Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-28, 19:33   #361
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ach, wizja świąt mnie przeraża;(;(;( Chociaż jak na razie trzymam się całkiem nieźle! Jutro znowu lecę na fitness, a pod koniec tygodnia wybieram się na basen.
Całe szczęście że mój Tż mnie wspiera w diecie, tzn nie popiera jej w ogóle, uważa, że za dużo schudłam i takie tam, ale np. nie kusi mnie pizza, czy nie zmusza mnie do jedzenia po 18, bo wie, że potem jestem zdenerwowana. Daje mi poćwiczyć rezygnując z godziny dłużej spotkania ze mną! Także jest super! W talii mi ubyły 3 cm!!!
Jak miło z jego strony Ja sie nawet boję mierzyć Gratuluję tych 3 cm!
Mój TZ tez sie uczy że jestem na diecie i patrzy na mnie karcącym wzrokiem, kiedy ja pożądliwie patrzę na słodycze. Jest fight

pochwalę się, zrobiłam frencha po raz pierwszy. Nierówny troche, bo bez pasków i trzęsącą się ręką, ale nawet jestem zadowolona
Stary 2010-11-28, 19:38   #362
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hej Dziołchy
Pamięta mnie ktoś tutaj jeszcze? Udzielałam się jakiś czas temu Od tamtego momentu moja dieta stanęła w miejscu i szczerze przyznam- tylko w tym wątku najfajniej się udziela i najlepiej mobilizuje. Mogę wrócić?
Jasne, że tak .

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
ehm to ja tez zaczne! milo byloby gdyby spadlo wiecej niz te 4kg

nieee- w tej sesji na szczescie nie mam
Dokładnie. Najlepiej wszystki 9 w moim przypadku . Ale wiem, że to niemożliwe (przy planie zdrowego odżywiania i ćwiczeń, a nie głodówek itp) więc liczę na 5-6.

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jak miło z jego strony Ja sie nawet boję mierzyć Gratuluję tych 3 cm!
Mój TZ tez sie uczy że jestem na diecie i patrzy na mnie karcącym wzrokiem, kiedy ja pożądliwie patrzę na słodycze. Jest fight

pochwalę się, zrobiłam frencha po raz pierwszy. Nierówny troche, bo bez pasków i trzęsącą się ręką, ale nawet jestem zadowolona
Wow, to szacuneczek . Ja nie mogę mieć paznokci takich zbyt naturalnych, drażni mnie to . Ja muszę mieć jakiś intensywny kolor najlepiej . Teraz gustuję w brązach .

BŚ Ty się już 3kg pozbyłaś? Jakoś mi to umknęło . Też gratuluję .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 19:43   #363
dimiti
Zakorzenienie

heh no a co cwiczysz?

podziwiam za motywacje ja nadal len
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 19:43   #364
bita smietana
Zakorzenienie

agniesikk no jasne nasz wątek najlepszy

winyl
, ja w sumie tez nie przepadam za naturalnymi, ale ostatnio mnie jakoś tak naszło i postanowiłam się nauczyć

No ale 3 kg są od początku hm, września? ale teraz już reszta musi zejść, nie ma innego wyjścia. I też chcę 4 kg do Świąt
Stary 2010-11-28, 19:43   #365
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Ach, wizja świąt mnie przeraża;(;(;( Chociaż jak na razie trzymam się całkiem nieźle! Jutro znowu lecę na fitness, a pod koniec tygodnia wybieram się na basen.
Całe szczęście że mój Tż mnie wspiera w diecie, tzn nie popiera jej w ogóle, uważa, że za dużo schudłam i takie tam, ale np. nie kusi mnie pizza, czy nie zmusza mnie do jedzenia po 18, bo wie, że potem jestem zdenerwowana. Daje mi poćwiczyć rezygnując z godziny dłużej spotkania ze mną! Także jest super! W talii mi ubyły 3 cm!!!
no proszę, proszę - super! Trzymaj tak dalej
a co do TŻa to ja mam całkiem odwrotną sytuacje. TŻ kupił sobie dzisiaj wafelki czekoladowe i chodzi za mną i co chwilę powtarza - no weź sobie.. no weeeeź, nic Ci się nie stanie przecież
a ja dzielnie odpowiadam : nie, dziękuje. zjem jabłko ha!
na dodatek kupił sobie dzisiaj jeszcze moja ulubiona pizze. no zabić tylko

co do świąt .. Ja się ich tak nie boję spędzamy święta we dwoje, więc będzie skromnie.

chippe - nie chcę być chamska, ale jeśli masz zamiar zrzucić 5kg to udzielaj się razem z Nami, jeśli nie to zmień wątek gdzie będziesz mogła udzielać wszystkim swoich rad odnośnie TŻów. dziękuje, tyle ode mnie.

dziewczynki - w końcu kupiłam cm. podaje wymiary :
łydka - 34,5cm
udo (w najgrubszym miejscu) - 55,5 cm ( widzicie - to jest mój największy koszmar )
talia - 72,cm
biust - 75cm
biodra -87cm
wpisałam dane do tabelki. nie pamiętam ile było wcześniej, podałam tylko ile jest obecnie.
dziś na śniadanie - miseczka płatków fitnes + kanapka z serem żółtym i ketchupem.
obiad- zapiekanka makaronowa z pieczarkami, papryką czerwoną, żółtą i zieloną, kukurydza, kurczak, sos czosnkowy, pierś z kurczaka a na niej pieczarki i ser żółty i zawinięte w sreberko i upieczone w piekarniku bez tłuszczu mmmm
kolacja - płatki fitness + jabłko i herbata na prace jelit
Trzymam się cały czas nieźle, nie podjadam nic między posiłkami, nie jem po 19 i dzielnie darzę do 50kg

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-11-28 o 19:51
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 19:45   #366
dimiti
Zakorzenienie

agnesuk jak bylo wczoraj???

heh ale musiala byc pyszna ta zapiekanka!
Stary 2010-11-28, 19:45   #367
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
no proszę, proszę - super! Trzymaj tak dalej
a co do TŻa to ja mam całkiem odwrotną sytuacje. TŻ kupił sobie dzisiaj wafelki czekoladowe i chodzi za mną i co chwilę powtarza - no weź sobie.. no weeeeź, nic Ci się nie stanie przecież
a ja dzielnie odpowiadam : nie, dziękuje. zjem jabłko ha!
na dodatek kupił sobie dzisiaj jeszcze moja ulubiona pizze. no zabić tylko

co do świąt .. Ja się ich tak nie boję spędzamy święta we dwoje, więc będzie skromnie.

chippe - nie chcę być chamska, ale jeśli masz zamiar zrzucić 5kg to udzielaj się razem z Nami, jeśli nie to zmień wątek gdzie będziesz mogła udzielać wszystkim swoich rad odnośnie TŻów. dziękuje, tyle ode mnie.

dziewczynki - w końcu kupiłam cm. podaje wymiary :
łydka - 34,5cm
udo (w najgrubszym miejscu) - 55,5 cm
talia - 72,cm
biust - 75cm
biodra -87cm
dziś na śniadanie - miseczka płatków fitnes + kanapka z serem żółtym i ketchupem.
obiad- zapiekanka makaronowa z pieczarkami, papryką czerwoną, żółtą i zieloną, kukurydza, kurczak, sos czosnkowy, pierś z kurczaka a na niej pieczarki i ser żółty i zawinięte w sreberko i upieczone w piekarniku bez tłuszczu mmmm
kolacja - płatki fitness + jabłko i herbata na prace jelit
Trzymam się cały czas nieźle, nie podjadam nic między posiłkami i dzielnie darzę do 50kg
Wpisz wymiary do tabelki .

XOXO
Stary 2010-11-28, 20:00   #368
kiwi94
Raczkowanie

Hej dziewczyny mogę się jeszcze przyłączyc? chciałabym schudnąc około 5 kg do sylwestra!
kiwi94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:03   #369
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
agnesuk jak bylo wczoraj???

heh ale musiala byc pyszna ta zapiekanka!
mmm no cudnie

dzisiaj Go dorwałam jeszcze po obiedzie normalnie nie wiem co się ze mną dzieje haha
a zapiekanka mmmm no przepyszna wyszła z tym sosem. polecam wszystkim.
winyl - już wpisałam

Kiwi - jasne,że możesz. Witamy
powiedz coś o sobie, ile ważysz, ile masz wzrostu itp.

