|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Cytat:
![]() Beata, właśnie! Muszę się z tobą tym podzielić, bo ty najlepiej zrozumiesz. W następnym semestrze będę miała anatomię człowieka Bochenka - tom 3 i 4. Czy mam się zacząć bać ? Już teraz nie było łatwo u tego gościa, ale, kurde...Zaliczysz. Cytat:
A z tą Wigilią... ja na pewno spędziłabym ją u siebie w domu. Nie czułabym się dobrze u kogoś w tym czasie (w końcu to czas bardzo, bardzo rodzinny). W sumie to też zależy jakie masz kontakty z rodzicami tżta, ale z tego co pisałaś/piszesz oni są bardziej na dystans. Czaję. Żbiki, Żbiki, spam jest ! Od poniedziałku dalej nie słodzę. Schudłam chyba z 10 kilo. Musiałam dzisiaj wydać 13 zł na Świat Nauki, bo tak sobie zażyczył pan z neuro i nie powiem, żeby mi się to podobało. Gazeta naprawdę mądra, ale połowę miejsca zajmują reklamy. ![]() Dzisiaj mam otrzęsiny kogni, a jutro rano kolokwium. Nie wiem co w tej sytuacji począć. Biletu też nie mam, ale myślę, że to dałoby się jakoś przy wejściu załatwić. Mam czas do namysłu do 19.
|
|
|
#1592 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Naukowe? ![]() Cytat:
![]() Dziewczynie z 1 LO. reszta - j.w ![]() mam nadzieję, bo jak nie to ... ![]() mimo że mam super-przystojnego prowadzącego, to nie chcę kolejny raz spotkać się z nim na poprawce. ![]() Cytat:
![]() eee, chcesz szczerej odpowiedzi? ![]() Na razie nie miałam kontaktu z 4. tomem, dopiero w II semestrze, bo tam jest o mózgu. Bochenek ogólnie jest dość skomplikowanym podręcznikiem, a mózg jest ponoć trudny, ale dasz radę. 3. tom to układ naczyniowy. Serce i naczynia krwionośne, dość przyjemne to. Lubię naczynia krwionośne. a ja nie zjadłam przedwczoraj kolacji i też schudłam. ale wczoraj o 23.30 zjadłam całą pakę czipsów, więc mi wróciło.
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, myślę, ze co do Wigilii... to powinniście ją spędzić oddzielnie. Ewentualnie tak jak już któraś z dziewczyn pisała - pierwszy i drugi dzień świąt - obiad czy kolacja.
jutro mam koło z matmy, ale z tego co wiem była jedna wielka masakra w dwóch innych grupach, czyli... nieciekawie. poza tym.. na basenie rano - cudownie ! trener nawet powiedział, że moja żabka już przypomina żabkę Weronika, a Ty .. idź na otrzęsiny. je.bać piątkowe kolokwia ![]() zjadłam paczkę draży kokosowych z carrefoura :[ jaje.bie. miłego dnia Bambuski
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna siostra z swoim tż'tem wigilię zostawiają dla swoich rodzin, a święta różnie. W tym roku np. on spędzie 25 u Nas, a Asia 26 u niego.
I podobna ma nie być Kevina. :/ ale dzisiaj się obijam.
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie.
Pomijając, że do Opoczna jest ujowy dojazd, ale może być, centrum Polski, każdy ma mniej więcej taką samą odległość (pomijając Gdańsk ) Cytat:
Z koleżanką już co innego. Ona lubiła by porządek, jak lubię nabałaganić i już kłótnie. Ja lubię posiedzieć do 2 w nocy, ze światłem, ona lubiłaby chodzić spać o 22, znowu kłótnie. Dostałam +1 punkt z maty za wczorajszą kartkówkę Można było dostać +1 lub -1 do ogólnej liczby. Zawsze coś, cieszę się. A pani w Piotrze i Pawle zapytała mnie o dowód ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Oglądałam zdjęcia ze Zjazdu Żbików. Ale ja za Wami tęsknię. Szczególnie za tym Sztkiem głupim, co się nie odzywa.
|
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Wtajemniczenie
|
na tvn (lub polsat, nie pamiętam) na pewno nie będzie, widziałam 'program' na demotach
![]() ale jutro chyba ma być 'Kevin sam w domu po raz czwarty', ale ja chyba jestem zacofana, bo nie słyszałam o takim czymś, z jakimś innym dzieciakiem. Cytat:
![]() ![]() właśnie, trzeba ją przywrócić, bo ruch na wątku wrócił.. edit: co do dowodu.. nie dość że zawsze wszyscy proszą mnie o dowód, to.. u babci byli jacyś faceci i mierzyli szafe, a dziadek ma taką maleńką maszynę do szycia, i jeden z facetów coś mówi "to taka w sam raz dla malutkiej, 10-letniej dziewczynki", w tym momencie ja weszłam, a on mówi "o, właśnie dla takiej, wnuczce Pan to da" :pała: babcia mówi że mam 19 lat, a oni wszyscy zdębieli, ehh, kur.wa.. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-11-25 o 17:15 |
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
superowo
klask i:weszłam tak sobie, śnieg za oknem, brrr.. miłego wieczoru ;*
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jestem ^^ nie będę miała nic mądrego do powiedzenia, bo ponieważ wbijanie na chama nie jest łatwe, mimo iż jestem z Wami na bieżąco ![]() już w sumie Wam pokrótce Martyna powiedziała, czemu zniknęłam, ale ja jeszcze rozjaśnię, że nie chodziło mi o to, że mało piszemy, a przynajmniej to nie był główny powód (chociaż z tego co widać od ostatnich paru dni zwalanie winy na studia, nie do końca jest prawdą... mimo, iż rozumiem, że nie chodzi o samą naukę, a raczej o to całkiem samodzielne życie, że ono absorbuje, chociaż mogę się tylko domyślać jakie jest to samodzielne na 100% życie...) tylko chodziło mi przede wszystkim o to, że każdy pisał do siebie jak miałam problem, jak pisałam o tym w klubie, to właściwie równie dobrze mogłam to zostawić dla siebie, co też uczyniłam w końcu, bo niewiele osób cokolwiek mi na to odpowiadało... naprawdę nawet jak się spojrzy na pare ostatnich str w klubie, to bywa tak, że ktoś pisze o swoim problemie, zaraz ktoś o swoim i w sumie nikt nie odpowiada sobie nawzajem... przykro mi się zrobiło, że żbiczy wątek zrobił się taki troche, jak majkelowa nibylanda... ![]() nie czułam się tu potrzebna ![]() ![]() i tęskniłam sobie za Wami
|
|
|
|
|
|
#1599 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie będziemy się wzajemnie mobilizowały w II semestrze. Szczerze? Już dzisiaj się trochę boję. ![]() A ja właśnie zjadłam 2 kanapki i 2 łyżeczki kremu czekoladowego. Ale mimo wszystko schudłam, bo musiałam wynieść śmieci (a mieszkam na 2 piętrze). Cytat:
nie poszłam a jednocześnie nie uczę się. nie chciało mi się wychodzić nigdzie. nic mi się w sumie nie chce. eee, trochę marudzę? Też o tym słyszałam. Mój braciszek się jednak nie załamał i 'załatwił sobie' Kevina na kompa. Już mu obiecałam, że jutro, jak przyjadę do domu, to z nim obejrzę. Niech się Młody cieszy. Pamiętam te czasy, jaką frajdę mi święta sprawiały. ![]() Pjona. ![]() Cytat:
![]() Brawo, brawo. ![]() A ja chyba staro wyglądam, bo od 18 nikt nie prosił o dowód. ![]() Bardzo lubię te zdjęcia. Fajne banany na twarzach (i nie tylko ) na nich mamy. Też mi się tęskni, naprawdę bardzo dobrze by było się spotkać. Właśnie, Szatek, chodź tu do nas ! cho, cho, cho ! ![]() Cytat:
![]() Śnieg ? U mnie nie ma śniegu. Czemu wszyscy mają śnieg, a ja nie. ![]() Wam ( ) też ;* Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam, nic gorszego na świecie nie przytrafia się nam ...
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię, byłyśmy takie młode, po maturze ![]() Ciepło było, a teraz zima. To wpadajcie za tydzień do mnie to się spotkamy ![]() U mnie padał dziś, zaraz topniał. A to do czego się ma ? Marta ![]() Idę liczyć pochodne I muszę poprawić to koło z chemii, bo mi poszło tragicznie. No trudno. |
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Szatek
przyjedź za tydzień, przyjedź ! przenocuję Cię ! a jak nie to przyjedź w przerwie między świętami a Sylwestrem ! no i wiesz dobrze, że się z Tobą zgadzam. Ja akurat w sumie też rzadko zaglądałam dlatego i nie pisałam w klubie nawet.. też mnie to drażniło, że każda z Cytat:
u mnie dwie grupy dzisiaj miały koło z matmy i wszyscy po 5 minutach zaczęli wychodzić z sali. ![]() z tym, że u mnie nie można tego poprawiać w nieskończoność ![]() i Ci zazdroszczę bo ja granice i pochodne kumam, ale już całek nie. a z tego mam kolejne koło przed świętami, juppi. idę spać bo już nie wyrabiam. zaspałam na ten basen i się kiepsko czuję, o.
|
|
|
#1602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Foch z przytupem. Też się cieszę, że przyszłaś, Marta. Odnośnie jeszcze następnego weekendu. Wiadomo już, kto wpada do Łoj_Karoli na 100 pro ?
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Martaa ;* oo bardzo ładnie napisałaś, bo ja nie potrafiłam tego ująć
A jak Kevina nie będzie to sobie załatwię. Chociaż pewnie mama mnie z domu wywali. Jeżeli chodzi o sylwestra jestem zaaaaaaaaa. Nawet Gdańsk może być. Byleby z Wami;** jeżeli chodzi o matmę to ja nawet macierzy nie ogarnęłam, ale to dlatego, że mam wszystko inne na głowie prócz matmy, a kolokwium mam na 9.12. W weekend przysiądę. ja mam śnieg i do tego jest -5*C. ;< co to ma być. W ogóle dawno nie było Kamili i Kamili idęęę ;*** ed. jaka ja głupia, włączyłam komputer żeby spr. czy są godz. rektorskie, a póki co sprawdziłam wizaz, nk, facebook, poczte.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-11-26 o 05:51 |
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja zawsze was wszystkie zapraszam tylko ze szczęścia, że Szatek przyszedł tak się na nią rzuciłam... ![]() Cytat:
|
|
|
#1605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Dr O. się opierdziela, nie przesłał jeszcze wyników z biologii medycznej. ![]() ja chcę już. ![]() Cytat:
;*Cytat:
na gg to mi nie odpiszesz. foch. ![]() Cytat:
Chyba ma. W głowie jest tysiąc pięćset sto dziewięćset tętnic, żył, nerwów, naczyń chłonnych. Porównałam sobie ilość np. w klatce a w głowie. Masakra. Ale pewnie nie będziesz się ich wszystkich uczyć, bo i po co Ci to? Pewnie tylko tak ogólnie co jest w głowie, żeby lepiej zrozumieć jak to funkcjonuje. ![]() Nie bój się. ![]() ja wczoraj w ramach sportu poszłam do biedy, schodami! mieszkam na 10. piętrze. ![]() mobilizujmy się dalej. Rozmawiałam z Kamilą F. niedawno. Uczy się, dziołcha.
|
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już obmyślam plan przyjazdu do gda jak nie za tydzień, to kiedyś tam chciałam tż wyciągnać na sylwestra nad morze, ale jakoś zaczelismy z jego znajomymi mysleć o wyjeździe w góry, tzn. oni zaczeli, a raczej dziewczyna jednego z nich. że jak już wyjeżdżać to w góry. ale marudza, że to z 300 zł, jak nie więcej będzie kosztowalo, a w domu to 50. mają rację, ale niektóre rzeczy są bezcenne...więc jak tak wyjdzie, że znowu mam iść z tż do jego kolegi, to mi się nie widzi to szczególnie, że moi znajomi też będą mnie może zapraszać i co w takiej sytuacji zrobić ![]() no w każdym razie chciałam się spytać Ciebie kiedy wracasz na święta do domu, bo ja mam święta od 17-ego od godziny 10:15 albo może nawiedzę Cię w kięczynie?chociaż chciałabym zobaczyć się z innymi żbikami głupi mój wf 4-ego grudnia, głupi ![]() no właśnie, z dupy i osobie, a ja akurat wtedy byłam w potrzebie.. ![]() no ale nic...ej Żbik, ale nie zrezygnujesz i tak! ja to wiem. tak wszystkie marudzicie trochę na tą matmę, ona faktycznie na studiach musi być hm... wyższych lotów, że tak powiem, też się strasznie jej bałam, gdy rozmyślałam nad politechniką. bo kurcze, nie jestem głąbem z matmy, uważam, że jestem dobra, ale... czy aż tak, żeby zrozumieć matmę na wyższym stopniu wtajemniczenia? i czy nie miałabym ochoty się zrz.ygać mając ją w takich ilościach ani jej nie nie lubię ani nie lubię ( ) i chyba byśmy się nie pokochały przechodząc do meritum, to wierzę, że dacie radę, nawet jeśli coś się wydaje kosmiczne i się nie kochacie zbyt ach, jestem mega dumna z tżta, który napisał na 4 kolosa z matmy z macierzy między innymi właśnie i jakichś tam pierdół, a b. dużo osób miało 0/20 pktów! dzięki temu już raczej na pewno nie będzie pisał egzaminu, bo pewnie drugie kolokwium też dobrze napisze, co da mu tyle pkt, że będzie zwolniony. a udało mu się dzięki temu, że uczył się na bieżąco i jak czegoś nie rozumiał OD RAZU szedł na korki do kolegi brata. no i generalnie to uważam, że to dobre rozwiązanie, bo często wystarczy spotkać się raz i dużo się rozjaśnia Cytat:
![]() ja nie wiem co się dzieje z tym gg, ale żadne wiadomości od Ciebie mi nie przychodzą
|
||
|
|
|
|
#1607 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba wrócę do dawnego porządku i sama będę wynosić każde śmieci, a nie wyręczać się tatą również drugie piętro ![]() nie wyglądasz staro.. moim zdaniem ![]() nie ten sam w końcu a ja się Ciebie chce zapytać, jak Ci na tych studiach.. podobają Ci się? zaspokajają taki 'głód medyczny'? Cytat:
ale najlepsze jest to, że miałam akurat buty na obcasie, tak dość poważnie wyglądałam.. to ciekawe jak wyglądam jak ubiorę tenisówki? ![]() 5 razy czytałam to co napisałaś i nie mogłam zrozumieć ej, podobno schody są dobre na cellulit? ![]() chyba przestanę korzystać z windy u tżta i będę wchodzć nogami na 9 pietro ![]() a co Wy robicie w weekend? coś mnie ominie?
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2010-11-26 o 11:21 |
||
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() następnym razem jak będę pisać to zadzwonię. bądźże dziś wieczorem na gg. I przekaż K. gratki ode mnie z 4! ![]() Cytat:
![]() A te mnie umalowane to dziewczynki. ![]() Olej go, stary piernik nie zna się. ![]() Do biedry tam miało być. ![]() Poszłam do biedry na zakupy, dosłownie poszłam, bo nie zjechałam i nie wjechałam windą tylko po schodach na nogach poszłam. ![]() Na 7. piętrze poczułam szybsze bicie serca. Chyba nie jest ze mną tak źle. ![]() Fajny sport - wchodzenie po schodach. Polecam. ![]() --------- włączyłam komputer, żeby sprawdzić wyniki kolosa i nie ma ich.
|
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziesz zadowolona chemiczne rzeczy jedynie pod postacią chemii żywności, czyli sama organiczna, ale i tak mocno teoretyczna. będzie biochemia, podobno ciężka, też chemiczna. no i tak to kierunkowy bardzo przedmiot żywienie człowieka, medyczne jak najbardziej podoba mi się, interesująco jest, chociaż właśnie ostatnio robiliśmy dla starosty liste co nam się nie podoba i co można zmienić, no i własnie u nas jest b. mało ćwiczeń tzn. owszem, w planie są, ale w praktyce to zwykłe wykłady w 90%! no ale to dotyczy ściśle WUMu, to mi się nie podoba właśnie. przez to nienawidze mikrobiologii. mam 4,5h z 2 krótkimi przerwami i wciąż przepisywanie slajdow,a potem nudzenie się na ćwiczeniowej części ćwiczeń z naszą okropną asystentką ![]() ale sam w sobie kierunek jest ciekawy, hm, prosty? jak czytuję ile wy musicie robić, to kurcze, jak nie mam kolokwiów to w sumie nie robię nic ![]() fajnie, że mamy ang medyczny... chociaz kobieta okropna, mozna esej pisac na jej temat. jak dla mnie kierunek idealny, więcej biologii, tej ciekawej, niż chemii. wszystko dotyczy organizmu, jedzenia, bardzo ciekawe, ale wciąz zastanawiam się co z tego? sam fakt, że ciekawe... to zbyt mało, by studiować dany kierunek. mała szansa na porządna i ciekawą pracę po tym, boję się tego ![]() Cytat:
wieczorem nie będzie mnie raczej ![]() przekażę ![]() a miały być? nam ostatnio babka miala przesłać szybko i były za ponad tydzien ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- chyba wracając pójdę po schodach muszę przez tydzien wyrobić kondycję na 4h łażenia na wfie
|
||
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No! ![]() A mi na PW chyba że się w ogóle nie wysłało (nie mogę sprawdzić, bo nie ma zapisywanych wysłanych)... ![]() Wy kto? jako osoba mieszkająca najbliżej Ciebie poczułam się jako pierwsza na liście do reagowania na to pytanie a więęęęęc, ja chyba pójdę na HP idziesz? ![]() SPAM ATTACK! Właśnie wstałam, jest zaje.biście. |
||
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do świata żywych <3
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- 5 stron, nie jest źle ![]() Oderwałam się od C i wreszcie do Was zawitałam <mina zbolałego, przepraszającego psa>
|
|
|
|
|
#1612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale też się boję pracy po dietetyce ![]() Cytat:
na HP nie idę, nie lubię tego tż już mnie błagał żebym poszła, ale w końcu poszedł z kolegą
|
||
|
|
|
|
#1613 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kocham Was, w miarę czytania dopiero poczułam, jak ja się za Wami stęskniłam
![]() Cytat:
Cytat:
herbaty od kilku lat nie słodzę, ale jak się zamawia ze współlokatorami pizzę o 23 od dzisiaj już się biorę za siebie No cooooo Ty gadaaasz? ![]() Cytat:
Co do CAE - powiem Wam, że myślałam, że lepiej znam angielski, a jestem najgorsza w grupie radzę sobie na studiach z wykładowym angielskim, a nie radzę w szkole językowej, o Cytat:
Cytat:
Cytat:
;*I też za Wami wszystkim tęskniłam U mnie nawet bardziej chodzi o naukę niż o "nowe życie", bo je sobie bez problemu poukładałam... Że niby centrum to u mnie? ![]() Ale jeszcze nie wiem, co do Sylwestra, po raz pierwszy mam tyle pomysłów w listopadzie ![]() Idę dalej się uczyć i jeszcze poddzwonić do różnych firm... (EYE) i angielski zrobić, i iść na zakupy, i ch. wie co jeszcze i kiedy jestem praktycznie pewna, że nie zaliczę koła z obwodów (a myślałam, że umiem ), to samo wejściówki z materiałów. Ale reszta - fizyka, informatyka, matma do przodu, to najważniejsze
|
||||||
|
|
|
|
#1614 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tobie szło bez problemów? Cytat:
![]() Mnie w ogóle pierwszy raz w życiu ostatnio zapytała facetka na kasie w jakimś markecie. Przypuszczam, że to dlatego, że kupowałam jedno piwo i gumy do żucia ![]() Cytat:
Nie wierzę Przecież nie wyglądasz na 10-latkę, no bez przesady.Cytat:
Dla potwierdzenia reguły nie poszłam dzisiaj na uczelnię, bo kołdra nie chciała mnie wypuścić i już mam zaległości, bo 9 godzin miałam ![]() Cytat:
Bo nie ma żadnego FA-CE-TA! jeśli wiesz co mam na myśli ![]() To centrum to chodziło chyba że u Karoliny, bo ma chatę wolną ![]() No ja tak samo
|
|||||||
|
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane, nie mam niestety czasu cytować i pisać wszystkiego, ale jedno muszę.
Na obecną chwilę jestem zdecydowanie na tak ![]() Marta, super że się pojawiłaś
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie czeka 9.12 kolokwium z matmy, co to będzie, co to będzie. ![]() to jest straszne! Cytat:
Pan Heniu nie przyszedł na laboratorium z mechaniki i po co ja wstawałam o 5 rano. ?! potem ćw. z fizyki i na wykłady nie poszłam.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-11-26 o 15:35 |
||
|
|
|
|
#1617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początku nie mogłam się zebrać, bo strasznie dużo pisania , a potem mi z głosy wypadało jak zwykle jeśli chodzi o odpisywanie na maile i smsy ![]() odpiszę Ci przy najbliższej sposobności.Cytat:
na podstawach zdrowia publicznego mówią, że za granicą zdecydowanie tak, bo tam dietetyk jest zupełnie inaczej traktowany. są nawet dietetycy róznego rodzaju - pracujący w szpitalach, w domach opieki, w szkołach, w miejscach zbiorowego żywienia, organizujących jakieś eventy, dokształcający społeczeństwo... u nas raczej się to ogranicza do prywatnych dietetyków, nie wiem czy istnieją poradnie dietetyczne darmowe no i w szpitalach, ale w jednym z największych warszawskich szpitali, na tysiące pacjentów na oddziale gastrologicznym pracuje... 1 (JEDEN!) dietetyk. ![]() boję się czasem, że zaradność tu nie wystarczy trudny orzech do zgryzienia. ale powiem szczerze, że w kościach czasem czuję, że bardziej spełniłabym się w czymś kosmetycznym, trochę bardziej technologicznym może też marudzę sobie.Cytat:
(tż właśnie ma takiego, no ale z braku laku i po znajomości, to wiadomo, nie narzeka...) że umiałabym dobrze temat, który wyjaśniam danej osobie, ale np. spytałby mnie o coś innego, a ja bym nie wiedziała (tak jak ten tżtowy )Beti z chemii szło bez problemu pewnie, bo Beti jest chemicznym geniuszem ![]() ehe, właśnie powiedziałabym nieładnie, ale doskonale Cię rozumiem ![]() Cytat:
co z Twoimi badaniami ![]() bierzesz już te leki? jak Twój okres? z resztą napisze do Ciebie na gie gie ograniczasz wszystkie tłuszcze? roślinne też (nienasycone...) ? ja mam ostatnio problemy z pęcherzem, Martyna już słuchała mojego marudzenia ![]() pierwsze badania wyszły ok, drugie - jak już mnie bolało CIĄGLE i ciągle miałam wrażenie, że siku mi się chce - już nie do końca ok, ale nie wyszły żadne bakterie, a i powodem takiego wyniku może być oprócz zakażenia także to, że brałam ibuprofen na noc (wikipedia tak twierdzi...) generalnie więc objawy są, a badania nic nie wykazują
|
||||
|
|
|
|
#1618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do mnie wciąż się nie odezwałaś ![]() Cytat:
Ja też na II, ja też! A'propos śmieci, u nas one się mnożą w zatrważającym tempie. Chyba nam kosmici podrzucają, bo przecież my nic nie jemy, nie wycinamy i w ogóle sielanka, a tu tyle śmieci.. Ale spoko, współlokatorzy wynoszą, bo ich to bardziej wkurza, ja jestem twarda, zamykam drzwiczki i wyznaję zasadę, że czego nie widać, tego nie ma. Cytat:
Ja mogę z Szatkiem.. ![]() Tylko moja B. ma do mnie wpaść na jakiś najbliższy weekend, tak, by nie kolidowało jej ze szkołą. Więc nie wiem, kiedy dokładnie będzie mi odpowiadało, ale mogłabym się dostosować ![]() Cytat:
Cytat:
Tż jest moją najlepszą motywacją dietetyczną ever Dziś go nie ma, siedzę sama w domu, zakopuję się w kocu i nic nie robię - kupiłam sobie na tę okazję ciastka... ![]() Moja B. mówi to samo ;-) też zapisała się na kurs angielskiego, tylko że do FCE i jeszcze dodatkowo na niemiecki, wszystko w British School - mówi, że nie wyrabia, ma zaległe prace domowe, nie jest w stanie połączyć tego z pracą i studiami. A mówiłam jej, że to za dużo, ale nie chciała słuchać Ja nie jestem zwolenniczką chwytania się tylu rzeczy naraz. I mówi, że czuje się momentami śmiesznie na tym angielskim, bo ma wrażenie,że wszyscy rozumieją, o co chodzi, tylko nie ona..No właśnie ja też uważam, że ja mam rację ![]() ![]() Uznałam, że kupię Juniorowi na Gwiazdkę My first Scrabble po angielsku, myślicie, że to dobry pomysł? A jeszcze zacytuję Wam rozmowę z Tżtem:Ja: - Juniorowi kupię Scrabble, babci beret, dziadkowi krawat, Bebechowi jakiś kryminał, rodzicom dywanik do łazienki i jakiś obrus, a mamie kosmetyczkę. Tż: - A tacie? Ja: - No przecież dywanik do łazienki i obrus.Tż - ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapisałaś się do jakiej grupy? nie miałaś wcześniej testu, zanim się zapisywałaś ![]() ja też myślałam o CAE, ale nie mierzę wyżej, niż realnie mogę. więc najwcześniej za rok. Cytat:
już się umówiłam ze Zbikiem, że tego 17-ego przyjade pewnie dołącz do mnie ![]() najgorsze to to, że by wyjadł, no nie? ![]() ja w ogóle nie jestem zwolenniczką chwytania się czegoś ponad siebie - i w ilości i ... jakości? lepiej zawsze jest po trochu i sprawdzając, na ile mnie stać, ile uda mi się pogodzić.chciałam zadać pytanie czym to się różni od polskiego, że przecież można układac ang wyrazy w niby polskim scrabble, i uświadomiłam sobie, że alfabet się różni i pewnie ilość poszczególnych liter ![]() good pomysł ja rodzicom zazwyczaj nie kupuję nic, czasem ewentualnie jak coś fajnego mi wpadnie do głowy, jak czegos akurat potrzebuja, bo kiedyś mi powiedzieli, że nie chcą nic, bo to i tak za ich pieniądze jest w sumie racja ale zawsze to jakiś gift. |
||
|
|
|
|
#1620 |
|
Konto usunięte
|
ja też chcę śnieg!! :c
ale przyznam szczerze, że we Wrocławiu robi się mroźno Myślę, że koło z łaciny zaliczyłam. Jeszcze muszę zaliczyć kartkówkę i zaimki i będę miała wy.je.ba.ne ![]() ryłam ją wczoraj do 1 w nocy i rano od 7 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

także.. Polacy to mało rozumny i nieokiełznany naród. 

Już teraz nie było łatwo u tego gościa, ale, kurde...
Ktoś pytał ludzi z prawa, też z I roku i oni tego nie mają. No mówi samo za siebie. Zobaczymy, jak nam to wyszło, w następny wtorek wyniki 

Tż nie jest taki znowu podobny charakterem do mnie, a się dogadujemy. Nawet żyjemy w jednym pokoju i się nie pozagryzaliśmy jeszcze 
klask i:

jak miałam problem, jak pisałam o tym w klubie, to właściwie równie dobrze mogłam to zostawić dla siebie, co też uczyniłam w końcu, bo niewiele osób cokolwiek mi na to odpowiadało... naprawdę nawet jak się spojrzy na pare ostatnich str w klubie, to bywa tak, że ktoś pisze o swoim problemie, zaraz ktoś o swoim i w sumie nikt nie odpowiada sobie nawzajem... przykro mi się zrobiło, że żbiczy wątek zrobił się taki troche, jak majkelowa nibylanda...
nie chciało mi się wychodzić nigdzie. nic mi się w sumie nie chce. eee, trochę marudzę? 

jako osoba mieszkająca najbliżej Ciebie poczułam się jako pierwsza na liście do reagowania na to pytanie