|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Jaaaaa, uwielbiam Cię czytać <3 niesamowite to wszystko ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
mówi że jej nie stać na takie przyjemności. No a ja nie mam za bardzo czasu na to, żeby sama na siebie zarabiać...Przepraszam |
||
|
|
|
|
#1562 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
jaje*ię ! nie spodziewałam się takiego spamu ! miałam się uczyć, a godzinę was nadrabiałam !
![]() jak nie zaliczę koła z mpdm to was pochlastam. i siebie też. Cytat:
![]() hmm.. wiesz, że nie mam ochoty żeby rzucać pracę? lubię ją, lubię te dziewczyny, jest to dla mnie taki odstresowywacz trochę. Idę tam i nie myslę o tym,co w domu, co w szkole. A kasa leci ![]() teraz mam tydzień wolnego Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i też mam koło niedługo.Cytat:
ja nie czekam świąt, bo jak to powiedział mój kolega... "święta, święta i po studiach..." ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie zacytowało mi większości oczywiście... ![]() aleeee... Dorotka.. świetnie jest czytać o Twojej Fasoli. Macie już imię? wiecie czy to chłopiec czy dziewczynka? ![]() mam godzinę do wyjścia z domu, a co za tym idzie, godzinę do nauczenia się świateł statków. Jasne, na pewno zdążę. ehem.
|
|
|
#1563 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja jak zwykle na ch.ama, ale ostatnio nie mam siły, żeby cokolwiek napisać. Pracy dużo i jeszcze mam TŻeta od jakiegoś czasu ![]() Dziewczynki mam duży problem i zastanawiam się czy nie zrezygnować z bycia aupair.. Mogę jeszcze poszukać innej rodzinki lub normalnej pracy. W domu jest strasznie zimno, ogrzewanie włączają na godzinę wieczorem i godzinę rano.. I nie chodzi o to, że im jest ciepło, bo chodzą poubierani w kilka swetrów, dzieci tak samo, a małej pozwalają biegać na boso.. Wszyscy cały czas chrypią, smarkają.. Jest bardzo zimno, nie wiem ile stopni, bo termometra nie mamy nawet. Drugim problemem jest to, że prawie zawsze wieczorem nie ma ciepłej wody i rano też rzadko jest i myję się w zimnej.. ![]() Dziewczyny ja nie dam rady tak całą zimę Chyba zaczynam żałować, że nie zostałam w PL i nie poszłam na studia.. ![]() Dorota, ale fajnie się czytało Twojego posta o Twoim dzieciaczku ![]() Kiedy masz termin? Pamiętam że gdzieś czytałam, ale nie pamiętam
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-11-23 o 09:54 |
|
|
|
|
#1564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż pokażę to co napisałaś mojemu tżtowi, może zmieni nastawienie do ciązy i dzieci ![]() niesamowite to jest, zazdroszczę Ci jak nie wiem co. a jak Ci idzie nauka mając fasolkę w brzuchu? Nie rozprasza Cię to? ![]() Cytat:
![]() to w sumie fajnie mieć pracę, ktora sprawia przyjemność, teraz to chyba rzadko tak bywa ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze, to skoro im tez zimno to czemu nie grzeją? oszczędność? myślałam że tam nie istnieje coś takiego ![]() spróbuj poszukać innej pracy, bo takie temperatury nie wpływają dobrze na zdrowie nie ma co się męczyć..
|
|||
|
|
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
Oszczędzają chyba, wiesz mi się wydaje że nie stać ich na taki dom..
Ah, no jesteśmy razem od jakiegoś czasu i jest super i oboje traktujemy to bardzo poważnie ![]() Napiszę Wam potem więcej w klubie, ale to wieczorem, bo zaraz z mamą wychodzimy.
|
|
#1566 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak generalnie, to słodycze jak najbardziej :P zresztą jak zjem coś słodkiego, to i tak potem nie czuję, że herbata jest posłodzona ja zawsze dziadkowi z piwa brałam piankę, mniaaam ![]() Cytat:
skąd to znam. niby na kołach z chemii mamy 3-4 zad [co tydzień mamy], ale daje nam jakieś 10min i to jest tak 2-3min za mało ;] alee oczywiście musimy zdążyć :P Cytat:
po prostu nasza współlokatorka 'zasiedziała się' u chłopaka to się nazywa szczęście :P ale łazienki na 10os. chyba, że nie we wszystkich tak jest ;] Cytat:
fajnie to się czyta ![]() Cytat:
nie zabijaj we mnie entuzjazmu ;D
|
|
|
#1567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 7.01. jeśli czujesz się źle w tym domu, to może warto jednak zmienić pracę? poszukaj czegoś, 3mam kciuki;* dzień dobry ;* dzisiaj coś tego spamu mniej ![]() nie zacytowało mi Dominiki.. w czasie nauki mnie nie rozprasza, ale na zajęciach nie mam siły siedzieć.
|
|
|
#1568 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
;**
Wy coś piszecie, o ja! ![]() ![]() Cytat:
Moja Ola ze studiów też mówi, że uwielbia akcje typu czekolada, a potem coś kwaśnego. Jak ona to mówi, "po prostu musi sobie wyrównać" ![]() Ale wiesz, możliwe, że próbowała. Mocz ma zbawienne działanie na organizm, czytałam kiedyś, a nawet rozmawiałyśmy tutaj chyba o urynoterapii ![]() [mnie osobiście za bardzo odpycha zapach i sama ta psychiczna świadomość, że to MOCZ, ale gdyby nie to..] Cytat:
![]() I ja też jestem meteopatką, dziś wstałam o 6:00, a za oknem było cieeemno i deszcz :ziewa: I zawsze w takich sytuacjach obiecuję sobie, że jak wrócę, położę się spać Cytat:
Uwielbiałam Alę Makotę! Co wakacje pochłaniałam jej książki, niektóre kilkakrotnie ![]() Cytat:
![]() Ja miałam szkolenie z BHP, 1,5h, siedzenie w jak najdalszych rzędach = czytanie Joya i wyłapywanie najlepszych tekstów o seksie z dziewczynami. Pytania w stylu: "Ile kalorii ma sperma?" i odpowiedź: "Ma dużo mikroelementów, których Twoja dieta powinna zawierać jak najwięcej" Wniosek? Zróbmy happening z hasłami: "Stosujmy spermę zamiast skrzypovity!" (tak, wiem, jestem poj.ebana, ludzie ze studiów mi to zrobili) Cytat:
Też wyczekuję Świąt I wiecie, mam trochę wyrzuty sumienia, bo zawsze obiecuję sobie, że tym razem to JA zadzwonię do domu, a potem jestem tak zabiegana, że zapominam i przypominam sobie dopiero wtedy, gdy to oni dzwonią do mnie. Cholera, musi być im przykro, c'nie? ![]() Cytat:
czuję, że nie podołałabym.Cytat:
![]() Jak jest na hiszpańskim? Ja poluję na dobry kurs angielskiego, chciałabym przygotować się do CAE, pewnie ze 2lata to potrwa tylko najpierw czekam na decyzję o stypendium, bo jak mi nie przyznają, to nie będę miała z czego sobie opłacić.Cytat:
wypoczywaj Kochana ;* === Słuchajcie, oddałam dziś tą ustawę, mam nadzieję, że dobrze to zrobiłam dziwnie się czułam, pisząc coś, o czym nie mam pojęcia tak właściwie. A zrobiłam na temat.. uwaga, uwaga.. całkowitego zakazu palenia papierosów No powiedzcie, że nie jestem, kur.wa, genialna!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||||
|
|
|
|
#1569 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najgorszą sytuację mam z łaciny- w piątek mam trzecie i ostatnie podejście do zaliczenia kartkówki, nieobecności i jeszcze kolokwium do zaliczenia. Ale jak ten semestr zaliczę to będę boska Cytat:
Też miałam szczęście, że trafiłam do takiego modułu na początku mieszkałam z 2 dziewczynami w trzyosobowym pokoju (drugi pokój dwuosobowy zostawili pusty- do tej pory jest), ale jedna się wyprowadziła z aka i teraz jestem sama z jedną dziewczyną w ogóle współlokatorka jest spokojna, więc mam lepsze warunki do nauki niż kiedy mieszkałam z ex (ten miał gdzieś czy mam koło, jak miał ochotę puścić muzykę na full to sobie puszczał- nawet o 2 w nocy, kiedy ja już spałam.) Cytat:
czasem osoba którą lubisz na codzień okazuje się nie do zycia we wspólnym mieszkaniu Ech, nie zaliczyłam łaciny. Kur...a nie wiem co mam zrobić, by to zaliczyć. |
|||
|
|
|
|
#1570 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci dobrze ![]() Cytat:
Jak jem coś słodkiego to logiczne, że potem już na słodkie nie mam ochoty, bo mi się przeje, tylko np. na kwaśne ![]() Wiem, wiem, mój tata nawet kiedyś próbował stosować (tak, pił mocz ). Twierdzi, że pierwsza szklanka odpycha, ale z czasem coraz lepiej ![]() A miałam kupować jakąś skrzypovite, ale Twoje hasło do mnie przemawia Na pozytywnie poje.banych oczywiście.Skąd ja to znam... A to teraz jeszcze gdzieś można poza swoim mieszkaniem i samochodem? Myślałam, że po tej ostatniej ustawie to serio już nigdzie nie można.Cytat:
Nie ma jakiś poprawek? Dasz rade |
|||||
|
|
|
|
#1571 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chciałabym móc wybrać imię dla dziecka, ale wolałabym dla chłopca ![]() Cytat:
rozśmieszyła mnie większa część Twojego posta fajnych musisz mieć ludzi na roku ![]() pewnie jest im przykro.. ale wynagrodzisz im w święta a ja znowu będę mieć święta bez mamy.. też planuję naukę do CAE, ale jeszcze się wstrzymam, może za rok się gdzieś zapiszę.. a kiedy będziesz miała tą decyzję o stupendium? ![]() temat bardzo aktualny ![]() Cytat:
spałować go dobrze że się rozstaliście a kiedy możesz poprawić? |
|||
|
|
|
|
#1572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poprawki są na konsultacjach i je zawalam :/ Jutro mam cały dzień wolny więc bedę ryć jak młody kret później jeszcze mi jeden numer odwalil i myślał, że jeszcze będę błagała go na kolanach, żeby się z nim spotkać :/ |
|
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w ogóle zabawne, że wchodzę na wizaż i czytam o swoich znajomych, z mojego miasta a w zasadzie spotkałyście. Weronika z moją naj Gosią, a Martynka z Mokrzakiem. Beczka. Pozdrów Olę. ostatnie zdanie miecie. Cytat:
tak samo myślę ![]() no, wróciłam ze szkoły. Generalnie czuję się idiotką z matmy i nie zaliczę pewnie tego piątkowego koła. hurra. a jutro mam koło z wykładów z łączności. hurra razy dwa. co za dzień. kocham was i cieszę się, że wątek znowu żyje !
|
|
|
#1574 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Będziesz zmieniać miejsce zamieszkania? Muszę zaliczyć! Ja Wam dziewczyny współczuję matmy na studiach. Ja taką idiotką czuję się codziennie Ogólnie myślę, że jestem jednym z najsłabszych ogniw na studiach.A Kamila była na One Love i nie dała znać, że jest we Wro! Będzie miała lanie! |
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale napisałabym na ten temat co Ty ![]() jak ja się cieszę, że zmartwychwstałyśmy ![]()
|
|
|
#1576 |
|
Zadomowienie
|
W tych nowych łazienki są w pokojach
Ja też <33333 Hej Dziewczynki ![]() Przepraszam, że tak cytuję byle jak, ale jestem trochę na haju, bo tak:
)Jutro wf -.- ale mam tak dobry humor że mi to już tak bardzo nie wadzi xd obym wstała... już 4 opuściłam |
|
|
|
|
#1577 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi się ciągle wydaje, że święta są za jakieś pół roku i za każdym razem kiedy wchodzę do jakiegoś marketu czy centrum handlowego i widzę ozdoby choinkowe, światełka i inne takie duperelki to mam taką minę i nie mogę pojąć, że to za miesiąc jesteś genialna ! ![]() Cytat:
nie panikuj Żbiku, dasz radę Cytat:
bez sensu..Cytat:
kreciku Ty nasz ale nie błagałaś i duże oklaski for you ![]() Cytat:
![]() ja też Was lowe, wątek ożył i powiało takim mega optymizmem wreszcie jest co czytać ![]() ![]() . na poprawę humoru, albo inaczej. na zmniejszenie depresji zimowej zamówiłam sobie torebkę na etorebce i uwaga... pralkę
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-11-23 o 20:31 |
|||||
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
to w nowych, ale mój wydział się nie łapie
![]() Cytat:
etorebka taką mam ochotę na jakąś, ale mam pilniejsze wydatki, np. kalkulator naukowy
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
wow. nie spodziewałam się, że tyle spamu będzie, na cytowanie też się nie przygotowałam [jutro z samego rana to zrobię]
tak na szybko: Dorota cudownie się to czytało. Ciąża dla mnie jest taka magiczna, mam nadzieję, że kiedyś również będę w stanie błogosławionym. a na kiedy masz termin, bo nie pamiętam już? i mogłabyś się nam pokazać z brzuszkiem! Olga no to gratuluję. ;* Martyna [star] jak to czytałam to mi się mordka cieszyła. Ostatnie zdanie wymiata. Ja chyba bym nie wymyśliła żadnej ustawy. Kosmos troszkę. A jeżeli chodzi o święta to wystarczyło, że poczułam zapach mandarynki i już się rozmarzyłam. To już za miesiąc i Keeeviin będzie, łaa <3 Ola To faktycznie nieciekawie. Ja zamarzam mieszkając w tak małym mieszkaniu, gdy nie jest napalone, a co dopiero możesz czuć w dużym domu. I jeszcze ta zimna woda, próbowałaś z nimi porozmawiać? Martyna współczuję. Wiem co to za ból. Z chemii mi nie idzie. Napisałam wszystko i k.u.r.w.a [za przeproszeniem] dał mi tylko 3 pkt. na 10. Ten człowiek jest chory. O albo dzisiejsze wejściówka- chemia organiczna. Dałam to do zrobienia kuzynce i jej mężowi-ona mgr.chemii, a on robi doktorat z czegoś tam, ale dobrze zna chemię, to byli w szoku, że jest tak trudne. I dodatkowo dali jeszcze do zrobienia kilka zadań koledze doktorowi chemii. Ale nie załamuję się, są ludzie z gorszymi wynikami ode mnie i pewnie przyjdzie nam wszystkim pisać kolokwium z je.ba.ne.j chemii. a o fizjologii nie wspomnę. w ogóle dzisiaj mam kiepski dzień. najchętniej to bym leżała w łóżku i sobie popłakała. doła mam. i tęsknię za tatą. [jutro nadrobię resztę] kochane
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-11-23 o 21:39 |
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratsy za sprawą drutów. Ja dzisiaj miałam koło z łączności. Nie uczyłam się, ale ściągnęłam ale kto chciałby się uczyć o jakiś SARSach, CTSach i innych dziwnych skrótach? ![]() a na laborkach z łączności dostałam 4+, przez tego Karola bo mi przeszkadzał i źle odczytałam jeden znaczek morse'a przez co wyszedł mi nie taki kod jak powinien. ![]() a jutro rano mam basen i też mam nadzieję, że wstanę ![]() Cytat:
żyjemy ! żyjemy ! właśnie Dorotka, powinnas nam się pokazać z Fasolą. a daj Ty spokój. Już widzę to DWAAA na kole z matmy. Ale juz trudno, pojadę na święta to wezmę sobie korki z matmy i będzie gitara grała. Zaliczę zbója w styczniu i mnie chyba dopuści do egzaminu. I tak samo jak Ty myślę, że nie ja jedna jestem takim tępakiem z matmy i że nie ja jedna mam takie problemy. Zawsze znajdzie się ktoś inny. Poza tym, przecież nie trzeba być ze wszystkiego najlepszym ![]() W sumie to jak zaczęłyście pisać o tych rezygnacjach ze studiów.. to sama o tym pomyślałam, ale.. dla mnie oznaczaloby to tyle, że się poddaję bez walki. A walczyć będę, bo najważniejsze są marzenia. ![]() Jakaaaa dzisiaj pogoda do baaaaaani. Masakra. no,ale spoko. Martyna gotuje... rosół ale większego nie posiadamy na stanie mieszkania ![]() ejże, Żbiki, tęsknię za wami. co powiecie na wspólnego sylwestra?
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-11-24 o 15:04 |
||
|
|
|
|
#1581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, tak |
|
|
|
|
|
#1582 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() świetny zakup ja się czaję na zmywarkę ![]() Cytat:
z miłą chęcią, ale nie wiem kim będę w sylwestra, ani jak będę wyglądać, ani co robić ![]() niech ten śnieg nie pada, bo jeszcze sobie nie kupiłam szalika ani rękawiczek
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-11-24 o 16:50 |
|||
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, nie wiem, ale raczej zostaje w 3city
![]() Ewentualnie w Opocznie - wolna chata, bo rodzice będą na nartach. I gratsy za Morse'a A ja miałam dziś kartkóweczkę z matmy Chyba zrobiłam wszystko dobrze. Jakiś punkt dodatkowy może dostanę czy dwa. Zawsze mnie to podratuje. I nie wiem ile mam z chemii, bo nie miałam czasu iść sprawdzić, musiałam lecieć na hiszpański. Ale pewnie mało. I mam mega weekend. Nauka z fizy + biotechnologii bo czekają mnie koła
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Wpadłam tylko na chwilę. Aleście naspamowały! Jutro będę czytać między wykładami. Byłam dzisiaj w bibliotece z zamiarem przesiedzenia tam połowy dnia i wypożyczenia miliarda BN'ek, a tu awaria systemu we wszystkich bibliotekach w Poznaniu i nic nie można załatwic... :/ Ale za to zrobiłam koralikowe zamówienie i się jaram! ^^ Idę balowac do Czekolady!
|
|
#1585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Grupa ok 10 osób, zakolegowałam się z dziewczyną z polibudy, jest na budownictwie. Ogólnie grupa z osób 20 - 25 lat. Jest jeden facet, wygląda mi na jakieś 30, ale może tylko tak staro wygląda. A CAE też chcę A pomysł dobry Cytat:
Cytat:
![]() Ja to nie wiem co z tą matmę zrobię. |
||||
|
|
|
|
#1586 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam z Ryjca (nasz akademicki pokój do nauki) idę w kimono i od rana znowu łacina :rock:
Kobita chyba myśli, że po 2 miesiącach będziemy przekładać na polski starożytne inskrypcje. |
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki Bejb. Cytat:
także.. Polacy to mało rozumny i nieokiełznany naród. ![]() ja też nie, pjona. na razie no stress, zacznę się stresować jak mnie nie będzie chciała do egzaminu dopuścić. będę płakać. cześć Bejboszki ;* za 1,5h mam basen, a już siedzę ubrana nie chce mi się iść tam jak jasna cholera, nie dzisiaj. Znowu na torze dla upośledzonych będę pływać miłego dnia bobaski ;*
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej ho.
Odespałam dziś 2 poprzednie noce i mnie boli głowa z 'przespania' ![]() Uwielbiam mojego dr od anatomii. Jakie ma żarty. Uśmiałam się wczoraj na zajęciach, mimo że było zaliczenie. xD Znaczy pierwsza część zaliczenia, bo jeszcze test w poniedziałek. Akurat na mnie kolejka się skończyła, więc jutro odpowiadam. ![]() aaa, wczoraj udzielałam korków. ![]() ![]() ![]() Cytat:
wczoraj zainteresowałam się ginekologią, bo mój dr od anatomii jest ginekologiem i opowiadał nam trochę aspektów klinicznych i takie to ciekawe jest. Cytat:
![]() --------- spam ![]() przepraszam, że tak lakonicznie piszę, ale muszę się ciągle uczyć. p.s. chcę wyniki z bio. jak nie zaliczę to ktoś zostanie skrzywdzony. Siedziałam nad biologią do 2.30. To mój rekord. Jak nie zaliczę to pieprzę biologię medyczną.
|
|
|
|
#1589 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym się śmiesznie czuła.Pozdrowiłam, pozdrowiłam. Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś pytał ludzi z prawa, też z I roku i oni tego nie mają. No mówi samo za siebie. Zobaczymy, jak nam to wyszło, w następny wtorek wyniki ![]() Też uwielbiam Kevina i reklamę coca-coli, i w ogóle ach, to już niedługo! Tylko mamy w pewnej kwestii problem z Tżtem, tzn. nie wiemy jak zorganizować Wigilię. Ja jestem za opcją, żebyśmy spędzili ją osobno, tj. każdy ze swoją rodziną, a on obstaje za tym,żebym ja najpierw przyszła do niego na godzinę, potem on do mnie. Uważam, że to nie bardzo wypada, bo pomimo tego, że razem mieszkamy, nie jesteśmy nawet narzeczeństwem, więc w teorii nasz związek nie jest w żaden sposób formalny. Ponadto Tżta rodzice są dość konserwatywni, no i.. czułabym się chyba niezręcznie. Co myślicie?Przytulam poleż w łóżku, weź sobie czekoladki, herbatę, włącz jakiś odmóżdżający film i o niczym nie myśl. Pomoże choć trochę ;*Cytat:
Basen <3 pochodziłabym. Ale ja wybieram się na lodowisko, jest darmowe 20min. od nas w ogóle to miasto żyje, tu jest co robić, bardzo mi się to podoba.Oczywiście Hm.. w sumie nie mam jeszcze sprecyzowanych planów na Sylwka, więc.. może i tak? ![]() My mamy, ale nie korzystaliśmy z niej ani razu ![]() ![]() Cytat:
No ja nienawidzę dymu, więc obcięłabym na wszelkie sposoby palaczom możliwości. A wcale, bo nie Tż nie jest taki znowu podobny charakterem do mnie, a się dogadujemy. Nawet żyjemy w jednym pokoju i się nie pozagryzaliśmy jeszcze Chyba nawet nie przestał mnie kochać, jeszcze. I jak było?! ![]() Ja swoje z dzisiaj przesunęłam na następny tydzień, bo źle się czuję i nie myślę. Przyznali mi stypendium, czaicie?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
|
#1590 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie na takiego kogoś trafić, bo pewnie z większym zainteresowaniem się go słucha ![]() komu? i jak było? ![]() zaliczysz Cytat:
hmm, w sumie.. mi się wydaje że jednak osobno powinniście spędzić.. bo to taka typowo rodzinna uroczystość a może zaproś go na obiad do siebie w pierwszy dzień świąt, a on Ciebie w drugi? tak chyba wypada ![]() bardziej się zbliżyliście do siebie, czy przeciwnie? ![]() wow, brawo Żbiku! ![]() a ja się wstrętnie opier.dalam ![]() tylko obiad zrobiłam dla wszystkich, a miałam się uczyć.. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

) itp.. wstyd się przyznać, ale przez niego/dzięki niemu już 3 razy znalazłam się w szpitalu..
)- bo strasznie miałam boleści w dole pleców. TŻ zadzwonił do mojego lekarza, a że on jest ordynatorem to powiedział"przyjechać do szpitala" i sobie zostałam 3 dni na obserwacji
) we mnie
uwielbiam to czuć, bo wiem, że ten ktoś już lubi pewne dźwięki a inne nie i jest wygodnisią, bo lubi jak chodzę, wtedy ją kołysze, a gdy siedzę/leżę/zasypiam - to jej się nudzi najwidoczniej. i przeżyję te pokopane, bolące żebra

mam dość nauki już tych praw. 

i zaraz pytanie: "próbowała pani?"
No powiedzcie, że nie jestem, kur.wa, genialna!

zamówiłam sobie torebkę na etorebce i uwaga... pralkę
bo mi przeszkadzał i źle odczytałam jeden znaczek morse'a przez co wyszedł mi nie taki kod jak powinien.
także.. Polacy to mało rozumny i nieokiełznany naród. 
poleż w łóżku, weź sobie czekoladki, herbatę, włącz jakiś odmóżdżający film i o niczym nie myśl.