Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 300 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 23:11   #8971
Happy_hour
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
wypowiem się ze względu na ton wypowiedzi Kejsi
proszę mnie nie zgłaszać adminowi z tego tytułu

nie wiem jak kogo, mnie poruszyło zachowanie pacjentki, żądającej poprawki - sama byłam w podobnej sytuacji, więc może dlatego - rozdmuchanie takiej afery jest obrzydliwe, gdy się jeszcze z lekarzem szczegółów poprawki nie uzgodniło.
a padające tu sformułowania, że dzięki temu że sprawę rozdmuchała, lekarz zrobi jej tę poprawkę za 3 tysiące, a nie za 7, pewnie mogłoby podejść pod pomówienie
nie wspominając o czymś takim, jak szantaż...

przykro mi, mnie to odrzuca - nikt nie musi się z moim zdaniem zgadzać - i jak nie zabieram tu już głosu (z obawy że spotka mnie to samo co wspominaną przez Happy Miśkę niestety) - tak teraz naprawdę poczułam potrzebę

mam nadzieję Beatrycze, że będziesz zadowolona z efektu poprawki - dziwię się, że masz odwagę iść pod nóż drugi raz do lekarza któremu nie ufasz, ale to oczywiście nie moja sprawa

Samiii
ja ci powiem, bo to nieporozumienie jakies.

A dziewczyny ( Beatrycze i Kejsji ) zaatakowane przez grono pewnie nie chca sie wdawac w temat nie narazajac sie na spiecia.

Doktor wiedzial od poczatku o wszystkim.O asymetrii przed i po 3 msc kiedy to zeszla opuchlizna. Beata byla u niego, widzial, przyznal racje, powiedzial ze bedzie konieczna poprawka. Nie wspomnial o kosztach.
Beata wychodzila z zalozenia ,ze skoro lekarz przyznaje sie do " zle dobranego implantu " to poprawka bedzie ja kosztowala tylko anestezjologa, bo w koncu to nie ona dobierala implant.

Kiedy dostala sms ,ze bedzie to kosztowalo 7 tys to sie wkurzyla, tym bardziej ze wlasnie ta asymetrie chcialawyrownac i doktor mowil ze roznica 25 cc bedzie najlepsza. I to w dodatku nie jak wiekszosc myslala,ze mniejszy stal sie wiekszym cyckiem , ale nadal mniejszy cycek pomimo implantu wiekszego o 25 cc nadal jest duzo mniejszy.

Bledem Beaty bylo,ze nie skonsultowala tego z innym lekarzem ale czy to usprawiedliwia JJ ?
taka roznica ?

No kurcze. ja osobiscie nie mam powodu zeby go atakowac ale czy nie macie empatii dla Beaty , jej cyckow i jej psychiki ?

ja juz zdurnialam do reszty wtedy.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Happy naucz sie czytac ze zrozumieniem a to dla Ciebie no chyba , ze umiesz pokazac mi dokladnie zdanie w ktorym pisze , ze Beatrycze ma ladne piersi i ja nic u niej nie widze

Nie nie pokarzesz mi go BO TAKIEGO NIE MA ja uwazam , ze bledem bylo rozdmuchiwanie sprawy zanim dziewczyna nie spotkala sie z dr. osobiscie i nie uzgodnila osobiscie wszystkich !!! warunkow poprawki. Jeszcze jedno jesli dobrze pamietam a napewno to sprawdze to w umowie jest klauzura o tym , ze za wymiane implantow placi pacjentka.

Tak myslalam.
Twoja ulubiona ikonka.
Latwo ci pisac, gdy chodzi o kogos innego.

Beata nie wymienia implantow , bo ma widzimisie i chce obie piersi wieksze.
Nie widzisz na fotce , ze tam cos nie gra ?
Zaplacilabys chetnie 7 tys za poprawke czy walczylabys o swoje racje ?
Pisalas przed chwila ze widzisz, ze jej piersi nie sa ok.
Paragrafy paragrafami.
Umowa umowa.
A logika logika.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 23:20   #8972
magera
Rozeznanie

Hejka dziewczynki

Odnośnie tematu, który jest tak wałkowany, to az żal czytac wypowiedzi dziewczyn, które nie znają sytuacji od początku
Wydaje mi się, że trzeba być w temacie, aby tak naskakiwac na Beatę.
Oczywiście ze szczątkowych informacji najlepiej zmieszać z błotem koleżankę.
Też nie uważam, że lekarz elegancko się zachował. Nie w ten sposób.
Poza tym zauważcie, że Wam nie potrzebne były dwa różne implanty. Macie wszystkie fajne cycki, bo aż takiej asymetrii u was nie było przed zabiegiem jaka miała Beata. Lekarz nie musiał się 'przemęczać', a cycki wyszły super. Nie trzeba było maszerować do doktora z poprawką! Nikt z was nie chciałby być w takiej sytuacji. Przykra sprawa i tyle!
Może niech wypowie się tutaj pacjentka doktora, która miała 2 różne implanty i nie miała problemu...
Natomiast uważam, że jeśli pacjentka jest niezadowolona, a asymetria widoczna w dalszym ciągu i to aż tak!!, to nie olewa się sytuacji, tylko traktuje sprawę jako priorytetową.
Prawda jest taka, że lekarz najpierw zlekceważył sprawę. Teraz się zreflektował. Przypuszczalnie właśnie PO wypowiedziach Beaty. Przed nie odbierał nawet telefonu (odrzucał rozmowy).
No chyba coś w tym nie tak, nie?? Czy wg. Was to najzupełniej normalne??
Nikt nie napisał, że lekarz jest do bani!! Mowa jest tutaj o konkretnej sytuacji i reakcji konkretnego doktora.
Nie wypowiadajcie się dziewczyny jak nie znacie wszystkich szczegółów sprawy, a tym bardziej nie najeżdżajcie na Beatę, bo nie macie racji wieszając na Niej 'psy'
Niestety syty głodnego nigdy nie zrozumie

A tak przy okazji pozdrawiam wszystkie Dziubki kochane

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 23:26   #8973
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki

Odnośnie tematu, który jest tak wałkowany, to az żal czytac wypowiedzi dziewczyn, które nie znają sytuacji od początku
Wydaje mi się, że trzeba być w temacie, aby tak naskakiwac na Beatę.
Oczywiście ze szczątkowych informacji najlepiej zmieszać z błotem koleżankę.
Też nie uważam, że lekarz elegancko się zachował. Nie w ten sposób.
Poza tym zauważcie, że Wam nie potrzebne były dwa różne implanty. Macie wszystkie fajne cycki, bo aż takiej asymetrii u was nie było przed zabiegiem jaka miała Beata. Lekarz nie musiał się 'przemęczać', a cycki wyszły super. Nie trzeba było maszerować do doktora z poprawką! Nikt z was nie chciałby być w takiej sytuacji. Przykra sprawa i tyle!
Może niech wypowie się tutaj pacjentka doktora, która miała 2 różne implanty i nie miała problemu...
Natomiast uważam, że jeśli pacjentka jest niezadowolona, a asymetria widoczna w dalszym ciągu i to aż tak!!, to nie olewa się sytuacji, tylko traktuje sprawę jako priorytetową.
Prawda jest taka, że lekarz najpierw zlekceważył sprawę. Teraz się zreflektował. Przypuszczalnie właśnie PO wypowiedziach Beaty. Przed nie odbierał nawet telefonu (odrzucał rozmowy).
No chyba coś w tym nie tak, nie?? Czy wg. Was to najzupełniej normalne??
Nikt nie napisał, że lekarz jest do bani!! Mowa jest tutaj o konkretnej sytuacji i reakcji konkretnego doktora.
Nie wypowiadajcie się dziewczyny jak nie znacie wszystkich szczegółów sprawy, a tym bardziej nie najeżdżajcie na Beatę, bo nie macie racji wieszając na Niej 'psy'
Niestety syty głodnego nigdy nie zrozumie

A tak przy okazji pozdrawiam wszystkie Dziubki kochane

Amen
Stary 2010-11-25, 23:50   #8974
magera
Rozeznanie

Cytat:
NAPRAWDE no to widac, ze facet zlote serce ma bo ja bym Ci kazala zaplacic te 7 tys i moze jeszcze doplacic za ta reklame jaka mu zrobilas
Nie!!! Powinien lekarz bardzo przeprosić za tyle nerwów i zrobić za darmo!!!! Uśmiechając się przy tym ogromnie!!!

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Widzę, że w końcu ostatecznie ustaliłaś z lekarzem...po tej całej jeździe na forach i obrabianiu mu tyłka...GRATULUJE!

cieszę się, że tak tanio cie to wyniesie

Pysia dokładnie
Pacjentki dr Jarlińskiego wiedzą, że są w dobrych rękach zarówno przed jak i po operacji...
Ale cóż, niektórzy muszą najpierw tę całą otoczkę wokół siebie stworzyć, obrobić parę tyłków....jakbym była w skórze Kesjii teraz to bym, chyba ze wstydu pod ziemię się zapadła...
Beatrycze mam nadzieję, ze nauczy Cie to, że najpierw sie myśli a potem gada...

Powodzenia z biustem
Kompletnie nie masz racji!!!

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Kesjii nie chce z Tobą dyskutować, Twoje polemiki nie są w moim stylu jestem zniesmaczona Twoim zachowaniem i osobą i pragnełabym jakbyś więcej nie kierowała do mnie bezpośrednich pytań , jak również nie zwracała się do mnie na innych forach oraz nie wspominała moich wypowiedzi, bo każdy je widzi...

Może sama Beatrycze się tu pojawi i opowie nam co i jak, bo jak na razie tak krótko zapodała, ze ma termin i cena, i ani widu ani słychu kiedy to wczesniej rozpisywała się razem z tobą bez umiaru..

Lekarz w dobrej wierze dobrał przy pierwszej operacji różne implanty, pacjentka, domaga sie poprawki, bu uważa, że jest źle...ja teź kazałabym sama wybrać sobie to co uważa za stosowne , że bedzie dobre bo przecież to co on wybrał jest złe wieć na logikę...bierz co ci bardziej pasuje...

innym wyjściem również jest wybranie się do innego lekarza po poradę jest ich kilku Wrocławiu
O czym Ty w ogóle piszesz??
Nawet lekarz stwierdzil,że jest źle i że poprawka byc musi...
Nie życzę nikomu, aby lekarz postawił go w sytuacji samodzielnego doboru implantu do wymiany. To jest conajmniej dziwne...
Kto ma lepiej wiedzieć jak nie chirurg plastyk co wsadzić tym razem, żeby wyrównać to co jest?? Pacjentka wg Ciebie???? Niesamowite wprost...

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
A mnie sie wydaje, ze Beatrycze wlasnie tym forumowym rozglosem wynegocjowala sobie cene 3 tys.
I mysle ze slusznie zrobila.
Bo po dobroci kosztowalo 7 tys, a po rozglosie nagle 3.

Nie dotyczy ta asymetria was, wiec tak latwo wam mowic czy jak to rozumiec ?
Zmowilyscie sie dziewczyny czy co ?
Olga, Pysia, Ilma no co wy ?

Wam piersi wyszly ladnie.
Beacie nie.

Czy wy siedzialybyscie cichutko i grzecznie placilybyscie 7 bitych tysiecy za zle dobrane implanty
( jest ewidentna roznica wielkosci widziana z daleka ).

I nawet jesli dobrane w dobrej mierze
( jestem przekonana ze tak )
ale jednak zle dobrane i nie zmienia to faktu , ze poprawka sie nalezy.

Przeciez jak dziewczyna byla cicho to bylo 7, jak sie rozkrzyczala to wywalczyla jednak 3 .
Super ,ze doktor zmienil zdanie.
Tylko szkoda,ze nie od razu.

Widzialyscie ostatnie foty Beaty ( te z 9 tyg ) ?
Kazda z nas by sie pochlastala .
Wiec moze postawcie sie w takiej sytuacji i zrozumcie,ze dziewczyna posunela sie do tego nie dlatego ,ze lubi a dlatego ze musiala.

A nigdy nie wiadomo, co stac sie moze po czasie z naszymi cyckami.
I lepiej chyba , gdy nie trzeba z lekarzem walczyc o kazdy tysiac w ten sposob.

Jesli sie myle to znaczy ,ze mam dziwne spojrzenie na swiat.

Beata nie wiem czemu nie wystawiasz tych trzech fotek z albumu na ogolny, bo dyskusja sie toczy ( moze calkiem niepotrzebnie ). Wiele osob, w tym tez dziewczyny bez dostepu do twojego albumu zrozumialoby w czym byl problem.
Amen siostro

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
magera
Kochana wiem że na wszystko trzeba czasu. Po prostu miałam doła i musiałam się wypisać!
Dziś trochę lepiej spalam - bo wstawała tylko 2 raz w nocy a nie jak ostatnio 5 razy. Najgorsze są noce bo mięśnie się zastają i budzi straszny ból.

Wczoraj zrobiłam bardzo dobrą rzecz która trochę mi uśmierzyła ból.
Może zacznę od początku - zaraz po zabiegu nie przybrałam w tali, dopiero w drugi dzień wieczorem jak wróciłam do domu zauważyłam że zaczynam puchnąć w tali. Po zabiegu dostałam biustonosz rozmiar pod biustem 70cm (a noszę biustonosz pod biustem 70-75cm zależnie od rozmiaru). I tu pojawił się problem - biustonosz strasznie mnie cisnął pod biustem po tym jak napuchłam, a raczej wżynał się pod biustem, zero komfortu, straszny ból i ucisk. Wczoraj w końcu mama podpowiedział mi żebym przedłużyć zapięcie (wstawiłam sobie przedłużkę zapięcia) i teraz jest już trochę lepiej!

Dziewczyny dobra rada weźcie po pod uwagę! Zaraz po zabiegu prawdopodobnie sadzą was w biustonosz patrząc na rozmiar jaki miałyście pod biustem przed operacją. Rada - zaopatrzcie się w przedłużkę w razie jakbyście napuchły później!
Inna złotko Ty nasze

Pisz pisz, jak tylko masz dola
Przyjmujemy nie tylko wypowiedzi cyborgów
Dobrze wiedzieć kochana, że tak można sobie ulżyć!!!
Takie info jest niesamowicie pomocne, bo czlowiek PO jest taaaaki biedniusi i męczyc się musi
Jak się miewasz ogólnie??
Podglądnęłaś juz cycuchy??
Buziaczki wielkie
Acha... przypomnij mi proszę jakie masz wkładki?

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Ogłaszam wszem i wobec że KUPIŁAM SWÓJ PIERWSZY STANICZEK Jak wrócę to się pochwalę i wstawię fotki
Czekam Słoneczko niecierpliwie na foteczki w takim razie!!!
Buziam tymczasem mocno i dobrych lotów życzę Wam

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
najwidoczniej ja jestem jakaś dziwna
bo mi nawet przez myśl nie przeszło, że mogłabym narobić afery na forach przy okazji mojej poprawki, to może by mi za darmo poprawił...
takie myślenie jest straszne - co prawda nie pierwszy raz się z czymś takim spotykam - ale jest. próba wymuszenia na lekarzu poprawki...
tworzycie sobie jakąś ideologię, że można lekarza zakrzyczeć na forach, zmusić, i on biedny wykona zabieg z obawy przez zszarganiem imienia...?
niepojęte
Najwidoczniej jesteś dziwna, bo mówisz kompletnie od rzeczy.

Cytat:
Amen
Amen sister Amen
Cóż tu jeszcze dodawać??

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 23:57   #8975
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Mya , Maceratka
lozeczka przygotowane na jutro,
dzieci spia dzis na dmuchanym materacu ( tak zeby sie przyzwyczaily na kolejne dni ).Kumpel azjata przed chwila dzwonil. Jutro on robi impreze wiec wpadniemy tam na godzinke.
Tak sie ciesze ,ze jutro was poznam . i ugoszcze i wysciskam

Aga,szkoda ze tak wyszlo ( pewnie poczytujesz )
ale rozumiem cie i wierze ,ze i my sie kiedys wysciskamy.
hej
Mya miała dzisiaj wolne, więc się ładnie spakowała i poszła wcześnie spać by być rześka i świeża na Wasze i Nasze spotkanko
a u mnie dla odmiany dzień dłuuugi był,
więc jak się doczłapałam wieczorkiem do domku to sobie ucięłam dłuższą drzemkę,
teraz przyszłam się zameldować, że zabieram się do pakowanka
jak widać każdy sposób dobry by jutro znaleźć się na czas w ustalonym miejscu o wyznaczonej porze

wstałam z godzinkę temu, ale mnie forum zatrzymało bo widzę że aferki są,
przy okazji pobudzajądza herbatka poszła w żyły i do dzieła

no to do juterka, papatki

Aga ja też żałuję, że Cię nie będzie, trzymaj się cieplutko
i jak będziesz miała lepszy moment to mam nadzieję, że dołączysz do towarzycha
np w poniedziałek
pozdrowionka

dobrej nocki, laseczki

......................... ..................
i zawsze warto pamiętać..
złość piękności szkodzi

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-11-25 o 23:58
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 08:05   #8976
milandia01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko36 Pokaż wiadomość
Pani dr Skwiercz od razu powiedziala ze powinnas miec wkladki 325Hp czy zastanawiala sie nad 350Hp?
Pani dr od razu zdecydowała , że będę miała 325Hp bo nie rodziłam i nie wiadomo jak skóra na piersiach się zachowa jak będę w ciąży ale trochę się boję czy nie będą za małe
milandia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 08:39   #8977
ULAS787
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny;-)))
Byłam wczoraj na konsultacji u dr. Zdzitowieckiego no i....... powiedział, że nie trzeba podciągać tylko większy implant włożyć;-)))))) zaproponował mi Mentora 400 HP ale nie pod mięsień tylko pod gruczoł......hymmm powiedział, że mam bardzo szerokie piersi bo aż 14,5 cm każda i tylko pod gruczoł bo pod mięsień nie wejdzie. Co o tym myślicie...??????
W sumie to jestem zadowolona z tego, że podciągać nie koniecznie trzeba, ale będę miała miseczkę E lub nawet F, bo teraz mam D.
Zmartwiło mnie jedno...... i teraz zastanawiam się jeszcze nad konsultacją nadal u Dr. Skwiercz
Otóż Pan Dr. Zdzitowiecki za okrągłe mentora 400 HP + op zażyczył 12800 zł i to bez pobytu w szpitalu, po prostu po op jak tylko otworzę oczy to do pensjonatu na własny koszt i posiedzieć tak z 3-4 dni....
Dziewczyny co o tym myślicie????
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 10:01   #8978
inna_85
Raczkowanie

[QUOTE=beatrycze1;23453001]
Cytat:
Tak zrobię bo nie mam na co liczyć na dr. nie mogę
Kobietko trzymaj się mocno!
Twój przykład jest dowodem na to że nieumiejętne operacje plastyczne nie są jeszcze pod ochroną praw pacjenta! Pacjenci narażeni są na koszty w przypadku nawet gdy dr popełni błąd - to jest kategoryczne!!!

Ja robiłam operację w poniedziałek u dr Kasprzyka i póki co jest wszystko w porządku! mam nadzieję że cycuszki zagoją się bez problemu i Tobie również życzę abyś wreszcie była zadowolona ze swoich dziewczynek!

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny te które rozumieją uważam że właśnie moja walka mi w tym pomogła i nie jest to anatomia albo jak ostatnio twierdzono NIC NIE WIDAC wszystko jest ok czego ja własciwie chcę ?? i o co mi chodzi???piersi są ładne efekt optymalny-dla mnie to paranoja

Zgadza się! Bywają często drobne różnice w wielkości i kształcie piersi po operacji ale są one tak drobne że przeważnie niezauważalne.
U ciebie na pierwszy rzut oka widać że masz nieproporcjonalnie dobrane implanty.
Kochana powiedz jaką miałaś wielość implantów ?
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 10:33   #8979
sloneczko36
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez milandia01 Pokaż wiadomość
Pani dr od razu zdecydowała , że będę miała 325Hp bo nie rodziłam i nie wiadomo jak skóra na piersiach się zachowa jak będę w ciąży ale trochę się boję czy nie będą za małe
Szczerze mowiac to jak przeczytalam pierwszy Twoj wpis to tez sobie pomyslalam ze te wkladki beda male, ale to ze jeszcze nie rodzilas dzieci to calkowicie zmienia postac rzeczy. Ja jestem po dwoch porodach, przed operacja wazylam nie wiecej niz 47,5kg i mam 164cm wzrostu i do mnie te 350Hp pasuje.
Sama pani dr na pierwszej wizycie zwrocilam uwage na to ze mam "dobra skore" - pewnie miala na mysli to ze skora jest na tyle sprezysta po dwokrotnym rozciagnieciu (ciazowym) ze moge miec spokojnie 350Hp.
Dzisiaj jade na zdjecie szwow i wieczorkiem zrobie zdjecia moich nabytkow
Pozdrawiam
sloneczko36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 11:25   #8980
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

Inna złotko Ty nasze

Pisz pisz, jak tylko masz dola
Przyjmujemy nie tylko wypowiedzi cyborgów
Dobrze wiedzieć kochana, że tak można sobie ulżyć!!!
Takie info jest niesamowicie pomocne, bo czlowiek PO jest taaaaki biedniusi i męczyc się musi
Jak się miewasz ogólnie??
Podglądnęłaś juz cycuchy??
Buziaczki wielkie
Acha... przypomnij mi proszę jakie masz wkładki?

magera
Dziś jest czwarty dzień po mojej operacji i czuję się lepiej, najgorsze jest jednie ciągle noc i bolący kręgosłup od spania na plecach . Wczoraj zastosowałam poradę jednej z dziewczyn i posmarowałam plecy maścią przeciwbólową i wdaje mi się że trochę lepiej.
Jeśli chodzi o moje cycuszki to oglądam je codziennie
implanty miałam 410 hcg: LX 290 (lewa), LM 250 (prawa)
Zdjęcia moich cycuszków zaraz po operacji są w mojej galerii.
Magera muszę przyznać że opiekę w klinice naszego dr miała rewelacją. opieka całą noc, na każe wezwanie. w dniu operacji dieta serkowo-jogurtowa, drugi dzień na śniadanko kanapeczki, herbatka. Choć w pierwszy dzień u mnie był cięzki bo ciągneło na wymioty i było mi słabo po narkozie - ale to zalezy od organizmu.
Zobaczysz niedługo sama, trzymam kciuki!
Jakbś miala jakieś pytania to pisz śmiało!

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny;-)))
Byłam wczoraj na konsultacji u dr. Zdzitowieckiego no i....... powiedział, że nie trzeba podciągać tylko większy implant włożyć;-)))))) zaproponował mi Mentora 400 HP ale nie pod mięsień tylko pod gruczoł......hymmm powiedział, że mam bardzo szerokie piersi bo aż 14,5 cm każda i tylko pod gruczoł bo pod mięsień nie wejdzie. Co o tym myślicie...??????
W sumie to jestem zadowolona z tego, że podciągać nie koniecznie trzeba, ale będę miała miseczkę E lub nawet F, bo teraz mam D.
Zmartwiło mnie jedno...... i teraz zastanawiam się jeszcze nad konsultacją nadal u Dr. Skwiercz
Otóż Pan Dr. Zdzitowiecki za okrągłe mentora 400 HP + op zażyczył 12800 zł i to bez pobytu w szpitalu, po prostu po op jak tylko otworzę oczy to do pensjonatu na własny koszt i posiedzieć tak z 3-4 dni....

ULAS787
Moja droga jak już zdecydowałaś się na operacje powiększenia piersi to nie należy patrzeć tak na kasę. To jest za poważny zabieg żeby liczyć każdy grosz. Popatrz na tą historię z tą Szwedką - to dużo uczy!Trzeba rozważnie wybierać lekaża i liczyć się z kosztami!
Ceny za operację są duże i trzeba się z tym liczyć, najważniejszy jest efekt!
Jeśli dr nie wlicza w cenę noclegu to trzeba go sobie zapewnić i już.
Widzisz kochana ja płaciłam za operację 15 tys. ale miałam wszystko w cenie. Ty niby masz taniej ale masz koszty dodatkowe i w suma summarum to koszty są podobne.
Stary 2010-11-26, 11:50   #8981
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny;-)))
Moim zdaniem to strasznie ryzykowne tak zaraz po przebudzéniu jechac do pensjonatu. Przeciez podczas tych pierwszych godzin , moze sie jeszcze wiele wydarzyc.Wtedy przydaje sie dobra opieka medyczna, chodzby do tego , zeby podac leki czy szklanke wody nie wspominajac juz gdyby sie mialo cos zlego dziac.

Ja po przebudzeniu mialam przez dlugi czas odruchy wymiotne do tego czlowiek w mniejszym badz wiekszym stopniu jest obolaly i oslabiony . Wiec trudno by mi sie bylo zebrac i pojechac do pensjonatu.
Ja w klinice bylam jedna dobe a mimo wszystko bylam slaba ,sa tu tez dziewczyny , ktore spedzaja 2 dopy po op. w klinice

Moim zdaniem opuszczenie kliniki zaraz po przebudzeniu jest ryzykowne .
Moze warto jeszcze isc na inne konsultacje bo jest kilku dr. ktozy w podobnej cenie maja juz nocleg 1 badz 2 dniowy wliczony w cene op.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-26 o 12:08
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 11:55   #8982
basiak1234
Raczkowanie

inna świetnie, że czujesz się coraz lepiej
Ula myślę, że zawsze warto przed podjęciem ostatecznej decyzji zasięgnąć porady kilku lekarzy-całkowicie zgadzam się z Pysią. A co będzie jak się słabo poczujesz po operacji-nie każda z nas jest cyborgiem. Przeczytaj relacje inna...
Ja zanim zdecydowałam się na mojego lekarza byłam na konsultacji tez u innego i miałam porównanie. Konsultacja nie kosztuje dużo w porównaniu z kosztami operacji i nie mam na mysli tylko pieniędzy.......

Edytowane przez basiak1234
Czas edycji: 2010-11-26 o 12:21
basiak1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:37   #8983
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem to strasznie ryzykowne tak zaraz po przebudzéniu jechac do pensjonatu. Przeciez podczas tych pierwszych godzin , moze sie jeszcze wiele wydarzyc.Wtedy przydaje sie dobra opieka medyczna, chodzby do tego , zeby podac leki czy szklanke wody nie wspominajac juz gdyby sie mialo cos zlego dziac.

Ja po przebudzeniu mialam przez dlugi czas odruchy wymiotne do tego czlowiek w mniejszym badz wiekszym stopniu jest obolaly i oslabiony . Wiec trudno by mi sie bylo zebrac i pojechac do pensjonatu.
Ja w klinice bylam jedna dobe a mimo wszystko bylam slaba ,sa tu tez dziewczyny , ktore spedzaja 2 dopy po op. w klinice

Moim zdaniem opuszczenie kliniki zaraz po przebudzeniu jest ryzykowne .
Moze warto jeszcze isc na inne konsultacje bo jest kilku dr. ktozy w podobnej cenie maja juz nocleg 1 badz 2 dniowy w klinice wliczony.

Dziękuję Ci Kochana za odp. No właśnie to mnie zastanowiło ,że zero opieki medycznej i tylko jeden pomiar moich piersi tzn ich szerokość Nic po za tym..... a dziś dzwoniłam do Dr. Skwiercz i u mnie w podobnej cenie są 2 doby w szpitalu.
Zaraz zadzwonie do twojego doktorka i się umówię, bo on na pewno zajmuje się zwiskami;-)))
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 15:32   #8984
korinka
BAN stały

Beatrycze...kurcze nie wiedziałam, że to chodzi aż o taką asymetrie. Dobrze, że będziesz robiła kolejną operację! Jestem z Tobą kochana - zobaczysz będziesz miała w końcu piękne cycuszki
I nie denerwuj się tak bardzo bo to nie warto....zresztą dziewczyny..czy to warto tak się kłócić!? Każda z nas może przecież coś na opak zrozumieć, nie tak - w końcu tutaj tylko piszemy i ni widzimy drugiej osoby..jej zachowania, miny ...nie słyszymy jej tonu
Grunt, że cała ta sprawa zbliża się ku dobremu zakończeniu
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 18:44   #8985
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basiak1234 Pokaż wiadomość
inna świetnie, że czujesz się coraz lepiej
Ula myślę, że zawsze warto przed podjęciem ostatecznej decyzji zasięgnąć porady kilku lekarzy-całkowicie zgadzam się z Pysią. A co będzie jak się słabo poczujesz po operacji-nie każda z nas jest cyborgiem. Przeczytaj relacje inna...
Ja zanim zdecydowałam się na mojego lekarza byłam na konsultacji tez u innego i miałam porównanie. Konsultacja nie kosztuje dużo w porównaniu z kosztami operacji i nie mam na mysli tylko pieniędzy.......

Widzicie dziewczyny nie zawsze po operacji jest kolorowo i można skakać o sufit! Ja pierwsze dwa dni miałam okropne, nawet zastanawiałam się po co mi to wszystko było! Na szczęście jest już coraz lepiej i oby tak dalej.
Jeśli chodzi o konsultacje to w moim przypadku błam tylko na jednej konsultacji u jednego lekarza. Zanim pojechałam na konsultacje dużo się oczytałam i wybrałam lekarza. Wolałam nie jeździć do innych lekarzy na konsultacje cob nie mieć mętliku w głowie. Ale wszystko zależy od indywidualnego podejścia.
Stary 2010-11-26, 18:47   #8986
Machszi
Raczkowanie

Cool Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Beatrycze...kurcze nie wiedziałam, że to chodzi aż o taką asymetrie. Dobrze, że będziesz robiła kolejną operację! Jestem z Tobą kochana - zobaczysz będziesz miała w końcu piękne cycuszki
I nie denerwuj się tak bardzo bo to nie warto....zresztą dziewczyny..czy to warto tak się kłócić!? Każda z nas może przecież coś na opak zrozumieć, nie tak - w końcu tutaj tylko piszemy i ni widzimy drugiej osoby..jej zachowania, miny ...nie słyszymy jej tonu
Grunt, że cała ta sprawa zbliża się ku dobremu zakończeniu
zgadzam się z korinką!!!!
Najważniejsze,że wszystko zmierza, ku dobremu.Nie kłóćcie się,bo to takie troche bez sensu...
Cieszę się,że asymetria Beatryczki w końcu zostanie wyrównana!!!Na kiedy masz termin operacji?
: roza::r oza::ro za::roz a::roza :

a właśńie, ja też zamówiłam ten stanik z allegro GATTA i też s...
dziewczyny, która ma ten stanik??Bo jeśli w biuscie mi sie zwiekszy,to on nie bedzie za mały???
bardzo jest rozciągliwy?
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Edytowane przez Machszi
Czas edycji: 2010-11-26 o 18:52 Powód: dopisuje coś
Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 20:34   #8987
yoko02
Raczkowanie

DZis bylam na zdjeciu szwów i jestem zadowolona ,bardzo sie balam ,a pani dr tak to zrobila ,ze nawet nie wiem kiedy bylo juz po.. jest mi tylko przykro ze do stycznia mam spac na plecach jestem tym zalamana..a tak to wszysko jest super i z pani dr tez jestem bardzo zadowolona nie zamienila bym jej na innego lekarza

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

a właśńie, ja też zamówiłam ten stanik z allegro GATTA i też s...
dziewczyny, która ma ten stanik??Bo jeśli w biuscie mi sie zwiekszy,to on nie bedzie za mały???
bardzo jest rozciągliwy?[/QUOTE]

nic sie nie martw zmiesci sie w niego duzo moj implant to 485 i tez mam S

Edytowane przez yoko02
Czas edycji: 2010-11-26 o 20:33
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 20:46   #8988
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=yoko02;23468997]

DZis bylam na zdjeciu szwów i jestem zadowolona ,bardzo sie balam ,a pani dr tak to zrobila ,ze nawet nie wiem kiedy bylo juz po.. jest mi tylko przykro ze do stycznia mam spac na plecach jestem tym zalamana..a tak to wszysko jest super i z pani dr tez jestem bardzo zadowolona nie zamienila bym jej na innego lekarza

To pomysl , ze jestes szczesciara do stycznia jeszcze miesiac u nas dr. mowi , ze na brzuchu nie powinno sie spac wcale
Ja mimo wszystko nawet jak zasypiam na plecach tu budze sie na brzuszku co poradze , ze ta pozycja dziala na mnie kojaco

Stary 2010-11-26, 21:45   #8989
Machszi
Raczkowanie

ja to mam dobrze, bo uwielbiam spać na pleeeeckaaach
także tego się nie obawiam a bólu po zabiegu i wymiotów i niemozności podnoszenia rąk..
Mycia zębów, picia...
nO i chcę do pracki wrócić jak najprędzej!!!!
ehhhh

Stary 2010-11-26, 22:21   #8990
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
ja to mam dobrze, bo uwielbiam spać na pleeeeckaaach
także tego się nie obawiam a bólu po zabiegu i wymiotów i niemozności podnoszenia rąk..
Mycia zębów, picia...
nO i chcę do pracki wrócić jak najprędzej!!!!
ehhhh

ja tez lubilam spac na pleckach ,ale juz nie lubie,jakie bedziesz miala implanty??
Stary 2010-11-26, 23:38   #8991
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=milandia01;23451050]
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tak to ten stanik ja mam w obwodzie ok 74 pod wiec mam rozmiar s pamietaj ze musi on dobrze przylegacpozdrojaka masz wyjsciówke?mam miec taki sam rozmiar wkładektez u dr,Skwiercz

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

moja wyjściówka to 75A mam pod biustem 79cm myślsz , że rozmiar S będzie ok bo taki zamówiłam

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

dziewczyny jak zrobić, żeby miec takie cytowanie jak wy klikam na cytuj ale mi się tak nie robi. z góry dzięki za pomoc
myśle ze s bedzie okmateriał jest rozciągliwy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 10:30   #8992
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Nie beda za male , moj doktorek jak mnie zobaczyl, to odrazu powiedzial, ze maksymalnie 300cc, a najchetniej wlozylby 275cc i nie wiecej. Na koniec udalo mi sie go namowic jednak na 300cc. Dlatego "tak malo", bo nie rodzilam, jestem drobna, a moja skora nie byla rozciagnieta, a miesien zbyt wysportowany. Wytlumaczyl, ze jezeli wlozy za duzo, to moze miesien zostac naderwany ,a skora peknac, a nawet oderwac sie na mostku i mialabym zamiast dwoch piersi - jedna wielka. Po zabiegu mialam plany za jakis czas zmiany wkladek na wieksze, ale teraz prawie dwa lata po OP jestem jak najbardziej zadowolona z moich cycuchow i rozmiar jest dla mnie idealny

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 10:56   #8993
inna_85
Raczkowanie

Cytat:

Hej wszystko zależy jaki rozmiar chcesz osiągnąć!
Ja miałam prawdę mówiąc zerową wejściówkę z asymetrią i dostałam wkładki 410 HCG: LM 250 - prawa, LX 290 - lewa.
Z efektu jestem zadowolona, cycuszki się goją i jeszcze układają.
Stary 2010-11-27, 13:22   #8994
Machszi
Raczkowanie

Cool Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
ja tez lubilam spac na pleckach ,ale juz nie lubie,jakie bedziesz miala implanty??
Yoko!Nie wiem, jeszcze nie byłam na konsultacji!
Nie mieszkam w Polsce i dlatego mam konsultacje od razu przed operacją...

Ale chciałabym osiągnąć pełne c, małe d.
Myślałam,że 375cc był by odpowiedni.Ale w sumie nie wiem.
Nie ja jestem lekarzem, wiec chyba zdam się na jego decyzję.

podobają mi sie efekty po włożeniu właśnie 375cc moderate +
Będę więc pytać o taki.

Stary 2010-11-27, 13:29   #8995
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
Yoko!Nie wiem, jeszcze nie byłam na konsultacji!
Nie mieszkam w Polsce i dlatego mam konsultacje od razu przed operacją...

Ale chciałabym osiągnąć pełne c, małe d.
Myślałam,że 375cc był by odpowiedni.Ale w sumie nie wiem.
Nie ja jestem lekarzem, wiec chyba zdam się na jego decyzję.

podobają mi sie efekty po włożeniu właśnie 375cc moderate +
Będę więc pytać o taki.
Fajnie ,ze masz jakies pojecie i mniej wiecej wiesz czego chcesz ,bo ja bylam daleko za murzynami jak szlam na konsultacje.. Zdalam sie calkowicie na pani DR i jestem bardzo zadowolona
Stary 2010-11-27, 21:54   #8996
Happy_hour
Rozeznanie

Tutaj Mya
Hejka. Buziaki Kochane Fioletowe.
Stary 2010-11-27, 22:00   #8997
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Tutaj Mya
Hejka. Buziaki Kochane Fioletowe.

o nie ja czekam na skype a wy co????
zapomnialyscie:pala : wszystkie trzy....

buzka bawcie sie dobrze

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 22:07   #8998
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
o nie ja czekam na skype a wy co????
zapomnialyscie:pala : wszystkie trzy....

buzka bawcie sie dobrze
Witaj Kochana
Happy chwilowo mocno zajeta- zapodaje drinki
<ale zaraz co napisze
Stary 2010-11-27, 22:28   #8999
beautyes
Przyczajenie

witajcie, jeszcze nie pisałam choć śledzę ten wątek i czytam regularnie. Otóż ja też postanowiłam zrealizować swoje marzenia, byłam u kilku specjalistów na konsultacjach (broma, szczyt, osuch, chomicka-janda, kasprzyk) i wacham się między dwoma tj osuch i chomicka janda. Na konsultacji u Bromy byłam 4 lata temu, ale doradził mi najpierw urodzić dzieci, więc już urodziłam i jestem gotowa do akcji Szczyt, wiadomo spec pod każdym wględem, ale 12 miesięczne oczekiwanie na zabieg mnie przeraża. Pojechałam specjalnie do krakowa (jestem z warszawy), żeby spotkać się z kasprzykiem i wyszłam bardzo, ale to bardzo rozczarowana. Na lini ognia zostało dwóch lekarzy: osuch, który obecnie pracuje w iq medica i chomicka, która pracuje w luxmedzie. Jeśli wiecie coś o tych lekarzach to proszę napiszcie. Najgorsze jest to, że każdy z nich ma zupełnie inna wizję moich piersi;
osuch: 290 McGhan, pod mięsień, wkładki anatomiczne
chomicka: 345 Mentor, pod mieśień, wkładki okrągłe

oczywiście wszystko mówi mi, że 345, bo większe itd, ale już sama nie wiem..... kurcze myślę o tym już od 2tyg i nie wiem...
beautyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 22:30   #9000
pink star
Rozeznanie

Mya, Maceratka i Happy

sla dla wszystkich fioletowych dziewczat pozdrowienia...i buziaki

bawia sie i szaleja...wymacaly sie... oj goscina na calego...:jup i:mowie wam...

ps. zazdroszcze spotkanka...
ale nastepne w lipcu!!! wiec zobaczymy sie w wiekszym gronie...

aga - pisz co u ciebie??? troszke sie martwie...

sweet - jak interesik???

magerka, kejsiii, betryczko -

Wszystkich sciskam mocno i pozdrawiam...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości