Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-22, 17:52   #3571
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Czesc

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej wiesz co ja juz nie mam tego ciemnego spodu juz go rozjasnilam to zdjecie jest sprzed paru miesiecy, teraz juz nie mam tego cciemnego spodu i powqiem ci ze meczylam sie znim dlugo zeby go skasowac chyba z rok czasu, teraz robie jutro ide i wstawie zdjecie najnowsze blond sam robie

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

No film łapie za serce ja ogaladalam ostatnio wywiad z Irena i naprawde wspaniala kobieta umarla 2 lata temu poprostu plakalam jak bubr

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Dziekuje Ci kochana chyba nie bede robic tej grzywki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

a jak wyglada ten szampnon babydream? moze tez sobei zakupie jak niedrogi

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

jesli chodzi o makijarz to ja smaruje twarz kremem nawilzajacym z avonu i nakladam tylko perelki brazujace z avonu i nic wiecej no maluje oczy i rzesy ale nie nawidze podkladow fluidow bo czuje wtedy ze sie dusze i jakos tak sztucznie,

Dzisiaj sprzatanko w domku w sobote moja corcia konczy 2 latka!!!czas wybrac torcik bede pewnie kolo 14 jak moja ksiezniczka pojdzie spac chcialabym sie zapytac o ten olejek z nafty jak to wyglada i jak dziala bo nie mam pojecia
aha to fajnie wklej oczywiscie fotki po fryzjerze
to corcia juz duza bedzie 2 latka to nie przelewki Ja mam siostre, w swieta konczy 5latek

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć Piękne!

Jestem dzisiaj pierwszy dzień w pracy po dłuuugim weekendzie i dowiedziałam się, że (podobno) mają nam wyłączyć internet w robocie Mam nadzieje, że jednak do tego nie dojdzie, bo nie wyobrażam sobie siedzenia przy biurku i gapienia się w sufit przez 7 godz Módlcie się, żeby to była tylko plotka

Postaram się was troche nadrobić, bo chyba nie zaglądałam tutaj 3 dni. W weekend zrobiłam sobie mega spamowanko, z którego jestem dumna Aaa i kupiłam sobie bronzer z rimmela. Miałam na oku jeszcze marynarke z H&M, ale w końcu jej nie kupiłam... Najwyżej pojade w tym tyg do kato i się w nią zaopatrze

Witam nową w naszym gronie _blondyneczka_, bo już przejżałam pierwszą stronę

snowhitee Kusisz, kusisz A co to za firma, bo pierwszy raz o niej słysze. W jakich sklepach można ją znaleźć
tak jak kolezanka napisala w naturze znajdziesz kobo

Cytat:
Nadrobiłam chyba z 6 stron

Soph Nowy avek! Ładny

snowhitee Oddałam głosik Ten kolor włosków masz cudny

buahhot Tobie też oddany Ślicznie Ci w blondzie

Wogóle właśnie się dowiedziałam, że nie przedłużą mi stażu... Zostaje tylko do końca tego tygodnia Głupi Urząd Pracy nie ma na mnie pieniędzy. Jestem załamana. Miałam tutaj tak fajnie. Praca od 7-15 od pon do pt, w dodatku nie przemęczałam się zbytnio... Coś czuje, że nigdzie indziej nie bd mieć tak dobrze Jestem załamana
dziekuje za glosik
ojej to przykro mi ze tak wyszlo z tym stazem ale moze znajdziesz cos innego na rownie dobrych warunkach?

Cytat:
Ja mam w Urzędzie Skarbowym. Mam tak samo. Powiedzieli mi, że narazie nie mają kasy, więc pani kadrowa złoży wniosek imienny w mojej sprawie do pani naczelnik. I jeśli się zgodzi i jak w przyszłym roku juz UP bd mieć pieniążki, to przyjmą mnie na 4 miesiące jeszcze Bo jak narazie byłam 8 msc tutaj

Pytanie jest takie, że co ja teraz bd robić...
jak to co? bedziesz sie spamowac a tak powaznie to glowka do gory, na pewno znajdziesz cos odpowiedniego wierze w Ciebie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość

Wszystko jest kwestią czasu, nawet wygląd twoich włosów. Wystarczy, że poświęcisz im kilka chwil, a będą superefektowne.
30 sekund: dla odżywki
„Tyle zajmie ci odsączenie ręcznikiem nadmiaru wody z włosów po umyciu, tuż przed nałożeniem odżywki“, mówi Marek Kacaliński, stylista z salonu FreeStyle. „To o tyle istotne, że na mokrych włosach odżywka się nie trzyma. Spływa, a wraz z nią wszystkie składniki odżywcze, które powinny wniknąć we włosy“, dodaje Marek.
1 minuta: dla szczotki
Wieczorem przeczesz włosy szczotką we wszystkich kierunkach. Przewietrzysz je, usuniesz z nich nagromadzony w ciągu dnia kurz i resztki kosmetyków do stylizacji, a przy okazji unikniesz „kołtunów“, które tworzą się podczas snu. Tylko nie szczotkuj ich zbyt energicznie, bo to pobudza gruczoły łojowe i sprzyja szybszemu przetłuszczaniu się włosów, nawet jeśli twoje są naturalnie suche.
3 minuty: dla końcówek
Codziennie wcieraj serum w końcówki lub jeśli wolisz wersję bliższą natury – oliwę z oliwek, która doskonale nawilża. W ten sposób zregenerujesz je, ale przede wszystkim zabezpieczysz przed rozdwajaniem się. To ważne jesienią i zimą, kiedy szaliki i kołnierze płaszczy najbardziej się do tego przyczyniają.
10 minut: dla odświeżenia koloru
„Nie musisz spędzać godzin z farbą na głowie, by twój rudy albo brązowy odcień włosów nabrał mocy. Wystarczy, że między koloryzacjami na umyte szamponem włosy nałożysz farbę i potrzymasz ją przez 10 minut. Następnie spłuczesz i położysz odżywkę – wówczas kolor będzie znów jak od fryzjera“, radzi Aleksandra Zielińska, stylistka-fryzjerka.
20 minut: totalna regeneracja
Maska raz w tygodniu totalnie odmienia wygląd włosów. Ale pod warunkiem że dobierzesz ją do swojego rodzaju. Pamiętaj – to kosmetyk do pielęgnacji włosów, a nie skóry głowy. Nakładaj ją więc tylko na włosy, zwłaszcza na ich końcówki, rozczesz szerokim grzebieniem, owiń foliowym czepkiem i po 20 minutach zmyj. Efekt murowany.
30 minut: dla blasku
Chcesz skutecznie przywrócić włosom blask i nawilżyć je po lecie? Zabieg Finest Pigments Davines na bazie imbiru i szafranu to jest to! Fryzjer nakłada po prostu pigment na 20 minut, potem układa włosy, a włosy lśnią przez tygodnie!
40 minut: dla mocnych włosów
Przeraża cię ilość wypadających włosów? Pomyśl o mezoterapii. Brzmi groźnie, ale nie boli! Przed zabiegiem lekarz znieczula skórę głowy i następnie ostrzykuje ją igłą z koktajlem składników, takich jak minoxidyl, prokaina lub aminokwasy, które pobudzają cebulki do pracy. Jeśli masz osłabione włosy, wystarczą trzy, cztery zabiegi raz na tydzień. Jeśli zaawansowane wypadanie – sześć to minimum. Pierwsze efekty, czyli odrastający meszek, zauważysz już po miesiącu. Ale włosy odzyskają blask i zagęszczenie natychmiast.
o tym nie wiedzialam

[QUOTE=_blondyneczka_;2338 7238]Caate kochana oj bedzie imprezka na calego hihi, zazdroszcze Ci bo ja z moim TŻ mieszkam i jak siedze w domku tak jak dzisiaj to no.....hm....nie za dobrze wygladam wraca za pare godzinek z pracy to chociaz wloski umyje co nie?bo nawet sie z rana nie uczesalam bo sprzatam, jak wy to robicie ze tyle czasu macie na malowanei czesanei i te wszystkie inne zabiegi bo mi brakuje czasu przy corci!!!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Witam Cie serdecznie moge wiedziec co to znaczy to spamowanko?

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Witam Cie serdecznie

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Moja kochana widze ze nas tutaj wiecej ja tez szukam pracy siedze juz 2 lata w domku z coreczka i najwyzszy czas aby isc do pracy a wiec po nowym roku sie wybieram do pracy mam juz na oku posade ale co z tego bedzie to zobaczymy 3 majcie kciuki bo zalezy mi na tej pracy, od 7 do 15 w biurze. Po nowym roku maja sie do mnie zglosic hm....mam nadzieje ze wypali a z coreczka bedzie siedzial w dzien moj TŻ

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Witam wszystkie nowe dziewczyny

Zamowilam sobie krem maslo kakaowe ziaji i serum termoaktywne eveline Z kosmetykow kakaowych to juz mam balsam,maslo do ciala,spray przyspieszajacy opalanie i teraz zamowilam ten krem do twarzy i mysle juz mi wystarczy,choc nie powiem kusi mnie jeszcze kremowe mydlo pod prysznic,ale narazie chyba dam sobie spokojPowiedzcie prosze czy ktoras z was uzywala tego serum z eveline?Zastanawiam sie czy w polaczeniu z cwiczeniami,uda mi sie stracic kilka cm

Ok ide was nadrabiacMilego dnia[/QUO

Witam Cie serdecznie widze ze wszytskei uzywacie tego masla kakaowego ziaji takie dobre jest ???widze ze tez jestes mamusia?
maslo kakaowe jest super, bardzo fajnie nawilza i nadaje ladny zdrowy koloryt skory nie mozna tylko przesadzic bo moze zapchac, ale 1-2razy w tyg jest ok

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
ale jestem zadowolona
z racji tego że cały dzień leże w łóżku i się nudzę to w końcu pobuszowałam na allegro i udało mi się kupić 2 maseczki avon planet spa z ryżem i sake, oraz z morza martwego i peeling do rąk z avon spa za całe 15 zł
ojj to siedzenie w domku pozbawi sie oszczednosci zdrowka

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja właśnie Was nadrabiam przy pierwszym kubku pokrzywy Strasznie obawiałam się jej smaku, myślałam że będzie jakoś tragicznie, że jej nie przełknę, ale okazało się że jest pyszna Miałam dzisiaj kupić sobie jeszcze tabletki merz special ale jakoś nie miałam po drodze żadnej apteki i nie kupiłam Zimno tak dzisiaj u mnie i nigdzie nie chciało mi się latać Aaa i gdyby któraś z Was była zainteresowana kuponami z rabatami do różnych sklepów to w joy'u są i właśnie wybieram się 4 grudnia do Bydgoszczy do centrum handlowego, żeby kuponiki się nie zmarnowały Tylko nie wiem za bardzo jak te kupony "działają", ten rabat jest na jedną rzecz, czy na kilka łącznie? Nigdy takiego czegoś nie używałam to nie wiem, więc przepraszam za moje głupie pytanie
Fajnie ze pokrzywa smakuje a co do tych kuponow to o ile nie jest napisane na nim ze obowiazuje na jedna rzecz to znaczy ze obowiazuje na cale zakupy Jak mialam karte avanti to wszystkie rabaty byly od calych zakupow w danym sklepie, wyjatkiem bym cubus gdzie byl duzy rabat ale od jednej rzeczy (bylo to oczywiscie zaznaczone grubym drukiem )

A u mnie a aptece jest merz w promocji 60tabl. za 34zl to chyba sobie kupie i za miesiac zaczne kuracje nim

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja dzis kupiłam sobie olejek rycynowy, balsam brązujący z lirene, i odżywke z isany tą co snow mi poleciła.

I własnie siedze na włosach z olejem rycynowym, pod czepikiem i w czapce zimowej hehe
daj znac jakie wrazenia po odzywce z isany

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:54   #3572
Elvii
Zadomowienie

Łał Kochane, dziękuję za komplementy aż mi się dziwnie to czytało

nie było mnie troszeczkę.. ale zaraz idę nadrabiać )

mam pytanko, czemu jak się pije pokrzywę to trzeba witaminę B łykać??

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:57   #3573
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Łał Kochane, dziękuję za komplementy aż mi się dziwnie to czytało

nie było mnie troszeczkę.. ale zaraz idę nadrabiać )

mam pytanko, czemu jak się pije pokrzywę to trzeba witaminę B łykać??
bo pokrzywa ja wyplukuje ja nie lykam ale biore ha-pantoten a tam jest wit B i to nie jedna

Dbam o siebie

Stary 2010-11-22, 18:13   #3574
Elvii
Zadomowienie

Ooooo, tego to nie wiedziałam..a zielona też?
jak dobrze mieć przy sobie (chodź internetowo) mądre kobietki

Miałam napisać o tym chodzeniu na rękach pomagające mieć lepsze mięśnie brzucha..
a więc:

+Zacznij od przyjęcia pozycji klasycznej pompki, z dłońmi pod barkami i całym ciałem z linii prostej
+Napnij brzuch i utrzymaj to napięcie przez całe ćwiczenie
+Powoli przesuwaj ręce do przodu, aż poczujesz jak Twoje plecy i biodra zaczną opadać
+Podejdź do przodu stopami

i koniec i robimy tak w kółko aż nam się odechce

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:15   #3575
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja za nie długo idę sie SPA mować

snow dzisiaj jej użyję i napiszę jak włoski moje
Stary 2010-11-22, 18:21   #3576
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Ooooo, tego to nie wiedziałam..a zielona też?
jak dobrze mieć przy sobie (chodź internetowo) mądre kobietki

Miałam napisać o tym chodzeniu na rękach pomagające mieć lepsze mięśnie brzucha..
a więc:

+Zacznij od przyjęcia pozycji klasycznej pompki, z dłońmi pod barkami i całym ciałem z linii prostej
+Napnij brzuch i utrzymaj to napięcie przez całe ćwiczenie
+Powoli przesuwaj ręce do przodu, aż poczujesz jak Twoje plecy i biodra zaczną opadać
+Podejdź do przodu stopami

i koniec i robimy tak w kółko aż nam się odechce
zrozumialam chyba dzis sprobuje tylko nie wiem czy moj pies mnie nie zaatakuje bede go musiala w korytarzu zamknac albo wyslac TZ'ta na spacer

Cytat:
ja za nie długo idę sie SPA mować

snow dzisiaj jej użyję i napiszę jak włoski moje
ok

Wiecie co a ja wczoraj przegladajac jednego bloga przypomnialam sobie o pewnej cudownej masci, ktora kiedys gdy bylam mniejsza zawsze babcia mi kupowala przy zasmarkanym i obolalym nosie Masc ochronna z wit. A, swietnie nawilza i regeneruje naskorek, nadaje sie takze oczywiscie do ust Ja juz dzis kupilam (za cale 2zl ). Na tym blogu dziewczyna napisala, ze od czasu do czasu uzywa jej nawet na cala twarz smaruje na noc i rano ma sliczna, nawilzona i delikatnie napieta buzie. Ponaddto podobno dziala kojaco na wszelkie syfki. Ja chyba dzis sprobuje i zaryzykuje z tym posmarowanie na noc calej twarzy

Dbam o siebie

Stary 2010-11-22, 18:25   #3577
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Wszyscy tak zachwalają tę maść, ale mi ona kompletnie nie pasuje

Koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że mam ładną cerę Ja uważam inaczej, ale to już inna sprawa

właśnie nałożyłam naftę na skalp i włosy
potem będzie mycie i Wax Latte na kilka minut
skrzyp
Jantar w skalp
odżywka b/s i olej kokosowy w końcówki
olej jojoba na twarz
olej rycynowy na rzęsy i brwi
depilacja
balsamowanie
witamina C na dłonie

I chyba wszystko...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 18:29   #3578
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Wszyscy tak zachwalają tę maść, ale mi ona kompletnie nie pasuje

Koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że mam ładną cerę Ja uważam inaczej, ale to już inna sprawa

właśnie nałożyłam naftę na skalp i włosy
potem będzie mycie i Wax Latte na kilka minut
skrzyp
Jantar w skalp
odżywka b/s i olej kokosowy w końcówki
olej jojoba na twarz
olej rycynowy na rzęsy i brwi
depilacja
balsamowanie
witamina C na dłonie

I chyba wszystko...
a dlaczego nie pasuje jesli mozna wiedziec ? I gdzie ja stosowalas? Ja posmarowalam na razie usta i jest fajnie, zobaczymy jak to bedzie na dluzsza mete

Dbam o siebie

Stary 2010-11-22, 18:31   #3579
zffazoffana
Zakorzenienie

snowhitee
hah ale to było jak dobra promocja
tym bardziej że już jakiś czas czaiłam się na te maseczki
więc 2 za 15zł + jeszcze peeling do rąk - jak dla mnie super

Kurcze dziewczyny i już 2 dzień w ogóle nic nie jem już nie mam na nic siły

A i robiłyście kiedyś płukankę z pokrzywy? Ją się robi jak już spłukam pianę z włosów i dopiero ta z pokrzywy i jej już nie spłukuję?
Bo nie wiem czy dobrze kombinuję

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki

Edytowane przez zffazoffana
Czas edycji: 2010-11-22 o 18:33
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:33   #3580
ramoncia217
Wtajemniczenie

mi maść z Wit A. pomaga na paznokcie i świetnie nawilża skurki
Stary 2010-11-22, 18:34   #3581
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Używałam na usta, kiedy były strasznie spękane i miałam zajady, nie przyniosła mi ulgi i okropnie się jej używało, była maziowata, tłusta, śmierdząca itp

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 18:38   #3582
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja tez uzywam masci z wit A, swietna jest

jeju mam na jutro do zrobienia projekt, siedze i robie, dlaczego tak pozno sie za to zabralam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:43   #3583
1985SiWA
Zakorzenienie

hejjjjj dawno mnie tu nie było, nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamieta. Niezbyt mialam czas na wizaz i na dbanie o siebie ale wracam pełna parą Buziaki dla starych i nowych dziewczyn
Stary 2010-11-22, 18:47   #3584
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej 1985SiWA fajnie że wróciłas
Stary 2010-11-22, 18:49   #3585
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Używałam na usta, kiedy były strasznie spękane i miałam zajady, nie przyniosła mi ulgi i okropnie się jej używało, była maziowata, tłusta, śmierdząca itp
Cytat:
mi maść z Wit A. pomaga na paznokcie i świetnie nawilża skurki
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja tez uzywam masci z wit A, swietna jest

jeju mam na jutro do zrobienia projekt, siedze i robie, dlaczego tak pozno sie za to zabralam
dziekuje dziewczynki ja sprobuje

Buahhot a smarowalas nia kiedys cala twarz?

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
hejjjjj dawno mnie tu nie było, nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamieta. Niezbyt mialam czas na wizaz i na dbanie o siebie ale wracam pełna parą Buziaki dla starych i nowych dziewczyn
Hej

Moje dzisiejsze spamowanko to bedzie:
Twarz: zel oczyszczajacy Bourjois, krem korygujacy pod oczy Ziaja, mas z wit. A na twarz na noc, na usta carmex
Cialo: prysznic z mydlem kakowym Ziajii , balsam ujedrniacy, kremik na stopy i dlonie.
Wlosy: dzis nic tylko czesanie

Dbam o siebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 18:51   #3586
Kitka:)
CABIN CREW

a ja właśnie nałozyłam olej kokosowy na włosy.. i wypiłam herbatkę skrzypową..

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:53   #3587
1985SiWA
Zakorzenienie

hej hej
ja dzisiaj zamierzam porzadnie sie wybalsamowac, przypieklam sie na solarium ostatnio :/ buzke chcialam potraktowac maseczka z glinka oczyszczajaca ale dopuki mi "apacz" z twarzy nie zniknie nic z tego
Stary 2010-11-22, 18:54   #3588
snowhitee
Zakorzenienie

ja pokrzywe tez juz wypilam

Dbam o siebie

Stary 2010-11-22, 18:56   #3589
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Moje dzisiejsze spamowanko to bedzie:
Twarz: zel oczyszczajacy Bourjois, krem korygujacy pod oczy Ziaja, mas z wit. A na twarz na noc, na usta carmex
Cialo: prysznic z mydlem kakowym Ziajii , balsam ujedrniacy, kremik na stopy i dlonie.
Wlosy: dzis nic tylko czesanie
Moje ulubione mydełko

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:56   #3590
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
ja pokrzywe tez juz wypilam
tez pije pokrzywke, zielonke również jeszcze musze skrzyp dokupic
Stary 2010-11-22, 18:57   #3591
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej
ja dzisiaj zamierzam porzadnie sie wybalsamowac, przypieklam sie na solarium ostatnio :/ buzke chcialam potraktowac maseczka z glinka oczyszczajaca ale dopuki mi "apacz" z twarzy nie zniknie nic z tego
opalasz buźkę?
ja się boję, że znów po solarium mi się wysyp nasili
dermatolog mówiła, że to na chwilę pomaga,
a później bardzo pogarsza sytuację...
jak pójdę to wyłączę te lampy na twarz...
przeszkadza mi to trochę, później tak dziwnie z bladą
buzią, albo trzeba ciemniejszy podkład nakładać
(samoopalaczy jakoś nie lubię...)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 19:00   #3592
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Moje ulubione mydełko
moje rowniez

Cytat:
tez pije pokrzywke, zielonke również jeszcze musze skrzyp dokupic
ojj a ja zielonej nie moge jakos strawic juz roznych smakowych nawet probowalam i nic

Dbam o siebie

Stary 2010-11-22, 19:05   #3593
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja ide do łazienki, a co zrobię to napiszę jak wróce..
Stary 2010-11-22, 19:09   #3594
Soph
Zakorzenienie

snowhitee
gorzka Ci się wydaje czy jak ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-22, 19:11   #3595
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
opalasz buźkę?
ja się boję, że znów po solarium mi się wysyp nasili
dermatolog mówiła, że to na chwilę pomaga,
a później bardzo pogarsza sytuację...
jak pójdę to wyłączę te lampy na twarz...
przeszkadza mi to trochę, później tak dziwnie z bladą
buzią, albo trzeba ciemniejszy podkład nakładać
(samoopalaczy jakoś nie lubię...)
opaaaalam, choc wiem ze to niezdrowe ( zreszta jak solarium ogólnie).
Mialam duze problemy z cera ostatnio, robily mi sie mega wulkany, pryszcz na pryszczu, a nigdy nie mialam takich akcji bo mialam tego naprawde mnustwo Poszlam do ginekolog sie "poskarzyc" i dostalam badania na testosteron i tabsy Diane 35, biore je tydzien. Z badan i ze skali zamieszczonej wyszlo mi ze mam ciut podwyzszony testosteron :/ haaa siwa sie w faceta zamienia wizyte u gin. mam pod koniec miesiaca, zobaczymy co powie.

Cytat:
moje rowniez

ojj a ja zielonej nie moge jakos strawic juz roznych smakowych nawet probowalam i nic
zielona z opuncją mmm pycha własnie pije 2-gi kubeczek jeszcze lubie zieloną z cytryną (taka normalną).
Stary 2010-11-22, 19:11   #3596
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee
gorzka Ci się wydaje czy jak ?
ojej ciezko to okreslic tak mnie wygina przy kazdym lyku nie to ze kwasna ale jakas taka

dziewczyny a moze Wy slodzicie ta zielona co? Bo ja jak oslodze to tez wypije ale myslalam, ze lepiej nieslodzona pic?

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-22 o 19:13
Stary 2010-11-22, 19:11   #3597
caate
Zakorzenienie

GG do caate

nie wiem co ze soba zrobic, podpowiedzcie
lenia zlapalam

Alessandra, ja tu sie neiraz stroje, zeby to docenil, a dzis tak o wpadlam rano pierwsze co bylo w szafie, to ten sweterek, wzielam leginsy i plaskie dlugie kozaki takie muszkieterki i wio
a jak ladnie mnie przywital
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-22 o 19:14
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 19:15   #3598
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
ojej ciezko to okreslic tak mnie wygina przy kazdym lyku nie to ze kwasna ale jakas taka

dziewczyny a moze Wy slodzicie ta zielona co? Bo ja jak oslodze to tez wypije ale myslalam, ze lepiej nieslodzona pic?
ja sobie dostaładzam
Stary 2010-11-22, 19:18   #3599
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
zielona z opuncją mmm pycha własnie pije 2-gi kubeczek
świetna jest
lubię też z pigwą i później te wszystkie sypane
z herbaciarni 'copacabana' itd

snowhitee
spróbuj kupić jakąś zielona np. o smaku brzoskwiniowym,
zaparzyć odpowiednią temp. (nie można wrzątkiem)
i krótko parzyć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-22, 19:20   #3600
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
świetna jest
lubię też z pigwą i później te wszystkie sypane
z herbaciarni 'copacabana' itd

snowhitee
spróbuj kupić jakąś zielona np. o smaku brzoskwiniowym,
zaparzyć odpowiednią temp. (nie można wrzątkiem)
i krótko parzyć
kto u Ciebie jest w avku?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości