|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Panny! <3 - lecicie jak burza, ale za to jak przyjemnie was okradać.
your blue eyes przyjdź tu do mnie, usiądźmy razem i powspominajmy to, co było między nami.. i choć to ona jest teraz najważniejszą osobą w Twoim życiu, wiedz, że ja będę tą najwierniejszą. dla Ciebie mogłabym nawet założyć męskie szorty i grać w błocie w piłkę nożną. wiem, że żadne szczęście nie trwa wiecznie, może trwać tylko chwilkę. - więc niech to będzie bardzo długa chwilka. a teraz wstanę i zacznę Ci bić brawo! jesteś najlepszym aktorem jakiego kiedykolwiek widziałam! nikt tak doskonale przez kilka miesięcy nie udawał, że mnie kocha! ja go nie kocham! po prostu jego czekoladowe oczka i złocista opalenizna zapierają mi dech w piersiach, sprawiają motylki w brzuchu.. - ale nie! ja go nie kocham nie bądź taki cwaniak, bo zaraz dostaniesz ze śnieżki i Ci ten uśmieszek z buzi zejdzie ![]() nie, nie jesteś idealny. masz dużo wad, więcej niż Ci się wydaje. - ale ja je wszystkie i tak kocham! Ciebie tulić, tulić, tulić, tulić, tulić, tulić mogę bez końca. - wiesz co? - co? - napadał śnieg! - i co związku z tym? - będziemy mogły iść na sanki! - tak, będziemy się tarzać w śniegu jak świnki w gnoju ![]() (rozmowa z Przyjaciółką) Teraz nawet jej wrogowie zauważali tęsknotę w jej oczach. chociaż wszystkie uczucia się zmieniają, to tęsknota zawsze pozostaje. mniejsza lub większa.. po prostu pozostaje. uwielbiałam spędzać z Tobą czas. te zimowe spacery po lesie. Twój czerwony nos od zimna i moje równie czerwone policzki. śnieg i księżyc odbijający się w falującej wodzie stawu. coś mnie długo tu nie było ![]()
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
Czasem zachowujesz sie jak moja mama, każesz mi ubrać czapke, szalik żebym sie nie przeziebiła.Gdy ona mi tak mówi zaraz sie denerwuję,że traktuje mnie jak dziecko, gdy ty tak mówisz wiem ze robisz to zczystej miłósci do mnie!<3
Edytowane przez pijana uczuciem Czas edycji: 2010-11-28 o 14:11 |
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
zamknął moją dłoń w swojej, tak wielkiej, że wchłonęła moją małą rączkę całkowicie.
Jego palce były długie, silne i twarde. <3 pomyślałam o Jego wargach na swej skórze i dziwny dreszcz przebiegł mi po kręgosłupie. nigdy więcej żaden mężczyzna nie zrobi mi tego, żadnemu mężczyźnie nie dam się oszukać, zranić, pozbawić choćby pięciu minut spokojnego snu. już nigdy więcej !!
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
"I znów świat się zmienia,
i nic do stracenia, jeśli postawisz kolejny krok. To czas przebudzenia, zmiana pola widzenia, już nie wypuszczę szczęścia z rąk." "Sometimes I know, a beautiful is my soul. Please open the door, and my heart will be only yours." /Czasami wiem, że piękna jest moja dusza. Proszę, otwórz drzwi, a moje serce będzie tylko Twoje./ Kamil! <3
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
- Co lubisz najbardziej robic ?
- spędzać czas z Toba. - czego nie lubisz robić ? - nie lubię kłócić się z Toba. - co chcesz robić w przyszłości ? - żyć z Tobą. ( misiek zadawał pytania )Ty nie pamiętasz ale ja bardzo dobrze pamiętam jak dużo dla mnie zrobiłes. |
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes: idealnie trafiasz w mój gust
Kobiety mają mnóstwo wad, mężczyźni tylko dwie: wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle.
|
#1867 |
|
Raczkowanie
|
szukam głupich wymówek by sie z toba nie spotkać, a potem cierpie, bo sie nie widzielismy, idiotka ? nie, poprostu nie wiem co do Ciebie czuje
![]() |
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
`Ostatnio traktujesz mnie jak powietrze. Szczerze? Ja to pie*przę !
`Mam już dziś tylko jedno marzenie. Byś tak jak ja pokochał ból i cierpienie.
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
bajsza - dziękuję
Laawendaa - bardzo mi miło Paralogiczna - Tyś cudna, nie ja! your blue eyes - banan dzięki Tobie jest dziękuję absorbeed, agatka944, Christerine, czochrajb, embraceme, grise, kontrastowa0, mad_woman, madeleineeee, nienaruszona, Nirvaanaa, paulina18021995, ratatamm, rumuneczkaxd, smileandsweet14 - okradłam _____________________
'Ciało. Czasem myślę, że tylko na nie mam wpływ. Zasłużyła sobie na to, czego nie ma. Przecież nie można obrazić się na siebie samą. Segregowała myśli i próbowała nadać twarzy łagodny i poważny wyraz. On dopełnia moją kobiecość. Ja nie chowam urazy, ja ją w sobie pielęgnuję. Nagle pożałowała, iż nie jest Jego koszulą. W jednej chwili świat, o który tak zabiegała, wypluł Ją. Każdy jest jakimś więźniem, ja na przykład jestem więźniem wspomnień'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-11-28 o 15:04 |
|
|
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za te wszystkie miłe słowa <3.
i drążysz ścieżki w śniegu bosymi stopami
cierpiąc nie odwracasz się w tył, a tam ktoś je starannie zasypuje. Nie ma szans na powrót. w dzisiejszych czasach miłość wygasa zbyt wcześnie, przyjaźń coraz bardziej nas zawodzi, a rodzina stwarza atmosferę negatywną. Stąd wziął się mój egoizm. bo śnieg zaraża niebo swą białością. tak idealnie dobrani i zimni. czasem mam ochotę wybiec o kilka kroków dalej niż mogę, niż potrafię. popatrzeć jak to wszystko z czasem się ukształtuje i wrócić na swe miejsce. Byłabym wtedy bardziej cierpliwa, albo bardziej stanowcza. potrafiłeś mi dać więcej niż stacja TVN wygranym w milionerach. o ile życie ze mną Ci pasuje. boje się kolejnego kroku w Twoją stronę, wiem, że mogę to wszystko zepsuć jak mam w zwyczaju. stawiam na jakość, a nie ilość: Kocham Cię.
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
a to , że odpowiedzam Cię na nk jest tylko i wyłącznie dowodem mojej słabości.
Niechcesz zostawić serca to zostaw chociaż myśli . Proszę. |
|
|
|
#1872 |
|
Przyczajenie
|
ciiii.. pozwól mi zapomnieć
poszukując słodkiego zapachu miłości .. i te wszystkie twoje zimne kłamstwa jak zimowy szal okalają moją szyję .. duszę się .. jej oczy już nie błyszczą, włosy spięte, usta milczą. I know it's foolish though, thinkin` that someday he might come back . / wiem, że to głupie myśleć, że on pewnego dnia wróci. Ty śpij ja będę daleko stąd tęsknić do twoich rąk, gasić pragnienie płomieniem . Ty śpij ja będę daleko stąd znosić to całe zło, wierząc, że znów będziesz przy mnie
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
;-****************
'For all the joy we shared All that time we had to spend Now if I had one wish I'd want forever back again To look into your eyes It's not easy To say goodbye' / Do tych wszystkich radości, które stały się naszym udziałem I tego czasu, który spędziliśmy razem, Gdybym miała tylko jedno życzenie Pragnęłabym do tego wrócić na zawsze Żeby spoglądać w Twoje oczy Niełatwo powiedzieć żegnaj.
|
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
marikab - okradam
*Kochasz go?
-Tak *A on Ciebie? -Na pewno *A skąd wiesz? -Powiedział, że przyniesie mi gwiazdkę z nieba ![]()
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1875 |
|
Rozeznanie
|
persefona_ - ![]() Marsi89 - miło mi. ![]() marikab - spoko kochanie. Chciałam trafić w punkt Twojej słabości, lecz sama się tym osłabiłam. Miło mi było. Fakt, że źle, że już się to skończyło. Potrafiłeś idealnie kryć prawdę, dotykając mnie delikatnie po policzku maskowałeś obojętność. Konieczność Twojego mówienia, że kochasz sprawiało mi największą radość.
|
#1876 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
robię Ci dobrze, aha, dobrze wiedzieć ![]() a moja wena uciekła i już chyba jej nie odzyskam. a jakoś nie mam za bardzo czasu i chęci chyba już na ten wizaż ![]() a co do opisu to jest smaczny ![]() Cytat:
a co do opisu, niesamowity, podziwiam ![]() ___________ ' Są takie piosenki przy których zatykasz uszy i zdjęcia dla których zamykasz oczy. Są też zapachy, których wolisz nie pamiętać oraz usta, dla których zrezygnowałabyś ze świata. - skąd pochodzi miłość? - z Nienacka. Ja nie kupuje kłamstwa, bo nie stać mnie na to. Bo depresja jak Tyfus, niszczy społeczeństwo, i niektórzy poddają się tej dzi.wce zbyt często.'
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
klada jesteś jesteś <3 niczego_po_trochu & PaniJana & your blue eyes & kamisha & nienaruszona love, miło ;* " mówię, że nie potrzebuję miłości, a potem zamykam się w pokoju i mówię do mokrych chusteczek, jak bardzo mi Cię brak czasami czekanie na 'coś' jest najtrudniejszą rzeczą na świecie "
|
|
#1878 |
|
BAN stały
|
Marsi89 a no pozwolę, pozwolę nienaruszona na zdrowie ![]() ...
chciałabym chociaż raz zaglądając w Twoje oczy ujrzeć w nich coś poza swoim odbiciem, chciałabym zobaczyć w nich jakieś pieprzone iskierki, wiesz takie jakie pojawiają się na bajkach, wtedy miałabym 100 % pewność, że Ty nie udajesz, a to wszystko jest realne . w morzu urojeń topie się, już nie wiem, co tak naprawdę dzieje się, a co nie . oszalałam, do reszty straciłam głowę, myśląc, że choć przez chwile, Twoje uczucia mogą być prawdziwe, zapomniałam, że Twoje ego przysłania wszelkie uczucia . znalazła swojego księcia, liczy z nim barany przed snem, on nawet czyta jej w myślach, wiesz ? nie to żeby szukała Cię codziennie w myślach, nie to żeby tęskniła . ... |
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
Po raz koleiny to on wyciągnął do mnie dłoń i czule musnął moje usta.
widząc malujące się na Twej twarzy przerażenie uśmiecham się triumfalnie. To był najgorszy dzień w jej życiu. Dotarła do końca kolejnej drogi, którą tego dnia pokonała. Zaczęła nową, tylko po to aby jeszcze nie wracać do domu. Wyruszyła w innym kierunku i szła wzdłuż zewnętrznego muru tak długo, aż wreszcie doszła do domu. Tam czekał ON. Duchy są jak kobiety. Zimne, ciemne i związane z ziemią. Nie zawsze potrafią kochać. Traktowała namiętność jak lek, ale wiedziała że musi przestrzegać zasad. -------------------------------------------------------- wszystko od nowa Moja miłość
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy przeglądałam na szybko, coś mi mignęło
Kradnijcie na zdrówko _________ Postanowienie noworoczne? Traktować facetów jak on mnie... Czy jeśli zacznę się ubierać na różowo, tak jak ona i stanę się pustą laleczką, to będziesz mnie chciał? Mówiłam że jestem ciężkim przypadkiem trudnego człowieka... Na angielskim mieliśmy napisać o tym, jak wyobrażamy sobie świat za 50 lat. I wiesz co? Napisałam trzy wersje - pierwsza do oceny. Druga, że mnie kochasz i mamy razem dzieci, wnuki... I trzecią - że o Tobie zapomniałam i jestem szczęśliwa... Niby robię krok do przodu, a tak naprawdę to dwa do tyłu... Ktoś powiedział, że kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą. Próbuję.
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna! "And I woulda did anything for you
To show you how much I adored you But it's over now, it's too late to save our Love Just promise me you'll think of me Every time you look up in the sky and see a star" /Zrobiłabym wszystko By pokazać, jak bardzo cię uwielbiam Ale to już skończone, za późno by ocalić naszą miłość Ale obiecaj mi tylko, że pomyślisz o mnie za każdym razem kiedy zobaczysz gwiazdę na niebie/ na razie tyle. wbije potem, dodam coś nowego ![]()
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() a za co ja dziękowałam za to że przesyłacie w swoich słowach uczucie Trawa nie zawsze jest zielona nigdy więcej nie wracaj , nigdy więcej nie zostawiaj Drogi mikołaju proszę o 70 kg 175 cm miłości o zielonych oczach błagam nie wysyłaj mi życzeń nie przypominaj o sobie byłam pewna że mi przeszło robiąc porządki znalazłam twoją koszule łzy pociekły nikt mnie teraz nie ogrzeje bez twojej miłości moje serce zamarzło zrób mi na drutach ocieplacz na Serce bez Ciebie marznie nawet latem Już mnie to nie obchodzi przez całe życie łykałam to twoje gówno i zaciskałam żeby .Mam dość przypominania mi jak bardzo żenuje Cię moje zachowanie Dobrze mi tu w świecie mojej wyobraźni tu wracasz do domu każdego wieczoru tu kochasz , tu jesteśmy tylko my nie ma innej nie ciesz się tak , mnie zna 12 lat i mnie zostawił Ciebie ledwie rok myślisz że Ciebie nie zdradzi nie łudź się maleńka
|
#1883 | |
|
Rozeznanie
|
` , . o kruuuca < 33 no nie spodziewała bym się ! kradnij ; )
Cytat:
![]() '' Chcę żebyś mnie kochał tak jak bym była gorącym ciastkiem ''
'' Chcę bys sprawił bym poczuła się jak jedyna dziewczyna na świecie '' '' Chcę zebyś porwał mnie nocą jak złodziej, byś tulił jak poduszkę i sprawił bym poczuła się dobrze . '' '' Nie każdy wie jak wprawić w ruch moje ciało '' Masz to coś co potrafi wytrącić mnie z równowagi . '' Hej chłopaku naprawdę chcę być z tobą, bo akurat jesteś w moim typie '' < . 33 That's right .XD
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 - miło skarbek <3 dziękuję. latin - ![]() Ukryję swoje uczucia. Stanę się nafaszerowaną tabletkami dziewczyną oczekującą szczęście, czekającą na radość. Gdzieś tam kryjesz się w mojej głowie. A gdy tylko ktoś wymówi Twoje imię natychmiast atakuje mnie mocny ból głowy. Czyżby ktoś zamknął mnie w butelce z brakiem uczuć ?
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
nienaruszona -
_____ zabierz mnie, wszystko jedno gdzie. ![]() ' nie byłam na zajęciach, bo dziś rano kołdra znów nie chciała mnie wypuścić. ' ![]() ' wiążę z Tobą codzienność, i tak do końca. ' ;3 to jest taka tęsknota, o której On nie ma pojęcia, a moje serce toczy walkę z rozumem. głupie serce ! może chociaż raz posłuchałbyś rozumu? ' tylko dla Ciebie mogę mieć dłuższe rzęsy niż spódniczkę. ' - aa psiiik ! - na miłość. <3 ' - hej księżniczko! co jest? - wyje***i mnie z własnej bajki.. '
|
#1886 |
|
Przyczajenie
|
Siedziała skulona na podłodze. Patrzyła pustym wzrokiem w porozrzucane po pokoju fotografie. Na ich miłość uwiecznioną na kawałku papieru. Świadomość, że już nigdy na niego nie spojrzy, że nigdy więcej nie zobaczy tych ciemno-grafitowych tęczówek, raniła ją tak mocno, że czuła od środka rozdzierający ból. Dlaczego tak jest, że każdy z czasem odchodzi? nawet, kiedy zapewnia, że kocha? że będzie już zawsze obok? właśnie kończyła pić trzecią butelkę białego wina, które dotychczas piła z nim, siedząc wieczorami w milczeniu. Tak bardzo uwielbiała jego cień, rzucony na jej jaśminowe ściany, tak bardzo kochała patrzeć w jego ogromne oczy, odbijające płomienie świec. Kochała go całego. A teraz? po prostu odszedł. Ilość alkoholu, który wypiła, przypomniała o swoim istnieniu. Zapłakana, usnęła. Wtedy w drzwiach stanął on. Miał przekrwione oczy i trzydniowy zarost. Usiadł koło niej, wtulił się w jej włosy.
- nie potrafię bez Ciebie żyć, aniołku... - wyszeptał. Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie- ja mam w zwyczaju uciekać. "Nawet powietrze pachnie złamanym sercem. Nawet na niebie widać tęsknotę za miłością. Tylko w Twoich oczach jest obojętność. Jak ty to ku*wa robisz?" Humanity is overrated /ludzkość jest przereklamowana. - Dziewczyno mego serca, kocham cię wprost proporcjonalnie do odległości między nami, sinus twych rąk, cosinus twych nóg,parabole twych ust... Staniemy się ułamkiem: ja będę licznikiem, a ty mianownikiem... - Odczep się nieparzysty iloczynie, bo tak ci przypierwiastkuje, że zbiór twych zębów wyleci poza nawias kwadratowy twych ust.
'Śmieszą mnie ludzie którzy mówią że nigdy mi nie wybaczą. Są bardziej chorzy ode mnie.. ' Edytowane przez krwawa_marry Czas edycji: 2010-12-01 o 19:05 |
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
istny paradoks, nienaruszona - kradnę ;*
wiesz co jest moim marzeniem? to, aby zima przeminęła niczym nasza miłość,a zaraz po niej nadeszło długie, gorące lato, które wysuszyłoby wszystkie moje łzy, jednocześnie dając siłę na życie w rzeczywistości, a nie odległych marzeniach...
a nocą siadam na parapecie i liczę gwiazdy na niebie mając nadzieję, że będę pierwszą osobą na świecie, której się to uda. tak samo jak mam nadzieję, że będę pierwszą dziewczyną na świecie, którą szczerze pokochasz. mała dziewczynka która da radę, bo musi wbrew wszystkiemu, nie zadręczam się tym, że często płaczę, bądź śmieję się do utraty tchu. wiem przynajmniej, że mam prawdziwe serce, nie takie z kamienia, rozumiesz? czy nasze serca mogą znieść absolutnie wszystko?
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes - jestem tu tak krótko, i taki talent jak ty mnie tu chwali
marikab - prosze bardzo ;* zbyt dużo sobie wyobrażam. zbyt szybko napawam się nadzieją.
przechodzę koło wszystkich tych, których kochałam lub darzyłam sympatią. chciałam żyć na własną rękę, sama. popełniłam wiele błędów, które wciąż powtarzam. Boże, chcę nowe życie. tracę to na co i tak nie zasługuję .
|
#1889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam cię! Myśl, co chcesz.
I tak cię kocham. Z zagwarantowanych przeróżnych emocji zapamiętuję tylko te dobre. I gdybym teraz wiedziała, że miłość jest nie dla mnie, to i tak moje serce należałoby tylko do ciebie.
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
moje marzenie ?
chyba muszę poszukać nowego bo to mi się spełnia.. wiem jak to jest gdy zawodzi człowiek, ale wiem też jak to jest móc na Kogoś liczyć. szczęścia się nie definiuje, je trzeba poczuć. odmierzam czas kostkami czekolady.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.