|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
AaAAaaaaAAAAAAAaaaa!
To juz moj trzeci post, bo przed chwila pokracznym przycisnieciem klawiszy skasowalam caly tekst!!! A pisalam w nim, ze padl mi komp i zzarlo mi cytaty...Motyla Noga!!! W dodatku przypalilam garnek (znowu ) polamalam wieszak. I gdy chcialam zrobic zdjecie Olkowi (bo tak fajnie lezal) to sie okazalo, ze bateria mi padla.. Z tego co pamietam- Martynka- Dziewuszko Mamusko Wszystkiego naj z okazji Urodzin! Zdjecie Mlodego- slodziachne! Evi- twoj Radus sliczny chlopaczek! Klari- przytulam Kochana. Dziwny ten twoj pediatra, chyba nawet moja jest lepsza... Aniu- moj Olo gada jak najety, gdy ma dobry humor- Czyli na Przewijaku a wtedy na ogol robi takie - A.. Gu! i smiecznie, bo tak osobno to wymawia. i jeszcze mowi " Nie!" heheA tak w ogole, to Olo wazy 4370 i wydaje mi sie ze malo przybral, bo przez 13dni "tylko" niecale 400gr ![]() Lekarka za to mowi, ze ok. Ide skrobac pierogi... |
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Eveliouses,Martynka-śliczne zdjęcia pociech! ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- u mnie tydzien kryzysowy tz pracuje od 22 do 6 rano nie ma jak pospac mamy jeden pokoj szkoda mi go bardzo bo jak on chce po spac to mała sie budzi i placze .... mowilam mu ze musimy cos znalesc wieksze mieszkanie ale boje sie że sobie nie damy rady finansowo z małą sobie tez nie radze jak placze to czuje sie bardzo bezradna i mam wyrzuty sumienia jak placze bidulka ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- naked- 4 zdjecie najsłodsze jak dla mnie dlaczego twoj maluszek musi miec te cwiczenia??? skad sie dowiedziałas że musi miec itp jak ja mam sprawdzić to czy Amelce to nie jest potrzebne??? |
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Naked, fajne macie te ćwiczenia - my tyle nie mamy. Jak będę ćwiczyć to mąż porobi zdjęcia i też wkleję.
Ycnan, ja używam Pampersów S&P i nie widzę różnicy w chłonności. Do zapachu już się przyzwyczaiłam, a cena jest zawsze przystępniejsza. Też kupowałam ten dwupak w realu i jestem bardzo zadowolona z ceny Męża skrzyczeć za siedzenie przed kompem! ![]() Ilonko, ja nie byłam w stanie odciągać mleka między karmieniami - nic mi nie leciało. Kiedyś mały przespał karmienie, ja odciągnęłam i od tej pory jak dostaje butlę to odciągam zamiast karmienia - dzięki temu mam jedną porcję zawsze w zamrażalniku Ale jak to też się skonczy to jak będe wychodzić to Tymula będzie dostawał mm - nie umrze od tego. Franuś supr wygląda!Gabisun, pewnie, ze twoje rady się przydają! Nie tylko Marcie, ale i ja czytam zawsze z ciekawością, wiem na co zwracać uwagę dzięki tobie Marta, to ja się pogubiłam - kiedy ty masz to usg i coś będzie wiadomo? Kalex, jak brzuszek małego i wizyta lekarza? Mam nadzieję, ze coś pomoże Niuniuniau, i co zrobiłaś intuicyjnie? Matko, ja przy takim zachłyśnięciu to bym chyba ze strachu umarła! Mszu, ja chyba nie doczytałam - jakis nowy kolaż robisz? To ja jakieś ładne zdjecie Tymuszki wybiorę. A ty się obijasz i nie ma nowych zdjeć Nadii - a ja czekam paskudo jedna na te śliczne fotki i czekam! Musisz się poprawić ![]() Klarissa, wybacz, ale masz lekarza idiotę! Jak nie chcesz karmić piersią to ok, ale jak chcesz to jak on może ci mówić, ze masz na tydzień to prerwać i zobaczyć co będzie?! Eveliouses, my mieliśmy też problemy z noskiem, też kilka razy dziennie psikaliśmy wodą morską, a potem nam pediatra powiedziała, że częste psikanie i używanie fridy powoduje opuchnięcie śluzówki nosa i jeszcze większe problemy! Lepiej właśnie nawilżać pokój. My mamy nawilżacz i się sprawdza (tylko teraz nie mogę go znaleźć, jak znajdę to ci wkleję). Raduś na tym zdjęciu podobny do mojego Tymcia - nie wiem, czy coś ma w minie czy co Śliczny chłopak! I ma super pajacyk!Martynko, wszystkiego naj naj naj! Spełnienia marzeń ![]() Tifio, cieszę się, ze Franek taki grzeczny na chrzcie był! I że wszystko się udało Zuza, czyli mamy ten sam system rehabilitacji A to ma jakąś nazwę, orientujesz się? Bo wszyscy mnie pytają, a ja nie wiem, co to za system Tekst dnia rewelacyjny - lekarz jajcarz Tymcio mał dziś szczepienie na pneumokoki. Rozpłakał się oczywiscie na maksa, a teraz śpi mój aniołek. Waży już... równo 6 kg! Normlanie beczka z niego niesamowita A ja wczoraj jakoś tak powspominałam i zrobiłam sobie porównanie moich zdjęć z roznacym brzuszkiem. Też macie tak, ze nie możecie uwierzyć, ze chodziłyscie z takim dużym brzuchem? A to mój wspomnień czar
|
|
|
|
#3994 |
|
Rozeznanie
|
Pomi- no wlasnie nie wiem jakim systemem cwiczymy i czy to w ogole jest jakis system.
Pani rehabilitantka jeszcze tak mu masowala glowe (zeby nie krzywil) ze cale cialo lezy na stole a glowa zwisa poza i ona ja naprzemiennie z reki do reki przeklada. Wyglada to strasznie, ale maly to lubil Idziemy jutro na rehabilitacje na nfz, zobaczymy jak tam bedzie.Tymcio juz taki duzy jak Pawcio Niki Kiedy moj taki bedzie? ![]() Klari jak cie to pocieszy. Moja pediatra dzisiaj, gdy jej powiedzialam ( w locie) ze Olek strasznie prezy przy karmieniu powiedziala, ze powinnam sciagac i dawac mu z butli a na moje-Olek nie znosi butli. Powiedziala, ze ma sie nauczyc. Nie przekonala mnie...1) Zapomnialam wam powiedziec, ze chyba sie zetne na jeżyka. Jakas mam mega potrzebe sie kompletnie zmienic. Co myslicie? 2) Czy ktores z waszych dzieci zmienilo juz kolor oczu? Olek na bank bedzie mial niebieskie Edytowane przez Zuziczka Czas edycji: 2010-11-23 o 16:37 |
|
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak tylko z doskoku
![]() chciałam zapytać czy któraś z was ma jakieś zabawki z firmy LAMAZE bo chcę kupić małemu takiego konika ale nie wiem czy napewno fajny ![]() http://allegro.pl/lamaze-konik-inter...334685517.html No i też poszukuję dobrego nawilżacza.... jak coś znajdziecie fajnego dajcie znać ![]() Moje dziecię dziś ma jakieś ciężkie chwile... piszczy non topa... najlepiej mu na rączkach i jakoś mało śpi :/ A TAK WOGLE TO DZIŚ PIERWSZY RAZ SIĘ UŚMIECHNĄŁ wprawdzie więcej razy do pluszaka jak do mnie, ale hmm coż ja zła kobieta jestem :P Coś mi się zdaje że dzisiejszym podejrzanym za humorki jest kolejny skok..... Trzymajcie się
|
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie na czole tym jednosekundowym Potem miał kreskę więcej Teraz 36.7 Ja już sama nie wiem może ten termometr Ale coś z moim dzieckiem jest nie tak od wczoraj a dziś to już masakra Cycka nei chce bo się pręży, butli nie umie
Nie wiem albo to skok albo nie wiem sama wrrrrrrrr Dlaczego oni nie mają takich lampeczek i np. zielona jestem głodny, czerwona zrobiłem kupę, niebieska boli mnie brzuch itp... Mam to samo i w sobotę idę do fryzjera ściąć tak i ufarbować na rudo Potrzebuję dokonać zmianyyyyyyyyyyy Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-11-23 o 17:00 |
|
|
|
#3997 | |||||
|
Rozeznanie
|
Marta nma dzisiaj dzień śpiocha, mam nadzieję,że w nocy jej się nie odmieni i też będzie spała...
Cytat:
![]() Cytat:
A ze skórką (oprucz tej na buźce) nigdy nie było problemów.Cytat:
![]() ![]() klask i: jak mawia dzisiejsza młodzież...szacun...:brzy dal: a tak na serio to gratuluję tak dojrzałej i uczciwej postawy. Niewiele osób na tto stać Cytat:
A co do włosków jestem za Cytat:
? Oczywiście po otrzymaniu wymażonej zabawki (za pierwszym razem o barbie chodziło) po 10 min.temp. 36,6. Najlepsze jest to,ze do dzisiaj jej tak zostało,a ma już 23 latka
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny za życzenia
zuzi - Filip będzie miał chyba brązowe - po mamusi , a na razie to ma taki kolor nieokreślony, w jednym świetle ma bardziej zielone a kiedy indziej bardziej brązowe A z tym pediatrą to niefajnie że tak na odpiernicz wizyta, kurde dla nas są to ważne rzeczy a tak nas olewają czasami ![]() Eveliouses- Radzio jest cudny Mszu - świetne skojarzenie no nic zmykam kończyć obiadek a później trochę gości się zapowiedziało więc do jutra dziewuszki |
|
|
|
#3999 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przepraszam ![]() Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja już testowałam i mogę czekoladę jeść. Teraz żałuję, że to sprawdziłam i wiem, że na moją Małą nie działa, bo sobie na za dużo pozwalam Mpik gratulacje z powodu mieszkania!! Na pewno niesamowite uczucie stać się właścicielem swojego kawałka na tej ziemi. Cytat:
Cytat:
To już wolę moje dziecię Nadrobiłam Was a teraz lecę ziemniaczki obrać, bo zaraz TŻ z pracy wróci. Mała śpi to mogę ![]() Mszu wybierz które lepsze (robione w dzień, pod oknem, bez flesza )DZIĘKUJĘ za porady |
|||
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
mały dostał Debridat - 2 razy dziennie po 2ml mamy dawac przez 4 dni, a potem 3 razy po 2ml przez 4 tygodnie plus raz dziennie Lacidobaby.On ma problem z perystaltyka jelit i trzeba mu ja pomoc unormowac, bo przez to pryczki tez go bola no i to przelewanie w brzuchu o jelitkach swiadczy. Do tego w razie ataków mega kolki mamy dawac Viburcol, nawet 2 razy dziennie. Poza tym pediatra stwierdziła, ze wszystko ok, mały wycghuchany, neurologicznie powiedziała, ze bardziej niz w porzadku - dzwigneła go za rece i sie podniósł, na brzuchu główke na długo podnosił i krecił w obie strony.
jelita o może być jego słaby punkt, po mamusi, która ma zespół jelita drażliwego
|
|
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
Ilona- fajny fryz
ale ja musze bez grzywki (wlosy by mi sie jak rynna wygieły....) Myslalam o czyms takim : http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=595 no nie umiem zrobic tak, zeby bylo tylko KLIK zamiast tego wielgachnego linka
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
anilkadro, martnka81, evelino-boskie zdjęcia!!!!
no i sto lat z jednym chłopem martynko81 ![]() tifio- a my to chyba mamy dzieciaczki z tego samego dnia? |
|
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nosiłam bardzo długo teraz od kilku lat mam długie albo średnie i przyszedł czas na zmiany ![]() Wiecie co mój mały zjadł mleko z butlo ale od TZ szoooook Jeszce mnie ząb zaczął boleć ****a jak nie urok to sraczka... Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-11-23 o 18:18 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam ochote uwiazac moja połówkę na smyczy... normalnie siedze sama calymi dniami a on rozkreca firme, wiem ze to nie wyjscia z kolegami na browarka wiec nie powinnam miec pretensji, ale czuje sie taka samotna
![]() Zuziczka fajna fryzura, chociaz ja zawsze dlugowlosa nigdy nie odwazylabym sie na takie ciecie ale fryzjer tez mi sie klania i zaprasza na odrosty... a co do oczu moja ma nadal niebieskie i mam nadzieje ze jej takie zostana po tatusiu... ja mam piwne. narazie ksztalt ma tatusiowy to moze kolor tez zostanie
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
Klari mądrze piszesz o tych nawilżaczach,kurcze temp.u nas do spania ok.20-21 ale niewiem jak wilgotność zmierzyć.Chyba jakieś specjalne termometry są tak?
|
#4006 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że wróciłaś do palenia garów ![]() A co do fryzury to jeśli nie boisz się drastycznych zmian to fajnie. Ja zawsze mam włosy mniej więcej podobne, najkrótsze to i tak takie półdługie ![]() Cytat:
Cytat:
Też już nie mogę uwierzyć w to, że w ogóle byłam w ciąży, wydaje mi się to takie nierealne. Porodu już prawie nie pamiętam (ale że to boli, to akurat będę pamiętać całe życie ) a ciąży to już w ogóle. Jedyne co mi po ciąży zostało to Natalka i czarna kreska na brzuchu, no i sflaczała skóra oraz cellulit [QUOTE=Zuziczka;23408858]PKlari jak cie to pocieszy. Moja pediatra dzisiaj, gdy jej powiedzialam ( w locie) ze Olek strasznie prezy przy karmieniu powiedziala, ze powinnam sciagac i dawac mu z butli a na moje-Olek nie znosi butli. Powiedziala, ze ma sie nauczyc. Nie przekonala mnie...[/quote] No to też jakaś wybitna...Co do oczek to Natalka urodziłą się z granatowymi, ale widzę, że jej brązowieją - no to akurat, bo i ja, i tż mamy brązowe. Cytat:
Cytat:
![]() Trzeba by higrometr kupić albo pożyczyć od kogoś.
|
|
#4007 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziekujemy za komplementy,a posty??nieraz sie naprodukowałam a potem jeden paluch gdzies uciekł i du..pa blada czekamy na fote w nowych włoskach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
co do fryzurki to ja mam taką teraz pokazuje dwa rozne zdjecia tył i przód
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
malwina tez taka nosilam
i bardzo sobie ja chwale... zepsula mi fryzjeraja teraz nie zrozumiala mnie jak trzeba i musze czekac az odrosnie echhh
|
#4010 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. U nas pediatra stwierdził, że jelitka mogą nie radzic sobie z przetwarzaniem laktozy z mleka dlatego ma takie prężenia. Dostaje Delicol i chyba jest poprawa bo w dzień więcej śpi i troszkę mniej się pręży.Cytat:
. Do pomiaru mamy taką "stację pogodową", która pokazuje i temp. i wilgotność.Dziewczyny od kiedy dziecko powinno podnosić główkę do góry jak złapie je się za rączki i podnosi do góry
|
||
|
|
|
#4011 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
w zasadzie nic nowego. Generalnie ta lekarka zachęca mnie, żeby jak małej zejdzie wysypka to mam powoli znowu wprowadzać pokarmy, z których zrezygnowałam.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dziś tylko na chwilę- nie mam czasu nadrabiać. Ola dzisiaj duużo spała w dzień -chyba przez tę pogodę. Idę zaraz rozkładać matę- mała zaczęła się bawić zabawkami karuzelki i wiszącą przed nią grzechotką- jutro będziemy się bawić na macie |
||||
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
Wiem i o oo chodzi bo muszę coś ze sobą zrobić
Kolejne kupki też śluzowate kalex i kaska bo Wy pisałyście o podobnych objawach z tego co pamiętam Wasze pociechy też takie miały prężenie, gazy, przelewanie się w brzuszku? A kupki są też ze śluzem?
|
|
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
hej
w rossmanie jst promocja i do kazdego mleka Nan daja płyte z bajką dla maluchów.A to my
|
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
hehe to tak jak u mojej znajomej..pije tylko od ojca..pisałam Ci dziś o tym
![]() A moje szczęście juz śpi..to mniejsze szczęcie.. starszy nadal łobuzi ![]() Dobrej nocki mamuski
|
|
#4015 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko dzis mi dało nieźle popalić. Już go więcej chwalić nie będę bo potem jak na złość- nie spi, marudzi... Aż myślałam, że będę musiała mu viburcol zapakować, ale chyba zasnął
Cytat:
kochana jak Ty na to wpadłaś, no leje tu po prostu ![]() Cytat:
j.w. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
koniecznie wklej fotki, chociaż u nas kolejna reh 6.12 i poproszę o dokładkę ćwiczeń.Ja też często wracam do fotek ciążowych. Najbardziej podoba mi sie jednak to, że mój brzuch prawie wyglada jak przed zajściem Cytat:
![]() Oczy Fifkowe są nie do zidentyfikowania, na bank jednak nie ma niebieskich po mamusi. W ogóle po mamusi to nie ma jak narazie nic Jak tak czasem kładę się w nocy koło niego i patrzę to jakbym koło ex się kładła te same miny, oczy, te same śmierdzące bąki ehhhCytat:
Cytat:
|
|
#4016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i zaczyna mnie to martwić bo mały od pełnych 2 dni jest tylko i wyłącznie na moim mleku. Wcześniej jak robił kupy to były normalne czyli "musztardówki"
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Malwinko-bardzo ładna fryzurka !!!!ale do moich kręconych to nie bardzo by pasowała
pozatym ja uwielbiam dłuuuugie włosiska,raz proste raz kręcone ale musze mieć długie,choć czasem korci mnie na zmiane na krótkie(przewaznie jak sie rano brzydko układają)ale zaraz kubeł zimnej wody i se myśle''głupia,tyle zapuszczałas a teraz chcesz to obciąć?!!''pozatym na lato w przyszłym roku robie sobie warkoczyki hurrra,zawsze marzyłam a teraz juz se nie daruje.Miałam kiedys nad morzem,bo wygodnie na wakacje takie warkoczyki,ale to kumpelka mi robiła,a teraz chce takie z doplecionymi pasemkami blond(stara a głupia) hihi a co tam!!raz sie żyje,a moje włosy latem są trudne do okrzesania więc przy małym będzie to wygodna fryzurka![]() kaska1980,chyba bedziemy musieli kupic taką stacje pogodową,ale jeszcze jest szansa ,ze była szefowa co ma sklep pozyczy mi do sprawdzenia na teraz falbala super fotki,a szczegolnie mi sie podoba drugie zdjecie,gdzie jestes ty i maluszek jacy podobniiiii,szoook ![]() naked dziekujemy za komplement dla Radzia ![]() ja Ciebie dziewczyno podziwiam,bo jak pamiętam ,jestes sama(chyba ze sie cos zmieniło,a ja przeoczyłam to przepraszam)i jeszcze przy maluszku troche zajęć masz więcej bo i ta gimnastyka i problemy z brzusiem(posyłamy całuska w brzusioooo)a ty dajesz rade i jeszcze na wizaz masz czas super mama z Ciebie,buuuuziaki
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() : jupi:![]() ![]() :j upi:![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs Edytowane przez Eveliouses Czas edycji: 2010-11-23 o 21:04 |
|
|
|
#4018 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=naked21;23414609
Ja też często wracam do fotek ciążowych. Najbardziej podoba mi sie jednak to, że mój brzuch prawie wyglada jak przed zajściem [COLOR=red]Mój też już prawie jak przed ciążą z tym że troszkę galaretkowaty i muszę zacząć nad nim porządnie pracować [/COLOR]Wogóle po mamusi to nie ma jak narazie nic Jak tak czasem kładę się w nocy koło niego i patrzę to jakbym koło ex się kładła te same miny, oczy, te same śmierdzące bąki ehhhU nas na pocztku mały był bardzo podobny do mnie a teraz niestety upodabnia się do tatusia ale.... śmierdzące bąki ma jednak po mamusi![]() ![]() /QUOTE] |
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
uspałam małego i śpi w.....swoim łóżeczku,juz dobre 40 min!!!!!!od dawna nie spał już tam tylko z nami,wiem,wiem,ze nie powinnismy go tak uczyc bo bedzie problem,ale tęsknilismy za nim jak 5 min go nie widzielismy(wariaty)no i zaraz go bralismy do łózka,pewnie w nocy i tak go wezme bo na karmienie i juz do rana zostanie,ale chociaz niech sie pomału przyzwyczaja,no nie??
dziewczyny,mój aniołek niema kolek i bogu dziekuje,jeszcze nigdy nie miał i chciałam spytac kiedy się konczy ten czas,ze mogą się pojawic kolki??do konca 3 mca??czy dłuzej,bo nie chce zap[eszyc ale bardzo nas to cieszy
|
#4020 | |||
|
Zadomowienie
|
Martynka, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Klarissa, to w końcu chcecie małą ochrzcić, jeśli tylko ksiądz się zgodzi? mszu, normalnie czuję się zaszczycona komplementem od znawcy ![]() Dziękuję ![]() Hmm... chyba ściągnę od Ciebie pomysł z blogiem... ![]() Cytat:
i wszystko można naprawić Cytat:
Mój dziubek krzyczy "Nie! Nie! Nie!" zamiast płakać I tez najwięcej gada, gdy leży na przewijaku - z gołym tyłkiem A 400g w 13 dni to dobry przyrost. Różnie podają normy, ale ogólnie powinno być między 150-300g/tydzień Borysek przybiera jakieś 40-45g na dzień Tłuścioszek ![]() Jeśli chodzi o kolor oczu, to nie mam pojęcia. Zmieniają mu się, ale na jaki kolor to nie mam pojęcia. Co do fryzury, to akurat takiej bym się bała, ale Tobie powinna pasować czita18, dla synka za pierwsze uśmiechy ![]() Co do zabawki, to nie pomogę, niestety. IlonaN2, a jak mierzysz kilka razy pod rząd temperaturę, to wychodzi mniej więcej taka sama? Bo może termometr Ci szwankuje? Na rudo powiadasz... hmm... Pomidora, super zestawienie Fajnie było się po nim głaskać ![]() Mąż dostał z***kę i dziś jest grzeczny. Teraz wprawdzie też siedzi od godziny przed komputerem, ale dostał pozwolenie ![]() anilkadro , Eveliouses, martynka, falbala, wszystkie Wasze dzieciaczki są słodziuchne ![]() kaska1980, Borysek próbuje podnosić od tygodnia czy dwóch, a ma 2,5 miesiąca. Ale kiedy powinien to nie wiem. Pediatra mi mówiła, żeby się nie stresować, bo teraz dzieciaczki są bardzo silne Cytat:
Kochane, zakładała już któraś wkładkę antykoncepcyjną? Ja najprawdopodobniej się zdecyduje. Jeszcze muszę iść do ginki, żeby "pozwoliła", ale w mojej sytuacji (cesarka, sytuacja finansowa, psychiczna nietolerancja gumek , plany na kolejne dziecko dopiero za 3-4 lata) to najlepsze wyjście.Pochwalić się muszę, że moje dziecię zaczęło podnosić główkę podpierając się na ramionach, a nie tylko wyginając ciałko ![]() Wstawiam swoją nową tapetę w telefonie. Normalnie gęba mi się cieszy, za każdym razem, jak biorę telefon Technicznie bez komentarza (mszu ), ale nie o to chodzi - dla wyjaśnienia, mierzyłam, które czapeczki są jeszcze dobre na tą jego głowiznę.1. uśmiech dla mamusi 2. przymierzanie bucików 3. popatrzcie na mnie
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-11-23 o 21:13 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

A pisalam w nim, ze padl mi komp i zzarlo mi cytaty...
) polamalam wieszak.
a wtedy na ogol robi takie - A.. Gu! i smiecznie, bo tak osobno to wymawia.
i jeszcze mowi " Nie!" 

Tekst dnia rewelacyjny - lekarz jajcarz
Pani rehabilitantka jeszcze tak mu masowala glowe (zeby nie krzywil) ze cale cialo lezy na stole a glowa zwisa poza i ona ja naprzemiennie z reki do reki przeklada. Wyglada to strasznie, ale maly to lubil
Idziemy jutro na rehabilitacje na nfz, zobaczymy jak tam bedzie.

klask i: jak mawia dzisiejsza młodzież...szacun...:brzy dal: a tak na serio to gratuluję tak dojrzałej i uczciwej postawy. Niewiele osób na tto stać 

i zaczyna mnie to martwić bo mały od pełnych 2 dni jest tylko i wyłącznie na moim mleku. Wcześniej jak robił kupy to były normalne czyli "musztardówki"