|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
Klarissa fajny prezent
![]() Zuziczka hahahaaha uwaga czopek leciiii padnij Weronisia jakich ty masz cudnych mężczyzn trzymam kciuki za to żeby się skończyło ulewanie...pandziolka mam słabość do Wojtusiów, mój mąż to Wojtas, i już ci mówię będziesz miała przerypane, wszystkie Wojtki to agenty śmieszki jajcarze, ich imię to nawet Wojujący śmiechem aaa synuś rewelacyjnyycnan też mnie to ździwiło że za 2 miejsce nie dostał nic a laska ni w pięć ni w dziesięć dostała kasę.. o co chodzi? kto to wybierał, jury? czy jak? naked21 ojjj niech dokłada, w końcu powinien ci pomóc NIKaP-n Pat 68 ma na teraz na bieżąco, ale jak coś kupujemy to 72/74 bo nie wiem jak długo w 68 posiedzi, teoretycznie już nie będzie tak szybko rósł no ale... Mpik82 o tak ta baba miała talent... daj przepis na ciasto proszeeeeeeeee no i ciesze się że jak byli goście Milenka nie płakała, mam nadzieję że problemy z brzuszkiem jej szybko przejdąMisQa gratuluje odważnej decyzji, co planujesz teraz? alimenty czy jak? bo rozumiem że samej może być ci ciężko aczkolwiek myślę że to dobra decyzja, ciężko było go "wywalić?" co na to rodzinka? trzymam za ciebie kciuki! bądź dzielna!
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy :
gabi... luzik
bylo minelo, szkoda ze kasienka zapuscila focha... no ale to jej sprawa.A zdjecie w awatarze przytkulo moja uwage juz wczesniej i wlasnie mialam Ci pisac zebys wrzucila w oryginalnym rozmiarze to chetnie oblukalabym je bardziej, ale wynikla ta fotkowa afera, i juz mi bylo glupio Cie o to prosic... naked... szacunek dla Ciebie! A tego faceta to bym utłukła, bo tez w swoim zycuiu mialam do czynienia z takim mąciowodą, ze najpierw zatruwal mi zycie a pozniej probowal wszytsko naprawiac...
|
#4443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na kupke u nas pomoga herbatka rumiankowa, zawsze jak Milka ją wypije to na drugi dzien jest kupsztal ) dziś z rana też walneła taką kupe, że była ogromnieeee szcześliwa![]() a ciasto jest mega proste Biszkopt pieczemy i przekrajamy na pól, ja czasem uzywam gotowych podkładów, albo układam biszkopyt na blache dzien wczesniej najlepiej na wieczor zrobic 2,3 galaretki rózno kolorowe i roztopić je w szklance wody, beda mialy intensywniejszy kolor i smak, potem jak stęzeją kroimy na kwadraciki, razem mieszamy do tego dodajemy tez owoce, ja daje banany i winogrona ==przygotowujemy śmietanę tak 400ml z 1/2 szkl cukru pudru mieszamy (nie miksujemy) i zostawiamy sobie na godzinkę aby się połączyło ==3łyżeczki żelatyny rozpuszczamy w 1/2 szkl wody zimnej i mieszamy potem wsadzamy to do garnuszka z ciepłą wodą aby żelatyną się rozpuściła i stężała jak już troszkę się ostudzi to wlewamy do śmietany i mieszamy dodajemy do tego galeretki i owoce i delikatnie mieszamy ==całą masę śmietanową wylewasz na ciasto i albo przykrywasz kolejna warstą biszkoptu albo zalewasz jednolicie galaretką ja czasem kłade na wierzch delicje i dopiero potem galaretka![]() szybkie, proste i zawsze się udaje
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik82- spóźnione, ale jak najbardziej szczere zyczenia urodzinowe
a u nas jak nie urok to sraczka, a raczej jej brak.... podejrzewam, że to od tego Debridatu....do tej pory Mati robił piekne kupki, 3-4 razy dziennie, a tu w czwartek wieczorem była ostatnia kupka i kolejna zrobił dopiero wczoraj....własciwie trudno to nazwac kupka...jak zaczał robic to na poczatku miala normalna konsystencje a potem to mu po prostu woda wyszla.....I to jest taka kołomyja, bo Debridat, widze, że mu pomógł na gazy (takie delikatniejsze pryki robił, widze, że już mu nie przeszkadzały), w brzuchu zero przelewania, dziecko spokojne, śpi w dzien wreszcie, czego nie było od dłuższego czasu, to teraz kupki zrobić nie może Także Debridat odstawiony, zobaczymy czy brak kupki był od niego. Zamówiłam na DOZ BioGaie, jak się okaże że odstawienie Debridatu pomogło to te kropelki będę mu dawać |
|
|
|
#4445 | ||||
|
Rozeznanie
|
Co do MAm Talent, to mnie zlinczujecie, ale mi sie Młoda Magda podobala i uwazam, ze ma swietny glos
Choc moim faworytem bylo Me, Myself and I i im najbardziej kibicowalam. Cytat:
Jak widac, kobitom to czasem nie dogodzisz. Olek nosi czesc ciuszkow na 62 i pewnie tez niedlugo dobijemy do 74 ![]() Cytat:
dla Milenki, ze spieła posladki i dala rodzicom troche wytchnienia.Mpiku- Kobitko a moze Mala nie trawi czegos co jesz? Olkowi po odstawieniu nabialu najbardziej ulzylo na brzuszku wlasnie. Cytat:
![]() Cytat:
Co do Mszu i rad apropos zdjec; to ja nie mam nic przeciwko, wrecz odwrotnie. Co prawda sie w tym wzgledzie nie udzielam, bom amatorka totalna i raczej przyjmuje krytyke na forum fotograficznym, ale mi takie rozmowy w ogole nie przeszkadzaja. Kocham fotografie i ubolewam, ze nie mam na nia tyle czasu co kiedys, no i obiektyw moj juz mnie meczy ![]() Aha, MArta- a znasz Ara Gulera? Kocham jego filozofie i foty U nas dzis pobudki- 21, 24.30, 3,30, 5,30- chyba lepiej nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Aha Weronisia- bo zapomnialam - Pascal bardzo sztywno trzyma głowe. Mam kontrolne pytanie, bo on tez wczesniak jak Olek- byliscie u neurologa? Jestes pewna ze to nie napiecie miesniowe?(mam nadzieje,ze nie, ale jestem teraz wyczulona, bo my sie dlugo cieszylismy, ze Olo taki silny...a Nie powinien byc silny!) ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- No to jeszcze link dla Mszu -http://www.araguler.com.tr/index_en.html jak lubisz stronki fotografow (a pewnie tak) to sie nudzic nie bedziesz
|
||||
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
oj kobitki co dalej to nie wiem... na razie poczekam do końca roku , zobaczę jak on będzie się zachowywać, co będzie robić... jeżeli nic się nie zmieni to ja wyprowadzam się stad (bo to jego mieszkanie i nie chcę tu siedzieć ) i rozwód... a jeżeli będzie starał się coś zmienić, zobaczę, że zależy mu na małej to pomyślę nad tym by tu wrócił... ale baaaardzo długo i poważnie się nad tym będę zastanawiać i obserwować go...
bo wczoraj jak wychodził z klamotami swoimi to nawet z małą się nie pożegnał to znów pokazał ile ona dla niego znaczy... rodzinka jeszcze nic nie wie, na razie udaję przed mamą , że wszystko jest po staremu, ale kiedyś i tak się dowiedzą... ale chcę żeby dowiedzieli się od niego... niech on im powie co i jak, a nie ja mam się za niego jak zwykle tłumaczyć... jedynie powiedziałam jego przyjacielowi... właściwie to kiedyś byli przyjaciółmi, bo teraz takie spokojne towarzystwo to mojemu TZ-owi nie odpowiada.. i mojej siostrze... na razie cieszę się , że mam trochę spokoju. Nawet zaczęłam się uśmiechać
|
#4447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co dalej to tak jak piszesz muisz sama zdecydować co i jak Pomi pomieram w 100% Szkoda mi małej bo z biedej rodzinki jest ale to chyba nei taki program i nie o to w nim chodzi Dziewczyny zostawiłam dziś małego pierwszy raz z moją mama Jezu biegłam po tej galerii Sama sobie nic nie kupiłam (a kasę mam) tylko garnitur dla Tz kupiony Anastępnym razem będą zakupy dla mnie Mały je z butli już ale jakoś się jeszcze bałam Ale pierwsze 2 godziny z TZ be Franka zaliczone Jutro jadę na zajęcia i mały zostaje z mamą ale nie wiem jak to będzie czy ja wytrzymam bo to 3 h na pewno mi zejdzie
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
Jeżu...skasowało mi wszystko,ale to w takim razie na szybciocha tylko bo zaraz na obiad do rodziców jadę...ja odnośnie tego co pisałyście o "mam talent" ... Pamiętacie poprzednią edycję? Wygrał mój znajomy i opowiedział nam jak to od kuchni wygląda....już podczas eliminacji tvn miało podpisaną umowę z sony że ten kto wygra nagrywa dla nich płytę (wnioski nasuwają się same
), repertuar wybiera kierownik programu (wykonawca ma g... do gadania),osoby faworyzowane prezentują się jako ostatnie,a nad wszystkim czówa sztab psychologów....i tak to jesteśmy kochane manipulowane,a my myślimy,ze to nasz wybór. A podobno najfajniejszym jurorem jest Wojewódzki ...jak coś komuś niemiłego powiedział to potem za kulisami przepraszał bo podobno...tak mu w scenariuszu napisali....no i tak wygląda ten "wielki show" ![]() A z innej beczki...Misqua podziwiam i posyłam mnóstwo buziaków by ocieplić ci zimowy chłodek Naked...jesteś dla mnie fantastyczną kobietą...nie wiem,ale jak tak sobie czasem pomyślę, to gdybym była na twoim miejscu pewnie bym się załamała.....dziecko, studia i mnóstwo negatywnych emocji.....jesteś niesamowita,że sobie z tym wszystkim radzisz....mam nadzieję,że Filuś odziedziczy tę mądrość i siłę po tobie Dobra, ubieram moją martuchę i lece na obiadek
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Mszu żeby tak nie świecić gołym cycem na forum
to zdjęcie jest w albumie i proszę o ocenę |
|
|
|
#4450 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
gabisun sliczny avatar naked co kupilas w h&m dla Filusia??? miejmy nadzieje ze dojdzie do "wyplaty" kasy przez ex-a misqa oj silna z ciebie babka, miejmy nadzieje ze zainteresowanie meza wami bedzie coraz wieksze, a moze jego wyprowadzka przyniesie poprawe trzymam kciuki
|
#4451 |
|
Rozeznanie
|
a to moze i słabe zdjecia ale dla mnie bardzo cenne
mszu moze ktores wybierzesz do kolażu (przyznaje nie przyłożyłam się zbytnio )
|
#4452 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a niech zobaczy ze nie jest to takie proste i napewno cos sobie kupie ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
no i spodziewalam sie ze opinie jury to tak naprawde wymyslony scenariusza ja bylam za sonia (ta co dostala 100 tys) bo mi wpadla w oko, a kase chyba dostala od Apartu bo poprostu im sie spodobała no a mała Madzia niezły głos ale nie zachwyciła mnie ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- ![]() Cytat:
Fajny prezent ale domyslam sie ze poszłaś z nim do sklepu wybierac??? ja chyba nie zmieszcze sie w spodnie narciarskie no chyba ze na styk, ale na styk to one byly w zeszlym roku bo kupowałam je w najchudszych latach mojego życia ![]() a z małą rozumiem jedziecie do zakopca??? ja chyba w tym roku sobie daruje wyjazd bo urzadzamy mieszkanie i najzwyczajniej w świecie nie starczy nam na to zostana mi kieleckie górki ![]() a z Oleńka wegetujemy do lata i moze uda sie wyskoczyc nad morze zima chyba nie chcialoby mi sie z nia jechac ze wzgledu na mrozy i ubieranie i rozbieranie ufff juz mi goraco
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
cellaris - ooooo, to Wyrostek jest Twoim znajomym
Kupiłam nawet jego płytę, bo dla mnie jest niesamowity w tym co robi MisQa - z tego co pamiętam już raz Twój Tż się wyprowadzał... Chyba nic nie pomogło niestety więc teraz lepiej trzymaj sie swojej decyzji (łatwo powiedzieć... wiem, wiem....) Życzę Ci, żeby wszystko sie ułożyło po Twojej myśli Byliśmy na spacerku. Zimno a na termometrze w sumie tylko -2 st. i spacer był krótszy niż normalnie, bo niecała godzinka, a teraz synek jeszcze kima, już ponad godzinę, ale to dlatego, że nie wyjmowałam go z kombinezonu a tylko porozpinałam i zdjęłam czapeczkę, bo inaczej to od razu bek ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- elenka - super bobasek
|
#4454 | |
|
Rozeznanie
|
a mi wlosy narazie nie wypadaja i mam nadzieje ze nie beda, ale skóre mam zarabiście suchą mimo ze smaruję ja codziennie, narazie poki sie nie przeprowadzimy to zdana jestem na prysznic ale jak juz bede miala wanne to chyba zafunduję sobie kąpiel w wannie z emolium, moze pomoze...
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
a po spacerku napewno dzieciaczki beda dlugo spaly... pogoda ku temu sprzyja
|
|
#4455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- cudowna!
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wam się udaje kąpać maluszka codziennie o podobnej porze? U nas synek dyktuje porę kąpieli swoimi godzinami snu. Staram się go kąpać ok.18-19 ale czasami wychodzi po 20 (pora do zaakceptowania), ale dziś śpi już ponad 2 godz. po spacerze i trzeba go będzie zaraz kąpać, bo się wybudza, a później to może się wybudzić nawet po 22, więc za późno...
W ogóle nie wiem jak wprowadzić ten ŁATWY (chyba jednak trochę trudny.... ) PLAN
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aluzja była ogólna,bo już mnie zmęczyło to zamieszanie zdjęciowe,ale już mi przeszło,więc luz i piszta se ile chceta Elenka to zdjęcie z tym kolorowym stworem jest zaj...ste
|
|
#4458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mnie tu cały dzień nie było...przychodzę nastawiona na czytanie przynajmniej 2 str.a tu posucha No widzę,że panny pewnie leniuchują w niedzielę. My po obiadku i kawce u rodziców.....ufff...Kocham moją mamcię,ale jak widzę jak mi małą ściska to mnie coś trafia. No i oczywiście znów awantura była. Zostawiłam małą na pół godzinki u rodziców bo chciałam sobie naszym nowym autkiem pojeździć (od czerwca nie jeździłam,a w międzyczasie zmieniliśmy samochód na dużo większy),no i wracam i co widzę???? Marta leży pod 2 kocami poskładanymi jeszcze. Nie muszę chyba wspominać,że u moich rodziców to ukrop z 30st. był ![]() ![]()
|
|
#4459 | |
|
Zadomowienie
|
kasienka to sie ciesze ze miedzy nami wszystko OK
Cytat:
Ja z moją mama na szczescie tego problemu nie mam, ale tesciowa przyjechala na odwiedziny kotre trwaly cale 3 godziny w tym poltorej godziny to byly dobre rady, miedzy innymi to ze dziecku na pewno jest zimno a nastepny weekend to my do niej jedziemy , ale zostawiam z nia mala i niech z nia robi co chce, ja patrzec na to nie bede bo ide z TZtem do kina a tesciowa w koncu bedzie mogla probowac te wszytskie swoje zlote rady, ciekawe tylko jak to Nadia zniesie
|
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
a stworek wisi przy nosidełku i tak naprawde znalazł się na zdjeciu przez przypadek a pozniej tak mi sie to zdjecie spodobalo ze cyknełam serie stworkowych fotek
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś tylko na chwilę i tak w telegraficznym skrócie: -przedwczorajszy wypad na kawę z koleżankami udany, przy okazji kupiłam sobie sweterek ; zjadłam sałatkę owocową (wypytałam jakie tam są owoce) i naprawdę nie wiem co- ale coś z tych owoców uczuliło Olę- znowu wysypka i spuchnięta twarz i oczy. Normalnie płakać mi się chcialo jak na nią patrzyłam. Na szczęście dziś jest lepiej.-wczoraj był mój debiut na łyżwach- było całkiem nieźle, nie połamałam się ![]() - nie podoba mi się, że Ola praktycznie cały czas ma zaciśnięte piąstki (kciuki na zewnątrz)- nawet jak je, śpi czy puka w zabawki. Tak ma być? Kiedyś chyba częściej otwierała rączki ![]() -dzisiaj był pierwszy spacer z wózkiem po śniegu- oczywiście przespała całą drogę -jutro odwiedziny koleżanki z synkiem (5-miesięcznym) ![]() Idę się myć, bo padam na pyszczek papatki |
|
|
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
ycnan, NIKaP-n Dziękuję za pamięć!
Nie było mnie 2 tygodnie, miło, że ktoś zauważył ![]() Majka Ale co jest trudnego we wprowadzeniu Łatwego Planu? Synek je mniej więcej co 3 godziny?Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Nie wchodzę zbyt często, bo forum zabierało mi starsznie dużo czasu a wolę go przeznaczyć na zabawę z Aśką Będę wpadać, ale na pewno nie codziennie. Stęskniłam się trochę za Wami ![]() Aśka skonczyła wczoraj 3 miesiące
|
#4463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak, jestem z małopolski.
Obecnie mieszkam w Krakowie ![]() Cytat:
To sporo. Cytat:
no i tak - oczywiście z małą jedziemy, dlatego może mi się nie udać na stok wyjść. Cytat:
---------------------------- My dzisiaj posiedzieliśmy u teściów i tż strzelił mi zimową fotkę. No i mam kilka fotek Natalki do kolażu, które zrobiła moja teściowa oraz jakieś tam fotki zrobione dzisiaj i tydzień temu. Przy okazji się pochwalę - w końcu kupiłam sobie te wymarzone kozaki - jeszcze w październiku, ale jakoś zapomniałam się wtedy pochwalić, chociaż to nie są te co chciałam z Simple ze względu na cenę Będziecie chodzić na spacery z wózkiem jak spadnie śnieg? Ja bym chciała chodzić ale nie wyobrażam sobie po śniegu jeździć... no nic - może jutro zrobię pierwsze testy. Jeszcze się pochwalę, że wczoraj poimprezowaliśmy z tż-tem do godz. 3 nad ranem bo mieliśmy gości i w szoku byłam, bo Natalka pozwoliła nam odespać imprezkę mniej więcej do 8:30 - cudowne dziecko
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-11-28 o 22:03 |
|||
|
|
|
#4464 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
; dostaje troszkę herbatki) tak żeby wypadło po 19.a kiedy już zaczynam go rozbierać do kąpieli to on sam jeszcze kilka chwil na golasa pobaraszakuje i tak to mniej więcej u nas wygląda.a jeszcze jazda samochodem całkowicie go uspokaja i wtedy całkiem o jedzeniu zapomina jak teraz przeprowadzaliśmy się z Lublina do Wrocławia (6 godzin jazdy) to sama musiałam go wybudzać,bo cały czas spał...![]() Cytat:
a te rożki to fajna sprawa.np wczoraj dzięki temu,że leżał na macie uniknęłam prania maty,bo kupsko było niesamowite i przemokło,aż do rożka dziękujemy ![]() Cytat:
Cytat:
Misqa życzę Ci żeby wszystko Ci się ułożyło oby tata Julki się jednak opamiętał ![]() a temat teściowych zostawiam na jakiś inny dzień,bo dzisiaj nie chcę sobie psuć humoru... miłej nocki dla wszystkich i duuuuuuuużo snu Edytowane przez pandziolka Czas edycji: 2010-11-28 o 21:54 |
|||||
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
I po weekendzie
![]() Mpiku kochany, najbardziej spóźnione ale z serca - 100 lat, zdrówka i spełnienia marzeń elenka- sliczna laleczka Klarissa- śliczne zdjęcia a Ty wowww- sexy mama ![]() dziękuję za miłe słowa dziewczyny, ale nie ma co ani podziwiac ani mnie żałować, bo jestem obecnie wyjątkowo szczęśliwa ![]() Dołączam do groba łysiejących mamusiek, włosy wypadają mi tonami ![]() Klarissa ja zamierzam wychodzić na spacery i kiedy bedzie śnieg i kiedy przymrozi zwariowałabym nie wychodząc dłuższy czas z domu ![]() ninaad nie wiem czy poczuwa czy raczej nie na rękę mu wylądować w sądzie ale zaczął się małym interesować...do jutra girls
|
#4467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
? bo jak Jedna jest, to Druga znika i odwrotnie![]() Gratulacje dla Asiuli, ale ten czas leci... Dawaj jakieś foto świeże ![]() Dziewczyny co do Mam talent, którego nie oglądam, nadmienię trzy sprawy: po pierwsze- pięknie niektórzy śpiewają, ale zdaje się, że od tego był inny program ? Idol, czy jakoś się zwał?(a po drodze pięć innych)Jak wybrać jedną osobę wśród wielu pięknie śpiewających, podczas gdy każda ma głos o innej barwie, śpiewa w innym stylu? po drugie- ten program powinien dopuszczać uczestników w wieku od 18! A nie płaczące, trzęsące się małolaty, którym się już w życiu coś nie udało (nie wygrały badziewskiego programu)- dzieci, które mogą mieć traumę, bo przecież miały być najlepsze... po trzecie- Jeżeli ktokolwiek wierzy w jakąkolwiek uczciwość tego typu programów- to jakże mi go żal ![]() Wystarczy spojrzeć np. na Taniec z Gwiazdami (gdzie nigdy nie wiem, kto w danej parze jest gwiazdą, a kto "tancerzem"). Kto wygrywa każdą edycję? Ludzie w jakikolwiek sposób związani (obecnie lub przyszłościowo) z tefałenem. Typu Guzik i Kulesza (polska marna podróba Grace w opałach, Na Wspólnej, typu Mucha, Rusin (U can dance), typu Walach (Twarzą w twarz, czy jak to szło o Ważce), Kamińska (brzydula), Olivier Janiak (Co za tydzień) etc. W tej edycji Mam talent brał udział chłopiec, co tańczył o nazwisku Indebski. To jest mojego męża przyjaciela- kuzyn. Wiecie jak tam trafił? Ekipa z Mam talent przyszłą do szkoły tańca, w której się szkoli maluch i poprosiła, żeby wytypowali jakiegoś dzieciaczka do programu, który dobrze tańczy... No comments. My dziś tylko 40 min na dworze, zimnooo było Pawełek wciąż jakieś nowe "słowa" przyswaja i raczy nas nimi od rana do wieczora, z duża częstotliwością i głośno! szok pierdoła kochana.Zdjęcia z budowy będą w środę (gabi No i fotki cudne ![]() Klari masz fajny płaszcz, rewelka kolor. Ostatnie foto małej boskie ![]() edit: elenka Twoja Olunia piękna, a jak się uśmiecha
Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-11-29 o 02:29 |
|
|
|
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
oj te 2 dni bez wizażu były straszne
![]() jednak jestem uzalezniona
|
#4469 |
|
Rozeznanie
|
witamy po przymusowej przerwie
Naked- masz rację wizaż uzależnia |
|
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
no popatrz popatrz Brutusie wizaż jak wizaż... za Wami mi bylo teskno!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

bylo minelo, szkoda ze kasienka zapuscila focha... no ale to jej sprawa.

a potem to mu po prostu woda wyszla.....
Duży jest, 68 już ledwo, no chyba że kaftaniki to 62 jeszcze Mu czasem wcisnę, ale body, śpiochy - 68 nie wszystkie już dobre. A jak jeszcze zobaczyłam ostatnio na żywo Zuzolowatego Oluszkę- to mój mi się gigant wydaje
na szczescie moja jest zdrowa i dziękuje BOGU,ale tyle co łez moich ona i swoich wyleje to szkoda słów
dla Milenki, ze spieła posladki i dala rodzicom troche wytchnienia.

trzymam kciuki

Nie było mnie 2 tygodnie, miło, że ktoś zauważył 
oby tata Julki się jednak opamiętał
? bo jak Jedna jest, to Druga znika i odwrotnie