|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Aniu - myślałam o tych środkach ale one są chyba na receptę? no i mam nadzieję, że można je stosować u dzieci, na twarz
popytam w aptece, który z nich mi polecą dzięki a ja w sumie aż tak nie rozpaczam grunt, że mam nogi i że tż się podobają |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() No prosze, okazuje sie ze wiekszosc z was ma mały rozmiar stopy. Ja mam 39 ![]() ![]() Na szczescie z kupnem butów nie mam problemów, tylko jesli chodzi o kozaki, bo mam chude nogi, a ja mam fobie, by przylegaly do lydki. Stad kupuje regulowane na lydkach i jest OK. Jowiszowa, Iga - oaza spokoju, potrafi sie tak wkurzyc nagraj kiedys, az musze to zobaczyc, bo nie wierze ![]() Piotrek jak sie zlosci, to ma tendencje rzucac tym co ma pod reką zlosliwie. Ale wtedy konczy sie to kara i wynosze go do swojego pokoju i tam z reguly kladzie sie na dywan puzzlowy i sobie wyje. Po jakims czasie przychodzi usmiechniety lecz usmarkany i znow jestesmy przyjaciolmi ![]() Kristi, trzymam kciuki za zdrowko twoich pociech! Widze, ze chorobska ich nie oszczedzaja, co za chamskie wirusy i bakterie Mała, takie zadrapania sie długo goją, ale z czasem zejdzie. Blizny nie bedzie, no chyba, ze gleboko ją drapnelas a jak tam humorek Majki?
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś - jej już się to zagoiło dawno, bo drasnęłam ją (niezbyt głęboko) jakieś 3 tygodnie temu
ale do dziś ma różowy ślad, który nie blednie i nie ginie...więc chcę zadziałać maścią póki nie jest za późno a blizna nie jest stara ![]() a jej humorek tak różnie w tygodniu jeszcze w miarę, u babci jest super fajnie, za to w weekend pokazuje takie rogi, że jesteśmy osłabieni z tż oboje w niedzielę tęsknimy za pracą a'propos naszej gwiazdy ostatniej jak mi się podoba jej grzywka i fryzurka-bombka |
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj uwiecznilam na focie Piotrka jak zalozyl na gole stopy moje buty wygladalo to przekomicznie zreszta moge ci pociś mms'a
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam ale nie bardzo pospałam, 5 godzin mi nie wystarczyło, muszę się walnąć z małym na drzemkę to uzupelnię braki
![]() Anka a może Ty miałaś inny kombinezon?? hehe aż wymacałam ten rano i jednak niewiele różni się od zeszłorocznego. Przyznam, że prałam kurtkę kilka razy bo wiadomo jasnoniebieska i nadal wygląda jak nowa, spodnie prałam 2 razy i też jak nowe wyglądająIdę się ubrać i umyć włosy |
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Maluśna, gratuluję zakupu butów Elegancja Francja Co do kombinezonów... podobają mi się te typowo narciarskie jak pokazała Ania. Znalazłam ostatnio taki i trzymałam w zakładkach http://allegro.pl/sn-brugi-ast-super...303498576.html Materiał na pewno mają grubszy niż Tchibo. Ale zastanawiam się Aniu czy to nie przesada lekka. W końcu to kombinezony narciarskie, materiał musi być grubszy ( a więc i cięższy) żeby chronił w razie upadków. Naszym dzieciakom biegającym po osiedlu chyba nie jest niezbędna taka ochrona Chociaż z drugiej strony różnica w cenie nie taka duża
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 40, tutaj to standard i wlasciwie kiedy pojawiaja sie nowe kolekcje i zmiana sezonu, musze sie spieszyc z zakupem butow, bo wszystko wykupia i pozniej nic nie dostane.
Uwaga baby: wlasnie spedzam pierwszy dzien w moim wlasnym biurze . Moje szczescie bylo znalezienie biura juz wyposazonego o bardzo przystepnej cenie
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Cestusia - mnie też jest ciężko wydać tyle kasy na buty, ale zapewniam Cię, że ze skóry to i tak dobra cena
wysokie kozaki kosztują w granicach 400-700 Marti - gratulacje czekam na foty naszej eksportowej bizneswoman we własnym biurze
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Marticia gratuluję
Koniecznie pokaż foty ![]() Aaaaaa... Aniś, kiedyś tu z dziewczynami gadałyśmy na temat rozmiaru stóp i wyszło na to, że sporo z nas ma rozmiar 40 Z Tobą więc nie jest tak źle |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Moze to nie szpilki, ale na jego malych stopkach to wygladal jak w kajakach
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna, aj noł
cena jest fajna jak na skórzane buty
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to w zaleznosci od producenta mieszcze kite w 38 lub w 39 ![]() Raz kozaki kupilam 40, bo mialy czubki w szpic.. czego nie cierpie ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cestusia, tobie tez wyslalam mmsa mam nadzieje, ze dobry numer mam
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anisia - ale komiczny Piter w tych klapaczach |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() ja dzisiaj piszę z domku bo wziełam opiekę na Alicję ![]() Byłyśmy na spacerku z Lennym - nieprzyjemnie na dworze, takie zgniłe powietrze. Cytat:
bo muszę wykorzystać mój rehabilitacyjny Wiesz co jeśli chodzi o tą bliznę to czy Majce czasami nie schodzą trudniej zadrapania? Alicji niestety wszytsko się dłużej goi i blizny jakie zostają długo widać, własnie takie rózowe, ale z czasem schodzą. Kiedyś uderzyła się o kanta ławki w parku i to przy oczku, miała straszne limo z zadrapaniem, długo miała taki różowy ślad, ale zeszło. Niczym jej nie smarowałam.Jak już chcesz coś stosować to popytaj w aptece ![]() Cytat:
A moje dziecko zaczęło się znowu pakować wyprowadza się ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- 40 rozmiar trochę duży jak u łomen ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Alicja do swojej zapakowanej torby nawet talerzyk włożyła ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- porobiłam trochę fotek wyprowadzającej się Alicji wygląda bosko postaram się później wkleić ![]() Fajnie, że można juz jej włoski spinać
|
|
#4248 |
|
Wtajemniczenie
|
zmykam na spacerek i zakupki
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu, Dorbarku - czym tak podpadłaś córce, że cię opuszcza
![]() fakt, 40-tka to duża stopa jak na kobietę, ale cóż poradzić taka mi urosła
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() on mnie czasem rozpertala na łopatki
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Normlanie jak pani prezes
Smieszne sa dzieciaki, w ogole 2-3 latka to moj ulubiony wiek, bo czlowiek z nimi nigdy sie nie nudzi. Czasami jak mam dola to mlody ptrafi rozbroic i dol idzie w niepamiec |
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka , ciekawe jaka była waga początkowa
tego dzieciaczkamoże to przyszła mistrzyni sumo choć to chyba japońska dyscyplina ![]() Cestia te kombinezony narciarskie to raczej tylko tą wierzchnią warstwę mają grubszą, taka grubiej tkana, a reszta i tak jest lekka, żeby ruchów nie krępowało ogólnie jakbym miała kupować, to bym wybrała Brugi, Reima, Helly Hensen |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.s. bylam kiedys w ciuchlandzie i ogladalamkurtki dzieciece. Bylo full polarow i jeden sie strasznie wyroznial, ani nie zmechacony, super kolor. Tylko to byl dla dziewczynki rozowy, no i jak zobaczylam jaka to firma to wlasnie reima byla. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- http://wyborcza.pl/1,75476,8632482,K...en_chemii.html |
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
he he
właśnie Veronka, ciuchlandowe rzeczy mnie własnie tak rozpieściły ostatnio miałam w łapkach czapkę pilotkę reimy, niestety na globus Mikiego nie spasowała mimo wymiarów, więc opyliłam na allegro dość sporą przebitkę miałam na niej ![]() o własnie testowałam kiedyś te dziecięce kawałeczki kurczaka, wyplułam bo jak dla mnie piersi z kurczaka to było w nich co kot napłakał, masakra wszystko zmielone w smaku papieru, koszmar , nie polecam tego dzieciakom Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-11-09 o 12:46 |
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
piter nie zna fastfoodow, ja z tz prawie tego nie jadam.. frytki wole swoje czy hamburgery tez, zapiekanki robie sama, czy pizze
![]() kiedys zrobilam frytki i mlody jakos nie przepada.., jedynie do czego go ciągnie to do czipsów.. w sobotę wylozylam na stol, bo gosci mialam, a ten cwaniak nam wyzeral.. ![]() przeczytalam ten artykul co wkleila Veronka ![]() i taki drugi "Najniższa półka"
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wole swoje, ale jak jestem w miescie, to czesto musimy gdzies wpasc, bo nie ma czasu na robienie, a mlody glodny.
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Która mi dziś 100-tkę postawi bo ja już nie wyrabiam Wczoraj byliśmy na zakupach, nie lubię leclerka ale myślę pojedziemy teraz tam bo za zakupy powyżej 100 zł dają pół godziny do fantazji, a że my wydajemy średnio 400-500 zł to dzięki temu dziecko za darmoszkę będzie miało 2 h Wieczorem Ola dwie histerie urządziła... ![]() Dzisiaj poszłyśmy na spacer, wszystko ładnie pięknie, na placu zabaw Ola szaleje ściga gołębie Co do fast foodów to Ola niestety zna, najczęściej pizzę jemy więc i Ola z nami, frytki raczej domowe choć czasem kupujemy i raz na jakiś czas mc'Kwacz ale tu moje dziecko zje może ze 3 frytki i tyle Maluśna, żebym nie zapomniała w tym wszystkim, przepiękne buty MArti gratuuję
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
o la la
faktycznie Kasiulkowa armagedon w psich kasztanach ![]() my nie jadamy gotowych rzeczy a gotowej pizzy nie zamawiamy bo moj francuski piesek ma włoski gust, cienka pizza i musi miec powietrzne bąbelki w cieście |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

popytam w aptece, który z nich mi polecą
dzięki
grunt, że mam nogi i że tż się podobają 

nagraj kiedys, az musze to zobaczyc, bo nie wierze 
a jak tam humorek Majki?

czekam na foty naszej eksportowej bizneswoman we własnym biurze 

koszmar. a jeszcze jak na złość tż mi pojechał na spotkanie z "szychami" i będzie się gościł na zamku w Książu
niestety widać, że blizna pozostanie więc muszę coś zrobić żeby zmniejszyć jej widoczność
z zadrapaniem, długo miała taki różowy ślad, ale zeszło. Niczym jej nie smarowałam.
taka mi urosła