|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
selena1616 Dzięki
chyba bd musiała się tam przejść ![]() marta 85 A mi na nic nie robieniu zleciało 8 miesięcy Ojoj współczuje... Ale dasz rade, tylko brak Ci mobilizacji Jak zaczniesz, to już potem bd tylko łatwiej. Najgorsze jest tylko wziąść się do tej nauki
|
|
#3542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę zmyć makijaż bo raczej już dziś nie będę wychodziła i nałoże dawno nie używny krem masło kakaowe Ziaja dianulaa przyjęłam zaproszenie
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-11-22 o 13:08 |
|
|
|
|
#3543 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
normalnie fachowiec jesteśa mi się też marzy czerwony sweterek.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kochane
Witam wszystkie nowe dziewczyny Zamowilam sobie krem maslo kakaowe ziaji i serum termoaktywne eveline Z kosmetykow kakaowych to juz mam balsam,maslo do ciala,spray przyspieszajacy opalanie i teraz zamowilam ten krem do twarzy i mysle juz mi wystarczy,choc nie powiem kusi mnie jeszcze kremowe mydlo pod prysznic,ale narazie chyba dam sobie spokoj Powiedzcie prosze czy ktoras z was uzywala tego serum z eveline?Zastanawiam sie czy w polaczeniu z cwiczeniami,uda mi sie stracic kilka cm![]() Ok ide was nadrabiac Milego dnia
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Wszystko jest kwestią czasu, nawet wygląd twoich włosów. Wystarczy, że poświęcisz im kilka chwil, a będą superefektowne. 30 sekund: dla odżywki „Tyle zajmie ci odsączenie ręcznikiem nadmiaru wody z włosów po umyciu, tuż przed nałożeniem odżywki“, mówi Marek Kacaliński, stylista z salonu FreeStyle. „To o tyle istotne, że na mokrych włosach odżywka się nie trzyma. Spływa, a wraz z nią wszystkie składniki odżywcze, które powinny wniknąć we włosy“, dodaje Marek. 1 minuta: dla szczotki Wieczorem przeczesz włosy szczotką we wszystkich kierunkach. Przewietrzysz je, usuniesz z nich nagromadzony w ciągu dnia kurz i resztki kosmetyków do stylizacji, a przy okazji unikniesz „kołtunów“, które tworzą się podczas snu. Tylko nie szczotkuj ich zbyt energicznie, bo to pobudza gruczoły łojowe i sprzyja szybszemu przetłuszczaniu się włosów, nawet jeśli twoje są naturalnie suche. 3 minuty: dla końcówek Codziennie wcieraj serum w końcówki lub jeśli wolisz wersję bliższą natury – oliwę z oliwek, która doskonale nawilża. W ten sposób zregenerujesz je, ale przede wszystkim zabezpieczysz przed rozdwajaniem się. To ważne jesienią i zimą, kiedy szaliki i kołnierze płaszczy najbardziej się do tego przyczyniają. 10 minut: dla odświeżenia koloru „Nie musisz spędzać godzin z farbą na głowie, by twój rudy albo brązowy odcień włosów nabrał mocy. Wystarczy, że między koloryzacjami na umyte szamponem włosy nałożysz farbę i potrzymasz ją przez 10 minut. Następnie spłuczesz i położysz odżywkę – wówczas kolor będzie znów jak od fryzjera“, radzi Aleksandra Zielińska, stylistka-fryzjerka. 20 minut: totalna regeneracja Maska raz w tygodniu totalnie odmienia wygląd włosów. Ale pod warunkiem że dobierzesz ją do swojego rodzaju. Pamiętaj – to kosmetyk do pielęgnacji włosów, a nie skóry głowy. Nakładaj ją więc tylko na włosy, zwłaszcza na ich końcówki, rozczesz szerokim grzebieniem, owiń foliowym czepkiem i po 20 minutach zmyj. Efekt murowany. 30 minut: dla blasku Chcesz skutecznie przywrócić włosom blask i nawilżyć je po lecie? Zabieg Finest Pigments Davines na bazie imbiru i szafranu to jest to! Fryzjer nakłada po prostu pigment na 20 minut, potem układa włosy, a włosy lśnią przez tygodnie! 40 minut: dla mocnych włosów Przeraża cię ilość wypadających włosów? Pomyśl o mezoterapii. Brzmi groźnie, ale nie boli! Przed zabiegiem lekarz znieczula skórę głowy i następnie ostrzykuje ją igłą z koktajlem składników, takich jak minoxidyl, prokaina lub aminokwasy, które pobudzają cebulki do pracy. Jeśli masz osłabione włosy, wystarczą trzy, cztery zabiegi raz na tydzień. Jeśli zaawansowane wypadanie – sześć to minimum. Pierwsze efekty, czyli odrastający meszek, zauważysz już po miesiącu. Ale włosy odzyskają blask i zagęszczenie natychmiast.
|
#3546 | |||
|
Zadomowienie
|
Caate kochana oj bedzie imprezka na calego hihi, zazdroszcze Ci bo ja z moim TŻ mieszkam i jak siedze w domku tak jak dzisiaj to no.....hm....nie za dobrze wygladam wraca za pare godzinek z pracy to chociaz wloski umyje co nie?bo nawet sie z rana nie uczesalam bo sprzatam, jak wy to robicie ze tyle czasu macie na malowanei czesanei i te wszystkie inne zabiegi bo mi brakuje czasu przy corci!!!!!
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
ja tez szukam pracy siedze juz 2 lata w domku z coreczka i najwyzszy czas aby isc do pracy a wiec po nowym roku sie wybieram do pracy mam juz na oku posade ale co z tego bedzie to zobaczymy 3 majcie kciuki bo zalezy mi na tej pracy, od 7 do 15 w biurze. Po nowym roku maja sie do mnie zglosic hm....mam nadzieje ze wypali---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- [QUOTE=tillavanilla;233861 48]Czesc kochane Witam wszystkie nowe dziewczyny Zamowilam sobie krem maslo kakaowe ziaji i serum termoaktywne eveline Z kosmetykow kakaowych to juz mam balsam,maslo do ciala,spray przyspieszajacy opalanie i teraz zamowilam ten krem do twarzy i mysle juz mi wystarczy,choc nie powiem kusi mnie jeszcze kremowe mydlo pod prysznic,ale narazie chyba dam sobie spokoj Powiedzcie prosze czy ktoras z was uzywala tego serum z eveline?Zastanawiam sie czy w polaczeniu z cwiczeniami,uda mi sie stracic kilka cm![]() Ok ide was nadrabiac Milego dnia[/QUOWitam Cie serdecznie
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem zadowolona
z racji tego że cały dzień leże w łóżku i się nudzę to w końcu pobuszowałam na allegro i udało mi się kupić 2 maseczki avon planet spa z ryżem i sake, oraz z morza martwego i peeling do rąk z avon spa za całe 15 zł
|
|
#3548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z avonu sa dobre ja tez mam maseczke spa z morza martwego i balsam na cialo spa z morza martwego i na wlosy maseczki
|
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
blondyneczka przyjęłam zaproszenie
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem zadowolona jutro jade do fryzjera!!!!
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to moje pierwsze maseczki z planet spa
|
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Ja właśnie Was nadrabiam przy pierwszym kubku pokrzywy Strasznie obawiałam się jej smaku, myślałam że będzie jakoś tragicznie, że jej nie przełknę, ale okazało się że jest pyszna Zimno tak dzisiaj u mnie i nigdzie nie chciało mi się latać Aaa i gdyby któraś z Was była zainteresowana kuponami z rabatami do różnych sklepów to w joy'u są i właśnie wybieram się 4 grudnia do Bydgoszczy do centrum handlowego, żeby kuponiki się nie zmarnowały
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chcecie mogę wam napisać do jakich sklepów są kupony i jakie rabaty
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym do 60% to dziwne,bo skąd wiadomo,za które 60% zniżki,a za które mniej i ile w ogóle
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo chciałam Tżowi kupić perfumy CK do prezentu na święta tylko może się okazać że one są np -10%
|
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupony na zakupy do:
aldo 20%, everest 20%, stefanel 20%, sabra 25%, catroon planet 10%, semper 15%, stereo 20%, gapa 20%, swiss 20%, be! 25%, francoise 20%, bag to black 15%, diverse 30%, stylowe butki 15%, moodo 20%, time trend 20%, pretty one 20%, wojas 15%, springfield 25%, d e p t 20%, cross jeans 20%, dee zee 20%, jubitom 20%, oneill 10%, flo 20%, salamander 20%, s. oliver 20%, taranko 20%, troll 20%, yego 20%, corin 20%, pretty girl 20%, tally weijl 10%, top secret 20% vissavi 20%, hispanitas 20%, spring 20%, mexx 20%, esprit 20%, peacocks 20%, echo 10%, unisono 15%, code-de-mode.pl 15%, bodique 20%, new look 20%, atlantic 20%, gatta 25%, venezia 15%, esotiq 30%, dune 20%, ravel 25%, yves rocher 40% (40% na 1 wybrany produkt, 30% na 1 produkt do makijażu), roxy 20%, vision express 30%, kruk (przy zakupie charmsa o wartości pow. 49zł- srebrna bransoletka gratis), hegos 20%, duka 20%, adidas 20%, sagan 10%, oceanic 30%, alterna 20%, proto-col 30%, nouveau lashes 20%, hair coif 30%, the body shop 20% i super pharm 60%
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już wypeelingowana i nabalsamowna
![]() Teraz siedzę z maseczką zielona glinka a potem różana Coś zaczyna mnie gardło boleć
|
#3561 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
ja dzis kupiłam sobie olejek rycynowy, balsam brązujący z lirene, i odżywke z isany tą co snow mi poleciła. I własnie siedze na włosach z olejem rycynowym, pod czepikiem i w czapce zimowej hehe
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-11-22 o 17:45 |
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ja zrobiłam już kilka razy i mam nadzieję, że pomoże mi zwalczyć syfki itd... |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Aktualnie siedzę sobie z kubkiem zielonej herbaty z miętą, bo coś mam problemy z żołądkiem... Ogólnie dziś rano miałam włosy umyć i w ogóle się jeszcze pouczyć, ale wstałam o ...8:05 a już o 8:30 musiałam z domu wyjść, szaleństwo na kółkach było I związałam sobie włosy tak niedbale w taki warkocz na boku i koleżanka do mnie dzisiaj, że ja mam śliczne te włosy, że jak się na nie patrzy to wyglądają na mięciutkie i się tak błyszczą Zabieram się do nadrabiania - postanowiłam przeznaczyć sobie dziś na to godzinkę czasu, żeby się jeszcze z nauką wyrobić itd. - mam nadzieję, że nadrobię większość a może nawet wszystko ? ![]()
|
|
#3564 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jak zrobie masaż syrenka zamiast peelingu to czy to tez bedzie dobrze jak chcem sie balsamem brązujacym posmarowac na noc?
|
#3566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2010-11-22 o 18:16 |
|
|
|
|
#3567 |
|
CABIN CREW
|
wydaje mi się że lepiej jak zrobisz peeling, no bo np ramiona są chyba bardziej wrażliwe na takie "szorowanie" niż np uda czy posladki...
|
|
#3568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet ładnie oczyściła pory bo nie widać na nosie zaskórników
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_ - witaj
Tu masz ogólne zasady picia pokrzywy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315280 (pierwszy post na czerwono) I co do brzuszka - wiadomo, że po ciąży wygląda inaczej niż przed, to normalne , ale sam z siebie nie zrobi się płaski, umięśniony itd itp. - oprócz odstawienia słodkiego musisz ćwiczyć, żeby widać efekty i nie ma, że się nie chce, czy boli - chcesz efekt, musisz na niego zapracować I fajnie, że robisz całe włosy jednym kolorem albo coś - ja osobiście nie mogę strawić połączeń typu blond+czerń, czerń+czerwień itd. na głowie, fakt faktem, każdemu podoba się co innego i ja do tego nic nie mam ale mnie osobiście w ogóle takie włosy nie podchodzą.. I co do czasu - w większości mamy czas w weekendy, bądź dni wolne/luźniejsze bo w tygodniu jest masakra, większość z nas jeszcze się uczy - licea/technika/studia A wiadomo, że przy dzieciaczku jest inaczej. Trzymam kciuki za pracę! I fajnie, że Tż będzie siedział w domku, że się zgodził, i w ogóle, świetnie! ![]() buahhot - zazdroszczę mieszkania nad morzem, tak bardzo chciałabym w przyszłości w takim miejscu zamieszkać Soph - aaa rozumiem..No ja też właśnie mam białe, nie są bardzo głębokie, ale widoczne i denerwuje mnie to okropnie A ja właśnie słyszałam i czytałam że długotrwałe, systematyczne picie pokrzywy łagodzi miesiączki i nawet skraca .. ? Czekoladowa1 - aa ten, śliczny jest!! A jak dałam w katalogu do powąchania mojemu Tż'owi to powiedział, że to okropnie śmierdzi i jest duszące, zresztą jak wszystkie "świąteczne" zapachy kosmetyków I jak miło, że ktoś również uważa, że pokrzywa jest pyyszna ![]() zffazoffana - ale super promocja, 3 rzeczy w cenie jednego balsamu tak naprawdę ! Bomba! Jak ja nie lubię mojego miasta - nie ma ani Natury, ani SuperPharmy ani Auchan I mi nie przetłuszcza włosów, jedynie co to czasami i na początku stosowania też tak miałam, że mi je okropnie elektryzuje.. Ale to zależy od dnia chyba I teraz już nie daję na skalp bo przecież wymyć stamtąd to to tragedia jakaś, z połowy długości jest problem a co dopiero ze skalpu..![]() caate - te tabletki za 35zł ?! Kurdę czemu ja mam do najbliższej SP 50km... ![]() Jakie pazuury ! Podziwiam, bo ja bym nie umiała z tym normalnie funkcjonować Ale jak dla mnie troszku za pstrokato, no mnie osobiście nie podchodzą ![]() Jak przeczytałam o tej reakcji Tż'a na Twoje ubranie, to śmiem stwierdzić, że oni tak chyba wszyscy naprawdę - u mnie to samo, założę czarne rajtki tylko takie grubsze, po domu i sweterek, albo bluzkę taką przy ciele sięgającą tyłka i już euforia, jak im niewiele do szczęścia trzeba ![]() kobietasukcesu - a ja mam zawsze problem z regularnym używaniem/piciem czegoś jak mi się skończy - nigdy mi nie po drodze do sklepu/apteki... Kitka - ja kiedyś piłam bratka i nawet się przemogłam co do tego okropnego smaku, ale tak mi się cera pogorszyła wtedy no i ok,rozumiem bo się oczyszcza, ale ona w ogóle nie wracała do normalnego stanu, dopiero jak odstawiłam to powoli,powoli się poprawiała więc u mnie działa odwrotnie niż powinien..angelwithoutsoul - no to faktycznie nieciekawie... Ale dasz radę, na pewno coś znajdziesz ! tillavanilla - jeśli chodzi o te sera z Eveline, to termoaktywnego nie miałam, miałam za to te "chłodzące" i w połączeniu z ćwiczeniami było cudownie i naprawdę obwody się zmniejszyły trochę marta85 - fajne rady, ale wcześniej już je znałam - oczywiście oprócz tych zabiegów I z oliwą z oliwek muszę spróbować, ciekawa jestem jak będzie działać - kto ze mną? ![]() buahhot - o widzisz, jednak dałam radę nadrobić ![]() U mnie co do projektu denko to wykończyłam: - micel Bourjois(ale już kupiłam nowy ) - krem Alantan Plus - krem Bambino - tonik Garnier - dosłownie na jakieś 2 psiknięcia jest mgiełka Radical I muszę dokupić z powyższych : Bambino i Alantan ![]() Idę się kąpać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

chyba bd musiała się tam przejść 
Ojoj współczuje... Ale dasz rade, tylko brak Ci mobilizacji 

euforia! okazalo sie, ze trzeba pociagnac do siebie i dac do gory i dziala, a my sie tyle meczylismy i myslelismy, ze silniczek sie spalil bo jak kupowalam to auto to dzialala

Głupi Urząd Pracy nie ma na mnie pieniędzy. Jestem załamana. Miałam tutaj tak fajnie. Praca od 7-15 od pon do pt, w dodatku nie przemęczałam się zbytnio... Coś czuje, że nigdzie indziej nie bd mieć tak dobrze 

Ale dasz radę, na pewno coś znajdziesz !