|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze. straaasznie mi miło.! i kolejnych setek życzę. LOVE~LOVE~LOVE kolejne kurcze.! nawet w najdalszych zakątkach umysłu, nie liczyłam, że znajdę się na tej liście. A tu taka niespodzianka. D Z I Ę K U J Ę . ! Wszystkiego naj, naj, naj. ![]() Wiesz, nawet największe kłótnie można załagodzić szczęściem. *** Chociaż widzisz ciemność,
dalej prubójesz dostrzec najmniejszy promyk nadziei.
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-14 o 21:49 |
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
so_steadfast, happyend, Paralogiczna, dreams_x33, SparklyAngel, Nensie - zdolniachy z was Panienki ;** dokonuję małego rabunku ;>
dreams_x33 - sto lat, sto lat!
wszystkiego najsłodszego! marikab - ależ kradnij ;> Nie! Nie chcę od Ciebie pieniędzy, ciuchów, wycieczek, prezentów - pragnę tylko szczerej miłości. To właśnie Twoja miłość rozjaśnia mi szare listopadowe dni. Nikogo nie kocha się tak mocno i tak boleśnie jak osobę, którą się straciło. I moja miłość zdeptana jak pet* pod butem o rozmiarze 44. uwielbiałam topić się w Twoich czekoladowych oczach. wstaję. jem. siedzę w szkole. wracam do domu. siadam do komputera. odrabiam zadanie. znów siadam do komputera. potem się kąpię i idę spać. tak każdego dnia. - powiedz czy moje życie bez Ciebie nie jest szalone?! żadne słowo nie brzmiało tak cudownie jak Twoje pierwsze 'kocham'. a teraz za każde złe słowo 'przepraszam' - choć już za późno.. mam ochotę pieprznąć moim telefonem o ścianę! bynajmniej nie będę tak nieustannie wyczekiwała jakiegokolwiek znaku od Ciebie! *dziewczyny, nie wiem czy słowo pet jest również używane w innych regionach Polski poza Śląskiem, dlatego dla ścisłości chciałabym wyjaśnić - pet to końcówka papierosa. praktycznie wypalony papieros i sam filtr.
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
. on z papierosem zaciśniętym w ustach, ona z rumieńcami jak paradujesz bez stanika, to to czy masz majtki ma już niewielkie znaczenie zamieszkaj swoim wzrokiem na moim ciele do you know that you love me?/ wiesz o tym, że mnie kochasz? thinking you'd never leave was my main mistake/ myślenie, że nigdy nie odejdziesz było moim głównym błędem |
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
persefona_ - tak jest znane
" zapach czarnej kawy i słodkiej samotności stan - tego mi było brak. mam zasady, które łamie i maniery, które olewam. nocy nie przesypiam, a wino pijam z kartonu. wracam do domu późno lub wcale nie wracam. poza tym jestem wiecznie zbulwersowana i pretensjonalna. Wpatrzona w szybę autokaru mijasz budynki nieznanych miast. Nigdy więcej nie powtórzysz błędów,
które wiesz, że popełniłaś ostatni raz. "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-09 o 16:27 |
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
ciesze się
dziękuje talencie ! przy okazji spełnienia marzeń ... jest już północ i wszystko w porządku piosenki straciły znaczenie każdy ma prawo mieć zły dzień miesiąc życie.. moja metka właśnie wyblakła "Muszę znosić codzienny wschód słońca. To potworne. To nieludzkie." każdego dnia pytam dlaczego poduszka przynosi chropowate sny ok kilku dni nic nie robię, odżywiam się czekoladą i tanim winem. czekam aż spadnie cichy śnieg, który przypomni mi czym jest piękno. i dzięki temu uśmiechnę się w końcu i pomyśle "jeszcze nic straconego" na razie jednak bezkarnie wpatruje się w czarne okna mam Cie na czubku języka w oczach zagubionych w kieszeniach gdzie ciągle chowam ręce w uśmiechu który tak kochałeś w serdecznym słowie i w gniewie gdy jadę na rowerze mijam wsie i senne miasteczka gdy mam katar i głowa mnie boli wszędzie jesteś ze mną w chorobie i smutku w chwilach szczęścia i rozkoszy w rozmowach tych ważnych i tych o niczym w historiach jak z baśni w kropelkach wody i w moim sercu. jesteś wszędzie <3
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze dwa dni temu w słowie KOCHAM było tyle magi ..
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
- kocham cię ..
- pff - już za późno ? - na co ? na kolejne kłamstwa pod tytułem ` kocham ' <i wybuchła śmiechem> - ale kochanie ..< nagle ona mu przerwała> -tylko tym razem poszukaj sobie głuchej i niewidomej panny .! A moje sumienie cicho szeptało: "Zostań!". I cóż mi pozostało z Twoich wielkich małych słów Jesiennych obietnic że nie znikniesz Nigdy z moich snów I ciągle próbuję zapomnieć o wszystkim .. _______________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33 - dziekuje Ci bardzo
+ spelnienia marzen podnoszę kawałki miłości, której kiedyś zaznałam
ale czy jutro Ją przyniesie?
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33 - dziękuję !
i spełnienia marzeń, mróweczko ![]() Cytat:
te pozwoliłam sobie zabrać. cuda nic nie zabierze magii.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-11-14 o 23:43 |
|
|
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
"
-Mhrau! Ty mój koocie ! Pójdziesz dla mnie po łakocie? ^^ -Moja mała... -Czego? - nie znosiła, gdy tak na nią mówiono, od razu jej duże oczka zmniejszały się i tak ładnie marszczyła nosek. -Nic... Chciałem popatrzeć jak ładnie się foszkasz. ;D narcyzie, własne odbicie byś przeleciał za***iście się dobraliście.On Cie denerwuje, Ty go denerwujesz ale i tak widać że chol.ernie się kochacie co u mnie? jak zwykle. coś się sypie, ktoś się kłóci, ktoś się czepia, ktoś przychodzi, ktoś odchodzi. ja zostaję. -chodźmy na piwo. - jak ty dziwnie wypowiadasz słowo wódka.. pozorna sielanka . tak dla równowagi "
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-11-15 o 06:07 |
|
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Mam już dość słów :
` kocham Cie ' `potrzebuje Cię ' `na zawsze ' mam już dość twoich kłamstw .. ! Nie mów tylko kochaj .. Zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać ____________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Kłamstwa pełzają po twych słowach, jak ślimaki po deszczu
|
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
siatkaraa , patrysiowa_ , marikab , drift , latin , ZagubiOna_ , nieliczyłamsiewcale, Guziki xD , IIHHAATT
, kreskowa , persefona_ , autoagresja , Keendy , katse , Oouoyrdestiny , sparklyangel , agrr , rumuneczka , kamisha , Cama , chanigme_ , dreams_x33 - brawo brawo brawo , wasza twórczość z każdym dniem zadziwia mnie coraz bardziej i dzięki wam codziennie mój status na gg cieszy się wpsaniałym opisem : ) . dreams_x33 - spóźnione ale szczere : * Wszystkiego naj naj naj fajniejszego i najlepszego . Oraz dziękuje za wyróżnienie skarbie _________________________ ________ '' '' Istnieje tylko jeden oryginał miłości, ale tysiąc różnych kopii. '' Miłość daje dużo mnie niż sie oczekiwało . Są ludzie, którzy nigdy by nie byli zakochani, gdyby nie słyszeli o miłości. uczucie samotności potężnieje, kiedy próbujemy mu się sprzeciwiać, a słabnie, kiedy najzwyczajniej w świecie je ignorujemy.
'' Podczas każdego tańca, któremu oddajemy się z radością, umysł traci swoją zdolność kontroli, a ciałem zaczyna kierować serce.
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
/ Czy możemy udawać, że te samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy? You got that something that keeps me so off balance Baby you're a challenge, lets explore your talent / Masz to coś co wytrąca mnie z równowagi Kochanie, lubisz wyzwania, odkryjmy twój talent There might have been a time When I would let you step away I wouldn’t even try but I think you could save my life / Może nadejść czas, kiedy Odsunę cię krok od siebie, Nawet nie spróbuję, ale sądzę, Że możesz ocalić mi życie. Just don’t give up on me I won’t let you down / Tylko nie wątp we mnie, Nie zawiodę cię. katse your blue eyes so_steadfast latin agrr kreskowa kamisha marikab dreams_x33 ciiri ameel jesteście okradane od dłuższego czasu doszczętnie. każdy opis zachwyca, każdy jest idealny. aktualnie nie wyobrażam sobie wizażu bez was. miSZCZunie! ♥♥♥
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
'
Tak, masz rację, jestem dużym dzieckiem. Ja nie widzę nic złego w tym, że lubię się śmiać, lubię oglądać bajki, zawsze, czym się bawię w rękach, że wszędzie mam łaskotki, że lubię kolorowe rzeczy. Ja nie widzę w tym nic złego i dziękuje, że tobie to też nie przeszkadza. Ale teraz szczerze się ciebie pytam: Czy jesteś gotowy wiążąc się z dziewczyną, być przy okazji jej opiekunem? Nie jestem taka jak inne dziewczyny. Nie maluję się, kiepsko flirtuję, ale potrafię kochać. Kochać jak dziecko... z całego serca, nie potrzebując powodu. Ale musisz też wiedzieć, że będąc ze mną, musisz być niepewnym tego, co mi do głowy wpadnie i wiedzieć, że nie łatwo jest sprawić by cokolwiek z niej wypadło. Więc jak? Wchodzisz w to? Mam ochotę zobaczyć łzy, spływające po Twojej twarzy... Ja nie wiem, co piję, lecz jeśli to miłość, to proszę mi dolać. - a jak odchodził to bolało ? - nie kur.wa , łaskotało i prosiło o więcej nauczę cię jak się spada z dachu. upijając się resztkami wczorajszej miłości ' |
|
|
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
Czas nie goi ran, lecz przyzwyczaja do bólu.
Zgaś światło, zamknij oczy i poczuj poczuj oddech miłości. I enjoy the solitude. Smutno cieszyć się w samotności. Play on the stage of life, your happiness. Zagraj na deskach życia, swoje szczęście. Bum, bum, bum. Coraz ciszej: bum, bum, bum. Głucha cisza. Nie nastawiaj uszu, już nie usłyszysz moich słów, nie ujrzysz moich rąk, nie dotkniesz moich warg, nie poczujesz miłości, najwspanialszej którą Tobie ofiarowałam. |
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
Postawiono nam przed oczami świat złudzeń oparty na bezwarunkowej miłości i zaufaniu. - - gówno prawda.
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Nienaruszona - Łał , dziekuje myszko za wyroznienie . ;*
Patrysiowa_ , SparklyAngel , your blue eyes , so_steadfast , agrr - okradzione . ''
mówiłeś, że jeszcze nigdy.. nigdy aż tak... a mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem gestem... dopóki jestem... Zrozum, to był mój wielki błąd. uśmiecha się do mnie, tym najpiękniejszym ze swoich uśmiechów, widzę iskierki ciepła w jego błękitnych oczach, czuję ucisk w żołądku. Chciałabym przestać biec za tym, co coraz bardziej się oddala. proszę szepnij mi do ucha, że jestem tą na którą czekałeś... mimo wszystko wciąż dobre sny otulają mnie... Bała się tylko tego, że on usłyszy jak głośno bije jej serce. '' |
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
" -Dlaczego Ty jesteś taka wyjątkowa? - Bo 90 % mnie to choroba psychiczna a 10 % głupota... Przez otwarty obraz lustra przedostać się do marzeń w zamkniętej fantazji. Ale chodzic juz umiem,teraz chce umiec latac. Chrońmy ziemię. To jedyna planeta na której istnieje czekolada Rano patrzę w lustro i zastanawiam sie, co ten geniusz dzisiaj wymyśli – Jesteś cudowna. – Cudowna to jest woda z Lichenia. U mnie wszystko jak dawniej tylko jeden samobójca więcej, tylko jedna znów rodzina rozbita, tylko życie pędzi coraz prędzej. Gdzieś obok rozbił się samolot, trochę dalej trzęsła się ziemia. Wczoraj odszedł ode mnie przyjaciel, z którym tak wiele mnie łączyło.
I dopiero dzisiaj zaczynam doceniać czym jest życie i prawdziwa miłość. "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-09 o 16:29 |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
"
Spójrz mi w oczy. Spójrz mi ku&wa w oczy i powiedz, że to nic dla Ciebie nie znaczy. znajdź mi kogoś na zastępstwo. kogoś kto będzie mrużył oczy przed słońcem tak jak Ty. kogoś kto będzie miał równie urocze dołeczki podczas uśmiechu jak Twoje. znajdź kogoś kto będzie w stanie uśmiechać się podczas pocałunku w taki sam sposób jak Twój. znajdź. życzę Ci powodzenia, bo uwierz że to jest nie wykonalne. ZNAJDŹ a obiecuję, że zapomnę. - Wierzysz w cuda? - Wyłącznie... Moje miasto a w nim pozytywna ekipa. Gdzie są ci ludzie co mieli ze mną iść ramie w ramię? Miałam do nich pewność, dziś mam wyje*ane. " |
|
|
|
#1101 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
strasznie długo to tu nie jestem, w grudniu będzie już dwa lata, jeśli się nie mylę ale jesteś świetna, naprawdę świetna i zasługujesz na moją pamięć, czy pochwałę. Cytat:
Cytat:
dzię-ku-ję karaluszki <3 jesteście wspaniałe, jak zawsze : * Cytat:
poprostu napisałam to co czuję <3niunia, nie mam zamiaru odchodzić, jeśli i Ty zostaniesz Cytat:
dzięki kotek za życzenia ;* Cytat:
Cytat:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥ '' -rozku,rwiłeś wszystko! -a dokładnie co? -ku,rwa, moje serce, moją miłość! Uśmiecham się dla Ciebie, przez Ciebie, i dzięki Tobie. milczę zawzięcie i czekam na znak, by mogło być pięknie, bo nie jest aż tak. co trzeba mieć by z Tobą być? kim trzeba być by Ciebie mieć? - Masz na imię Google? - Nie,dlaczego? - Bo masz wszystko to czego szukam. '' mógł, a nie kochał nie przytulił, bo nie chciał.
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd persefona_ - bardzo się cieszę ;*
" Życie jest gorsze od dresów. Nawet nie zapyta czy masz jakiś problem, zanim kopnie Cię w dupe. " [ demoty ] " nawet facebook wie, że kocham cie najbardziej " [ facebook ] nawet jeśli kupisz mi plastikowy pierścionek to za Ciebie wyjdę ![]() oddałabym za Ciebie życie.. gdybym miała ich pięć to oddałabym pięć. trudno mi oddychać, gdy nie ma Ciebie obok nie ważne kogo spotkam na ulicy i tak widzę w nim Twoją twarz. - masz chłopaka? - taak mam a Ty? - nie, ja mam rozum.. łooch, sorry za ten szajs.
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie dawno oddałam bym wszystko aby usłyszeć
od Ciebie po raz kolejny słowa` na zawsze razem ' A teraz się cieszę że oszukujesz inna .. I zrozumiałam że miłość przegrała i w tym momencie chciałam zniknąć tak jak znika ognia dym .. krzyczę na słońce żeby znikło mam nadzieję, ze to ukoi mój ból .. - w skali od 1:10 na ile procent mnie kochasz ? - Skarbie na 11 % rozmowa z moim byłym .. ___________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-15 o 16:32 |
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
muszę zapomnieć, przy kimś lepszym od Ciebie.
-odłóż tego szampana ! - przyjaciółko nie będę tęsknić na sucho . zabawne. jestem bezwstydna. zabrakło mi dziś dyskrecji. upsss. to co mnie boli, zawsze boleć będzie. nie jestem pewna drogi którą wybrałam. pech. masz takie dłonie... niesiesz mi w nich szczęście.
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Dreams tak, spoznilam sie, jednakze zycze Ci wszystkiego co najlepsze, zdrowia, milosci, duzo milosci!
