Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 20:52   #3811
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Czekoladowa1 właśnie jest ok, więc nie wiem. Może stresuje się jutrzejszą maturą, ale to nie jest pierwszy raz.

_Alessandra, według mnie to lepiej balsam. Jutro się raczej zobaczymy to jeszcze raz z nim o tym pogadam.

Idę z psami, ale mi się nie chce, jak patrzę ile jest stopni, brr... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:53   #3812
ramoncia217
Wtajemniczenie

_Alessandra

napisałaś bardzo dużo na temat zielonej herbaty , bardzo cenne info i dla mnie się przydało bo ja pale i zielona herbata się przyda i własnie ide zaraz sobie zaparzyć..
Stary 2010-11-25, 20:58   #3813
zielone_oko
Zakorzenienie

Angelwithmyheart nie wiem czy pamiętasz jak wymieniłyśmy kilka PW i ja Ci napisałam co myślę o Twoim tŻ.. Dla mnie jego zachowanie jest po prostu dziecinne..
Stary 2010-11-25, 21:01   #3814
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Alessandra to kurcze sporo masz nauki jak na drugą klasę, ja się wtedy ciągle obijałam Za to teraz to dopiero nas zasypują sprawdzianami, już nawet nie chcę myśleć co to będzie jak wrócę z praktyk ale jak już kiedyś pisałam, teraz się "zepnę" żeby później na ostatnią chwilę wszystkiego nie odkładać. Jeśli chodzi o mikołajki to ja się nie znam na tych ich męskich kosmetykach i potrzebach, więc nie wiem co byłoby lepsze. Ale i tak Twój tż będzie się cieszył, że w ogóle coś od Ciebie dostał Ja ze swoim tż ustaliłam, że nie robimy sobie prezentów tylko idziemy na pizze i do kina na piłe 3d

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:10   #3815
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Mam dość. Potrzebuję chociaż tygodnia wolnego

Alessandra, nakładam Cevikap, to taki syropek dla dzieci Na twarzy mnie niestety zapycha
Stary 2010-11-25, 21:12   #3816
magne
Zadomowienie

Już znam przyczynę nagłego pogorszenia cery- dostałam okres(u) ? nie wiem jak poprawnie się to wymawia.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:23   #3817
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

A u mnie z cerą lepiej, jestem w połowie szóstego opakowania Cilestu i to na pewno dlatego. Włosy na nogach też coraz wolniej i rzadsze rosną
A wysypy ZAWSZE miałam po zielonej herbacie. Oczyszczałam się na pewno, bo jem mnóstwo syfu.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:24   #3818
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja brałam cilest, ale nie dla mnie te tabletki ;(
Stary 2010-11-25, 21:28   #3819
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ja brałam cilest, ale nie dla mnie te tabletki ;(
Na każdego działa niestety co innego. Ja przez 1,5 roku stosowałam plastry i zero efektów

Stary 2010-11-25, 21:32   #3820
martusia15cc
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was pytanie, trzymacie lakiery do paznokci w lodówce? Czy to naprwde przedłuża ich żywotność?
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:36   #3821
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Na każdego działa niestety co innego. Ja przez 1,5 roku stosowałam plastry i zero efektów
a to masz coś nie tak z poziomem hormonów ,ze bierzesz tabletki ?
Stary 2010-11-25, 21:40   #3822
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
a to masz coś nie tak z poziomem hormonów ,ze bierzesz tabletki ?
Niestety tak. O wiele za dużo testosteronu. Tzn. teraz, po dwóch latach pewnie jest już w miarę ok, ale trądzik zaczął dopiero niedawno ustępować.

Stary 2010-11-25, 21:49   #3823
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc dziewczyny ja od wczoraj, od ok 13 nie mialam internetu, cos sie im zepsulo i dopiero teraz naprawili
Cytat:
hej a co tu taka cisza??
ja idę zaraz nałożyć farbę na włoski.. ..
u mnie dzisiaj też padał śnieg, ale tak malutko .. a jutro ide chyba kupić jakąś czapkę i butki.
ooo jednak poprawiasz wloski

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
buahhot - zielona herbata bardzo dobrze oczyszcza i wzmacnia organizm, świetnie chroni przed wolnymi rodnikami, obniża poziom cholesterolu we krwi, chroni przed chorobami serca, wzmacnia szkliwo zębów poprawia wątrobę pracy i nerek, z tego co kiedyś gdzieś czytałam, to lekarze dowiedli, że regularne picie zielonej herbaty zmniejsza ryzyko zachorowań na choroby nowotworowe! Poprawia również koncentrację, działa wyciszająco i uspokajająco, przyśpiesza przemianę materii. Jest również zalecana dla palaczy i pijących alkohol - neutralizuje nikotynę i łagodzi skutki kaca Ogólnie ta herbata jest najczęściej zalecana do większości problemów zdrowotnych jak i urodowych itd. bo ma mnóstwo zalet, najprawdopodobniej najwięcej z całego zbioru herbacianego
I dzięki za odp. i mam w związku z tym jeszcze jedną - to gdzie można dorwać taki "psikacz" ale sam, bez żadnej buteleczki i jaki to koszt by był?
dziekuje za info a co do psikacza, to nie mam pojecia gdzie kupic

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie, trzymacie lakiery do paznokci w lodówce? Czy to naprwde przedłuża ich żywotność?
nie, ja trzymam w pokoju

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Haniu zdrowiej szybko

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:50   #3824
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Już znam przyczynę nagłego pogorszenia cery- dostałam okres(u) ? nie wiem jak poprawnie się to wymawia.
okres.
odmienia
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:51   #3825
angelinmyheart
Zakorzenienie

zielone_oko pamiętam. Teraz sama nie wiem co mam myśleć.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-25, 21:53   #3826
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór
Dziś Was nadrobię! Jestem taka zmęczona dzisiejszym dniem, że naprawdę..Ze szkoły wróciłam ok.16 (2h siedziałam na dodatkowych z matmy.. ), to jeszcze Tż u mnie maluje w mieszkaniu jedną ścianę i trochę sufitu bo kiedyś nas zalało, to też z nim trochę posiedziałam, a potem on robił a ja się uczyłam Teraz zrobiłam dość dłuższą chwilę przerwy i przyszłam w końcu do Was A potem się pospamuję chwileczkę, powtórzę trochę i będę oglądać Tancerzy.

Ogólnie dziś mam zamiar zrobić ( a raczej mamuśka mi zrobi , bo ja nie umiem sobie samej ) dwa "dobierane" warkocze na mokrych włosach i tak pójdę spać, ciekawe co jutro z tego wyjdzie

Elvii - muszę wypróbować to ćwiczenie

dotka95 - a w jakiej formie ta wit.C na te dłonie, bo mnie zaciekawiłaś?

1985SiWA - witaj

snowhitee
- podobno cukier "zabija" w jakiś sposób te cenne składniki, tak samo jak zalewanie wrzątkiem A ja tam w ogóle żadnej herbaty nie słodzę - czy to zielona, czy czerwona, czy pokrzywa czy z cynamonem (zwykłej nie pijam) - mi cukier zabija smak herbaty i jakoś mi tak za słodko, odzwyczaiłam się. Teraz słodzę tylko kawę.

caate
- ja tego nigdy u facetów nie zrozumiem - my się tu czasami stroimy itd. a oni nic, kompletnie chociaż inni to dostrzegają, a jak tak normalnie, pierwszy lepszy tylko, że odsłoni nogi albo podkreśli tyłek lub piersi to od razu setki komplementów - i że to niby my jesteśmy skomplikowane

buahhot
- zielona herbata bardzo dobrze oczyszcza i wzmacnia organizm, świetnie chroni przed wolnymi rodnikami, obniża poziom cholesterolu we krwi, chroni przed chorobami serca, wzmacnia szkliwo zębów poprawia wątrobę pracy i nerek, z tego co kiedyś gdzieś czytałam, to lekarze dowiedli, że regularne picie zielonej herbaty zmniejsza ryzyko zachorowań na choroby nowotworowe! Poprawia również koncentrację, działa wyciszająco i uspokajająco, przyśpiesza przemianę materii. Jest również zalecana dla palaczy i pijących alkohol - neutralizuje nikotynę i łagodzi skutki kaca Ogólnie ta herbata jest najczęściej zalecana do większości problemów zdrowotnych jak i urodowych itd. bo ma mnóstwo zalet, najprawdopodobniej najwięcej z całego zbioru herbacianego
I dzięki za odp. i mam w związku z tym jeszcze jedną - to gdzie można dorwać taki "psikacz" ale sam, bez żadnej buteleczki i jaki to koszt by był?

Shadii - ależ nie ma za co, cieszę się, że mogłam pomóc i tak dobrze się sprawuje!

angelinmyheart
- oo widzisz, czyli jednak u niektórych działa to skracanie - przywracasz mi wiarę

loluska - taak, dzieciaki mają to w sobie,że są tak po prostu szczere i umieją doskonale dopasowywać powiedzonka do sytuacji i tak słodko przekręcać wyrazy i mówić po swojemu , ja również kocham dzieci I muszę oglądnąć ten film!

marta85
- bardzo fajnie, że wklejasz takie ciekawe artykuły/porady, dzięki ! Muszę wypróbować: maseczkę cytrynową (i tak używam filtrów, także luz ), olejek cynamonowy na powiększanie ust, maseczkę z białka, płyn żurawinowy i w końcu tą maseczkę z żółtka

caate, _blondyneczka_ , snowhitee, Czekoladowa1
- dziękuję bardzo za odp. dotyczące tych kosmetyków dla facetów

Czekoladowa1 - tak, jak powąchałam kartkę, z poprzedniego katalogu to normalnie mmm, cudownie świąteczny klimat Kurczę, niestety nie mam styczności z takimi zainteresowaniami, więc nie pomogę..Ale może wejdź na jakieś forum o tym, popytaj w księgarniach jakie by polecili?
A ja chodzę aktualnie do 2 klasy technikum

xhankax
- ojej a co się stało?!?! Ale najważniejsze, że wracasz do zdrówka!!!

zffazoffana
- to dobrze, że już lepiej!

kobietasukcesu - o kurczę, to niedobrze, najlepiej byłoby to sprawdzić, bo to nie przelewki

_blondyneczka_ , pettiteAngel , Kitka, angelinmyheart
- dziękuję bardzo! I trzymam kciuki za Ciebie pettiteAngel ! I fakt, mamy tej nauki i to sporoo i ciągle coś nowego dokładają, czasami się czuję z tym nawałem nauki jak w jakimś renomowanym liceum w wielkim mieście, a to technikum...

loluska - a ja z Tż'em idę sobie na ostatkową posiadówę do jego siostry i szwagra i pewnie przez pół wieczoru będę oglądać całą serię bajek barbie, casperka i innych i bawić się w piratów na kanapie z jego 5-letnią siostrzenicą I podrinkujemy sobie troszkę, a potem jeszcze przyjdziemy do mojego sąsiada, bo biedny skręcił sobie kostkę i nigdzie nie idzie na imprezę, a że ma wolne mieszkanie to trochę posiedzimy u niego, też podrinkujemy , pogadamy, muzykę włączymy i tyle

angelinmyheart - musisz z nim porządnie porozmawiać, powiedzieć mu wszystko, co Cię boli, co Ci się nie podoba ale stanowczo i zapytać jaki jest tego powód, dlaczego to robi , czy ma ochotę zmienić swoje postępowanie itd. Oczywiście to tylko moje zdanie Daj znać później jak dałaś sobie z tym radę

I jeszcze jedno pytanko, bo mam okrojone zasoby finansowe na Mikołajki - co lepiej kupić Tż'owi: balsam nawilżający po goleniu, czy krem nawilżający?? Bo się zdecydować nie mogę i nie wiem co lepsze

Idę się trochę pospamować i na TV, wpadnę później napisać co zrobiłam
ja myślę,że lepiej kupić balsam po goleniu,bo to na pewno będzie używał,a krem nawilżającym może już mu się nie chcieć. chociaż każdy jest inny

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
zielone_oko pamiętam. Teraz sama nie wiem co mam myśleć.
wiesz,ja nie lubię radzić w sprawach związków,ale ja szczerze nie pozwoliłabym tak do siebie mówić to jest okazywanie braku szacunku.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:58   #3827
magne
Zadomowienie

Cytat:
Niestety tak. O wiele za dużo testosteronu. Tzn. teraz, po dwóch latach pewnie jest już w miarę ok, ale trądzik zaczął dopiero niedawno ustępować.
A mogłabyś mi powiedzieć na czym polegają badania hormonalne, rozumiem, że to ginekolog wybiera, które hormony zbadać ?
Stary 2010-11-25, 22:00   #3828
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
A mogłabyś mi powiedzieć na czym polegają badania hormonalne, rozumiem, że to ginekolog wybiera, które hormony zbadać ?
Najlepiej zbadać oczywiście wszystkie, ale są cholernie drogie Ale i tak trzeba to zrobić pod kontrolą ginekologa, więc on coś doradzi. No i konkretne hormony robi się w konkretnych dniach cyklu.

Stary 2010-11-25, 22:36   #3829
angelinmyheart
Zakorzenienie

samaraNW, jak dla mnie też jest to brak szacunku, więc z nim porozmawiam i mam nadzieje, że zrozumie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-25, 22:40   #3830
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
mnie ta pogoda też dobija, i przez nia czuje się coraz gorzej i głowa też mnie boli. .. idę zaraz zmyć farbkę z włosów, i nałożyć odżywkę

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

a co tu taka cisza dzisiaj panuje??

ja zmyłam farbę, nałożyłam mieszankę z 2 odżywek z herbal esenses i z isany
potem nałoże serum z joanny na końcówki ..

potem kapiel,peeling buzki, balsam brązujący , kremik na twarz i dłonie i na wiecej nie mam siły
i jak kolorek? Podoba sie? Robilas tym samym co ostatnio?

Cytat:
Mam do Was pytanie co byście zrobiły na moim miejscu. Tż. teraz i w ogóle często mówi mi "nie chce mi się z Tobą gadać" i teraz np. się wyłączył i tak pomyślałam, że może mu pokarzę, że jest to nie w porządku i niemiłe. Nie raz już mówiłam mu, że nie jest mi miło, jak tak do mnie mówi. W sumie, jak kiedyś mi powiedział, że nie chce mu się do mnie przyjść. Macie jakiś pomysł?
Wiesz dla mnie takie teksty sa kompletnie nie na miejscu Nie wiem co tam miedzy Wami jest, ale jak moj TZ by tak do mnie mowil to odebralabym to tylko w jeden sposob - ze mnie totalnie olewa, nie zalezy mu itd.. Ale jak mowie nie wiem jak jest u Was i czy moze to byc czyms spowodowane W kazdym razie masz ode mnie na poprawe humoru

Cytat:
Dobry wieczór
Dziś Was nadrobię! Jestem taka zmęczona dzisiejszym dniem, że naprawdę..Ze szkoły wróciłam ok.16 (2h siedziałam na dodatkowych z matmy.. ), to jeszcze Tż u mnie maluje w mieszkaniu jedną ścianę i trochę sufitu bo kiedyś nas zalało, to też z nim trochę posiedziałam, a potem on robił a ja się uczyłam Teraz zrobiłam dość dłuższą chwilę przerwy i przyszłam w końcu do Was A potem się pospamuję chwileczkę, powtórzę trochę i będę oglądać Tancerzy.

Ogólnie dziś mam zamiar zrobić ( a raczej mamuśka mi zrobi , bo ja nie umiem sobie samej ) dwa "dobierane" warkocze na mokrych włosach i tak pójdę spać, ciekawe co jutro z tego wyjdzie

Elvii - muszę wypróbować to ćwiczenie

dotka95 - a w jakiej formie ta wit.C na te dłonie, bo mnie zaciekawiłaś?

