![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
oooo języki obce na tapecie, moja pięta
![]() wszystkiego jestem w stanie się nauczyc, ale języki to tylko na papierze, gramatyka znaczy ![]() dobra, papieroch i spac
![]() |
#4682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może foto zrób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Odcisk mi się zrobił na nadgarstku od trzymania myszki ![]() ![]() Idę House'a oglądać i spać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale na jednym poziomie nie wszystko jest jednorodne, są różne umiejętności i jedni są lepsiejsi w jednych sprawach inni w drugich zależy jak się podchodzi do nauki języka, czy się ma tzw intuition in language, etc, język i jego postrzeganie oraz przyswajanie to dosyć indywidualna kwestia a ja CSI Las Vegas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
grozi wypollizowaniem
|
przez was wsadziłam bateryjke do ładowania i bede se jutro suchac jakiegos inglisza
![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- a z tymi materialami do róznych poziomów to faktyycznie dziwnie jest-jak nam dawali listeningi to czasem były tak proste ze nawet ja wszystko skumałam, bez wysiłku, a czasem cała sala gupła ![]() a co do tekstów czytanych to są podobno specjalne metody do rozkminiania, bo to co autor miał na mysli to wynika bezposrednio z zastosowanych spójników, form, zaimków itd, i jest zawsze jednoznaczne-tylko trzeba wiedziec jak to ugryźć ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-03 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() wy tam macie nauczycieli na tych kursach ? pytam bo to oni mówią co i jak no czasem się może zdarzyc metafora, zależy jak leży a teraz House - ala George Michael Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-03 o 23:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie cos tam dowiedzialam od szwagra co proficiency robił (albo jakis inny certyfikat)-cos tam mi to tłumaczyl i faktycznie jak sprawdziłam to było tak faktycznie,ale teraz to juz nie pamiętam o co chodziło. A na kursach to człowiek myśli ze jak 1 słówka nie zrozumiał to juz nie ma szansy odpowiedziec na pytanie, a w sumie wychodzi na to ze większośc odpowiedzi kryje sie w róznych if, as, and itp...w sensie to co wkazuje na związki przyczynowo-skutkowe, a ludzie myslą ze muszą zrozumiec kazde słowo....i np wydaje im sie ze wszystko zrozumieli,ale nie potrafią odpowiedziec bo im wszystkie odpowiedzi pasują
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żonaty? szwagier to brat męża czy mąż siostry ? to to co pisałąm że jak się opanuje zwroty pewne - to potem juz wszystko w kółko tego się kręci, jest oparte na pewnym szkielecie, a słownictwo jest dodatkiem, choć nie zawsze - zależy jakiego typu tekst, zadanie, sytuacja, kontekst - znając to powinno ci się fajnie czytać niektóre fragrantickie recenzje np off the top of my head http://www.fragrantica.com/perfume/E...Noir-9895.html no i przepadłam - z wszystkiego musiała mi przyjść "Historia wody ![]() ktoś po prostu opisał mojego jesiennego Graala ale zdumiona jestem, bo mnie o tym każdy tutor mówił, i to nagminnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | |||||||
BAN stały
|
Niedoczekanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z okresami "ciągu" ![]() Dlatego taka fajna jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
który konik ma wygrać ? oj, ja wiem co to Kurve przecież ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dżołana! ![]() Szczerze, to coraz bardziej Beatę lubię (poza tym ma w sobie to "coś", co jest obecnie na czasie w światowym modelingu - wzrost, oryginalna twarz, słowiańskie rysy twarzy) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że konik prowadzacy? no jest jakaś, nie umiem się nie zgodzić, ale że akurat takie laski zostały to ja nie ogarniam - no przecież jak to światu pokazać - no chyba od tyłu to już Herzigova i inksze słowiańskie są lepsze no cóż de gustibus aż obejrzę sobie next time jak nie przegapię - będzie całujący pan dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Dobrej nocy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() ja też kolejny filolog - germanista ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja już nie chodzę na kurs tylko prywatnie we 2 z koleżanką z kursu, jest o niebo lepiej... tylko że ja leser jestem więc idzie mi jak idzie ale certyfikat będzie mi potrzebny więc muszę go zdać! Gryx ![]()
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-11-04 o 06:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() próbowałam cos tam wrzucić, ale tak naprawdę to bez sensu, bo zdanie obcych osób mnie nic nie obchodzi ![]() ![]() wiedziałam, ze CIę tuberoza zainteresuje ![]() ![]() tak se wczoraj niuchałam, niuchałam... i doszłam do wnosku, ze dla mnito Dzing! zasługuje bardziej na miano majtkozdziercy od krowio-cytrynowego MR ![]() Bo tutaj czuję taką miłą skórę, żadnych cyrków, tylko skrzyżowanie ciepłej ludzkiej skróy ze skórzaną ramoną i pejczem ![]() Idę go znów obniuchać - trzeba by poszukać słoni i farb drukarskich, żeby go sobie obrzydzić ![]() Ma tylko jedną wadę - trwałość taka se ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: ale namieszali w KWC ![]() ![]() Ale już ocenianie recenzj to dla mnie jakaś beznadzieja ![]() I zastapienie przydatnej informacji "czy kupisz ponownie" na "czy poleciłąbys przyjaciółce" ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-04 o 09:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Maja będziemy się o Ciebie bić! Na szabele albo szpady!
![]() Gryx wyzywam Cię na pojedynek <rzuca rękawicę> ![]() Cytat:
![]() ![]() No ale Ty lubisz swą pracę ![]() ![]() Łoj nie za dobrze się czuję ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | ||
BAN stały
|
Witam (niezbyt wylewnie)
![]() A otworzyłaś już tę fiolkę Pandory? ![]() Na nagie miecze! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Co za pogoda! Szlag by to wszystko trafił (jeszcze do dziekanatu jechać muszę) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() taaak!!! ![]() Cytat:
![]() Zimno i mokro ![]()
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Korzystając z pobytu w Lublinie odwiedziłam Bartex i przez pomyłkę mam Lempicką klasyczną, bo nie wiedziałam, że w zielonym pudełku jest fioletowa bulwa, bo chciałam zieloną bulwę- w ramach szukania zapachu, który podoba się Wojtkowi. Nawet próbowałam w tym chodzić- zapach IDENTYCZNY jak oliwka Hipp i ich krem na wiatr. W ogole to już nie pójdę do Bartexu, pani tam urzędująca mnie przestraszyła. Wiek po 60tce, imponujący dekolt i jego zawartość, makijaż silny, wzrok przenikliwy i na każdym kroku udziela rad tonem nie znoszącym sprzeciwu dot. rownież Gucia, mężczyzn, pielęgnacji. Mówiła, że jest po psychologii. Bylam zupełnie bezradna, ale przynajmniej nie kupiłam masek azteckich na zmarszczki i żelu ze żmii pod oczy- tylko tą przeklętą Lempicką ![]()
#4699 |
Zakorzenienie
|
A na nagie miecze to chętnie
![]() ![]() Spoko, spoko i tak się nie wymigasz ![]() ![]() To Ci też to grozi za chwilę ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() stawaj, rycerzu! ![]() A mnie prfumowe chciejstwo dopadło ![]() ![]()
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kompletnie idiotyczne. Nikomu zresztą, bym nie polecała perfum ani np. kremów , to rzecz indywidualna i tak osobista jak biustonosz. Najlepszą rekomendacją dla produktu jest niewatpliwie ponowne kupno dla siebie ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-04 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Deszcz pada a ja bez parasola i będę musiała iść na obiad na dół a nie out, a na dole średnio karmią.. Tzn. obiektywnie dobrze, ale osobiście nie po drodze mi ze smakiem szefa kuchni.
ekstez mnie wczoraj wieczorem załamał, spojrzał na moje pakowanie i stwierdził że to dziwnie wygląda, tak realnie, że się wyprowadzam... ![]() ![]() Cytat:
![]() Żartuję, dla mnie to trochę abstrakcja tak się rozwodzić nad kształtem ud i linią styku, ale rozumiem że każdy ma swoje kompleksy i fiksacje, ja mam akurat inne. Rachel, u mnie nogi stykają sie na całej praktycznie długości od góry do kostek i wcale nie uważam żeby były jakieś niekształtne ![]() Cytat:
![]() Hmm, może sie przejdę do sklepu gdzie mają Caprice...? Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Allegrowy sprzedawca i sklep perfumeryjny.
Czy wszystkie kozaki w tym kraju mają łydkę 34 cm ![]()
#4705 | ||||
BAN stały
|
A masz "nagi miecz"?
![]() Cytat:
![]() Jam rycerz Gryszard z Kopenhagi, herbu mysz i dwie pałki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Pier... niczę, nigdzie nie jadę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
![]() i znowu cudowna, optymistycznie nastrajająca aura ![]() co by tu dzisiaj porobic ![]()
![]() |
#4707 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam np. tłustawą cerę, a moja kumpela suchą - i jak jej mogłabym swoje kosmetyki polecić? ![]() ![]() od jakiegoś roku chodzi za mną kilka niszowych flaszek... trza będzie w końcu jedną wybrac ![]() edit: ale przy dzisiejszej parszywej pogodzie tak mi się nastrój spierdykał, że już sama nie wiem, czy i czego chcę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zabujałam się w piosence Sig:Ar:Tyr z podpisu i słucham jej od godziny w kółko ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-04 o 12:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
grozi wypollizowaniem
|
kameno-własnie wydaje mi sie ze te rurki nie chcą dobrze wyglądac w zadnej długości
![]()
#4709 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ciut mało, rozumiem.
Cytat:
może ciachnij wyżej i zrób spodnie za kolano?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | ||
Zakorzenienie
|
Ważne, że Ty masz
![]() A ja to sobie skombinuję jakoś albo pożyczę coś od Pin up ![]() To gdzie i kiedy? ![]() Cytat:
![]() A co do wyglądu, to jeśli wyglądasz tak ja na zdjęciu w avatarze to ... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-04 o 12:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.