Stary 2010-11-28, 20:03   #370
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hej Dziołchy
Pamięta mnie ktoś tutaj jeszcze? Udzielałam się jakiś czas temu Od tamtego momentu moja dieta stanęła w miejscu i szczerze przyznam- tylko w tym wątku najfajniej się udziela i najlepiej mobilizuje. Mogę wrócić?
Jeszcze się pytasz?!?!? JASNE!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:03   #371
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiwi94 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mogę się jeszcze przyłączyc? chciałabym schudnąc około 5 kg do sylwestra!
Jasne! Ile masz wzrostu, ile ważysz, co robisz, żeby schudnąć?

XOXO
Stary 2010-11-28, 20:06   #372
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Gratulacje . A w jakim czasie te efekty?
Rzeczywiście nie jesz po 18 i to daje takie dobre efekty?
Ale to nie tylko tym schudłam Jeszcze ćwiczę, nie jem niezdrowych rzeczy, jem co 3/4 godziny, wartościowe posiłki, rozdzielam tłuszcze z węglowodanami itd itp;P I to nie jest tak, że aaaabsolutnie nie zjem nic po 18! Nie! Jak nie jadłam np cały dzien, albo jabłko w biegu, to oczywiście, że zjem, ale muszę bardzo pilnować, żeby nie rzucić się na jedzenie Bo jak czegoś się nie zje, a powinno, to metabolizm legnie w gruzach. Nie jem po 18 od 1 LO (jestem na I roku studiów). Brzuszek jest płaski, nie boli mnie brzuch na noc i mam mniej wzdęć

Stary 2010-11-28, 20:09   #373
agnesuk
Wtajemniczenie

ja to bym starsznie chciała chodzić na jakiś fitness, basen, ale te karnety mają z takimi cenami,że szok...

Stary 2010-11-28, 20:11   #374
zooska
Zakorzenienie

[QUOTE=kiwi94;23500378]Hej dziewczyny mogę się jeszcze przyłączyc? chciałabym schudnąc około 5 kg do sylwestra![/QUOTE ]

5kg w takim czasie...? Troszkę niezdrowo, potem może być efekt jojo...
Niby 0,5 kg na tydzień, ale i tak powinnaś dążyć (jak dla mnie) do 3 kg w dól, na dobry początek

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Nooo, karnety to koszamr jakiś!!! Ale moja mama z pracy ma Już wspominałam o tym
Jutro właśnie idę sobie na tea-bo aerobik z elementami sztuk walki Hihi mam nadzieję, że się nie wywalę

Stary 2010-11-28, 20:13   #375
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie tylko tym schudłam Jeszcze ćwiczę, nie jem niezdrowych rzeczy, jem co 3/4 godziny, wartościowe posiłki, rozdzielam tłuszcze z węglowodanami itd itp;P I to nie jest tak, że aaaabsolutnie nie zjem nic po 18! Nie! Jak nie jadłam np cały dzien, albo jabłko w biegu, to oczywiście, że zjem, ale muszę bardzo pilnować, żeby nie rzucić się na jedzenie Bo jak czegoś się nie zje, a powinno, to metabolizm legnie w gruzach. Nie jem po 18 od 1 LO (jestem na I roku studiów). Brzuszek jest płaski, nie boli mnie brzuch na noc i mam mniej wzdęć
Oj tak, niejedzenie po 18 daje super efekty- mnie się przede wszystkim lepiej śpi, no i wtedy mogę trzymać figurę.

Dziękuję za przyjęcie

Mój chłopak mnie nie rozumie Mówi, że nie mam z czego chudnąć... Ja tam swoje wiem. Przytyło mi się, zresztą wolę teraz stopniowo, niż wpadać w panikę przed wiosną (jak zawsze zresztą i wtedy sobie wyrzucam- a trzeba było się wcześniej za to wziąć). Przybyło mi w brzuchu, boczki mi się zrobiły- tego to po prostu nienawidzę.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:18   #376
69love69
Zakorzenienie

Cytat:

a nie byłaś głodna? ja chodze spać zazwyczaj po 23 czasem później to by mi się brzuch zaburczał na śmierc :P
ja jak jestem glodna juz tak pozno to jem jakiś twarog, bo wyczytalam, ze to mozna na noc ;d

w ogole dziewczyny czytam was cały czas, ale w sumie nie pasuję tu bo chce zrzucić więcej niż 5kg :P ale tak fajnie mi się was czyta i jestescie aktywnym wątkiem, więc tak będe sie wyłamywać z tematu i odzywać, o ile mogę ;d ??
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:19   #377
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo, karnety to koszamr jakiś!!! Ale moja mama z pracy ma Już wspominałam o tym
Jutro właśnie idę sobie na tea-bo aerobik z elementami sztuk walki Hihi mam nadzieję, że się nie wywalę
wiem, wiem pamiętam i zazdroszczę

ooo aerobik połączony z sztukami walki? suuuuper! powodzenia!
napisz jak było jak wrócisz.

Ja znikam, bo obejrzeć jakiś film w TŻem.
jutro praca... pobudka o 5

odezwę się jutro

Love - no oczywiście,ze możesz co to za pytanie w ogóle

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-11-28 o 20:21
Stary 2010-11-28, 20:23   #378
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
mmm no cudnie

dzisiaj Go dorwałam jeszcze po obiedzie normalnie nie wiem co się ze mną dzieje haha
a zapiekanka mmmm no przepyszna wyszła z tym sosem. polecam wszystkim.
winyl - już wpisałam

Kiwi - jasne,że możesz. Witamy
powiedz coś o sobie, ile ważysz, ile masz wzrostu itp.
no to fajnie!

Kiwi witamy!
Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
a nie byłaś głodna? ja chodze spać zazwyczaj po 23 czasem później to by mi się brzuch zaburczał na śmierc :P
ja jak jestem glodna juz tak pozno to jem jakiś twarog, bo wyczytalam, ze to mozna na noc ;d

w ogole dziewczyny czytam was cały czas, ale w sumie nie pasuję tu bo chce zrzucić więcej niż 5kg :P ale tak fajnie mi się was czyta i jestescie aktywnym wątkiem, więc tak będe sie wyłamywać z tematu i odzywać, o ile mogę ;d ??
wlasnie ja tez tak chodze spac 23-24 i no nie wytrzymam 5-6h bez jedzenia pozniej ssie w zoladku i ciezko zasnac
Stary 2010-11-28, 20:28   #379
psyhe666
Zakorzenienie

Haha, laski mam randkę o 21
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:34   #380
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chippe Pokaż wiadomość
nie wiem ile masz lat ale bez względu na twój wiek ju dawno powinnaś nauczyć sie czytac ze zrozumieniem. inaczej zamiast do lekarza zapukasz kiedys do weterynarza
ja ani słowa nie napisałam o tym jaka "wieeeeelka" krzywda spotkała Cindy i co ona przez to przeżywa. choć mogę się mylić to mam nadzieje ze wkleisz mi ten fragment w którym to napisałam...
napisałam tylko, że ktos kto dostał kopa od jednego, dwóch, trzech, czy czterech facetów nie ma prawa oceniać 18mln facetów w Polsce! w tym również mojego faceta, faceta dimiti, faceta agnesuka, faceta _Ewelki___ i tysiace innych facetów.
czy powie to personalnie do nas że nasze chłopy to buraki i że sa porąbani?
w koncu wie tyle samo o nich co o reszcie facetów. czyli nic!!!
czy ja mam na podstawie dwóch moich koleżanek z pracy które mają nie tylko chłopaków ale i kochanków na boku, oceniac wszystkie dziewczyny?!
NIE i tego nie robie bo mam bardziej poukładane w głowie niż Cindy która tylko czeka byscie jej przyklasnęły że faceci to buraki a ona taka nieszczęśliwa i niewinna.
a wlasnie, dlaczego jest taka załamana skoro pozbyła sie "porąbanego buraka"???
Chippe owszem moze nie napisałas o tym jaka krzywdaspotkala cindy, ale atakujac ja powinnas sie upewnic dlaczego tak wlasnie narzeka na facetow. Mam odpowiednia ilosc lat i uwierz ze potrafie czytac ze zrozumieniem. Co wiecej jestem zareczona i uwazam ze mam wspanialego faceta. To ze Cindy najezdza na wszytskich facetow to tylko i wylacznie dlatego ze kazdy jej zwiazek konczyl sie zle. Ona najezdza na wszystkich facetow ale tak naprawde w glebi serca mysli o konkretnym mezczyznie. Jesli nigdy nie bylas w takiej sytuacji to gratuluje, bo nie wiesz co znaczy "miec zlamane serce".
Poza tym tak jak dziewczyny pisza, jezeli chcesz sie odchudzac to zapraszamy, jezeli nie to po co w ogole tu zagladasz skoro jak sama stwierdzilas "zbiorowe wirtualne ochudzanie zostawiasz nam".

Dimiti nam na studiach na zajeciach z dietetyki Pani Profesor zawsze mówiła ze najlepiej jeść 3 godz przed snem czyli optymalna dla ciebie godzina bedzie 20-21.

No no Psyhe Ty to masz fajnie.

Edytowane przez adusia1554
Czas edycji: 2010-11-28 o 20:37
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:37   #381
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość

Jasne . Ja tu jestem od czasów prehistorycznych i w sumie na początku miałam do zrzucenia 5kg, a teraz mam 9 :|. I jeśli się nie mylę, to jest jeszcze kilka innych dziewczyn, które chcą schudnąć więcej niż 5kg, więc się nie krępuj .

XOXO
Stary 2010-11-28, 20:42   #382
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

a ja nigdy nie byłam na randce

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Jasne . Ja tu jestem od czasów prehistorycznych i w sumie na początku miałam do zrzucenia 5kg, a teraz mam 9 :|. I jeśli się nie mylę, to jest jeszcze kilka innych dziewczyn, które chcą schudnąć więcej niż 5kg, więc się nie krępuj .

ja mam dużo do zrzucenia, z około 20kg nawet.. ale zobaczymy jak się uda, każdy kilogram to powód do radości i dumy :d

też tak macie, że sobie wyobrażacie jak będziecie wyglądać jak schudniecie??? ja jestem ciuchowym maniakiem, a grube dupsko nie pozwala mi nosić wszystkiego co bym chciała.. ehh:P wiec sobie myślę, jakie ciuchy moglabym nosić <3

już i tak się dosyć irytowałam dzisiaj, chciałam sobie kupić pizamke, ale wszystkie jak po młodszej siostrze.. tiaaaa, uroki 182cm wzrostu ;p

a ja chce pizame w renifery czy coś takiego świątecznego
Stary 2010-11-28, 20:44   #383
agniesikk
Zakorzenienie

A ja chcę do mojego chłopaka 23 grudnia się zobaczymy.
Stary 2010-11-28, 20:48   #384
adusia1554
Rozeznanie

Agniesikk no to bardzo długo wspólczuje.

69love69 ja tez mam do zrzucenia wiecej niz 5 kg. Jezeli dobrze sie czujesz na tym watku to zostan z nami, bedziemy sie wspolnie wszystkie tutaj motwowac
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:53   #385
psyhe666
Zakorzenienie

Za 10 min po mnie będzie

Ja mam coraz więcej do zrzucenia Ostatnio było 3 później 4,5,6 a teraz zbliża się 7 bo nie ważę już 46,5 i 47 też nie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 20:53   #386
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agniesikk no to bardzo długo wspólczuje.

69love69 ja tez mam do zrzucenia wiecej niz 5 kg. Jezeli dobrze sie czujesz na tym watku to zostan z nami, bedziemy sie wspolnie wszystkie tutaj motwowac
Długo, długo... To pierwsza taka długa przerwa. Ogólnie rzadko się widujemy, bo on studiuje w Krk, a ja zostałam na Pomorzu Na szczęście dni ubywają, a nie przybywają
Stary 2010-11-28, 20:54   #387
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
ja to bym starsznie chciała chodzić na jakiś fitness, basen, ale te karnety mają z takimi cenami,że szok...

ja też chcę chodzić na siłkę, ale nie mam kasy zbytnio, a nie chce już od mamy brać bo daje mi na tańce i angielski. muszę coś opchnąć na allegro, albo sobie znalezć typowo dorywczą kasę.

w Poznaniu są kluby gdzie już za ok. 130zł sa karnety, mozesz chodzic ile chcesz na fitness, saune i silownie, więc mega się opłaca. musze się z tym ogarnąc ;p
Stary 2010-11-28, 20:54   #388
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
uuuuUuu fajnie!
Cytat:
Dimiti nam na studiach na zajeciach z dietetyki Pani Profesor zawsze mówiła ze najlepiej jeść 3 godz przed snem czyli optymalna dla ciebie godzina bedzie 20-21.

No no Psyhe Ty to masz fajnie.
uf to dobrze!

Cytat:
ja tez mam wiecej i to dosc duzo wiecej
Stary 2010-11-28, 21:39   #389
chippe
Przyczajenie

dzień dobry jestem Agata z Łodzi. retorycznie pytam czy moge zabrac głos w "waszym" dziale...? i odpowiadam sobie... dziekuje
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
chippe, wybacz ale wykazujemy dobrą wolę tłumacząc Ci podstawowe rzeczy, czego nie widzaą z Twojej strony. Jak dla mnie to jest trollowanie mające na celu zepsucie atmosfery wątku, ignor z mojej strony
podaj jakies konkrety co mi dokładnie wytłumaczyłyście, bo znów jakies ogólniki?
=========================
najpierw czytam:
Cytat:
To jest wątek o wspólnym odchudzaniu, na dodatek druga część, więc wiadomo, jest tutaj pewna grupa tworząca jakąśtam społeczność wizażową :P. ... na dodatek w ogóle na temat zupełnie inny niż ten główny temat wątku. Po co?
a nastepnie
Cytat:
Nie chodzi mi o pisanie nie na temat w ogóle, bo tutaj robimy to masowo .
czy mi sie zdaje czy zaprzeczasz sobie sama?
Cytat:
a jeszcze się dziwisz, że Ci wszyscy nie przyklaskują.
ja napisałam ze sie dziwie? wow...
Cytat:
odpowiem jak najbardziej obiektywnie nie jestes chamska, to jest asertywnosc. może Cindy uznała by to za chamskie, ale ona ma troche inne poglądy
Cytat:
Chippe owszem moze nie napisałas o tym jaka krzywda spotkala cindy, ale atakujac ja powinnas sie upewnic dlaczego tak wlasnie narzeka na facetow. Mam odpowiednia ilosc lat i uwierz ze potrafie czytac ze zrozumieniem. To ze Cindy najezdza na wszytskich facetow to tylko i wylacznie dlatego ze kazdy jej zwiazek konczyl sie zle. Ona najezdza na wszystkich facetow ale tak naprawde w glebi serca mysli o konkretnym mezczyznie. Jesli nigdy nie bylas w takiej sytuacji to gratuluje, bo nie wiesz co znaczy "miec zlamane serce".
wiec jak nie napisałam o tym to znaczy ze czytasz bez zrozumienia. a to ze teraz bedziesz mi wmawiała ze rozumiesz co czytasz to jakos do mnie nie trafia, bo liczą sie czyny nie słowa.
ja tez mogę o sobie powiedzieć ze jestem grzeczna, uległa i tp ale czyny swiadcza o czym innym prawda
a jesli kazdy związek Cindy konczył sie zle to moze nalezało by szukac problemu w niej a nie facetach?
jak ktos często rozbija auto na przydrożnych drzewach to jest wina drzew, czy moze kierowcy?
po drugie jesli naskakuje na wszystkich facetów mysląc tylko o jednym to własnie ma bardzo płytkie myslenie. i jak w tej sytuacji użyje sformułowania jest typową blondynką to czy nie zachowam sie tak ja ona?
odpowiadając na twoje ostatnie pytanie. byłam zraniona parokrotnie i wylałam morze łez, ale mam na tyle oleju w głowie by nie osądzać całej reszty!

Edytowane przez chippe
Czas edycji: 2010-11-28 o 21:43
chippe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 21:55   #390
bita smietana
Zakorzenienie

wiecie co, nie wiem po co się odchudzam

http://www.youtube.com/watch?v=U0CGs...eature=branded

rihanna jest tam taaaaak masakrycznie seksowna, że ciągle sie w nią wpatruję

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości