|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8971 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Samiii ja ci powiem, bo to nieporozumienie jakies. A dziewczyny ( Beatrycze i Kejsji ) zaatakowane przez grono pewnie nie chca sie wdawac w temat nie narazajac sie na spiecia. Doktor wiedzial od poczatku o wszystkim.O asymetrii przed i po 3 msc kiedy to zeszla opuchlizna. Beata byla u niego, widzial, przyznal racje, powiedzial ze bedzie konieczna poprawka. Nie wspomnial o kosztach. Beata wychodzila z zalozenia ,ze skoro lekarz przyznaje sie do " zle dobranego implantu " to poprawka bedzie ja kosztowala tylko anestezjologa, bo w koncu to nie ona dobierala implant. Kiedy dostala sms ,ze bedzie to kosztowalo 7 tys to sie wkurzyla, tym bardziej ze wlasnie ta asymetrie chcialawyrownac i doktor mowil ze roznica 25 cc bedzie najlepsza. I to w dodatku nie jak wiekszosc myslala,ze mniejszy stal sie wiekszym cyckiem , ale nadal mniejszy cycek pomimo implantu wiekszego o 25 cc nadal jest duzo mniejszy. Bledem Beaty bylo,ze nie skonsultowala tego z innym lekarzem ale czy to usprawiedliwia JJ ? taka roznica ? No kurcze. ja osobiscie nie mam powodu zeby go atakowac ale czy nie macie empatii dla Beaty , jej cyckow i jej psychiki ? ja juz zdurnialam do reszty wtedy. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Tak myslalam. Twoja ulubiona ikonka. Latwo ci pisac, gdy chodzi o kogos innego. Beata nie wymienia implantow , bo ma widzimisie i chce obie piersi wieksze. Nie widzisz na fotce , ze tam cos nie gra ? Zaplacilabys chetnie 7 tys za poprawke czy walczylabys o swoje racje ? Pisalas przed chwila ze widzisz, ze jej piersi nie sa ok. Paragrafy paragrafami. Umowa umowa. A logika logika. |
||
|
|
|
#8972 |
|
Rozeznanie
|
Hejka dziewczynki
Odnośnie tematu, który jest tak wałkowany, to az żal czytac wypowiedzi dziewczyn, które nie znają sytuacji od początku ![]() Wydaje mi się, że trzeba być w temacie, aby tak naskakiwac na Beatę. Oczywiście ze szczątkowych informacji najlepiej zmieszać z błotem koleżankę. Też nie uważam, że lekarz elegancko się zachował. Nie w ten sposób. Poza tym zauważcie, że Wam nie potrzebne były dwa różne implanty. Macie wszystkie fajne cycki, bo aż takiej asymetrii u was nie było przed zabiegiem jaka miała Beata. Lekarz nie musiał się 'przemęczać', a cycki wyszły super. Nie trzeba było maszerować do doktora z poprawką! Nikt z was nie chciałby być w takiej sytuacji. Przykra sprawa i tyle! Może niech wypowie się tutaj pacjentka doktora, która miała 2 różne implanty i nie miała problemu... Natomiast uważam, że jeśli pacjentka jest niezadowolona, a asymetria widoczna w dalszym ciągu i to aż tak!!, to nie olewa się sytuacji, tylko traktuje sprawę jako priorytetową. Prawda jest taka, że lekarz najpierw zlekceważył sprawę. Teraz się zreflektował. Przypuszczalnie właśnie PO wypowiedziach Beaty. Przed nie odbierał nawet telefonu (odrzucał rozmowy). No chyba coś w tym nie tak, nie?? Czy wg. Was to najzupełniej normalne?? Nikt nie napisał, że lekarz jest do bani!! Mowa jest tutaj o konkretnej sytuacji i reakcji konkretnego doktora. Nie wypowiadajcie się dziewczyny jak nie znacie wszystkich szczegółów sprawy, a tym bardziej nie najeżdżajcie na Beatę, bo nie macie racji wieszając na Niej 'psy' Niestety syty głodnego nigdy nie zrozumie A tak przy okazji pozdrawiam wszystkie Dziubki kochane
|
#8973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Amen
|
|
|
|
|
#8974 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet lekarz stwierdzil,że jest źle i że poprawka byc musi... Nie życzę nikomu, aby lekarz postawił go w sytuacji samodzielnego doboru implantu do wymiany. To jest conajmniej dziwne... Kto ma lepiej wiedzieć jak nie chirurg plastyk co wsadzić tym razem, żeby wyrównać to co jest?? Pacjentka wg Ciebie???? Niesamowite wprost... Cytat:
![]() Cytat:
Pisz pisz, jak tylko masz dola Przyjmujemy nie tylko wypowiedzi cyborgów ![]() Dobrze wiedzieć kochana, że tak można sobie ulżyć!!! Takie info jest niesamowicie pomocne, bo czlowiek PO jest taaaaki biedniusi i męczyc się musi ![]() Jak się miewasz ogólnie?? Podglądnęłaś juz cycuchy?? ![]() Buziaczki wielkie Acha... przypomnij mi proszę jakie masz wkładki? Cytat:
Buziam tymczasem mocno i dobrych lotów życzę Wam Cytat:
Amen sister Cóż tu jeszcze dodawać??
|
|
#8975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mya miała dzisiaj wolne, więc się ładnie spakowała i poszła wcześnie spać by być rześka i świeża na Wasze i Nasze spotkanko a u mnie dla odmiany dzień dłuuugi był, więc jak się doczłapałam wieczorkiem do domku to sobie ucięłam dłuższą drzemkę, teraz przyszłam się zameldować, że zabieram się do pakowanka ![]() jak widać każdy sposób dobry by jutro znaleźć się na czas w ustalonym miejscu o wyznaczonej porze ![]() wstałam z godzinkę temu, ale mnie forum zatrzymało bo widzę że aferki są, przy okazji pobudzajądza herbatka poszła w żyły i do dzieła ![]() no to do juterka, papatki Aga i jak będziesz miała lepszy moment to mam nadzieję, że dołączysz do towarzycha ![]() np w poniedziałek ![]() pozdrowionka ![]() dobrej nocki, laseczki ......................... .................. i zawsze warto pamiętać.. złość piękności szkodzi ![]()
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-11-25 o 23:58 |
|
|
|
|
#8976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8977 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny;-)))
Byłam wczoraj na konsultacji u dr. Zdzitowieckiego no i....... powiedział, że nie trzeba podciągać tylko większy implant włożyć;-)))))) zaproponował mi Mentora 400 HP ale nie pod mięsień tylko pod gruczoł......hymmm powiedział, że mam bardzo szerokie piersi bo aż 14,5 cm każda i tylko pod gruczoł bo pod mięsień nie wejdzie. Co o tym myślicie...?????? W sumie to jestem zadowolona z tego, że podciągać nie koniecznie trzeba, ale będę miała miseczkę E lub nawet F, bo teraz mam D. Zmartwiło mnie jedno...... i teraz zastanawiam się jeszcze nad konsultacją nadal u Dr. Skwiercz Otóż Pan Dr. Zdzitowiecki za okrągłe mentora 400 HP + op zażyczył 12800 zł i to bez pobytu w szpitalu, po prostu po op jak tylko otworzę oczy to do pensjonatu na własny koszt i posiedzieć tak z 3-4 dni.... Dziewczyny co o tym myślicie???? |
|
|
|
#8978 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=beatrycze1;23453001]Kobietko trzymaj się mocno!
Twój przykład jest dowodem na to że nieumiejętne operacje plastyczne nie są jeszcze pod ochroną praw pacjenta! Pacjenci narażeni są na koszty w przypadku nawet gdy dr popełni błąd - to jest kategoryczne!!! Ja robiłam operację w poniedziałek u dr Kasprzyka i póki co jest wszystko w porządku! mam nadzieję że cycuszki zagoją się bez problemu i Tobie również życzę abyś wreszcie była zadowolona ze swoich dziewczynek! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Zgadza się! Bywają często drobne różnice w wielkości i kształcie piersi po operacji ale są one tak drobne że przeważnie niezauważalne. U ciebie na pierwszy rzut oka widać że masz nieproporcjonalnie dobrane implanty. Kochana powiedz jaką miałaś wielość implantów ? |
|
|
|
|
#8979 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sama pani dr na pierwszej wizycie zwrocilam uwage na to ze mam "dobra skore" - pewnie miala na mysli to ze skora jest na tyle sprezysta po dwokrotnym rozciagnieciu (ciazowym) ze moge miec spokojnie 350Hp. Dzisiaj jade na zdjecie szwow i wieczorkiem zrobie zdjecia moich nabytkow ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#8980 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
magera Dziś jest czwarty dzień po mojej operacji i czuję się lepiej, najgorsze jest jednie ciągle noc i bolący kręgosłup od spania na plecach . Wczoraj zastosowałam poradę jednej z dziewczyn i posmarowałam plecy maścią przeciwbólową i wdaje mi się że trochę lepiej. Jeśli chodzi o moje cycuszki to oglądam je codziennie implanty miałam 410 hcg: LX 290 (lewa), LM 250 (prawa) Zdjęcia moich cycuszków zaraz po operacji są w mojej galerii. Magera muszę przyznać że opiekę w klinice naszego dr miała rewelacją. opieka całą noc, na każe wezwanie. w dniu operacji dieta serkowo-jogurtowa, drugi dzień na śniadanko kanapeczki, herbatka. Choć w pierwszy dzień u mnie był cięzki bo ciągneło na wymioty i było mi słabo po narkozie - ale to zalezy od organizmu. Zobaczysz niedługo sama, trzymam kciuki! Jakbś miala jakieś pytania to pisz śmiało! ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
ULAS787 Moja droga jak już zdecydowałaś się na operacje powiększenia piersi to nie należy patrzeć tak na kasę. To jest za poważny zabieg żeby liczyć każdy grosz. Popatrz na tą historię z tą Szwedką - to dużo uczy!Trzeba rozważnie wybierać lekaża i liczyć się z kosztami! Ceny za operację są duże i trzeba się z tym liczyć, najważniejszy jest efekt! Jeśli dr nie wlicza w cenę noclegu to trzeba go sobie zapewnić i już. Widzisz kochana ja płaciłam za operację 15 tys. ale miałam wszystko w cenie. Ty niby masz taniej ale masz koszty dodatkowe i w suma summarum to koszty są podobne. |
||
|
|
|
#8981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po przebudzeniu mialam przez dlugi czas odruchy wymiotne do tego czlowiek w mniejszym badz wiekszym stopniu jest obolaly i oslabiony . Wiec trudno by mi sie bylo zebrac i pojechac do pensjonatu. Ja w klinice bylam jedna dobe a mimo wszystko bylam slaba ,sa tu tez dziewczyny , ktore spedzaja 2 dopy po op. w klinice Moim zdaniem opuszczenie kliniki zaraz po przebudzeniu jest ryzykowne . Moze warto jeszcze isc na inne konsultacje bo jest kilku dr. ktozy w podobnej cenie maja juz nocleg 1 badz 2 dniowy wliczony w cene op.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-11-26 o 12:08 |
|
|
|
|
#8982 |
|
Raczkowanie
|
inna świetnie, że czujesz się coraz lepiej
Ula myślę, że zawsze warto przed podjęciem ostatecznej decyzji zasięgnąć porady kilku lekarzy-całkowicie zgadzam się z Pysią. A co będzie jak się słabo poczujesz po operacji-nie każda z nas jest cyborgiem. Przeczytaj relacje inna... Ja zanim zdecydowałam się na mojego lekarza byłam na konsultacji tez u innego i miałam porównanie. Konsultacja nie kosztuje dużo w porównaniu z kosztami operacji i nie mam na mysli tylko pieniędzy....... Edytowane przez basiak1234 Czas edycji: 2010-11-26 o 12:21 |
|
|
|
#8983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci Kochana za odp. No właśnie to mnie zastanowiło ,że zero opieki medycznej i tylko jeden pomiar moich piersi tzn ich szerokość Nic po za tym..... a dziś dzwoniłam do Dr. Skwiercz i u mnie w podobnej cenie są 2 doby w szpitalu. Zaraz zadzwonie do twojego doktorka i się umówię, bo on na pewno zajmuje się zwiskami;-))) |
|
|
|
|
#8984 |
|
BAN stały
|
Beatrycze...kurcze nie wiedziałam, że to chodzi aż o taką asymetrie. Dobrze, że będziesz robiła kolejną operację! Jestem z Tobą kochana - zobaczysz będziesz miała w końcu piękne cycuszki
I nie denerwuj się tak bardzo bo to nie warto....zresztą dziewczyny..czy to warto tak się kłócić!? Każda z nas może przecież coś na opak zrozumieć, nie tak - w końcu tutaj tylko piszemy i ni widzimy drugiej osoby..jej zachowania, miny ...nie słyszymy jej tonu ![]() Grunt, że cała ta sprawa zbliża się ku dobremu zakończeniu
|
|
|
|
#8985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzicie dziewczyny nie zawsze po operacji jest kolorowo i można skakać o sufit! Ja pierwsze dwa dni miałam okropne, nawet zastanawiałam się po co mi to wszystko było! Na szczęście jest już coraz lepiej i oby tak dalej. Jeśli chodzi o konsultacje to w moim przypadku błam tylko na jednej konsultacji u jednego lekarza. Zanim pojechałam na konsultacje dużo się oczytałam i wybrałam lekarza. Wolałam nie jeździć do innych lekarzy na konsultacje cob nie mieć mętliku w głowie. Ale wszystko zależy od indywidualnego podejścia. |
|
|
|
|
#8986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najważniejsze,że wszystko zmierza, ku dobremu.Nie kłóćcie się,bo to takie troche bez sensu... ![]() Cieszę się,że asymetria Beatryczki w końcu zostanie wyrównana!!!Na kiedy masz termin operacji? a właśńie, ja też zamówiłam ten stanik z allegro GATTA i też s... dziewczyny, która ma ten stanik??Bo jeśli w biuscie mi sie zwiekszy,to on nie bedzie za mały??? bardzo jest rozciągliwy?
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2010-11-26 o 18:52 Powód: dopisuje coś |
|
|
|
|
#8987 |
|
Raczkowanie
|
DZis bylam na zdjeciu szwów i jestem zadowolona ,bardzo sie balam ,a pani dr tak to zrobila ,ze nawet nie wiem kiedy bylo juz po.. jest mi tylko przykro ze do stycznia mam spac na plecach jestem tym zalamana..a tak to wszysko jest super i z pani dr tez jestem bardzo zadowolona nie zamienila bym jej na innego lekarza---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- a właśńie, ja też zamówiłam ten stanik z allegro GATTA i też s... dziewczyny, która ma ten stanik??Bo jeśli w biuscie mi sie zwiekszy,to on nie bedzie za mały??? bardzo jest rozciągliwy?[/QUOTE] nic sie nie martw zmiesci sie w niego duzo
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2010-11-26 o 20:33 |
|
|
|
#8988 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=yoko02;23468997]
DZis bylam na zdjeciu szwów i jestem zadowolona ,bardzo sie balam ,a pani dr tak to zrobila ,ze nawet nie wiem kiedy bylo juz po.. jest mi tylko przykro ze do stycznia mam spac na plecach jestem tym zalamana..a tak to wszysko jest super i z pani dr tez jestem bardzo zadowolona nie zamienila bym jej na innego lekarzaTo pomysl , ze jestes szczesciara Ja mimo wszystko nawet jak zasypiam na plecach tu budze sie na brzuszku co poradze , ze ta pozycja dziala na mnie kojaco ![]()
|
#8989 |
|
Raczkowanie
|
ja to mam dobrze, bo uwielbiam spać na pleeeeckaaach
![]() także tego się nie obawiam a bólu po zabiegu i wymiotów i niemozności podnoszenia rąk.. Mycia zębów, picia... nO i chcę do pracki wrócić jak najprędzej!!!! ehhhh
|
#8990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez lubilam spac na pleckach ,ale juz nie lubie,jakie bedziesz miala implanty??
|
|
#8991 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=milandia01;23451050]
Cytat:
materiał jest rozciągliwy
|
|
|
|
|
#8992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, moj doktorek jak mnie zobaczyl, to odrazu powiedzial, ze maksymalnie 300cc, a najchetniej wlozylby 275cc i nie wiecej. Na koniec udalo mi sie go namowic jednak na 300cc. Dlatego "tak malo", bo nie rodzilam, jestem drobna, a moja skora nie byla rozciagnieta, a miesien zbyt wysportowany. Wytlumaczyl, ze jezeli wlozy za duzo, to moze miesien zostac naderwany ,a skora peknac, a nawet oderwac sie na mostku i mialabym zamiast dwoch piersi - jedna wielka. Po zabiegu mialam plany za jakis czas zmiany wkladek na wieksze, ale teraz prawie dwa lata po OP jestem jak najbardziej zadowolona z moich cycuchow i rozmiar jest dla mnie idealny
|
|
#8993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej wszystko zależy jaki rozmiar chcesz osiągnąć! Ja miałam prawdę mówiąc zerową wejściówkę z asymetrią i dostałam wkładki 410 HCG: LM 250 - prawa, LX 290 - lewa. Z efektu jestem zadowolona, cycuszki się goją i jeszcze układają. |
|
|
|
|
#8994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mieszkam w Polsce i dlatego mam konsultacje od razu przed operacją... ![]() Ale chciałabym osiągnąć pełne c, małe d. Myślałam,że 375cc był by odpowiedni.Ale w sumie nie wiem. ![]() Nie ja jestem lekarzem, wiec chyba zdam się na jego decyzję. podobają mi sie efekty po włożeniu właśnie 375cc moderate + Będę więc pytać o taki.
|
|
#8995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8996 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj Mya
|
|
|
|
#8997 |
|
Rozeznanie
|
o nie ja czekam na skype a wy co???? ![]() zapomnialyscie :pala : wszystkie trzy....buzka bawcie sie dobrze
|
|
#8998 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8999 |
|
Przyczajenie
|
witajcie, jeszcze nie pisałam choć śledzę ten wątek i czytam regularnie. Otóż ja też postanowiłam zrealizować swoje marzenia, byłam u kilku specjalistów na konsultacjach (broma, szczyt, osuch, chomicka-janda, kasprzyk) i wacham się między dwoma tj osuch i chomicka janda. Na konsultacji u Bromy byłam 4 lata temu, ale doradził mi najpierw urodzić dzieci, więc już urodziłam i jestem gotowa do akcji
Szczyt, wiadomo spec pod każdym wględem, ale 12 miesięczne oczekiwanie na zabieg mnie przeraża. Pojechałam specjalnie do krakowa (jestem z warszawy), żeby spotkać się z kasprzykiem i wyszłam bardzo, ale to bardzo rozczarowana. Na lini ognia zostało dwóch lekarzy: osuch, który obecnie pracuje w iq medica i chomicka, która pracuje w luxmedzie. Jeśli wiecie coś o tych lekarzach to proszę napiszcie. Najgorsze jest to, że każdy z nich ma zupełnie inna wizję moich piersi;osuch: 290 McGhan, pod mięsień, wkładki anatomiczne chomicka: 345 Mentor, pod mieśień, wkładki okrągłe oczywiście wszystko mówi mi, że 345, bo większe itd, ale już sama nie wiem..... kurcze myślę o tym już od 2tyg i nie wiem... |
|
|
|
#9000 |
|
Rozeznanie
|
Mya, Maceratka i Happy
sla dla wszystkich fioletowych dziewczat pozdrowienia...i buziaki bawia sie i szaleja...wymacaly sie... oj goscina na calego... ps. zazdroszcze spotkanka... ale nastepne w lipcu!!! wiec zobaczymy sie w wiekszym gronie... ![]() aga - pisz co u ciebie??? troszke sie martwie... sweet - jak interesik??? magerka, kejsiii, betryczko - Wszystkich sciskam mocno i pozdrawiam...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

:pala :