![]() |
#1891 |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XX
na brzuszku, zamiast termoforka
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- jak to mówią - jaka piękna tragedia ![]() witaj w Barze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale Ci dobrze. Miłego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lolli_pop witaj ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
grozi wypollizowaniem
|
na sdtudniówkę
https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20662 ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-20 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | |
Zakorzenienie
|
hello lolli_pop
![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-20 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dopiero początek ![]() Hello ![]() No chyba tak ![]() W pokera umiem grać, ale w brydża nie ![]() ![]() Cytat:
Hehe ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propo sukienki - kolejny powód dla którego chyba bym sie udusiła pępowiną jakby mi powiedzieli że to córka przy porodzie - nie no just kiddin ale nie wyobrażam sobie tego że mi tak córka na chacie wyskakuje i mówi adios matka lece na studniówkę - czy jaki tam slang będzie za lat dzieścia brrrrrrrrrrrrrrr strasssssssne to spadam na dżamprezkę ciekawe co ubrać ? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-20 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Aaa, to ja wole korzystać we w salonie, na kanapie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez metrażów dużych nie posiadam, mimo że to dom to jednak dwa pokoje only - i powiadam wam zaiste że będę robić tylko i wyłącznie to co mi się podoba, zakce baldachim będzie baldachim zakce coś tam będzie coś tam - metraż nie ogranicza wyobraźni działaj -no chyba że stacja przewijania małego bubu będzie na biurkach cześć Lolli_pop ![]() z praktycznych rozwiązań blokowych - bo jeszcze stacjonyję an bloku - kazałam biurko zrąbać na malutkie narożne coś pod monitor i klawirke - ale na swoim no freakin way - dwa lapki - jak sama nazwa wskazuje do trzymania an kolankach, oraz toaletka w sypialni która czasem spełni rolę biurka czy sekretarzyka ale wąziutkie wszystko na wymiar ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-20 o 15:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Pewnie za 10 lat będzie się latem biegać po mieście w kostiumach kąpielowych a na studniówkach taka kiecka zostanie zjechana jako konserwatywna i babcina. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Nindżopesz
|
Sałać, jakże królewska mina owej Krowy
![]() TŻ widzi ![]() Kurcze, no nie mam gdzie upchnąć tych gupich komputerów. W kuchni, przedpokoju? W salonie będzie ciasno, nie chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sukienkę,taką własnie jak Polly wkleiła
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bierz, bierz koniecznie! ![]() A ja buszując znalazłam christian metal - idę posłuchać ![]() ![]()
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat z toaletki będę korzystać - ba spełniac ona ma kilka istotnych funkcji zawsze mozna poprzestawiać wedle uznania, ja np pociełam biurko - ( nie osobiście ) i zmniejszyłam jego rozmiary do 1/3 wcisłamw róg i zyskałam pole do popisu, przestrzęń potrzebną mi rób jak uważasz ale zaiste programy hamerykańskie dla nas dobre ne są też oglądałam - czasem kolory od nich zgapiam pomysł na coś ale całością się nie sugeruję ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- no wiesz, dziękuje ja nie idę do hotelu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | ||
Zakorzenienie
|
No ba! Królowa Pastwiska
![]() P.S. Info dla "przyjaciół z wizoożu" ![]() Noga w dalszym planie należy do rzeczonego kota i stanowi integralną jego część - nie jest wyrwana, odcięta ani wyłamana, kot żyje, jest pod stałą opieką służb weterynaryjnych, a wszystkie jego członki mają się znakomicie ![]() A co tam, chyba kliknę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |||
Nindżopesz
|
No właśnie też nie
![]() A baldachim jak teraz patrzę jest bez sensu bo będzie na linii żyrandola - o nie, nie będę kuć sufitu!!! Ech. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1910 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie ![]() ![]() Cytat:
![]() Z większą rewolucję z urządzaniem czekamy aż moja siostra ze swym TŻem się wyprowadzą, ale jak na razie się nie zapowiada ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie ze w środę ma spaść śnieg? podobno tym razem to nie plotka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Zakorzenienie
|
Spałam...
![]() Sałata! ![]() Lolli_pop ![]() Polly, jaka piękna suknia! Ja bym tylko z dołem pokombinowała, może by tak wyciąć dziurę na d*pie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaaak! ![]() ![]() Cytat:
pinup! wymiotłaś! ![]()
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
A tak fogle, to gdzie som wszyscy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2 no ja właśnie dziś byłam na zakupach ubrać mojego P. Moje negatywne do tego nastawienie polega na tym ze on po 2 czy 3 zmierzonym ciuchu zaczyna tak biadolić i warczeć ze mam ochotę mu założyć kaganiec i/lub wyjść trzaskając drzwiami obrotowymi. Udało nam się dziś zanabyc dla niego kurtkę (do garnituru), ale odkupiłam/odkupiłam to teraz bólem głowy. Sobie zanabyłam na pocieszenie za znoszone trudy spódniczkę (i apaszkę + bransoletki emaliowane). Tylko problem w tym ze mam grube nogo a spódniczka jest mini i nie wiem czy sie odważę ja na dupsko włożyć. Witam ! Cytat:
![]() To tak jak ja ![]() Cytat:
![]() Cudny Siersciuch ![]() ------------------------ Wróciłam z zakupów z P. Jestem padnięta: poproszę 2 setki i szklankę nerwosolu.
![]() |
#1915 | |
Zakorzenienie
|
No so... Przezornie się ubezpieczam, tak na wszelki wypadek jakby coś
![]() Buziak! ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się nad trzema sztukami, zrobiłabym sobie elegancki komplecik: kolczyki + naszyjnik ![]() ![]() A czy Pollysia zna Nyktalgię, hę? ![]() ![]() Ękjujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
perfumowy zawrót głowy
|
Pozdrawiaju z Dubaja
![]() przesyłam słońce....
#1917 |
grozi wypollizowaniem
|
salato-pikna ta muzyka
![]() jak sie otwiera strony w nowej karcie nalapku z glaskaczka? bylam obejrzec nowegp krakowskiego muzeuma-fajoski ![]()
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Sałata ![]() i lolli pop ![]() przeleciałam bar, muszę wrócic byłam z markiecie, a tam susza, ogrzewanie chyba na max włączone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1919 | ||
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem dzisiaj romantic. Zresztą, ja zawsze jestem romantic, więc słucham lawsongs...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.