chcialabym abys tutaj zostala na dlugo dlugo, bo piszesz pieknie ![]() 354541323541523132451321 lat!![]() a! i jeszcze 3516846841518679864149878 5132187986745168798756419 8 postow ![]() gdy człowiek jest zauroczony to robi wszystko, by przypaść do gustu owej osobie.. gdy człowiek kocha to pragnie, by owa osoba pokochała ją też, ale za to kim jest a nie kogo udaje.. "obiecuję, zawsze, na zawsze razem!" człowieku, gdzie Ty masz honor!? jesteś inna od wszystkich..masz taką wielką dupę.. ![]() On pachnie tylko mną.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2010-11-15 o 16:38 |
|
|
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
nienaruszona_ miło ach jak miło
dreams_x33 truskawkowy_tymbark i_nie_zmienia_sie_nic:roz a: okradzione ![]() _________________________ ___ 'nie wierzyłam, kiedy mówił, że KOCHA mnie..' 'teraz już na prawdę nie wiem co będzie dalej.' 'i codziennie modlę się do boga, choć w niego nie wierzę, abyś wrócił, kochał i szanował. bóg jest moją jedyną nadzieją na przekonanie ciebie do tego. ' 'Niesforna księżniczka dumnie idąca przez świat. pyskata, bezczelna, mająca dużo wad..' 'Jestem zazdrosna o każdą dziewczynę, którą kiedykolwiek przytuliłeś, bo przez jeden moment miała w ramionach cały mój świat .' 'Wkrótce nadejdzie ten dzień, w którym będziemy mijać się ulicą. Wtedy będę ulotna jak sen, już nie będziesz mógł mnie mieć. Będziesz mógł jedynie patrzeć, jak powoli znikam wśród przechodniów. I wtedy przypomnisz sobie, że był taki czas, w którym miałeś swoją szansę. No właśnie... Był ! Ten czas już nie wróci.' 'Wzruszyłabym się, ale tusz był za drogi.' ` Naprawdę nie ma ludzi gorszych czy lepszych , są tacy, którzy chcą Ci pomoc albo chcą Ci dopier.dolić.' 'Choć życie ciąży, a psychika siada, nie poddawaj się! To pierwsza zasada.' 'Jeżeli nie potrafisz zrozumieć mego milczenia nigdy nie zrozumiesz moich słów.' 'Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym, zresztą tez nie okresowym. Szczęście to po prostu skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno nią znieść. Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar.' 'Im krótsza spódniczka, tym bardziej ją kochasz. im większy dekolt, tym bardziej ubóstwiasz. -czyż nie na takiej zasadzie działasz, kochanie?' w twarz zaśmiać sie światu..' 'Każdy kolejny dzień to nowa szansa na dokonanie czegoś wielkiego.' 'Chwytam Cię za rękę i trzymam jak szczęście, jesteś moim życiem i wszystkim tym co piękne.'
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
Kocham Cię. Ne wiem tylko czy to wystarczy
Prąd toksycznych bzdur
|
#1108 | |
|
Rozeznanie
|
jak miło słońce Cytat:
a ten spodobał się mnie .![]() Czasami jestem naiwna
i tylko czasami kieruje mną rozum. Wyblakłe wspomnienia nie całkiem zniknęły. One nadal istnieją. W ciemnościach oświeć mi drogę, a w deszczu chroń przed zmoknięciem. Yesterday was different. I loved you.
|
|
#1109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() . 'a teraz możesz przyjść i pocałować mnie na dobranoc' rano zazwyczaj pragnę, żeby czyjeś opuszki palców wędrowały wzdłuż mojego kręgosłupa i chcę być wiecznie taką dziewczynką, która chowa się w twoich ramionach, bo tam jest jej świat czasami wbijam sobie paznokcie w skórę, by uwierzyć że to moje życie Bóg stworzył świat, stworzył mnie i dał nadzieję, a oprócz tego nic, zostawił nas samym sobie |
|
|
|
|
#1110 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję pierniczkiO naszym postępowaniu decyduje suma jaźni, które w nas żyją. Nie tylko "ja" tu i teraz. Nie sposób przewidzieć, która z nich zdominuje pozostałe. Czy kiedykolwiek będziesz w stanie zabić ból w moim sercu, choćby mówili, że anioły nie zabijają? Mała, wredna, bezczelna, ale jakże zadowolona z siebie. ''Wraz z mlekiem, wyleję uśmiech. Czekanie raczej nigdy nie było twoją mocną stroną ... ? Coraz bardziej zatracasz samą siebie ... ukocham cię kolejny raz. Rozchwiana rzeczywistość z mych wyobrażeń okazuje się prawdą. To życie, które trzymam wysoko i dumnie.'' / Dir En Grey / Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

-

i spełnienia marzeń, mróweczko 

, kreskowa , persefona_ , autoagresja , Keendy , katse , Oouoyrdestiny , sparklyangel , agrr , rumuneczka , kamisha , Cama , chanigme_ , dreams_x33 - brawo brawo brawo , wasza twórczość z każdym dniem zadziwia mnie coraz bardziej i dzięki wam codziennie mój status na gg cieszy się wpsaniałym opisem : ) .
COMA 
ale jesteś świetna, naprawdę świetna i zasługujesz na moją pamięć, czy pochwałę.