|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
czesc dziewczyny
![]() przepraszam,ale nie mam czasu pisac.Wróciłam do pracy i mam zamieć. Michasia zrobiła nam niespodziankę.W niedzielę u mamy nagle uniosła głowę do siadu!Od tego momentu nie ma problemu.Byliśmy na szczepieniu i pediatra sprawdził podciągając ją do siadu i jest sukces.Pani doktor stwierdziła,że tylko raz pójdziemy na rehabilitację. W pracy średnio.Podczas mojej nieobecnosci kolezanki się skłóciły. Wczoraj tesciowa stwierdziła,że mój powrót do pracy to nie był dobry pomysł-JĘDZA
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-12-03 o 08:59 |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Jakkolwiek to brzmi... bardzo mi się podobają jajka Twojego dziecka
![]() A te po prawej to co to za "one" ? No i chłopak jak malowany
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-12-03 o 08:59 |
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Szaja no to super,że się wyjśniło...a co do gastrologa to jest tragedia...nalezałoby zmieniać tych lekarzy dopoki się nie znajdzie taki co to sie faktycznie zainteresuje a nie takie wrzucanie wszystkich dzieci do jednego worka ![]() Oolcia86 no cóż zapewne uda się następnym razem.....ja szykuję się na wiosne najszybciej...fotka boska i zaawki za taką cene ![]() U nas wczoraj przyjechał uczniaczek.....super sprawa mały jest w nim zakochany,coprawda nie umie jeszcze z niego wpełni korzystać...ale naprawdę mu się podoba,mnie również i zadowolona jestem bardzo Równeż TZ przywiózł fotelik,tylko zastanawiam się....bo mały sam jeszcze nie siedzi,posadzony owszem,a w tym foteliku dziecko siedzi(maxi cosi priori)i cyba na jakies krotkie przejazdzi poki nie zacznie sam siadać? małemu zrobiły się suche policzki od kiedy podałam gluten,dzwoniłam dziś do pediatry,powiedziała,ze podawać w małych ilościach nadal i obserwowac...policzki natłuszczać...no zobaczymy....za 2 tyg szczepienie...ostatnie... nie mogę o tym myśleć. ![]() a dzis moze uda mi sie z kumpelą pierwszy raz wyjsć
|
|
#2195 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Spradka, gratulacje pol roczku dla Jana!!!!
![]() a wogole mialam spytac, co robilas w Helsinkach, kiedy to bylo, dlaczego o tym nic nie wiem i dlaczego nie pilysmy przykladowej kawe, ha???? Cytat:
A pytalas o to czy jest za krotka? U nas bylo podobnie, na polrocznym mierzeniu Malvina miala 65 cm. Babka (pielegniarka) popatrzyla na centyle i linia poszla na dol. My wysocy (ja 177, maz 185) i jej sie nie zgadzalo cos ![]() Mialam ja dokarmiac (ale to od 5 miesiaca bo i malo wazyla). Na 7 miesiecznym wazeniu okazalo sie, ze urosla 4,5 cm wiec nie martw sie. Basia podskoczy w swoim czasie. U nas dokarmianie chyba pomoglo. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536047]Byłam u rehabilitantki,(...) Czyli jest ok, a małej mam dawać ciągle coś do macania łapkami lub do trzymania, by utrwaliła sobie nawyk trzymania rąk w przodzie. [/QUOTE] Uff, czyli super. Swietne wiesci. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536812]Dziękuję dziewczyny ![]() Z tej okazji krzesło małej kupiłam ![]() http://allegro.pl/krzeselka-do-karmi...336745711.html Granatowe.[/QUOTE] superanckie ![]() Cytat:
Cytat:
a pelcak sliczny ![]() Cytat:
i krajobraz taki zielony ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Brawa za nowa umiejetnosc coreczki ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- ale sie zmienil, jaki on ladny Oczywiscie jajka tez..... ![]() ___ A ja sie wyspalam, ciurkiem 8,5 h snu. Sniezyca za oknem. Mala drzemie i po kimanku planuje wyjazd do sklepu po poszewki na poduszki, model swiateczny
|
|
#2196 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Fajna ta Baśka
Daj namiary to ci wyśle ![]() Cytat:
choc przez neta też komuś tam wyśle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zobaczy sie.Cytat:
![]() ![]() fajnie je miesza na czym on siedzi siedzi juz tak samodzielnie![]() Cytat:
albo młodemu wyśle![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Mam pytanka ![]() czy wprowadziłyście juz mleko nastepne czyli 2. - czytałam żeby wczesniej dzieciaczka przyzwyczajac i najpierw po troszku dodawac do jedynki a potem przejsc na 2 ![]() - jakie kupujecie kaszki do zrobienia na wodzie czy mleku ![]() owocowe czy zwykłe .. i jak na wodzie to jak - woda plus kaszka i do butli ![]() bo ja do tej pory zageszczałam kleikiem lub kaszką na mleku . - ile dajecie tej kaszki do mleka - zmieniałyscie juz smoki w butli na te od 6 miesiecy ja mam ale na razie nie używałam . - jedzonko z mieskiem ile razy w tygodniu czytałam że 1-2 w tyg.coś jeszcze było ale zapomniałam...
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściową to ![]() Kurcze u nas noce są jakieś dziwne od jakiegoś czasu. Tak jak pisałam już kiedyś, pobudki co chwila. Od 20 do 1 w nocy co godzinę.
|
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536047]Byłam u rehabilitantki, kobieta - mega zadowolona jestem. (...) Czyli jest ok, a małej mam dawać ciągle coś do macania łapkami lub do trzymania, by utrwaliła sobie nawyk trzymania rąk w przodzie. Ale widok cudny - tak małą obracała, przekładała sobie w rękach, że mała sama chyba nie wiedziała co się dzieje, ale widać było, że jej się podoba, bo warczeć zaczęła a to taki jej odgłos zadowolenia.[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i że na strachu się skończyło. Cytat:
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moj tez sie straszny zrobił 1)przestał sam zasypiac (2 razy usnął na klacie tz a później juz mu sie odwidziało)2)strasznie sie wybudza,nawet głupiego serialu(w sluchawkach)nie da obejrzeć ![]() 3)w noc nie chce spac swoim łóżeczku,jak go odłoże to mija 10min i już marud ![]() 4)TZ stwierdził,że przenosi sie na materac na podlogę.bomba co? 5)zauwazylam,że jak go wyciagnę do galerii,albo gdzieś do znajomych to jet zmęczony i lepiej zasypia ![]() Więc nie wiem co sie z nim porobiło...jzyk niemowląt i wszystkie poradniki w buty sobie mogę włożyć będę wyższa(158cm)
|
|
#2200 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale Danio to juz kawal chlopiska piekne Dziecię, nie widzialam Twojego Małża, ale Danio chyba tatusiowy cio??![]() Cytat:
![]() nie zazdroszcze atmosfery w robocie, ja waracam na 10 tygodni do pracyw marcu, naprawde nie mam na to ochoty ![]() od czerwca wzielam sobie dwa misiace bezplatnego, chcemy do Polski na dluzej pojechac Cytat:
, natluszczaj Maluchowi, moze przejdzieCytat:
, wiec jedziemy na jedyncekupuje rozne kaszki, jesli jest ryzowa dodaje mleko, jesli jest z mlekiem to tylko wode, kaszke praktycznie zawsze daje lyzeczka (czyli gesta dzis do reszty mleka, ktore nie wypil Stefek wkruszylam ciasetczko hippa, zagescilam kleikiem i Maly wsunal lyzeczka ![]() ja zazwyczaj zageszczam mleko Stefkowi, daje 6 miarek mleka na 180 ml wody i 3 miarki kleiku albo sinlaca jesli otwieram sloiczek rossmana z mieskiem to mam na 3 dni, smoka, uzywamy numer 3 canpola banki (on jest od 9 miesiecy )------------------------------------ u nas nocka mozliwa, ale teraz marud , od wczoraj awersja do mleka, pewnie zeby, bo nie mam innych pomyslow!u nas dzis -12, mam nadzieje, ze lekko zelzeje mrozik ![]() milego dzionka
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
||||
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
chłop z jajami
kawaler, że ho ho! dzięki za komplementy. mam tu też gdzieś fotki z pierwszej przesiadki do spacerówki, to później pokażę. na razie wpadłam porobić przelewy, a babcia bawi się z Ewcią. |
|
|
|
#2202 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podzielam radość [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23539434]margo już ma, bratka już ma, ja już mam... ciekawe, kto jeszcze się na pociąg skusi. A ze mnie się nie śmiejcie, ale mi się marzy działka rekreacyjna a na niej zamiast domku wagon taki prawdziwy, zaadoptowany w środku na potrzeby letniskowe. Może kiedyś sobie kupię [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354003 9]mmm... alergia... łączę sięw bólu... ja kurka wodna całą ciążę miałam względny spokój. nie wiem, może kwestia hormonów? od jakichś 2 tygodni mam nawrót... najpierw lekko, teraz od 3 dni masakra... aczkolwiek u mnie to azs... no i mam zsypaną szyję, plecy, nawet nad karkiem we włosach... nawet na tyłku mam tą wysypkę [/QUOTE]Dziękuję, ale Ci nie zazdroszczę. U mnie to potwornie zatkany nos. A ja nienawidzę oddychać buzią ![]() Cytat:
![]() Wiesz ja kupiłam małemu wcześniej ciężarówkę FP używaną i jest ok. Działa dobrze. Właśnie dziś dałam mu ją pierwszy raz do zabawy. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23540211]Ja Ja mam ten co Lea i Margo. A w nim to i Żyrafę da się przewieźć Cytat:
Cytat:
A w tych jajkach |
||||
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chciałam napisac ze pierwsza na watku to mi moja latorosl wyl lapka chyba znow bede klikac na stacjonarnym przynajmniej tylko biurko ucierpi nie wiem dlaczego tak sie dzieje przeciez daje jej jesc ![]() )no i chcialam sie pochwalic mojej mlodej coraz lepiej idzie przewracanie sie z brzuszka na plecy klaska juz ładnie i chyba sie jej to spodobało bo ciagle tymi łapkami obraca chyba lubi dzwiek klap ![]() znalazłam sposób zeby mloda juz az tak namietnie nie chciala pisac mi na klawiaturze poprostu dałam jej taki wiekszy kalkulator który jak sie go nacisnie robi pi pi no i ma dziecko frajde ![]() bylam na szczepieniu i pani doktor kiedy ja badala mówi - prosze przekrecic dziecko na brzuch a- ja mówie Amelia przekrecisz sie na brzuszek - pani doktor ale- to chyba za wczesnie ![]() -ja ale ona sie juz dawno przekreca gorzej jej idzie z brzuszka na plecy - pani doktor- to dziwne przeciez dzieciom łatwiej sie przekrecic z brzucha na plecy bo przeciw waga dziala gorzej z pleców na brzuch wtedy musi za soba pociagnac tyłek zdziwiona poprostu jestem do teraz o siedzeniu to juz tylko powiedziala niesamowite kurde co ja mam pediatre z epoki kamienia łupanego ![]() sa dzieci ktore robia to szybciej ale najbardziej to sie spuszczaly jak młoda usmiech walneła i błysneła tymi dwoma białymi zabeczkami ![]() cos to jeszcze chciałam ale zapomniałam
|
|
#2204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:- mleko 2 wprowadziłam stopniowo dodając go do 1; - kaszek nie jemy więc nie pomogę; - smok zamieniłam, mamy teraz Avent 4; - mięska jeszcze nie jemy bo nadal mamy problemy z marchwią. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Edzia super, że już obrotki są. ![]() U nas ostatnio pediatra pyta jak postępy, a my mówimy że zaczął pełzać, w tym czasie małż go położył na brzuchu do osłuchania doktorce, a młody dawaj do przodu. No musiał się pochwalić co potrafi. A zapyla co by zdążyć przed rodzicami. ![]() Zmykam odkurzać. ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Kafunia miałam Ci jeszcze pogratulować wygranej. Ciągle o tym zapominam. Napisz potem jak się nosidło sprawdza, bo ja coraz bardziej przekonuję się do zakupu albo chusty tkanej, albo tego nosidła i nie wiem na co się zdecydować.
|
||
|
|
|
#2205 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od urodzenia mam pipszyk na dekolcie,a w trakcie ciazy bardzo sie powiekrzyl i taka czarna woda w srodek nabrala,kiedys kacer mi go zachaczyl i pękł.boli jak chol era. 2 mce temu bylam na onkologi i kazali wyciac. moze sie okaze ze to nie zdne pauskudztwo i dozyje wnuków ![]() Cytat:
juz sama nie wiem co o nim myslec,bo najpierw myslalam ze mi pomaga, bo i za kierownice łapał i mowil jaki bieg mam dawac(jakbym nie wiedziala Cytat:
Cytat:
ja odrazu przestawilam na 2 tylko wczesniej mialam nan teraz kupuje Gerber. jest roznie,pierwsza butla nie bardzo mu podeszla ale teraz te 120-140 wypije. kaszki kupuje mleczno ryzowe i mleczno kukurydziane,najbardziej lubi malinowe i morelowe, bananowe zje z odruchem wymiotnym oprzy koncu ale on wogóle bananow nie lubi(tzn lubi nimi pluc) smoczka w butli wciaz uzywam z tommee tippie 0+ bo on i tak szybko spija te mleko a potem z odbiciem sie meczy wiec jakby sie nałykał szybko mleka to juz wogóle tragedi aby byla. ja daje miesko tak 3-4 razy w tygodniu.czasami 2. królik,jagniecina,cieleci na,zadko kurczaj i indyk bo lekarz kazal dawac "bardziej ssaki niz ptactwo" wiecej zelaza maja a moj synek ma słabe wyniki krwi wiec dlatego. --------------------------------------- ja przestawilam sie i zupki warzywne gotuje sama ![]() wcina az sie trzesie(tylko te z miesem kuouje w sloiczkach) deserki tez kupuje bo jak mu osttanio banana dalam to az sie tesciowa wystraszyla bo dziecko odrazu odruch wymiotny,czerwony,oczy na wierzchu mówie eeee to wole sobie banana darowac i kupuje 2-3 składnikowe deserki gotowe. kaszke robie tylko na sniadanie do jedzenia łychą. tak ze 120 ml wody i 5 miarek kaszki(czasami zostawi odrobine) chrupek narazie nie daje bo sie nimi tak podrapal ze balam sie ze cos mu na buzi zostanie ![]() a ja sobie w koncu 2 pary jeansów kupilam. myslałam ze na swoj wielki ty łek nie znajde a tu masz Ci! sa i to 2 pary. no nic ide cos zrobic bo juz spi 20 minut wiec jeszcze 10 mi zostalo papa |
||||
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh pada snieg temp -8 a moj poszedł sobie wędzic ![]() chyba mu dzis ten tyłek zamarznie
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jakoś tak "zad" miałam na myśli nim przeczytałam, że tylne siedzenie. Po mamusi zapewne. Thx. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- A czemu?? |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co ale sie chyba mlode zgadały tylko ze mi juz po tych jej nocnych ekscesach z cycem trudno wydoic te 150 na ranne karmienie dostaje tylko 100 i to jeszcze z jakims owocem zeby było wiecej no i wieksza produkcja kupsztali okolo 4-5
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te "one" to są ośmiorniczki. Dziękujemy. W krzesełku owszem. |
|
|
|
|
#2210 | |||||||
|
Raczkowanie
|
OOlcia Śliczne zabawki, a jaki piękny uzytkownik. Facet jak się patrzy, a egzaminem się nie martw, ja zdałam za 4 razem - jak już wyjechałam na miasto to zdałam, a teraz juz jeżdżę 10 rok jak ta lala
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23539434]margo już ma, bratka już ma, ja już mam... ciekawe, kto jeszcze się na pociąg skusi.[/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Systematyczność u mnie jest razem z libido.... gdzieeeś lecz nie wiadomo gdzie.... ...Najbardziej lubi jak ma kupę i go przewijam.... Cytat:
Teraz też tak jest?![]() Cytat:
![]() Cytat:
W young profi się ledwo mieści ale no jeszcze nie siedzi nooooo.... Cytat:
) i "ogarniacz" monażystów . Pracowałam w firmie meblowej co robi countery do sklepów m.in. i robiliśmy takie stoiska La Mera i Estee Laudera i MAC -a do Stockmanna. Super mi się podobało, miałam dużo czasu na zwiedzanie- Helsinki są śliczne, a raz jechałam autem w tamtą stronę przez Łotwę i Estonię- BOMBOWO Nie znałyśmy się jeszcze a szkoooda![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia w imieniu Jasia. Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-12-03 o 11:20 |
|||||||
|
|
|
#2211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ciągle mi ktoś mówi, że się zmienił.
Ja będąc z nim dzień w dzień tego nie widzę. Cytat:
![]() Powaga? I co zrobiłaś? Siedzi na krzesełku do karmienia. W takim typie jak Margo pokazywała. To po bokach to poduszki, bo jestem przewrażliwiona i mu obkładam te plastiki z boku. Nie wiem na czym polega fenomen tego krzesła, ale w nim tak właśnie siedzi. Sam i prosto. Cytat:
Cytat:
Robione na mleku, które pijemy. Bez owoców, bo w ich obecność specjalnie nie wierzę tam, a w działanie, witaminy itd. to już w ogóle. 6 płaskich łyżeczek na 200ml mleka Tak tylko byle nasycić brzuszek na całą noc. Cytat:
Ja czytałam, że mięsko codziennie, a ryba 1-2 razy w tygodniu. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Mój mąż co parę dni się z sypialni wyprowadza, bo albo mu marudzę, że chrapie, ale mu kołdrę z Miśkiem zabieramy.
|
||||
|
|
|
#2212 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie poznałam cię awatarek wsiąkł?cześć dziewczyny u nas nocka do du.. pobudka co godz. ale umiejetnść zasypiania opanowałam do perfekcji zasypiam już w podczas lotu na poduszkę ![]() spradka kiedyś placyk przejść to już miasto to był pikuś - pan pikuś nie ?zmykam bo pogoda super i wybieramy sie na spacer mimo - 10 ale słoneczko jest więc ubieram eskimosa i budjem szagać
|
||
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fota nasza sprzed rozwiązania, oceń sama. W ogóle ciekawa jestem Waszych opinii w tym temacie, bo te co słyszę są bardzo różne.
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
przeważnie tak
![]() właśnie w tym ogrodzie chcę Ewci zrobić sesyjkę na roczek, piknie będzie w czerwcu. Kropka - ja myslę, że jednak Danio do tatusia podobny. u nas od początku mówili, że Ewcia to cały tata, a teraz coraz częściej słyszę, że do mnie się robi podobna. muszę odgrzebać swój album, żeby porównać. dalej nie wiem, w którym kartonie z całe sterty mam go szukać... |
|
|
|
#2215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Ma moje usta, kolor oczu, bródkę.
I "coś w oczach" jak mówi mój kolega z pracy. Reszta to raczej tatuś. Aczkolwiek ostatnio słyszę coraz częściej, że się robi do mnie podobny. Mniejszy to był 100% ojca... Patrzcie. ![]() /Boże kiedy to było... / Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-12-03 o 12:01 |
|
|
|
#2217 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze nie, na razie mi pierwsze trochę zbrzydło...
aaaczkolwiek szkoda gadać... wiecie co moja królewna wymyśliła? w kąpieli kręci się jak śrubokręt... łapie się wanienki i plecy, brzuszek, plecy, brzuszek... dopóki się nie zmęczy... ![]() Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy
|
|
|
|
#2218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, mialam takiegos amego pajaca dla Stefcia,masz racje 'cos w oczkach', taka iskierka - to jest to czego szukalam!!!
|
|
|
|
#2219 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaraz na pierwszym rondzie kazał w prawo i zawrócić na wysepce, jak zmieniałam pas na lewy to wymusiłam pierwszeństwo na takiej złotej astrze i mi zahamował. Byłam pena że nie zdałam, chciałam się przesiadać a on mi kazał jechać dalej, wszystko mi mówił i mnie puścił, z tekstem , ale Pani beznadziejnie jeździ. Do tej pory nie rozumiem....![]() Zdawałam u Kisielewskiego 2 razy (oblał mnie na łuku oba razy bo "zatrzymała się Pani na linii, a jakby tu była ściana????)to mu powiedziałam że jakby była ściana to bym ja na pewno ją lepiej widziała....może dlatego 2 raz nie zdałam znowu ), raz u Dereweckiego i u Radomskiego zdałam, to było dawno ale może kojarzysz któregoś.I nienawidzę jeździć po Olsztynie, uwielbiam po Warszawie, Gdańsku,po Poznaniu na studiach i po Krakowie bez problemu jeździłam a jak mam do Olsztyna jechać to szukam kierowcy ![]() Mamie odradziłam zdawanie w Olsztynie i zdaje w Elblągu a ma prawie 2 razy dalej. Cytat:
, ale Jasiek tez ksero ojca podobno, nie wyprze się hi hi, sorki![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354625 1]jeszcze nie, na razie mi pierwsze trochę zbrzydło... aaaczkolwiek szkoda gadać... wiecie co moja królewna wymyśliła? w kąpieli kręci się jak śrubokręt... łapie się wanienki i plecy, brzuszek, plecy, brzuszek... dopóki się nie zmęczy... ![]() Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy [/QUOTE]Jak to? Nie mogę sobie wyobrazić
|
||
|
|
|
#2220 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354625 1]
Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy [/QUOTE]Pyzate policzki Danio to ma chyba po listonoszu, bo żadne z nas takich nie posiada. ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Dobre i to coś. Moja szefowa mówi, że ojciec wiadomy, a matka nieznana. ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Parę razy byłam jako pasażer. Jako kierowca zostawiłabym auto i poszła piechotą. Cytat:
Jemu to już zostanie do śmierci. Pochowam go w bojówkach. ![]() Ja też nie.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

?

mąż już kilka wieczorów główkuje jak go naprawić i nic nie może wymyślić
...