1985SiWA - witaj

snowhitee
- podobno cukier "zabija" w jakiś sposób te cenne składniki, tak samo jak zalewanie wrzątkiem A ja tam w ogóle żadnej herbaty nie słodzę - czy to zielona, czy czerwona, czy pokrzywa czy z cynamonem (zwykłej nie pijam) - mi cukier zabija smak herbaty i jakoś mi tak za słodko, odzwyczaiłam się. Teraz słodzę tylko kawę.

caate
- ja tego nigdy u facetów nie zrozumiem - my się tu czasami stroimy itd. a oni nic, kompletnie chociaż inni to dostrzegają, a jak tak normalnie, pierwszy lepszy tylko, że odsłoni nogi albo podkreśli tyłek lub piersi to od razu setki komplementów - i że to niby my jesteśmy skomplikowane

buahhot
- zielona herbata bardzo dobrze oczyszcza i wzmacnia organizm, świetnie chroni przed wolnymi rodnikami, obniża poziom cholesterolu we krwi, chroni przed chorobami serca, wzmacnia szkliwo zębów poprawia wątrobę pracy i nerek, z tego co kiedyś gdzieś czytałam, to lekarze dowiedli, że regularne picie zielonej herbaty zmniejsza ryzyko zachorowań na choroby nowotworowe! Poprawia również koncentrację, działa wyciszająco i uspokajająco, przyśpiesza przemianę materii. Jest również zalecana dla palaczy i pijących alkohol - neutralizuje nikotynę i łagodzi skutki kaca Ogólnie ta herbata jest najczęściej zalecana do większości problemów zdrowotnych jak i urodowych itd. bo ma mnóstwo zalet, najprawdopodobniej najwięcej z całego zbioru herbacianego

Shadii - ależ nie ma za co, cieszę się, że mogłam pomóc i tak dobrze się sprawuje!

angelinmyheart
- oo widzisz, czyli jednak u niektórych działa to skracanie - przywracasz mi wiarę

loluska - taak, dzieciaki mają to w sobie,że są tak po prostu szczere i umieją doskonale dopasowywać powiedzonka do sytuacji i tak słodko przekręcać wyrazy i mówić po swojemu , ja również kocham dzieci I muszę oglądnąć ten film!

marta85
- bardzo fajnie, że wklejasz takie ciekawe artykuły/porady, dzięki ! Muszę wypróbować: maseczkę cytrynową (i tak używam filtrów, także luz ), olejek cynamonowy na powiększanie ust, maseczkę z białka, płyn żurawinowy i w końcu tą maseczkę z żółtka

caate, _blondyneczka_ , snowhitee, Czekoladowa1
- dziękuję bardzo za odp. dotyczące tych kosmetyków dla facetów

Czekoladowa1 - tak, jak powąchałam kartkę, z poprzedniego katalogu to normalnie mmm, cudownie świąteczny klimat Kurczę, niestety nie mam styczności z takimi zainteresowaniami, więc nie pomogę..Ale może wejdź na jakieś forum o tym, popytaj w księgarniach jakie by polecili?
A ja chodzę aktualnie do 2 klasy technikum

xhankax
- ojej a co się stało?!?! Ale najważniejsze, że wracasz do zdrówka!!!

zffazoffana
- to dobrze, że już lepiej!

kobietasukcesu - o kurczę, to niedobrze, najlepiej byłoby to sprawdzić, bo to nie przelewki

_blondyneczka_ , pettiteAngel , Kitka, angelinmyheart
- dziękuję bardzo! I trzymam kciuki za Ciebie pettiteAngel ! I fakt, mamy tej nauki i to sporoo i ciągle coś nowego dokładają, czasami się czuję z tym nawałem nauki jak w jakimś renomowanym liceum w wielkim mieście, a to technikum...

loluska - a ja z Tż'em idę sobie na ostatkową posiadówę do jego siostry i szwagra i pewnie przez pół wieczoru będę oglądać całą serię bajek barbie, casperka i innych i bawić się w piratów na kanapie z jego 5-letnią siostrzenicą I podrinkujemy sobie troszkę, a potem jeszcze przyjdziemy do mojego sąsiada, bo biedny skręcił sobie kostkę i nigdzie nie idzie na imprezę, a że ma wolne mieszkanie to trochę posiedzimy u niego, też podrinkujemy , pogadamy, muzykę włączymy i tyle

angelinmyheart - musisz z nim porządnie porozmawiać, powiedzieć mu wszystko, co Cię boli, co Ci się nie podoba ale stanowczo i zapytać jaki jest tego powód, dlaczego to robi , czy ma ochotę zmienić swoje postępowanie itd. Oczywiście to tylko moje zdanie Daj znać później jak dałaś sobie z tym radę

I jeszcze jedno pytanko, bo mam okrojone zasoby finansowe na Mikołajki - co lepiej kupić Tż'owi: balsam nawilżający po goleniu, czy krem nawilżający?? Bo się zdecydować nie mogę i nie wiem co lepsze

Idę się trochę pospamować i na TV, wpadnę później napisać co zrobiłam
Ja bym kupila balsam a co do atomizerow (bo chyba tak sie te psikacze nazywaja) to na pewno sa w sephorze, chyba tez w superpharmie no i tez na all powinny byc

A wiesz tak czytalam o tej zielonej herbacie i wlasnie sobie popijam Niestety nie daje rady bez cukru 1 lyzeczke musze poslodzic.. Dobrze ze pokrzywka mi sama smakuje

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Ja ze swoim tż ustaliłam, że nie robimy sobie prezentów tylko idziemy na pizze i do kina na piłe 3d
Super pomysl

Cytat:
Ja trzymam w szafce

Ja juz po spamowaniu
Twarz: zel Bourjois, maseczka ze slodkich migdalow Dax'a, pasta cynkowa pnkt., carmex na usta.
Cialo: prysznic, balsam nawilzajacy, krem na stopy i dlonie, masc z wit. A na lokcie , pilowanie pazurkow.
Wlosy: szampon brzozowy, odzywka ce-ce, serum joaany do konc.

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-25 o 22:42
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 22:42   #3831
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Witam Dziewczyny
ja tylko na chwile, bo ciagle czas spedzam z TZtem, przy nim glowa mnie nie boli
i z Zuzia, przy ktorej glowa mi peka
Cale szczescie, ze jutro badania i TZ mnie zawozi, tzn spotykamy sie w srodku miasta, on dojezdza i ja autem, zawijam go i jedzie ze mna do szpitala. Bo ja sie boje, on wie jak ja mdleje na widok krwi, czy jak widze igle. NAprawde nogi z waty mam, ale to tylko przez traume z dziecinstwa, ze za duzo krwi widzialam. No i mam mnie wyleczyc z tego w hipno, zobaczymy
Ciesze sie bardzo, ze chetnie jedzie ze mna i sam sie pyta to o ktorej, nie przeszkadza mu to, ze badania mam na 7.30 i musi wstac o 6 bo ja sie boje krwi
No i ogolnie, znowu zrobilk sie taki mily, ciagle tuli,dzwoni, chce sie widziec. Oby jak najdluzej

Alessandro, faceci jak dzieci,a humory maja gorsze niz kobiety
w szkole zycze powodzenia mnie czeka ciezki week, moja ukochana architekturka i angielski na ktorym zawsze sie stresuje, ze wsszyscy wiedza wiecej niz ja i siedze tam najglupsza

Dobra mykam spac, bo ja tylko na chwile wpadlam, zeby nie bylo ze zaniedbuje siebie i Was

wiec dzis u mnei podstawa, glinka zielona na twarz bo mi sie masakrito szykuje na niej, rano zmylam amle i nalozylam kallosa, ciesze sie miekkimi,pachnacymi wlosami a i pazurki u stop pomalowalam, wypeelingowalam i wykromowalam.

Dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 23:06   #3832
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam teraz robione badania na testosteron i gin przepisała mi Diane 35.
Stary 2010-11-25, 23:09   #3833
angelinmyheart
Zakorzenienie

snowhitee dzięki, choć humoru mi całkiem nie popsuł. Co się będę przejmować facetem.

Ja będę szła spać. Jutro planuje w końcu spamowanie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-25, 23:50   #3834
agusiownik
Zakorzenienie

umyłam włosy
maska na włosy
odżywka w sprayu na włosy
balsam na ciało
serum do biustu
krem pod oczy
krem na noc na przebarwienia
merz special tabletki na cerę
depilacja pach
regulacja brwi

nie mam czasu czytać Was na bieżąco
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 00:58   #3835
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
_Alessandra

napisałaś bardzo dużo na temat zielonej herbaty , bardzo cenne info i dla mnie się przydało bo ja pale i zielona herbata się przyda i własnie ide zaraz sobie zaparzyć..
paliszale ja też

Cytat:
\\

ja trzymam w pudełku normalnie... tylko ze ja w większości kupuje takie tanie więc mi nie szkoda jak tracą żywotnośc

Cytat:
Najlepiej zbadać oczywiście wszystkie, ale są cholernie drogie Ale i tak trzeba to zrobić pod kontrolą ginekologa, więc on coś doradzi. No i konkretne hormony robi się w konkretnych dniach cyklu.
jak mi dobierali tabsy to robiłam badania i dostałam idealne- nie utyłam, biust mi urósł, pozbyłam się bolesnego okresu i pryszczy

Cytat:
hej a co tu taka cisza??
ja idę zaraz nałożyć farbę na włoski.. ..
u mnie dzisiaj też padał śnieg, ale tak malutko .. a jutro ide chyba kupić jakąś czapkę i butki.
dzięki tobie wiem co się na mazurach dzieje

Cytat:
Mam do Was pytanie co byście zrobiły na moim miejscu. Tż. teraz i w ogóle często mówi mi "nie chce mi się z Tobą gadać" i teraz np. się wyłączył i tak pomyślałam, że może mu pokarzę, że jest to nie w porządku i niemiłe. Nie raz już mówiłam mu, że nie jest mi miło, jak tak do mnie mówi. W sumie, jak kiedyś mi powiedział, że nie chce mu się do mnie przyjść. Macie jakiś pomysł?
ja bym się nie odzywała... wiem że to jest trudne ale... może mu coś uświadomi.. ze to nie jest tak ze jesteś na każde jego zawołanie ... bo jeżeli facet ma pewnośc tego że cokolwiek nie zrobi to i tak będziesz z nim to... bedzie robił to co chce i nie patrzył na Ciebie... musi się ogarnąć, uświadomić sobie że nie będziesz czekała na niego wieki itp...

zaraz napisze w klubie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 07:04   #3836
caate
Zakorzenienie

GG do caate

angelinmyheart dziewczyny juz duzo powiedzialy, ten temat mozna powielac w kolko powiedz mu jak to Cie meczy i nudzi, ciagle upominanie jakbys gadala do kogos obcego, ktoremu wszystko zwisa i powiewa. Albo u mnie przynajmniej kiedys to poskutkowalo, poakzalaam mu jaki on jest, bylam tak samo zimna i szybko sie naprawil, ale to tak jak mowie, to zalezy w czym on ma problem i jak on do tego podchodzi. Moj np. wtedy mial tak, ze czul sie jak w klatce zamkniety, bo go ograniczalam, dla mnie to byl absurd, dla niego punkt do rozstania.
Nie chce niz wrozyc, wiec wiecej mowic nei bede bo to takie biadolenie. Tryzmam kciuki, ze bedzie lepiej

tu sa moje pazurki klik
na zywo i tak sa ladniejsze

milego dnia
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 08:14   #3837
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień doberek Kobitki

Dzisiaj mój ostatni dzień w pracy... Smuuuuutno mi
Mam jakieś złe przeczucia co do Urzędu Pracy, pewnie już nie bd miała tak dobrze jak teraz Martwie się tym wszystkim, bo Tż nie chce żebym chodziła do takiej pracy, która nie bd mu odpowiadać.
Jeszcze dzisiaj mam wizyte u tej babki od oczek. Ciekawe czy mi jeszcze coś wypełni, czy już koniec Jak bd miała zabieg, to kolejny weekend z podbitym okiem

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

dwa dni ciągłego smarowania opryszczki maścią cynkową i już prawie po niej

Dziewczyny, ja Was podziwiam,że pijecie tą pokrzywę, mimo pryszczy i gul(nienawidzę ich ). dla mnie wysyp na twarzy,to najgorszy koszmar.
Dla mnie też to koszmar Ale jak już się zrobił wysyp, to nic nie poradze... Teraz jest lepiej niż było, więc licze, że to powoli zniknie

Cytat:
No właśnie chyba za tydzień skonczą mi się te tabletki i zobaczymy czy odstawienie jakoś wpłynie na cerę.

Ja już dokoncze je i mam nadzieję ze cera się poprawi. A pozniej już nie będę kupować ni cna włosy tylko może tran na wzmocnienie. Jeszcze pomyślę.
A w ogóle to jak wyskoczy wam mała krostka to co robicie żeby nie zrobiła się z niej taka ropna gula ? Bo mi nic na to nie pomaga i zawsze robi mi się taki wielki pryszcz.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

dla mnie był to koszmar na początku brania tych tabletek i nadal jest ,ale chyba już się przyzwyczailam do brzydszej cery.
Olejek pichtowy

Cytat:
Ja bym zrobiła mu taką haje, że już by w życiu mi czegoś takiego nie zrobił, nawet by o tym nie pomyślał, żeby tak do mnie powiedzieć Dla mnie to obraza mojej osoby i brak szacunku w stosunku do mnie. Nie chce gadać to ok, ale przecież można to powiedzieć w łagodny sposób i przede wszystkim z KULTURĄ. A teraz na spokojnie. Ciekawe czemu tak do ciebie powiedział? Może ma jakiś problem, albo zły dzień? Ja bym mu powiedziała, że nie powinien się tak do Ciebie odzywać. Bo nie jesteś jakąś tam jego koleżanką, żeby Cie tak traktował. Przecież jesteście parą i jeśli ma jakies problemy, to Twój obowiązek jest go wspierać w trudnych chwilach. A jeżeli uważa, że sam sobie poradzi, to tak jak pisałam powyżej można to powiedzieć inaczej Przecież to nie jest miłe jak ukochana osoba zwraca się do Ciebie w ten sposób A jesli do niego nie dotrze to co mu powiedziałaś, to ja bym zastosowała się do powiedzenia "oko za oko, ząb za ząb" sama bym go tak potraktowała, jak on Ciebe. Okaż mu tyle szacunku, ile on Tobie.

Cytat:
Też stosowałam Na mnie niby działały, ale jak dla mnie taki plaster jest zbyt uciążliwy

catee Jak Ty robisz te pazurki? Wogóle pisałaś, że zbyt ograniczałaś swojego TŻta, co miałąś na myśli? Bo kurcze ja chyba mam ten sam problem co Ty kiedyś...

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-11-26 o 08:26
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 11:00   #3838
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tu sa moje pazurki klik
na zywo i tak sa ladniejsze

milego dnia
wow slicznie wygladaja

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 11:23   #3839
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej dziewczyny ja się ogarniam i lece z tż do miasta, idę kupić sobie jakieś butki i kilka kosmetyków. a mianowicie serum z janny bo już się skończyło, jedwab , i krem ten o którym snow oststnio pisała z ziaji i jakiś szamponik. ..

snow tak tym samym kolorkiem robiłam, i wyszło fajnie, troszkę ciemno ale i tak się kolor zmyje troche wiec bedzie ok

kitka no niestety ten nałóg się ciągnie za mna już kilka lat, ale staram się ograniczyć.. a dziś na mazurach u mnie w m-owie leży trochę śniegu na samochodach i na dzrzewkach czuje atmosfere świateczną

caate pazurki sliczne, podoboją mi się

ok ja lece się szykować miłego dnia życzę
Stary 2010-11-26, 11:29   #3840
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Aaaa zapomniałam się pochwalić. Byłam wczoraj w aptece i kupiłam ten krem pod oczka z dermedic, o którym pisałam pare dni temu Wczoraj pierwszy raz posmarowałam się nim i powiem wam, że jest świetny Głeboko nawilża okolice oczu, właśnie takiego potrzebowałam

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości