|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Czekoladowa1 właśnie jest ok, więc nie wiem. Może stresuje się jutrzejszą maturą, ale to nie jest pierwszy raz.
_Alessandra, według mnie to lepiej balsam. Jutro się raczej zobaczymy to jeszcze raz z nim o tym pogadam. ![]() Idę z psami, ale mi się nie chce, jak patrzę ile jest stopni, brr... .
|
|
#3812 |
|
Wtajemniczenie
|
_Alessandra
napisałaś bardzo dużo na temat zielonej herbaty , bardzo cenne info i dla mnie się przydało bo ja pale i zielona herbata się przyda i własnie ide zaraz sobie zaparzyć..
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Angelwithmyheart nie wiem czy pamiętasz jak wymieniłyśmy kilka PW i ja Ci napisałam co myślę o Twoim tŻ.. Dla mnie jego zachowanie jest po prostu dziecinne..
|
#3814 |
|
Wtajemniczenie
|
Alessandra to kurcze sporo masz nauki jak na drugą klasę, ja się wtedy ciągle obijałam
Za to teraz to dopiero nas zasypują sprawdzianami, już nawet nie chcę myśleć co to będzie jak wrócę z praktyk ale jak już kiedyś pisałam, teraz się "zepnę" żeby później na ostatnią chwilę wszystkiego nie odkładać. Jeśli chodzi o mikołajki to ja się nie znam na tych ich męskich kosmetykach i potrzebach, więc nie wiem co byłoby lepsze. Ale i tak Twój tż będzie się cieszył, że w ogóle coś od Ciebie dostał Ja ze swoim tż ustaliłam, że nie robimy sobie prezentów tylko idziemy na pizze i do kina na piłe 3d ![]()
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dość. Potrzebuję chociaż tygodnia wolnego
Alessandra, nakładam Cevikap, to taki syropek dla dzieci Na twarzy mnie niestety zapycha
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
Już znam przyczynę nagłego pogorszenia cery- dostałam okres(u) ? nie wiem jak poprawnie się to wymawia.
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie z cerą lepiej, jestem w połowie szóstego opakowania Cilestu i to na pewno dlatego. Włosy na nogach też coraz wolniej i rzadsze rosną
![]() A wysypy ZAWSZE miałam po zielonej herbacie. Oczyszczałam się na pewno, bo jem mnóstwo syfu. |
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
ja brałam cilest, ale nie dla mnie te tabletki ;(
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Na każdego działa niestety co innego. Ja przez 1,5 roku stosowałam plastry i zero efektów
|
|
|
|
#3820 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie, trzymacie lakiery do paznokci w lodówce? Czy to naprwde przedłuża ich żywotność?
|
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety tak. O wiele za dużo testosteronu. Tzn. teraz, po dwóch latach pewnie jest już w miarę ok, ale trądzik zaczął dopiero niedawno ustępować.
|
|
|
|
#3823 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc dziewczyny
ja od wczoraj, od ok 13 nie mialam internetu, cos sie im zepsulo i dopiero teraz naprawili ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do psikacza, to nie mam pojecia gdzie kupic Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Haniu zdrowiej szybko
|
|||
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko pamiętam. Teraz sama nie wiem co mam myśleć.
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- wiesz,ja nie lubię radzić w sprawach związków,ale ja szczerze nie pozwoliłabym tak do siebie mówić |
|
|
|
|
#3827 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak trzeba to zrobić pod kontrolą ginekologa, więc on coś doradzi. No i konkretne hormony robi się w konkretnych dniach cyklu.
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW, jak dla mnie też jest to brak szacunku, więc z nim porozmawiam i mam nadzieje, że zrozumie.
|
|
#3830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robilas tym samym co ostatnio?Cytat:
Nie wiem co tam miedzy Wami jest, ale jak moj TZ by tak do mnie mowil to odebralabym to tylko w jeden sposob - ze mnie totalnie olewa, nie zalezy mu itd.. Ale jak mowie nie wiem jak jest u Was i czy moze to byc czyms spowodowane W kazdym razie masz ode mnie ![]() Cytat:
a co do atomizerow (bo chyba tak sie te psikacze nazywaja ) to na pewno sa w sephorze, chyba tez w superpharmie no i tez na all powinny byc ![]() A wiesz tak czytalam o tej zielonej herbacie i wlasnie sobie popijam Niestety nie daje rady bez cukru 1 lyzeczke musze poslodzic.. Dobrze ze pokrzywka mi sama smakuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja juz po spamowaniu Twarz: zel Bourjois, maseczka ze slodkich migdalow Dax'a, pasta cynkowa pnkt., carmex na usta. Cialo: prysznic, balsam nawilzajacy, krem na stopy i dlonie, masc z wit. A na lokcie , pilowanie pazurkow.Wlosy: szampon brzozowy, odzywka ce-ce, serum joaany do konc.
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-25 o 22:42 |
|||||
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny
ja tylko na chwile, bo ciagle czas spedzam z TZtem, przy nim glowa mnie nie boli ![]() i z Zuzia, przy ktorej glowa mi peka ![]() Cale szczescie, ze jutro badania i TZ mnie zawozi, tzn spotykamy sie w srodku miasta, on dojezdza i ja autem, zawijam go i jedzie ze mna do szpitala. Bo ja sie boje, on wie jak ja mdleje na widok krwi, czy jak widze igle. NAprawde nogi z waty mam, ale to tylko przez traume z dziecinstwa, ze za duzo krwi widzialam. No i mam mnie wyleczyc z tego w hipno, zobaczymy ![]() Ciesze sie bardzo, ze chetnie jedzie ze mna i sam sie pyta to o ktorej, nie przeszkadza mu to, ze badania mam na 7.30 i musi wstac o 6 bo ja sie boje krwi ![]() No i ogolnie, znowu zrobilk sie taki mily, ciagle tuli,dzwoni, chce sie widziec. Oby jak najdluzej Alessandro, faceci jak dzieci,a humory maja gorsze niz kobiety ![]() w szkole zycze powodzenia mnie czeka ciezki week, moja ukochana architekturka i angielski na ktorym zawsze sie stresuje, ze wsszyscy wiedza wiecej niz ja i siedze tam najglupszaDobra mykam spac, bo ja tylko na chwile wpadlam, zeby nie bylo ze zaniedbuje siebie i Was ![]() wiec dzis u mnei podstawa, glinka zielona na twarz bo mi sie masakrito szykuje na niej, rano zmylam amle i nalozylam kallosa, ciesze sie miekkimi,pachnacymi wlosami Dobranoc
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam teraz robione badania na testosteron i gin przepisała mi Diane 35.
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee dzięki, choć humoru mi całkiem nie popsuł. Co się będę przejmować facetem.
![]() Ja będę szła spać. Jutro planuje w końcu spamowanie.
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
umyłam włosy
maska na włosy odżywka w sprayu na włosy balsam na ciało serum do biustu krem pod oczy krem na noc na przebarwienia merz special tabletki na cerę depilacja pach regulacja brwi nie mam czasu czytać Was na bieżąco |
|
|
|
#3835 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
ja trzymam w pudełku normalnie... tylko ze ja w większości kupuje takie tanie więc mi nie szkoda jak tracą żywotnoścCytat:
Cytat:
Cytat:
zaraz napisze w klubie
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart dziewczyny juz duzo powiedzialy, ten temat mozna powielac w kolko
Nie chce niz wrozyc, wiec wiecej mowic nei bede bo to takie biadolenie. Tryzmam kciuki, ze bedzie lepiej tu sa moje pazurki klik na zywo i tak sa ladniejsze milego dnia
|
#3837 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek Kobitki
![]() Dzisiaj mój ostatni dzień w pracy... Smuuuuutno mi Mam jakieś złe przeczucia co do Urzędu Pracy, pewnie już nie bd miała tak dobrze jak teraz Martwie się tym wszystkim, bo Tż nie chce żebym chodziła do takiej pracy, która nie bd mu odpowiadać.Jeszcze dzisiaj mam wizyte u tej babki od oczek. Ciekawe czy mi jeszcze coś wypełni, czy już koniec Jak bd miała zabieg, to kolejny weekend z podbitym okiem ![]() Cytat:
Ale jak już się zrobił wysyp, to nic nie poradze... Teraz jest lepiej niż było, więc licze, że to powoli zniknie ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym zrobiła mu taką haje, że już by w życiu mi czegoś takiego nie zrobił, nawet by o tym nie pomyślał, żeby tak do mnie powiedzieć Dla mnie to obraza mojej osoby i brak szacunku w stosunku do mnie. Nie chce gadać to ok, ale przecież można to powiedzieć w łagodny sposób i przede wszystkim z KULTURĄ. A teraz na spokojnie. Ciekawe czemu tak do ciebie powiedział? Może ma jakiś problem, albo zły dzień? Ja bym mu powiedziała, że nie powinien się tak do Ciebie odzywać. Bo nie jesteś jakąś tam jego koleżanką, żeby Cie tak traktował. Przecież jesteście parą i jeśli ma jakies problemy, to Twój obowiązek jest go wspierać w trudnych chwilach. A jeżeli uważa, że sam sobie poradzi, to tak jak pisałam powyżej można to powiedzieć inaczej Przecież to nie jest miłe jak ukochana osoba zwraca się do Ciebie w ten sposób Cytat:
Na mnie niby działały, ale jak dla mnie taki plaster jest zbyt uciążliwy ![]() catee Jak Ty robisz te pazurki? Wogóle pisałaś, że zbyt ograniczałaś swojego TŻta, co miałąś na myśli? Bo kurcze ja chyba mam ten sam problem co Ty kiedyś...
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-26 o 08:26 |
||||
|
|
|
#3838 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzien dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
ja się ogarniam i lece z tż do miasta, idę kupić sobie jakieś butki i kilka kosmetyków. a mianowicie serum z janny bo już się skończyło, jedwab , i krem ten o którym snow oststnio pisała z ziaji i jakiś szamponik. .. snow tak tym samym kolorkiem robiłam, i wyszło fajnie, troszkę ciemno ale i tak się kolor zmyje troche wiec bedzie ok kitka no niestety ten nałóg się ciągnie za mna już kilka lat, ale staram się ograniczyć.. a dziś na mazurach u mnie w m-owie leży trochę śniegu na samochodach i na dzrzewkach czuje atmosfere świateczną caate pazurki sliczne, podoboją mi się ok ja lece się szykować miłego dnia życzę
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa zapomniałam się pochwalić. Byłam wczoraj w aptece i kupiłam ten krem pod oczka z dermedic, o którym pisałam pare dni temu
Wczoraj pierwszy raz posmarowałam się nim i powiem wam, że jest świetny Głeboko nawilża okolice oczu, właśnie takiego potrzebowałam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Dbam o włosy i zapuszczam
Za to teraz to dopiero nas zasypują sprawdzianami, już nawet nie chcę myśleć co to będzie jak wrócę z praktyk
ale jak już kiedyś pisałam, teraz się "zepnę" żeby później na ostatnią chwilę wszystkiego nie odkładać. Jeśli chodzi o mikołajki to ja się nie znam na tych ich męskich kosmetykach i potrzebach, więc nie wiem co byłoby lepsze. Ale i tak Twój tż będzie się cieszył, że w ogóle coś od Ciebie dostał

ja od wczoraj, od ok 13 nie mialam internetu, cos sie im zepsulo i dopiero teraz naprawili 

I fakt, mamy tej nauki i to sporoo i ciągle coś nowego dokładają, czasami się czuję z tym nawałem nauki jak w jakimś renomowanym liceum w wielkim mieście, a to technikum...
Ale i tak trzeba to zrobić pod kontrolą ginekologa, więc on coś doradzi. No i konkretne hormony robi się w konkretnych dniach cyklu.

). dla mnie wysyp na twarzy,to najgorszy koszmar.
Ja bym zrobiła mu taką haje, że już by w życiu mi czegoś takiego nie zrobił, nawet by o tym nie pomyślał, żeby tak do mnie powiedzieć