|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
ok, wrocilam, pstryknelam zdjecia, po torturach zuzi bo dzisiaj ciagnela mnie za wlosy przy ubieraniu tak, ze w ogole nie reagowala na to, ze mnie boli
![]() i pokaze Wam o co mi chodzi z tym moim kolorem. Narazie ide Was nadrabiac i zarac wkleje foto tylko je zmniejsze
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
to fajnie masz, ja chcialabym miec chociaz falowane
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
ale się dzisiaj beznadziejnie czuję
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- zawsze chcemy tego,czego nie mamy nawet nie pomyślałabym,że masz kręcone,bo na wszystkich zdjęciach widziałam Cię w prostych
|
|
|
|
#3096 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() bardzo chcialabym aby byly proste
|
|
|
|
|
#3097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skalp myjesz szamponem, na długość nakładasz jakąś lekką odżywkę, potem to wszystko spłukujesz i jeszcze raz nakładasz odżywkę, tym razem bardziej odżywczą ![]() Zamówiłam (a właściwie dołączyłam do zamówienia) Lioele Beyond Solution i Skin79 pink ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Elvii - o wodę brzozową możesz zapytać w aptece, powinni mieć raczej na pewno
I jeszcze co do pielęgnacji włosów - ja też mam problem z wypadaniem włosów i ogólnie zniszczone są, ale przez prostownicę, bo nigdy nie farbowałam, ale odkąd odstawiłam ją (w tygodniu nie prostuję, tylko czasami na weekend jak gdzieś wychodzę i chcę wyglądać tak inaczej ) i zaczęłam bardziej o nie dbać to problem zmniejszył się i to naprawdę bardzo bardzo! I włosy tak powolutku wracają do życia i o wiele lepsze są Aaa czyli zgadłam w połowie Ale to super, że masz takie podejście! I miło, że jeszcze tu ktoś używa filtru - rozumiem, że przez cały rok? A jaki aktualnie masz i jaki polecasz? Bo kurczę drażni mnie to świecenie się skóry - bielenie jeszcze jako tako przeżyję, no wiadomo nie można mieć wszystkiego ale marzę, żeby się nie świecił I oczywiście nie zapychał..Codziennie o 5?! Wow, no to nieźle!! Jak Ci się to udaje?snowhitee - a ja właśnie dobrze reaguję - z tych na razie przetestowanych, a trochę ich było - tylko na tą bielendę i całe szczęście, że jest tania i bardzo wydajna A micel Bourjois to właśnie w Rossmannie zakupiłam - ok.13zł za 250ml.buahhot - zajrzałam na tego bloga co wkleiłaś i muszę powiedzieć, że ta kobieta jest piękna ![]() Kitka - o tej kuracji z rzepy mówisz? Bo się nad nią właśnie zastanawiałam - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=17640&next=1 . I jakie efekty daje?angelwithoutsoul - przez Ciebie dopisuję kolejny zakup do zamówienia z apteki - normalnie zaczarowałaś mnie tym olejkiem ![]() I daj znać co powie lekarka ![]() wampir - Witaj! ![]() jyyli - oo nie słyszałam o tym sposobie, muszę koniecznie wypróbować! ![]() samaraNW - a jakie tabletki? magne - ja właśnie też mam takie postanowienie, ale ze względu na mały budżet, ponieważ szkoła tyle kasy pochłania, bezpłatna edukacja jasne Dzisiejsze spamowanie: - magnez do picia będzie: - skrzypokrzywa - multiwitamina do picia - zielona herbata Włosy: - zero prostowania będzie: - mycie szamponem do włosów przetłuszczających się z Oriflame ( o właśnie zapomniałam napisać - doszedł mi dziś, zobaczymy czy będzie taki super jak piszą )- balsam nawilżający Joanny od połowy włosów - spray termoochronny TRESemme - spray Radical Twarz: - filtr LRP spf50 - starannie wytuszowane rzęsy będzie: - krem Dermosan, punktowo na ranki Bambino i punktowo żel na wypryski Under20 - peeling ust + bambino na usta grubą warstwą na noc Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas będzie: - masaż Syrenką - balsam nawilżający Neutrogena - krem do stóp Avon - bambino na dłonie na noc W ogóle, wczoraj byłam już tak padnięta, że się położyłam i zapomniałam, że maseczki nie zmyłam i poszłam w niej spać ![]() I jeszcze mam pytanie - czy któraś z Was ma tą kartę lojalnościową w DOZ ? I czy trzeba mieć ukończone 18lat żeby ją wyrobić, czy też nie? Bo na stronie się doszukać nie mogę
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się chciała filtrować, ale nie mogę sobie poradzić z bieleniem, bo kolorówka destabilizuje większość filtrów
![]() A tak mi się podoba alabastrowa cera A z olimpiady nie przeszłam, ale się tym nie przejmuję
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
_Alessandra mi ta dziewczyna z bloga przypomina Nicole Kidman, nie wiem czemu
czy nie ma czegoś z niej? Ja mam karte lojalnosciowa w DOZie ale nie wiem czy trzeba miec ukonczone 18 lat, na karcie nic nie jest napisane |
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd wziąć petroleum d5? Jest na DOZ, ale na receptę...
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czasami tak jest po prostu, ze czlowiek wymysla byle co, zeby nie isc. Ja baseny, wode ogolnie lubie latem, a zima srednio... co do wlosow to nie farbuje, ale zaraz wkleje zdjecia to sama sie przezegnasz ich kolorem... wkleje tu zdjecia, bo do albumu to mi wstyd ich dawac:brzydal: i wlasnie o te bordowe klaki mi chodzi, bo to moja zmora, a szczegolnie lokik to wtedy juz tragicznie wygladaja, a jak chce je w koka dac, to widac perfidnie 2kolory:mur:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-16 o 19:47 |
|
|
|
|
#3105 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate, faktycznie koncowki masz takie bardziej nawet w bordo bym powiedziala
ale ladny kolorek |
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
i ogolnie widac, jakie mam liche wlosy i jakie przeswity mi sie porobily od tego wypadania
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
dotka95 - dziękuję za odpowiedź
I mi też się podoba alabastrowa skóra Ale chciałabym jakiś filtr Avene, bo przy nich można każdej kolorówki używać, tylko, że chcę trafić na jakiś dobry, który nie będzie zapychał i tłuścił i się tak okropnie świecił ![]() Ojj, to ja nie wiem kto w tej komisji siedział samaraNW - ok, to idę sprawdzić na co to i ile kosztują ![]() buahhot,samara - dzięki za odp., napiszę chyba do nich, albo jutro zadzwonię się upewnić ![]() Zajrzę jeszcze tylko na DOZ i idę się kąpać, suszyć głowę, zaparzać herbatkę i relax przy M jak Miłość Zadanie skończyłam już, jak się serial skończy to jeszcze się pouczę
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot ja tego koloru nie tykalam od lipca, bylam w grecji, milion razy na basenie wiec juz nie ma szans na wymycie
i chodzi o to, ze obojetnie czym nie pokryje to dol mam innego odcienia i tak te rudosci/miedz/bordo, szczegolnie ze zdjeciem na tle drzwi widac, ze sa w jednej tonacji![]() a to co farbowalam to ostatnio wella koleston popiel+mix zielony i niebieski czyli na zolc i rudy/miedz... eh
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-16 o 19:54 |
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Przy takim sposobie mycia nie wysuszasz tak bardzo włosów detergentami, zmywasz tylko łój z głowy
![]() Tak mówisz, że nic Ci się nie działo na słońcu? Hm, to może i ja zacznę tak robić... A wiesz może, czy BB kremy mają stabline filtry? Bo może to by było jakieś wyjście, takie 2w1? Co do konkursu - myślę, że zawiniły trochę niesprecyzowane polecenia, bo np. w jednym zadaniu trzeba było odpowiedzieć własnymi słowami, ja zacytowałam i już było źle. A nic nie było na ten temat w poleceniu. Ogólnie klucze zawsze są nieźle porypane, no ale mówi się trudno i żyje się dalej ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#3110 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
A powiedz planujesz jeszcze zrobic sobie joico u niej?
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, z emoze jak ona mi zrobi, to naprawd enie bede musiala myslec o farbowaniu bo nie bedzie mnie wkurzac ta rudosc. Dla mnie to nieestetyczne jest i zle to wyglada, mi bardzo przeszkadza, to tak jak zle domyty czerwony lakier na paznokciach, czy zdrapany. tylko jak ona sama mowila, nastepna rekonstrukcja nie wczesniej niz po 6-7tyg. bo z tym nie mozna za czesto ale systematycznie. aj zadzwonie chyba jutro do niej... bo jest fajnie jak mam wyprosotwane, a prostowac nie chce, chce dojsc do naturalnych, to przeciez teraz nie zetne tyle wlosow, a nie bede miala sily borykac sie z ta rudoscia przez najblizszy rok zapuszczania jak nie wiecej wiem, ze wtedy mi cos strzeli do glowy i moze w depsreacji zafarbuje sie na jakis dziwny braz lub co gorsza czarny i bede znowu je katowac co miesiac![]() dotka, no to jeszcze lepiej ja to mam, ale przez farbowanie drogeryjnymi brazami, ktore daja poswiate wisni mam takie, a teraz nawet po dekoloryzacji takie cuda mi powychodzily
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-16 o 20:16 |
|
|
|
|
#3112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak masz sie tak meczyc to moze rzeczywiscie pojdz sie zafarbowac, wiem jak to humor poprawia - dobrze zrobione wlosy ![]() Buahhot a wiesz co, napisalam wczoraj maila do tej babeczki z bloga o nyx'ie, wyslalam jej nawet swoje foto z prosba o wyrazenie swojej opinii, jakie pomadki moglabym uzyc zeby dobrze wyladac przy moim typie urody. Odpisala mi (jest przemila osoba ), ze najlepsza bedzie Circe, Strawberry milk i nawet Narcissus. W orange soda mnie nie widzi - tak jak myslalam Takze obkupie sie u niej tylko poczekam az bedzie miala dostawe blyszczykow frosted beige
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu dla mnie ten dzień też jest jakiś senny.
caate nie wiem co ty widzisz, ale Twoje włosy i kolor ich nie wyglądają tak źle. Zachęciłaś mnie do farbowania. Ja to dopiero mam zmyty kolor. Tylko chciałam dać im odpocząć. W sumie nie farbuje często (góra 3 razy do roku), a i tak przez farbowanie mam je słabe. ![]() Jutro znów idę po Madzię na 13 do przedszkola i będę z nią 2h. Pewnie mi zapłacą tylko za te 2h, a szkoda. Jak szła kiedyś do przedszkola to ja ją odprowadzałam, a teraz to robi jej ojciec. W sumie teraz średnio mi to odpowiada, bo cały dzień mam zajęty. Ta mała ostatnio coś często oszukuje. Dzisiaj np. powiedziała, że jej mama mówiła, że chce zmienić opiekunkę, a wczoraj, że jej mama mówiła, żebym nie jadła parówek u nich. ;| Potem się przyznała, że kłamała, ale dziwnie się poczułam... .
|
|
#3114 |
|
zawsze mam racje
|
I ciekawie jest?
Tez kiedyś miałam taki krótkotrwały zamiar- na początku liceum. Właśnie obejrzałam gotowe na wszystko? Która z was ogląda?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-11-16 o 20:43 |
|
|
|
#3115 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to jest ta babeczka z bloga? ta strawberry milk mi sie podoba jesli na nia sie zdecydowalas
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn pytalam poprzez allegro Jasne, ze pokaze
|
|
#3117 |
|
CABIN CREW
|
ja teraz tylko na chwilę , potem was nadrobię
Alessandra jak na razie za krótko jej używam ale jak zużyję całą to dam znać jak efekty
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Hm... ja używam kremu z filtrem 50 z Lirene do skróry wrażliwej i nic po nim mi nie wyskakiwało, w sumie to nie wiem bo mam tylko syfki na skroni cały czas i nie chcą mi zejść
a od tego kremu nic się mi nie działo i dość lekki jest ![]() o 5 rano nie wstaje co dziennie! ![]() tylko wtedy kiedy muszę, np. się pouczyć czy coś w tym rodzaju ![]() a jak mam wstać rano to się trochę oszukuje i np. nastawiam sobie budzik na 4 i budzę się i sobie myślę "aaa pośpię jeszcze godzinkę" i kolejny budzik budzimnie o 5 i wtedy już nie mam aż takiego problemu
|
|
|
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do tej sytuacji z Madzia, to widze ze masz to samo co ja. Mialam ja przywozic z przedszkola i moge wracac, bo ktos jest w domu i sie nia zaopiekuje i mialam tylko ta stawke 1h placone. i po tyg szukalam nowej pracy. Teraz jest chora to jestem z nia po 12h. Ale jak wyzdrowieje i wroci to do normy to nie ma bata rezygnuje. A kobiea bedzie miala przekopane, bo mieszka za wro, czyli ktos musi byc z wro, a przedszkole jest dalekood centrum, wiec jak kogos znajdziej z centrum lub drugiego konca miasta , to bedzie jechac te 15km w jedna strone do przedszkola i 13km do niej to dopiero kobieta bedzie mu pensje wyplacac ![]() i zobaczy ile stracila
|
|
#3120 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mnie taki przerywany sen wykańcza na maksa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

A ten olejek mnie z tego wyleczył, teraz raz na jakiś czas mi coś malutkiego wyskoczy (nie licząc tego okresu wysypu po pokrzywie
). Bardzo łagodzi twarz i wszystkie podrażnienia. Olejek kupisz w aptece za 6 zł, mieszasz go z proctoleum D5, żeby Cie nie wysuszyło.

I oczywiście nie zapychał..