówko na krzywe nogi po ang napisałaś czy nie ? ![]() niby się chce uczyć a się miga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
|
Cytat:
Widzę, że capnęłam ostatnią sztukę w moim rozmiarze, bo 36 zniknęło ![]() ![]() Będę uważać, że marudzisz i zmyślasz dopóki nie udowodnisz ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem po klasie matematyczno-fizycznej ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz zadowolona z firmy - Caprice ma technologię antishock - przyjaciółka ma już ich któreś z kolei buty - są mega wygodne ale piękne - sama bym brała bos zukam dalej czarnych ale jednak to jest jakiś nubuk nie zamsz ale widzę że to nie jest taka skóra jak ja chcę czyli hmmmm Sśliska, nie wiem jak się na taką mówi Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam znajdzie się kilka więcej
![]() Ale to właśnie wizaż mnie do tego podkusił ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4665 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to bedzie yyyyy.......straightened on barrel legs ![]() Cytat:
nie zmyślam -mam to nawet na piśmie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Same pozytywne pozytywy ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam sandały z antyszokiem od caprice i są mega niewygodne-az dziwne ze sandały na płaskim mogą tak w dupe dawac ![]()
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Prawda... no dobra, zmusza do wydawania pieniędzy, żeby nie było, że same pozytywy
![]() Truskawo, jak by było z inne skóry bym już je kupowała. Na pewno będą wygodne, a i cena super na tej stronie, dzisiaj oglądałam Caprice i kozaki po 700 zł są w sklepach ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-03 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
grozi wypollizowaniem
|
pytanie mam-jaką długość mają miec rurki? tzn mają sie wspierac na butach czy jak
![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-03 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
|
Cytat:
![]() Troche mnie ten obcas niepokoi, 8 cm i 2 cm platforma, czyli 6 cm różnicy między palcami a piętą, ja nie umiem w takich chodzić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nóżki i wszystko inne co jest krzywe to jest: curved jak i w niemieckim bodajże ![]() takie słówko sie nie zapomina |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
grozi wypollizowaniem
|
wogle to przez was soedze w tych rurkach jak debil i sie ogladam
![]()
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w nich do autobusu biegłam - rewelacja jak najki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
e tam curved...to takie banalne ![]() ![]()
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
grozi wypollizowaniem
|
ja fogle znam mniostwo kompletnie nieprzydatnych słów po angielsku typu tapicerowany
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- albo nazwy cech typu straightforwardness ![]()
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dogadywanie chyta się na konwersacjach i z filmów tez bo to po prostu dialogi głównie, utarte zwroty - a potem już w kółko to samo się kreci ja zawsze uwielbiałam nietypowe słówka oraz te takie z common speech - języka mówionego, czesto już zleksza slangowe - no ale to się akurat w kontaktach zawodowych nie przydaje - jedynie na gruncie mocno kolokwialnym nazwa cechy - w autoprezentacji? w opisie kogoś, czegoś że twoje dzieło cechuje np .... twoje prace, twój styl, itp no komunikacja wypisz wymaluj czasem kawał fajnego jezyka na stronach perfumowych jest w recenzjach - pod warunkiem że ktoś nie pisze poezją oraz pisze poprawnie i ma rozbudowaną składnię. Abstrachując od treści - fajnie niektórzy tam piszą - np na fragrantice. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie-a ja gowno rozumiem-mam wrazenie ze znam mnóstwo słów -tylko nie tych co potrzeba ![]()
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro byłaś już na CAE poziomie tzn że nie bez powodu się tam znalazłaś i nie przez przypadek i takie cuś żeby np synonimów czasowników i przymiotników szukać to dla Ciebie to oczywiste jest np jak inaczej powiesz lubię np lubię u ludzi prostolinijność - to z kolei po polsku pewnie nie jest do końca porządnie nie przekonam Cię dziś że czarne jest czarne ale kiedyś w końcu sama obaczysz ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.