|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Witam Kochane przy sobocie... Bo to dzis sobota, no nie?
![]() Masakra stracilam poczucie czasu. Wczoraj wyskoczylismy do pierwszej galerii handlowej w tym moim rodzinnym miasteczku i wydalismy kuuuupe kasy. Mezulek kupil sobie kurtko-plaszczyk, mamie kupilismy kaszkiecik i maskare a ja naciagnelam meza na futrzakowa czape i opaske na wloski. Pozniej byly lody i mega ptys. A dzis wybralismy sie na polowanie za butami dla mego Skarba i wrocilismy z sukienka dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wygrala.... pogoda ![]() Mam na niego chrapke zobaczymy czy jak wrocimy do L-wa to jeszcze bedzie. Cytat:
![]() Anus gratuluje zdanego egzaminu Zapraszam na sushi wlasnie moj mezulek konczy skrecac ruloniki
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-11-13 o 19:45 |
|||
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Oglądamy z małżem "talent" popijamy winko, a potem tobimy sobie komediowy wieczór chcemy 2 komedie oglądnąć na dvd Agunia jak tam wystawa?? jak się Shiro spisał? Izusia dobrze, że tylko pół godziny trzyma Cię dołek Cytat:
super A body bardzo fajne ja też ostatnio kupiłam kilka par rajtek a wogole spódnic nie noszę ciężko mi znaleźć jakąś fajną kieckę Cytat:
Mam nadzieję, że energia wróci Daguś to pochwal się zakupkami |
||
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Kochane
Wróciłam ja PM-ka marnotrawna w pracy sajgon i gdzieś tam po drodze i wena się zgubiła no, ale już jezdem, ale normalnie musiałam się Was naszukać do tego widzę, że fajne przepisy zapodałyście ![]() dla pamiętających o mnie i dla Izy - Ty wiesz za co czy ja Ci kiedyś mówiłam, że jesteś WIELKA Agunia miłego mieszkania Katey macie ślicznie urządzony domek Paulinka fajne zakupki. Ja też nie byłam w Pradze, a bardzo bym chciała ![]() Sofcia super, że z nóżką już lepiej Mooonik gratuluję zdania teorii ![]() Anusia gratuluję zdania egzaminów ![]() Niuniuniau moje gratulacje Kasia fajne te Twoje zestawy ubraniowe Izuś fajny fryz Daget śliczna ta łazienka Izka za pracęKottek Majeczka jest przesłodka Dzasta śliczny brzusio Milibili odpoczynku i chwili relaksu Wam życzę Czeko dla rozgadanej Werci
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Piszę do was już z Krakowa w końcuA na wystawie Shiro spisał się lepiej niż myślałam, ale i tak mogło być jeszcze lepiej Przed sędziowaniem jak z nim próbnie biegaliśmy po ringu to biegał idealnie, na ring natomiast weszliśmy z pieskiem zaprzyjaźnionym z Shiro, do tego jeszcze tamten zaczął się wściekać i skakać, no i Shiro myślał, że się bawimy i mi się rozproszył... O bieganiu ładnym mowy nie było, bo mnie ciągnął i sędzia nie mógł ruchu ocenić. Za to potem już mi bardzo ładnie stał, a tego bałam się najbardziej, że będzie się wiercić i wściekać. Pierwsze koty za płoty Shiro dostał ocenę bardzo dobrą, tak jak i ten drugi psiak (gdyby ładnie pobiegł to byłaby doskonała) i sędzia powiedział, że jest to pies świetnie rokujący wystawowo, tylko trzeba troszkę nad wystawianiem popracować (no ale halo, to była pierwsza nasza wystawa...).Buźki słońca
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ale mnie mój mężuś dziś deserem uraczył normlanie full wypas - lody, owoce, galaretka, bita śmietana, czekolada ![]() a potem to na wagę strach stanąć kupiłam bambusika w Biedronce ostatniego chyba czekał na mnie ![]() Aguniu - no to w takim razie za dalsze wystawy ![]() Malutka - Ty to jak zwykle na pełnych obrotach ![]() Dagetku - pochwal się zakupami
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaalooo dziolchyyyy co Wy odsypiacie dlugi weekend
![]() gdzie sie schowalyscie ![]() wylazic ale to biegusiem ![]() ja troche zaginelam po tych cyckach murzynki w akcji w sumie przez trzy dni mielismy gosci (super imprezki, super jedzonko wczoraj prawie caly dzien na zakupach no i internet tak wolno chodzi ze wolniej to juz sie tylko lezy ide przyszykowac obiad dla malzona
|
|
|
|
|
#97 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
My z małżem tak się zasiedzieliśmy w sobotę,m że o 4 rano poszliśmy spać a wczoraj wstałam po 12 uwielbiam tak się wylegiwać Cytat:
Zdróweczka dla Dawidzia Cytat:
dla Shiro - powinnaś być z niego dumna na następnej wystawie na pewno wypadnie rewelacyjnie fajnie, że już masz neta, a jak tam po przeprowadzce?? urządzeni już?? Cytat:
dobrze Ci![]() Cytat:
a co ciekawego kupiłaś??
|
||||
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdy
witam się z chałupki zabieram się za obiad Oglądaliśmy meble kuchenne. Czy któras z Was ma może kolor frontów Wenge w kuchni?? <chodzi mi głównie o szafki na dole> Jak sie sprawuja?? z góry dzięki za opinie nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no rewelka!! nie walcie tak oknami na wizaż! ![]() miło, że mam komu odpisać wracać gadziny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-11-15 o 18:31 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak tylko na chwile bo robie ciasto na pierniki switeczne.... My mamy wenge w calej kuchni i powiem Ci ze jesli moj maz nie gotuje to sprawuja sie super, bo w innym wypadku kazda rozchlapana plame znac (czyt. ciasto na nalesniki, placki, sosy) Jutro zarzuce zdjeciami z zakupow. A teraz mykam do kuchni
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch
![]() Po małych problemach wkońcu dzis wysłali mi moją torebajkę myślałam, że już dawno są, ale dzwoniliśmy wczoraj do teściów i nie ma teście prawie cały dzień siedzą w domu a poza tym żadnego awizo nie było mam nadzaieję, że to się szybko wyjaśni, bo niedługo teściowa robi nam paczkę i chcę wszystko mieć cacy
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Paulinko już w dużej mierze urządzeni, właściwie nierozpakowane zostały takie rzeczy, co to rzadko są używane. Tyle że jeden pokój mamy cały pudłami zagracony, bo czekamy na klucze do piwnicy żeby je tam wynieść. W imieniu Shiro ogromnie dziękuję Kasienko co to mebli wenge w kuchni, to ja takich typowych wenge nigdy nie miałam, ale w jednym wynajmowanym mieszkaniu, i teraz też, mamy ciemny brąz i tak jak Daget pisze znać każdą plamę. Ale mi to bardzo nie przeszkadzało, bo łatwo się czyści, i znowu mi aż tak bardzo się nie brudziły, żebym musiała co i rusz je myć
|
|
#102 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i ja sie wcale nie dziwie ze nie wytrzymal skoro kumpel mogl, to on tez Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ciacho zarobione i teraz bedzie dojrzewac 6 tyg. . Ciekawe co mi z tego piernika wyjdzie. Wlasnie wszamalam kanapke z pasztetem i zagryzlam mega kwasnym grejfrutem
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-11-15 o 20:54 |
|||||||
|
|
|
|
#103 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() a ja dziś byłam ostatni raz u dentysty i siedziałam na fotelu godzinę ale dałam radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my wczoraj spaliśmy do 10, ale poszliśmy spać ok 23 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-11-15 o 22:00 |
||||
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę, bo jutro mam na rano, a nie chciałabym mieć znowu takich zaległości
![]() Agunia dla ShiroDzasta za dzielność. Ja na pełnych obrotach, toć to ja leniwiec jestem Ale mi smaka narobiłaś ![]() Paulinka Daget
|
|
#105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć mordki
Cytat:
mama nadzieje, że wena wróciła na dobre!! buzi dla małego chorowitka 2- dziekuje Cytat:
ja dostałam w tamtym roku od Izydy takie sliczne moze i w tym sie zlituje nad moim brakiem piekarnika i coś mi podrzuci ![]() myszko a moglabys mi zrobic fotke waszej kuchni ![]() macie mała kuchnie?? widzisz my bedziemy miec otwarty aneks spodobaly mi sie jedne meble i ogolnie takie ciemne mi sie podobaja, ale boje sie ze z naroznika bedzie widac na tych meblach wszystkie ciapy ![]() Cytat:
oj bidna Ty ja ciągle mysle nad tą flavią ale jaki kolor wziąć wczoraj kupiłam czerwona torebkę Cytat:
![]() musze sie zastanowic zatem napewno beda lepsze w utrzymaniu niz te na wysoki połysk chociaz one mi sie taaaaaaaaaak podobaja dzieki za opinie Cytat:
2- dzieki kilka moich zestawów jakby któraś chciała na mnie popatrzec https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=176 mile widziane uwagi oczywista pokazalabym Wam te mebelki co mi sie spodobaly, ale nie ma ich na stronie brw umieram na @ - rekordowo w tym miesiacu ![]() kto połączy się ze mną w bólu?? Zuśka i Kinior też mają
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() @ dopadła mnie już dziś całkowicie Daguś a co za przepis masz na te pierdniki? Zaciekawiłaś mnie tym długorosnącym ciastem ![]() Miłego dnia Laski |
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ide pstryknac kilka zdjec jak mi cokolwiek dzisiaj wyjdzie w te paskudna pogode Aaaaa i bym zapomniala nie dajcie sie @ |
||
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby pierniczki wyszły ![]() Fajną macie kuchnię, malutką ale fajniutką |
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#110 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() a ja mam dziś dzień pełen wrażeń ![]() muszę odebrać firankę, popatrzeć w sklepach na garnki potem fryzjer w domu będę pewnie po 20, bo wizytę mam dopiero na 19.30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jeszcze jakby była w jakimś intensywnym kolorze to w ogóle ale już czyścić bym jej nie chciała a ja cieszę się każdym miesiącem bez @ ale już niedługo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dagulek- dzieki
super ta Wasza kuchenka fajnie sie z tą zielenią prezentuje i fajnie wygladaja ciemne meble- nawet w malym pomieszczeniu super żyrandol i lodówka ![]() moja kolezanka wlasnie takie meble zamowila w takiej wscieklej zieleni na wysoki połysk! nie moge sie doczekac az ja zrobi i zobacze Dżastinko- powodzenia dzisiaj ... dzis na obiadek robię kapuśniak ![]() a teraz- wciągam sledzika mniam!
|
|
#112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja znowu się nudzę w pracy ![]() ale przynajmniej mam czas na naukę do testów - już za tydzień w piątek... Cytat:
![]() Cytat:
ale zanim ją będę tu miała to jeszcze ze 3 tygodnie to napisałam tam maila i gościu podał mi inne konto i wszystko ok![]() Jaką czerwoną, pokaż Fajne zestawiki oprócz tego ostatniego ja już po ale przytulam mocno Was dziewczynki Cytat:
daj znać jak tam po wizycie Daguś a ja nie widzę Twojej kuchni usunęłaś już??choć pamiętam, że kiedyś ją pokazywałaś i barzo mi się podobała Dziewczyny kawusia??
|
|||
|
|
|
|
#113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fryzjera, bo wizyta u gina pewnie ksiazkowo , Cytat:
, a za zyrandol i lodowke dziekuje w ich imieniu Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Dagetku
![]() tak jak pamiętałam kuchnia śliczna, no i łazieneczka też oczywiście
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc, dziołszki!
![]() Jakoś do Was w końcu trafiłam. Od tygodnia jestem na L4, więc pewnie zajrzę tutaj częściej. Nic mi nie jest, ale lekarz mnie namówił, żebym sobie odpoczęła. To, że Kotek i Niuniu się rozpakowały, to wiem - serdecznie gratuluję! Jakieś nowe fasolki na wątku? Życiowe zmiany? U mnie po staremu, spróbuję za jakiś czas wrzucic fotki z mieszkania
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macie kobitki coś na poprawę humoru w taki dzień. Uśmiałam się do łez. Uwielbiam ten kabaret http://www.youtube.com/watch?v=rEERqFEDkpc&t=2m30s
|
|
#117 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŁOBUZY.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak Dawidek, choruje jeszcze? Dziekuję. Cytat:
Zadomowiona już, wyspana w nowym miejscu?? Cytat:
![]() Mój necik też bije najżybsze szybkości... ale niedługo się go "popędzi" troszku.Cytat:
Cytat:
W bólu łączę sie i ja. Cytat:
Piochwal się firanką jakl zawiesisz, co? NO i koniecznie fryzjerem. Cytat:
Mooonik gdzie Ty? Zakupki sobotnie się udały. Kupiłam butki takie jak chciałam, niskie i długie, 2 bluzeczki i gorsecik. ![]() Niedziela upłynęła ww gronie rodzinnym, tym razem bez spotkań ze znajomymi, wróciliśmy sobie wcześniej do domku i leniliśmy się. ![]() Idę sie umyć i uszykować kolację. |
||||||||
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa tam zaraz poszerzają!
ja jestem szeroka po prostu melduję iż kapuśniak wyszedł tak: ![]() nagotowałam cały gar, zapakowałam mężowi do pracy i jeszcze jutro bedzie na obiad <aż nam zbrzydnie to moje ostatnie pakupki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=840 buziaki
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam małpiszonki, szczególnie te, ktore zaginęły w akcji i teraz w glorii chwały powróciły
czyli Asiuka i Malutką. Agunia gratuluję dobrego występu psiaka Ciekawe czy dzidziusia tez tak wychowacie ![]() Kasieńka - wyblakłe spodnie, "ledzinsy" i inne takie ci nie pasują. Nie oblekaj swojego zadu w takie "wynalazki" Mówię Ci to ja: ciotkobabcia Izazusia . Aha- i prosim bardzo o miseczkę kapuśniaczku Daget- ja wiem że kuchnia jest super ale powiem Wam w sekrecie, że na żywo wygląda znacznie lepiej Ja do tej ze zdjec nie byłam przekonana , bałam się że wenge zmniejszy lokal a tu miła niespodzianka była![]() Serwuję kawkę z mukki i ulubione "ptasie mleczko"Łukasza Kasieńki- tzn z obornickiego Misia ![]() Ps. Ja muszę sprostować- ja tylko użyłam w jednym poście sformułowania "są pm-ki jest impreza" a Dagecik zaproponowała to na tytuł wątku. . Okej koniec sprostowania
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-11-16 o 21:30 |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zakupki fajne. Groszkowa bluzka i bandażowa spódniczka ukradziona. Izuś dzieki za sprostowanie, będziemy mieć to na uwadze. I pilnuj sie co piszesz, bo następny wątek przed nami... Rzuć ptasie
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-11-16 o 21:37 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Mam depresję
Nie chce mi sie robić tej prezentacji 

super
ciężko mi znaleźć jakąś fajną kieckę
i
za pracę

dobrze Ci

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)