Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 07:58   #2191
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

czesc dziewczyny
przepraszam,ale nie mam czasu pisac.Wróciłam do pracy i mam zamieć.
Michasia zrobiła nam niespodziankę.W niedzielę u mamy nagle uniosła głowę do siadu!Od tego momentu nie ma problemu.Byliśmy na szczepieniu i pediatra sprawdził podciągając ją do siadu i jest sukces.Pani doktor stwierdziła,że tylko raz pójdziemy na rehabilitację.
W pracy średnio.Podczas mojej nieobecnosci kolezanki się skłóciły.
Wczoraj tesciowa stwierdziła,że mój powrót do pracy to nie był dobry pomysł-JĘDZA

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2010-12-03 o 07:59
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:58   #2192
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
To teraz mój Misiek. Dowód jak grzebie w jajkach.
Jakkolwiek to brzmi... bardzo mi się podobają jajka Twojego dziecka
A te po prawej to co to za "one" ?
No i chłopak jak malowany

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-12-03 o 07:59
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:00   #2193
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
my rodzicom robimy na prezent kalendarz ze zdjęciami małego
my tez gdzie zamawiasz?
mniej bezsennych nocy życzę
Cytat:
a jaki przy tym skupiony on już tak siedzi?
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:03   #2194
Dilayla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Kobity pobawiłam sie troche photoshopem i zobaczcie co mi wyszło
- jak myslicie moge z tego zrobic kartki na swieta
chce wywołac tą fotke x razy i nakleje na własnorecznie zrobione kartki na swieta dla rodzinki
gruby papier na pół złożony - w środku życzenia a na pierwszej stronie ta fota Gabi- może byc

mam jeszcze inne ramki ale ta raczej najfajniejsza.
jak dla mnie super....wygląda śliczniemyślę,że kazdy będzie szczęśliwy z posidania takiej karteczki

Cytat:
Napisane przez spradka Pokaż wiadomość
Olivka, moje libido już chyba się nie znajdzie, cholercia, dziewuchy, jak wy sobie z tym radzicie? Bo mój mąż to już zaczyna podejrzewać że mam kochanka
Siala - za***ista fotka. qrde, tez chcem
Silpe - Ty robocopie jaki kawał odśnieżony, a ja nie mogę z domu wyjechać, KARTKA SUPER!!!skąd się bierze fotoszopa?
Leuś - zdrówka dla biedactwa
Własnie, ciekawe jak Oolcia, moja mama też miała dzisiaj egzamin, ale nie dojechała Do WORD-u 70 km krajowa siódemka i warunki takie że nie ryzykowały z instruktorka , najgorsze ze za nie stawienie się jest kara 60 zł

Jak widać nadal nie mogę wielocytować Ki czort?????

A ja dziś uśpiła dziecko po obiadku o 12 i spał do... 15!!!! Najgorsze że ja razem z nim zasnęłam a miałam go wystawić na taras żeby sie pomroził yyyy, znaczy powietrzył, ależ jestem zła. Poza tym chyba mnie coś bierze bo spać w dzień 3 h po przespanej nocy????

Mam pytanie do mam butelkowych jak karmicie dzieciaki ( znaczy jaki macie plan karmienia) te które skończyły pół roczku- bo nie wiem jak mu zmniejszyć ilość mleka. Chcę wyeliminować to o 23 ale czy się da
DLATEGO ZE PONIEWAŻ BO IŻ, SKOŃCZYŁ JAN PÓŁ ROKU DZIŚ
STAWIAM PIWKO, KOMU WOLNO, SOK KOMU NIE WOLNO.
Gratulacje dla Jana
Szaja no to super,że się wyjśniło...a co do gastrologa to jest tragedia...nalezałoby zmieniać tych lekarzy dopoki się nie znajdzie taki co to sie faktycznie zainteresuje a nie takie wrzucanie wszystkich dzieci do jednego worka
Oolcia86 no cóż zapewne uda się następnym razem.....ja szykuję się na wiosne najszybciej...fotka boska i zaawki za taką cene

U nas wczoraj przyjechał uczniaczek.....super sprawa mały jest w nim zakochany,coprawda nie umie jeszcze z niego wpełni korzystać...ale naprawdę mu się podoba,mnie również i zadowolona jestem bardzo

Równeż TZ przywiózł fotelik,tylko zastanawiam się....bo mały sam jeszcze nie siedzi,posadzony owszem,a w tym foteliku dziecko siedzi(maxi cosi priori)i cyba na jakies krotkie przejazdzi poki nie zacznie sam siadać?
małemu zrobiły się suche policzki od kiedy podałam gluten,dzwoniłam dziś do pediatry,powiedziała,ze podawać w małych ilościach nadal i obserwowac...policzki natłuszczać...no zobaczymy....za 2 tyg szczepienie...ostatnie... nie mogę o tym myśleć.
a dzis moze uda mi sie z kumpelą pierwszy raz wyjsćja na soczek a ona na grzańca

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:44   #2195
araczki
Zadomowienie

Spradka, gratulacje pol roczku dla Jana!!!!
a wogole mialam spytac, co robilas w Helsinkach, kiedy to bylo, dlaczego o tym nic nie wiem i dlaczego nie pilysmy przykladowej kawe, ha????

Cytat:
Napisane przez parrotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny spowiadajcie mi sie tu zaraz ile wzrostu mają Wasze dziewczyny? Bo ja sie martwie, że moja jest za krotka. Na ostatniej wizycie na 6 miesiecy(okolo 2 tyg temu) Basia mierzyła 63,5 cm. Wydaje mi sie to strasznie malo, biorąc pod uwagę, ze ja mam 180cm i TZ tez cos kolo tego.
W zalaczniku pólroczna Baska
Basia sliczna

A pytalas o to czy jest za krotka?
U nas bylo podobnie, na polrocznym mierzeniu Malvina miala 65 cm. Babka (pielegniarka) popatrzyla na centyle i linia poszla na dol. My wysocy (ja 177, maz 185) i jej sie nie zgadzalo cos
Mialam ja dokarmiac (ale to od 5 miesiaca bo i malo wazyla). Na 7 miesiecznym wazeniu okazalo sie, ze urosla 4,5 cm wiec nie martw sie. Basia podskoczy w swoim czasie. U nas dokarmianie chyba pomoglo.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536047]Byłam u rehabilitantki,(...)

Czyli jest ok, a małej mam dawać ciągle coś do macania łapkami lub do trzymania, by utrwaliła sobie nawyk trzymania rąk w przodzie.
[/QUOTE]

Uff, czyli super. Swietne wiesci.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536812]Dziękuję dziewczyny

Z tej okazji krzesło małej kupiłam

http://allegro.pl/krzeselka-do-karmi...336745711.html
Granatowe.[/QUOTE]

superanckie

Cytat:
Napisane przez Oolcia86 Pokaż wiadomość
witajcie

egzamin oblany. wszystko super zrobilam facet wszystko odchaczal na pozytywny tylko(a raczej AŻ) wymusilam pierwszenstwo.
nie przejmuj sie. A egzaminatorzy chyba lubia oblewac. Nastepnym razem sie uda

Cytat:
aha mialam dodac fotki zabawek jak przyjda(to bylo wszytsko w jednej paczce za 22 zł plus przesyłka-licytacja) sa w niezłym stanie(piesek troszke porysowany) jeszcze bylo kilka grzechotek, ale zebralam w paczke z ubrankami z których powyrastał i oddamy do caritasu.

no i moj nie-raczkujący synek
zabawki fajwe a pelcak sliczny

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
jestem na innym kompie niż zwykle i mam tu fotki ślubne, to się też pochwalę, a co
[mam tylko nadzieję, że małż mnie nie zabije za to... ]
Piekni Wy i krajobraz taki zielony

Cytat:
witam po małej przerwie
lepiej się nie wypowiem czemu o takiej porze
zabawialiscie sie ?

Cytat:
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
Michasia zrobiła nam niespodziankę.W niedzielę u mamy nagle uniosła głowę do siadu!Od tego momentu nie ma problemu.Byliśmy na szczepieniu i pediatra sprawdził podciągając ją do siadu i jest sukces.Pani doktor stwierdziła,że tylko raz pójdziemy na rehabilitację.
Wczoraj tesciowa stwierdziła,że mój powrót do pracy to nie był dobry pomysł-JĘDZA
Tesciowe, temat rzeka
Brawa za nowa umiejetnosc coreczki

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
ale sie zmienil, jaki on ladny
Oczywiscie jajka tez.....

___
A ja sie wyspalam, ciurkiem 8,5 h snu.
Sniezyca za oknem. Mala drzemie i po kimanku planuje wyjazd do sklepu po poszewki na poduszki, model swiateczny

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:55   #2196
Silpe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez parrotka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.

W zalaczniku pólroczna Baska
Fajna ta Baśka

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Boska fotka
Poproszę taką kartkę

Daj namiary to ci wyśle

Cytat:

]

Cytat:
Napisane przez evean Pokaż wiadomość
świetny pomysł my co roku robimy takie wirtualne kartki i rozsyłamy na święta
Ja raczej na reala niż wirtualnie choc przez neta też komuś tam wyśle

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
super ja tez ostatnio sie tylko bawie
ale mam frame studio bo z photoshopem sie bawic potrzeba duzo czasu

zgadza sie na photoshopa trzeba miec mase czasu ale ramki wstawia sie błyskawicznie - 4 klikniecia i masz zdjecie w ramce i tylko dopasowac trzeba , ja do dziś umie tylko te ramki wstawiac na tym programie - bo nie mam czasu na wiecej sie pobawic

Cytat:
jestem na innym kompie niż zwykle i mam tu fotki ślubne, to się też pochwalę, a co
faaaaaaajnie

Cytat:
zdjęcia mikołajkowe cudeńka, pomysły kartkowe również, my rodzicom robimy na prezent kalendarz ze zdjęciami małego
też myślałam nad tym żeby dziadką takie kalendarze zrobic zobaczy sie.

Cytat:
Egzaminatorzy każą różne rzeczy. Mnie kazał jechać szybciej niż jechałam.
.
a mi położył reke na udzie i kazał do sadu wjechac - jabłek mu sie chciało czy co

Cytat:
fajnie je miesza na czym on siedzi siedzi juz tak samodzielnie

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
jak dla mnie super....wygląda śliczniemyślę,że kazdy będzie szczęśliwy z posidania takiej karteczki
chcesz taką albo młodemu wyśle

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Mam pytanka

czy wprowadziłyście juz mleko nastepne czyli 2.
- czytałam żeby wczesniej dzieciaczka przyzwyczajac i najpierw po troszku dodawac do jedynki a potem przejsc na 2

- jakie kupujecie kaszki
do zrobienia na wodzie czy mleku
owocowe czy zwykłe ..
i jak na wodzie to jak - woda plus kaszka i do butli
bo ja do tej pory zageszczałam kleikiem lub kaszką na mleku .

- ile dajecie tej kaszki do mleka

- zmieniałyscie juz smoki w butli na te od 6 miesiecy
ja mam ale na razie nie używałam .

- jedzonko z mieskiem ile razy w tygodniu czytałam że 1-2 w tyg.

coś jeszcze było ale zapomniałam...

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:55   #2197
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
czesc dziewczyny

Teściową to

Kurcze u nas noce są jakieś dziwne od jakiegoś czasu. Tak jak pisałam już kiedyś, pobudki co chwila. Od 20 do 1 w nocy co godzinę. Później jest trochę lepiej. Zwalałam to na zęby, ale nie jestem tego pewna. Próbowałam podać kaszkę na wieczorne karmienie - mina Lusi bezcenna W ciągu dnia ładnie je obiadki, kaszkę ( łyżeczką), owoce i pije moje mleko. Cholera, cycek się z niej zrobił nocny

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 09:19   #2198
bratkab
Zadomowienie

Cześć!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23536047]Byłam u rehabilitantki, kobieta - mega zadowolona jestem. (...)
Czyli jest ok, a małej mam dawać ciągle coś do macania łapkami lub do trzymania, by utrwaliła sobie nawyk trzymania rąk w przodzie.
Ale widok cudny - tak małą obracała, przekładała sobie w rękach, że mała sama chyba nie wiedziała co się dzieje, ale widać było, że jej się podoba, bo warczeć zaczęła a to taki jej odgłos zadowolenia.[/QUOTE]
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i że na strachu się skończyło.
Cytat:
egzamin oblany. wszystko super zrobilam facet wszystko odchaczal na pozytywny tylko(a raczej AŻ) wymusilam pierwszenstwo.
Oj nic to zdasz następnym razem. Mi się udało za drugim, ale mój małż mnie zadziwił bo za pierwszym.
Stary 2010-12-03, 09:24   #2199
Dilayla
Zadomowienie

Cytat:

Teściową to

Kurcze u nas noce są jakieś dziwne od jakiegoś czasu. Tak jak pisałam już kiedyś, pobudki co chwila. Od 20 do 1 w nocy co godzinę. Później jest trochę lepiej. Zwalałam to na zęby, ale nie jestem tego pewna. Próbowałam podać kaszkę na wieczorne karmienie - mina Lusi bezcenna W ciągu dnia ładnie je obiadki, kaszkę ( łyżeczką), owoce i pije moje mleko. Cholera, cycek się z niej zrobił nocny
witaj w klubie
moj tez sie straszny zrobił

1)przestał sam zasypiacczyli zasypia prz cycu(2 razy usnął na klacie tz a później juz mu sie odwidziało)
2)strasznie sie wybudza,nawet głupiego serialu(w sluchawkach)nie da obejrzeć
3)w noc nie chce spac swoim łóżeczku,jak go odłoże to mija 10min i już marud
4)TZ stwierdził,że przenosi sie na materac na podlogę.bomba co?
5)zauwazylam,że jak go wyciagnę do galerii,albo gdzieś do znajomych to jet zmęczony i lepiej zasypia...szok bo przeciez nadmiar bodźców nie wskazany
Więc nie wiem co sie z nim porobiło...jzyk niemowląt i wszystkie poradniki w buty sobie mogę włożyć będę wyższa(158cm)

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:31   #2200
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:
ale cudnie i sielankowo

Cytat:
ale Danio to juz kawal chlopiska piekne Dziecię, nie widzialam Twojego Małża, ale Danio chyba tatusiowy cio??

Cytat:
czesc dziewczyny
Michasia zrobiła nam niespodziankę.W niedzielę u mamy nagle uniosła głowę do siadu!Od tego momentu nie ma problemu.Wczoraj tesciowa stwierdziła,że mój powrót do pracy to nie był dobry pomysł-JĘDZA
hej Izuniu, gratki za glowke
nie zazdroszcze atmosfery w robocie, ja waracam na 10 tygodni do pracyw marcu, naprawde nie mam na to ochoty, moj szef to palant i nie lubi dziewczyn z dziecmi (bo zawsze z nimi problem), moja kumpela dopiero co wrocila z macierzynskiego, to ja wykancza ten gbur, wiec zaszla znowu w ciaze, hehe
od czerwca wzielam sobie dwa misiace bezplatnego, chcemy do Polski na dluzej pojechac

Cytat:
małemu zrobiły się suche policzki od kiedy podałam gluten,dzwoniłam dziś do pediatry,powiedziała,ze podawać w małych ilościach nadal i obserwowac...policzki natłuszczać...no zobaczymy....za 2 tyg szczepienie...ostatnie... nie mogę o tym myśleć.
a dzis moze uda mi sie z kumpelą pierwszy raz wyjsćja na soczek a ona na grzańca
Stefek tez ma suche poliki, ale mysle, ze to od zimna, natluszczaj Maluchowi, moze przejdzie

Cytat:
a mi położył reke na udzie i kazał do sadu wjechac - jabłek mu sie chciało czy co

Mam pytanka

- czytałam żeby wczesniej dzieciaczka przyzwyczajac i najpierw po troszku dodawac do jedynki a potem przejsc na 2

- jakie kupujecie kaszki
owocowe czy zwykłe ..

ja 2 nie daje, bo mleko, ktore my uzywamy nie ma 2, wiec jedziemy na jedynce
kupuje rozne kaszki, jesli jest ryzowa dodaje mleko, jesli jest z mlekiem to tylko wode, kaszke praktycznie zawsze daje lyzeczka (czyli gesta),
dzis do reszty mleka, ktore nie wypil Stefek wkruszylam ciasetczko hippa, zagescilam kleikiem i Maly wsunal lyzeczka
ja zazwyczaj zageszczam mleko Stefkowi, daje 6 miarek mleka na 180 ml wody i 3 miarki kleiku albo sinlaca
jesli otwieram sloiczek rossmana z mieskiem to mam na 3 dni,
smoka, uzywamy numer 3 canpola banki (on jest od 9 miesiecy)
------------------------------------
u nas nocka mozliwa, ale teraz marud, musze wyszykowac Brzdaca na dwor, bo buczy, od wczoraj awersja do mleka, pewnie zeby, bo nie mam innych pomyslow!
u nas dzis -12, mam nadzieje, ze lekko zelzeje mrozik
milego dzionka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:34   #2201
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
chłop z jajami kawaler, że ho ho!

dzięki za komplementy. mam tu też gdzieś fotki z pierwszej przesiadki do spacerówki, to później pokażę. na razie wpadłam porobić przelewy, a babcia bawi się z Ewcią.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 09:38   #2202
bratkab
Zadomowienie

Cytat:
aha mialam dodac fotki zabawek jak przyjda(to bylo wszytsko w jednej paczce za 22 zł plus przesyłka-licytacja) sa w niezłym stanie(piesek troszke porysowany) jeszcze bylo kilka grzechotek, ale zebralam w paczke z ubrankami z których powyrastał i oddamy do caritasu.

Zabawki fajne ale zabawkowicz najfajniejszy
Cytat:
wygrałam przed chwilką używany pociąg FP
Podzielam radość
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23539434]margo już ma, bratka już ma, ja już mam... ciekawe, kto jeszcze się na pociąg skusi. [/QUOTE]
A ze mnie się nie śmiejcie, ale mi się marzy działka rekreacyjna a na niej zamiast domku wagon taki prawdziwy, zaadoptowany w środku na potrzeby letniskowe. Może kiedyś sobie kupię
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354003 9]mmm... alergia... łączę sięw bólu...

ja kurka wodna całą ciążę miałam względny spokój. nie wiem, może kwestia hormonów? od jakichś 2 tygodni mam nawrót... najpierw lekko, teraz od 3 dni masakra... aczkolwiek u mnie to azs... no i mam zsypaną szyję, plecy, nawet nad karkiem we włosach... nawet na tyłku mam tą wysypkę już nie wyrabiam. nie chcę maści sterydowej, ale kiedyś tylko to mi pomagało. na razie zaczęłam łykać końską dawkę fexofastu... aaale kurde, przydałoby się jakieś drzewo bo normalnie mam ochotę się poczochrać [/QUOTE]
Dziękuję, ale Ci nie zazdroszczę. U mnie to potwornie zatkany nos. A ja nienawidzę oddychać buzią . Pomagają krople, ale nie chcę młodego nimi dokarmiać to czas odstawić go go piersi.
Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość

ja nie bede pisać dlaczego oblałam za pierwszym razem, bo mi wstyd powiem tylko, że w tym całym stresie byłam tak super uprzejma, że wszystkich przepuszczałam, nawet jak ja miałam pierwszeństwo

co do zakupów używanych zabawek na allegro, to ja już raczej się nie skuszę kupiony pociąg przestał jeździć mąż już kilka wieczorów główkuje jak go naprawić i nic nie może wymyślić zapłaciłam za niego 30zł+10zł przesyłka, a dołożyłabym kilkadziesiąt zł i byłaby fajna, nowa, sprawna zabawka
Ja oblałam bo w Bielsku plac manewrowy był na wzniesieniu i tunel do tyłu trzeba było najpierw jechać delikatnie popuszczając hamulec, a ja od razu puściłam i się zaraz zatrzymałam. I bach oblane. Za drugim razem myślałam, że jadę poprawnie a ja patrzyłam na obroty silnika a nie na prędkościomierz , ale egzaminator był łaskawy.
Wiesz ja kupiłam małemu wcześniej ciężarówkę FP używaną i jest ok. Działa dobrze. Właśnie dziś dałam mu ją pierwszy raz do zabawy.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23540211]Ja Ale wciąż się waham, czy ten co wy macie, czy ten cyrkowy z klockami sensorycznymi. Można w nim przewozić :d[/QUOTE]
Ja mam ten co Lea i Margo. A w nim to i Żyrafę da się przewieźć Nie tylko klocki.
Cytat:
Śliczne, takie delikatne, subtelne
Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Od 3 dni zapisuje sobie kiedy Olcia śpi, je i co je.Próbuje uregulować sobie plan dnia coby jakieś inne zajęcia móc zaplanować.Np.dziś już umówiłam sie do fryzjera i wiedziałam od ktorej mogę z domu wybyć,
Olcia już dłuższy czas dostaje kaszkę na noc.Tak więc jedzenie z butelki nie jest dla nas problemem już.
Też tak robię bo nie umiałam młodemu nowego rytmu ustalić i teraz już mi się na szczęście od 3 dni wyklarował. Teraz rzeczywiście jest łatwiej cokolwiek zaplanować.
Cytat:
A w tych jajkach Fajny jest
Stary 2010-12-03, 09:44   #2203
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się

Mój mąż oblał egzamin bo na dzień dobry rzucił swoją ciężką skórę na tylne siedzenie, a tam leżał kapelusz egzaminatora no i go zgniótł

: hahaha:oplułam se monitor chciałabym to widziec

Jaki on jest ładny
ta my to se mozemy tylko pozagladac bo on juz zarezerwowany ech nic bydgos szukac musimy innych kawalerow do naszych corek

no to chciałam napisac ze pierwsza na watku to mi moja latorosl wyl lapka

chyba znow bede klikac na stacjonarnym przynajmniej tylko biurko ucierpi (mloda namietnie go obgryza zreszta tak jak szczeble z łozeczka nie wiem dlaczego tak sie dzieje przeciez daje jej jesc )

no i chcialam sie pochwalic mojej mlodej coraz lepiej idzie przewracanie sie z brzuszka na plecy

klaska juz ładnie i chyba sie jej to spodobało bo ciagle tymi łapkami obraca chyba lubi dzwiek klap

znalazłam sposób zeby mloda juz az tak namietnie nie chciala pisac mi na klawiaturze poprostu dałam jej taki wiekszy kalkulator który jak sie go nacisnie robi pi pi no i ma dziecko frajde

bylam na szczepieniu i pani doktor kiedy ja badala mówi
- prosze przekrecic dziecko na brzuch a-
ja mówie Amelia przekrecisz sie na brzuszek
- pani doktor ale- to chyba za wczesnie
-ja ale ona sie juz dawno przekreca gorzej jej idzie z brzuszka na plecy
- pani doktor- to dziwne przeciez dzieciom łatwiej sie przekrecic z brzucha na plecy bo przeciw waga dziala
gorzej z pleców na brzuch wtedy musi za soba pociagnac tyłek

zdziwiona poprostu jestem do teraz o siedzeniu to juz tylko powiedziala niesamowite kurde co ja mam pediatre z epoki kamienia łupanego

sa dzieci ktore robia to szybciej
ale najbardziej to sie spuszczaly jak młoda usmiech walneła i błysneła tymi dwoma białymi zabeczkami

cos to jeszcze chciałam ale zapomniałam

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:02   #2204
bratkab
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanka

- jakie kupujecie kaszki
owocowe czy zwykłe ..

No to moja odpowiedź :
- mleko 2 wprowadziłam stopniowo dodając go do 1;
- kaszek nie jemy więc nie pomogę;
- smok zamieniłam, mamy teraz Avent 4;
- mięska jeszcze nie jemy bo nadal mamy problemy z marchwią.
Cytat:
witaj w klubie
moj tez sie straszny zrobił

1)przestał sam zasypiacczyli zasypia prz cycu(2 razy usnął na klacie tz a później juz mu sie odwidziało)
2)strasznie sie wybudza,nawet głupiego serialu(w sluchawkach)nie da obejrzeć
3)w noc nie chce spac swoim łóżeczku,jak go odłoże to mija 10min i już marud
5)zauwazylam,że jak go wyciagnę do galerii,albo gdzieś do znajomych to jet zmęczony i lepiej zasypia...szok bo przeciez nadmiar bodźców nie wskazany
Więc nie wiem co sie z nim porobiło...jzyk niemowląt i wszystkie poradniki w buty sobie mogę włożyć będę wyższa(158cm)
Wiesz co ja się już nie raz przekonałam, że nie ma jak matczyna intuicja. Mój maluch sam zasypia na noc, ostatni posiłek mleczny je przed kąpielą, więc nie będzie problemów czyszczeniem ząbków, śpi całą noc od 20 do 5-6. Czasem się wybudza, ale do niego raczej nie podchodzimy i sam znów zasypia. Jakbym miała powiedzieć, jak do tego doszłam to trudno powiedzieć. Po prostu próbowałam go wyczuć i się udało. Cieszą mnie te nocki niezmiernie. Mam tylko nadzieję, że zęby nam tego nie popsują jak już się na całego zaczną wyrzynać.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Edzia super, że już obrotki są.

U nas ostatnio pediatra pyta jak postępy, a my mówimy że zaczął pełzać, w tym czasie małż go położył na brzuchu do osłuchania doktorce, a młody dawaj do przodu. No musiał się pochwalić co potrafi. W domu mi już tak zasuwa że zawsze jak zostawię go na chwilkę samego w pokoju to zastanawiam się co teraz wyrabia. Jak tylko zobaczy coś zakazanego to zasuwa jak ekspres. Nawet jak mu się marud włączy to do położonego na podłodze telefonu potrafi się i 4 metry przemieścić skubany. A zapyla co by zdążyć przed rodzicami. Teraz mam chwilkę dla Was bo śpi sobie smacznie w łóżeczku.
Zmykam odkurzać.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Kafunia miałam Ci jeszcze pogratulować wygranej. Ciągle o tym zapominam. Napisz potem jak się nosidło sprawdza, bo ja coraz bardziej przekonuję się do zakupu albo chusty tkanej, albo tego nosidła i nie wiem na co się zdecydować.
Stary 2010-12-03, 10:02   #2205
Oolcia86
Rozeznanie

GG do Oolcia86

Cytat:
nastepnym razem sie uda

o a co sie stalo ze masz zabieg na onkologii ?? jesli moge zapytac

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

super sa a mały

od urodzenia mam pipszyk na dekolcie,a w trakcie ciazy bardzo sie powiekrzyl i taka czarna woda w srodek nabrala,kiedys kacer mi go zachaczyl i pękł.boli jak chol era. 2 mce temu bylam na onkologi i kazali wyciac. moze sie okaze ze to nie zdne pauskudztwo i dozyje wnuków

Cytat:
Napisane przez myszka1986 Pokaż wiadomość
Nie martw się nastęnym razem zdasz - a i jak to KAZAŁ wyprzedzać?? wiesz że egzaminator nie może ci tego nakazać?/ masz jechać ze swoją prędkością i zgodnie z przepisami - może ci tylko powiedzieć gdzie masz jechać a nie jak jechać.
on byl wogóle dziwny juz sama nie wiem co o nim myslec,bo najpierw myslalam ze mi pomaga, bo i za kierownice łapał i mowil jaki bieg mam dawac(jakbym nie wiedziala ) a potem mysle sobie chol era moze podpuszcza zeby mnie oblac

Cytat:
Nie martw się

Mój mąż oblał egzamin bo na dzień dobry rzucił swoją ciężką skórę na tylne siedzenie, a tam leżał kapelusz egzaminatora no i go zgniótł
oplułam sobie caly monitor miętówką

Cytat:
Mam pytanka

- jakie kupujecie kaszki
owocowe czy zwykłe ..

ja odrazu przestawilam na 2 tylko wczesniej mialam nan teraz kupuje Gerber. jest roznie,pierwsza butla nie bardzo mu podeszla ale teraz te 120-140 wypije.

kaszki kupuje mleczno ryzowe i mleczno kukurydziane,najbardziej lubi malinowe i morelowe, bananowe zje z odruchem wymiotnym oprzy koncu ale on wogóle bananow nie lubi(tzn lubi nimi pluc)

smoczka w butli wciaz uzywam z tommee tippie 0+ bo on i tak szybko spija te mleko a potem z odbiciem sie meczy wiec jakby sie nałykał szybko mleka to juz wogóle tragedi aby byla.

ja daje miesko tak 3-4 razy w tygodniu.czasami 2. królik,jagniecina,cieleci na,zadko kurczaj i indyk bo lekarz kazal dawac "bardziej ssaki niz ptactwo" wiecej zelaza maja a moj synek ma słabe wyniki krwi wiec dlatego.

---------------------------------------

ja przestawilam sie i zupki warzywne gotuje sama
wcina az sie trzesie(tylko te z miesem kuouje w sloiczkach)
deserki tez kupuje bo jak mu osttanio banana dalam to az sie tesciowa wystraszyla bo dziecko odrazu odruch wymiotny,czerwony,oczy na wierzchu mówie eeee to wole sobie banana darowac i kupuje 2-3 składnikowe deserki gotowe.

kaszke robie tylko na sniadanie do jedzenia łychą. tak ze 120 ml wody i 5 miarek kaszki(czasami zostawi odrobine)

chrupek narazie nie daje bo sie nimi tak podrapal ze balam sie ze cos mu na buzi zostanie

a ja sobie w koncu 2 pary jeansów kupilam. myslałam ze na swoj wielki ty łek nie znajde a tu masz Ci! sa i to 2 pary.

no nic ide cos zrobic bo juz spi 20 minut wiec jeszcze 10 mi zostalo

papa
Oolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:07   #2206
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

albo chcial po pysku albo moze chciał jakbłek wiesz nie znasz tej piosenki "...pod bluzeczka dwa jabłuszka masz jak poprosze to mi 1 dasz ...."

Mam pytanka

jestem cycowa ale tak co drugi dzien daje tak okolo 30 ml mleka 2 zeby w razie czego byc przygotowanym
tak nawet na mleku pisze jak to zrobic tzn u mnie na bebiku na opakowaniu jest napisane

- jakie kupujecie kaszki

ja kupuje na mleku (robie jej na moim odciagnietym )
owocowe czy zwykłe ..

owocowa dostaje je rano
a zwykly kleik ryzowy lub kukurydziany wieczorem

ja cycowa wiec u mnie inne proporcje kaszka lub kleik inaczej gestenieje
tak jak mloda miala 5 miesiecy i 2 tyg
bo przy 1 zaczynała mi sie krztusic jak zmieniłam smoka daje rady bez problemu

na poczatku wchodziły w gre sloiczki bez mieska po około 3 tyg od tych jarzyn dostala miesko przez 2 tyg chyba ja obserwowałam a potem tu juz jak leci jej kupuje

heh pada snieg temp -8
a moj poszedł sobie wędzic

chyba mu dzis ten tyłek zamarznie

Stary 2010-12-03, 10:08   #2207
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki on jest ładny
Skórę w sensie kurtki oczywiście?
Bo jakoś tak "zad" miałam na myśli nim przeczytałam, że tylne siedzenie.

Po mamusi zapewne.
Thx.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
A czemu??

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:10   #2208
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem co ale sie chyba mlode zgadały
tylko ze mi juz po tych jej nocnych ekscesach z cycem trudno wydoic te 150 na ranne karmienie dostaje tylko 100 i to jeszcze z jakims owocem zeby było wiecej

no i wieksza produkcja kupsztali okolo 4-5

Stary 2010-12-03, 10:10   #2209
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jakkolwiek to brzmi... bardzo mi się podobają jajka Twojego dziecka
A te po prawej to co to za "one" ?
No i chłopak jak malowany

Te "one" to są ośmiorniczki.

Dziękujemy.

Cytat:

W krzesełku owszem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 10:10   #2210
spradka
Raczkowanie

OOlcia Śliczne zabawki, a jaki piękny uzytkownik. Facet jak się patrzy, a egzaminem się nie martw, ja zdałam za 4 razem - jak już wyjechałam na miasto to zdałam, a teraz juz jeżdżę 10 rok jak ta lala

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23539434]margo już ma, bratka już ma, ja już mam... ciekawe, kto jeszcze się na pociąg skusi.[/QUOTE]

Cytat:
super ja tez ostatnio sie tylko bawie
ale mam frame studio bo z photoshopem sie bawic potrzeba duzo czasu

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

mozesz spróbowac z torentów lub rapidshare sa tam juz z crakiem zabawisz sie w pirata komputerowego

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---

Qrczę, nigdy nie byłam hakerem

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość

Od 3 dni zapisuje sobie kiedy Olcia śpi, je i co je.Próbuje uregulować sobie plan dnia coby jakieś inne zajęcia móc zaplanować.Np.dziś już umówiłam sie do fryzjera i wiedziałam od ktorej mogę z domu wybyć,
Olcia już dłuższy czas dostaje kaszkę na noc.Tak więc jedzenie z butelki nie jest dla nas problemem już.

Czekam na meza bo po 23.00 ma wrócić z pracy.
Ja sobie kupiłam 3 miechy temu kalendarz dnia chłopca z brioko, żeby zapisywać i zapisałam... 3 razy...
Systematyczność u mnie jest razem z libido.... gdzieeeś lecz nie wiadomo gdzie....

Cytat:
Jasiek też grzebie w jajkach, ale innych.... ...
Najbardziej lubi jak ma kupę i go przewijam....

Cytat:
[mam tylko nadzieję, że małż mnie nie zabije za to..]
Ale sielańsko Teraz też tak jest?

Cytat:
czesc dziewczyny
A widzisz

Cytat:
j

Równeż TZ przywiózł fotelik,tylko zastanawiam się....bo mały sam jeszcze nie siedzi,posadzony owszem,a w tym foteliku dziecko siedzi(maxi cosi priori)i cyba na jakies krotkie przejazdzi poki nie zacznie sam siadać?
No właśnie, ja się zastanawiam tez nad większym bo Jasio nie siedzi sam, a za tydzień chcę jechać do mamy na 2 tyg. , chyba wezmę go na wszelki wypadek z tyłu na siedzenie wrzucę...., juz kupiony i czeka...
W young profi się ledwo mieści ale no jeszcze nie siedzi nooooo....

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
Spradka, gratulacje pol roczku dla Jana!!!!
a wogole mialam spytac, co robilas w Helsinkach, kiedy to bylo, dlaczego o tym nic nie wiem i dlaczego nie pilysmy przykladowej kawe, ha????
EEE, w Helsinkach byłam parę razy służbowo, ale jakieś 2 lata temu, jako tłumacz ( po angielsku nie po fińsku) i "ogarniacz" monażystów
. Pracowałam w firmie meblowej co robi countery do sklepów m.in. i robiliśmy takie stoiska La Mera i Estee Laudera i MAC -a do Stockmanna.

Super mi się podobało, miałam dużo czasu na zwiedzanie- Helsinki są śliczne, a raz jechałam autem w tamtą stronę przez Łotwę i Estonię- BOMBOWO

Nie znałyśmy się jeszcze a szkoooda

Cytat:

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Mam pytanka

Ja chciałam po troszku a małż wsypał 2 do resztki 1 ( pół puszki było) i tyle... małemu nic nie jest

- jakie kupujecie kaszki
owocowe czy zwykłe ..

Kaszek mam trylion rodzajów, bo są fajne, ostatnio 5 zbóż z lipą na przykład i owsianka z jabłkami - hiciory.Staram się podawać na zmianę różne, i kleiki też bo są nie słodzone Sypię na oko a Jasio woli z łychy, bulę zje jak jest mocno zmęczony i od razu zasypia.

Na OKO , od zawsze

Do kaszy mam z igrekiem a reszta 3 ( z browna) do soczków 2.

-OOOO, nic takiego nie słyszałam, codziennie dostaje z mięskiem od miesiąca

Dziękuję za życzenia w imieniu Jasia.

Edytowane przez spradka
Czas edycji: 2010-12-03 o 10:20
spradka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:19   #2211
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
ale sie zmienil, jaki on ladny
Oczywiscie jajka tez.....
Ciągle mi ktoś mówi, że się zmienił. Ja będąc z nim dzień w dzień tego nie widzę.

Cytat:

Powaga?
I co zrobiłaś?

Cytat:
fajnie je miesza na czym on siedzi siedzi juz tak samodzielnie
Siedzi na krzesełku do karmienia. W takim typie jak Margo pokazywała. To po bokach to poduszki, bo jestem przewrażliwiona i mu obkładam te plastiki z boku.

Nie wiem na czym polega fenomen tego krzesła, ale w nim tak właśnie siedzi. Sam i prosto.

Cytat:
Od paru dni dodaję 1 miarkę mleka nr 2.

Cytat:
- jakie kupujecie kaszki
owocowe czy zwykłe ..
Kaszki bezmleczne, bo nie chcę mieszać gatunków mleka.
Robione na mleku, które pijemy.
Bez owoców, bo w ich obecność specjalnie nie wierzę tam, a w działanie, witaminy itd. to już w ogóle.

Cytat:
6 płaskich łyżeczek na 200ml mleka
Tak tylko byle nasycić brzuszek na całą noc.

Cytat:
Kupiłam i zamierzam zmienić.

Cytat:

Ja czytałam, że mięsko codziennie, a ryba 1-2 razy w tygodniu.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Mój mąż co parę dni się z sypialni wyprowadza, bo albo mu marudzę, że chrapie, ale mu kołdrę z Miśkiem zabieramy.

Stary 2010-12-03, 10:22   #2212
evean
Raczkowanie

Cytat:
wow jak romantycznie cudnie

Cytat:
my tez gdzie zamawiasz?
mniej bezsennych nocy życzę

właśnie ja też chcę zamówić kalendarz macie może sprawdzonego wykonawcę proszę o link

Cytat:
Napisane przez bratkab Pokaż wiadomość
Cześć!
nie poznałam cię awatarek wsiąkł?

cześć dziewczyny
u nas nocka do du.. pobudka co godz. ale umiejetnść zasypiania opanowałam do perfekcji zasypiam już w podczas lotu na poduszkę

spradka kiedyś placyk przejść to już miasto to był pikuś - pan pikuś nie ?

zmykam bo pogoda super i wybieramy sie na spacer mimo - 10 ale słoneczko jest więc ubieram eskimosa i budjem szagać

Radość i szczęście są wyborem
evean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:26   #2213
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość

ale Danio to juz kawal chlopiska piekne Dziecię, nie widzialam Twojego Małża, ale Danio chyba tatusiowy cio??
A nie wiem, chyba mieszanka. Choć tak ogólnie to bardziej do niego chyba.

Fota nasza sprzed rozwiązania, oceń sama.

W ogóle ciekawa jestem Waszych opinii w tym temacie, bo te co słyszę są bardzo różne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07436zm1.jpg (122,0 KB, 74 załadowań)

Stary 2010-12-03, 10:44   #2214
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sielańsko Teraz też tak jest?
przeważnie tak
właśnie w tym ogrodzie chcę Ewci zrobić sesyjkę na roczek, piknie będzie w czerwcu.

Kropka - ja myslę, że jednak Danio do tatusia podobny.
u nas od początku mówili, że Ewcia to cały tata, a teraz coraz częściej słyszę, że do mnie się robi podobna. muszę odgrzebać swój album, żeby porównać. dalej nie wiem, w którym kartonie z całe sterty mam go szukać...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:44   #2215
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:

W ogóle ciekawa jestem Waszych opinii w tym temacie, bo te co słyszę są bardzo różne.
chyba jednak bardziej tatusiowy, ksztalt twarzy, nawet wyraz twarzy, ale jak patrze na Wasze zdjecie to z Ciebie tez cosik ma, ale nie moge wylapac co

Stary 2010-12-03, 10:59   #2216
kropka75
Zakorzenienie

Ma moje usta, kolor oczu, bródkę. I "coś w oczach" jak mówi mój kolega z pracy.

Reszta to raczej tatuś. Aczkolwiek ostatnio słyszę coraz częściej, że się robi do mnie podobny. Mniejszy to był 100% ojca... Patrzcie.

/Boże kiedy to było... /
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02761zm.jpg (102,6 KB, 71 załadowań)

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2010-12-03 o 11:01
Stary 2010-12-03, 11:22   #2217
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

Cytat:
...
to już przymierzasz sie do następnego małżenstwa?
jeszcze nie, na razie mi pierwsze trochę zbrzydło...
aaaczkolwiek szkoda gadać...

wiecie co moja królewna wymyśliła? w kąpieli kręci się jak śrubokręt... łapie się wanienki i plecy, brzuszek, plecy, brzuszek... dopóki się nie zmęczy...

Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 11:51   #2218
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:
Ma moje usta, kolor oczu, bródkę. I "coś w oczach" jak mówi mój kolega z pracy.

Reszta to raczej tatuś. Aczkolwiek ostatnio słyszę coraz częściej, że się robi do mnie podobny. Mniejszy to był 100% ojca... Patrzcie.

/Boże kiedy to było... /
haha, zdarty tata, super fotka, mialam takiegos amego pajaca dla Stefcia,
masz racje 'cos w oczkach', taka iskierka - to jest to czego szukalam!!!

Stary 2010-12-03, 12:00   #2219
spradka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evean Pokaż wiadomość
wow jak romantycznie cudnie

właśnie ja też chcę zamówić kalendarz macie może sprawdzonego wykonawcę proszę o link

nie poznałam cię awatarek wsiąkł?

cześć dziewczyny
u nas nocka do du.. pobudka co godz. ale umiejetnść zasypiania opanowałam do perfekcji zasypiam już w podczas lotu na poduszkę

spradka kiedyś placyk przejść to już miasto to był pikuś - pan pikuś nie ?

zmykam bo pogoda super i wybieramy sie na spacer mimo - 10 ale słoneczko jest więc ubieram eskimosa i budjem szagać
Hi hi, masz rację, chociaż ja nie wiem jak zdałam to miasto zaraz na pierwszym rondzie kazał w prawo i zawrócić na wysepce, jak zmieniałam pas na lewy to wymusiłam pierwszeństwo na takiej złotej astrze i mi zahamował. Byłam pena że nie zdałam, chciałam się przesiadać a on mi kazał jechać dalej, wszystko mi mówił i mnie puścił, z tekstem , ale Pani beznadziejnie jeździ. Do tej pory nie rozumiem....
Zdawałam u Kisielewskiego 2 razy (oblał mnie na łuku oba razy bo "zatrzymała się Pani na linii, a jakby tu była ściana????)to mu powiedziałam że jakby była ściana to bym ja na pewno ją lepiej widziała....może dlatego 2 raz nie zdałam znowu), raz u Dereweckiego i u Radomskiego zdałam, to było dawno ale może kojarzysz któregoś.
I nienawidzę jeździć po Olsztynie, uwielbiam po Warszawie, Gdańsku,po Poznaniu na studiach i po Krakowie bez problemu jeździłam a jak mam do Olsztyna jechać to szukam kierowcy
Mamie odradziłam zdawanie w Olsztynie i zdaje w Elblągu a ma prawie 2 razy dalej.

Cytat:

Oj chyba tatusiowy synuś tez łysy, ale Jasiek tez ksero ojca podobno, nie wyprze się A w ogóle fajny małż, lubię takie typy - bojówki, moro... hi hi, sorki

[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354625 1]jeszcze nie, na razie mi pierwsze trochę zbrzydło...
aaaczkolwiek szkoda gadać...

wiecie co moja królewna wymyśliła? w kąpieli kręci się jak śrubokręt... łapie się wanienki i plecy, brzuszek, plecy, brzuszek... dopóki się nie zmęczy...

Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy [/QUOTE]

Jak to? Nie mogę sobie wyobrazić
spradka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 12:08   #2220
kropka75
Zakorzenienie

[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;2354625 1]
Kropka, na pierwszy rzut oka to drugi tatuś... moim zdaniem. aczkolwiek u nas jest podobnie... niby wszyscy najpierw krzyczą że liwka do małża podobna, potem jednak że oczy ma moje, usta moje... no po ojcu ona ma łysinę i pyzate policzki, to pierwsze się rzuca w oczy [/QUOTE]

Pyzate policzki Danio to ma chyba po listonoszu, bo żadne z nas takich nie posiada.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
haha, zdarty tata, super fotka, mialam takiegos amego pajaca dla Stefcia,
masz racje 'cos w oczkach', taka iskierka - to jest to czego szukalam!!!

Dobre i to coś. Moja szefowa mówi, że ojciec wiadomy, a matka nieznana.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
I nienawidzę jeździć po Olsztynie, uwielbiam po Warszawie, Gdańsku,po Poznaniu na studiach i po Krakowie bez problemu jeździłam a jak mam do Olsztyna jechać to szukam kierowcy
Mamie odradziłam zdawanie w Olsztynie i zdaje w Elblągu a ma prawie 2 razy dalej.
To się jakoś leczy?

Parę razy byłam jako pasażer. Jako kierowca zostawiłabym auto i poszła piechotą.

Cytat:
Oj chyba tatusiowy synuś tez łysy, ale Jasiek tez ksero ojca podobno, nie wyprze się A w ogóle fajny małż, lubię takie typy - bojówki, moro... hi hi, sorki

Jak to? Nie mogę sobie wyobrazić
Hi hi hi
Jemu to już zostanie do śmierci. Pochowam go w bojówkach.

Ja też nie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości