Scent Bar XIX - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 23:28   #4681
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

oooo języki obce na tapecie, moja pięta
wszystkiego jestem w stanie się nauczyc, ale języki to tylko na papierze, gramatyka znaczy i zaprzestałam starań

dobra, papieroch i spac

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 23:29   #4682
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
o TE
Widzę, że capnęłam ostatnią sztukę w moim rozmiarze, bo 36 zniknęło to się nazywa mieć szczęście...
cudowne
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
pytanie mam-jaką długość mają miec rurki? tzn mają sie wspierac na butach czy jak ...jak mam bootcut to tne tak 1 cm nad ziemią jak jestem w obcasach...a te rury to kurna nie wiem-bo to dsą takie rurki-rurki od kolana do dołu są idealnie proste...no i nie wiem jak je chlasnąć ...bo na but nie zajdą bo za wąskie..i nie marszczą sie "przy nodze" jak skinny..tylko takie bulwy robia
z rurkami czasami tak jest że nie chcą się do butów dopasować bo ani tak ani siak

może foto zrób

Cytat:
ja fogle znam mniostwo kompletnie nieprzydatnych słów po angielsku typu tapicerowany , albo gotyk płomienisty, albo antresola czy tez beton zbrojony , a dogadac sie po ludzku ni chuchu

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

albo nazwy cech typu straightforwardness i po co to mi
czasem można takim słowem przyszpanować
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
skoro byłaś już na CAE poziomie tzn że nie bez powodu się tam znalazłaś i nie przez przypadek
ja np teraz jestem na poziomie CAE niby, ale jak czytam te teksty, które nam teraz w związku z powyższym każą czytać i interpretować (bo pytania nie są do treści tylko trza wiedzieć co autor miał na myśli ) to odnoszę wrażenie że jednak przez przypadek się prześliznęłam

Odcisk mi się zrobił na nadgarstku od trzymania myszki (tylko bez skojarzeń proszę )

Idę House'a oglądać i spać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 23:37   #4683
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja np teraz jestem na poziomie CAE niby, ale jak czytam te teksty, które nam teraz w związku z powyższym każą czytać i interpretować (bo pytania nie są do treści tylko trza wiedzieć co autor miał na myśli ) to odnoszę wrażenie że jednak przez przypadek się prześliznęłam

Idę House'a oglądać i spać

no ale na jednym poziomie nie wszystko jest jednorodne, są różne umiejętności i jedni są lepsiejsi w jednych sprawach inni w drugich

zależy jak się podchodzi do nauki języka, czy się ma tzw intuition in language, etc, język i jego postrzeganie oraz przyswajanie to dosyć indywidualna kwestia

a ja CSI Las Vegas
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 23:50   #4684
Polly_
grozi wypollizowaniem

przez was wsadziłam bateryjke do ładowania i bede se jutro suchac jakiegos inglisza

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

a z tymi materialami do róznych poziomów to faktyycznie dziwnie jest-jak nam dawali listeningi to czasem były tak proste ze nawet ja wszystko skumałam, bez wysiłku, a czasem cała sala gupła .

a co do tekstów czytanych to są podobno specjalne metody do rozkminiania, bo to co autor miał na mysli to wynika bezposrednio z zastosowanych spójników, form, zaimków itd, i jest zawsze jednoznaczne-tylko trzeba wiedziec jak to ugryźć podobno mozna to rozkminic czytając tylko początki i końce zdan....tylko trzeba wiedziec na co zwrócic uwagę

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-11-03 o 23:52
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 23:53   #4685
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
przez was wsadziłam bateryjke do ładowania i bede se jutro suchac jakiegos inglisza
jak zaczęłam to czytać to myślałam ze do aparatu coby obfocić rury

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

a z tymi materialami do róznych poziomów to faktyycznie dziwnie jest-jak nam dawali listeningi to czasem były tak proste ze nawet ja wszystko skumałam, bez wysiłku, a czasem cała sala gupła .

a co do tekstów czytanych to są podobno specjalne metody do rozkminiania, bo to co autor miał na mysli to wynika bezposrednio z zastosowanych spójników, form, zaimków itd, i jest zawsze jednoznaczne-tylko trzeba wiedziec jak to ugryźć podobno mozna to rozkminic czytając tylko początki i końce zdan....
a jak myślałyście że jest inaczej

wy tam macie nauczycieli na tych kursach ? pytam bo to oni mówią co i jak

no czasem się może zdarzyc metafora, zależy jak leży

a teraz House - ala George Michael

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-11-03 o 23:58
Stary 2010-11-04, 00:04   #4686
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

a jak myślałyście że jest inaczej

wy tam macie nauczycieli na tych kursach ? pytam bo to oni mówią co i jak

no czasem się może zdarzyc metafora, zależy jak leży

ja sie cos tam dowiedzialam od szwagra co proficiency robił (albo jakis inny certyfikat)-cos tam mi to tłumaczyl i faktycznie jak sprawdziłam to było tak faktycznie,ale teraz to juz nie pamiętam o co chodziło. A na kursach to człowiek myśli ze jak 1 słówka nie zrozumiał to juz nie ma szansy odpowiedziec na pytanie, a w sumie wychodzi na to ze większośc odpowiedzi kryje sie w róznych if, as, and itp...w sensie to co wkazuje na związki przyczynowo-skutkowe, a ludzie myslą ze muszą zrozumiec kazde słowo....i np wydaje im sie ze wszystko zrozumieli,ale nie potrafią odpowiedziec bo im wszystkie odpowiedzi pasują
Stary 2010-11-04, 00:12   #4687
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie cos tam dowiedzialam od szwagra co proficiency robił (albo jakis inny certyfikat)-cos tam mi to tłumaczyl i faktycznie jak sprawdziłam to było tak faktycznie,ale teraz to juz nie pamiętam o co chodziło. A na kursach to człowiek myśli ze jak 1 słówka nie zrozumiał to juz nie ma szansy odpowiedziec na pytanie, a w sumie wychodzi na to ze większośc odpowiedzi kryje sie w róznych if, as, and itp...w sensie to co wkazuje na związki przyczynowo-skutkowe, a ludzie myslą ze muszą zrozumiec kazde słowo....i np wydaje im sie ze wszystko zrozumieli,ale nie potrafią odpowiedziec bo im wszystkie odpowiedzi pasują
no dokładnie, ucałuj szwagra

żonaty? szwagier to brat męża czy mąż siostry ?

to to co pisałąm że jak się opanuje zwroty pewne - to potem juz wszystko w kółko tego się kręci, jest oparte na pewnym szkielecie, a słownictwo jest dodatkiem, choć nie zawsze - zależy jakiego typu tekst, zadanie, sytuacja, kontekst - znając to powinno ci się fajnie czytać niektóre fragrantickie recenzje

np off the top of my head http://www.fragrantica.com/perfume/E...Noir-9895.html

no i przepadłam - z wszystkiego musiała mi przyjść "Historia wody "

ktoś po prostu opisał mojego jesiennego Graala

ale zdumiona jestem, bo mnie o tym każdy tutor mówił, i to nagminnie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-11-04 o 00:21

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 00:26   #4688
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No to Gryx is out
Zostałam tylko ja
Niedoczekanie

Cytat:
Bo we szkołach kiedyś uczyło się głównie gramatyki A mniej uczyło się ludziów jak spikować, a łobcego języka przecież się uczy, po to, żeby nim mówić
Takie doświadczenia z podstawówki mam (z LO też, ale to w związku z angielskim) - wykuć się tabelki na pamięć, trzech form czasownika i rekcji, i jest git

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
właśnie, kebaba bym sobie zjadła
Ostatnio wydziałam wynalazek: kebab, surówki, sosy i frytki-wszystko razem zawinięte w tortillę Ciekawe czy to zjadlowe jest?
Brzmi orgazmicznie ---> A na Dynera się obrażę chyba, takie to mizerne i nijakie, że Anja by się nie najadła

Cytat:
Ciekawe czy ja bym tak miała z niemieckim

Na pewno nie, bo mi się automatycznie angielski włącza
Mnie wkurza to, że zazwyczaj, gdy słówka po niemiecku nie pamiętam, to po angielsku jak najbardziej

Cytat:
wazkie pytanie mam-bo nie chce pytac pod wieszakiem-myslicie ze mając takie nogi ( 3 zdjęcie) mozna chodzic w rurkach?

http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_wi...id=20104&zid=2
Ja bym z takimi nogami z domu nie wyszedł

Cytat:
no tak, Gryksiu abstynent
Z okresami "ciągu"

Cytat:
i weteryniorz. Ale po klasie germanistycznej
Dlatego taka fajna jesteś

Cytat:
moim zdaniem odpadła dziś najładniejsza i najciekawsza, najsensowniejsza na modelkę

o ta http://modelki.plejada.pl/3242,info,...zki_detal.html

ileż można Rubików produkować
Nieeeee! Tylko nie Emilka, no proszę ja Was Chyba, że jako twarz Bebiko/Kinder Czekolady/Pampersów

Cytat:
no wiesz - nie zawsze to jest zaletą - ciasnota i stykanie się jest milsze
Świntuch!

Cytat:
curved jak i w niemieckim bodajże

takie słówko sie nie zapomina
Die Kurve to zakręt jest, ale nogi to krumm są (Die Beine sind krumm), chociaż myślałem, że schief jest uniwersalne
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 00:31   #4689
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Nieeeee! Tylko nie Emilka, no proszę ja Was Chyba, że jako twarz Bebiko/Kinder Czekolady/Pampersów

Die Kurve to zakręt jest, ale nogi to krumm są (Die Beine sind krumm), chociaż myślałem, że schief jest uniwersalne
no to która?
który konik ma wygrać ?

oj, ja wiem co to Kurve przecież
Stary 2010-11-04, 00:43   #4690
gryx82
BAN stały

Cytat:
no i przepadłam - z wszystkiego musiała mi przyjść "Historia wody "
A co z nią nie tak?

Cytat:
no to która?
który konik ma wygrać ?
Dżołana!

Szczerze, to coraz bardziej Beatę lubię (poza tym ma w sobie to "coś", co jest obecnie na czasie w światowym modelingu - wzrost, oryginalna twarz, słowiańskie rysy twarzy)
Stary 2010-11-04, 00:52   #4691
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A co z nią nie tak?

Dżołana!

Szczerze, to coraz bardziej Beatę lubię (poza tym ma w sobie to "coś", co jest obecnie na czasie w światowym modelingu - wzrost, oryginalna twarz, słowiańskie rysy twarzy)
now łaśnie wszystką z nią tak, a już byłam nasycona miałam nic juz nie chcieć

a że konik prowadzacy?

no jest jakaś, nie umiem się nie zgodzić, ale że akurat takie laski zostały to ja nie ogarniam - no przecież jak to światu pokazać - no chyba od tyłu

to już Herzigova i inksze słowiańskie są lepsze no cóż

de gustibus

aż obejrzę sobie next time jak nie przegapię - będzie całujący pan

dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 01:09   #4692
gryx82
BAN stały

Cytat:
now łaśnie wszystką z nią tak, a już byłam nasycona miałam nic juz nie chcieć
A tu pokusa Cię najszła była, podstępnie i znienacka

Cytat:
a że konik prowadzacy?
Dżołana to kunik?

Cytat:
no jest jakaś, nie umiem się nie zgodzić, ale że akurat takie laski zostały to ja nie ogarniam - no przecież jak to światu pokazać - no chyba od tyłu
Ale to jest tak, jak z Kaśką Mech - jedni uważają ją za ohydę (my sister), jedni uwielbiają bezgranicznie za (no właśnie, jak to nazwać ), za "oryginalność" powiedzmy (me) Beata wpisuje się w ten trend, tak mi się przynajmniej wydaje

Cytat:
to już Herzigova i inksze słowiańskie są lepsze no cóż

de gustibus
No ba! Herzigova, Kurkova, Sklenarikova-Karembeu, Pestova itd. to światowa liga, teraz jednak granica przesunęła się na wschód bardziej

---

Dobrej nocy
Stary 2010-11-04, 06:07   #4693
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

ja też kolejny filolog - germanista jak widać rządzimy w barze.

Cytat:
A i słuchajcie przecie to nudno tak pracować ciągle w jednym miejscu nie?
taak wiem coś o tym, leci mi 9rok. I co z tym zrobić?

Cytat:
uczyłam sie dawno temu z 8 lat pod rząd...potem przerwa 5 lat. Potem sie reaktywowałam-wskoczyłam na kurs FCE, potem pre CAe i Cae, ale do zadnego egzaminu nie podeszłam. Na CAE ciagle jakos mi przepadały zajęcia i miałam tyły...następny rok olałam i juz 2 rok nie chodze na ang ,

jak chodziłam na kurs to robiłam duzo-słuchałam codziennie czegoś-w tym celu nabyłam mp3 nawet
Polly zapisz się na egzamin na 2011 np na czerwiec, ja mam taki zamiar i wtedy bedzie motywacja do nauki.
Ja już nie chodzę na kurs tylko prywatnie we 2 z koleżanką z kursu, jest o niebo lepiej... tylko że ja leser jestem więc idzie mi jak idzie ale certyfikat będzie mi potrzebny więc muszę go zdać!

Gryx ale mi niespodziankę sprawiłeś!!!

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

Edytowane przez agnes_bdg
Czas edycji: 2010-11-04 o 06:10
agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 07:32   #4694
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, jak dla mnie to właśnie w związku z tym, ze nie masz zbytniego wsparcia w rodzinie, powinnaś wziąć sie w garść i zacząć żyć po swojemu

Cytat:
som, som m
kurde ta laska ma taką figure jak ja, a ja bym sie tak nie ubrała bo mi sie wydaje ze fatalnie to wygląda-i spodnie i długośc bluzki i te buty ..a wszyscy piszą ze dobrze wygląda

fogle to ja tyz mom rurki bardziej rurkowate niz skinowate, ale jeszcze w nich nigdzie nie byłam bo sie wstydam
zakłądaj i nie marudź
Cytat:
a wiecie co mnie dziwi szafa tak w ogóle tzn sens jej istnienia - moze jest dobra jako przykłady dla kogoś, oglądającego ale czy wstawiający sam nie umie ocenic jak wygląda? ja rozumiem ze wygląd obiektywnie oceniony to zawsze jakieś spojrzenie z zewnątrz - no ale to mi że tak powiem moje środowisko wystarcza - wiem kto mnie ocenia i wiem czy traktować poważnie taką ocenę

próbowałam cos tam wrzucić, ale tak naprawdę to bez sensu, bo zdanie obcych osób mnie nic nie obchodzi
Cytat:
W życiu bym sie nie domyśliła, ze jesteś nieludziowa

Cytat:
wiedziałam, ze CIę tuberoza zainteresuje
Cytat:
bo to ładna perfuma jest

tak se wczoraj niuchałam, niuchałam... i doszłam do wnosku, ze dla mnito Dzing! zasługuje bardziej na miano majtkozdziercy od krowio-cytrynowego MR
Bo tutaj czuję taką miłą skórę, żadnych cyrków, tylko skrzyżowanie ciepłej ludzkiej skróy ze skórzaną ramoną i pejczem
Idę go znów obniuchać - trzeba by poszukać słoni i farb drukarskich, żeby go sobie obrzydzić
Ma tylko jedną wadę - trwałość taka se I z tego powodu flaszki raczej nie będzie. Ale chyba skuszę się na kilka ml
Cytat:
o TE
Widzę, że capnęłam ostatnią sztukę w moim rozmiarze, bo 36 zniknęło to się nazywa mieć szczęście...

Cytat:
a ja budzących zamęt

za każdym razem jak mówię do ludzi że takie a takie pojemniki z firmy curver to wymawiam po polsku - miny bezcenne
Jak wymawiasz po polsku, to co ich tak dziwi w curwerze?

edit: ale namieszali w KWC fajnie, ze wreszcie na liście produktów są zdjęcia, bo sie często w kolorówce gubiłam w nazwach
Ale już ocenianie recenzj to dla mnie jakaś beznadzieja
I zastapienie przydatnej informacji "czy kupisz ponownie" na "czy poleciłąbys przyjaciółce" Taa... takie Incense kamali na przykład fałszywej "przyjaciółce"

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-04 o 09:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 09:21   #4695
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Niedoczekanie
Maja będziemy się o Ciebie bić! Na szabele albo szpady!
Gryx wyzywam Cię na pojedynek <rzuca rękawicę>

Cytat:
Mnie wkurza to, że zazwyczaj, gdy słówka po niemiecku nie pamiętam, to po angielsku jak najbardziej
A mnie jak pamiętam po angielsku, a nie pamiętam po polsku albo jak nie pamiętam ani po angielsku ani po polsku, ani po niemiecku

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

taak wiem coś o tym, leci mi 9rok. I co z tym zrobić?

No ale Ty lubisz swą pracę Czy nie? Czy Ci się znudziła już?

Łoj nie za dobrze się czuję Kości pobolewają, kaszel męczy, wczoraj wieczorem miałam tzw stan podgorączkowy czyli 37,5 tylko, a tu jeszcze deszczowo i zimno
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 09:53   #4696
gryx82
BAN stały

Witam (niezbyt wylewnie)

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Gryx ale mi niespodziankę sprawiłeś!!!
A otworzyłaś już tę fiolkę Pandory?

Cytat:
Na nagie miecze!

Cytat:
Czekaj, czekaj - niech tylko śniadanie dokończę <przeżuwa>

Cytat:
... albo jak nie pamiętam ani po angielsku ani po polsku, ani po niemiecku
To się demencja nazywa

---

Co za pogoda! Szlag by to wszystko trafił (jeszcze do dziekanatu jechać muszę)
Stary 2010-11-04, 10:03   #4697
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Łoj nie za dobrze się czuję Kości pobolewają, kaszel męczy, wczoraj wieczorem miałam tzw stan podgorączkowy czyli 37,5 tylko, a tu jeszcze deszczowo i zimno

Cytat:
Na nagie miecze!
taaak!!!
Cytat:
Co za pogoda! Szlag by to wszystko trafił (jeszcze do dziekanatu jechać muszę)

Zimno i mokro
Stary 2010-11-04, 10:04   #4698
justynaneyman
Zakorzenienie

Hej!
Korzystając z pobytu w Lublinie odwiedziłam Bartex i przez pomyłkę mam Lempicką klasyczną, bo nie wiedziałam, że w zielonym pudełku jest fioletowa bulwa, bo chciałam zieloną bulwę- w ramach szukania zapachu, który podoba się Wojtkowi. Nawet próbowałam w tym chodzić- zapach IDENTYCZNY jak oliwka Hipp i ich krem na wiatr.
W ogole to już nie pójdę do Bartexu, pani tam urzędująca mnie przestraszyła. Wiek po 60tce, imponujący dekolt i jego zawartość, makijaż silny, wzrok przenikliwy i na każdym kroku udziela rad tonem nie znoszącym sprzeciwu dot. rownież Gucia, mężczyzn, pielęgnacji. Mówiła, że jest po psychologii. Bylam zupełnie bezradna, ale przynajmniej nie kupiłam masek azteckich na zmarszczki i żelu ze żmii pod oczy- tylko tą przeklętą Lempicką

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 10:28   #4699
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Na nagie miecze!
A na nagie miecze to chętnie

Cytat:
Czekaj, czekaj - niech tylko śniadanie dokończę <przeżuwa>
Spoko, spoko i tak się nie wymigasz

Cytat:
To się demencja nazywa
To Ci też to grozi za chwilę Bo jak już kiedyś pisałam, patrząc na Twój nick, jesteśmy prawie w identycznym wieku

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Dzięki

Cytat:
taaak!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 11:03   #4700
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hej!
Korzystając z pobytu w Lublinie odwiedziłam Bartex i przez pomyłkę mam Lempicką klasyczną, bo nie wiedziałam, że w zielonym pudełku jest fioletowa bulwa, bo chciałam zieloną bulwę- w ramach szukania zapachu, który podoba się Wojtkowi. Nawet próbowałam w tym chodzić- zapach IDENTYCZNY jak oliwka Hipp i ich krem na wiatr.
W ogole to już nie pójdę do Bartexu, pani tam urzędująca mnie przestraszyła. Wiek po 60tce, imponujący dekolt i jego zawartość, makijaż silny, wzrok przenikliwy i na każdym kroku udziela rad tonem nie znoszącym sprzeciwu dot. rownież Gucia, mężczyzn, pielęgnacji. Mówiła, że jest po psychologii. Bylam zupełnie bezradna, ale przynajmniej nie kupiłam masek azteckich na zmarszczki i żelu ze żmii pod oczy- tylko tą przeklętą Lempicką

Cytat:

stawaj, rycerzu!

A mnie prfumowe chciejstwo dopadło jeszcze niedawno moja kolekcja była pełna i staysfakcjonująca, a jak teraz postanowiałm cos zakupić, to nagle kilka flaszek bym chciała i nie wiem, co wybrać
Stary 2010-11-04, 11:25   #4701
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
edit: ale namieszali w KWC fajnie, ze wreszcie na liście produktów są zdjęcia, bo sie często w kolorówce gubiłam w nazwach
I zastapienie przydatnej informacji "czy kupisz ponownie" na "czy poleciłąbys przyjaciółce" Taa... takie Incense kamali na przykład fałszywej "przyjaciółce"
Polecanie przyjaciółce perfum jest idiotyczne .
Kompletnie idiotyczne.
Nikomu zresztą, bym nie polecała perfum ani np. kremów , to rzecz indywidualna i tak osobista jak biustonosz.
Najlepszą rekomendacją dla produktu jest niewatpliwie ponowne kupno dla siebie :.

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-11-04 o 11:30
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 11:26   #4702
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie prfumowe chciejstwo dopadło jeszcze niedawno moja kolekcja była pełna i staysfakcjonująca, a jak teraz postanowiałm cos zakupić, to nagle kilka flaszek bym chciała i nie wiem, co wybrać
Losuj Albo spytaj nas - wizażystek

Stary 2010-11-04, 11:30   #4703
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Deszcz pada a ja bez parasola i będę musiała iść na obiad na dół a nie out, a na dole średnio karmią.. Tzn. obiektywnie dobrze, ale osobiście nie po drodze mi ze smakiem szefa kuchni.

ekstez mnie wczoraj wieczorem załamał, spojrzał na moje pakowanie i stwierdził że to dziwnie wygląda, tak realnie, że się wyprowadzam... też... dla mnie to od paru tygodni realne a ten się obudził...

Cytat:
monstrum? jak właśnie stykac to się powinny tylko kostkami i kolanami - inaczej to kłody jakie są - wiem bo mam od p... do kolanć
Wiecie co, zaraz mnie w kompleksy wpędzicie

Żartuję, dla mnie to trochę abstrakcja tak się rozwodzić nad kształtem ud i linią styku, ale rozumiem że każdy ma swoje kompleksy i fiksacje, ja mam akurat inne.

Rachel, u mnie nogi stykają sie na całej praktycznie długości od góry do kostek i wcale nie uważam żeby były jakieś niekształtne

Cytat:
o TE
Ooo, jakie fajne

Hmm, może sie przejdę do sklepu gdzie mają Caprice...?

Cytat:
pytanie mam-jaką długość mają miec rurki? tzn mają sie wspierac na butach czy jak ...jak mam bootcut to tne tak 1 cm nad ziemią jak jestem w obcasach...a te rury to kurna nie wiem-bo to dsą takie rurki-rurki od kolana do dołu są idealnie proste...no i nie wiem jak je chlasnąć ...bo na but nie zajdą bo za wąskie..i nie marszczą sie "przy nodze" jak skinny..tylko takie bulwy robia
nie mam zielonego pojęcia... a jak najlepiej wyglądają?

Cytat:

I coś z wyszukiwaniem pozmieniali, już chyba nie można wpisać kawałka wyrazu, trzeba cały... A szkoda, bo to utrudnienie.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hej!
A co to ten Bartex??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 11:38   #4704
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

A co to ten Bartex??
Allegrowy sprzedawca i sklep perfumeryjny.

Czy wszystkie kozaki w tym kraju mają łydkę 34 cm
Stary 2010-11-04, 11:47   #4705
gryx82
BAN stały

Cytat:
A na nagie miecze to chętnie
A masz "nagi miecz"?

Cytat:

Ja miałbym się migać?!

Jam rycerz Gryszard z Kopenhagi, herbu mysz i dwie pałki

Cytat:
To Ci też to grozi za chwilę Bo jak już kiedyś pisałam, patrząc na Twój nick, jesteśmy prawie w identycznym wieku
"Prawie" różnicę robi Poza tym ja czuję się (i wyglądam chyba też ) na 17

Cytat:
Żartuję, dla mnie to trochę abstrakcja tak się rozwodzić nad kształtem ud i linią styku, ale rozumiem że każdy ma swoje kompleksy i fiksacje, ja mam akurat inne
Zapomniałem napisać - ja też lubię krzywe nogi (mam szparę od kolan do połowy łydek)

Cytat:
A co to ten Bartex??
Mnie od zawsze kojarzy się z wielkopolską wytwórnią alkoholi, ale bartex z Lublina sprzedaje m.in. perfumy na Allegro

---

Pier... niczę, nigdzie nie jadę Na pocztę skoczę przesyłkę nadać i tyle
Stary 2010-11-04, 11:49   #4706
Florens
Zakorzenienie

i znowu cudowna, optymistycznie nastrajająca aura

co by tu dzisiaj porobic

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 11:50   #4707
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Polecanie przyjaciółce perfum jest idiotyczne .
Kompletnie idiotyczne.
Nikomu zresztą, bym nie polecała perfum ani np. kremów , to rzecz indywidualna i tak osobista jak biustonosz.
Najlepszą rekomendacją dla produktu jest niewatpliwie ponowne kupno dla siebie :.
właśnie
ja mam np. tłustawą cerę, a moja kumpela suchą - i jak jej mogłabym swoje kosmetyki polecić? bezsens...
Cytat:
Losuj Albo spytaj nas - wizażystek

od jakiegoś roku chodzi za mną kilka niszowych flaszek... trza będzie w końcu jedną wybrac

edit: ale przy dzisiejszej parszywej pogodzie tak mi się nastrój spierdykał, że już sama nie wiem, czy i czego chcę
Cytat:
ekstez mnie wczoraj wieczorem załamał, spojrzał na moje pakowanie i stwierdził że to dziwnie wygląda, tak realnie, że się wyprowadzam... też... dla mnie to od paru tygodni realne a ten się obudził...

Cytat:
Wiecie co, zaraz mnie w kompleksy wpędzicie

Żartuję, dla mnie to trochę abstrakcja tak się rozwodzić nad kształtem ud i linią styku, ale rozumiem że każdy ma swoje kompleksy i fiksacje, ja mam akurat inne.

Rachel, u mnie nogi stykają sie na całej praktycznie długości od góry do kostek i wcale nie uważam żeby były jakieś niekształtne
u mnie są chyba 3 prześwity między mogami, a i tak uważam je za całkiem znosne

Zabujałam się w piosence Sig:Ar:Tyr z podpisu i słucham jej od godziny w kółko Pimkolący początek fajny, ale to, co zaczyna się od 3:20 to już kompletne ach och

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-04 o 12:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 12:01   #4708
Polly_
grozi wypollizowaniem

kameno-własnie wydaje mi sie ze te rurki nie chcą dobrze wyglądac w zadnej długości
Stary 2010-11-04, 12:18   #4709
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Czy wszystkie kozaki w tym kraju mają łydkę 34 cm
Ciut mało, rozumiem.

Cytat:
kameno-własnie wydaje mi sie ze te rurki nie chcą dobrze wyglądac w zadnej długości
ale te konkretne rurki czy w ogóle rurki?

może ciachnij wyżej i zrób spodnie za kolano?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 12:25   #4710
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A masz "nagi miecz"?
Ważne, że Ty masz

A ja to sobie skombinuję jakoś albo pożyczę coś od Pin up

To gdzie i kiedy?

Cytat:
"Prawie" różnicę robi Poza tym ja czuję się (i wyglądam chyba też ) na 17
Eee tam 5 czy 10 miesięcy w tą czy w tą to żadna różnica
A co do wyglądu, to jeśli wyglądasz tak ja na zdjęciu w avatarze to ... to nie wyglądasz na 17 i na 28 też nie

Cytat:
od jakiegoś roku chodzi za mną kilka niszowych flaszek... trza będzie w końcu jedną wybrac
only one
No to tym bardziej losuj Albo nie bierz całych flach dla siebie, tylko na rozbiórkę , dla siebie po nie wiem 30 ml?

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-04 o 12:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości