Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 15:10   #3511
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

niezawsze który odcinek "Szpilek...'wczoraj oglądałaś? Ten w którym pojawiła się zona Bartka czy jest nowszy?
Stary 2010-12-03, 15:13   #3512
aneciaslonko
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Iga nie lubi spać na spacerach. jak była maleńka to zaraz po wyjściu z domu zasypiała, a potem... no cóż, nieraz musiałam wchodzić do sklepu i brać ją na ręce Wścieka się w wózku dobre 15 minut, prycha jak kot i wypluwa smoka haha. Nienawidzi czapek i kombinezonów, lubi luz
Nie zazdraszczamMoja kombinezon lubi,śmieje się jak jej zakładam,ale czapki nienawidzi-od razu ryk jakbym ją mordowała Ale moja to ogólnie taki spokojny typ...tfu tfu aby nie zapeszyć
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:16   #3513
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość

anoxa - smaka mi narobiłaś, jutro robię sałatkę gyros, przez Ciebie !!!
brokułów nie dawałam,
ale mój mały jest "delikates", tylko marchewkowa i jarzynowa, wszystko inne powoduje uczulenie - ma takie czerwone placki na ciele
przepraszam ja sama Hubciowi wiekszosc robie deserki jedynie ze sloiczka

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
a teraz macie na rozluznienie atmosfery
ale sliczne fotki wygladacie rewelacyjnie! kto zdjecia robil? to TYM aparatem ?:P

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

Moj TZ wczoraj przyniosl zabawki z pracy na mikolaja dla Adasia KLIK i KLIK i taka ksiazeczke do kapieli i..... torbe pelna slodyczy
z mojej pracy nie dostane nic jak zwykle
swietne prezenty milo z ich strony a slodyczne nadrobicie wy z tz'tem albo beda jak znalazl do przekazania innym dziecia w rodzinie w swiatecznych paczkach

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

Imprezę robię! Tak na pożegnanie! mam nadzieję ze czasem mnie wspomnicie! nie wiem kiedy znów się pojawię ale będę podczytywać od czasu do czasu na tel!!

Tak więc
wracajcie jak najszybciej!

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
znalazlam prezent dla Ady na gwiazdke http://allegro.pl/fisher-price-m4046...337076326.html co sadzicie?jest w promocji w rossmanie za 69,99
super bardzo mi sie podoba ja wlasnie tez glowkuje nad prezentem dla malego

popieram apel niezawsze wklejajcie linki z zabawkami trzeba cos wymyslic pod choinke dla malego mysle tez o jakims duzym pojemniku z klockami

karolcia
fajnie ze sie odezwalas

aniaa fajnie ze nocna "w miare" udana tez mi sie chce do tesco ciagne meza w niedziele
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:19   #3514
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
oj zjadlabym nalesniki z serem, rodzynkami i orzechami u mnie ligawa dzis wolowa z kluseczkami kolorowymi
u mnie nalesniki sa czesto wlasnie z serem bo dziewczynki uwielbiaja, ale pluja rodzynkami, jak tatus a co to za kluseczki? i zapomnialam powiedziec- zdjecie rewelacja!!!!!!!!!!obie jestescie sliczne
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
itakasia - za to u mnie z serkiem na krokiety poczekam do świąt
smacznego
Stary 2010-12-03, 15:20   #3515
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
niezawsze co to za kolorowe kluseczki? ligawa mniam
http://www.e-piotripawel.pl/zakupywa...202059-27.html te z sosem balsamicznym i ziolkami a mieso wolowe mi nigdy nie wychodzilo, to kolejne podejscie, ale jest miekkie to juz widze
Cytat:
Jak Majeczka?? jej koleżanka tnie komara
Maja tez spi slodko

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
niezawsze który odcinek "Szpilek...'wczoraj oglądałaś? Ten w którym pojawiła się zona Bartka czy jest nowszy?
ej no wlasnie wczoraj nie sprostowalam tego, nie bylo nowego odcinka i jestem zawiedziona no i co bedzie kolejny sezon, bo tak to takie niedokonczone zostawili

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:20   #3516
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam, że już któraś robiła zupkę z mięskiem, możecie podać jakiś przepis bo Nastka zaraz skończy 5 m-cy więc chciałam jej coś dodać
Ja karolciu dawałam wczoraj pierwszy raz,dziś drugi Oto przepis (podała mi go moja pediatra,bo ja zielona w takich sprawach):
- średnia marchewka
- pół średniego ziemniaka (albo łyżeczka suchego kleiku ryżowego lub kukurydzianego)
- szklanka wody
- łyżka ugotowanego mięsa z indyka ok.10g (może też być kurczak,ale indyk zdrowszy )
- łyżeczka oliwy z oliwek (lub masła)

Lekarka mówiła abym zaczęła od indyka, potem po kolei kurczak,królik,chuda cielęcina,wieprzowina,woł owina i jagnięcina)
Stary 2010-12-03, 15:21   #3517
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

papi - fajne zabawki super że tak pomyśleli, a słodycze się zje
u mnie tak jak u ciebie, nie ma co liczyć na prezent dla małej o premii świątecznej mogę zapomnieć a tz co roku ma koło fortuny i zawsze dostaje skrzynkę (jakieś 15kg pomarańczy) więc będzie wszystko z pomarańczy, ale na grzańca będzie, a jak karton wina wygra to już wogole super...

aneciaslonko - a miesko drobno siekasz, czy w blederze? muszę się zaopatrzyć w indyka
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-12-03 o 15:24
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 15:37   #3518
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
Ojjjjjjjjjjjj jak on marudzi od wczoraj, dziecko mi podmienili Co do spania w nocy to jak zaśnie o 20 to śpi tak do 1 lub 2, później pobudka ok 5, później 8 no i wtedy go biorę do łóżka żeby pospał jeszcze do 10 żebym mogła się wyspać, ale to nie zawsze wychodzi.
Dziewczyny czy wam dalej tak włosy wypadają, bo mi przy myciu to strasznie dużo już nie wiem jak mam sobie radzić, nie chcę być łysa. Nawet niekiedy Szymek ma moje włosy w buzi bo one się walają wszędzie.
I do mamuś karmiących (tylko nie miejcie mnie za wyrodną matkę). Czy zdarza Wam się wypić jakieś % i jak długo wtedy nie karmicie, bo nie wiem ile trzeba odczekać. M chce jutro kupić winko i tak bym sobie pobalowała jak młody zaśnie. Albo jedno piwko tylko też nie wiem kiedy wyparowuje.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:39   #3519
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
aneciaslonko - a miesko drobno siekasz, czy w blederze? muszę się zaopatrzyć w indyka
Ja w blenderze miksuję, a od 6 miesiąca podobno już można pomalutku drobno siekać aby były kawałeczki...
Stary 2010-12-03, 15:46   #3520
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneciaslonko Pokaż wiadomość
Ja w blenderze miksuję, a od 6 miesiąca podobno już można pomalutku drobno siekać aby były kawałeczki...
dziękuję , za przepis
A indyka w samej wodzie gotowałaś??

Stary 2010-12-03, 15:46   #3521
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Baaardzo mi sie podoba!Mogę ściągnąć od Ciebie i też kupić sowjej niuni??
jasne, ze tak!
Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Oto Agatka po długiej przerwie. Co prawda zdjęcie sprzed kilku tyg
cuuuuudna!!!

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wam dalej tak włosy wypadają, bo mi przy myciu to strasznie dużo już nie wiem jak mam sobie radzić, nie chcę być łysa. Nawet niekiedy Szymek ma moje włosy w buzi bo one się walają wszędzie.
I do mamuś karmiących (tylko nie miejcie mnie za wyrodną matkę). Czy zdarza Wam się wypić jakieś % i jak długo wtedy nie karmicie, bo nie wiem ile trzeba odczekać. M chce jutro kupić winko i tak bym sobie pobalowała jak młody zaśnie. Albo jedno piwko tylko też nie wiem kiedy wyparowuje.
mam ten sam problem z wlosami...poprostu ogromna ilosc zawsze zostaje na grzebieniu...na poduszce i wszedzie indziej!
co do % to zdarza mi sie wypic pol piwka, albo redsa, albo kieliszek wina i szczerze mowiac, ze patrze na to podczas karmienia
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 15:46   #3522
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
wiem coś o tym mam to samo zaczęło się jakieś 2tyg.temu totalna maskra zwłaszcza przy myciu no i są wszędzie nawet jak mam związane to i tak wszędzie je widzę nie wiem już co robić ale nic brać przy karmieniu cycem nie wolno pytałam w aptece zdaje się że hormony wracają do normy i te włosy po prostu muszą wypaść

ja ostatnio wypiłam 2 piwka zaraz jak mała zasnęła czyli tuż po 20;00 a karmiłam po 2ej w nocy -szczerze troszkę się bałam ale niunia normalnie zjadła i nie zauważyłam niczego niepokojącego

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-12-03 o 15:51
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 15:56   #3523
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

agamarcio 2 piwka to już coś można zaszaleć hehe. No to chyba jutro zabaluję.
No nic jeżeli chodzi o włosy nie pozostaje nic innego jak przeczekać, oby szybko to minęło. Ja zaczęłam wcierać Radical, ale jak mają wypaść to wątpię, że pomoże.
Stary 2010-12-03, 16:04   #3524
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Witam

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Lilka mi też włosy potwornie wypadają Garściami normalnie...

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-12-03 o 16:03
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:05   #3525
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Aniaa chyba .
no ja pisalam ze sie wybudza a ty ze moze przez smoczek do tej pory nie wiem czemu ale najbardziej prawdopodobne to gazy. jak zasnie ze smoczkiem to po chwili go wywala. no i w nocy jak steka to mu daje i nie wiem czy nastepna pobudka jest jak wypadnie smoczek

Cytat:
Aniu podziwiam Cię...naprawdę! udanych i miłych zakupów zyczę
no ale za co? e tam nic takiego nie zrobilam. a zakupy udane kupilismy kilka bodziakow i spiochy juz na 9-12 m-cy bo 6-9 mam zapas z poprzedniej przeceny

Cytat:
niezawsze śliczne fotki

itakasia, ania ja tez wstaje do małego czasem nawet co 15 minut. U nas noc wygląda tak: o 20 dostaje Nan + 3 miarki kleiku ok 180 zjada, zasypia od razu i spi ładnie do ok 23, potem budzi sie nawet co 15 minut, daje smoka, głaskam i spi. Po ok 5 godzinach budzi sie już z krzykiem na jedzenie. Zjada moje mleko 150 i spi do 5. Potem róznie albo od razu cyc albo o 6 i często potem już nie chce spać. Powiem szczerze, że jestem wykończona. Bo po nocnym karmieniu ja sie odciągam i wszystko zajmuje mi ok godziny. Szczególnie mi trudno teraz jak mąż ma na noc. Tak to zawsze on go karmi w nocy a ja sie odciagam. Pal licho to wstawanie wczesne i jedzenie, ale nie mam pojecia czemu się tak czesto budzi?! Czasem go uspokoje zasnie, ja sie kłąde, przykrywam a on znowu. Nerwy mi strasznie puszczają.

My Olakola tez po szczepieniu. Mały zniósł je dobrze. Warzy 6900 i ma 64 cm. Przytył 0,5 kg przez miesiąc i urósł 1 cm. Mamy podawać zupki. Dziś podam mu marchewkę. Zobaczymy jak ja przyjmie. Po soczku jabłkowym z woda mu nic nie było
dobrze ze ok po szczepieniu no i czekamy na fotke po marchewce
mi tez przez te nocki nerwy puszczaly. nie raz zla jak osa zostawialam wiercacego sie miska w lozeczku i kladlam sie do lozka. damian wtedy do niego wstawal bo jak ja taka zla to i tak by nie zasnal przy mnie. na szczescie to juz za nami

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Ja tak mam... wieczorem do ok. 22 latam wkładać smoczek. Potem zasypia głęboko i już ni eczuje zazwyczaj jak jej wypada.

Oto Agatka po długiej przerwie. Co prawda zdjęcie sprzed kilku tyg
sliczna

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
nadrobię potem, widzę że jakieś foszki czy co?

mam pytanko - jak u Was z wychodzeniem na dwór ostatnio?
ja przez tydzien nie wychodzila misiek mial katar a tu jeszcze te mrozy codziennie powyzej -10 wiec sobie darowalam. dzisiaj wzielam go na rekach na 20 minut do ogrodka i na balkon. piszecie ze teraz to krotkie spacery tak godzine. to dla mnie spacer normalny bo ja raczej na dluzej z miskiem nie wychodzilam bo bylo darcie japki

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
hej mamusie
wspolczuje wam tych nocek....moja spala czasem cala noc ,a jak nie to o 4 sie budzila zaznaczam, ze rytual usypiania zaczynamy po 19 i ok 20 mala juz spi.......ale od 2 tyg sie jej odmienilo--skok!!- i budzi sie w nocy ok 2 potem ok 5 ahah....pracujemy nad tym, zeby wszytsko wrocilo do normy hihih.....zeby choc te 1 przerwe wyeliminowac i zeby znowu spala 8 godzin, a nie jak teraz 6 do pierwszej pobudki
misiek tez zaczal sie tak samo budzic jak sie skok zaczal. mam nadzieje ze to to i szybko wrocicie do tych 8 godzin lub wiecej

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Nasze dzidzie sa mniej wiecej w tym samym wieku, czyli to skok i u nas dochodzi zabkowanie.
Apropo skoku:
"Marudne okresy zaczynają być coraz dłuższe, mogą trwać nawet do 6 tygodni i zacząć sie juz w 14-tym tygodniu. Dziecko w 19 tygodniu zaczyna rozumieć zdarzenia, w sensie krótkich sekwencji, czyli może np. nauczyć sie wyciągnąć rękę po zabawkę, złapać ją jedna ręka, potrzasnąć, przekręcić i włożyć do buzi. Dziecko może łączyć dźwięki– np mamama, tatata."

Matko, 6 tygodni??? u nas trwa to juz tydzien. Moze to rzeczywiscie to, a ja wyslalam wczoraj tz - a po zel na zabkowanie, ale to nie zginie.
u nas ponad 4 tygodnie trwalo

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Okazuje sie, ze to mozna ogadac tylko w Polsce. Dzieki za dobre checi
wlasnie mialam pisac ze za granica vod nie dziala

Cytat:
Witam
Aż tak zamilkłyście, to was troszkę po irytuję bo mi tu już komunikatory się zagrzały od wiadomości NIO heheh żebyście miały o czym pisać
fajnie ze jestes i juz nie znikaj

Cytat:
Dzień dobry
Ojjjjjjjjjjjj jak on marudzi od wczoraj, dziecko mi podmienili Co do spania w nocy to jak zaśnie o 20 to śpi tak do 1 lub 2, później pobudka ok 5, później 8 no i wtedy go biorę do łóżka żeby pospał jeszcze do 10 żebym mogła się wyspać, ale to nie zawsze wychodzi.
wspolczuje i mam nadzieje ze to przejsciowe. co do wlosow to u mnie tez masakra sa wszedzie w miska pieluszce nawet. nie mam pojecia jak to sie dzieje bo po domu juz tylko w zwiazanych chodze. a po myciu to woda z wanny splywac nie chce tyle tych kudlow mi wypada

jakos chyba nie wszystko mi zacytowalo
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 16:10   #3526
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję , za przepis
A indyka w samej wodzie gotowałaś??
Nie ma za co Tak, w samej wodzie,bez przypraw.

Dzięki agravka Zaraz jedziemy do galerii,więc może od razu kupimy,bo mam kartę zniżkową 20% do Smyka

A to moja Patuśka (zdjęcie zrobione przed chwilką)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie045.jpg (214,1 KB, 48 załadowań)
Stary 2010-12-03, 16:16   #3527
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ale śliczne zdjęcia!!!

hmm spróbowałabym gdyby moje dziecię chciało butlę ciągnąć...
apropos tego pomyslalam ze moze sprobuje dac malemu soczek i wtedy zalapie butle - kupilam jablkowy z hippa (planuje sama robic ale pierwszy raz to moze nie bedzie nawet chcial wiec za duzo zabawy)
A wiesz, że mam to samo w planie . Tzn. podawanie soczku, bo robić nie będę .
Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
mam pytanko - jak u Was z wychodzeniem na dwór ostatnio?
Jak było -11 to 40minut byłyśmy, dzisiaj jakieś półtorej. Staram się wychodzić mimo wszystko.

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no ja pisalam ze sie wybudza a ty ze moze przez smoczek do tej pory nie wiem czemu ale najbardziej prawdopodobne to gazy. jak zasnie ze smoczkiem to po chwili go wywala. no i w nocy jak steka to mu daje i nie wiem czy nastepna pobudka jest jak wypadnie smoczek
A to nie sąsiadka mówiła, że przez smoczek ?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:16   #3528
karolcia228
Zakorzenienie

Patunia taka mała księżniczka

Stary 2010-12-03, 16:16   #3529
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

jaka ładna Patuśka. Widzę, że macie te fajne puzzle na podłodze, właśnie też zamierzam je kupić przynajmniej młody będzie miał wygodniej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 16:29   #3530
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ale sliczne fotki wygladacie rewelacyjnie! kto zdjecia robil? to TYM aparatem ?:P
dziekujemy hehe nie TYM, robil je chlopak mojej kolezanki

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
ja ostatnio wypiłam 2 piwka zaraz jak mała zasnęła czyli tuż po 20;00 a karmiłam po 2ej w nocy -szczerze troszkę się bałam ale niunia normalnie zjadła i nie zauważyłam niczego niepokojącego
pewnie lepiej spala po %
mnie do alko w ogole nie ciagnie az dziwne, bo nie wylewalam za kolniez, za fajkami tez nie tesknie a palilam jednego za drugim ja chce sloddddyyyyyyyyyyyczzzzzz zzeeeeeeeeeeeeeee tylko

Maciuś
Stary 2010-12-03, 16:29   #3531
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
jaka ładna Patuśka. Widzę, że macie te fajne puzzle na podłodze, właśnie też zamierzam je kupić przynajmniej młody będzie miał wygodniej.
karolcia, Lilka dziękuję w imieniu Patuśki

Tak te puzzle to rewelacyjna sprawa,kupiłam je jak musiałam zacząć rehabilitować szkraba,kosztują grosze.Ogólnie na macie,czy kocu Patryśka nie chce się przewracać na brzuszek ani leżeć na brzuszku,a na tych puzzlach nawet godzinę potrafi sama się bawić przewracając się w obie strony
Lecimy do sklepuNarazie babeczki
Stary 2010-12-03, 16:41   #3532
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

A to moja Patuśka (zdjęcie zrobione przed chwilką)
jaka fajna
gddzie kupiliscie te puzle?

Maciuś
Stary 2010-12-03, 16:47   #3533
justynacz80
Rozeznanie

Patusia ślicznotka, a jaka modnisia
Gdzie można kupić te puzzle na podłogę?
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:51   #3534
anoxa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/listing.php/showca...=19496&order=p mamuski tu sa puzzle
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:54   #3535
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Ale przeciez i tak chyba ladnie wazy? Pewnie poobserwuj Go, ale jak lekarz mowi, ze ok, to sie nie martw
no niby jeszcze ładnie, ale jak bedzie tak wolno przybierał, to ; muszę się dowiedzieć co mu szkodzi - albo słoiki, albo zęby, które rosną

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czy Kubus ma tak od urodzenia? .
problemy ze spaniem są od kiedy skończył 3 miesiące, dokładnie od nocy po 2gim szczepieniu

Cytat:
to was troszkę po irytuję
irytuj, irytuj

Cytat:
mi wypadają koszmarnie, Radical ampułki wcierałam, ale nie bardzo widzę poprawę, mam już tak 30% tego co miałam
ja mama karmiąca niepijąca od października 2009
plan mam na święta sobie z rodziną winka lampkę wypić, potem na sylwka troszkę szampana i na młodego pół roczku może lampkę winka (ale by było fajowo)

Cytat:
Dzięki agravka Zaraz jedziemy do galerii,więc może od razu kupimy,bo mam kartę zniżkową 20% do Smyka
nie ma takiej karty!!!! jest -10%,
sprawdź proszę, bo zielenieje z zazdrości
też mam puzzle piankowe, tylko z cyferkami

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-12-03 o 18:46
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 16:56   #3536
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
jaka fajna
gddzie kupiliscie te puzle?
Widziałam takie w biedronce 6,99zł o ile się nie mylę

Stary 2010-12-03, 17:13   #3537
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dzieki
Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
no niby jeszcze ładnie, ale jak bedzie tak wolno przybierał, to ; muszę się dowiedzieć co mu szkodzi - albo słoiki, albo zęby, które rosną

nie ma takiej karty!!!! jest -10%,
sprawdź proszę, bo zielenieje z zazdrości
też mam puzzle piankowe, tylko z cyferkami
a to nie jest tak, ze najpierw dzieci rosna szybko, pozniej wolnie, pozniej znowu szybko
a do smyka mam kupon na 20 %
Cytat:
Widziałam takie w biedronce 6,99zł o ile się nie mylę
dzieki

Maciuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 17:45   #3538
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

niezawsze ma być nowy sezon ale nie mam pojęcia kiedy

ania,agravka mi wypadały strasznie włosy, ale juz jest lepiej. Tz przy myciu jeszcze masakra, ale przynajmniej nie sa juz wszedzie.
aniu Ty nie karmisz piersią, to możesz zażywać skrzyp.

Matko ale Franek dzisiaj jest marudny może to po szczepieniu?

Co do Smyka to ceny ciuszków sa tak jak dla mnie kosmiczne! Śpiochy i bluzeczka 70 zł1 Skarpetki z Mikołajem 40zł!
Stary 2010-12-03, 17:51   #3539
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze ma być nowy sezon ale nie mam pojęcia kiedy

ania,agravka mi wypadały strasznie włosy, ale juz jest lepiej. Tz przy myciu jeszcze masakra, ale przynajmniej nie sa juz wszedzie.
aniu Ty nie karmisz piersią, to możesz zażywać skrzyp.

Matko ale Franek dzisiaj jest marudny może to po szczepieniu?

Co do Smyka to ceny ciuszków sa tak jak dla mnie kosmiczne! Śpiochy i bluzeczka 70 zł1 Skarpetki z Mikołajem 40zł!
Zgadzam się choć u mnie brak takich markowych sklepów dla dzieci są chyba wsumie tylko 4 ale mały wybór ostatnio wpadłam do Coccodrillo i chciałam kupić czapkę z szalikiem to 79zł ta co mi sie podobała, a komplecik sukienka, sweterek i koszulka 129zl wiec jak szybko weszłam tak i wyszłam, poszłam do innego i kupiłam czapkę, szalik i rękawiczki za 26,99zł a body za 11,99 a nie 29,99 mi się raczej nie opłaca kupować bo Nastka tak szybko rośnie...ostatnio znów kupiłam kombinezon bo zostały mi 2 w tym jeden fatalnie zapinany

Biedny Franek a nie ma gorączki?Może daj mu czopka?

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-12-03 o 17:58
Stary 2010-12-03, 17:58   #3540
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jak było -11 to 40minut byłyśmy, dzisiaj jakieś półtorej.
szacun
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości