|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Faktycznie
A jak ja patrzałam, to mi się wydawało, że same dawno temu zakończone aukcje widzę
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na liście marzeń zostaje jedynie Serege Noire Już mam ![]() i nowe chciejstwo: Escentric Molecules, Molecule 01 Upolowane ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-11-25 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie do szczęścia brakuje tylko Eau d`Italie Paestum Rose
|
|
|
|
|
#1774 |
|
spin doctor
|
Marzę o L'Instant Guerlain
|
|
#1775 |
|
Guerlain Lover
|
Jest kolejna aktualizacja
1. Eternity ![]() 3. Belle de Minuit 4. Lolita Lempicka edt - to chyba będzie najbliższy zakup (albo prezent na święta ) 5. Chance Chanel edp 6. Większą ilość Chanel No 5 Eau Premiere 7. Większą ilość J'aime La Perla - poczekam do lata/jesieni na przyszły rok... (trochę jeszcze zostało w flakoniku) Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... Kelly Caleche edt - na lato Eau des Merveilles - na lato 8. Ricci ricci Nina Ricci - miała kupić mi siostra w Niemczech, ale tam tego nie ma więc pewnie kupię sobie w ramach prezentu urodzinowego w styczniu ![]() 9. Większą ilość So Elixir edp i edt - z edt chyba rezygnuję... 10. Poznać: Chopard Happy Spirit Magical Nights będzie próbka ![]() J'aime Precious edition - zniknęła i nie wiem czy kiedykolwiek poznam tą wersję... ![]() 11. Wszytskie zapachy Stelli McCartney 12. Havanna Vanile L'Artisan 13. Flowerbomb edt - na wiosnę 14. Silver Rain |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
- Guerlain, różne starocie
- Anna Sui, różne różności... chyba bardziej dla flakonów ![]() - Pure Poison, Midnight Poison, Hypnotic Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów ![]() - Chanelki, Allure, 5 edp, Coco M - Scents of Time, Pyxis - Rochas, Alchimie i Byzance - Maitre Parfumeur et Gantier, Ambre Precieux - Lolity: klasyk, Midnight, Forbiden flower - Micallef, Oudy - Banana Republic, Rosewood - Lubin, Idole - Shiseido, Zen - Goutal, Mandragore - Carla Fracci, Salome - Cartier, Le Baiser Du Dragon chętnie edp - J'adore - MDC edp - Armani Prive, Ambre Soi - Hot Couture - Ralph Lauren, Safari - Serge Lutens, Cherqui, Ambre Sultan, Cedre - Parisienne - Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels, Feerie EDP Koniec, ale nie definitywny, jest jeszcze masa innych cudów, które chcę, ale to chyba chcę najbardziej
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-22 o 21:54 |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Cudownym spełnieniem, a jednocześnie uwieńczeniem moich zapachowych marzeń na ten rok będą:
a przynajmniej prawie mam ... w worku u Świętego Mikołaja
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na liście zostaje jedynie : Escentric Molecules, Molecule 01
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Eau d'Italie Paestum Rose
![]() |
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
C'est la Fete! Patchouli upolowane
![]() Na liście zostają: Theo Leggero Stella Sheer 2006 mini Shalimar i mini Sander no 4
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym razem mam zamiar się jej trzymać i nie kupię żadnej nowej flaszki, póki nie zdobędę tych:W pierwszej kolejności: -Angel La Rose (nie znam, ale chcę )-CK Euphoria -Armani Code W drugiej kolejności: -Angel -Jil Sander Style -Kenzo na Bali -Gucci Envy Me -Amor Amor Tentation Na razie to by było na tyle I niech Wasze chciejstwa też się jak najszybciej spełnią!
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2010-11-21 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Miss Dior Cherie EDP - Versace Versense - Guerlain AA Pamplelune Dodatkowo (zależnie od funduszy): - Blumarine Bellissima - Amor Amor - DKNY Be Delicious Fresh Blossom (?)
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam skromne marzenia:
po zużyciu odlewki - flacha Si Lolita po testach w pefumerii - odlewka Womanity i tylko tyle... |
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja również mam skromną listę marzeń do zrealizowania na rok 2011: Lacoste "Love of pink" Calvin Klein "Eternity" summer 2010 Helena Rubinstein "Wanted" Marc Jacobs "Lola" Escada "Moon sparkle" Escada "Ocean Lounge" Vivienne Westwood "Let it rock" Guerlain "Aqua allegoria cherry blossom" i testery Juicy Couture "Peace, love & Juicy" Juicy Couture " Coutur Coutur" (po kupienie w ciemno aż 50 ml "Viva La Juicy" i męczenie się z nią jestem ostrożna już do JC, choć bardzo lubię pierwszy zapach) |
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na liście został: Dzing! L'eau Trois (ale jest szansa na zwiększenie odlewkowych zapachów i doszedł Chene i jeszcze to przedrogie i przecudne Amouage Memoir PH ale tu prawdziwego cudu trzeba
|
|
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na flaszkę nie liczę, ale chociaż większą odlewke Jaisalmer bym chciała ![]() Nie wąchać więcej, nie testować, nie wymieniać ![]() |
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sensuous Noir upolowane, reszta juz mi przeszla (choc gdyby sie cos okazyjnie trafilo - nie odmowie )Nowa lista: T.Mugler - Womanity ![]() Kenzo - Amour Florale Lempicka - Minuit Noir i Fleur de Corail i VC&A - Midnight in Paris Watku, prosze, zadzialaj
|
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chciała tylko:
1. Allure edp 2. NR for her 3. Addict ![]() PS. mam jeszcze ochotę na l'or torrente edt/edp (w ciemno) tylko nie wiem jaka jest różnica między nimi, zna ktoś oba? (sorry za off)
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
1. Ralph Lauren Romance (dla wiekszego testowania)
2. Paco Rabann-e- Lady Million 3.Lalique -Amethyst (do spróbowania bo nutki wyglądaja na moje) 4.Escada- Absolutely Me 5. Roberto Verino - Mellow ( dziwnie na mnie działają 6. Czekoladki (na spróbowanie) 7.V&R Flowerbomb 8. No i może AA Pamplelune ( troche do spróbowania dokładnego) Ale naj 2,5 i 7 No i ten nieszczęsny Ralph , nie chce kupować całej butelindy
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
Fille en Aiguilles
Passage d'Enfer M7 stara wersja może Black Tourmaline zapas Gustawa i BC. Wątku, działaj!!
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandałowy -w planie ... bliskim ![]() a do tego jeszcze marzy mi się Feminite Du Bois - tylko nie mogę się zdecydować, która wersja bardziej - dziś skłaniam się ku Shiseido i jeszcze Aziyade - a to sobie rozbiorę niedługo może ![]() I jeszcze bym kciała parę np. Lanvin Jeanne, Velvet Hour KM - ale to cicho sza... głęboko uśpione te potrzeby jeszcze są
|
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała:
Brit Gold Benefit Carmella Thats it. |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel Thierry Mugler
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
1. CK Beauty
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Daisy 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Salvatore Ferragamo Attimo-Mam ![]() 12. Ralph Lauren Ralph Rocks 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Houbigant Quelques Fleurs Royale 16. Lanvin Marry Me 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Idole d'Armani- Mam 19. Boss Orange Sunset 20. Boss Woman-Mam 21. Marc Jacobs edp |
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leci już do mnie upolowana w fajnej cenie Lolitka Si oraz odlewka Womanity, na ktorą nawet nie musiałam polować ![]() chwilowo brak chciejstw, idę sprawdzać jak zadziała wątek wylotowy
|
|
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Molecule 01 właśnie upolowane ![]() Lista jest już pusta ![]()
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Ale pusta jest Może chwilowo, ale nacieszyć się muszę
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zaaktualizować moją listę.
Niestety okazało się, że większość chcianych zapachów należy do firm testujących na zwierzętach (Escada, Lacoste, Juicy Couture, Hugo Boss, Marc Jacobs, Helena Rubinstein), to absolutnie ich nie kupię. Zatem z listy został mi Calvin Klein Eternity Summer 2010 i tyle.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

A jak ja patrzałam, to mi się wydawało, że same dawno temu zakończone aukcje widzę

E tam.
)
więc pewnie kupię sobie w ramach prezentu urodzinowego w styczniu 

(Mikołaju, jeśli czytasz to forum, to już wiesz co mi przynieść! 
)