|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystko zmieniłam, wczesniej to tylko jakis szampon z silikonami i odżywka, a teraz to sampon bez silkikonów, odżywka która dobre działa mi na włosy np herbal esenses nawilżenie po brzegi, olejowanie olejkiem rycynowym, serum, jedwab, maski na włosy , .. i to podziałało i nie mam siana na włosach, a sa miekkie, lejące sie i gładkie
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam zaraz do łazienki się pospamować
|
|
|
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
za nie długo kolejna część naszego wątku.. kto zakłada kolejny??
|
#4025 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ja
ja chcialam zalozyc V część
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam, ze pod koniec poprzedniej czesci Buahhot sie zglaszala
![]() A ja juz wyspamowana ![]() Twarz: zel, pasta cynkowa miejsc., krem olay nawilz.brazujacy, carmex na usta, regulacji brwi. Cialo: prysznic, maslo czekoladowo-pistacjowe, umalowalam pazurki u rak i stop ![]() Wlosy: szampon brzozowy, odzywka isany, serum joanny. Kupilam juz 3 prezenty dla TZ'ta Jeden na mikolajki i dwa juz po choinke Jeszcze na mikolajki musze cos dokupic Aaa sobie kliknelam sweterek i szaliczek
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
snow własnie pokaż, to i ja sobie luknę, bo też nie mam pomysłu co mojemu kupic..
chociaż jak to w kabarecie słyszałam czteropk piwa i paczka fajek powina strczyć hehe ![]() ![]() ![]()
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Juz Wam mowie ![]() No wiec w tym roku troszke poszalalam, ale ostatnio zarabiam troszke wiecej i moglam go troche dopiescic Kupilam bluze i maszynko-golarke A na mikolajki zestaw Yearba Matte, caly zestaw ze wszytskim co potrzeba + 2 herbaty, on bardzo chcial tego sprobowac bo u Cejrowskiego sie naogladal Chce mu jeszcze dokupic takie porzadne sluchawki, bo on wszedzie i zawsze muzyki slucha a ma takie marketowe za 12zl On sobie sam nic nigdy nie kupi, wszystko dla mnie A sobie taki golfik i szalik
|
|
#4030 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Bardzo ladna bluza, albo raczej takie polo z dlugim rekawem, jesli mozna wiedziec, ile zapłaciłaś? Kolorystycznie bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za bluzo-polowke (bo wyglada jak polowka ale w dotyku jest grubsza, jak taka cienka bluza ) zaplacilam 179zl+wys 11zl. Troche duzo choc to i tak malo jak na ta firme, ale wiem przynajmniej ze to oryginal To fakt u nas ceny TH w sklepach to paranoja na all jest taniej i tez mozna oryginaly znalezc trzeba przyznac, ze wiadomo przynajmniej za co sie placi Mam tez o tyle fajnie ze moja chrzestna mieszka w stanach i przesyla mi czasem paczki A&F i TH jak ja o cos poprosze, bo jednak u nich w sklepach on-line jak sa przeceny to ceny tak okazyjne ze szok Przykladowo kupilismy czapke zimowa TZ'owi za 29zl wyszlo a na all powystawiali je za 99zl
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
![]() Mi się dzisiaj na reszcie skończyła @ Kurcze, kiedyś trwała u mnie 5 dni, ale potem mi się coś przestawiło i mam 7 i przez pierwsze 2 dni umieram z bólu Dostałam na próbnej maturze z polskiego i chciałam tylko jak najszybciej napisać i wyjść....Zastanawiałam się, czy da się to jakoś skrócić.... Podobno wit.C pomaga, ale stosowałam i u mnie się nie sprawdza. Tabletek anty też za bardzo brać nie chcę....Cytat:
TŻ ostatnio się pytał czym mi tak włosy pachną, a ja na to, że może to szampon, krem mleczny, odżywka karmelowa, albo ewentualnie serum, to się biedny za głowę złapał, że tyle rzeczy na raz można nakładać na włosyMuszę się Wam pochwalić, jutro jedziemy z TŻtem do USC zarezerwować termin ślubu
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana no to gratulacje
![]() ![]() Ja juz mykam spac dobranoc
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Snowhitee dziękuję
Co można kupić TŻtowi na mikołaja? Na święta mam zamiar kupić czekoladowy zestaw z Axa, a na mikołaja wypatrzyłam taką biało czerwoną czapkę kibica (TŻ lubi piłkę nożną), ale to za mało... Pasowałoby dokupić jakiś drobiazg (coś nie drogiego bo w portfelu wciąż pustki)
|
|
|
|
#4035 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalpana ja używam teraz ten szampon z apteczki babuni i dla mnie jest super, już wczesniej go używałam i rzeczywiście po nim mnie mi włosy wypadały i były błyszczące i miekkie dlatego do niego wróciłam...
snow sliczne zakupy, fajny szaliczek, ja wogule ostatnio mam manie na szaliki, chusty, jeszcze komin muszę sobie sprawić i bedzie ok.. ja tezlecę spać bo rano wstaje, dobranoc ![]()
|
#4036 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no przeceny maja naprawde niezle, a czapeczka taniutko wyszla ja tez uwazam ze co material to material, sweterek mam juz od dwoch lat i wyglada jak nowy Cytat:
jesli moge spytac, masz 19lat, tak?
|
||
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Ramoncia a który dokładnie masz ten szampon?
Dziękuję TŻ mówi, że znając życie, to albo czegoś jutro zapomnimy, albo urząd będzie zamknięty Ale mam nadzieję, że będzie ok |
|
|
|
#4038 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i na kiedy byscie chcieli? ale faajnie a w ogole, jesli moge spytac co Twoi rodzice na to?
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Chcemy na Sylwestra, a jeśli się nie będzie dało, to 5 stycznia. Z tego co wiem to tylko dowody i akty urodzenia, ale nasze są w tym urzędzie. Tylko nie wiem, czy najpierw mamy je wyciągnąć i dopiero iść do pani z USC, czy to ona je wyciągnie. Ale to już się na miejscu dowiemy. Moi rodzice nic o tym nie wiedzą jeszcze (pisałam o tym na wątku i w klubie), wiedzą tylko rodzice TŻta i moja babcia. W sumie gryzie mnie to, że przez wzgląd na brak kasy będą tylko rodzice, rodzeństwo, moja babcia, babcia TŻta (bo mieszkają w naszych domach) i moja przyjaciółka jako świadek (TŻ bierze brata), ale nie będziemy prosić dziadków, którzy z nami nie mieszkają. Kocham moich dziadków i boję się, że będą urażeni, albo że im będzie przykro, że ich ukochana najstarsza wnuczka nie zaprosi ich na swój ślub. No niby kiedyś weźmiemy kościelny i wtedy ich zaprosimy, ale.... TŻ mówi, że jak chcę, no to mogę ich zaprosić, ale głupio mi, że byliby tylko moi, a jego nie, a za wszystko płaci TŻ....
|
|
|
|
#4040 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a gdyby rodzice sie dowiedzieli to jaka bylaby ich reakcja? Z tego co napisalas rozumiem ze Twoich rodzicow na slubie nie bedzie, beda tylko rodzice TŻta? Bo Twoi jeszcze nie wiedza ![]() ale Sylweter to ładna data
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana gratulacje
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiownik dziękuję
Gdyby to miał być dzień, w którym się poznaliśmy tak bardziej (wcześniej znaliśmy się troszkę z widzenia), to by to było albo dzisiaj (znaczy już wczoraj, bo jest po północy:P ), albo za rok o tej porze :P Rodzicom powiem jakiś tydzień- dwa przed ślubem. Czy przyjdą czy nie, to ich decyzja. Trochę się boję ich reakcji, bo w sumie nie wiem jaka ona będzie. Pierwsze co, to matka pomyśli, że jestem w ciąży, bo tydzień temu znalazła u mnie w szafie test ciążowy, który leży od wakacji hehIdę spać, mam nadzieję, że wszystko się jutro uda. Dobranoc |
|
|
|
#4043 |
|
zawsze mam racje
|
W końcu działa
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nareszcie działa, brakowało mi Was.
|
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też brakowało
![]() i jak wizaż nie działa to nie ma checi na spamowanie
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
Forum wróciło! O rety, męczyłam się cały dzień wczoraj, że nie mogę tu wejść i nic nie mogę
Witam wszystkie Do pytających o papkę na trądzik - stosuję i nie wiem, czy coś pomaga czy nie, efektów nie widać
|
|
|
|
#4047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wizaż zasypało śniegiem i nie działał
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
Woooow w końcu zadziałało!
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie
Pusto było bez wizazu Mam bardzo ale naprawdę suchą skórę na dłoniach przez ten mróz, jaki krem kupić??
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szukam czegoś lepszego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Dostałam na próbnej maturze z polskiego i chciałam tylko jak najszybciej napisać i wyjść....Zastanawiałam się, czy da się to jakoś skrócić.... Podobno wit.C pomaga, ale stosowałam i u mnie się nie sprawdza. Tabletek anty też za bardzo brać nie chcę....