|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||||||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
ja też proszę o jakiś link z Twoimi zdjęciami
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() o tak. Nokia forever <3 Cytat:
. nie słodź, nie słodź. bez cukr herbata ma swój wyjątkowy smak Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz pocytuję więcej
|
|||||||||||
|
|
|
|
#1622 | |||||||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
ja planowałam już coś w Bdg , ale dla Was mogę zmienić plany !! Cytat:
a ile dostaniesz ? pytam z ciekawości ![]() mnie też i już dzisiaj byłam u fryzjera Cytat:
. jestem zbulwersowana , bo bądź co bądź Kevin to tradycja, nieważne ile razy już widziałam ten film , zawsze się uśmieję .petycja jest już złożona i nawet o akcji na fb było w radiu ZET także jest szansa.Cytat:
mnie już dawno o dowód nie pytali. Cytat:
;* potwierdzam . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, łazienkę na 4 os. i kuchnię na piętro.Cytat:
i lubię Cię czytać jak o tym opowiadasz ![]() Cytat:
Cytat:
i nie mogłą się dodzwonić.Cytat:
uff nadrobiłam wszystko ![]() Żbiki moje kochaneee ;*. jak ja tęskniłam za tym spamem. bo tylko wchodziłam na wizaż i przeglądałam , nic nie pisząc. bo ogólnie to chciałam też zrezygnować . miałam kiepskieee dni. bardzo. ale ogarnęłam się, Kamila na mnie nakrzyczała i powalczę, choć jest zaj.e.biście ciężko. i rzeczywiście jak wchodzę w subskrypcję , widzę na pierwszym miejscu Nasz wątek i tyle spamu to naprawdę uśmiech sam się pojawia na twarzy ![]() w sumie żadnego koła jeszcze nie miałam, pierwsze mam 8 i potem 15.12 i sram żarem. ale może jakoś to będzie uj z analizy byle zaliczyć, ale z algebry muszę napisać przynajmniej na 4 , bo nie chce mieć egzaminu z dziadem od wykładów. staram się myśleć pozytywnie i byle do przodu ![]() p.sWiadomość jest przeładowana grafiką. tak! zdecydowanie mi tego brakowało. |
|||||||||||
|
|
|
|
#1623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to pojechali Brat był w sklepie. Prosiłam żeby kupił cosia, no to kupił Krakowskie Talarki, bo wiedział, że to jedyne, czego mu nie zjem |
||
|
|
|
|
#1624 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() koleżanka chodziła do dietetyka ostatnio, chodziła co tydzien, za każdą wizytę 100 zł płaciła, a wizyta polegała tylko na tym, że ją kobieta ważyła, sprawdzała ile tłuszczu ubyło, jak się ilość wody zmieniła, mówi że łącznie 20 minut.. a kasa leci.. wiec tak sie zastanawiam, skoro studia ciekawe.. a praca też może się okazać fajna i płatna, może faktycznie warto? o właśnie, ja też bym się o to bała ![]() chciałam kiedyś się zaintersować dawaniem korków dla podstawowki i gimnazjum z angielskiego, ale właśnie tego się bałam, więc zrezygnowałam.. Cytat:
wiecie jaka jest fajna promocja w tesco? moja ukochana pizza ristorante, normalnie kosztuje 7 zł, pochłaniam ja w ilośći 4 na tydzień, wiec troche to kosztuje.. a teraz jest dwie w cenie jednej, to kupiłam 8 |
||
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tacie wiem że nie smakuje, ale mama lubi, tż i jego rodzina też, spróbuj ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- http://wiadomosci.onet.pl/swiat/okru...rtaz-duzy.html jezu
|
|
|
|
|
|
#1627 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja się upieram, że jednak jest
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dobry pomysł ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23470110]racja. tak jak któraś z dziewczyn już napisała, teraz jest całkiem inaczej. sama musisz się zatroszczyć o zakupy, obiad, sprzątanie mieszkania. ale myślę że jakoś wszystko da się ogarnąć ![]() a mi mama powtarza za każdym razem gdy przyjeżdżam do domu, że coraz chudsza jestem. chyba w uszach [/QUOTE]U mnie najgorsze te zakupy, bo przecież nikt nie pomyślał, że taki student ma czas po 18 np a jedyny supermarket koło mnie to Lidl (Do mnie ciocia ostatnio... I chyba właśnie w uszach ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23470573]Żbiki moje kochaneee ;*. jak ja tęskniłam za tym spamem. bo tylko wchodziłam na wizaż i przeglądałam , nic nie pisząc. bo ogólnie to chciałam też zrezygnować . miałam kiepskieee dni. bardzo. ale ogarnęłam się, Kamila na mnie nakrzyczała i powalczę, choć jest zaj.e.biście ciężko. i rzeczywiście jak wchodzę w subskrypcję , widzę na pierwszym miejscu Nasz wątek i tyle spamu to naprawdę uśmiech sam się pojawia na twarzy ![]() w sumie żadnego koła jeszcze nie miałam, pierwsze mam 8 i potem 15.12 i sram żarem. ale może jakoś to będzie uj z analizy byle zaliczyć, ale z algebry muszę napisać przynajmniej na 4 , bo nie chce mieć egzaminu z dziadem od wykładów. staram się myśleć pozytywnie i byle do przodu [/QUOTE]Kolejna ale za pogrubione już Cytat:
Dominika, tu są ludzie odchudzający się, pamiętaj ![]() Marty mi nie zacytowało chyba nie miałam testu, sama miałam określić poziom. Ale tu nawet nie chodzi o to, że mam niższy, bo widzę, że nie mam braków, itp. Ale ile ludzie z mojej grupy siedzą nad tym angielskim, to a ja nie mam kiedy, na dzisiaj np. nie nauczyłam się na pamięć tekstu 250 słów... ale zaliczyłam za to test z conditionalsów ![]() Przyjechałam dzisiaj do domu, nic nie mówiąc rodzicom ale jutro wracam i idziemy z Olą na imprezę urodzinową (no nie?
|
|||
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Wczoraj już napisałam posta, ale skasowałam, bo nie chciałybyście tego czytać. Smęciłam w nim, że mam ochotę rzucić w piz.du te studia. Nie zdałam teorii z biologii [mogę się założyć, że byłam ciut poniżej progu I jak się cieszyć z tej 4 wiedząc, że muszę poprawiać piep.rzoną teorię? W dodatku na anatomii czułam się jak totalny dekiel. Mówiłam Wam, że trafiłam na anatomii na najbardziej wymagającego asystenta? Przez ostatnie 2 zajęcia nas pytał. Przy każdym zadawanym pytaniu wszyscy robili minę 'poker face', zwłaszcza grupa obok, bo moja jest już przyzwyczajona do pytań o takim poziomie trudności. Pytania były tak kosmiczne, że większość nie wiedziała o co chodzi. Jak napiszę test na 4 [aha, na pewno napiszę] to zaliczę, jak nie to poprawka. Przynajmniej mam ten komfort, że gorzej trafić nie mogę. Tylko 'mój' dr zadaje takie kosmiczne pytania. Mam, kur.wa, dość. Jak pomyślę o biologii to zaczynam ryczeć. To jest tak denny przedmiot, że nie mogę go znieść. I jak pomyślę ile muszę się z niego uczyć [jakbym nie miała anatomii ] to mnie szlag jasny trafia. We wtorek poprawka i wejściówka, za tydzień następny kolos. W poniedziałek mam test z największego preparatu z anatomii.Żyć nie umierać. Cytat:
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-11-27 o 09:55 |
|
|
|
|
|
#1630 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23470110]
o tak. Nokia forever <3 owocowe słodzisz? ja właśnie za owocowymi nie przepadam, bo są za słodkie dla mnie ![]() o tak też już chcę święta. i rzeczywiście tak jak piszesz to pewne będzie fajne uczucie przyjechać dzień wcześniej i poczuć tę magię świąt. i niech jeszcze napada dużo śnieguuu mi moja umarła ;( tzn. pierwsza diagnoza jest, że to płyta główna padła, ale ojciec obiecał, że jeszcze z nią gdzieś pójdzie i spróbuje mi odratować, jak nie to po Nowym Roku albo jak kredyt dostanę, kupię jakiś tel... i teraz się zastanawiam jaki chyba chciałabym coś dotykowego, choć do tej pory byłam anty-tel.dotykowe... aaaaa no i pragnę wrócić do Samsunga coś może Żbiki mi doradzą? ![]() tak, ale tylko troszkę i nie wszystkie ![]() ja będę 3 dni wcześniej, ale to i jak już inaczej, niż bym była w domu cały czas ![]() Cytat:
pyta mnie jaką chcę, czy taką normalną czy z pianką i kruszonką na wierzchu. no a ja tylko normalną uznaję, brat to samo jej powiedział... to zrobiła tą z pianą i powiedziała, że liczyła, że nie zjemy jej w 1 dzień Cytat:
a w piekarniku da się ją odgrzać ;> ja kocham w Tesco promocje 2 w cenie 1 Cytat:
wiem o czym mówisz, patrząc na współlokatorkę... ja Was podziwiam dziewczyny.. to jest tyyyyleeeee to opanowania na 1 raz, że mi to by się już 'odwidziało' na początku. wczoraj jak mi mówiła ile ma na przyszłą śr i pt to nie byłam w stanie tego zapamiętać... PS na 100 pro jesteś dzielny Żbik heloł ![]() aż się ryjek cieszy, jak widzę tyle spamu wczoraj tylko Was przeczytałam, ale nie miałam siły nic napisać. od 17 do 19 siedziałam na szkoleniu BHP i myślałam, że umrę a jeszcze w ławkach było w uj wąsko i nie wiedziałam jak usiąść, bo się nie mieściłam dotargałam się do domu była 20. zadzwonili rodzice, ale przerzuciliśmy się po jakichś 20-30minutach na skype, bo brat jest w domu i mieli zjarę, że mnie widzą ![]() w ogóle przyszedł rachunek za mój tel 220zł ale nie mam pojęcia za co tyle... w BOKu powiedzieli ojcu, że smsy, ale czeka na rach. szczegółowy...w ogóle wkurza mnie to Orange i gdyby nie to, że mam przez 9 miesięcy darmowe rozmowy do 5 nr w sieci, to bym u nich nie została... i jak mi za rok nic nie zaproponują fajnego i korzystnego, to się chyba rozstaniemy myślę nad Play'em, bo słyszę dużo pozytywnych opinii na ich temat... a mam drugi nr Orange, także nie będzie tragedii, że nikt nie będzie się do mnie odzywał, bo do Play drożej co tam jeszcze..koło z matmy na 40% napisałam drugie, które będzie w styczniu muszę na 60% napisać, żeby dostać zal. i przystąpić do I terminu egz.. no cóż, może się uda ![]() a jak nie, to będę mieć jeszcze dwa terminy, także może jakoś się prześlizgnę... w ogóle podali nam już terminy egz. 3.02 mam chemię 7.02 mam matmę lawli no potem ofc jeszcze terminy poprawkowe, wiem, że z chemii bodajże 10.02 mam I poprawkowy... ale fajnie by było zaliczyć wszystko za pierwszym razem dobra, już nie zanudzam, muszę się ogarnąć i iść do sklepu, pieczywa nie mam i ryż muszę kupić, bo koleżanka kupiła jakąś mrożonkę 'danie meksykańskie' i będzie dziś uczta
|
|
|
#1631 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację, że lepiej być najgorszym, niż najlepszym, coś wiem o tym, właśnie to mi najbardziej pomogło pójść do przodu no co ![]() Cytat:
![]() a Ty jedziesz w końcu tam do pracy? może i warto, ale ja nie lubię takiej niepewności ![]() ![]() chociaż szczerze mówiąc nie dowiaduję się tam wielu takich ciekawostek, już więcej było w tym programie wiem co jem ![]() Cytat:
niektórzy ludzie są ... beznadziejni. Cytat:
![]() mój tata uwielbia Lidla, ich wodę mineralną za 50 groszy, kefiry lepsze, niż Milko, a cena o wiele niższa. i patrzyłam na skład, są jak najbardziej interesujące. najważniejsze, że ta woda jest mineralna, a nie źródlana, a 50 groszy to tyle co nic. i mają porządną oliwę extra vergine w ciemnej butelce za kilka złotych, a zazwyczaj kosztują ok 20 ![]() no i jeszcze ja uwielbiam ich makaron do zup ![]() ach, rozumiem, dziwnie z tym testem, myślałam, że wszędzie robią i to taki standard. Cytat:
pomyśl sobie, co dzięki temu osiągniesz - od razu zrobi Ci się lepiej, warto! |
|||||
|
|
|
|
#1632 | ||
|
Zadomowienie
|
uprawiam ten sport codziennie i również polecam
mieszkam na 4. piętrze, a winda musi być jak jest 5 ale nie narzekam, przyzwyczaiłam się ![]() jak mama leżała w szpitalu na 5. piętrze, a windy osobowe były popsute, to wchodziłam schodami.. na 4. piętrze był luuuz , ale ciężko było pokonać jeszcze tych kilka schodków. jednak przyzwyczajenie do 4. i klapa.Cytat:
widać, że te studia Ci się podobają ![]() Cytat:
?Wrocław to mi się kojarzy z takim ciepłym miastem ![]() dzień dobry fajnie spamujecie, oby tak dalej ![]() ja mam chwilową przerwę w wykładach dobrze, że wzięłam netbooka TŻ, to mam co robić i love pasjans ![]() tak czytam, że piszecie o prezentach dla rodziców.. rany nie wiem co im kupić Marta, pomysł z dywanikiem jest super.. zgapiłabym, ale nie wiem czy trafię w gust mamy ![]() na mikołajki z TŻ kupujemy sobie czapki i rękawiczki nawzajem, bo nie mamy poproszę chyba jeszcze o szalik a na gwiazdkę dostanę chyba opony zimowe, ja tżtowi nie kupuję, bo do mojego matizka za 4 zapłaci 400 zł, a ja do jego fronci ja za jedną musiałabym zapłacić 400 zł ![]() have a nice day ;* wieczorkiem zajrzę, a Wy dalej róbcie "spam attack"
|
|
|
#1633 | |||
|
Zadomowienie
|
dobra, musiałam jeszcze wejść doczytać
zaro się doczłapię jakoś na te wykłady, najwyżej powiem, że zatrzasnęłam się w wc ![]() Cytat:
lubię je, nie wiesz co tracisz ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() dobra, serio idęęęęęęęęęęę. do później ;* wy się lenicie w domu, a ja nudzę i marznę, bÓ.
|
|
|
#1634 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23472541]
a do kiedy ta promocja ? ![]() [/QUOTE] niestety nie wiem, ale sądząc po pustych lodówkach, to pewnie do skończenia zapasow ![]() Cytat:
![]() a ile sobie liczy? bo ja myślałam o 'symbolicznych' cenach ![]() dobrze, już nie będę Cytat:
![]() a powiedz mi, co na tej biologii robicie? pasożyty itp? nie jestem zbyt zorientowana, bo zawsze biologia na medycynie kojarzyła mi się tylko z anatomią poradzisz sobie na pewno Cytat:
![]() tak, to jest właśnie taka do piekarnika ![]() też uwielbiam te promocje chociaż te typu 1 sztuka za 2 zł, a dwie za 3 też są ok ![]() ale dobre było wczoraj, jedna sztuka przyprawy za 1.29, a dwie sztuki za 2.55 uda się ![]() mowie Wam jaki miałam wczoraj stres! jakieś 5 dni temu doładowałam sobie konto za 50 zł, wysłałam chyba tylko jednego smsa do mamy, i raz zadzwoniłam na 20 sekund do kolegi.. sprawdzam stan, a tu 32 zł ![]() i sprawdzałam co pare minut przez cały wieczór, i tak mi przybywało po 40 gr, po 60 itp. rano sprawdzam, a mam 48zł 10gr |
|||
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój ojciec kilka miesięcy temu uroił sobie, że on sobie kupi Wave'a, a mi da swoją Avilę ![]() oooo, może zamiast to Lidla kopsnę się zaraz do Tesco :mysli: śmiej się śmiej chociaż ja to bardziej kota chciałam zobaczyć ale nawet brat ze mną rozmawiał jak mama już poszła sobie! to jest sukces xD zaczynam w to wierzyć powoli ![]() ja postanowiłam co 2 dni na str Orange spr. stan konta ![]() dobra, to ja się zbieram i jadę do tego Tesco
|
|
|
#1636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie to słodkie ![]() ja to bym chciała auto na gwiazdkę.. Aha, Marta, jadę tam na dwa miesiące do pracy ![]() i mam zamiar po powrocie kupić auto ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- mam zamrażarkę o wysokości 160 cm
|
|
|
|
|
|
#1637 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() łaa ale CI fajnie. ja mam przerwę dopiero od 23, 22.12 mam jeszcze cały dzień ćwiczeń , od 9.30 do 16.30 . spokooo sama dużo dzwonię,ale nie wyobrażam sobie jakby przyszedł do mnie rachunek na 200 zł , tata by mnie wydziedziczył ale w sumie mogło CI tak naliczyć za te smsy, bo jak masz na abonament to słabo z różnymi pakietami. jakbyś przeszła do Play to byś musiała do wszystkich Ty dzwonić, bo wiesz inne sieci nie lubią za bardzo Play ![]() Cytat:
, jeszcze rano tak gęsto padał i tak fajnie patrzało się przez okno . Cytat:
![]() biedactwo ![]() Cytat:
dzień dobryy ;** w Lidlu mają dobre serniki homogenizowane straciatella . od samego rana męczę analizę . pora na małą przerwę.
|
||||
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraszczam. auta! tzn pracy w sumie też ![]() ![]() ale super, ja mam za małą, nic się nam z mamą nie mieści, bo ona trzyma jakieś mięsa dziwne pomrożone ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23477100] w Lidlu mają dobre serniki homogenizowane straciatella . od samego rana męczę analizę . pora na małą przerwę.[/QUOTE]słyszałam o nich! ![]() a w Lecklerku (tak sie pisze ) są zaj.ebiste tortellini z pomidorami i mozzarellą lidla też nie z resza tylko mega drogi marcpol.w ogóle to patrzyłam sobie na swoje konto i doszłam do wniosku, że wydaje bardzo dużo kasy ![]()
|
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika, odpiszę tylko na Twoje pytanie, bo nie mam siły na nic więcej.
Biologia medyczna polega na oglądaniu preparatów mikroskopowych 6372947 pasożytów, rysowania ich do zeszytu ćwiczeń. W domu musisz nauczyć się dokładnych cykli życiowych każdego z nich, postaci inwazyjnych, chorób i objawów, jakie wywołują, gdzie występują, w jaki sposób zaraża się człowiek, jak wygląda każde stadium każdego pasożyta, przy czym niektóre maja nawet 8 stadiów, jakich mają zywicieli [dla przykładu żywiciel pośredni fasciola hepatica to bulimus truncatus, i to jest jeszcze łatwa rzecz] dokładną budowę, łącznie z tym czy ma 14 czy 28 odgałęzień macicy. jakby to było widoczne na preparacie. ![]() biologia
|
|
|
#1640 | ||||
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23470110]ja też proszę o jakiś link z Twoimi zdjęciami
![]() [/QUOTE] Rozsyłam linka do fejsa W ogóle Żbiki, może jeszcze któraś chce mnie zobaczyć, bo ja nie ukrywam że ja Was bardzo Cytat:
![]() Spoko, ja też nie ogarnęłam o co chodzi, może o to, że wszystko takie sztuczne, że aż tak długo wytrzymuje? No właśnie! Idziemy na imprezę, która trwa już tydzień dzień w dzień. Zdycham już...Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Ja też chciałam Playa, ale to samo pomyślałam - że nikt do mnie nie będzie pisać ale jakbym namówiła na przejście jeszcze paru znajomych to mogłoby być![]() Cytat:
![]() O, dobrze piszesz, myślałam to samo, tylko nie mogłam się wysłowić. |
||||
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23477100]łaa ale CI fajnie. ja mam przerwę dopiero od 23, 22.12 mam jeszcze cały dzień ćwiczeń , od 9.30 do 16.30 . spokooo
sama dużo dzwonię,ale nie wyobrażam sobie jakby przyszedł do mnie rachunek na 200 zł , tata by mnie wydziedziczył ale w sumie mogło CI tak naliczyć za te smsy, bo jak masz na abonament to słabo z różnymi pakietami. jakbyś przeszła do Play to byś musiała do wszystkich Ty dzwonić, bo wiesz inne sieci nie lubią za bardzo Play ![]() [/QUOTE] ja w sumie mam już od 21ego od 11 już 21. jadę o 14.12 mam pociąg no mnie jeszcze nie wydziedziczył, ale nawet mu nie mówię, że 17-19 grudnia jest wypad grupowy w góry :P obejdę się smakiem, myślę, że prośba o pieniądze na wyjazd byłaby przesadzona ![]() no właśnie w pakiecie mam 100minut do wszystkich sieci i 100smsów... no na pewno wysłałam więcej niż 100, ale musiałabym z 1000 ich wysłać, a to nie jest możliwe ![]() no wiem, ale mam drugi nr w Orange, więc nie byłoby tragedii ![]() może Orange przez rok zmądrzeje i mnie czymś zatrzyma u siebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() współczuje... mnie już szlak trafiał. też jakaś opcja
|
|
|
#1642 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Orencz jest NAJGORSZY NA ŚWIECIE. Mojej mamie takie świństwo zrobili po tym jak 10 lat była klientką, że szkoda słów... od tamtej pory wszyscy troje mamy na nich wyje.bane. Mama przeszła do Playa i się nie rusza już stamtąd Cytat:
No ale jak bułki są świeże tydzień to to nie jest trochę podejrzane? znaczy ja osobiście uwielbiam wszystko co sztuczne ale wiem że jestem w mniejszości i jestem be bo nieekologiczna xdJa też lubię rzeczy z Lidla W końcu zjadłam, ale wiesz, nie rzuciłam się i nie spożyłam mu wszystkiego od razu ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23477100]nie wiem co mogę Ci poradzić, bo nie za bardzo teraz się orientuję. mam Nokię C5 średnio jestem zadowolona, wolałam moją starą Nokię 6300 jakbyś przeszła do Play to byś musiała do wszystkich Ty dzwonić, bo wiesz inne sieci nie lubią za bardzo Play [/QUOTE]A wiesz co? Ja jestem w Play i w ogóle tego nie odczuwam. Ludzie normalnie do mnie piszą i dzwonią Buzi ![]() Mam już 50 złotych mama się ze mnie śmieje bo tak:Mama: Ja już nie mam za wiele kasy do końca miesiąca. Ja (z prędkością kałasza): Ja mam 50 złotych. Pożyczyć ci? Bo nawet jakbym ci pożyczyła, to by było dobrze dla mnie, bo bym sama nie wydała, więc pożyczę ci, dobra? Pożyczyć ci? Mama: |
|||
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyślę Ci linka na pw do mnie Jak wyżej napisałam - naprawdę się tego nie czuje |
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie moge |
|
|
|
|
|
#1645 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
.hehe. nie wiedzieć czemu ale wyobrażałam sobie Ciebie w jasnych włosach :dCytat:
. ja już sobie wyobrażam co to będzie za masakra z autobusami ![]() bo już mam za sobą sporo niefajnych akcji. raz mnie autobus do bdg nie wziął,bo nie było miejsca... innym razem musiałam stać. już nie wspomnę o tym jakie akcje są w autobusach miejskich i tramwajach to jak masz takie pakiety to ja nie wiem coś zrobiła ,żeby mieć taki wysoki rachunek . ale może rzeczywiście źle coś Ci naliczyli. ja tam akurat jestem zadowolona z ich usług. Cytat:
![]() bo nie wiedzą że jesteś w Play |
||||
|
|
|
|
#1646 | ||||
|
Zadomowienie
|
wróciłam i ja, marnotrawna, która Was regularnie podczytuje i nie komentuje... pewnie za niedługo znowu ktoś wypomni
![]() Cytat:
ale numer ! nie spotkałam się nigdy z czymś takim ![]() Cytat:
![]() oddaj trochę miejsca w zamrażarce, mi zawsze brakuje, bo mam maciupeńką dosłownie maciupeńką moja cała wbudowana lodówka wraz z zamrażarką jest wysokości mebli kuchennych ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23477100]nie wiem co mogę Ci poradzić, bo nie za bardzo teraz się orientuję. mam Nokię C5 średnio jestem zadowolona, wolałam moją starą Nokię 6300 ![]() jakbyś przeszła do Play to byś musiała do wszystkich Ty dzwonić, bo wiesz inne sieci nie lubią za bardzo Play ![]() w Lidlu mają dobre serniki homogenizowane straciatella . [/QUOTE]Nokia, fe. Ja mam Navigatora i go nie lubię (mimo iż mnie nie zawiódł), ale to mój służbowy to nie ma co narzekać ![]() Mam jeden telefon w Play i o dziwo na niego dzwoni najwięcej osób (a niekoniecznie te osoby są w Play). Wedle zasady "jak kocha to poczeka - jak chce usłyszeć to zadzwoni) Do Lidla mam rzut beretem. Co do bułek, to nie jadam. Ale chleb ciemny mają prosto z pieca, więc zawsze przynoszę świeży. Tż uwielbia stamtąd pączki . A poza tym mają dobre oliwki. Szczególnie zielone z migdałami i czarne bez pestek i w rewelacyjnych cenach Cytat:
Cytat:
![]() Ja tak samo [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23483285]ja tez zdecydowanie za dużo kasy wydaję. a miałam się nauczyć oszczędzać [/QUOTE]taaa, też miałam to zerwałam się z 2-óch wykładów i pojechałam do Superpharm'u na zakupy (i wydałam 140zł )intruz chiddy mówi Wam dobranoc ;-*
|
|
|
#1647 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sprawdzam codziennie czy nie przekroczyłam abonamentu nie chcę płacić już rachunków po 200 zł![]() o rany, to jak moja lodówka chyba ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23477100] w Lidlu mają dobre serniki homogenizowane straciatella . [/QUOTE] i mają dobre płatki śniadaniowe, takie muszelki za 1,99 zł ![]() Cytat:
podziwiam Cię Cytat:
?jeju, moje kinderki idę do sklepu i znowu w nocy będę miała zgagę ![]() Cytat:
ale musisz się intensywnie starać ![]() dobranoc nieintruzie
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja chyba po 5 latach ich opuszczę... a ojciec jeszcze dłużej u nich jest i też już się wkurza... :P mi jak coś odwali, to kupię Wave'a [bo jak dostanę kredyt, to w lutym dostanę 3 tys] [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23483285]j to jak masz takie pakiety to ja nie wiem coś zrobiła ,żeby mieć taki wysoki rachunek . ale może rzeczywiście źle coś Ci naliczyli. ja tam akurat jestem zadowolona z ich usług.[/QUOTE] no właśnie lecą ze mną w kulki
|
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
staram się, razem z tż się staramy ![]() intruz jestem i tyle, wchodzę - nie cytuję, nie komentuję ![]() branoc barania ;-*
|
|
#1650 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No bo telefon był na tatę, i mama chciała przenieść go na siebie po wiadomo-czym. A oni jej na to, że ok, ale będzie nowym abonentem, bez żadnych profitów. Po tylu latach :/ jak przychodziła kasa za rachunki z jej konta, to jakoś im to nie robiło różnicy... Nowa sieć oferują darmowy dostęp do gg, facebooka, twittera, wikipedii i paru innych rzeczy, bez płacenia za internet.Cytat:
znaczy ok, w tej chwili nie stać mnie na nic poza Nokią 3510i ![]() Znowu oglądam jakąś komedię romantyczną. Duński książę zakochuje się w kelnerce. A czijo wygląda mniej więcej tak, nie patrząc na nazwę tej emoty: ![]()
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Chociaż mnie też czasami trzeba, bo powinnam uczyć się więcej matmy, żeby z tą infą wyszło.
Ale powiem Wam, że nawet mam ochotę spróbować, jak smakuje kreda, wydaje mi się, że może być dobra 

a ile dostaniesz
? pytam z ciekawości
zamówiłam sobie torebkę na etorebce i uwaga... pralkę 
w sumie racja

ale za pogrubione już
a jeszcze w ławkach było w uj wąsko i nie wiedziałam jak usiąść, bo się nie mieściłam

dobrze, że wzięłam netbooka TŻ, to mam co robić
lubię je, nie wiesz co tracisz 

. pora na małą przerwę.
i w rewelacyjnych cenach