|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Cytat:
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2010-11-10 o 19:38 |
|
|
|
|
#4113 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że jest dłuższa i ma ładniejszy fason. Lepiej się będzie układać w talii. I ma super wypasione długie rękawy.
|
#4115 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
To się zmierz. Ta druga "nie eskimoska" ma dłuższe rękawy, chociaż jest krótsza ;p
|
#4117 |
|
Copyraptor
|
Mierzyłam się do kociej bluzy, i też jest trochę przykrótka
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Ineso, masz tu najzdrowsze ciasteczka na świecie |
|
|
|
#4118 | |||
|
Matka Smoka
|
lalaith - sorki, że tak Cię szybko potraktowałam
Masakrę mam w pracy. sabbra która przyszła tuż po Tobie czekała na mnie 20 minut![]() Struliśmy się dziś zupą czosnkową w restauracji naprzeciw Deichmana w M1 ![]() Leczymy łiskaczem ![]() Cytat:
j.w. Cytat:
Mam jednak wszystko ze sobą, bo wróciłam później do pracy po całą siatę. A nie napisałam ,,zioło" właśnie?![]() http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1093325 Cytat:
|
|||
|
|
|
#4119 |
|
Copyraptor
|
Ale ty nie o muffinkach mówisz? I te są najzdrowsze, a nie najlepsze
|
|
|
|
#4120 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Copyraptor
|
No a to ciacha są!
|
|
|
|
#4122 |
|
Pani Buka
|
Cholerko - bluza jest fajowa
nie najtańsza, ale z drugiej strony w tzw sieciówkach kosztowałaby ze 150 zł ![]() raaany, jaki tłok w Auchanie moi znajomi mają świetne przeżycia w pociągach. oczywiście ani w tym z Wrocławia, ani w tym z Warszawy usiąść się nie da, a jeden po drodze się popsuł
|
#4123 |
|
Copyraptor
|
W m1 też tak dziś było
Ale najgorsza była para stojąca mi za plecami - na szczęście większości nie słyszałam, bo miałam słuchawki, ale zdjęłam jak już się zbliżałam do kasjerki. To było małżeństwo - wielki facet, drobna kobieta, z dwójką dzieci - chłopak starszy, na oko 9-10 lat, i mała dziewczynka w wózku, miała 2,5-3,5 roku (nie umiem oceniać wieku, no ale berbeć jeszcze). Wszyscy, poza dziewczynką, strasznie ponurzy, warczący na siebie, i wydający sobie praktycznie rozkazy ("daj mi to. Już. Nie to, no jezu, gdzie patrzysz, przed sobą masz."). Ale najgorszy był ten facet. Mała się bawiła jakąś siatką i cośtam sobie pod nosem gadała, jak to dziecko, i ten facet w ciągu półtora minuty zdążył powiedzieć "zostaw tą siatkę, bo cię uderzę" "bądź grzeczna, bo Cię przestanę kochać!" "a mikołaj to w tym roku w ogóle do Ciebie nie przyjdzie, a ja Cię przestanę kochać!". Jak takie rzeczy można mówić dziecku...ja dzieci nie lubię, a bym czegoś takiego nie potrafiła zrobić |
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4125 |
|
Matka Smoka
|
Ja weszłam do Reala, ale nie mogłam się skupić przez tą zupę na zakupach a poza tym te kolejki
i zrezygnowałam.
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4127 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
http://sweetpeaskitchen.com/2010/11/...tter-surprise/ Ineso, a może to będzie dobre? ![]() http://www.gomakeme.com/2010/10/spri...tle-cakes.html ![]() (przepraszam, że znów o jedzeniu jest )
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Matka Smoka
|
Bo ludzie wciąż wierzą, że dzieci to nie rozumieją, nie zapamiętają, a w ogóle to z tego wyrosną. A, i jeszcze: ja miałem gorzej a i tak wyrosłem na ludzi. Straszne jak mała jest świadomość. Podstawy psychologii rozwojowej powinny być obowiązkowe dla każdego.
![]() Ja to chyba jednak najbardziej lubię formę babeczkową - wszystko przez te super silikony ![]() Wyleczyłam się
|
|
|
|
#4129 |
|
Copyraptor
|
zjedz coś dobrego. Ja też lubię Twoje silikony. |
|
|
|
#4130 |
|
Matka Smoka
|
Pochłaniam, pochłaniam - nachos (o jak mi wchodzą, ale już wyszły) i pikantne krakersy - skąpane w sosie ostrym tao tao
Chyba się uchlałam tą łisky....
|
|
|
|
#4131 |
|
Copyraptor
|
Ja tu dzielnie na obiad pierś z kurczaka, trochę ziemniaków i sałata...czekam aż się strawi, i stepper. |
|
|
|
#4132 |
|
Matka Smoka
|
W sensie, że miałam resztkę paczki i się skończyła
![]() Ja też się dziś dzielnie trzymałam. Dopóki się nie strułam. Pociesze Cię, że mnie kg przybywa a nie ubywa W dodatku ostatnio co chwila robię kazania dla TO a propos właściwego odchudzania a dziś sama namawiam do grzech
|
|
|
|
#4133 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerko - ja też tego nie rozumiem, jak można powiedzieć dziecku, że przestanie się je kochać
![]() uuu to ja stąd zmykam, będziecie miały intymniej
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-11-10 o 21:45 |
|
|
|
#4135 |
|
Matka Smoka
|
Gdzieś trzeba takie potrzeby zaspokajać
![]() kicccia - dwa dni Cię nie było? masakra, bo nie zauważyłam. Życie i wizaż przeciekają mi przez palce ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Malla, z Tobą wchodzę w intymną relację poprzez podpis
|
|
|
|
#4136 |
|
Copyraptor
|
Malla, chodź i bądź intymna z nami
![]() Mnie nie przybywa (chyba), ale ubywa bardzo powolutku, więc trzeba się za siebie zabrać. ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Inesoooo, wzruszyłam się jak zobaczyłam Twój podpis
|
|
|
|
#4138 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Co do badań do pracy - byłam dziś na szkoleniu BHP i facet powiedział, że pracodawca MUSI zwrócić kasę za badania u lekarza medycyny pracy. Ciekawe, czy wystarczy książeczka czy będę też płaciła za lekarza.. Ale to już w poniedziałek się dowiem.
Cytat:
Świetna moim zdaniem ![]() Cytat:
Jestem z Ciebie dumna! Cytat:
Ooo, może się minęłyśmy ja zawsze idę tam do kas samoobsługowych ![]() Cytat:
niektórych powinno się kastrować..Cytat:
Ja tak nie mam, ale i tak boję się o moje dziecko przez moje humorki..
|
|
|
#4139 |
|
Matka Smoka
|
ecrulo - nie umieraj! pij!!!! zycie jest wtedy piękne (jak się ma zaj... szczęście i nie upije się na smutno
)cholerko - nie jestem godna myć foremek po Twojej twórczości....... ![]() TO gada do bonsai
|
|
|
|
#4140 |
|
Copyraptor
|
Jeden z moich szefów gadał dziś z drukarką. Co jeszcze mogę zrozumieć.
Ale drugi wpadł i rzucił "czy ja wam opowiadałem kiedyś, że jak byłem mały, to mi strasznie śmierdziały dłonie?". |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Masakrę mam w pracy. sabbra która przyszła tuż po Tobie czekała na mnie 20 minut
Mam jednak wszystko ze sobą, bo wróciłam później do pracy po całą siatę. A nie napisałam ,,zioło" właśnie?

nie najtańsza, ale z drugiej strony w tzw sieciówkach kosztowałaby ze 150 zł

to w ramach walki z kompleksami. Najgorsze jest to, że usiłuję to robić pomalutku, powolutku, po cichutku. A zawsze się znajdzie jakaś Paćka na uczelni, albo Gosia w pracy, która zrobi z tego wielkie halo, i "pierwszy raz Cię tak widzę!", i ja się wtedy zapadam pod ziemię.