Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-28, 22:43   #4021
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ja projekt denko stosuję w tuszach do rzęs, własnie wykończyłam moje dwa z rimela, a teraz używam wczesniej znienawidzonego z lovlej, i dziwne bo wtedy go nie lubiłam, a teraz mi pasuje.. hehe

a moje włoski są już w duuuużo lepszym stanie niż z przed miesiąca, i widzę wkoncu ze zmiana mojej pielegnacji była dobrym sposobem..
a jaka teraz pielegnacje stosujesz?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 22:56   #4022
ramoncia217
Wtajemniczenie

wszystko zmieniłam, wczesniej to tylko jakis szampon z silikonami i odżywka, a teraz to sampon bez silkikonów, odżywka która dobre działa mi na włosy np herbal esenses nawilżenie po brzegi, olejowanie olejkiem rycynowym, serum, jedwab, maski na włosy , .. i to podziałało i nie mam siana na włosach, a sa miekkie, lejące sie i gładkie
Stary 2010-11-28, 22:57   #4023
agusiownik
Zakorzenienie

zmykam zaraz do łazienki się pospamować
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 23:10   #4024
ramoncia217
Wtajemniczenie

za nie długo kolejna część naszego wątku.. kto zakłada kolejny??
Stary 2010-11-28, 23:10   #4025
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja ja chcialam zalozyc V część

Stary 2010-11-28, 23:16   #4026
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietam, ze pod koniec poprzedniej czesci Buahhot sie zglaszala

A ja juz wyspamowana
Twarz: zel, pasta cynkowa miejsc., krem olay nawilz.brazujacy, carmex na usta, regulacji brwi.
Cialo: prysznic, maslo czekoladowo-pistacjowe, umalowalam pazurki u rak i stop
Wlosy: szampon brzozowy, odzywka isany, serum joanny.

Kupilam juz 3 prezenty dla TZ'ta Jeden na mikolajki i dwa juz po choinke Jeszcze na mikolajki musze cos dokupic
Aaa sobie kliknelam sweterek i szaliczek

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 23:18   #4027
buahhot
Marcelover ♥♥♥

pokaz co sobie kliknelas i co kupilaś TŻtowi? bo ja musze pomyslec co kupic swojemu

Stary 2010-11-28, 23:21   #4028
ramoncia217
Wtajemniczenie

snow własnie pokaż, to i ja sobie luknę, bo też nie mam pomysłu co mojemu kupic..
chociaż jak to w kabarecie słyszałam czteropk piwa i paczka fajek powina strczyć hehe
Stary 2010-11-28, 23:33   #4029
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pokaz co sobie kliknelas i co kupilaś TŻtowi? bo ja musze pomyslec co kupic swojemu
Cytat:
snow własnie pokaż, to i ja sobie luknę, bo też nie mam pomysłu co mojemu kupic..
chociaż jak to w kabarecie słyszałam czteropk piwa i paczka fajek powina strczyć hehe
hehe no tak Ramonciu w gruncie rzeczy to powinno wystarczyc Juz Wam mowie

No wiec w tym roku troszke poszalalam, ale ostatnio zarabiam troszke wiecej i moglam go troche dopiescic Kupilam bluze i maszynko-golarke A na mikolajki zestaw Yearba Matte, caly zestaw ze wszytskim co potrzeba + 2 herbaty, on bardzo chcial tego sprobowac bo u Cejrowskiego sie naogladal Chce mu jeszcze dokupic takie porzadne sluchawki, bo on wszedzie i zawsze muzyki slucha a ma takie marketowe za 12zl On sobie sam nic nigdy nie kupi, wszystko dla mnie
A sobie taki golfik i szalik

Dbam o siebie

Stary 2010-11-28, 23:38   #4030
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hehe no tak Ramonciu w gruncie rzeczy to powinno wystarczyc Juz Wam mowie

No wiec w tym roku troszke poszalalam, ale ostatnio zarabiam troszke wiecej i moglam go troche dopiescic Kupilam bluze i maszynko-golarke A na mikolajki zestaw Yearba Matte, caly zestaw ze wszytskim co potrzeba + 2 herbaty, on bardzo chcial tego sprobowac bo u Cejrowskiego sie naogladal Chce mu jeszcze dokupic takie porzadne sluchawki, bo on wszedzie i zawsze muzyki slucha a ma takie marketowe za 12zl On sobie sam nic nigdy nie kupi, wszystko dla mnie
A sobie taki golfik i szalik
ooo golfik i szaliczek super, mam bardzo podobny szalik ale w kolorze ecri
Bardzo ladna bluza, albo raczej takie polo z dlugim rekawem, jesli mozna wiedziec, ile zapłaciłaś? Kolorystycznie bardzo mi sie podoba jak bylam w miami to kupilam sobie sweterek TH za 25$ czyli za 75zl a u mnie w galerii baltyckiej ten sam sweterek kosztuje 399zl TŻ kupil sobie fajna kurtke za 50$ a tutaj takie są za 799zl i wiecej.. nie wiem skad oni te ceny wzieli

Stary 2010-11-28, 23:45   #4031
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ooo golfik i szaliczek super, mam bardzo podobny szalik ale w kolorze ecri
Bardzo ladna bluza, albo raczej takie polo z dlugim rekawem, jesli mozna wiedziec, ile zapłaciłaś? Kolorystycznie bardzo mi sie podoba jak bylam w miami to kupilam sobie sweterek TH za 25$ czyli za 75zl a u mnie w galerii baltyckiej ten sam sweterek kosztuje 399zl TŻ kupil sobie fajna kurtke za 50$ a tutaj takie są za 799zl i wiecej.. nie wiem skad oni te ceny wzieli
Ja tez chcialam ecri szaliczek ale mam taka kurtke i chyba za mdlo by bylo A za bluzo-polowke (bo wyglada jak polowka ale w dotyku jest grubsza, jak taka cienka bluza) zaplacilam 179zl+wys 11zl. Troche duzo choc to i tak malo jak na ta firme, ale wiem przynajmniej ze to oryginal To fakt u nas ceny TH w sklepach to paranoja na all jest taniej i tez mozna oryginaly znalezc Ja mam z TH longsleeve i polowke kupilam na all i bardzo je lubie, jednak co material to material trzeba przyznac, ze wiadomo przynajmniej za co sie placi Mam tez o tyle fajnie ze moja chrzestna mieszka w stanach i przesyla mi czasem paczki A&F i TH jak ja o cos poprosze, bo jednak u nich w sklepach on-line jak sa przeceny to ceny tak okazyjne ze szok Przykladowo kupilismy czapke zimowa TZ'owi za 29zl wyszlo a na all powystawiali je za 99zl

Dbam o siebie

Stary 2010-11-28, 23:47   #4032
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć ślicznotki Ostatnio nie pisałam, ale czytałam Was i SPAmowałam się regularnie
Mi się dzisiaj na reszcie skończyła @ Kurcze, kiedyś trwała u mnie 5 dni, ale potem mi się coś przestawiło i mam 7 i przez pierwsze 2 dni umieram z bólu Dostałam na próbnej maturze z polskiego i chciałam tylko jak najszybciej napisać i wyjść....Zastanawiałam się, czy da się to jakoś skrócić.... Podobno wit.C pomaga, ale stosowałam i u mnie się nie sprawdza. Tabletek anty też za bardzo brać nie chcę....

Cytat:
ja ostatnio stałam się straszną wloso maniaczką.. najchętniej wykupiła bym pół drogeri z rzeczy do włosów, ostatnio jak robiłam zakupy to trzymałam te rzeczy co chciałam i jeszce 3 inne których nie miałam w planie, ale się opamiętałam i kupiłam tylko to co trzeba..

i zauważyłam że idąc ulica jak widze dziewczynę patrze jej się na włosy...
Kurcze, mam tak samo TŻ ostatnio się pytał czym mi tak włosy pachną, a ja na to, że może to szampon, krem mleczny, odżywka karmelowa, albo ewentualnie serum, to się biedny za głowę złapał, że tyle rzeczy na raz można nakładać na włosy Chociaż to i tak mało. Normalnie manię mam ostatnio z tymi włosami. Dzisiaj sobie chyba wetrę w końcówki Amlę, bo dawno jej nie używałam. No i zastanawiam się nad szamponem z Apteczki Babuni na wypadanie włosów. Widziałam ostatnio w Naturze za 5 zł jakiś z rzepy i się zastanawiam czy warto kupić. Na KWC rewelacyjnych opinii nie mają. Używała któraś z Was? Warto?

Muszę się Wam pochwalić, jutro jedziemy z TŻtem do USC zarezerwować termin ślubu Sam mi zaproponował, ja nic mu nie mówiłam na ten temat

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 23:50   #4033
snowhitee
Zakorzenienie

Kalpana no to gratulacje

Ja juz mykam spac dobranoc

Dbam o siebie

Stary 2010-11-28, 23:56   #4034
Kalpana
Zakorzenienie

Snowhitee dziękuję
Co można kupić TŻtowi na mikołaja? Na święta mam zamiar kupić czekoladowy zestaw z Axa, a na mikołaja wypatrzyłam taką biało czerwoną czapkę kibica (TŻ lubi piłkę nożną), ale to za mało... Pasowałoby dokupić jakiś drobiazg (coś nie drogiego bo w portfelu wciąż pustki)

K

Sz
Stary 2010-11-28, 23:58   #4035
ramoncia217
Wtajemniczenie

Kalpana ja używam teraz ten szampon z apteczki babuni i dla mnie jest super, już wczesniej go używałam i rzeczywiście po nim mnie mi włosy wypadały i były błyszczące i miekkie dlatego do niego wróciłam...

snow sliczne zakupy, fajny szaliczek, ja wogule ostatnio mam manie na szaliki, chusty, jeszcze komin muszę sobie sprawić i bedzie ok..

ja tezlecę spać bo rano wstaje, dobranoc
Stary 2010-11-29, 00:04   #4036
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ja tez chcialam ecri szaliczek ale mam taka kurtke i chyba za mdlo by bylo A za bluzo-polowke (bo wyglada jak polowka ale w dotyku jest grubsza, jak taka cienka bluza) zaplacilam 179zl+wys 11zl. Troche duzo choc to i tak malo jak na ta firme, ale wiem przynajmniej ze to oryginal To fakt u nas ceny TH w sklepach to paranoja na all jest taniej i tez mozna oryginaly znalezc Ja mam z TH longsleeve i polowke kupilam na all i bardzo je lubie, jednak co material to material trzeba przyznac, ze wiadomo przynajmniej za co sie placi Mam tez o tyle fajnie ze moja chrzestna mieszka w stanach i przesyla mi czasem paczki A&F i TH jak ja o cos poprosze, bo jednak u nich w sklepach on-line jak sa przeceny to ceny tak okazyjne ze szok Przykladowo kupilismy czapke zimowa TZ'owi za 29zl wyszlo a na all powystawiali je za 99zl
ooo no to fajnie masz no przeceny maja naprawde niezle, a czapeczka taniutko wyszla
ja tez uwazam ze co material to material, sweterek mam juz od dwoch lat i wyglada jak nowy

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić, jutro jedziemy z TŻtem do USC zarezerwować termin ślubu Sam mi zaproponował, ja nic mu nie mówiłam na ten temat
wow gratuluje jesli moge spytac, masz 19lat, tak?

Stary 2010-11-29, 00:12   #4037
Kalpana
Zakorzenienie

Ramoncia a który dokładnie masz ten szampon?
Cytat:
wow gratuluje jesli moge spytac, masz 19lat, tak?
Dziękuję Tak, mam 19 lat.
TŻ mówi, że znając życie, to albo czegoś jutro zapomnimy, albo urząd będzie zamknięty Takie nasze szczęście Ale mam nadzieję, że będzie ok

K

Sz
Stary 2010-11-29, 00:14   #4038
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ramoncia a który dokładnie masz ten szampon?

Dziękuję Tak, mam 19 lat.
TŻ mówi, że znając życie, to albo czegoś jutro zapomnimy, albo urząd będzie zamknięty Takie nasze szczęście Ale mam nadzieję, że będzie ok
ajj tam pewnie nic nie zapomnicie, chyba wystarczy miec dowod osobisty?
i na kiedy byscie chcieli? ale faajnie a w ogole, jesli moge spytac co Twoi rodzice na to?

Stary 2010-11-29, 00:25   #4039
Kalpana
Zakorzenienie

Chcemy na Sylwestra, a jeśli się nie będzie dało, to 5 stycznia. Z tego co wiem to tylko dowody i akty urodzenia, ale nasze są w tym urzędzie. Tylko nie wiem, czy najpierw mamy je wyciągnąć i dopiero iść do pani z USC, czy to ona je wyciągnie. Ale to już się na miejscu dowiemy. Moi rodzice nic o tym nie wiedzą jeszcze (pisałam o tym na wątku i w klubie), wiedzą tylko rodzice TŻta i moja babcia. W sumie gryzie mnie to, że przez wzgląd na brak kasy będą tylko rodzice, rodzeństwo, moja babcia, babcia TŻta (bo mieszkają w naszych domach) i moja przyjaciółka jako świadek (TŻ bierze brata), ale nie będziemy prosić dziadków, którzy z nami nie mieszkają. Kocham moich dziadków i boję się, że będą urażeni, albo że im będzie przykro, że ich ukochana najstarsza wnuczka nie zaprosi ich na swój ślub. No niby kiedyś weźmiemy kościelny i wtedy ich zaprosimy, ale.... TŻ mówi, że jak chcę, no to mogę ich zaprosić, ale głupio mi, że byliby tylko moi, a jego nie, a za wszystko płaci TŻ....

K

Sz
Stary 2010-11-29, 00:35   #4040
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Chcemy na Sylwestra, a jeśli się nie będzie dało, to 5 stycznia. Z tego co wiem to tylko dowody i akty urodzenia, ale nasze są w tym urzędzie. Tylko nie wiem, czy najpierw mamy je wyciągnąć i dopiero iść do pani z USC, czy to ona je wyciągnie. Ale to już się na miejscu dowiemy. Moi rodzice nic o tym nie wiedzą jeszcze (pisałam o tym na wątku i w klubie), wiedzą tylko rodzice TŻta i moja babcia. W sumie gryzie mnie to, że przez wzgląd na brak kasy będą tylko rodzice, rodzeństwo, moja babcia, babcia TŻta (bo mieszkają w naszych domach) i moja przyjaciółka jako świadek (TŻ bierze brata), ale nie będziemy prosić dziadków, którzy z nami nie mieszkają. Kocham moich dziadków i boję się, że będą urażeni, albo że im będzie przykro, że ich ukochana najstarsza wnuczka nie zaprosi ich na swój ślub. No niby kiedyś weźmiemy kościelny i wtedy ich zaprosimy, ale.... TŻ mówi, że jak chcę, no to mogę ich zaprosić, ale głupio mi, że byliby tylko moi, a jego nie, a za wszystko płaci TŻ....
taak czytalam ale myslalam ze moze cos sie zmienilo... a gdyby rodzice sie dowiedzieli to jaka bylaby ich reakcja?
Z tego co napisalas rozumiem ze Twoich rodzicow na slubie nie bedzie, beda tylko rodzice TŻta? Bo Twoi jeszcze nie wiedza
ale Sylweter to ładna data , albo np dzien w ktorym sie poznaliscie

Stary 2010-11-29, 00:54   #4041
agusiownik
Zakorzenienie

Kalpana gratulacje
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-29, 01:03   #4042
Kalpana
Zakorzenienie

Agusiownik dziękuję

Gdyby to miał być dzień, w którym się poznaliśmy tak bardziej (wcześniej znaliśmy się troszkę z widzenia), to by to było albo dzisiaj (znaczy już wczoraj, bo jest po północy:P ), albo za rok o tej porze :P

Rodzicom powiem jakiś tydzień- dwa przed ślubem. Czy przyjdą czy nie, to ich decyzja. Trochę się boję ich reakcji, bo w sumie nie wiem jaka ona będzie. Pierwsze co, to matka pomyśli, że jestem w ciąży, bo tydzień temu znalazła u mnie w szafie test ciążowy, który leży od wakacji heh

Idę spać, mam nadzieję, że wszystko się jutro uda. Dobranoc

K

Sz
Stary 2010-12-01, 10:32   #4043
kobietasukcesu
zawsze mam racje

W końcu działa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 10:37   #4044
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Nareszcie działa, brakowało mi Was.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 11:18   #4045
ramoncia217
Wtajemniczenie

mi też brakowało
i jak wizaż nie działa to nie ma checi na spamowanie
Stary 2010-12-01, 11:41   #4046
Shadii
Wtajemniczenie

Forum wróciło! O rety, męczyłam się cały dzień wczoraj, że nie mogę tu wejść i nic nie mogę
Witam wszystkie
Do pytających o papkę na trądzik - stosuję i nie wiem, czy coś pomaga czy nie, efektów nie widać

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 12:02   #4047
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
mi też brakowało
i jak wizaż nie działa to nie ma checi na spamowanie
Dokładnie

Wizaż zasypało śniegiem i nie działał

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 12:26   #4048
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Woooow w końcu zadziałało! Dziewczyny, ale mi was brakowało

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 13:10   #4049
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

No nareszcie
Pusto było bez wizazu

Mam bardzo ale naprawdę suchą skórę na dłoniach przez ten mróz, jaki krem kupić??
Stary 2010-12-01, 13:50   #4050
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No nareszcie
Pusto było bez wizazu

Mam bardzo ale naprawdę suchą skórę na dłoniach przez ten mróz, jaki krem kupić??
Podpinam się. Kupiłam kokosowy krem do rąk Ziaja, nie nawilża tak jak powinien szukam czegoś lepszego.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości