|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
A teraz moooojee ... takie smutaśne ![]() _________________________ ______________________ ,,A teraz chciała już być sama... W sercu muzykę tylko mieć" ,,Wspomnienia bolą... Ja pokonam ten ból i wspominać nie przestanę" ,,Z Tobą życie nie miałoby sensu... Ale bez Ciebie... Nie ma go wcale ..."
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
naiwnie__ - dziękuję Myszko.
dreams_x33 - w swoje urodziny (i nie ttylko w sumie) siebie powinnaś wyróżniac, ale serdecznie dziękuję i jeszcze serdeczniej życzę 1OO lat i postów z milion. ![]() zuzka0 - jestem już, jestem. i okradam, are you happy now? ![]() bajkowa - <3 jednak wolę, żebyś pisała chociaż ten raz na miesiąc. okradzione: Plotkaraaa, Aur0ra, parala. *
niektórzy ramią słowami, inni milczeniem. 179cm skomplikowania. cała ja. mam ochotę na tort śmietankowy kradziony z Twojego talerza. to, że tęsknię nie musi znaczyć, że chce powrotu. nie dmuchać na zimne i kuć żelazo póki gorące. Twoje odchodzę moje nie wracaj, zdziwiony? czasem mam wrażenie, że strasznie narozrabiałam w poprzednim wcieleniu. kochałaś kiedyś tak, że bez Niego trudno o równomierny oddech? nie? to co Ty wiesz o miłości? odchodzisz? błagam... drzwi zamknij. napisze podanie do Piaskowego Dziadka, nie chcę już Ciebie w snach. te, misiek, uspokój się, bo zakwasów na sercu dostanę. uciekam do Naszego świata, kilka godzin dziennie w moim prywatnym Niebie. nie potrzebuję Twoich przeprosin, potrzebuję Twoich zmian. cholera, boję się pomyśleć co by było gdyby, boję się, że to przywróci nadzieję. wrócisz do mnie na kolanach, a ja, przysięgam, odeślę Cię z powrotem do tych panienek, które uwielbiały klękać przed Tobą. nie wracaj, nie pasujesz mi do paznokci. spróbuj przez chwilę nie być idiotą, zobaczymy jak to jest. jak przejmować się Twoim odejściem, skoro zawsze wracasz? wcześniej czy później. co z tego, że ukrywam cierpienie za byciem zołzą? grunt to sobie radzić, a to jest mój sposób. f*ck yeah. po co się przed tym bronić, nie lepiej dać się ponieść? * trochę mnie nie było, więc większą dawkę mojej twórczości macie ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-11-16 o 22:07 |
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
talenciaro! okradam
![]() *****
byłeś, jesteś i będziesz dla mnie ważną osobą! facetom lepiej przychodzi patrzenie niż myślenie. pamiętam jak obiecywałeś że nie pozwolisz mnie zranić, po co kłamałeś? i tak żyję pośród tych fałszywych twarzy. ***** |
|
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
gdybyś tu był chodź przez chwilę , mam ci do powiedzenia aż tyle
niech będzie słodko...tylko nie aż tak, bo przesłodzisz .
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
parala - ok. Twoje
![]() Namieszałeś mi w głowie, i patrz, patrz jak się uśmiecham, a gdy odwracasz głowę i odchodzisz, nastaje szarość, melancholia, i łzy w oczach. nie, nie jestem na Ciebie zła, po prostu nabrałam ochoty na zniszczenie Ci życia. Edytowane przez karmelowomi Czas edycji: 2010-11-17 o 04:02 |
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Siedząc z gorącą kawą na oknie wsłuchuję się w rytm, który
wystukują krople deszczu, każda z nich jest inna a pomimo to potrafią zgrać się i tworzyć harmonijną całość.. gdyby tacy byli ludzie pewnie nie istniałaby nieszczęśliwa miłość. Życie jest słodkie kiedy masz zapas czerwonych m&m's
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
FrutellkaxD,poprostuAsiss ,kreskowa
__________ Nawet Londyn o zachodzie słońca nie przypomnij mi o Tobie! Duchu przysięgnij mi ze nie umrę z tęsknoty do tego dupka Chce byś przez 5 min. poczuł tęsknotę do mnie taka jak ja czuje do ciebie … nie wiedział byś co zrobić z rękoma Wolisz dziwkę która miała więcej hujÓw11 w ryju niż ja obiadów na stole? Masz śliczne oczy szczególnie to lewe
|
#1208 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
okradam "Im bardziej Cię drażnie, tym bardziej mnie to bawi"
![]()
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
***** You see can't just play with people's feelings Tell them you love them and don't mean it You'll probably say that it was juvenile But I think that I deserve to smile [Widzisz, nie można grać z ludzkimi uczuciami, Mówić, że kochasz a nie mieć tego na myśli, Prawdopodobnie powiesz, ze to było dziecinne, Ale sądzę, że zasługuje na to by się uśmiechać] ***** |
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Niedobór wszystkiego.
Nadmiar pustki. Bez pesymizmu i optymizmu. Pomiędzy. Zatracona. A może stracona? Tylko księżyc spogląda na westchnienia zatracone w pytających uśmiechach. Jak się uśmiechnę, to przytulisz mnie? Tak mocno? Wiem że do Ciebie przyjdzie też dzień który wzbudzi w Tobie moc! Kim być? Jak żyć? Jak śnić? Ostatni raz... Ostatni szept... Ostatni raz... |'Zmieniaj świat na taki o jakim marzyłeś'|typowa dwoistość natury...| It's Not The Begining, it's Not The End... Być kimś więcej.
|
|
#1211 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym znów poczuć Twój zmysłowy oddech na moich rudych włosach, wtulić się w Ciebie i wsłuchana w rytm Twojego serca, odpłynąć w daleką przestrzeń wypełnioną Twoim zapachem. Do wieczności. ___________________ To musi być miłość jeśli dziewczyna dla chłopaka poświęca nawet swoje białe trampki, przechodząc po bagnach . ![]() |
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś więcej niż tlenem, jesteś gazem rozweselającym i łzawiącym w jednym.
Ty narcystyczny hipokryto. aby zacząć Cię lubić musiałabym przestać Cię kochać. telefon- zwykła rzecz a gdy wibruje wyświetlając Twoje imię moje serce drży sto razy bardziej niż on. oddaję Ci siebie. zrób co uważasz. mogę Cię jedynie prosić o człowieczeństwo w osądzaniu moich uczuć.
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
biały cukier ginie w ciemnej kawie, przemieszać ją łyżeczką i żyć dalej. i nadal tęsknie za człowiekiem, który kiedyś, gdzieś tam w Tobie siedział. znasz to uczucie gdy masz człowieka Ci cholernie bliskiego na wyciągnięcie ręki i na nowo rozmawiacie po długiej rozłące, ale Ty nadal za nim tęsknisz. Tęsknisz za dawnym nim, bo teraz masz wrażenie, że człowiek ten sam, ten cholernie Ci bliski to całkowicie inna osoba, osoba daleka i niezrozumiała. najgłupsze pytanie jakie zadałeś: " co się stało?" co miałam odpisać: " Ty się stałeś" ? te uczucie kiedy oczy się kleją do snu, ale obraz pod powiekami nie daje Ci zasnąć. zadzwoń i swym głosem otul mnie przed snem. wrażenie jakie sprawiasz to zakochany w sobie dupek. - czym miałem się przejąć? - skoro nie wiesz to nie było tematu.
|
#1214 |
|
Przyczajenie
|
.
Tymczasowo opuszczam was dziewczęta ponieważ mam ostatnio mnóstwo nauki i pare innych spraw na głowie oraz brak czasu na wymyślanie opisów : * Ale wróce .
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
karmelowomi , agattee - okradam ;*
Jesteś taki słoodki, że przy Tobie nie muszę słodzić herbaty. - uśmiechnij się. - ok ![]() - wiesz.. bo ja lubię jak Ty się dla mnie uśmiechasz. - też lubię jak się usmiechasz <3 [ rozmowa z nim Mogę prosić link do wątku z prośbami ?! Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-11-17 o 15:39 |
|
|
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
kochane moje dziekuje za pamięć wszystkim które pomimo tego, że nie udzielam się za często pamiętają o mnie i raz na jakiś czas pojawia się tu mój nick z pochwałą. marikab, patrysiowa_, kreskowa, ratatamm, absorbeed ![]() 'Skipping beats, blushing cheeks' Skaczące tętno, zarumienione policzki 'We'll have drinks and talk about things' Będziemy pili drinki i rozmawiali o czymś 'I can keep your number for a rainy day' mogę zatrzymać twój numer na deszczowe dni, 'Big trouble loosing control' Duży kłopot strata kontroli
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
'
wybrałam życie bez miłości. bo tak łatwiej trochę. Gdy nie miałam, podzielił się. Gdy cierpiałam, wysłuchał. Gdy nie rozumiałam, wytłumaczył. Gdy płakałam, otarł łzy. Gdy zostałam, poczekał. Gdy zawiodłam, wybaczył. Gdy podziękowałam, zapytał: `za co?` Delikatne, niby przypadkowe spojrzenie skierowane w moją osobę..Czułam je w całym swoim ciele od stóp do głowy..Przeniknął mnie całą..Jednak bałam się podnieść głowe i spojrzeć w te czekoladowe tęczówki, po których zwariowałabym do reszty..Jednak napotykając spojrzenie mej przyjaciółki odwrócił sie speszony i odszedł..Po chwili znów pojawił się obok..Był tuż obok.. Tuż na wyciągnięcie ręki..Jednak nie miałam i nie mam prawa go już nawet dotknąć.Samo Jego spojrzenie jest dla mnie czystą rozkoszą..owocem mi zakazanym..Jest moim grzechem..Jest moją miłością.. boje się, że jakaś inna może zobaczyć w nim to samo co ja. i żyli długo i szczęśliwie, dopóki księżniczka z sąsiedniego królestwa nie założyła ładniejszej sukienki. -Czemu w tej tali kart brakuje króli? -Jestem feministką. Żaden facet nie będzie silniejszy od królowej. moglibyście mówić mi codziennie, że to tylko mój kolega? może wtedy bym to zapamiętała. liczba podróbek świadczy o tym, jak wielki sukces osiągnął oryginał. To takie żałosne kiedy nie mogę zasnąć tylko dlatego , że powiedziałeś mi " cześć " . Pamiętasz, kiedyś Ci powiedziałam, że się boję. Obiecałeś, że nigdy mnie nie skrzywdzisz, nie zadasz bólu. Dlaczego kłamałeś? Myślisz, że złamane serce swędzi albo łaskocze? ' |
|
|
|
#1218 |
|
Konto usunięte
|
<3
dziękuję, dziękuję ;-*
na prawdę staram się cześciej tu bywać, ale nie wychodzi mi :P 'what is love? Love is when someone breaks your heart and the most amazing thing is that you still love them with every broken piece.' / co to jest miłość? miłośc jest wtedy kiedy ktoś łamie Ci serce, a najbardziej zadziwiająca rzeczą jest to,że ciągle go kochasz każdym złamanym kawałkiem/ |
|
|
|
#1219 |
|
Przyczajenie
|
Ale jesteście twórcze! Może i mnie kiedyś poniesie... póki co głowa zbyt ciężka na pomysłowość...
|
|
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
Twój uśmiech pasuje do piękna Twoich oczu.
zakończyła się epoka kłamstwa i fikcyjnego szczęścia. nie kocham Cię. spóźniłeś się tak, że w ogóle Cię nie było. Wierz co chcesz Rób co chcesz Dup co chcesz Chcą, abyś zgubił sam siebie w pogoni Goniąc fikcyjne szczęście czas swój trwonił. Dumny ten kto czysty jak lew judy w koronie, Czysty ten, w którego sercu żywy ogień płonie, Trawi to co złe, aby gdy doszło nowe, Więc rozpal go w sobie i wszystko gotowe. gdyby po ziemi stąpały ideały.. gdyby cudowne sny się spełniały.. gdyby oczy nie płakały a usta się wciąż śmiały.. gdyby powracały piękne chwile i trwały.. gdyby żadne serduszka nie pękały.. kochasz mnie?a mama Cię nie nauczyła, że nie można kłamać? można być szczęśliwym długo? chyba nie..zawsze coś nam zepsuje radość..taki przykład..ja byłam szczęśliwa, gdy w końcu mnie pokochałeś..ale ONA się musiała pojawić!!..może można, ale nie w moim przypadku. -Ty wiesz chociaż co to miłość?;/ -To Ty. -Nie podlizuj się!! Mówię serio! Ty też mógłbyś w końcu przestać kłamać! Mam tego dość.. -Ale ja nie kłamię..Mówię prawdę szczerą..Dziewczyno, ja Cię kocham! -Chłopaku, ja Ciebie też! I..nie psuj tego.. jeszcze trochę i przez GG będą zaręczyny, a dziecko przez simsy online..-.- "z piosenek, a te głupsze z głowy "co do bajkowa - sens jest. możesz pisać raz na 1415641685413 lat, ale sens będzie ;D...poza tym Twoja twórczość nie może tkwić tylko w Twojej głowie, musisz pokazywać Nam swoje cuda ![]() ![]()
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
bajkowa - dziękuję; nie napiszę żebyś nie odchodziła czy
coś bo i tak wiadomo, że zrobisz jak będziesz uważała. chcę tylko powiedzieć, że będę cholernie za tobą tęskniła. <3 ______ czasem mam tak, że nie nawidzę swojego życia. i zawsze w tym momencie pojawia się On. jednym, durnowatym uśmiechem potrafi rozwiać moje bezsensowne myśli. <3 jesteś tą osobą, którą szukałam od dawna. tylko On zawsze się tak słodko uśmiecha. <3 sam widzisz jak na mnie działasz.
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
przeogromnie mi miło <3
mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz 'A crazy music playing in the morning light /Szalona muzyka gra w świetle poranka Still light the fire on the rainy night / Ciągle zapalam ogien w deszczową noc I still love when I'm caught in every beat of your heart. / Wciąż cie kocham, wyłapuje każde bicie twego serca Mystery sweet taste, saturates many souls and bodies. / Tajemnicy słodki smak, nasyci wiele dusz i ciał. Ask her what it feels like when lipstick washes away the tears drop. Ask her if she is dreaming about something.' / Spytaj ją co czuje gdy szminkę zmywa kropla łzy. Spytaj ją czy o czymś śni.
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
paralogiczna , karmelowomi – okradłam . <3
'' Są dwa rodzaje miłości. Spójrz w moje oczy i powiedz mi co widzisz.Potrzebuję obu. Udawaj, że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata .... I nie rozumiesz ,że ja tak szybko nie zapominam. Wcale Cię nie kocham . Ja tylko wszędzie widzę Twoją twarz , zawsze słyszę Twój głos , i nieustannie o Tobie myślę . To nie miłość to paranoja . gdy przestaniesz tak naprawdę znaczyć już cokolwiek dla mnie. '' |
|
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
niczego_po_trochu - ![]() Po prostu czasami chciałabym znów poczuć Twoje ciepło, przytulić się i się rozpłynąć. - Przecież ona jest szczęśliwa! - To że się uśmiecha nie znaczy, że żyje tak jak chciała. - Bzdury! - Nie! Ona uśmiechem chce zakryć łzy, zapomnieć o tym, co złe chociaż na chwilę.. Siedziała w oknie i czekała na tą spadającą gwiazdę, która rzeczywiście przyniesie jej szczęście. Spojrzała przez okno - ON z NIĄ. Szła szkolnym korytarzem - ON z NIĄ. Pewnego razu nie zauważając nic wpadli na siebie, on powiedział '' przepraszam, nie widziałem Cię, to było nie chcąco '' a ona " rzeczywiście robisz to nie chcąco! przez Ciebie moje serce płacze " on " nie chciałem ". Ona odeszła. Widząc Ciebie wolałabym być niewidomą.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-17 o 16:00 |
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
-Wyrzuć krzykiem z siebie tą złość, te nerwy.
-Będę z trzydzieści lat krzyczała ! lubię komplikować sobie życie. ''.
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję.
byłam szczęśliwa. a teraz używam czasu przeszłego.
|
|
#1227 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję myszkowato kotkowato krówkowate króliczki. <3.bajkowa - żartujesz,kłamiesz,oszuku jesz. nie wierzę, że odchodzisz, najnormalniej w świecie nie wierzę. ![]() OoYourDestiny - miło mi bardzo _____________ miał czekoladę w oczach. tak słodką, że aż mnie zemdliło. nawet nie próbował chcieć. serce bierze górę nad rozumem, uczucia targają rozsądkiem. mała dawka moich,
chyba powoli wraca mi wena ![]()
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
łoooo hohoho
------------------------------ marzę o gorącej herbacie z cytryną. o ciepłym łóżku. dobrej muzyce. i kochającego chłopaka przy sobie. 'szał pustych laleczek i egoistycznych kenów , w sklepie z zabawkami zwanym potocznie ' życiem' każdy kolejny dzień to nowa szansa na dokonanie czegoś wielkiego. to jest taka tęsknota o której on nie ma pojęcia, a moje serce toczy walkę z rozumem Jeszcze nie raz spieprzymy to na czym nam na prawdę zależy. Jeżeli już Ci zobojętniał dźwięk przychodzącej widomości sms to znaczy iż straciłaś nadzieję, że on kiedykolwiek napisze. usiądź , uśmiechnij się i powiedz , że potrafisz Tragedie zdarzają się wszędzie. Możemy doszukiwać się przyczyn, winić innych, wyobrażać sobie jak odmienne byłoby bez nich nasze życie. Ale wszystko to nie ma znaczenia, zdarzyły się i koniec. Musimy zapomnieć o strachu, jaki wywołały, i rozpocząć odbudowę' bo kiedy jesteś Ty niczego mi do szczęścia nie brakuje
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
+uwielbiam Małpę! ![]() 'trochę stabilności poproszę. to tak jak w mięsnym prosić o papierosy chcę tony cholernego romantyzmu, erotyzmu i całej tej otoczki wspaniałości |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo potrzebuję kogoś, kto trzymałby mnie w nocy ciepło.
tell the truth, You never wanted me.. / powiedz prawdę, Ty nigdy mnie nie chciałeś.. ![]() znowu myślę o Tobie.. o czasie, kiedy tu byłeś.. at least we tried to make it. / przynajmniej próbowaliśmy, żeby się udało. dream about me. <3 / śnij o mnie. <3 chcę być cała Twoja i chcę, żebyś był mój. tylko proszę, nie mów mi prawdy, jeśli jest zła. wystarczająco dużo rzeczy w moim życiu powoduje, że jestem smutna..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

+uwielbiam Małpę!
/ powiedz prawdę, Ty nigdy mnie nie chciałeś..