Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-13, 19:42   #91
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)

Witam Kochane przy sobocie... Bo to dzis sobota, no nie? Masakra stracilam poczucie czasu. Wczoraj wyskoczylismy do pierwszej galerii handlowej w tym moim rodzinnym miasteczku i wydalismy kuuuupe kasy. Mezulek kupil sobie kurtko-plaszczyk, mamie kupilismy kaszkiecik i maskare a ja naciagnelam meza na futrzakowa czape i opaske na wloski. Pozniej byly lody i mega ptys. A dzis wybralismy sie na polowanie za butami dla mego Skarba i wrocilismy z sukienka dla mnie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Co do jeżdżenia samemu pociągiem- myślę, że wiele kobiet ma z tym problem. Moja kuzynka miała kilka historii w autobusie ze zboczeńcami, więc wystarczą mi same opowieści.
Nie każda z nas ćwiczyła karate de facto.
Och pamietam te czasy jazdy pociagiem, jako corka kolejarza najezdzilam sie na maksa. A od ukonczenia 10 lat jezdzilam juz na trasie Torun - Walbrzych sama. Prawda ze teraz jazda PKP to normalnie mocna przeprawa zeby wiedziec nawet jak dobrze bilet kupic. Ale czasami sytuacje byly ekstremalne i wyjatkowe. Chociazby wyjazd pod Kielce pociagiem do Kezdzierzyna hehhe, czyli w zupelnie innym kierunku

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
No kochane Mam depresję Nie chce mi sie robić tej prezentacji
Jedyna pociecha to krowia kawa i takie biedronkowe czekoladowe paluszki owocowo-orzeźwiające : dobre toto . No nic - niedługo będę brzydka, gruba i głupia. Super perspektywa
Oj Niunia nie godze sie na taki humor. Glowa do gory . Nie wiem ska ta swoja perspektywe wymyslilas ale glupia, to ona jest

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

Dagetku i czyja drużyna wygrała??
Wygrala.... pogoda . Jak lunelo..... Bylismy juz ubrani i gotowi do wyjscia na II polowe, zeszlismy do bramy lapiemy za klamke a tam dziewczyna mego brata z naszym psem przemoczeni do suchej nitki. A 2 min po nich moj brat. Nie widzielismy meczu ale za to moj brat z mym mezem w strugach deszczu myli auto przed domem

Cytat:

aaaaaaaa kupiłam ostatnio w Stonce bambusika śliczny jest!
Mam na niego chrapke zobaczymy czy jak wrocimy do L-wa to jeszcze bedzie.
Cytat:

tego w doniczce?? mam nadzieję, że będą jeszcze we wtorek, bo też chcę go mieć uwielbiam bambusy - jedyne żywe badylki, które wytrzymują moją antykwiatową rękę
Ooooo mam tak samo, dlatego polecam Yuke

Anus gratuluje zdanego egzaminu
Zapraszam na sushi wlasnie moj mezulek konczy skrecac ruloniki

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-11-13 o 19:45
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-13, 21:12   #92
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Oglądamy z małżem "talent" popijamy winko, a potem tobimy sobie komediowy wieczór chcemy 2 komedie oglądnąć na dvd

Agunia jak tam wystawa?? jak się Shiro spisał?

Izusia dobrze, że tylko pół godziny trzyma Cię dołek fajne te pudełka, mam podobne i są super do przechowywania papierów, rachunków...

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki - egzamin poszedł nawet dobrze Ten co miałam tydz. temu były wyniki i potwierdziło się że zdałam No to póki co tylko jeden w plecy z siedmiu i staram się tego trzymać
super
A body bardzo fajne
ja też ostatnio kupiłam kilka par rajtek a wogole spódnic nie noszę ciężko mi znaleźć jakąś fajną kieckę

Cytat:
u mnie dziś jakiś kiepski dzień... cały dzień nic nie robiłam, jedynie tylko odkurzyłam, a cały czas chodziłam mega zmęczona... oczy mi normalnie leciały... albo taki dzień, albo ciśnienie miałam kiepskie, a nie zmierzyłam obym tylko mogła spać w nocy, bo inaczej jutro znów będę jak śnięta ryba
Kochana takie zmęczenie to chyba normalne w Twoim stanie
Mam nadzieję, że energia wróci

Daguś to pochwal się zakupkami
Stary 2010-11-13, 23:18   #93
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka Kochane
Wróciłam ja PM-ka marnotrawna nie było mnie trochu, bo Dawid przeziębiony w pracy sajgon dosłownie padałam na ryja i gdzieś tam po drodze i wena się zgubiła no, ale już jezdem, ale normalnie musiałam się Was naszukać do tego widzę, że fajne przepisy zapodałyście

dla pamiętających o mnie a specjalny i dla Izy - Ty wiesz za co czy ja Ci kiedyś mówiłam, że jesteś WIELKA

Agunia miłego mieszkania

Katey macie ślicznie urządzony domek brzusio miodzio

Paulinka fajne zakupki. Ja też nie byłam w Pradze, a bardzo bym chciała Tytuł wątku rewelacja!!!

Sofcia super, że z nóżką już lepiej

Mooonik gratuluję zdania teorii

Anusia gratuluję zdania egzaminów

Niuniuniau moje gratulacje Śliczna córeczka

Kasia fajne te Twoje zestawy ubraniowe Gratuluję podpisanej umowy

Izuś fajny fryz pasuje do Ciebie

Daget śliczna ta łazienka

Izka za pracę

Kottek Majeczka jest przesłodka

Dzasta śliczny brzusio

Milibili odpoczynku i chwili relaksu Wam życzę

Czeko dla rozgadanej Werci
Stary 2010-11-14, 12:16   #94
agunia82
Zakorzenienie

Heloł

Piszę do was już z Krakowa Interneta już mamy jak widać więc teraz będę na bieżąco w końcu
A na wystawie Shiro spisał się lepiej niż myślałam, ale i tak mogło być jeszcze lepiej Przed sędziowaniem jak z nim próbnie biegaliśmy po ringu to biegał idealnie, na ring natomiast weszliśmy z pieskiem zaprzyjaźnionym z Shiro, do tego jeszcze tamten zaczął się wściekać i skakać, no i Shiro myślał, że się bawimy i mi się rozproszył... O bieganiu ładnym mowy nie było, bo mnie ciągnął i sędzia nie mógł ruchu ocenić. Za to potem już mi bardzo ładnie stał, a tego bałam się najbardziej, że będzie się wiercić i wściekać. Pierwsze koty za płoty Shiro dostał ocenę bardzo dobrą, tak jak i ten drugi psiak (gdyby ładnie pobiegł to byłaby doskonała) i sędzia powiedział, że jest to pies świetnie rokujący wystawowo, tylko trzeba troszkę nad wystawianiem popracować (no ale halo, to była pierwsza nasza wystawa...).

Buźki słońca

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-14, 17:31   #95
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

ale mnie mój mężuś dziś deserem uraczył
normlanie full wypas - lody, owoce, galaretka, bita śmietana, czekolada
a potem to na wagę strach stanąć

kupiłam bambusika w Biedronce ostatniego chyba czekał na mnie

Aguniu - no to w takim razie za dalsze wystawy

Malutka - Ty to jak zwykle na pełnych obrotach

Dagetku - pochwal się zakupami

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 12:04   #96
kotekk81
Zakorzenienie

Haaaalooo dziolchyyyy co Wy odsypiacie dlugi weekend

gdzie sie schowalyscie

wylazic ale to biegusiem

ja troche zaginelam po tych cyckach murzynki w akcji w sumie przez trzy dni mielismy gosci (super imprezki, super jedzonko wczoraj prawie caly dzien na zakupach no i internet tak wolno chodzi ze wolniej to juz sie tylko lezy

ide przyszykowac obiad dla malzona

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 15:04   #97
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
My z małżem tak się zasiedzieliśmy w sobotę,m że o 4 rano poszliśmy spać a wczoraj wstałam po 12 uwielbiam tak się wylegiwać

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka Kochane
Wróciłam ja PM-ka marnotrawna nie było mnie trochu, bo Dawid przeziębiony w pracy sajgon dosłownie padałam na ryja i gdzieś tam po drodze i wena się zgubiła no, ale już jezdem, ale normalnie musiałam się Was naszukać do tego widzę, że fajne przepisy zapodałyście

Paulinka fajne zakupki. Ja też nie byłam w Pradze, a bardzo bym chciała Tytuł wątku rewelacja!!!
No super, że jesteś
Zdróweczka dla Dawidzia mam nadzieję, że już na tak długo nie znikniesz.
a tytuł to Izusia wymyśliła

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Piszę do was już z Krakowa Interneta już mamy jak widać więc teraz będę na bieżąco w końcu
A na wystawie Shiro spisał się lepiej niż myślałam, ale i tak mogło być jeszcze lepiej Przed sędziowaniem jak z nim próbnie biegaliśmy po ringu to biegał idealnie, na ring natomiast weszliśmy z pieskiem zaprzyjaźnionym z Shiro, do tego jeszcze tamten zaczął się wściekać i skakać, no i Shiro myślał, że się bawimy i mi się rozproszył... O bieganiu ładnym mowy nie było, bo mnie ciągnął i sędzia nie mógł ruchu ocenić. Za to potem już mi bardzo ładnie stał, a tego bałam się najbardziej, że będzie się wiercić i wściekać. Pierwsze koty za płoty Shiro dostał ocenę bardzo dobrą, tak jak i ten drugi psiak (gdyby ładnie pobiegł to byłaby doskonała) i sędzia powiedział, że jest to pies świetnie rokujący wystawowo, tylko trzeba troszkę nad wystawianiem popracować (no ale halo, to była pierwsza nasza wystawa...).
dla Shiro - powinnaś być z niego dumna
na następnej wystawie na pewno wypadnie rewelacyjnie

fajnie, że już masz neta, a jak tam po przeprowadzce?? urządzeni już??

Cytat:
mniam dobrze Ci

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja troche zaginelam po tych cyckach murzynki w akcji w sumie przez trzy dni mielismy gosci (super imprezki, super jedzonko wczoraj prawie caly dzien na zakupach no i internet tak wolno chodzi ze wolniej to juz sie tylko lezy
to się wygościłaś a co ciekawego kupiłaś??
Stary 2010-11-15, 15:51   #98
kasienka1985
Zakorzenienie

hej gwiazdy
witam się z chałupki

zabieram się za obiad

Oglądaliśmy meble kuchenne.
Czy któras z Was ma może kolor frontów Wenge w kuchni?? <chodzi mi głównie o szafki na dole>
Jak sie sprawuja??
z góry dzięki za opinie

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no rewelka!!
nie walcie tak oknami na wizaż!
miło, że mam komu odpisać
wracać gadziny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-11-15 o 18:31
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-15, 19:08   #99
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Czy któras z Was ma może kolor frontów Wenge w kuchni?? <chodzi mi głównie o szafki na dole>
Jak sie sprawuja??
z góry dzięki za opinie
Ja tak tylko na chwile bo robie ciasto na pierniki switeczne.... My mamy wenge w calej kuchni i powiem Ci ze jesli moj maz nie gotuje to sprawuja sie super, bo w innym wypadku kazda rozchlapana plame znac (czyt. ciasto na nalesniki, placki, sosy) Jutro zarzuce zdjeciami z zakupow. A teraz mykam do kuchni
Stary 2010-11-15, 19:20   #100
paulinaizabela
Zakorzenienie

Ale tu ruch

Po małych problemach wkońcu dzis wysłali mi moją torebajkę ale mam jeden problem...ponad 3 tygodnie czekam na bluzy z all myślałam, że już dawno są, ale dzwoniliśmy wczoraj do teściów i nie ma napisałam do tego gostka i podobno wysłał je już 27.10 - to gdzie są?? teście prawie cały dzień siedzą w domu a poza tym żadnego awizo nie było mam nadzaieję, że to się szybko wyjaśni, bo niedługo teściowa robi nam paczkę i chcę wszystko mieć cacy
Stary 2010-11-15, 20:02   #101
agunia82
Zakorzenienie

Hej

Paulinko już w dużej mierze urządzeni, właściwie nierozpakowane zostały takie rzeczy, co to rzadko są używane. Tyle że jeden pokój mamy cały pudłami zagracony, bo czekamy na klucze do piwnicy żeby je tam wynieść.

W imieniu Shiro ogromnie dziękuję

Kasienko co to mebli wenge w kuchni, to ja takich typowych wenge nigdy nie miałam, ale w jednym wynajmowanym mieszkaniu, i teraz też, mamy ciemny brąz i tak jak Daget pisze znać każdą plamę. Ale mi to bardzo nie przeszkadzało, bo łatwo się czyści, i znowu mi aż tak bardzo się nie brudziły, żebym musiała co i rusz je myć

Stary 2010-11-15, 20:53   #102
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Oglądamy z małżem "talent" popijamy winko, a potem tobimy sobie komediowy wieczór chcemy 2 komedie oglądnąć na dvd
ooooo jak fajnie my zaraz mykamy spac, zajechalismy do domu po 2 nad ranem wiec ledwo lazimy

Cytat:
Hejka Kochane
Najwazniejsze ze sie pojawilas i dalas znac a reszta sie pewnie niedlugo ulozy i bedziesz miec chwilke. Buziak dla DAwidka

Cytat:
A na wystawie Shiro spisał się lepiej niż myślałam, ale i tak mogło być jeszcze lepiej
Super, wiedzialam ze Shiro sie spisze i ja sie wcale nie dziwie ze nie wytrzymal skoro kumpel mogl, to on tez

Cytat:
Cześć

kupiłam bambusika w Biedronce ostatniego chyba czekał na mnie
Wooow ale deser , mam nadzieje ze na mnie bambusik tez bedzie czekal, bo dzis do Bierdony nie dotarlam

Cytat:
Ale robisz mi smaka na te sycki chyba niedlugo sama je zrobie,

Cytat:
Ale tu ruch

Po małych problemach wkońcu dzis wysłali mi moją torebajkę ale mam jeden problem...ponad 3 tygodnie czekam na bluzy z all myślałam, że już dawno są, ale dzwoniliśmy wczoraj do teściów i nie ma napisałam do tego gostka i podobno wysłał je już 27.10 - to gdzie są?? teście prawie cały dzień siedzą w domu a poza tym żadnego awizo nie było mam nadzaieję, że to się szybko wyjaśni, bo niedługo teściowa robi nam paczkę i chcę wszystko mieć cacy
Ooooo no to faktycznie paczka juz powinna byc, mam nadzieje ze wszystko sie na dniach wyjasni

Cytat:
Hej

Paulinko już w dużej mierze urządzeni, właściwie nierozpakowane zostały takie rzeczy, co to rzadko są używane. Tyle że jeden pokój mamy cały pudłami zagracony, bo czekamy na klucze do piwnicy żeby je tam wynieść.
No to super, macie juz doswiadczenie w przeprowadzkach wiec ta to juz pikus

Ciacho zarobione i teraz bedzie dojrzewac 6 tyg. . Ciekawe co mi z tego piernika wyjdzie. Wlasnie wszamalam kanapke z pasztetem i zagryzlam mega kwasnym grejfrutem

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-11-15 o 20:54
Stary 2010-11-15, 21:57   #103
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

a ja dziś byłam ostatni raz u dentysty i siedziałam na fotelu godzinę ale dałam radę

Cytat:
goście pewnie byli maluszka zobaczyć, co??

Cytat:
My z małżem tak się zasiedzieliśmy w sobotę,m że o 4 rano poszliśmy spać a wczoraj wstałam po 12 uwielbiam tak się wylegiwać
o matkoooo do 4?? to nie na moje zdrowie my wczoraj spaliśmy do 10, ale poszliśmy spać ok 23

Cytat:
Jak sie sprawuja??
z góry dzięki za opinie
ja nie mam, więc nie pomogę i nikt ze znajomych też nie ma

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ciacho zarobione i teraz bedzie dojrzewac 6 tyg. . Ciekawe co mi z tego piernika wyjdzie. Wlasnie wszamalam kanapke z pasztetem i zagryzlam mega kwasnym grejfrutem
6 tygodni??

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-11-15 o 22:00
Stary 2010-11-15, 23:20   #104
malutka_24
Wtajemniczenie

Ja tylko na chwilkę, bo jutro mam na rano, a nie chciałabym mieć znowu takich zaległości jeszcze tylko muszę nadrobić klub

Agunia dla Shiro

Dzasta za dzielność. Ja na pełnych obrotach, toć to ja leniwiec jestem Ale mi smaka narobiłaś

Paulinka

Daget
Stary 2010-11-16, 09:00   #105
kasienka1985
Zakorzenienie

cześć mordki
Cytat:
Hejka Kochane

Kasia fajne te Twoje zestawy ubraniowe Gratuluję podpisanej umowy
1-fajnie, ze juz wróciłaś kochana
mama nadzieje, że wena wróciła na dobre!!
buzi dla małego chorowitka
2- dziekuje
Cytat:
Ja tak tylko na chwile bo robie ciasto na pierniki switeczne.... My mamy wenge w calej kuchni i powiem Ci ze jesli moj maz nie gotuje to sprawuja sie super, bo w innym wypadku kazda rozchlapana plame znac (czyt. ciasto na nalesniki, placki, sosy) Jutro zarzuce zdjeciami z zakupow. A teraz mykam do kuchni
fiu fiu- nie ma to jak swiateczne pierdniki!
ja dostałam w tamtym roku od Izydy takie sliczne moze i w tym sie zlituje nad moim brakiem piekarnika i coś mi podrzuci

myszko a moglabys mi zrobic fotke waszej kuchni
macie mała kuchnie??
widzisz my bedziemy miec otwarty aneks
spodobaly mi sie jedne meble i ogolnie takie ciemne mi sie podobaja, ale boje sie ze z naroznika bedzie widac na tych meblach wszystkie ciapy w dodatku bedzie na nie padac swiatlo z okna
Cytat:
Ale tu ruch

aaaaa to jeszcze jej nie masz?
oj bidna Ty
ja ciągle mysle nad tą flavią ale jaki kolor wziąć
wczoraj kupiłam czerwona torebkę
Cytat:
Kasienko co to mebli wenge w kuchni, to ja takich typowych wenge nigdy nie miałam, ale w jednym wynajmowanym mieszkaniu, i teraz też, mamy ciemny brąz i tak jak Daget pisze znać każdą plamę. Ale mi to bardzo nie przeszkadzało, bo łatwo się czyści, i znowu mi aż tak bardzo się nie brudziły, żebym musiała co i rusz je myć
no widzisz
musze sie zastanowic zatem
napewno beda lepsze w utrzymaniu niz te na wysoki połysk chociaz one mi sie taaaaaaaaaak podobaja
dzieki za opinie
Cytat:
Cześć
a ja dziś byłam ostatni raz u dentysty i siedziałam na fotelu godzinę ale dałam radę

ja nie mam, więc nie pomogę i nikt ze znajomych też nie ma
1- brrrrrrrrrr dobrze, ze to juz za Tobą ja musze sie zmobilizowac i isc na przegląd
2- dzieki

kilka moich zestawów jakby któraś chciała na mnie popatrzec
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=176
mile widziane uwagi oczywista

pokazalabym Wam te mebelki co mi sie spodobaly, ale nie ma ich na stronie brw

umieram na @ - rekordowo w tym miesiacu
kto połączy się ze mną w bólu??
Zuśka i Kinior też mają

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-11-16, 09:08   #106
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Zuśka i Kinior też mają
Ja dziś łączę się z Tobą w pełnej rozciągłości już – a raczej w pełnym rozlewisku

@ dopadła mnie już dziś całkowicie

Daguś a co za przepis masz na te pierdniki? Zaciekawiłaś mnie tym długorosnącym ciastem

Miłego dnia Laski

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 10:03   #107
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daget

Cytat:
myszko a moglabys mi zrobic fotke waszej kuchni
macie mała kuchnie??

Zdjecia kuchni wrzucilam do albumu, myslelismy nad aneksem kuchennym ale nie dalo sie zburzyc tej nieszczesnej sciany. Wym. naszej kuchni to..... 2,12x 2,54. A co do zestawikow to super nie widza mi sie tylko jakos te jasne portki w ostatnim zestawie
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Daguś a co za przepis masz na te pierdniki? Zaciekawiłaś mnie tym długorosnącym ciastem
Robie go poraz pierwszy wiec nie wiem jak wyjdzie ale zaintrygowal mnie, wpisalam go juz w nasz watek przepisowy na klubie

Ide pstryknac kilka zdjec jak mi cokolwiek dzisiaj wyjdzie w te paskudna pogode

Aaaaa i bym zapomniala nie dajcie sie @
Stary 2010-11-16, 10:13   #108
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Robie go poraz pierwszy wiec nie wiem jak wyjdzie ale zaintrygowal mnie, wpisalam go juz w nasz watek przepisowy na klubie

Aaaaa i bym zapomniala nie dajcie sie @
Dzięki Daguś za przepisik
Trzymam kciuki, żeby pierniczki wyszły

Fajną macie kuchnię, malutką ale fajniutką

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 10:24   #109
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Ide pstryknac kilka zdjec jak mi cokolwiek dzisiaj wyjdzie w te paskudna pogode
Taaaaa zdjecia to dzisiaj wyszlyby tylko na balkonie ktorego nie mam

Cytat:
Dzięki Daguś za przepisik
Trzymam kciuki, żeby pierniczki wyszły

Fajną macie kuchnię, malutką ale fajniutką
Alez prosze i dziekuje
Stary 2010-11-16, 10:35   #110
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć

a ja mam dziś dzień pełen wrażeń
muszę odebrać firankę, popatrzeć w sklepach na garnki potem fryzjer a na koniec wizyta u gina w domu będę pewnie po 20, bo wizytę mam dopiero na 19.30

Cytat:
Dzasta za dzielność. Ja na pełnych obrotach, toć to ja leniwiec jestem Ale mi smaka narobiłaś
czyli z czystego lenistwa do nas nie zaglądałaś??

Cytat:
no widzisz
musze sie zastanowic zatem
napewno beda lepsze w utrzymaniu niz te na wysoki połysk chociaz one mi sie taaaaaaaaaak podobaja
dzieki za opinie

Zuśka i Kinior też mają
mi te z połyskiem też się podobają a jeszcze jakby była w jakimś intensywnym kolorze to w ogóle ale już czyścić bym jej nie chciała

a ja cieszę się każdym miesiącem bez @ ale już niedługo

Cytat:
Ja dziś łączę się z Tobą w pełnej rozciągłości już – a raczej w pełnym rozlewisku

Cytat:
Zdjecia kuchni wrzucilam do albumu, myslelismy nad aneksem kuchennym ale nie dalo sie zburzyc tej nieszczesnej sciany. Wym. naszej kuchni to..... 2,12x 2,54. A co do zestawikow to super nie widza mi sie tylko jakos te jasne portki w ostatnim zestawie
kuchnie macie bardzo ładną

Stary 2010-11-16, 11:02   #111
kasienka1985
Zakorzenienie

Dagulek- dzieki juz wiem, ze te portki nie pasują - macie racje
super ta Wasza kuchenka fajnie sie z tą zielenią prezentuje
i fajnie wygladaja ciemne meble- nawet w malym pomieszczeniu
super żyrandol i lodówka
moja kolezanka wlasnie takie meble zamowila w takiej wscieklej zieleni na wysoki połysk!
nie moge sie doczekac az ja zrobi i zobacze
Dżastinko- powodzenia dzisiaj w pełnym dniu zajęć!

...
dzis na obiadek robię kapuśniak
a teraz- wciągam sledzika mniam!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-11-16, 15:30   #112
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Ja znowu się nudzę w pracy
ale przynajmniej mam czas na naukę do testów - już za tydzień w piątek...

Cytat:
super, że już jesteś zrobiona

Cytat:
aaaaa to jeszcze jej nie masz?
oj bidna Ty
ja ciągle mysle nad tą flavią ale jaki kolor wziąć
wczoraj kupiłam czerwona torebkę

Zuśka i Kinior też mają
No może dziś już przyszła ale zanim ją będę tu miała to jeszcze ze 3 tygodnie bo wszystko zamawiamy do teściów a potem oni nam paczkę wysyłają. A tak długo z tą torebką bo wysłałam im kasę na konto i do mnie wróciła to napisałam tam maila i gościu podał mi inne konto i wszystko ok

Jaką czerwoną, pokaż

Fajne zestawiki oprócz tego ostatniego

ja już po ale przytulam mocno Was dziewczynki

Cytat:
muszę odebrać firankę, popatrzeć w sklepach na garnki potem fryzjer a na koniec wizyta u gina w domu będę pewnie po 20, bo wizytę mam dopiero na 19.30
no to się nalatasz daj znać jak tam po wizycie

Daguś a ja nie widzę Twojej kuchni usunęłaś już??
choć pamiętam, że kiedyś ją pokazywałaś i barzo mi się podobała

Dziewczyny kawusia??
Stary 2010-11-16, 17:28   #113
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

kuchnie macie bardzo ładną
Ale dzis masz planow, a planow. ciekawam jestem bardzo tej firaneczki i fryzjera, bo wizyta u gina pewnie ksiazkowo ,

Cytat:
Dagulek- dzieki juz wiem, ze te portki nie pasują - macie racje
super ta Wasza kuchenka fajnie sie z tą zielenią prezentuje
i fajnie wygladaja ciemne meble- nawet w malym pomieszczeniu
super żyrandol i lodówka
moja kolezanka wlasnie takie meble zamowila w takiej wscieklej zieleni na wysoki połysk!
, mnie te kolorowe mebelki tez sie podobaja , a za zyrandol i lodowke dziekuje w ich imieniu

Cytat:
ale przynajmniej mam czas na naukę do testów - już za tydzień w piątek...

Daguś a ja nie widzę Twojej kuchni usunęłaś już??
choć pamiętam, że kiedyś ją pokazywałaś i barzo mi się podobała
No to do testow kochana, do testow!!! A kuchni pewnie nie widzisz bo nie jestesmy zaprzyjaznione, zobacz teraz
Stary 2010-11-16, 17:39   #114
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dagetku ojej to my nie byłyśmy wcześniej zaprzyjaźnione
tak jak pamiętałam kuchnia śliczna, no i łazieneczka też oczywiście
Stary 2010-11-16, 17:40   #115
asiuk
Zakorzenienie

Cześc, dziołszki!

Jakoś do Was w końcu trafiłam. Od tygodnia jestem na L4, więc pewnie zajrzę tutaj częściej. Nic mi nie jest, ale lekarz mnie namówił, żebym sobie odpoczęła.
To, że Kotek i Niuniu się rozpakowały, to wiem - serdecznie gratuluję! Jakieś nowe fasolki na wątku? Życiowe zmiany?

U mnie po staremu, spróbuję za jakiś czas wrzucic fotki z mieszkania

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 19:47   #116
agunia82
Zakorzenienie

Cześć

Macie kobitki coś na poprawę humoru w taki dzień. Uśmiałam się do łez. Uwielbiam ten kabaret

http://www.youtube.com/watch?v=rEERqFEDkpc&t=2m30s

Stary 2010-11-16, 20:42   #117
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)

CZEŚĆ ŁOBUZY.
Cytat:
czyli nie tylko mi było wczoraj czegoś brak
ale dziś dużo lepiej fakt, że sobie pospałam... a u Ciebie??

tego w doniczce?? mam nadzieję, że będą jeszcze we wtorek, bo też chcę go mieć uwielbiam bambusy - jedyne żywe badylki, które wytrzymują moją antykwiatową rękę
dzasti ja też "kocham" zajmować sie kwiatkami jak Ty , a najbardziej lubię kaktuski.
Cytat:
Hejka Kochane

Izuś fajny fryz pasuje do Ciebie
Oj córo marnotrawna, dobrze, ze juz wróciłaś..
Jak Dawidek, choruje jeszcze?
Dziekuję.
Cytat:
Heloł

Buźki słońca
aguniu to wspaniale..pierwsza wystawa, a już tak dobra ocena. Gratuluję tresury pieska.
Zadomowiona już, wyspana w nowym miejscu??
Cytat:
Haaaalooo dziolchyyyy co Wy odsypiacie dlugi weekend

gdzie sie schowalyscie
wylazic ale to biegusiem

kotku, ja osobiście też bym pewnie zaginęła po takich cyckach.
Mój necik też bije najżybsze szybkości... ale niedługo się go "popędzi" troszku.
Cytat:
daget kuchnia jak juz pisałam wyśmienita...domyziana, że sie tak wyrarzę. Jestem w szoku odnośnie tego dojrzewania ciacha, ide luknać, co to za przepis.
Cytat:
cześć mordki

Zuśka i Kinior też mają
kasienko zestawy ogólnie ok, tylko jestem podobnego zdania jak dziewczyny na wątku, że 3 i 5 niepotrzebnie CIę poszerzają. Śliczna ta bluzka z koronką i w kwiatuchy.
W bólu łączę sie i ja.
Cytat:
cześć
dzastinko jak tam wrażenia z całego dnia.
Piochwal się firanką jakl zawiesisz, co? NO i koniecznie fryzjerem.
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześc, dziołszki!

Jakoś do Was w końcu trafiłam. Od tygodnia jestem na L4, więc pewnie zajrzę tutaj częściej. Nic mi nie jest, ale lekarz mnie namówił, żebym sobie odpoczęła.
To, że Kotek i Niuniu się rozpakowały, to wiem - serdecznie gratuluję! Jakieś nowe fasolki na wątku? Życiowe zmiany?

U mnie po staremu, spróbuję za jakiś czas wrzucic fotki z mieszkania
asiuk ja tam sie cieszę, że lekarz Cię namówił na odpoczynek, zaglądaj częściej.

Mooonik gdzie Ty?

Zakupki sobotnie się udały. Kupiłam butki takie jak chciałam, niskie i długie, 2 bluzeczki i gorsecik.

Niedziela upłynęła ww gronie rodzinnym, tym razem bez spotkań ze znajomymi, wróciliśmy sobie wcześniej do domku i leniliśmy się.

Idę sie umyć i uszykować kolację.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 21:17   #118
kasienka1985
Zakorzenienie

aaaa tam zaraz poszerzają!
ja jestem szeroka po prostu

melduję iż kapuśniak wyszedł tak:
nagotowałam cały gar, zapakowałam mężowi do pracy i jeszcze jutro bedzie na obiad <aż nam zbrzydnie >

to moje ostatnie pakupki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=840

buziaki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-11-16, 21:28   #119
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam małpiszonki, szczególnie te, ktore zaginęły w akcji i teraz w glorii chwały powróciły czyli Asiuka i Malutką.
Agunia gratuluję dobrego występu psiaka Ciekawe czy dzidziusia tez tak wychowacie
Kasieńka - wyblakłe spodnie, "ledzinsy" i inne takie ci nie pasują. Nie oblekaj swojego zadu w takie "wynalazki" Mówię Ci to ja: ciotkobabcia Izazusia . Aha- i prosim bardzo o miseczkę kapuśniaczku
Daget- ja wiem że kuchnia jest super ale powiem Wam w sekrecie, że na żywo wygląda znacznie lepiej Ja do tej ze zdjec nie byłam przekonana , bałam się że wenge zmniejszy lokal a tu miła niespodzianka była

Serwuję kawkę z mukki i ulubione "ptasie mleczko"Łukasza Kasieńki- tzn z obornickiego Misia

Ps. Ja muszę sprostować- ja tylko użyłam w jednym poście sformułowania "są pm-ki jest impreza" a Dagecik zaproponowała to na tytuł wątku. . Okej koniec sprostowania

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-11-16 o 21:30
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-16, 21:31   #120
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)

Cytat:
aaaa tam zaraz poszerzają!
ja jestem szeroka po prostu

melduję iż kapuśniak wyszedł tak:
nagotowałam cały gar, zapakowałam mężowi do pracy i jeszcze jutro bedzie na obiad <aż nam zbrzydnie >

to moje ostatnie pakupki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=840

buziaki
A tam, gadasz. To czemu na pozostałych fotach wyglądasz całkiem sexi i bardzo zgrabnie? Nie czaruj mnie tu.
Zakupki fajne. Groszkowa bluzka i bandażowa spódniczka ukradziona.

Izuś dzieki za sprostowanie, będziemy mieć to na uwadze. I pilnuj sie co piszesz, bo następny wątek przed nami... Rzuć ptasie

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-11-16 o 21:37
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości