|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
czesc dziewczyny
![]() przepraszam,ale nie mam czasu pisac.Wróciłam do pracy i mam zamieć. Michasia zrobiła nam niespodziankę.W niedzielę u mamy nagle uniosła głowę do siadu!Od tego momentu nie ma problemu.Byliśmy na szczepieniu i pediatra sprawdził podciągając ją do siadu i jest sukces.Pani doktor stwierdziła,że tylko raz pójdziemy na rehabilitację. W pracy średnio.Podczas mojej nieobecnosci kolezanki się skłóciły. Wczoraj tesciowa stwierdziła,że mój powrót do pracy to nie był dobry pomysł-JĘDZA ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-12-03 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Jakkolwiek to brzmi... bardzo mi się podobają jajka Twojego dziecka
![]() A te po prawej to co to za "one" ? No i chłopak jak malowany ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-12-03 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szaja no to super,że się wyjśniło...a co do gastrologa to jest tragedia...nalezałoby zmieniać tych lekarzy dopoki się nie znajdzie taki co to sie faktycznie zainteresuje a nie takie wrzucanie wszystkich dzieci do jednego worka ![]() Oolcia86 no cóż zapewne uda się następnym razem.....ja szykuję się na wiosne najszybciej...fotka boska i zaawki za taką cene ![]() U nas wczoraj przyjechał uczniaczek.....super sprawa mały jest w nim zakochany,coprawda nie umie jeszcze z niego wpełni korzystać...ale naprawdę mu się podoba,mnie również i zadowolona jestem bardzo ![]() Równeż TZ przywiózł fotelik,tylko zastanawiam się....bo mały sam jeszcze nie siedzi,posadzony owszem,a w tym foteliku dziecko siedzi(maxi cosi priori)i cyba na jakies krotkie przejazdzi poki nie zacznie sam siadać? małemu zrobiły się suche policzki od kiedy podałam gluten,dzwoniłam dziś do pediatry,powiedziała,ze podawać w małych ilościach nadal i obserwowac...policzki natłuszczać...no zobaczymy....za 2 tyg szczepienie...ostatnie... nie mogę o tym myśleć. ![]() a dzis moze uda mi sie z kumpelą pierwszy raz wyjsć ![]() ![]()
![]() |
#2195 | ||||||
Zadomowienie
|
Spradka, gratulacje pol roczku dla Jana!!!!
![]() a wogole mialam spytac, co robilas w Helsinkach, kiedy to bylo, dlaczego o tym nic nie wiem i dlaczego nie pilysmy przykladowej kawe, ha???? Cytat:
![]() A pytalas o to czy jest za krotka? U nas bylo podobnie, na polrocznym mierzeniu Malvina miala 65 cm. Babka (pielegniarka) popatrzyla na centyle i linia poszla na dol. My wysocy (ja 177, maz 185) i jej sie nie zgadzalo cos ![]() Mialam ja dokarmiac (ale to od 5 miesiaca bo i malo wazyla). Na 7 miesiecznym wazeniu okazalo sie, ze urosla 4,5 cm wiec nie martw sie. Basia podskoczy w swoim czasie. U nas dokarmianie chyba pomoglo. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536047]Byłam u rehabilitantki,(...) Czyli jest ok, a małej mam dawać ciągle coś do macania łapkami lub do trzymania, by utrwaliła sobie nawyk trzymania rąk w przodzie. [/QUOTE] Uff, czyli super. Swietne wiesci. ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536812]Dziękuję dziewczyny ![]() Z tej okazji krzesło małej kupiłam ![]() http://allegro.pl/krzeselka-do-karmi...336745711.html Granatowe.[/QUOTE] superanckie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa za nowa umiejetnosc coreczki ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- ale sie zmienil, jaki on ladny ![]() Oczywiscie jajka tez..... ![]() ___ A ja sie wyspalam, ciurkiem 8,5 h snu. Sniezyca za oknem. Mala drzemie i po kimanku planuje wyjazd do sklepu po poszewki na poduszki, model swiateczny ![]()
![]() |
#2196 | ||||||
Zadomowienie
|
Fajna ta Baśka
![]() Daj namiary to ci wyśle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie je miesza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Mam pytanka ![]() czy wprowadziłyście juz mleko nastepne czyli 2. - czytałam żeby wczesniej dzieciaczka przyzwyczajac i najpierw po troszku dodawac do jedynki a potem przejsc na 2 ![]() - jakie kupujecie kaszki do zrobienia na wodzie czy mleku ![]() owocowe czy zwykłe .. i jak na wodzie to jak - woda plus kaszka i do butli ![]() bo ja do tej pory zageszczałam kleikiem lub kaszką na mleku . - ile dajecie tej kaszki do mleka - zmieniałyscie juz smoki w butli na te od 6 miesiecy ![]() ja mam ale na razie nie używałam . - jedzonko z mieskiem ile razy w tygodniu ![]() coś jeszcze było ale zapomniałam...
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściową to ![]() Kurcze u nas noce są jakieś dziwne od jakiegoś czasu. Tak jak pisałam już kiedyś, pobudki co chwila. Od 20 do 1 w nocy co godzinę. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2198 | |
Zadomowienie
|
Cześć!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536047]Byłam u rehabilitantki, kobieta - mega zadowolona jestem. (...) Czyli jest ok, a małej mam dawać ciągle coś do macania łapkami lub do trzymania, by utrwaliła sobie nawyk trzymania rąk w przodzie. Ale widok cudny - tak małą obracała, przekładała sobie w rękach, że mała sama chyba nie wiedziała co się dzieje, ale widać było, że jej się podoba, bo warczeć zaczęła a to taki jej odgłos zadowolenia.[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i że na strachu się skończyło. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moj tez sie straszny zrobił ![]() 1)przestał sam zasypiac ![]() ![]() 2)strasznie sie wybudza,nawet głupiego serialu(w sluchawkach)nie da obejrzeć ![]() 3)w noc nie chce spac swoim łóżeczku,jak go odłoże to mija 10min i już marud ![]() 4)TZ stwierdził,że przenosi sie na materac na podlogę.bomba co? 5)zauwazylam,że jak go wyciagnę do galerii,albo gdzieś do znajomych to jet zmęczony i lepiej zasypia ![]() ![]() Więc nie wiem co sie z nim porobiło...jzyk niemowląt i wszystkie poradniki w buty sobie mogę włożyć będę wyższa(158cm) ![]()
![]() |
#2200 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale Danio to juz kawal chlopiska ![]() ![]() Cytat:
![]() nie zazdroszcze atmosfery w robocie, ja waracam na 10 tygodni do pracyw marcu, naprawde nie mam na to ochoty ![]() ![]() od czerwca wzielam sobie dwa misiace bezplatnego, chcemy do Polski na dluzej pojechac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupuje rozne kaszki, jesli jest ryzowa dodaje mleko, jesli jest z mlekiem to tylko wode, kaszke praktycznie zawsze daje lyzeczka (czyli gesta ![]() dzis do reszty mleka, ktore nie wypil Stefek wkruszylam ciasetczko hippa, zagescilam kleikiem i Maly wsunal lyzeczka ![]() ja zazwyczaj zageszczam mleko Stefkowi, daje 6 miarek mleka na 180 ml wody i 3 miarki kleiku albo sinlaca jesli otwieram sloiczek rossmana z mieskiem to mam na 3 dni, smoka, uzywamy numer 3 canpola banki (on jest od 9 miesiecy ![]() ------------------------------------ u nas nocka mozliwa, ale teraz marud ![]() ![]() u nas dzis -12, mam nadzieje, ze lekko zelzeje mrozik ![]() milego dzionka
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
chłop z jajami
![]() ![]() dzięki za komplementy. mam tu też gdzieś fotki z pierwszej przesiadki do spacerówki, to później pokażę. na razie wpadłam porobić przelewy, a babcia bawi się z Ewcią. |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podzielam radość ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23539434]margo już ma, bratka już ma, ja już mam... ![]() ![]() A ze mnie się nie śmiejcie, ale mi się marzy działka rekreacyjna a na niej zamiast domku wagon taki prawdziwy, zaadoptowany w środku na potrzeby letniskowe. Może kiedyś sobie kupię ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354003 9]mmm... alergia... łączę sięw bólu... ja kurka wodna całą ciążę miałam względny spokój. nie wiem, może kwestia hormonów? od jakichś 2 tygodni mam nawrót... najpierw lekko, teraz od 3 dni masakra... aczkolwiek u mnie to azs... no i mam zsypaną szyję, plecy, nawet nad karkiem we włosach... nawet na tyłku mam tą wysypkę ![]() ![]() Dziękuję, ale Ci nie zazdroszczę. U mnie to potwornie zatkany nos. A ja nienawidzę oddychać buzią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz ja kupiłam małemu wcześniej ciężarówkę FP używaną i jest ok. Działa dobrze. Właśnie dziś dałam mu ją pierwszy raz do zabawy. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23540211]Ja ![]() Ja mam ten co Lea i Margo. A w nim to i Żyrafę da się przewieźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w tych jajkach ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chciałam napisac ze pierwsza na watku to mi moja latorosl wyl lapka ![]() chyba znow bede klikac na stacjonarnym przynajmniej tylko biurko ucierpi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i chcialam sie pochwalic mojej mlodej coraz lepiej idzie przewracanie sie z brzuszka na plecy klaska juz ładnie i chyba sie jej to spodobało bo ciagle tymi łapkami obraca ![]() ![]() znalazłam sposób zeby mloda juz az tak namietnie nie chciala pisac mi na klawiaturze poprostu dałam jej taki wiekszy kalkulator który jak sie go nacisnie robi pi pi no i ma dziecko frajde ![]() bylam na szczepieniu i pani doktor kiedy ja badala mówi - prosze przekrecic dziecko na brzuch a- ja mówie Amelia przekrecisz sie na brzuszek - pani doktor ale- to chyba za wczesnie ![]() -ja ale ona sie juz dawno przekreca gorzej jej idzie z brzuszka na plecy - pani doktor- to dziwne przeciez dzieciom łatwiej sie przekrecic z brzucha na plecy bo przeciw waga dziala gorzej z pleców na brzuch wtedy musi za soba pociagnac tyłek zdziwiona poprostu jestem do teraz o siedzeniu to juz tylko powiedziala niesamowite kurde co ja mam pediatre z epoki kamienia łupanego ![]() ![]() sa dzieci ktore robia to szybciej ale najbardziej to sie spuszczaly jak młoda usmiech walneła i błysneła tymi dwoma białymi zabeczkami ![]() ![]() cos to jeszcze chciałam ale zapomniałam
![]() |
#2204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - mleko 2 wprowadziłam stopniowo dodając go do 1; - kaszek nie jemy więc nie pomogę; - smok zamieniłam, mamy teraz Avent 4; - mięska jeszcze nie jemy bo nadal mamy problemy z marchwią. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Edzia super, że już obrotki są. ![]() U nas ostatnio pediatra pyta jak postępy, a my mówimy że zaczął pełzać, w tym czasie małż go położył na brzuchu do osłuchania doktorce, a młody dawaj do przodu. No musiał się pochwalić co potrafi. ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam odkurzać. ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Kafunia miałam Ci jeszcze pogratulować wygranej. Ciągle o tym zapominam. Napisz potem jak się nosidło sprawdza, bo ja coraz bardziej przekonuję się do zakupu albo chusty tkanej, albo tego nosidła i nie wiem na co się zdecydować. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
od urodzenia mam pipszyk na dekolcie,a w trakcie ciazy bardzo sie powiekrzyl i taka czarna woda w srodek nabrala,kiedys kacer mi go zachaczyl i pękł.boli jak chol era. 2 mce temu bylam na onkologi i kazali wyciac. moze sie okaze ze to nie zdne pauskudztwo i dozyje wnuków ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja odrazu przestawilam na 2 tylko wczesniej mialam nan teraz kupuje Gerber. jest roznie,pierwsza butla nie bardzo mu podeszla ale teraz te 120-140 wypije. kaszki kupuje mleczno ryzowe i mleczno kukurydziane,najbardziej lubi malinowe i morelowe, bananowe zje z odruchem wymiotnym oprzy koncu ale on wogóle bananow nie lubi(tzn lubi nimi pluc) smoczka w butli wciaz uzywam z tommee tippie 0+ bo on i tak szybko spija te mleko a potem z odbiciem sie meczy wiec jakby sie nałykał szybko mleka to juz wogóle tragedi aby byla. ja daje miesko tak 3-4 razy w tygodniu.czasami 2. królik,jagniecina,cieleci na,zadko kurczaj i indyk bo lekarz kazal dawac "bardziej ssaki niz ptactwo" wiecej zelaza maja a moj synek ma słabe wyniki krwi wiec dlatego. --------------------------------------- ja przestawilam sie i zupki warzywne gotuje sama ![]() wcina az sie trzesie(tylko te z miesem kuouje w sloiczkach) deserki tez kupuje bo jak mu osttanio banana dalam to az sie tesciowa wystraszyla bo dziecko odrazu odruch wymiotny,czerwony,oczy na wierzchu mówie eeee to wole sobie banana darowac i kupuje 2-3 składnikowe deserki gotowe. kaszke robie tylko na sniadanie do jedzenia łychą. tak ze 120 ml wody i 5 miarek kaszki(czasami zostawi odrobine) chrupek narazie nie daje bo sie nimi tak podrapal ze balam sie ze cos mu na buzi zostanie ![]() a ja sobie w koncu 2 pary jeansów kupilam. myslałam ze na swoj wielki ty łek nie znajde a tu masz Ci! sa i to 2 pary. no nic ide cos zrobic bo juz spi 20 minut wiec jeszcze 10 mi zostalo ![]() papa |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh pada snieg temp -8 a moj poszedł sobie wędzic ![]() chyba mu dzis ten tyłek zamarznie
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jakoś tak "zad" miałam na myśli nim przeczytałam, że tylne siedzenie. ![]() Po mamusi zapewne. ![]() Thx. ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- A czemu?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co ale sie chyba mlode zgadały tylko ze mi juz po tych jej nocnych ekscesach z cycem trudno wydoic te 150 na ranne karmienie dostaje tylko 100 i to jeszcze z jakims owocem zeby było wiecej no i wieksza produkcja kupsztali okolo 4-5 ![]()
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te "one" to są ośmiorniczki. ![]() Dziękujemy. ![]() W krzesełku owszem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |||||||
Raczkowanie
|
OOlcia Śliczne zabawki, a jaki piękny uzytkownik. Facet jak się patrzy, a egzaminem się nie martw, ja zdałam za 4 razem - jak już wyjechałam na miasto to zdałam, a teraz juz jeżdżę 10 rok jak ta lala
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23539434]margo już ma, bratka już ma, ja już mam... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Systematyczność u mnie jest razem z libido.... gdzieeeś lecz nie wiadomo gdzie.... ![]() ![]() Najbardziej lubi jak ma kupę i go przewijam.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W young profi się ledwo mieści ale no jeszcze nie siedzi nooooo.... Cytat:
![]() . Pracowałam w firmie meblowej co robi countery do sklepów m.in. i robiliśmy takie stoiska La Mera i Estee Laudera i MAC -a do Stockmanna. Super mi się podobało, miałam dużo czasu na zwiedzanie- Helsinki są śliczne, a raz jechałam autem w tamtą stronę przez Łotwę i Estonię- BOMBOWO Nie znałyśmy się jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia w imieniu Jasia. Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-12-03 o 10:20 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | ||||
Zakorzenienie
|
Ciągle mi ktoś mówi, że się zmienił.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Powaga? I co zrobiłaś? Siedzi na krzesełku do karmienia. W takim typie jak Margo pokazywała. To po bokach to poduszki, bo jestem przewrażliwiona i mu obkładam te plastiki z boku. Nie wiem na czym polega fenomen tego krzesła, ale w nim tak właśnie siedzi. Sam i prosto. Cytat:
![]() Cytat:
Robione na mleku, które pijemy. Bez owoców, bo w ich obecność specjalnie nie wierzę tam, a w działanie, witaminy itd. to już w ogóle. 6 płaskich łyżeczek na 200ml mleka Tak tylko byle nasycić brzuszek na całą noc. Cytat:
![]() Ja czytałam, że mięsko codziennie, a ryba 1-2 razy w tygodniu. ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Mój mąż co parę dni się z sypialni wyprowadza, bo albo mu marudzę, że chrapie, ale mu kołdrę z Miśkiem zabieramy. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie poznałam cię ![]() cześć dziewczyny u nas nocka do du.. pobudka co godz. ale umiejetnść zasypiania opanowałam do perfekcji zasypiam już w podczas lotu na poduszkę ![]() spradka kiedyś placyk przejść to już miasto to był pikuś - pan pikuś ![]() ![]() zmykam bo pogoda super i wybieramy sie na spacer mimo - 10 ale słoneczko jest więc ubieram eskimosa i budjem szagać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fota nasza sprzed rozwiązania, oceń sama. ![]() W ogóle ciekawa jestem Waszych opinii w tym temacie, bo te co słyszę są bardzo różne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
przeważnie tak
![]() właśnie w tym ogrodzie chcę Ewci zrobić sesyjkę na roczek, piknie będzie w czerwcu. Kropka - ja myslę, że jednak Danio do tatusia podobny. u nas od początku mówili, że Ewcia to cały tata, a teraz coraz częściej słyszę, że do mnie się robi podobna. muszę odgrzebać swój album, żeby porównać. dalej nie wiem, w którym kartonie z całe sterty mam go szukać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Ma moje usta, kolor oczu, bródkę.
![]() ![]() Reszta to raczej tatuś. ![]() ![]() /Boże kiedy to było... / Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-12-03 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Konto usunięte
|
jeszcze nie, na razie mi pierwsze trochę zbrzydło...
aaaczkolwiek szkoda gadać... wiecie co moja królewna wymyśliła? w kąpieli kręci się jak śrubokręt... łapie się wanienki i plecy, brzuszek, plecy, brzuszek... dopóki się nie zmęczy... ![]() Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() masz racje 'cos w oczkach', taka iskierka - to jest to czego szukalam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdawałam u Kisielewskiego 2 razy (oblał mnie na łuku oba razy bo "zatrzymała się Pani na linii, a jakby tu była ściana????)to mu powiedziałam że jakby była ściana to bym ja na pewno ją lepiej widziała....może dlatego 2 raz nie zdałam znowu ![]() I nienawidzę jeździć po Olsztynie, uwielbiam po Warszawie, Gdańsku,po Poznaniu na studiach i po Krakowie bez problemu jeździłam a jak mam do Olsztyna jechać to szukam kierowcy ![]() Mamie odradziłam zdawanie w Olsztynie i zdaje w Elblągu a ma prawie 2 razy dalej. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354625 1]jeszcze nie, na razie mi pierwsze trochę zbrzydło... aaaczkolwiek szkoda gadać... wiecie co moja królewna wymyśliła? w kąpieli kręci się jak śrubokręt... łapie się wanienki i plecy, brzuszek, plecy, brzuszek... dopóki się nie zmęczy... ![]() Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy ![]() Jak to? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |||
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354625 1]
Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy ![]() Pyzate policzki Danio to ma chyba po listonoszu, bo żadne z nas takich nie posiada. ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() Dobre i to coś. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() Parę razy byłam jako pasażer. Jako kierowca zostawiłabym auto i poszła piechotą. ![]() Cytat:
Jemu to już zostanie do śmierci. Pochowam go w bojówkach. ![]() Ja też nie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.