Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 291 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-19, 14:08   #8701
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Witam wszystkie Fioletowe Duszyczki
I wszystkie nowe

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
pod biustem mam 75 a w biuście jakieś 96 ale obwisłe bardzo . jestem już po dwóch dzieciaczkach, więc nie wiem jak ona mi może pomóc bo strasznie aby nie chciała ciąć w kotwicę i wolałabym pod mięsień, a tak na marginesie to ile może odemnie wziąść, bo mam jak narazie 10 tyś.....

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

aha, moja waga teraz 55kg i 158 wzrostu;-) i jak??? co myślicie co może mi Pani doktor zaproponować?
Witaj Kochana - no przecież Ty masz więcej w biuście niż ja po powiększaniu. Masz ponad 20 cm różnicy - co tam dodawać, masz dość wlasnej tkanki. Podejrzewam, że Twoim piersią nie bedzie potrzebne powiększanie tylko plastyka Nie można w tak dużą obwisłą pierś włożyć po prostu implantu bez podwieszenia- no bo wyjdzie większa obwisła pierś. Podejrzewam, że pierwsze co to dostaniesz propozycję podwieszenia a po roku ewentualnie implanty- Pani dr z tego co wiem nie robi podwieszania razem z powiększaniem.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 14:22   #8702
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Witam jestem zupełnie nowa ,tak sobie czytam i zastanawiam się dlaczego tak odległe terminy??do spełnienia marzen dopiero w lutym???Ja umówiłam sie na konsultacjei(czekam ponad miesiąc) -az sie boje terminu bo tak sie niecierpliwie że chciałabym już ,już .Czy tyle dziewczyn chce mieć ładne duże piersi? Jak to naprawde jes? może ktoś mi powie

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

a ja dwa tygodnie wcześniej do doktor ciekawe kiedy operacja ? czy jakos sie przygotowujesz na wizytę ? mam namyśli jakieś badanie ...

na razie nie robię żadnych, bo ten sympatyczny Pan, który odbiera jej tel mówił abym nic nie robiła;-), w ogóle to wiszę codziennie na tel zadając mu masę pytań hi hi hi, przed chwilka powiedział mi, że choć od nowego roku ma być podwyżka to nie ma znaczenia jeśli zaczęło się leczenie w tym roku tzn. konsultację i abym się nie denerwowała ;-))) a op + wkładki będą kosztowały max 12 tyś. ;-)

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Fioletowe Duszyczki
I wszystkie nowe

Witaj Kochana - no przecież Ty masz więcej w biuście niż ja po powiększaniu. Masz ponad 20 cm różnicy - co tam dodawać, masz dość wlasnej tkanki. Podejrzewam, że Twoim piersią nie bedzie potrzebne powiększanie tylko plastyka Nie można w tak dużą obwisłą pierś włożyć po prostu implantu bez podwieszenia- no bo wyjdzie większa obwisła pierś. Podejrzewam, że pierwsze co to dostaniesz propozycję podwieszenia a po roku ewentualnie implanty- Pani dr z tego co wiem nie robi podwieszania razem z powiększaniem.

Hej;-) no właśnie w tym problem, że ja nie chcę cięcia w kotwicę;-(((( ohydnie to wygląda....widziałam w jednej galerii u innego lekarza, że obyło się bez podwieszania...może i mi się uda..ehhhh tak tyci tyci je wypełnić;-)
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 14:22   #8703
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
dziewczyny witam---
tyle się piszę o asymetrii , ja nie miałam asymetrii w naturalnych -miałam ładne swoje równe piersi ale ciut za małe, a zobaczcie co po roku się dzieje z moimi 325 m plus -- nowymi cycuchami....od J.J.
czy ja wymyślam i się czepiam?wstawiam specjalnie 4 fotki w nowym albumie dostępnym --ja widze różnicę - inaczej się ułożyły, sutki na innych wysokościach--wiem, że nie ma tragedii, że bywa gorzej, ale jestem perfekcjonalistką i jestem coraz bardziej zła i rozczarowana --proszę o opinie, bo może ja mam jakiegoś już świra?chciałam ,żeby były idealne-równe----
a są coraz gorsze z upływem czasu-- tak mi się wydaje..........a Wy jak sądzicie?
moja lewa pierś opadła niżej jest b. płaska a prawa okrągła i ciut wyżej, dlatego ta różnica--
jakby w jednej mięsień inaczej trzymał tą wkładkę.....widać , że jedna jest wypchana wyżej a druga niżej?
czy Wam by to nie przeszkadzało?czekam na opinie..pozdrawiam..
ps.

teraz moja satysfakcja z operacji jest coraz gorsza--ciekawe co doktor na to? ja nie miałabym zamiaru płacić za poprawkę.....swoje miałam równe-zdjęcia na dowód mam!!!!co robić?póki co wysłałam @ i fotki do dr J.J i cierpliwie czekam.
Witam cieplutko.Trzeba teraz poczekać na odpowiedz- a potem iść na konsultację do innego lekarza. Ale nie po to by coś udowodnić- a po to by wyjaśnić . Tak dla siebie- żebyś mogła być szczęśliwa Jeśli nie miałaś asymetri i dwóch różnych piersi to myślę, że powinnaś to wyjaśnić

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 16:02   #8704
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez futur Pokaż wiadomość
no tak podjęcie decyzji o powiększaniu piersi , czy innej operacji plastycznej na pewno nie należą do najłatwiejszych i zanim się taką decyzję podejmie trzeba się do tego odpowiednio przygotować.
A powiedzcie mi dziewczyny ile się czeka na konsultacje??
hehehe ja czekałam 2 dni
Stary 2010-11-19, 17:07   #8705
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
może i panikuję...ale , marzyłam o równiusieńkich piersiach....schudłam ostatnio może to dlatego się różnią--ach te cycki........

Pamiętaj, że piersi układają się nawet do roku po zabiegu więc takie drobne różnice mogą się pojawić, na dodatek że sama mówisz że jeszcze ostatnio schudłaś i to również mogło wpłyną na pozycję i ułożenie biustu.
pozdrówka i głowa do góry!!!
są bardzo ładne
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:09   #8706
yoko02
Raczkowanie

CZESC LASECZKI JESTEM JUZ W DOMKU PO OP. BOLI JAK DIABLI,ALE CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI....MAM PYTANIE DO MyaDiva jak dlugo schodzila ci opuchlizna ???
Stary 2010-11-19, 17:11   #8707
sloneczko36
Przyczajenie

Czesc wszystkim!
Ja juz jestem po, dzsiaj wyszlam z kliniki i jak na razie jestem zachwycona efektem pracy pani dr.
sloneczko36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:24   #8708
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez futur Pokaż wiadomość
no tak podjęcie decyzji o powiększaniu piersi , czy innej operacji plastycznej na pewno nie należą do najłatwiejszych i zanim się taką decyzję podejmie trzeba się do tego odpowiednio przygotować.
A powiedzcie mi dziewczyny ile się czeka na konsultacje??
Kochana zgadza się podjęcie takiej decyzji i doprowadzenie do zabiegu nie jest sprawą prostą. Ja o operacji myślę już od jakiś 6 lat. Tylko że wcześniej to liczyłam na to że może same mi cycuszki urosną - ale tak się niestety nie stało. Kolejna kwestia to kasa - bo zabieg nie należy do najtańszych i nie jest to jednorazowy wydatek gdyż z czasem trzeba poprawić wygląd piersi - podobno tak co 10 lat (chyba że się urodzi i piersi stracą swój wygląd - to wtedy wcześniej).

Co do terminów to wszystko zależy u kogo - ja do dr Kasprzyka miałam czekać 3 miesiące - taki był pierwszy wolny termin, ale na szczęście zwolniło się miejsce wcześniej i w sumie na konsultacje czekałam jakieś 2 tygodnie. Termin zabiegu 2 miesiące później.

Jeśli chodzi o przygotowanie do konsultacji to nie ma żadnych wymogów, ale dobrze żebyś wiedziała jaki chcesz uzyskać efekt końcowy powiększenia.

Pamiętaj ważne jest aby być pewnym swojej decyzji! Jeśli masz jeszcze wątpliwości czy zrobić zabieg to chyba jeszcze za wcześnie.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Dziewczyny ale wam zazdroszczę że jesteście już po !!!!

Ja mam zabieg w poniedziałek i tysiąc myśli.

powiedzcie jak cię czujecie i może dajcie jakieś rady.
Stary 2010-11-19, 17:51   #8709
sloneczko36
Przyczajenie

Ja jestem dwa dni po zabiegu - czuje sie bardzo dobrze, w pierwszej dobie dosc dobrze rozcwiczylam miesnie i teraz nie jest zle. To wszystko zalezy kto jaki ma implant wlozony i jak wysoki prog bolu. Napisze jutro po pierwszej nocy w domu i opisze jak jutro beda szly mi cw w domu, ale jak na razie daje rade bez lekow przeciwbolowych.
sloneczko36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:53   #8710
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko36 Pokaż wiadomość
Ja jestem dwa dni po zabiegu - czuje sie bardzo dobrze, w pierwszej dobie dosc dobrze rozcwiczylam miesnie i teraz nie jest zle. To wszystko zalezy kto jaki ma implant wlozony i jak wysoki prog bolu. Napisze jutro po pierwszej nocy w domu i opisze jak jutro beda szly mi cw w domu, ale jak na razie daje rade bez lekow przeciwbolowych.

Wszystko się zgadza!
Mam nadzieję że też to wszystko zniosę bez większych problemów.
Stary 2010-11-19, 19:06   #8711
basiak1234
Raczkowanie

inna trzymam za ciebie kciuki, nic się nie denerwuj i proszę cie nie zapomnij o forum po operacji tylko zdaj natychmiast dokładną relację ja wybieram się na zabieg najprawdopodobniej w okresie ferii zimowych czyli w pierwszych 2 tygodniach lutego. Na dniach dogadam z doktorkiem konkretną datę więc poproszę o dopisanie do licznika
basiak1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 19:38   #8712
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Hej;-)
a ile kosztują u Dr. Skwiercz anatomy a ile okrągłe? tak w przybliżeniu oczywiście, bo nie wiem ile muszę szykować;-)
okrągłe ok 10 tys anatomy ok 12 tys ja planuje operacje w lutym mam nadzieje ze ceny znacząco się nie zmienią

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

[QUOTE=ULAS787;23333804]Hej Laseczki;-)
jak myślicie na kiedy mogę mieć op skoro jestem zapisana dopiero na 23 grudnia do dr. Skwiercz???? i podobno po nowym roku operacje te mają zdrożeć? Czy któraś coś wie na te tematy?
pozdrawiam Wszystkie;-)[

jak dostaniesz okres to możesz ustalić date operacji w nastepnym miesiącu,jest ona wykonywana u dr.skwiercz miedzy 5 a 10 dniu cyklu

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Witam jestem zupełnie nowa ,tak sobie czytam i zastanawiam się dlaczego tak odległe terminy??do spełnienia marzen dopiero w lutym???Ja umówiłam sie na konsultacjei(czekam ponad miesiąc) -az sie boje terminu bo tak sie niecierpliwie że chciałabym już ,już .Czy tyle dziewczyn chce mieć ładne duże piersi? Jak to naprawde jes? może ktoś mi powie

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

a ja dwa tygodnie wcześniej do doktor ciekawe kiedy operacja ? czy jakos sie przygotowujesz na wizytę ? mam namyśli jakieś badanie ...
ja dostanę dopiero urlop w lutym dlatego muszę tyle czekaćale już nie długo

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny;-)
Może moja Pani Dr. zgodzi się abym wszystko opłaciła w grudniu to byłoby super, ale zaraz zadzwonię do jej asystenta i zapytam jak to jest...hymmmmm
pisałaś o 12 tys za jakie wkładki???mam nadzieje ze ja tez unikne podwyzki konsultacje juz mialam a operacja w lutym
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 20:23   #8713
ULAS787
Raczkowanie

okrągłe 10 tyś. a anatomy 12 tyś. tak mi dziś powiedział ten co odbiera telefony pani dr. Skwiercz. Ja tez planuję mieć op pod koniec stycznia kiedy u nas będą ferie...dzieci wyślę do babci i będę miała czas tylko dla siebie;-)
Laseczki a jak dołączę swoje zdjęcie to powiecie mi co może mi zaproponować, oby tylko nie podciaganie!!!aaaa;-)
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 21:49   #8714
rodzynki
Raczkowanie

wielkie dzięki za inf. myślalam że taka kolejka ,ale widocznie można sobie dopasować termin ufff mam pytanie jak poszłaś na konsultacje mialaś już jakieś badania, mam na myśli mammografia albo usg?a tak wogóle ile jest konsultacji ?
rodzynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 21:50   #8715
pink star
Rozeznanie

No witajcie wieczorkiem:c mok:

Na wasza prosbe wstawilam 3 nowe FOTKI....
to juz miesiac po OP...

Buzka dla wszystkich!!!!!!!!
tych starych i calkiem nowych forumowiczek (fioletowych)

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 22:14   #8716
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
No witajcie wieczorkiem:c mok:

Na wasza prosbe wstawilam 3 nowe FOTKI....
to juz miesiac po OP...

Buzka dla wszystkich!!!!!!!!
tych starych i calkiem nowych forumowiczek (fioletowych)

Zaraz polecialam do albumu ogladac.
Slicznie sie prezentujesz kochana.
Ciesze sie razem z toba dziubku przesliczny,
ze tak superowsko to wyszlo.

Ps.
No i sie dokladnie przypatrywalam. Otoczki masz rowniusie,mimo,ze nie byly .
Piersi sa piekne. Brawo,brawo,brawo.
Dobrze,ze zdecydowalas postawic na swoim.
Bardzo dobrze .
Zwracam honor Pinkusiu.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-11-19 o 22:21
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 22:19   #8717
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak u JJ byłam (dodam mam 200km) i gadałam dalsza rozmowa wygląda tak na meila nie odpisuje ,tel .nie odbiera wręcz odrzuca i dialog jest tylko sms parodia jak dla mnie
Moim zdaniem powinnas z dr. jeszcze raz porozmawiac osobiscie do tego zrobic konsultacje u innego dr.tak na wszelki wypadek.Jesli natomiast nie chcesz sie z tym bawic to oddaj sprawe do sodu i tyle.
Jesli chodzi o 200 km to w 21 wieku to chyba zaden problem , Twoje zdrowie , spokuj i zadowolenie jest chyba wiecej warte niz 2 h jazdy autem.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-19 o 22:22
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 22:25   #8718
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem powinnas z dr. jeszcze raz porozmawiac osobiscie do tego zrobic konsultacje u innego dr.tak na wszelki wypadek.Jesli natomiast nie chcesz sie z tym bawic to oddaj sprawe do sodu i tyle.
Jesli chodzi o 200 km to w 21 wieku to chyba zaden problem.

200 km ???
Nie powinnysmy tego rozpatrywac w kwestii 21 wieku, a raczej w kwestii osobistej. Dla jednego to nic - dla drugiego wiele !!!

A nawet jesli niewiele to i tak wiecej niz nic czyli "zaden problem"

Czas edycji: 2010-11-19 o 22:35
Stary 2010-11-19, 22:28   #8719
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
a ja myśle , ze trochę przesadzacie. Przecież żadna z nas nie ma idealnych piersi (tych swoich naturalnych) równiutkich i co do kształtu i co do wielkości. Implant to tylko implant, a powiększenie to powiększenie, a nie wszelakie korekcje piersi... pojemność zmienia sie co ok. 30-60 cc, projekcja jeszcze inaczej i wg mnie bardzo ciężko jest tak poprawić asymetrię, zeby bylo idealnie.
Moje piersi też nie są identyczne... jedna jest większa, druga mniejsza i jedna jest delikatnie nizej i bardziej w bok, ale... takie miałam swoje piersi przed op, tylko dopóki mi tego Dr nie powiedział, to nie widziałam tych różnic na takich "maluchach". Owszem, mogłam wziąć dwa r óżne implanty, ale wtedy piersi nadal różniłyby się, tylko mniejsza byłaby większa i na odwrót.
Horo klask i:

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
21 km ???
Nie powinnysmy tego rozpatrywac w kwestii 21 wieku, a raczej w kwestii osobistej. Dla jednego to nic - dla drugiego wiele !!!

A nawet jesli niewiele to i tak wiecej niz nic czyli "zaden problem"
Sory w dobie aut, autobusow, pociagow itp. to zaden problem

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-19 o 22:33
Stary 2010-11-19, 22:30   #8720
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Horo klask i:

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Sory w dobie aut, autobusow, pociagow itp. to naprawde zaden problem

Dobrze Pysiu,
dla ciebie, dla mnie ...i dla dziesiatek innych...
nie znaczy... , ze dla kazdego.

Nie genaralizujmy !!!
Stary 2010-11-19, 22:34   #8721
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze Pysiu,

Nie genaralizujmy !!!
Ty napisalas swoje zdanie a ja swoje , wiec zostaw mnie w spokoju
Stary 2010-11-19, 22:38   #8722
beatrycze1
Raczkowanie

Zdaje mi się że każda z nas poszła do plastyka po co innego --skoro tak Horo piszesz ,bo skoro lekarz widzi róznicę i sam proponuje 2 inne implanty to powinien mięć choć blade pojęcie na ten temat a nie próbować- wyjdzie dobrze albo nie! a jak nie to dalej bedzie asymetria i twierdzić że tak było .Kpina dla mnie jakaś
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 22:44   #8723
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Ty napisalas swoje zdanie a ja swoje , wiec zostaw mnie w spokoju

Ta wiadomosc zostawie bez komentarza.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Zdaje mi się że każda z nas poszła do plastyka po co innego --skoro tak Horo piszesz ,bo skoro lekarz widzi róznicę i sam proponuje 2 inne implanty to powinien mięć choć blade pojęcie na ten temat a nie próbować- wyjdzie dobrze albo nie! a jak nie to dalej bedzie asymetria i twierdzić że tak było .Kpina dla mnie jakaś

Dla mnie tez.
Bylam operowana u tego samego doktora.
Osobiscie jestem zadowolona ,
ale sytuacja Beatrycze pozwala mi zmienic o nim zdanie.
Niestety na gorsze.
Stary 2010-11-19, 22:45   #8724
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:

beatrycze , horo napisala , ze w Twoim przypadku to jest cos nie tak , wiec powinnas sie jeszcze raz z dr. spotkac co do tego nie ma zadnego ale
Mam nadzieje , ze sie dogadacie i tyle. Na wszelki wypadek warto sie jeszcze z kims innym skonsultowac
Stary 2010-11-19, 22:47   #8725
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze Pysiu,

Nie genaralizujmy !!!
Dzięki Hapy nie chodzi o to że to dla mnie problem wsiadam w auto i jade tylko byłam u niego 10.11 i rozmawiałam z nim i wydawało się że poprawka będzie że pierś jest mniejsza i to się nie zmieni nie rozmawialiśmy o kosztach tylko o czasie kiedy i zastanawiał się jaki dać implant żeby było dobrze.Zadzwoniłam do niego chcąc zapytać czy muszę czekać 4 miesiące bo bardzo zależy mi na czasie nie odbierał więc napisałam i po 2 dniach odpisał ,,bezpieczny czas to 3 miesiące,wymiana to koszt 7 tyś ,,i zaczęła się korespondencja sms z dr.
Stary 2010-11-19, 22:52   #8726
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Hapy nie chodzi o to że to dla mnie problem wsiadam w auto i jade tylko byłam u niego 10.11 i rozmawiałam z nim i wydawało się że poprawka będzie że pierś jest mniejsza i to się nie zmieni nie rozmawialiśmy o kosztach tylko o czasie kiedy i zastanawiał się jaki dać implant żeby było dobrze.Zadzwoniłam do niego chcąc zapytać czy muszę czekać 4 miesiące bo bardzo zależy mi na czasie nie odbierał więc napisałam i po 2 dniach odpisał ,,bezpieczny czas to 3 miesiące,wymiana to koszt 7 tyś ,,i zaczęła się korespondencja sms z dr.
No wlasnie ani Ty, ani dr nie poruszyliscie tego tematu (a to chyba podstawa w takich przypadkach ) , wiec trzeba to przedyskutowac dr. do Ciebie nie przyjedzie . Wiec zostaje tylko wersja , ze Ty sie do niego pofatygujesz i wyjasnisz sytuacje 7 tys to chyba jakas kpina.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-19 o 22:55
Stary 2010-11-19, 22:56   #8727
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
beatrycze , horo napisala , ze w Twoim przypadku to jest cos nie tak , wiec powinnas sie jeszcze raz z dr. spotkac co do tego nie ma zadnego ale
Mam nadzieje , ze sie dogadacie i tyle. Na wszelki wypadek warto sie jeszcze z kims innym skonsultowac

Rozmawialam z Beatrycze.
Opowiadala przebieg rozmiowy z JJ.
Mysle,ze nie ma sensu z nim rozmawiac po raz kolejny jesli stanowczo twierdzi,ze problem powstal nie z jego winy i zada 7 tys. za poprawke.

Horo miala racje, ze powinien zachowac sie odpowiednio.
Ale nie zrobil tego.
A pisanie " podaj sprawe do sadu " to nie to samo co " oddaj spodnie do sklepu ".
Trzeba miec duzo cierpliwosci , a przede wszystkim pieniedzy,
zeby do sadu startowac oskarzajac lekarza.
Trzeba zdac sobie sprawe,ze w razie przegranej , koszta sadowe trzeba pokryc z wlasnej kieszeni.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
No wlasnie ani Ty, ani dr nie poruszyliscie tego tematu (a to chyba podstawa w takich przypadkach ) , wiec chyba trzeba to przedyskutowac dr. do Ciebie nie przyjedzie . Wiec zostaje tylko wersja , ze Ty sie do niego pofatygujesz i wyjasnisz sytuacje bo 7 tys to chyba jakas kpina.

Pysiu
a ty wierzysz, ze jak raz powiedzial 7 tys, to teraz zmieni zdanie i powie np 3 tys ?

Czas edycji: 2010-11-19 o 23:08
Stary 2010-11-19, 22:57   #8728
beatrycze1
Raczkowanie

Jedno jest pocieszajace że są już chętne na sąd nie myśle o sobie ale chętnie się dołącze jak bedzie trzeba
Stary 2010-11-19, 23:06   #8729
Happy_hour
Rozeznanie

No i przez ta Pysiowa rozmowe nawet was Krasnoludki nie przywitalam, a przeciez widze ,ze wiele bajkowych osobek aktywnych.
A wiec witam i buziam serdecznie sierotki marysie,koszalki opalki i wszelkie zaprzyjaznione i przyjazne bajkowe wizazowe stwory.
Stary 2010-11-19, 23:09   #8730
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Jedno jest pocieszajace że są już chętne na sąd nie myśle o sobie ale chętnie się dołącze jak bedzie trzeba
Tak jak napisalam ja bym pojechala do dr. i wyjasnila cala sprawe, zawsze jest mozliwos , ze to jakies" nieporozumienie" a jesli to by nie pomoglo to wtedy przeszla bym do bardziej radykalnych krokow.
Uwazam , ze powinnas juz na ostatniej wizycjie wszystko z dr. wyjasnic a przede wszystkim porozmawiac o ewentualnych kosztach nie zrobilas tego , wiec trzeba to nadrobic - ale oczywiscie to tylko moje zdanie , Ty powinnas zrobic to co Ty uwazasz.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-19 o 23:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości