|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Dianulaa wiem, że to tak wygląda. Teraz ma dużo na głowie. Zobaczymy jak to będzie zimą... Mam nadzieję, że lepiej. Jestem zła, bo mówi, że coś trzeba zrobić z tym co u mnie w domu się dzieje, ale na gadaniu się kończy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Ja na skalp nie lubię dawać olejków, zwykle nakładam na długość a w głowę wcieram coś bardziej płynnego.
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
mi sie bardzo podoba, widzialam ja na zywo i sie zakochalam, chetnie by ja kupila gdyby miala ta cene sklepowa
![]() dzieki za opinie ![]() poczekam na jakis pryzplyw gotowki ![]() Cytat:
![]() ale nie pamietam jakich firm ja nie daje, ogolnie oleje daje tak 10cm od skory glowy minimalnie ![]() z tym mechanikiem, to ja uwielbiam auta i cheta do pomocy zawsze bylam ![]() tylko dla mnie dziwne jest, ze tu ciepla woda wylatuje jak cos odkrecisz, tam zimna i jakies duperele pozakladane na jakies zapinki ze srubami ![]() ja umiem zmieniac kolo, bezpieczniki, zarowki i takie plyny normalnego uzytku ![]() o auto dbam lepiej niz o siebie, pucuje je jakimis szamponami,woskuje, a jak mi sie alufelgi nie blyszcza to szalu dostaje ![]() ja kocham to auto po prostu ![]() TZ jak zawsze wsiada to mowi, 'ev Ty masz zawsze tak czysto' i maca kokpit itp, bo ja roznych preparatow uzywam do konserwacji i auto ma taki fajny zapch oraz polysk ![]() ![]() a ile osob sie usmiecha do mnie, ostatnio facet pokazywal mi okej, bo stlaismy rownolegle a ja w korku ucyzlam sie instalacji elektrycznych i takie kartki a3 dawalam na kierownice i co jakis czas podjezdzalam, koles otwiera swoja szybe i gada cos do mnue, ja otwieram bo nie wiem o co mu chodzi a on, 'jak ja lubie kobiety za kolkiem', ja taki usmiech ' aaa i zapewne jak robia milion rzeczy innych w tym czasie', on sie smieje 'no coz, mily widok dla oka i tak' ![]() zmylam maski, wlosy takie miekkie, nawilzone przeeeeeeepiekne ![]() niech jak najdluzej trzyma ise efekt ![]()
![]() |
#2586 |
CABIN CREW
|
hehe no to chyba zaraz nałoże i na długość i na skalp
![]()
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a koles mi tak poprawil humor! ![]() za dlugie mam paznokcie, juz takie literowki robie ![]()
![]() |
#2588 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ja jutro ide chyba podciąć końcówki ale mi szkoda nawet 2 cm ![]() w koncu przestały mi włosy wypadać.. to chyba po tym jak fryzjerka mnie uczesała na wesele znajomych, nie wiem co ona w nie napakowała ale mialam i skore głowy tragiczną i końcówki.. ale po kilku razach wax pomógł i to dużo.. i olej parachute ![]() silica jest w koncu na włosy czy paznokcie>?
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
bo ja się właśnie zastanawiam czy swoich nie zażelować...
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- suche szampony to taka krótkotrwała pomoc,np. na ok. 10godzin. takie zabezpieczenie, w razie gdyby nie miało się jak umyć włosów. zresztą efekt po takim szamponie wcale nie jest tak fajny jak opisują. włosy są jakieś takie dziwne po nim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi silica na nic nie pomogla ![]() a paznokcie no, tak czasami jednym trafie w dwie literki ![]() ale nei dalam rady skrocic sama Cytat:
Zelowanie u mnie kosztuje 70zl, ale wiem, z emoje opaznokcie s acale, nie przepilowane, a stylistka to czyste cudo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ja lubie dbac o wlosy i zapach szampon, a w tych na sucho boje sie chemi ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tymi długimi paznokciami,to musi Ci być ciężko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane!
![]() Znów coś internet padł i nie miałam go od tamtego momentu, jak do Was ostatni raz napisałam ![]() ![]() Ogólnie właśnie jakieś pół godzinki temu skończyło się takie moje urodzinowe mini-przyjęcie rodzinne(urodziny mam w sobotę, ale wolałam zrobić dziś, bo wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Tż dziś jak mnie zobaczył, to powiedział, że nazwa jego prezentu idealnie mnie opisuję, a dostałam od niego perfumy Sexi Girl, tak mi się miło zrobiło, jak to powiedział ![]() ![]() Od mamuśki dostałam taką świetną fioletową torbę i bon do zrealizowania w ulubionych sklepach o wartości 150zł + koperta z tą kwotą, super pomysł! ![]() Od siostry i jej chłopaka śliczny szary portfel a mój braciszek z dziewczyną powiedzieli, że wymyślili dla mnie prezent, ale jeszcze nic nie znaleźli takiego co by im odpowiadało i szukają dalej aż znajdą bo się uparli, że muszą to znaleźć ![]() ![]() Obiecałam sobie, że jutro już na pewno kupię te baterie do aparatu to Wam porobię zdjęcia ![]() Aktualnie jestem po wieczornej "toalecie", że tak to nazwę ![]() ![]() A właśnie moje ostatnie zakupy, przy kupowaniu rzeczy na dzisiaj to : kremowe mydło pod prysznic kakaowe z Ziaji, balsam do włosów Joanny , właśnie ta w/w herbata i 3 zielone herbaty - 1 zwykła, 1 z maliną i 1 z miętą z taką ładną zieloną trójdzielną puszką, maseczka bankietowa Dermiki i puder Synergen - potrzebowałam jakiegoś "na chwilę", bo jestem w trakcie zamawiania pudru Kryolana, więc nie chciałam wydawać jakiejś dużej kasy i powiem Wam , że zaczynam się do tego Synergena przekonywać - nawet kolor jest świetny, wzięłam ten piaskowy, najjaśniejszy ![]() Jezuu, znów zaśmiecam ![]() ![]()
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mnie wkurzył, bo powiedział że przesadzam ![]() Jutro chyba pojadę na miasto, może kupię sobie jakiś drobiazg na poprawę nastroju ![]() Posmarowałam buzię próbką kremu z Ziaji Kozie Mleko i mam taką mięciutką twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Zadomowienie
|
a ja własnie ogladam demoty i taki jeden sie o taP madl znalazł i tak po tej beacie jezdzą że nie chciałabym być w jej skórze i w sumie wyglądać tak jak ona
![]() a Wy macie tam swoją faworytke? ja ostatnio przestalam lubić tam rowniez kasie..
![]() |
#2596 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tej spódniczce? http://www.butik.net.pl/product-pol-...Spodnica.html#
Przydałaby mi się jakaś taka do chodzenia na codzień... ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Eee, doszłam do wniosku, że ta spódnica mi się jednak nie podoba ![]()
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
zffazoffana ja myje co dwa dni. Chyba, że jestem po imprezie, jak dzisiaj to częściej, bo nie lubią jak mi się śmierdzą papierosami.
![]() Kalpana są bardzo podobni z tego co widzę. ![]() Kitka ![]() snowhitee śliczne ma włosy. ![]() kobietasukcesu witaj! ![]() Uff, ale napisałyście. Ja dzisiaj na noc nałożę olej na włosy, ale spróbuje, jak pisałyście tylko na skalp. ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#2598 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Na poczatek chcialam sie pochwalic ze nadrobilam ![]() A potem pozalic zeeee WSZYSTKO mi sie skasowalo i tego oto posta co zaraz zobaczycie pisze drugi raz ![]() No ale nic, nie poddalam sie. Witam nowe upiekszajace sie ![]() Cytat:
![]() I nie brac wiecej bo hiperwitaminoza wbrew pozorom jest grozna. Cytat:
![]() Cytat:
A moje wlosy sa jakis inne, lepiej toleruja twarda wode. Mieszkam w Bydgoszczy i tutaj w porownaniu do rodzinnej miejscowosci mam wlasnie bardzo twarda wode. I lepiej mi sie ukladaja. A w ktorej dzielnicy mieszkalas? Bo ja to mam tak twarda wode ze herbata lepsza jest z mineralnej, umywalek nie nadazam odkamieniac a filtry do kranow, calkiem nowe juz zakamienialy cale, tragedia. Cytat:
I nie zalewam wrzatkiem tak samo jak zielonej herbaty chociaz czasami nie mam cierpliwosci zeby odczekac. Cytat:
![]() I przykro mi bardzo, bardzo bardzo z powodu pieska ![]() Cytat:
Bo jak nazwiesz to ze musisz sie go prosic o dodatkowe spotkania bo on wyznacza Ci terminy i limit i jak to robisz to sa klotnie? Spotykac sie powinno z kims dla przyjemnosci a ja mam wrazenie ze on to robi... No wlasnie, po co? Zachowuje sie jakby z przymusu "odbebnial" z Toba czas. Moze ostre zdanie, ale moje. W zyciu bym sobie na cos takiego nie pozwolila. I Ty jeszcze chcesz byc od niego uzalezniona? Bo spojrz prawdzie w oczy - bedziesz. Nie pracujesz, dopiero zdajesz mature, chcesz za niego wyjsc i byc od niego zalezna? To najwieksza glupota jaka kobieta moze zrobic. A jak to widzisz po slubie? Tez bedzie limit? W jaki sposob? Ja rozumiem ze jestes zakochana ale troche rozsadku w zyciu. Twoj zwiazek nie jest partnerski skoro on ustala takie zasady a Ty sie im bezwiednie podporzadkowujesz. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na przyszlosc wszystkim dziewczynom moge dac rade jak chcecie ![]() Jak macie tak bolesne okresy i duzo tabletek zuzywacie to proscie o recepte. Malo kto wie ze te leki ogolnie dostepne mozna kupic za grosze jak tylko lekarz przepisze. Przyklad - ostatnio bylam w biedronce i widzialam przy kasie Ibuprom ten zwykly 200 mg 10 tabletek za 5.99 zl. Ibuprofen (czyli substancja czynna) 200 mg (to samo) wypisany na recepte - 60 tabletek za 7.45 zl (oczywiscie nie takie ladne opakowanie bo nie ma reklam). Roznica w cenie - latwa do zauwazenia a reszte mozna zaoszczedzic na kosmetyk ![]() Przynajmniej ja tak robie. Kolejny przyklad - ja na studiach bardzo lubilam naproxen, czesto chorowalam i mialam goraczke a nie moglam opuszczac zajec wiec bralam naproxen na bol i obnizenie bo po nim sie nie poci jak po aspirunie wiec nie mialam ryzyka wiekszego przewiania. Wtedy naproxen na recepte kosztowal 6 zl za 60 sztuk (jak jest teraz to nie wiem, dawno go nie bralam). Na pewno wiele z Was kojarzy Aleve - ten reklamowany 12 godzin bez bolu - to jest wlasnie naproxen. Tylko ze reklamowany aleve nie dosc ze ma mniejsza dawke wiec musialam brac 2 tabletki to kosztuje okolo 14 zl za 20 tabletek. No to tak chcialam doradzic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A operacji sie nie boje, ogolnie mialam 6 zabiegow a 2 razy bylam cieta tak naaaaprawde powaznie. To nic strasznego ![]() No moze z wyjatkiem wymiotow po narkozie, o boze, to bylo straszne ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady, myślę, że skorzystam z tych recept
![]() A co do wymiotów po narkozie to się zgadzam. Miałam dwie operacje oczu i pierwzą przeszłam łagodnie, natomiast po drugiej nie mogłam dojść do siebie. Nie dość, że oczy mnie strasznie bolały, ropiały i były zaczerwienione, to po przejściu 10m do łazienki wymiotowałam ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-11-11 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Wtajemniczenie
|
Roznie ludzie reaguja. Najgorsze sa te operacje gdzie istnieje ryzyko ze krew splynie do zoladka i wtedy wymioty murowane bo czlowiek nie trawi wlasnej krwi, jest ona hemolizowana i po prostu organizm wymusza jej wydalenie.
Czyli wszelkie operacje w zakresie glowy i jamy brzusznej. Ale tez niektorzy zle toleruja leki uzyte do narkozy. Ja wymiotowalam po 3 operacjach, wlasnie w zakresie glowy, bylam zaintubowana i cala krew z ciecia mi splywala do zoladka, jak sie obudzilam to ledwo mi pielegniarka zdazyla miske podac, tak chlusnelam ta krwia ![]() A musze sie pochwalic ze sobie kupilam 2 bluzeczki, wlasnie w butiku dotka ![]() Spodniczka ladna, mi sie podoba ![]() Samara - w fordonie mieszka moj TZ i ma o wiele lepsza wode niz ja na bartodziejach. Ostatnio jak zobaczyl u mnie uszczelki i ten szalony kamien, to byl w szoku. Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-11-11 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
caate - oj, no to faktycznie masz nie za ciekawie jeśli chodzi o sprawy mama-Tż.. Ja pamiętam moje początki z Tż'em, jak go...ukrywałam przed moją mamą i gdyby nie przypadek, to by się nie wiem kiedy dowiedziała, że z nim jestem
![]() ![]() ![]() Aaa i jeszcze jedno - jakie Ty masz noooogi ![]() ![]() Kalpana - hej ![]() dotka95 - ja mam to samo z wyglądem, niby dbam o siebie i dużo czasu poświęcam temu spamowaniu itd itp. ale jak wyjdę gdzieś to i tak widząc inne dziewczyny czuję się jakaś taka..niedorobiona ![]() ![]() snowhitee - dziękuję!! ![]() ![]() ![]() Shadii - oczywiście, że może a nawet sądzę, że może być to jedna z głównych przyczyn - tak jak wspominałam, mam okropne problemy z cerą, a wyjechałam do Hiszpanii i po 3 tygodniach miałam taką świetną buźkę - jak na moje standardy oczywiście ![]() ![]() angelinmyheart - mam to samo z zaparzaniem jakiejkolwiek herbaty ![]() zielone_oko - ![]() ![]() ![]() martusia15cc - mnie bolało tak trochę na samym początku, ale szybko się unormowało i tak na co dzień to używam tej mniej szorstkiej strony, a tą szorstką to masuję tylko uda, tyłek i brzuch i raz, dwa razy w tygodniu szoruję tą ostrą stroną całe ciało ![]() angelwithoutsoul - ja mam jeden cień z inglota, przypadkiem kupiony i jest najlepszy chyba z całej mojej mini-kolekcji cieni ![]() ![]() A co do Tż'a - ![]() ![]() ![]() theoneandonly - a mogłabyś podać przepis na tą maseczkę z zielonej herbaty? Zaciekawiła mnie ![]() hermiona17 - i ja sobie ten filmik obejrzę ![]() marta85 - ojej dziękuję ![]() Ja mam 3 wady wzroku - krótkowzroczność, zaćmę i astygmatyzm ![]() ![]() A Tobie jest ślicznie w okularkach !! I co do Tż'a - tak sądzę, że było mu trochę głupio, potem go przepraszałam i w ogóle, ale on mówił, że nie ma problemu tak się jakoś zdenerwował pod względem chwili i sam poszedł mi kupić prezent ![]() snowhitee - zrobię jutro, jak kupię w końcu te baterie do aparatu ![]() ![]() Soph - a no super są ![]()
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
caate -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój brat pracuje w Allior Banku ![]() ![]() A co do Zuzi - powiedz jej mamie dokładnie to co tu napisałaś - że nie pasuje Ci taki układ, że masz też swoje wydatki i nie możesz pozwolić sobie na taką pracę i przyszłaś pracować jako niania a nie taxi ![]() Kalpana - ja również nie naciskałabym tak na ten USC...Po tym co piszesz on chyba chce z tym zaczekać i na razie się do tego nie nadaje..Najlepiej mocno się nad tym wszystkim zastanów, jednak ślub to poważna sprawa i ogólnie jak dla mnie to pierw lepiej ze sobą zamieszkać itd. a dopiero potem legalizować ![]() Loluska - średnia ta torebka, ale najważniejsze, żeby Tobie się podobała ![]() Soph - i nie zapchał Cię ten krem? Monian, Julkaaa777, kobietasukcesu - witajcie! ![]() snowhitee - ale Ty masz cudne te włosy ![]() Jejku, dziewczyny jeszcze trochę mi tego zostało, także nadrobię Was jutro, bo oczka to mi lecą i już nie mam siły jakoś czytać ![]() A jutro na 10 muszę iść na spotkanie do szkoły związane z tym mini przedsiębiorstwem ![]() ![]() Dzisiejsze spamowanie: (trochę tego było ze względu na to przyjęcie ![]() - skrzypokrzywa x1 - cynamonowa herbatka w celach odprężających - multiwitamina i magnez do picia Włosy: - nafta pokrzywowa i witaminowa od połowy długości na 2h pod ręcznikiem - mycie szamponem wzmacniającym Joanny x2 (zmywałam nafty) - odżywka nawilżająca John Frieda na ok.30min - balsam Joanny na 1/4 włosów na mokre - spray termoochronny TRESemme - mgiełka Radical - idealne prostowanie (pierwsze od jakiegoś ...1,5tyg.! ![]() Twarz: - mikrofibra w połączeniu z żelem peelingującym Neutrogena - maseczka drożdżowa Soraya - krem nawilżający od derm. Alantan Plus - maseczka bankietowa Dermika pod makijaż - bardzo staranny makijaż twarzy i oczu (na oczach zrobiłam coś w rodzaju smokey eye różowo-fioletowy ale stonowane te kolory ![]() - krem nawilżający Dermosan i żel punktowy Under20 na noc - krem Bambino na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - dłuższa kąpiel rano - tarka do stóp - krem do stóp Avon x2 - balsam nawilżający Neutrogena x2 - spray kakaowy Ziaja - krem do rąk Isana co jakiś czas - krem Bambino na dłonie na noc Ogólnie dziś byłam zachwycona moimi włosami pod względem miękkości, blasku i sypkości ![]() ![]() Uff...Ale się napisałam! Tak jak wspomniałam, nadrobię resztę jutro, oczy to już mi tak lecą...Także dobranoc Kochane !! ![]() ![]()
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
Nie możemy, bo ojciec TŻta powiedział, że musimy mieć ten papierek. A wyprowadzić się też nie ma gdzie.
Lecę spać. Jutro malutkie zakupy, z racji tego, że nie mam kasy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
zawsze mam racje
|
Ja nie umiem mieć zbyt długich paznokci
-bo często zaciskam pięści (trzeba być zawsze gotowym do ataku ![]() -nosze soczewki i źle się je wkłada z długimi paznokciami -źle mi się pisze na klawiaturze ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Aktualnie używam rossmanowskiej rękawicy do masażu i rossmanowskiego masażera, takiego jeżdżącego wałka z wypustkami (nie wiem jak inaczej to opisać) _Alessandra: jakiej tarki do stóp używasz?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-11-12 o 00:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Alessandra dziekuje Ci bardzo, jak mi sie milo zrobilo
![]() ![]() a w Penelope sama jestem zakochana ![]() i jak slysze taki komplement to ,az mi nogi miekkna ![]() raz w zyciu mialam sesje stylizowana na nia, ale srednio cos wyszlo, bo wszyscy uparli sie jaka do neij podobna jestem ![]() Ciesze sie, ze jestes zadowolona i ze impreza rodzinna sie udala ![]() ja rowniez zadowoolona jestem z wloskow, dzis tak pieknie sie skrecily ![]() neiwazne, ze ledwo za ramiona siegaja... ![]() ![]() a pazurki, to ja mam manie, ja musze miec dlugie, bo jak nie mam to czuje sie nie taka ladna ![]() od zawsze, zmienialam wzorki co max 5dni, a ze ostatnio leniwa jestem, a musze rysowac rozne grubosci linii na uczelni, to pocwiczylam na pazurkach ![]() a nogi mam krotkie, wiec co Ty gadasz ![]() dzisiaj ide podpisac ta umowe do pracy ![]() a TZ byl wcz0raj na piwku z kumplami, i pisal mi o 2 w nocy, ze mnie kocha ![]()
#2607 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Talullah dziękuje za radę w sprawie recept. Ja też się uczę włoskiego od niedawna, ale już pomału nie chce mi się chodzić do szkoły językowej. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzisiaj się poSPAmuję porządnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
a mnie brzuch tak boli, ze nie mam sil ruszyc sie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.