Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-28, 15:03   #3991
Integirl
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
No baaaaaaaaaaaaaa
Tak sobie planuje, jesli by wszystko poszlo wg mojego planu ... to chcialabym isc na studium fryzjerskie - kosmetyczne w lutym. Chcialabym zrobic te dwa kierunki a pozniej robic sobie kursy sukcesywnie... przedluzanie wlosow, rzes, paznokcie ...
Musze sobie jakies ukierunkowanie zrobic.
gratuluje nowe pracy , widać że się cieszysz i wogóle masz bardzo fajne plany

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
cisza tu jak makiem zasiał.. Pewnie każdy na ostatki poszedł, tylko mi się nie udało ;(
ja też nigdzie nie byłam ,ale za to spędziłam miły dzień z chłopakiem

dziewczyny przepraszam że tak rzadko piszę ale staram się chociaż czytać regularnie co u Was ja ostatnio wpadłam w zakupocholizm a raczej w maniakalne kupowanie kosmetyków , ale powiedziałam sobie dość !!! teraz już wydaje z głową przynajmniej taki mam zamiarciągle żyje pisaniem pracy licencjackiej no i nauka też zajmuje sporo czau ale za to pielegnacja na 5 musze przyznać dzisiaj też dośc sporo SPAmowanie więc cudnie pozdrawiam Was wszystkie
Stary 2010-11-28, 16:17   #3992
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
i jak Ci sie sprawuje lorys czekoladowy??
bardzo dobrze ładnie wygładza włosy i są po nim miękkie. chociaż wydaje mi się,że trochę szybciej mi się po nim przetłuszczają.

ja się wybawiłam szkoda,że wszystko co dobre, szybko się kończy

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja w ten weekend to tak raczej podstawowo, bo przyjechałam do domu rodzinnego a tutaj tyle wszystkiego nie mam.

Ale jakaś maseczkę planuję i moczenie stóp w soli do kąpieli stóp.

Reszta zabiegów w tygodniu.

Idę się przejść teraz, muszę się trochę oswoić ze śliską nawierzchnią, bo strasznie mnie to stresuje Czy tylko ja się boję tak chodzić po śliskim czy inne z was też?
ja tam się nie boję,a jak się wywalę, to mam niezły polew z tego chociaż zbyt często mi się to nie zdarza.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 17:01   #3993
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

tillavanilla dziękuje za kciuki! Mam nadzieje, że Twój synek szybko wyzdrowieje.

kobietasukcesu ja też się boję chodzić po śliskim, więc nie jesteś sama.

Ja wróciłam z uczelni, bo dzisiaj wyjątkowo dali nam dwa wykłady. Dojazd mi zajął więcej, niż te wykłady..., ale nie zraziłam się i byłam. Choć było z 30 osób na około 400.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 17:49   #3994
agusiownik
Zakorzenienie

porobiłam maseczki oczyszczające i nawilżające na twarz, był peeling twarzy i pomalowałam paznokcie na fioletowo
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 18:31   #3995
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
To warto przeczytać. Przynajmniej się coś w tej książce dzieje, bo czasami człowiek 300 stron przeczyta a ma wrażenie, że się prawie nic nie wydarzyło i można by to streścić na 20 stronach.
Bardzo bym chciała,ale jak to w moim mieście nie ma żadnej dobrej księgarni. Ubolewam nad tym bardzo ,bo lubię czytać książki ,a niestety nie mam możliwości. Zamawianie przez internet zbyt drogie jak na kieszeń nastolatki ,więc moze kiedyś jak zamieszkam w większym mieście to będę w końcu mogła popaść w manię czytania
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 19:39   #3996
snowhitee
Zakorzenienie

Z TZ'em zamowilismy dzis pizze na obiad, ale sie objadlam o mamo no ale trzeba nowe kupony zaczac wykorzystywac z dominium

Lece zaraz wlosy ogarniac, czeka mnie mycie i pielegnacja Dzis nie mam za bardzo co przy sobie robic bo wczoraj wszystko zrobilam Ale to dobrze, w niedziele powinno sie odpoczywac

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:17   #3997
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane!
Jaki dzisiaj był pogmatwany dzień, o rajuu...Gdyby nie to wszystko, to byłabym tu o wiele wiele wcześniej, do tego miałam wszystko ładnie poplanowane tak, żeby nauczyć się i zrobić wszystko do szkoły do południa, a potem z Tż'em się jeszcze zobaczyć i odpoczywać sobie a tu tak - odeszłam od komputera, poszłam zrobić kawę i mamuśka wpadła i że jedziemy za butami zimowymi i tymi na obsługę konsumenta i miałam całe 15min, żeby się zebrać, tragedia W Świdnicy nic nie było, no to do Wałbrzycha do Viktorii, okazało się, że mama zostawiła portfel w domu to z powrotem do Świdnicy i znów Wałbrzych , makabra... Dopiero ok.17:30 byłam w domu, szok! Ale kupiłam w końcu te buty na obsługę - 3-4cm obcas, bez żadnych ozdób, czarne, półokrągłe - znaleźć coś takiego to graniczy z cudem naprawdę!! A jak już jest to ok. 130,140,150 a tyle nie dam za te buty, ale w końcu znalazłam idealne za 70zł Tylko zimowych coś nie mogę żadnych upolować...
Ale kupiłam jeszcze sobie dziś w końcu nowy tusz - padło na Maybelline Collosal 100% Black i krem nawilżający Nivea For Men dla Tż'a, bo jest promocja i dorwałam za 19,90 A, że naczytałam się wielu,wielu pozytywnych opinii na jego temat, to wzięłam

Aktualnie jestem po kąpaniu , z mokrymi włosami, kubkiem cynamonowej herbatki i cynamonowymi ciasteczkami I zaczynam nadrabiać !
I przepraszam, że znów tyle napisałam, ale musiałam się wygadać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:21   #3998
samaraNW
Zakorzenienie

ja się wySPAmowałam

ciało:
peeling łydek i stóp
masaż syrenką
masło do ciała
gruba warstwa kremu do stóp
krem do rąk

włosy:
lorys czekoladowy zmieszany z odżywką garnier nutri odbudowa

twarz:
Venus punktowo
krem nawilżający
miodek z ori na usta
nawilżający krem pod oczy
*przed snem będzie jeszcze:
glyco-a
masło kakaowe
krem pod oczy
miodek na usta
Stary 2010-11-28, 20:28   #3999
Elvii
Zadomowienie

a ja dostałam @, leżałam przez cały dzień zwinięta w kłębuszek i próbowałam zrozumieć mechanike.. jutro koło, zobaczymy jak mi pójdzie..

idę sobie naftę kosmetyczną wetrzeć we włosy

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/

Edytowane przez Elvii
Czas edycji: 2010-11-28 o 20:29
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:32   #4000
Soph
Zakorzenienie

u mnie dziś trochę SPA i nauka, do której mam strasznego lenia

nafta kosmetyczna we włosy,
OMO, maska mleczna,
Radical
serum Joanny
maseczka z zielonej glinki na twarz
oliwka Babydream na ciało

depilacja
malowanie pazurków

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 21:05   #4001
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór Kochane!
Jaki dzisiaj był pogmatwany dzień, o rajuu...Gdyby nie to wszystko, to byłabym tu o wiele wiele wcześniej, do tego miałam wszystko ładnie poplanowane tak, żeby nauczyć się i zrobić wszystko do szkoły do południa, a potem z Tż'em się jeszcze zobaczyć i odpoczywać sobie a tu tak - odeszłam od komputera, poszłam zrobić kawę i mamuśka wpadła i że jedziemy za butami zimowymi i tymi na obsługę konsumenta i miałam całe 15min, żeby się zebrać, tragedia W Świdnicy nic nie było, no to do Wałbrzycha do Viktorii, okazało się, że mama zostawiła portfel w domu to z powrotem do Świdnicy i znów Wałbrzych , makabra... Dopiero ok.17:30 byłam w domu, szok! Ale kupiłam w końcu te buty na obsługę - 3-4cm obcas, bez żadnych ozdób, czarne, półokrągłe - znaleźć coś takiego to graniczy z cudem naprawdę!! A jak już jest to ok. 130,140,150 a tyle nie dam za te buty, ale w końcu znalazłam idealne za 70zł Tylko zimowych coś nie mogę żadnych upolować...
Ale kupiłam jeszcze sobie dziś w końcu nowy tusz - padło na Maybelline Collosal 100% Black i krem nawilżający Nivea For Men dla Tż'a, bo jest promocja i dorwałam za 19,90 A, że naczytałam się wielu,wielu pozytywnych opinii na jego temat, to wzięłam

Aktualnie jestem po kąpaniu , z mokrymi włosami, kubkiem cynamonowej herbatki i cynamonowymi ciasteczkami I zaczynam nadrabiać !
I przepraszam, że znów tyle napisałam, ale musiałam się wygadać
ooo ja baardzo lubie tego colossala 100%black

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a ja dostałam @, leżałam przez cały dzień zwinięta w kłębuszek i próbowałam zrozumieć mechanike.. jutro koło, zobaczymy jak mi pójdzie..

idę sobie naftę kosmetyczną wetrzeć we włosy
nafta kosmetyczna cos Ci daje? dzis przegladalam kwc i wpadlam na te nafte https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wi.html&next=1 ma dobre opinie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 21:09   #4002
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja od wczoraj używam balsamy antycellulitowego z Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zuplajace.html. Powiem Wam, że wcześniej nie miałam żadnego efektu grzania, tzn. wczoraj i dzisiaj rano. Stosuje go dwa razy dziennie, a teraz po peelingu i kąpieli to tak grzeje, że szok. KWC ma dobre, więc jestem ciekawa, jak u mnie się sprawdzi.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-28, 21:15   #4003
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo ja baardzo lubie tego colossala 100%black

nafta kosmetyczna cos Ci daje? dzis przegladalam kwc i wpadlam na te nafte https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wi.html&next=1 ma dobre opinie
ja mam właśnie tą naftę i jest fajna
łatwo się zmywa, nie śmierdzi itd

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-28, 21:19   #4004
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj używam balsamy antycellulitowego z Eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zuplajace.html. Powiem Wam, że wcześniej nie miałam żadnego efektu grzania, tzn. wczoraj i dzisiaj rano. Stosuje go dwa razy dziennie, a teraz po peelingu i kąpieli to tak grzeje, że szok. KWC ma dobre, więc jestem ciekawa, jak u mnie się sprawdzi.
wiesz co, raz tez go uzylam po kapieli- myslalam ze umre, tak mnie palila skora musialam isc spowrotem do lazienki zmyc krem ze skory
skoro dopiero po kapieli czujesz dzialanie to kontroluj swoja skore bo czytalam gdzies, chyba nawet na kwc do tego produktu, ze taki krem moze powodowac pekanie naczynek

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

nastepnym razem sprobuje tego chlodzącego

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
ja mam właśnie tą naftę i jest fajna
łatwo się zmywa, nie śmierdzi itd
ale cos pomaga na wlosy?

Stary 2010-11-28, 21:22   #4005
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dobry wieczór laseczki

Ale dzisiaj mało naskrobałyście, pewnie większość ślicznotek kaca leczy po ostatkach Ja dziś znowu byłam na sankach z tż i mam całą d u p e poobijaną i rękę I jestem meeega zmęczona, ale przynajmniej się dotleniłam i aktywnie spędziłam czas

dzisiejsze spa:

Włosy
standardowo maska kokosowa
i serum ochronne

Ciało
masaż plecków wykonany przez tż
masło kakaowe
depilacja

Twarz
zero makijażu
hydrolat różany
krem nawilżająco odzywczy

Dłonie
pomalowane paznokcie na szaro
olejek na skórki
i krem do rąk

Inne
pokrzywka x2
spacer

No a ja już lecę spać, jutro już niestety szkoła. Trzymajcie za mnie z rana kciuki bo mam ważny sprawdzian z prawa
Dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 21:26   #4006
angelinmyheart
Zakorzenienie

buahhot dzięki za radę. W sumie już mnie tak nie grzeje i szło wytrzymać. Może lepiej nie zawsze stosować go po kąpieli.

Czekoladowa1 powodzenia jutro!

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-28, 21:27   #4007
_Alessandra
Zakorzenienie

angelinmyheart, samaraNW, snowhitee - dzięki za odp. Ale jednak kupiłam krem,bo on ma tak wysuszoną twarz, że nie mogę tego zdzierżyć, a golić to on się rzadko goli, bo nie ma aż takiego zarostu

ramoncia217,buahhot
- oo, to cieszę się bardzo, że się te info przydało!

Czekoladowa1
- no , baardzo dużo nauki Do tego dochodzi miniprzedsiębiorstwo w którym jestem menadżerem ds.reklamy (ale robię też tysiąc innych rzeczy niezwiązanych z moimi obowiązkami, bo trzeba to rozkręcić ), teraz ten Festiwal Stołów Bożonarodzeniowych (coroczny obowiązkowy konkurs dla wszystkich klas 2 i 3 + od razu zaliczenie z obsługi konsumenta - dają za to 5 ocen za 5 różnych aspektów.) Hehe, no w sumie tak, on mi mówił, żebym mu nic nie kupowała, bo on nie ma tak kasy, żeby mi coś kupić itd., żebym tylko na święta ale ja i tak i tak bym mu kupiła to bo mnie drażni tą swoją buzią, a że mikołajki są.. Ojejkuu, Piła 3D , byłam, i opisywałam tu zresztą, aaa nigdy więcej
Ale mi serce stanęło jak napisałaś, że będziesz mamusią, dopiero potem doczytałam i takie uff

dotka95
- aaa w ten sposób Nigdy bym nie wpadła na to, żeby syropem ręce smarować I jakie są efekty?? A co do tej twarzy, wiem o czym mówisz, niekiedy już, już zaczyna się polepszać i być nawet dobrze i nagle bum z powrotem od nowa, czasami to jak się budzę rano i idę do lustra, albo coś to tak mi się chce płakać, autentycznie mam łzy w oczach, że tak wyglądam a nie inaczej przez tą cerę...

caate
- to super, że Tż coraz lepszy ! Oby to trwało wiecznie, życzę Wam tego z całego serducha I dzięki za kciuki! Haha, ja tak zazwyczaj mam, że jak czegoś nie umiem i idę na zajęcia z tego i wszyscy wszystko wiedzą a ja taki tuman siedzę I śliczne pazurki, małe dzieło sztuki Wow, nieźle z tą hipnozą ! Tak mnie tym zaciekawiłaś, że sama bym się takiemu czemuś poddała, zwłaszcza z tą cerą...

ramoncia i Kitka - Wy palicie?! A myślałam, że wszystkie tu niepalące

ekomonika - zagłosowane I powodzenia życzę!

aniawasak - witaj

Shadii
- też mam zamiar kupić tą papkę, napisz jak będą jakieś efekty

1985SiWA
- gratuluję pracy !

tillavanilla - no tak, wszystko co najgorsze, na raz, zawsze tak jest.. Ale będzie dobrze, najgorsze trzeba przeczekać, a potem będzie już lepiej Ale co najważniejsze - wspaniałe masz do tego podejście !!

I dzisiejsze (bardzo okrojone niestety..) spamowanie:
- herbatka cynamonowa dla odprężenia
- właśnie piję magnez a później będzie multiwitamina do picia

Włosy:
- zero prostowania i suszenia (zrobiłam sobie dwa warkocze na noc)
- mycie szamponem wzmacniającym Joanna
- balsam nawilżający Joanna na połowę długości od końcówek

Twarz:

- żel peelingujący zamiast zwykłego
- krem Alantan Plus (filtra już nie miałam czasu nałożyć )
- Tisane na usta w ciągu dnia
będzie:
- tylko micel Bourjois do demakijażu
- krem Alantan Plus na noc i Tormentiol punktowo
- maść nagietkowa na usta na noc

Ciało:

- masaż Syrenką
- balsam Neutrogena
- krem do stóp Avon
- krem do rąk co jakiś czas Isana
będzie:
- maść nagietkowa na dłonie na noc

edit: Ja tu jeszcze chwilę posiedzę, ale za niedługo muszę jeszcze zmyć makijaż itd. i się pouczyć z historii i obsługi konsumenta... Także miłego wieczoru życzę Piękności!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-11-28 o 21:29
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 21:27   #4008
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czekoladowa bedziemy trzymac
ja juz zadbalam o wloski, spielam w takie delikatne slimaczki troszke inne niz zwykle robie i troszke inne niz pokazywala loluska
ok zaraz potraktuje swoja buzie sudokremem bo mam maly wysyp, chyba po pokrzywie hm zrobilam tydzien przerwy i znowu zaczelam pic... no nie wiem

Stary 2010-11-28, 21:31   #4009
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór laseczki

Ale dzisiaj mało naskrobałyście, pewnie większość ślicznotek kaca leczy po ostatkach Ja dziś znowu byłam na sankach z tż i mam całą d u p e poobijaną i rękę I jestem meeega zmęczona, ale przynajmniej się dotleniłam i aktywnie spędziłam czas

dzisiejsze spa:

Włosy
i serum ochronne

Ciało
masło kakaowe
depilacja

Twarz
zero makijażu
hydrolat różany

Dłonie
olejek na skórki
i krem do rąk

Inne
pokrzywka x2
spacer

No a ja już lecę spać, jutro już niestety szkoła. Trzymajcie za mnie z rana kciuki bo mam ważny sprawdzian z prawa
Dobranoc

muszę sobie kupić jakiś szary lakier

tak piszecie o tych naftach,że aż sama bym spróbowała tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wi.html&next=1 jest jakaś szansa zmycia jej szamponem nawilżającym?
Stary 2010-11-28, 21:34   #4010
Elvii
Zadomowienie

buahhot, jak dlamnie to włosy są takie .. jakby nawet powiedziałabym grubsze jakby to piły

Stary 2010-11-28, 21:35   #4011
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Elvii czyli warto kupić?

Stary 2010-11-28, 21:47   #4012
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej ja te juz po spa

kapiel relaksujaca
mycie włosów 2x szamponem wzmacniającym z apteczki babuni
odzywka z he zmiksowana z isana
jedwab na włoski
peeling kawowy ciała
peeling stóp
balsam brazujacy z lirene
tonikowanie buzi ziaja ogurkowa
krem odzywczy na twarz z avonu
krem na dłonie i stopy i isany
Stary 2010-11-28, 22:00   #4013
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

ale cos pomaga na wlosy?
tak
już po 1 użyciu wizualnie są lepsze

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-11-28, 22:08   #4014
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Elvii czyli warto kupić?
zwykła nafta kosmetyczna kostuje około 10 zł, a więc nawet żeby przetestować jak się sprawuję to nie jest dużo

Stary 2010-11-28, 22:08   #4015
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja ostatnio stałam się straszną wloso maniaczką.. najchętniej wykupiła bym pół drogeri z rzeczy do włosów, ostatnio jak robiłam zakupy to trzymałam te rzeczy co chciałam i jeszce 3 inne których nie miałam w planie, ale się opamiętałam i kupiłam tylko to co trzeba..

i zauważyłam że idąc ulica jak widze dziewczynę patrze jej się na włosy...
Stary 2010-11-28, 22:17   #4016
ekomonika
Zakorzenienie

alessandra - dziękuję

Ja już po spamowaniu :

maska na włosy
jedwab we włosy
masło kakaowe na policzki
krem nivea na strefę T
masło kakaowe [ do ciała ] na całe ciało
[będzie za chwilę]
parówka
peeling

Idę zrobić 2 ostatnie i idę oglądać house'a Uwielbiam go
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 22:17   #4017
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
tak
już po 1 użyciu wizualnie są lepsze
Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
zwykła nafta kosmetyczna kostuje około 10 zł, a więc nawet żeby przetestować jak się sprawuję to nie jest dużo
to chyba sprobuje
Cytat:
ja ostatnio stałam się straszną wloso maniaczką.. najchętniej wykupiła bym pół drogeri z rzeczy do włosów, ostatnio jak robiłam zakupy to trzymałam te rzeczy co chciałam i jeszce 3 inne których nie miałam w planie, ale się opamiętałam i kupiłam tylko to co trzeba..

ja tez jestem wlosomaniaczką ale staram sie ograniczac niepotrzebne zakupy kosmetykow do wlosow no kupilam ostatnio ta glorie bo to taka zachwalana maska, poza tym nie jest ani duza ani droga ta nafta mnie interesuje juz od dluzszego czasu...

Stary 2010-11-28, 22:26   #4018
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór laseczki

dzisiejsze spa:

Włosy
i serum ochronne

Ciało
masło kakaowe
depilacja

Twarz
zero makijażu
hydrolat różany

Dłonie
olejek na skórki
i krem do rąk

Inne
pokrzywka x2
spacer

Dobranoc
bede trzymac

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

muszę sobie kupić jakiś szary lakier

tak piszecie o tych naftach,że aż sama bym spróbowała tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wi.html&next=1 jest jakaś szansa zmycia jej szamponem nawilżającym?
szare lakiery maja w golden rose za mniej niz 5zl

Cytat:

ja mam tak samo w ogole ostatnio oceniam babeczki po wlosach, po nich najlepiej widac jak ktos o siebie dba a juz jak widze taka na maxa utleniona prawie ze biala blondyne na ulicy z mega sianem na glowie to az mnie sciska, czy ona sie nie widzi w lustrze? Moze i kolor ma jaki chciala ale jakie wlosy - wstyd
Kosmetykow mam az nadto ale projekt denko dziala , koncze wlasnie kolejny szampon tym razem brzozowy i bede mogla juz sobie jakis kupic tylko jeszcze masek i odzywek mam co nie miara

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 22:38   #4019
Elvii
Zadomowienie

też muszę sobie zrobić projekt denko..
bo to już mnie trochę przeraża..
a jak idę do Natury, Sumper-Pharmy czy Rossmanka to muszę chociaż 20zł zostawić no masakra.. i tak conajmniej 2x w tygodniu
na ciuchy się chyba przerzucę

Stary 2010-11-28, 22:39   #4020
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja projekt denko stosuję w tuszach do rzęs, własnie wykończyłam moje dwa z rimela, a teraz używam wczesniej znienawidzonego z lovlej, i dziwne bo wtedy go nie lubiłam, a teraz mi pasuje.. hehe

a moje włoski są już w duuuużo lepszym stanie niż z przed miesiąca, i widzę wkoncu ze zmiana mojej pielegnacji była dobrym sposobem..

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości