Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-16, 19:08   #3091
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

Shadii zamówiłam sobie w doz-ie Venus

do tego sudocrem - zobaczę,czy to taki "cudokrem",jak to ktoś kiedyś pisał i tabletki na oczy

pisałyście dzisiaj o cieniowaniu,że nie polecacie. ja tam zawsze cieniuję i to dość mocno,bo bez tego nie byłam w stanie wysuszyć włosów do końca i jak było ciepło to umierałam pod tą grubą warstwą włosów - nic fajnego no i fajnie się unoszą po tym,nie są oklapnięte cieniowanie nie wpływa w ogóle na stan moich włosów.
a masz proste wlosy z natury? ja mam krecone i nie wyobrazam sobie pocieniowac swoich bo nie dosc, ze sa niedostatecznie nawilzone przez to ze sie kreca, to do tego sa farbowane- nawet nie chce wiedziec jakbym wygladala po pocieniowaniu i wysuszeniu suszarka jesli ktos ma proste wlosy lub falowane, albo ogolnie bezproblemowe wlosy to czemu nie, mi sie podobaja wycieniowane wlosy u kogos dlatego pytalam kolezanke jaka ma fakture wlosow

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 19:10   #3092
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ok, wrocilam, pstryknelam zdjecia, po torturach zuzi bo dzisiaj ciagnela mnie za wlosy przy ubieraniu tak, ze w ogole nie reagowala na to, ze mnie boli
i pokaze Wam o co mi chodzi z tym moim kolorem.
Narazie ide Was nadrabiac i zarac wkleje foto tylko je zmniejsze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 19:15   #3093
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a masz proste wlosy z natury? ja mam krecone i nie wyobrazam sobie pocieniowac swoich bo nie dosc, ze sa niedostatecznie nawilzone przez to ze sie kreca, to do tego sa farbowane- nawet nie chce wiedziec jakbym wygladala po pocieniowaniu i wysuszeniu suszarka jesli ktos ma proste wlosy lub falowane, albo ogolnie bezproblemowe wlosy to czemu nie, mi sie podobaja wycieniowane wlosy u kogos dlatego pytalam kolezanke jaka ma fakture wlosow
miałam falowane,teraz idą bardziej w kierunku prostych.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 19:16   #3094
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
miałam falowane,teraz idą bardziej w kierunku prostych.
to fajnie masz, ja chcialabym miec chociaz falowane

Stary 2010-11-16, 19:19   #3095
samaraNW
Zakorzenienie

ale się dzisiaj beznadziejnie czuję

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
to fajnie masz, ja chcialabym miec chociaz falowane
zawsze chcemy tego,czego nie mamy nawet nie pomyślałabym,że masz kręcone,bo na wszystkich zdjęciach widziałam Cię w prostych
Stary 2010-11-16, 19:21   #3096
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ale się dzisiaj beznadziejnie czuję

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

zawsze chcemy tego,czego nie mamy nawet nie pomyślałabym,że masz kręcone,bo na wszystkich zdjęciach widziałam Cię w prostych
jest dokaldnie tak jak mowisz
bardzo chcialabym aby byly proste

Stary 2010-11-16, 19:34   #3097
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
dotka95 - z brwiami mam tak samo Rzęsy w porządku, ale jakoś ładniej mi się malują te na prawym oku, szybko się rozdzielają i pogrubiają i w ogóle a na lewym się muszę trochę namachać z rozdzielaniem itd. i to nie jest zależne od tuszu..
Ja mam tak, że chce mi się spać co jakiś czas, ale mam tak: rano jak mam wstać , w szkole na ostatnich godzinach i tak ok.17-18
A co to za metoda OMO?? I jaki BB Cream zamówiłaś?
OMO = odżywkowanie / mycie / odżywkowanie
Skalp myjesz szamponem, na długość nakładasz jakąś lekką odżywkę, potem to wszystko spłukujesz i jeszcze raz nakładasz odżywkę, tym razem bardziej odżywczą
Zamówiłam (a właściwie dołączyłam do zamówienia) Lioele Beyond Solution i Skin79 pink

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dotka trafilas w sedno

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Bardzo dobry Zanim go zaczęłam stosować miałam wągry, zaskórniki i od czasu do czasu wyskakiwały mi takie wieeeelkie bolące gule A ten olejek mnie z tego wyleczył, teraz raz na jakiś czas mi coś malutkiego wyskoczy (nie licząc tego okresu wysypu po pokrzywie ). Bardzo łagodzi twarz i wszystkie podrażnienia. Olejek kupisz w aptece za 6 zł, mieszasz go z proctoleum D5, żeby Cie nie wysuszyło.
dotka95 Też zamówiłam BB cream, jaki zamówiłaś?
Czuję się skuszona

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Witajcie
Mam hopla na punkcie perfekcyjnego wyglądu zawsze i wszędzie i chciałabym się do Was dołączyć
Mogę?
Pewnie, witam
Stary 2010-11-16, 19:35   #3098
_Alessandra
Zakorzenienie

Elvii - o wodę brzozową możesz zapytać w aptece, powinni mieć raczej na pewno A ja tę wodę widziałam w takim najzwyklejszym spożywczaku z chemią, coś a'la żabka ale jeszcze zwyklejszy I jeszcze co do pielęgnacji włosów - ja też mam problem z wypadaniem włosów i ogólnie zniszczone są, ale przez prostownicę, bo nigdy nie farbowałam, ale odkąd odstawiłam ją (w tygodniu nie prostuję, tylko czasami na weekend jak gdzieś wychodzę i chcę wyglądać tak inaczej ) i zaczęłam bardziej o nie dbać to problem zmniejszył się i to naprawdę bardzo bardzo! I włosy tak powolutku wracają do życia i o wiele lepsze są Więc od siebie polecam picie skrzypokrzywy, naftę kosmetyczną(tylko jest dość ciężka w zmywaniu..) , balsam i szampon nawilżający z Apteczki Babuni Joanny i z tej samej serii szampon wzmacniający, odżywki i maski nawilżające są też bardzo ważne, spray Radical też mi trochę pomógł, ale się właśnie przenoszę na tą odżywkę Jantara i będę nią psikać włosy bo nie ma w składzie alko i spray termoochronny TRESemme I rozczesuję teraz włosy wygładzającą szczotką, która w ogóle ich nie narusza, nie wyrywa Mam jeszcze w planach wypróbować olej kokosowy i amlę , bo dziewczyny tu super je polecają i ogólnie na Wizażu.
Aaa czyli zgadłam w połowie Ale to super, że masz takie podejście! I miło, że jeszcze tu ktoś używa filtru - rozumiem, że przez cały rok? A jaki aktualnie masz i jaki polecasz? Bo kurczę drażni mnie to świecenie się skóry - bielenie jeszcze jako tako przeżyję, no wiadomo nie można mieć wszystkiego ale marzę, żeby się nie świecił I oczywiście nie zapychał..
Codziennie o 5?! Wow, no to nieźle!! Jak Ci się to udaje?

snowhitee - a ja właśnie dobrze reaguję - z tych na razie przetestowanych, a trochę ich było - tylko na tą bielendę i całe szczęście, że jest tania i bardzo wydajna A micel Bourjois to właśnie w Rossmannie zakupiłam - ok.13zł za 250ml.

buahhot - zajrzałam na tego bloga co wkleiłaś i muszę powiedzieć, że ta kobieta jest piękna I zaciekawił mnie ten sposób na trądzik, ciekawa jestem czy nie zaszkodzę sobie tym i czy pomoże, muszę spróbować

Kitka - o tej kuracji z rzepy mówisz? Bo się nad nią właśnie zastanawiałam - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=17640&next=1 . I jakie efekty daje?

angelwithoutsoul - przez Ciebie dopisuję kolejny zakup do zamówienia z apteki - normalnie zaczarowałaś mnie tym olejkiem
I daj znać co powie lekarka

wampir - Witaj!

jyyli - oo nie słyszałam o tym sposobie, muszę koniecznie wypróbować!

samaraNW - a jakie tabletki?

magne - ja właśnie też mam takie postanowienie, ale ze względu na mały budżet, ponieważ szkoła tyle kasy pochłania, bezpłatna edukacja jasne

Dzisiejsze spamowanie:
- magnez do picia

będzie:

- skrzypokrzywa
- multiwitamina do picia
- zielona herbata

Włosy:

- zero prostowania

będzie:
- mycie szamponem do włosów przetłuszczających się z Oriflame ( o właśnie zapomniałam napisać - doszedł mi dziś, zobaczymy czy będzie taki super jak piszą )
- balsam nawilżający Joanny od połowy włosów
- spray termoochronny TRESemme
- spray Radical

Twarz:
- filtr LRP spf50
- starannie wytuszowane rzęsy

będzie:
- krem Dermosan, punktowo na ranki Bambino i punktowo żel na wypryski Under20
- peeling ust + bambino na usta grubą warstwą na noc

Ciało:
- krem do rąk Isana co jakiś czas

będzie:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- krem do stóp Avon
- bambino na dłonie na noc

W ogóle, wczoraj byłam już tak padnięta, że się położyłam i zapomniałam, że maseczki nie zmyłam i poszłam w niej spać A jej nie czułam, bo prawie już taka wchłonięta była, ale nic się nie stało i taka fajna buźka rano była

I jeszcze mam pytanie - czy któraś z Was ma tą kartę lojalnościową w DOZ ? I czy trzeba mieć ukończone 18lat żeby ją wyrobić, czy też nie? Bo na stronie się doszukać nie mogę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 19:37   #3099
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
samaraNW - a jakie tabletki?
klarin perfekt
Stary 2010-11-16, 19:38   #3100
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja bym się chciała filtrować, ale nie mogę sobie poradzić z bieleniem, bo kolorówka destabilizuje większość filtrów
A tak mi się podoba alabastrowa cera

A z olimpiady nie przeszłam, ale się tym nie przejmuję
Stary 2010-11-16, 19:39   #3101
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze mam pytanie - czy któraś z Was ma tą kartę lojalnościową w DOZ ? I czy trzeba mieć ukończone 18lat żeby ją wyrobić, czy też nie? Bo na stronie się doszukać nie mogę
ja ma tą kartę,ale nie wiem,czy trzeba być pełnoletnim.
Stary 2010-11-16, 19:39   #3102
buahhot
Marcelover ♥♥♥

_Alessandra mi ta dziewczyna z bloga przypomina Nicole Kidman, nie wiem czemu czy nie ma czegoś z niej?
Ja mam karte lojalnosciowa w DOZie ale nie wiem czy trzeba miec ukonczone 18 lat, na karcie nic nie jest napisane

Stary 2010-11-16, 19:41   #3103
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

A skąd wziąć petroleum d5? Jest na DOZ, ale na receptę...
Stary 2010-11-16, 19:45   #3104
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dotka95 - z brwiami mam tak samo :rolleyes: Rzęsy w porządku, ale jakoś ładniej mi się malują te na prawym oku, szybko się rozdzielają i pogrubiają i w ogóle a na lewym się muszę trochę namachać z rozdzielaniem itd. i to nie jest zależne od tuszu..
Ja mam tak, że chce mi się spać co jakiś czas, ale mam tak: rano jak mam wstać :D, w szkole na ostatnich godzinach i tak ok.17-18 :rolleyes:
A co to za metoda OMO?? I jaki BB Cream zamówiłaś?

angelinmyheart
- ależ proszę :cmok: Musi się udać!! :-)

snowhitee
- i ja gorąco go polecam, choć do oczu u mnie się nie nadaje(ale jak pisałam - do oczu to tylko dwufazowa Bielenda i nic innego, bo łzawią,pieką, wysuszają się itd.) ale jeśli chodzi o twarz - naprawdę super!

caate
- czekam na relację Amlii :ehem: I może daj sobie na razie spokój z tym farbowaniem, posłuchaj się tej fryzjerki, która się zna i mówiła, że do końca roku zero farbowania, prostowania i niszczenia, przetrwaj to a uwierz, włosy Ci się naprawdę dobrze odpłacą :cmok: I jaka Ty chcesz być w zimie - czekoladowa? Kochana, z taką figurką i taką urodą, to ja nie wiem czego się wstydzisz! Mamy jesień, za chwilę zima - bladość o tej porze roku jest normalna i większość ludzi takich teraz jest i nie ma w tym nic złego ! Ja np. się wstydzę iść na basen ze względu na moją cerę, bo się ludzie dziwnie patrzą na mnie i jest mi przykro z tego powodu i głupio i nie lubię..

Soph
- no niby tak, praktyki są miesięczne, ale w liceach we wrześniu na początku jeszcze jakiś luz jest i wiesz tak spokojniej, powoli(nie mówię, że we wszystkich, ale w większości ;) - bo nie ma zawodowych przedmiotów i jest ich mniej) a u nas od samiutkiego początku września, aż do wystawienia ocen w grudniu mamy taki zapiernicz, że to jakaś porażka :mur: Do tego nasza klasa ferie ma w styczniu dwa tygodnie, także też nie za ciekawie, bo wtedy inni mają szkołę, a my wolne, także wiesz..Bo w lutym praktyki, także kiedyś nam te wolne musieli dać..A jak wrócimy do szkoły to znowu kucie i kucie, bo przecież trzeba nadrobić czas jak nas nie było a tu zaraz koniec roku i tak wiesz..:pala: To się tak wydaje, że niby mamy to wolne, ale wtedy lecimy codziennie pracować a przed praktykami i po nich nas cisną, bo trzeba nadrabiać...Ale czekam na ten luty, bo mam nadzieję załapać się na weekendy pracować tam gdzie będę mieć praktyki :-)
A na jakim profilu jesteś?
Co do maseczki - ja tam tą maseczkę to mam na jakiś tydzień przy codziennym stosowaniu, a przy stosowaniu tylko na weekendy np. tylko w piątek i sobotę, albo coś, bo tak najczęściej stosuję, to już w ogóle na miesiąc ;)
A jakiego kremu na rozstępy używasz?

angelwithoutsoul - a może zapytaj się tej lekarki, może poleci Ci jakiś kremik, no bo przecież jak zajmuje się takimi zabiegami, to zapewne wie co powinno pomóc załagodzić to itd.? A jakie widzisz na twarzy efekty po olejku pichtowym??

Czekoladowa1 - aa, no to też fajny kierunek :-) I super, że Ci revlonik podpasował - u mnie niestety się nie sprawdził - fakt efekt końcowy był świetny, ale to zapychanie i pogorszenie ogólne cery i taki szary wygląd..niestety, nie dla mnie..

Elvii - witaj :-) A ten podpis, to rozumiem, że używasz filtru spf 50 tak? Bo niestety YT mi nie działa i nie mogę otworzyć, a może to by mi wyjaśniło sprawę :D I chciałabym pomóc jeśli chodzi o cięcie, ale jestem kompletnie zielona w tych sprawach - od zawsze włosy obcinam tak samo i tylko grzywki zmieniam :brzydal:

loluska - dzięki za zdjęcia! :-)W tym tygodniu obiecałam sobie, że w któryś dzień zrobię sobie takie loczki :ehem: Zobaczymy jak się uda ;) A np. mogłabym tak pozawijać na noc i rano to rozpuścić, czy będzie niezbyt ciekawie wyglądało? Bo rano w tygodniu nie mam niestety czasu na mycie, chodzenie w tym godzinę itd..

A ja już tylko dokańczam pić drugą skrzypokrzywę, nakremuję rączki, usta i idę spać - ja również dołączam do grona "pobudka o 6" :mur:
Dobranoc Piękne! :cmok:
dzieki za mile slowa :*
ale czasami tak jest po prostu, ze czlowiek wymysla byle co, zeby nie isc. Ja baseny, wode ogolnie lubie latem, a zima srednio...
co do wlosow to nie farbuje, ale zaraz wkleje zdjecia to sama sie przezegnasz ich kolorem...

wkleje tu zdjecia, bo do albumu to mi wstyd ich dawac:brzydal:

i wlasnie o te bordowe klaki mi chodzi, bo to moja zmora, a szczegolnie lokik to wtedy juz tragicznie wygladaja, a jak chce je w koka dac, to widac perfidnie 2kolory:mur:

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-16 o 19:47
Stary 2010-11-16, 19:48   #3105
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate, faktycznie koncowki masz takie bardziej nawet w bordo bym powiedziala ale ladny kolorek pasuje Ci myslisz ze kolor sie nie spierze juz? moze mycie szamponem przeciwłupieżowym by cos pomoglo?

Stary 2010-11-16, 19:49   #3106
caate
Zakorzenienie

GG do caate

i ogolnie widac, jakie mam liche wlosy i jakie przeswity mi sie porobily od tego wypadania
Stary 2010-11-16, 19:50   #3107
_Alessandra
Zakorzenienie

dotka95 - dziękuję za odpowiedź I co taki sposób daje? Bo ja zielona w takich rzeczach I mi też się podoba alabastrowa skóra Ja raczej z konieczności stosuję filtry, ale cieszę się, że zaczęłam bo dopiero do mnie doszło jak potworne jest działanie promieni słonecznych niezależnie od pogody i pory roku A mi średnio bielenie przeszkadza, ale to świecenie I właśnie ta kolorówka destablizuje..Ale wiesz co, dziwne, bo tak się mówi, że destabilizuje itd. a ja jakoś na to nie zwracam uwagi i się normalnie maluję i w lato też się lekko malowałam itd. i w ogóle ani troszeczkę się nie opaliłam i skóra się poprawiła, chociaż chodziłam po słońcu i zero jakiejś takiej dziwnej reakcji albo coś. Nawet przy retinoidzie , jak stosowałam też filtry i było już takie lekkie słońce i malowałam się normalnie to nic się nie działo,więc nie wiem Ale chciałabym jakiś filtr Avene, bo przy nich można każdej kolorówki używać, tylko, że chcę trafić na jakiś dobry, który nie będzie zapychał i tłuścił i się tak okropnie świecił
Ojj, to ja nie wiem kto w tej komisji siedział Ale najważniejsze, żebyś z siebie samej była zadowolona!

samaraNW
- ok, to idę sprawdzić na co to i ile kosztują

buahhot,samara - dzięki za odp., napiszę chyba do nich, albo jutro zadzwonię się upewnić

Zajrzę jeszcze tylko na DOZ i idę się kąpać, suszyć głowę, zaparzać herbatkę i relax przy M jak Miłość Zadanie skończyłam już, jak się serial skończy to jeszcze się pouczę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 19:52   #3108
caate
Zakorzenienie

GG do caate

buahhot ja tego koloru nie tykalam od lipca, bylam w grecji, milion razy na basenie wiec juz nie ma szans na wymycie i chodzi o to, ze obojetnie czym nie pokryje to dol mam innego odcienia i tak te rudosci/miedz/bordo, szczegolnie ze zdjeciem na tle drzwi widac, ze sa w jednej tonacji dlatego jestem w stanie dac kase na fryzjera ta babke z Joico bo czytalam,ze ona specem jest w takich sprawach i na kazda partie daje inny kolor gdzie przez to ujednolica wlosy. No ale same widzicie, jak z tym chodzic jak ja mam tylko odrost w brazie
a to co farbowalam to ostatnio wella koleston popiel+mix zielony i niebieski czyli na zolc i rudy/miedz... eh

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-16 o 19:54
Stary 2010-11-16, 19:55   #3109
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Przy takim sposobie mycia nie wysuszasz tak bardzo włosów detergentami, zmywasz tylko łój z głowy
Tak mówisz, że nic Ci się nie działo na słońcu? Hm, to może i ja zacznę tak robić... A wiesz może, czy BB kremy mają stabline filtry? Bo może to by było jakieś wyjście, takie 2w1?
Co do konkursu - myślę, że zawiniły trochę niesprecyzowane polecenia, bo np. w jednym zadaniu trzeba było odpowiedzieć własnymi słowami, ja zacytowałam i już było źle. A nic nie było na ten temat w poleceniu. Ogólnie klucze zawsze są nieźle porypane, no ale mówi się trudno i żyje się dalej

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
buahhot ja tego koloru nie tykalam od lipca, bylam w grecji, milion razy na basenie wiec juz nie ma szans na wymycie i chodzi o to, ze obojetnie czym nie pokryje to dol mam innego odcienia i tak te rudosci/miedz/bordo, szczegolnie ze zdjeciem na tle drzwi widac, ze sa w jednej tonacji dlatego jestem w stanie dac kase na fryzjera ta babke z Joico bo czytalam,ze ona specem jest w takich sprawach i na kazda partie daje inny kolor gdzie przez to ujednolica wlosy. No ale same widzicie, jak z tym chodzic jak ja mam tylko odrost w brazie
a to co farbowalam to ostatnio wella koleston popiel+mix zielony i niebieski czyli na zolc i rudy/miedz... eh
Mimo że nie farbuję włosów to też tak mam, przy głowie bardziej popielaty, a końcówki iście rude. Trochę mnie to denerwuje
Stary 2010-11-16, 19:57   #3110
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
To moze idz do tej kobiety, jesli tak bardzo Ci przeszkadzają odrosty. Fakt, normalnie to moga sie nie pokryc jednolicie bo ta czerwien moze sie przebijac, ale jeśli jest tak jak mowisz, ze kobietka zna sie na tym co robi i nalozy rozne odcienie zeby uzyskac jednolity kolor to warto A powiedz planujesz jeszcze zrobic sobie joico u niej?

Stary 2010-11-16, 20:11   #3111
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To moze idz do tej kobiety, jesli tak bardzo Ci przeszkadzają odrosty. Fakt, normalnie to moga sie nie pokryc jednolicie bo ta czerwien moze sie przebijac, ale jeśli jest tak jak mowisz, ze kobietka zna sie na tym co robi i nalozy rozne odcienie zeby uzyskac jednolity kolor to warto A powiedz planujesz jeszcze zrobic sobie joico u niej?
tak, chce zrobic regenracje, bo jest w tej cenie juz podana.
Chodzi mi o to, z emoze jak ona mi zrobi, to naprawd enie bede musiala myslec o farbowaniu bo nie bedzie mnie wkurzac ta rudosc. Dla mnie to nieestetyczne jest i zle to wyglada, mi bardzo przeszkadza, to tak jak zle domyty czerwony lakier na paznokciach, czy zdrapany. tylko jak ona sama mowila, nastepna rekonstrukcja nie wczesniej niz po 6-7tyg. bo z tym nie mozna za czesto ale systematycznie. aj zadzwonie chyba jutro do niej... bo jest fajnie jak mam wyprosotwane, a prostowac nie chce, chce dojsc do naturalnych, to przeciez teraz nie zetne tyle wlosow, a nie bede miala sily borykac sie z ta rudoscia przez najblizszy rok zapuszczania jak nie wiecej wiem, ze wtedy mi cos strzeli do glowy i moze w depsreacji zafarbuje sie na jakis dziwny braz lub co gorsza czarny i bede znowu je katowac co miesiac

dotka, no to jeszcze lepiej ja to mam, ale przez farbowanie drogeryjnymi brazami, ktore daja poswiate wisni mam takie, a teraz nawet po dekoloryzacji takie cuda mi powychodzily

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-16 o 20:16
Stary 2010-11-16, 20:21   #3112
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość

Ja bym nie kupowała na allegro Kiedyś zamówiłam tam pomadke z Nyx'a kolor Circe i jak ją dostałam to się przeraziłam. Jest brązowa! Wogóle nie przypomina tych ze zdjęć Poszło 20 zł w błoto Ja bym zamawiała z cherryculture.pl
Ale chodzi Ci o te, ze moge nie trafic z kolorem czy kupic podrobki? Bo o to drugie sie nie martwie, mam sprawdzona sprzedajaca, ktora prowadzi nawet bloga m.in. o Nyx'ie i sadze, ze ma oryginalne rzeczy

Cytat:
Witajcie
Mam hopla na punkcie perfekcyjnego wyglądu zawsze i wszędzie i chciałabym się do Was dołączyć
Mogę?
Witaj

Cytat:
dzieki za mile slowa
ale czasami tak jest po prostu, ze czlowiek wymysla byle co, zeby nie isc. Ja baseny, wode ogolnie lubie latem, a zima srednio...
co do wlosow to nie farbuje, ale zaraz wkleje zdjecia to sama sie przezegnasz ich kolorem...

wkleje tu zdjecia, bo do albumu to mi wstyd ich dawac

i wlasnie o te bordowe klaki mi chodzi, bo to moja zmora, a szczegolnie lokik to wtedy juz tragicznie wygladaja, a jak chce je w koka dac, to widac perfidnie 2kolory
U mnie wygladaja na brazowe z miedzianym polyskiem Jak masz sie tak meczyc to moze rzeczywiscie pojdz sie zafarbowac, wiem jak to humor poprawia - dobrze zrobione wlosy

Buahhot
a wiesz co, napisalam wczoraj maila do tej babeczki z bloga o nyx'ie, wyslalam jej nawet swoje foto z prosba o wyrazenie swojej opinii, jakie pomadki moglabym uzyc zeby dobrze wyladac przy moim typie urody. Odpisala mi (jest przemila osoba ), ze najlepsza bedzie Circe, Strawberry milk i nawet Narcissus. W orange soda mnie nie widzi - tak jak myslalam Takze obkupie sie u niej tylko poczekam az bedzie miala dostawe blyszczykow frosted beige

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:26   #3113
angelinmyheart
Zakorzenienie

kobietasukcesu dla mnie ten dzień też jest jakiś senny.

caate nie wiem co ty widzisz, ale Twoje włosy i kolor ich nie wyglądają tak źle. Zachęciłaś mnie do farbowania. Ja to dopiero mam zmyty kolor. Tylko chciałam dać im odpocząć. W sumie nie farbuje często (góra 3 razy do roku), a i tak przez farbowanie mam je słabe.

Jutro znów idę po Madzię na 13 do przedszkola i będę z nią 2h. Pewnie mi zapłacą tylko za te 2h, a szkoda. Jak szła kiedyś do przedszkola to ja ją odprowadzałam, a teraz to robi jej ojciec. W sumie teraz średnio mi to odpowiada, bo cały dzień mam zajęty. Ta mała ostatnio coś często oszukuje. Dzisiaj np. powiedziała, że jej mama mówiła, że chce zmienić opiekunkę, a wczoraj, że jej mama mówiła, żebym nie jadła parówek u nich. ;| Potem się przyznała, że kłamała, ale dziwnie się poczułam... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:38   #3114
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Nie, studiuję filozofię
Skąd to wywnioskowałaś?
I ciekawie jest?

Tez kiedyś miałam taki krótkotrwały zamiar- na początku liceum.

Właśnie obejrzałam gotowe na wszystko? Która z was ogląda?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-11-16 o 20:43
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 20:58   #3115
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Buahhot a wiesz co, napisalam wczoraj maila do tej babeczki z bloga o nyx'ie, wyslalam jej nawet swoje foto z prosba o wyrazenie swojej opinii, jakie pomadki moglabym uzyc zeby dobrze wyladac przy moim typie urody. Odpisala mi (jest przemila osoba ), ze najlepsza bedzie Circe, Strawberry milk i nawet Narcissus. W orange soda mnie nie widzi - tak jak myslalam Takze obkupie sie u niej tylko poczekam az bedzie miala dostawe blyszczykow frosted beige
ooo to super to jest ta babeczka z bloga? ta strawberry milk mi sie podoba oczywiscie jak juz kupisz to pokaz na sobie jak wyglada ta circe jesli na nia sie zdecydowalas

Stary 2010-11-16, 21:03   #3116
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to super to jest ta babeczka z bloga? ta strawberry milk mi sie podoba oczywiscie jak juz kupisz to pokaz na sobie jak wyglada ta circe jesli na nia sie zdecydowalas
Tak napisalam do tej z bloga Tzn pytalam poprzez allegro Jasne, ze pokaze

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:05   #3117
Kitka:)
CABIN CREW

ja teraz tylko na chwilę , potem was nadrobię

Alessandra jak na razie za krótko jej używam ale jak zużyję całą to dam znać jak efekty

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:07   #3118
Elvii
Zadomowienie

Hm... ja używam kremu z filtrem 50 z Lirene do skróry wrażliwej i nic po nim mi nie wyskakiwało, w sumie to nie wiem bo mam tylko syfki na skroni cały czas i nie chcą mi zejść a od tego kremu nic się mi nie działo i dość lekki jest

o 5 rano nie wstaje co dziennie!
tylko wtedy kiedy muszę, np. się pouczyć czy coś w tym rodzaju
a jak mam wstać rano to się trochę oszukuje i np. nastawiam sobie budzik na 4 i budzę się i sobie myślę "aaa pośpię jeszcze godzinkę" i kolejny budzik budzimnie o 5 i wtedy już nie mam aż takiego problemu

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-16, 21:20   #3119
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ale chodzi Ci o te, ze moge nie trafic z kolorem czy kupic podrobki? Bo o to drugie sie nie martwie, mam sprawdzona sprzedajaca, ktora prowadzi nawet bloga m.in. o Nyx'ie i sadze, ze ma oryginalne rzeczy

Witaj

U mnie wygladaja na brazowe z miedzianym polyskiem Jak masz sie tak meczyc to moze rzeczywiscie pojdz sie zafarbowac, wiem jak to humor poprawia - dobrze zrobione wlosy

Buahhot
a wiesz co, napisalam wczoraj maila do tej babeczki z bloga o nyx'ie, wyslalam jej nawet swoje foto z prosba o wyrazenie swojej opinii, jakie pomadki moglabym uzyc zeby dobrze wyladac przy moim typie urody. Odpisala mi (jest przemila osoba ), ze najlepsza bedzie Circe, Strawberry milk i nawet Narcissus. W orange soda mnie nie widzi - tak jak myslalam Takze obkupie sie u niej tylko poczekam az bedzie miala dostawe blyszczykow frosted beige
no wlasnie tak mysle, ze pojde to bede miala do wakacji z glowy kolor i moze ta kobieta pomoze mi dojsc do naturalnego

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
kobietasukcesu dla mnie ten dzień też jest jakiś senny.

caate nie wiem co ty widzisz, ale Twoje włosy i kolor ich nie wyglądają tak źle. Zachęciłaś mnie do farbowania. Ja to dopiero mam zmyty kolor. Tylko chciałam dać im odpocząć. W sumie nie farbuje często (góra 3 razy do roku), a i tak przez farbowanie mam je słabe.

Jutro znów idę po Madzię na 13 do przedszkola i będę z nią 2h. Pewnie mi zapłacą tylko za te 2h, a szkoda. Jak szła kiedyś do przedszkola to ja ją odprowadzałam, a teraz to robi jej ojciec. W sumie teraz średnio mi to odpowiada, bo cały dzień mam zajęty. Ta mała ostatnio coś często oszukuje. Dzisiaj np. powiedziała, że jej mama mówiła, że chce zmienić opiekunkę, a wczoraj, że jej mama mówiła, żebym nie jadła parówek u nich. ;| Potem się przyznała, że kłamała, ale dziwnie się poczułam... .
ja w tym roku bym miala 2farbowanie
a co do tej sytuacji z Madzia, to widze ze masz to samo co ja. Mialam ja przywozic z przedszkola i moge wracac, bo ktos jest w domu i sie nia zaopiekuje i mialam tylko ta stawke 1h placone. i po tyg szukalam nowej pracy. Teraz jest chora to jestem z nia po 12h. Ale jak wyzdrowieje i wroci to do normy to nie ma bata rezygnuje. A kobiea bedzie miala przekopane, bo mieszka za wro, czyli ktos musi byc z wro, a przedszkole jest dalekood centrum, wiec jak kogos znajdziej z centrum lub drugiego konca miasta , to bedzie jechac te 15km w jedna strone do przedszkola i 13km do niej to dopiero kobieta bedzie mu pensje wyplacac
i zobaczy ile stracila
Stary 2010-11-16, 21:41   #3120
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość

o 5 rano nie wstaje co dziennie!
tylko wtedy kiedy muszę, np. się pouczyć czy coś w tym rodzaju
a jak mam wstać rano to się trochę oszukuje i np. nastawiam sobie budzik na 4 i budzę się i sobie myślę "aaa pośpię jeszcze godzinkę" i kolejny budzik budzimnie o 5 i wtedy już nie mam aż takiego problemu
To ja mam zupełnie inny organizm.

Mnie taki przerywany sen wykańcza na maksa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości